Putins bakside kom ikke frem i intervjuet, noe heller ikke vestlige ledere og media tør å snakke om av frykt for å avsløre seg selv og hele det store spillet.

Du finner ikke sannheten ved å høre hva en person sier. Du finner den ved å se hva personen gjør. kom ut av intervjuet med Tucker Carlson som en sterk, intelligent og artikulert verdensleder med integritet og et ønske om fred. Men om vi graver litt selv, finner vi noe som er skjult?

Nå skal jeg driste meg til å gå gjennom det president Putin ikke sa til Tucker Carlsen. Vent nå litt. Ikke slakt budbringeren, i allefall ikke før du har hørt hva jeg har å si.

Jeg bare går gjennom metoden beskrevet i artikkelen De falske lysarbeiderne vi allikevel tilber og analyserer invervjuet basert på det som ble sagt og ikke minst det som ble utelatt.

Jeg har ingen hensikt til verken å opphøye Putin eller å slakte han. Jeg er kun interessert i å skrelle av alle lagene i løken for å komme inn til kjernen av sannheten. For å se hvordan vår virkelighet egentlig fungerer. Da må man inn til kjernen hvor alt er synlig og man får sett helheten og alle detaljene i det som skjer. De faktiske agendaene.

Velger du side så faller du for lavfrekvens-paradigmet.

Intervjuet av Putin

Intet blir tillatt uten at det er en plan bak det. Tucker Carlson er en fantastisk modig og frittaltende journalist som sier ting slik de er. En av de færreste journalister der ute som har ryggrad. Ikke slik våre egne norske journazister er, som bare har blitt et tomt ekko av det globalistene sier.

Etter at Tucker Carslon fikk sparken av Fox News for å være for frittalende så valgte han å starte opp som selvstendig, uavhengig journalist. Og nå har han valgt fra øverste hylle. Å gjøre noe knapt noen andre vestlige journalister ville finne på å gjøre. Å intervjue Putin. Å la folket få begge sider av saken servert slik at man kan gjøre opp sin egen mening. Stor respekt til Tucker for det!

https://youtube.com/watch?v=fOCWBhuDdDo%3Ffeature%3Doembed

Innholdet i intervjuet var rettet mot den vanlige mannen i gata, ikke oss våkne som var klar over alt Putin sa fra før av. Dog bortsett fra den historiske delen som få av oss har satt os inn i, men som Putin hadde planlagt som introduksjon til vestlige seere for å understreke situasjonen i Ukraina. Helt topp.

Forfriskende innslag

Det var et forfriskende innslag å se på uansett ståsted. Putin avslørte på et overordnet plan hvordan den vestlige verden styres av en elite (som han ikke ante hvem det kunne være når Tucker spurte han direkte… ehm…) og hvordan vestlige etteretningsorganer, politikere og media bruker propaganda for å styre massenes meninger, kupper land og starter proxykriger verden over mens USA's egne grenser flommer over med hundretusener av unge, sterke menn og med en nasjonal gjeld på $34 trilliarder dollar.

Så Putin aner ikke hvem eliten som sitter øverst kan være? Han som fremstilte seg som et levende leksikon og svært smart uten noe som helst behov for teleprompt eller manus? Er vi våkne sjeler virkelig smartere enn Putin med hans intellekt, dyptgående historiske innsikt og sitt etteretningsvesen?

Alt dette vi våkne, selvtenkende sjeler vet fra før av.

Altså en hel del (for oss) overfladisk informasjon uten dyptgående substans. Derimot svært nyttig servert direkte mot de store sovende massene. 10 av 10 i score til Carlson og Putin på det området.

Det Putin ikke sa

Putins “skjulte” side kom derimot ikke frem, noe heller ikke vestlige ledere og media tør å snakke om av for å avsløre seg selv og hele det store spillet.

Det er mange ekstra lag her som ikke kom frem. Kan det være at kabalen styrer begge sider?

De diskuterte at Tucker ble avvist av CIA samt Putins engasjement i KGB, CIAs involvering i Nord Stream-sprengningen og «nazifiseringen» av Ukraina. Det som ikke kom frem var vesentlige emner som:

Russland samarbeider med World Economic Forum

Putin har hatt møter med Klaus Schwab og hans WEF (World Economic Forum).

Russian President Vladimir Putin Meets with World Economic Forum Chairman Klaus Schwab
https://forumspb.com/en/news/news/russian-president-vladimir-putin-meets-with-world-economic-forum-chairman-klaus-schwab/

Russland støtter opp under CO2 klimabløffen

Selve grunnsteinen til kabalens mange planer og agendaer er å få massene til å tro at det er en klimakrise. Det er denne måten vi for første gang i historien går ned på levestandard og vi kan bli skattet med utallige miljøavgifter og akseptere enhver ny lov, nye forskrifter, nye og klimanedstengninger med åpne armer.

