Angrepet på oss alle

AV SVEN-INGE JOHANSEN

21. 06. 2023

701 VISNINGER

7 MINUTTER LESETID

 21 

DEL ARTIKKELEN, ÆREDE LYSKRIGER! SANNHET GIR FOLKET KRAFT OG TAR MAKTEN FRA DE FÅ.

Kampen om mennesket og veien til et militært slavesystem

En bokanmeldelse

«Den som er villig til å gi opp sin eksistensielle frihet for å kjøpe seg litt midlertidig , fortjener verken frihet eller sikkerhet.» Vi er på vei mot et bygd på biometrisk , og transhumanisme – eller et militært slavesystem. Det er tid for dragestrid. Mange forsøker å beskrive tiden vi lever i. Forfatter og antroposof Trond Skaftnesmo går dypere enn de fleste: Vi står midt inne i en dragestrid med røtter langt tilbake i tid. Boka kom til verden i 2022, men blir mer og mer aktuell kan det virke som med et Storting som pøser på med penger på krigføring, nytt blodbad inntreffer i Gaza og som spår ny pandemi. I sannhet lite som minner om fred og fordragelighet.

Skaftnesmo går dypt i materien med Rudolf Steiner som et ankerfeste. I et presist språk holder han kompliserte temaer i tømmene og får fram ulike sammenhenger historisk og metaforisk. Fascinerende og tankevekkende.

Skjebnetime og åndskrefter

Et slående aspekt er hvordan boka gir en utvidet forståelse av de siste års elendighet, ledet an av , de påfølgende tiltak og eksperimentelle og mørkemennene i World Economic Forum. En kan trygt si at friheten ble satt på prøve. Men hva viser det eksistensielle regnskap: Kjemper vi ikke for friheten fordi vi var så redde for døden? Som Benjamin Franklin sa det, sitert i forordet: «Den som er villig til å gi opp sin eksistensielle frihet for å kjøpe seg litt midlertidig sikkerhet, fortjener verken frihet eller sikkerhet.»

Forfatteren peker på at dagens krise er å betrakte «som vår skjebnetime». En ting er de fysiske krefter, men vi kan «også erkjenne de åndelige krefter som virker i mennesket og mellom mennesker». Og «framfor alt skjer kampen i hver enkelt menneskesjel».

Det digitale overvåkingssamfunnet og 666-rytmen

En interessant vri er koblingen til Tolkien og «Ringenes herre», hvor leserne møter mørkets fyrste, Sauron, «som vil gjøre verden om til en ødemark og et fengsel». Sauron er en åndsmakt representert ved et brennende øye som ser rett inn i sjelen din: «Tolkien har her forgrepet karakteren av det digitale overvåkingssamfunnet, der hvert et skritt et skritt vi tar og hver virtuell bevegelse vi gjør på nettet, potensielt kan bli sett.» Sauron vil underlegge seg jorda og opprette et militært slavesystem, og tar vi med Steiner: «Å ødelegge jorden som et framtidig inkarnasjonssted».

Steiner har nemlig omtalt et vesen med egenskapene til Sauron, og mener dette er «en åndelig impuls vi må bli konfrontert med gjentatt ganger – med «historiske angrepsbølger, med en rytme på 666 år». Og ikke overraskende: Vi står midt inne i et slik angrep for tida. Det er det ikke vanskelig å se for seg er riktig, spesielt når denne siste rekken av angrepsbølger begynte for 20 år siden med «War on terror». I dette er Skaftnesmo uforlignelig, han trekker de lange linjene. Det oppleves virkelig befriende og innsiktsfullt. Så lenge vi godtar at det finnes mer enn det vi ser.

At han trekker inn Bibelen av og til gjør dette enda sterkere. Skaftnesmo har en rekke fine formuleringer som denne: «I vår kultur er djevler og demoner har blitt en rødlistet art». Og det er jo dumt siden det onde virker å være midt i blant oss. Vi skal ikke si at Klaus Schwab og Henry Kissinger er demoner, men utstrålingen fra disse elitepersonene er ikke akkurat glede og nestekjærlighet. En skal ikke utelukke at maktpersoner er påvirket på et dypere nivå enn det vi til vanlig erkjenner, av åndsmakter som ikke har gode hensikter?