Har Putin sett gjennom denne gigantiske klimabløffen? Han har flere ganger sagt at han mener global oppvarming og har intet med CO2 å gjøre, men er regulert av på kosmiske krefter og påvirkning fra sola. Så bra! Han har skjønt det. Det er jo bekreftelsen vi trenger. Dette er det han sier.

Hva er det derimot Putin gjør?

Russia formally joins Paris climate agreement
https://www.climatechangenews.com/2019/09/23/russia-formally-joins-paris-climate-agreement/
“The Russian Federation has accepted the Paris Agreement and is becoming a full-fledged participant of this international instrument,” Ruslan Edelgeriev, the president's climate advisor, told the United Nations Climate Action Summit in New York, before proceeding to list the country's climate contributions.

Putin calls for Russian greenhouse gas emissions to be lower than EU's
https://www.reuters.com/business/environment/putin-says-russias-greenhouse-gas-emissions-should-be-lower-than-eus-2021-04-21/
“President Vladimir Putin said on Wednesday he wanted Russia's total net greenhouse gas emissions to be less than the European Union's over the next 30 years, a goal he described as tough but achievable.”

Russia launches forest plan as testing ground for climate action
https://www.pbs.org/newshour/world/russia-launches-forest-plan-as-testing-ground-for-climate-action
In 2020, Putin acknowledged that climate change “requires real actions and way more attention,” and he has sought to position the world's biggest fossil fuel exporter as a leader in the fight against global warming. The country's vast forests are key to this idea.

“By aiming to build a carbon-neutral economy by no later than 2060, Russia is relying, among other things, on the unique resource of forest ecosystems available to us, and their significant capacity to absorb carbon dioxide and produce oxygen,” Putin said in a video address Nov. 2 to the U.N. climate summit in Glasgow, Scotland.

Russland innfører Central Bank Digital Currency (CBDC)

CBDC er digital statlig valuta som er programmerbar og gir full kontroll på enhver transaksjon som blir gjort. Programmerbar betyr at myndigheter kan bestemme hvor mye og hva du kan bruke pengene dine på.

Altså et svært viktig fremtidig verktøy for kabalen for å kunne kneble massene ved å kontrollere våre penger fullt ut. Så det må jo vel Putin ha sørget for at ikke skjer vel?

Putin Signs Digital Ruble Law Making a CBDC Possible in Russia
https://www.coindesk.com/policy/2023/07/24/putin-signed-digital-ruble-law-making-a-cbdc-possible-in-russia/

Vladimir Putin Signs Off on Launch of Russia's New CBDC Slated for 2025:
https://dailyhodl.com/2023/07/24/vladimir-putin-signs-off-on-launch-of-russias-new-cbdc-slated-for-2025-report/
Elvira Nabiullina, chair of the Bank of Russia says the use of the digital currency is purely voluntary, according to the report.

Putin hedrer Henry Kissinger

En av de utvilsomt ondeste lakeiene til kabalen, for de av oss som kjenner til hans faktiske meritter, tidligere USAs utenriksminister Henry Kissinger, døde 29. november 2023 som 100-åring. Putin selv fremstiller seg selv som en gammel venn av Kissinger og beskriver han som “en klok og framsynt statsmann”.

En av mange ting som Henry Kissinger har uttalt:

Jeg later ikke som om fødselskontroll er den eneste måten vi kan stoppe befolkningen fra å øke…Krig …har hittil være skuffende i  forhold til befolkningskontroll, men kanskje bakteriologisk krig kan være mer effektiv. Dersom en ”svarte døden” kunne spres gjennom verden en gang i hver generasjon av overlevende kunne avle fritt uten å gjøre verden for fylt… Tilstanden ville kanskje være noe ubehagelig, men hva så? Virkelig høyt tenkende mennesker er likegyldig til lykke, særlig andres… Det er tre måter å sikre et som kan være stabil i forhold til befolkningen. Den første er fødselskontroll, den andre er drap av barn, eller virkelig destruktive kriger, og den tredje er den av generell elendighet med unntak av en mektig minoritet…”HENRY KISSINGER, 1978 – VINNER AV NOBELS FREDSPRIS

Putin pays tribute to ‘old friend' Henry Kissinger calling him a ‘wise and farsighted statesman' in personal telegram to his widow Nancy
https://dailymail.co.uk/news/article-12809135/Putin-pays-tribute-old-friend-Henry-Kissinger-calling-wise-farsighted-statesman-personal-telegram-widow-Nancy.html

Russland bygger 15-minute cities

Om du ikke allerede har hørt om det, så er «15-minute city» et frihetsberøvende kontrollverktøy for fremtidige klimanedstengninger som presses hardt av World Economic Forum (WEF). Du må bare ofre din frihet for «klimakrisen».

Utvilsomt må Putin være imot en slik måte å innføre fengselsaktige gettoer verden over, inkludert. Eller?

15-minute cities are being built in Russia
https://expose-news.com/2024/02/01/15-minute-cities-are-being-built-in-russia/
Dobrograd, a new city in the Vladimir Region of Russia, is being built according to the concept of a slow city, where everything necessary for a person is within a 15-minute walking distance.

The Moscow city plan is a triangular modulus city in the form of a polycentric urban planning system. The main transport networks are located underground, above ground there are only bicycle and pedestrian routes, and the buildings are raised on supports. Much attention is paid to energy efficiency: it is planned to use renewable energy sources (solar, water, wind).

Russia Begins Building 15-Minute Cities
https://www.renegadetribune.com/russia-begins-building-15-minute-cities/

Russland har signert FNs Agenda 2030

Så med all nedslående fakta nevnt ovenfor, så er det vel så ille at er helt med på å gjennomføre hele FNs Agenda 2030 da eller?

Jepp. Du finner de som medlemsland som har forpliktet seg til dette under FNs egne sider. Her er de nedslående bekreftelser på dette:

UN to aid Russia's civil society in implementation of 2030 Sustainable Development Agenda
https://tass.com/society/1299829

Russia Joins Centre for the Fourth Industrial Revolution Network
https://www.weforum.org/press/2021/10/russia-joins-centre-for-the-fourth-industrial-revolution-network/
The Russian Federation and the World Economic Forum announced the Centre for the Fourth Industrial Revolution Russia. Artificial Intelligence and IoT (internet of things) are key areas of focus for the new Centre.

United Nations: Transforming our world: the 2030 Agenda for Sustainable Development
https://sdgs.un.org/2030agenda

UN Sustainable Development Goals: Agenda 2030 Memberstates: Russia
https://sustainabledevelopment.un.org/memberstates/russia

International Organisations Research Journal: Prospects of Implementation of the UN SDG in Russia
https://iorj.hse.ru/en/2019-14-1/252926099.html
https://iorj.hse.ru/data/2019/05/22/1508327468/O.%20Kolmar,%20A.%20Sakharov.pdf
Conclusion: The majority of UN SDGs are fully or almost completely incorporated into Russia's
2024 development agenda.

Taushet om den sentrale konspirasjonen 9/11

For å slå foten fullstendig under kabalen, om Putin virkelig ønsker å knekke de, så ville det å nevne de faktiske forhold bak en av verdens største senere tids hjørnestenskonspirasjon, 9/11, skapt bølger verden over og kabalens korthus ville kollapset på svært kort tid.

De iscenesatte 9/11-angrepene var nødvendig for å skjule eksistensen av Black Eagle Trust, Project Hammer og de skjulte aktivitetene den finansierte. Samt å oppnå et fundament for å oppnå utallige agendaer i etterkant. Med folkets via åpenbar propaganda.

Putin nevnte vel det i intervjuet, nå som han hadde verdens blikk rettet mot seg? En gylden mulighet til å sette verdens befolkning fri. Om han ikke er styrt av kabalen han også da?

Noe er i ferd med å skje. Makten ser ut til å falle i vest og stige i øst. Spiller det noen rolle om den øverste delen av kabalen styrer begge sider av konflikten?

Nei. Det som betyr noe er deg og den enorme skjulte, potente kraften du sitter på selv. Praktiske verktøy for å hjelpe deg videre finner du i Den store bevissthetsguiden: 20+ steg til høyere frekvens.

Gjør dine egne undersøkelser

Jeg sier ikke at jeg har rett. Overnevnte er derimot klare indikasjoner på at noe lukter vondt. Putin og Russland er heller ikke uten svin på skogen.

Men kanskje tar jeg helt feil. Kanskje er det bare et hemmelig spill fra Putin, for å late som at han spiller på lag med kabalen, for å ta rotta på de når de minst venter det. I så fall et høyrisikabelt spill ved å prøve og vinne et slag i siste spilleminutt. Ut fra at han har vaksinert befolkningen sin han også så har jeg min tvil. Den som forblir pustende i nuet får se.

Gjør dine egne undersøkelser og gjør opp din egen mening.

https://www.nyhetsspeilet.no/?givewp-route=donation-form-view&form-id=79565

DEL ARTIKKELEN OG DELTA I Å SETTE MENNESKEHETEN FRI, ÆREDE LYSKRIGERE!

Frank Aune

Frank Aune er redaktør, webmaster og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 150 artikler anbefales Det store dimensjonsskiftet og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.