Satan, kunstig intelligens og transhumanismen

Lucifer får også oppmerksomhet via Steiner som peker på at Lucifer (slangen i paradiset) «bevirket slik at mennesket ble et selvstendig individ». Lucifer vs. Gud: «Ved å stille seg inn i den kampen, har mennesket mulighet til å bli et fritt vesen, ikke bare i forhold til sine omgivelser, men også i forhold til Gud.» Ikke nok med at vi har Lucifer (lysbringeren) som lokker, vi har også en utfordring fra mørkets fyrste, Satan (omtalt av Steiner som Ahriman). Og sistnevntes ideologi finner vi i kunstig intelligens og det transhumanistiske miljøet. «Troen på at vi kan få evig liv i det globale datanettverket, eller i nettskyen…»

Det oppleves som at Skaftnesmo virkelig treffer i denne analysen, selv om en kirkegjenger kanskje ikke helt vil kjenne seg igjen.

Latterlig angrep

Et høydepunkt i boka er når Skaftnesmo omtaler angrepet mot seg selv i Haugesunds avis som spredde seg til Klassekampen. Med ironi og underfundighet setter Skaftnesmo sine kritikere på plass, til tider slik at en må flire: «Vi får aller først vite at Skaftnesmo og hans like ‘står for nøyaktig slike konspirasjonsteorier som PST advarer mot'. Så da er det vel bare å vente på terrorstemplet og arrestorden.» Videre kommer en lærer i Steinerskolen med en uttalelse om små «rusk i rørsla» og plasserer hvor «den illeluktende hunden ligger begravet». Og stinkende hundelik river jo i nesa.

En kommentar fra Skaftnesmo: «Hva er det med disse antivaksere, konspirasjonsteoretikerne og vaskeekte antroposofer, som gjør det så viktig å støte dem ut – når de altså likevel er på vei til å dø ut?» Men vår mann ser hva konsekvensen kan bli: «Og folk – også i våre kretser – bøyer hodet i angst for hva som har kommet over oss. Den angsten kan umulig føre noe godt med seg. Retter vi oss ikke opp i ryggen og forlanger å få praktisere vår ytringsfrihet, er jeg redd den går i vasken og vårt demokrati med den.»

Legemiddelindustri og kvasivitenskap

Best er kanskje Skaftnesmo, i alle fall for de som ikke er vaskeekte antroposofer, når han finner fram fakta om legemiddelindustrien og korona-pandemien, sindig og systematisk. En skulle jo tro at til og med faktasjekkere med blod på tann (holdt på å skrive «fra helvete») ville sette pris på det. Et sitat henter han fra professor i medisin ved Harvard og sjefsredaktør i The New England Journal of Medicine (1977-1991), Arnold Seymour Relman: «Den medisinske profesjon er blitt kjøpt opp av den farmasøytiske industrien, ikke bare med hensyn til sin medisinske praksis, men også med hensyn til undervisning og forskning. De akademiske institusjonene i dette landet (USA) tillater seg selv å bli betalte agenter for den farmasøytiske industrien. Jeg synes det er skammelig.»

Sjefsredaktør i The Lancet: «Anklagene mot vitenskapen er helt enkelt at mye av forskningslitteraturen, kanskje halvparten, simpelthen kan være usann.» En annen: «Det vi ser er organisert kriminalitet i en industri som er fullstendig råtten.» Hei, helsedirektør og VG-redaktør: Fikk dere med dere budskapet? Vi vanlige dødelige kan i alle fall enkelt slå fast: Vi er lurt! Dette understrekes i gjengivelsen av en Michael Yeadon-artikkel, medisinsk ekspert og tidligere visepresident hos vaksineprodusent : «De 12 Covid-løgnene framført av WHO og CDC, media og helsemyndighetene».

«De 12 løgnene framføres av WHO og CDC, media og helsemyndigheter» og «Korreksjon av de 12 Covid-løgnene – fremført ved dr. Michael Yeadon»:

  1. SARS-CoV-2 har så høy dødelighet at ethvert middel må tas i bruk for å spare liv. Korreksjon: Dødsraten er ikke mer enn 0,1-0,3 prosent, som ikke er signifikant ulikt de årlige influensa-epidemiene.
  2. Fordi dette er et nytt virus, vil det ikke være noen eksisterende immunitet i befolkningen. Korreksjon: Basert på fagfellevurdert forskning, vil 30 til 50% av befolkningen ha en forutgående kryss-immunitet.
  3. Viruset diskriminerer ikke: Ingen er trygge før alle er trygge. Korreksjon: SARS-CoV-2 diskriminerer. 1000% mindre hos unge enn eldre.
  4. Asymptomatisk smitte: Også folk som ikke har symptomer kan være infisert og smitte andre. Korreksjon: Asymptomatisk smitte er det sentrale begrepsmessige bedraget som er brukt til å begrunne alle tiltak.
  5. PCR-testen identifiserer folk med klinisk infeksjon. Korreksjon: PCR-testen er det sentrale operasjonelle bedraget.
  6. Ansiktsmasker/munnbind hindrer eller bremser spredning av virus. Korreksjon: Masker/munnbind hverken hindrer eller bremser spredning av virus.
  7. Nedstengninger bremser spredning av virus og reduserer antall korona-syke og korona-. Korreksjon: Generelle nedstenginger virker aldri. Kun «vær hjemme når du er syk» virker.
  8. Det finnes ingen effektive behandlinger av covid-19. Korreksjon: Det finnes flere trygge og effektive midler for covid-19.
  9. Du kan bli infisert av viruset flere ganger. Korreksjon: Fagfellevurderinger viser få kliniske dokumenterte reinfeksjoner.
  10. Flere varianter vil opptre, gir grunn til bekymring. Korreksjon: Viruset muterer langsomt, ingen variant i nærhet av å kunne motstå naturlig immunitet. En vaksine-immunitet, som er mer spesifikk, kan være uvirksom mot nye varianter. Grunn til bekymring.
  11. Universell er eneste måte å få slutt på pandemien. Korreksjon: En uprøvd vaksineteknologi er ikke en sikker vei til å få slutt på en pandemi. Vaksiner som tillater reinfeksjon vil tvert imot sørge for at pandemien fortsetter.
  12. De nye vaksinene er sikre og effektive. Korreksjon: De genbaserte «vaksinene» er giftige, idet spike-proteinet som kroppen tvinges til å produsere, kan framkalle blødninger, mikroblodpropper og andre sykdomstilstander.

Det er ganske enkelt fantastisk. Den største pandemien i moderne tid er basert på tull og tøys. Hvordan kan vi tro på noe som kommer fra myndighetene etter dette?


Hitler-visjonen

Covid-19, skal vi ta inn over oss leder av World Economic Forum, betyr en samfunnsomveltning som vil vare i mange år, kanskje i mange generasjoner. Skaftnesmo merker seg at ønsket om en global regjering ikke er en demokratisk visjon: «Den er snarere et ønske om å overføre all makt til internasjonale konserner, milliardærer, teknokrater, altså en visjon som får Hitlers fører-ambisjoner til å virke som en barnelek – Ein Reich, ein Volk, ein Fürhrer i moderne forkledning». Så i dag er vi som i 1938, rett før konsentrasjonsleirene blir bygget? Og lærdommen av Holocaust rykker nærmere: Medisinen forvandles fra et humanitært yrke til et morderisk apparat.

Kanskje er redningen et Kristusmøte i denne tids dragestrid? «Et slikt møte vil etterlate en visshet om at livet på jorden har en mening, og at det ligger en evighet foran og bak. Vi vil vite at vårt evige vesen ikke kan drepes av steiner, bål og brann, av kuler eller av virus.» Les denne boka og gjerne også «Vaksinetvang» av samme forfatter. Som evangelisten Johannes sa det: Dere skal kjenne sannheten, og sannheten skal frigjøre dere.

Tittel: Dragestrid. Kampen om mennesket
Forfatter: Trond Skaftnesmo med bidrag fra tre andre
Antall sider: 315
Forlag: Paradigmeskifte forlag

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.