Dave Schmidt – Svindleren som fikk halve kongeriket

En NESARA/GESARA-svindler som har lurt over 300 personer i og tusenvis ellers i verden til å tro at en Dragon Family i Asia vil dele ut 70 millioner kroner til hver av de. Uten krav til hva pengene blir benyttet til. Man må bare sende over noen tusen kroner til han for at ditt navn skal bli registrert som mottager av disse millionene.

Det er bare det at Dave sine kontakter kan aldri avsløres ifølge han selv og det blir stadig forsinkelser på utbetalingene, men at det er utenfor hans kontroll. Utbetalingene har han lovet skulle komme siden 2014. Pengene vil selvsagt aldri komme.

Jeg gjorde en grundig undersøkelse av Dave Schmidt og blant de mange bevisene på hans historie med svindler er at han benytter bilder av store gullhvelv for å bevise at han har vært i Hong Kong og sett de enorme mengdene med gullbarrer personlig i undergrunnshvelvene.

Problemet er bare at når jeg kjørte et bildesøk så fikk jeg opp de samme bildene fra HSBC sitt gullhvelv i London fra en reportasje i 2007, et annet bilde var hentet fra Daily Graphic som er en avis i Ghana hvor bildet var tatt fra nettsiden til en gruvebedrift i , et tredje bilde var fra forretningssiden til et Kanadisk gruvefirma. Dette beviser selvsagt at alt er bare en røverhistore.

Dette er noe av det jeg fant ut om Dave Schmidt:

I 2011 så ble han tatt i å ta $40.000 fra kampanjekassen til personlig bruk. Ut fra hva han selv sier så var det en gråsone. Han betalte en bot på $10.000.

I 2011 så sender staten ut advarsel om å være obs på scamming med Irakiske Dinarer.

I 2013 sier Dave at man kan bli millionær på Dinarer (og Vietamese Dong):

I 2014 har Dave startet konseptet/bløffen med the Red Dragon i Hong Kong.

I fra 2015 finner man en analyse av Dave fra en som kaller seg Chaplain Tim.

I 2016 sier Dave at; pengene er nære selv om det har vært mange forsinkelser, men detaljene for dette kan han ikke snakke om. NDA må signeres som er lurt for hans del: “We have never been to the point where multiple paymasters have said the money is in their bank accounts. They are just not able to release it yet, but the news reports that is very close and a day to day issue.”

I september 2018 blir Dave med Robert Dunlap og hans kjæreste Nicole Bowdler på å markedsføre kryptovalutaen Meta 1 Coin (startet april 2018), her avbildet med Robert.

I mars 2020 sender US Securities and Exchange Commision (SEC) ut en “SEC Emergency Action Stops Digital Asset Scam“. Dave mener dette er falske anklager.

Detaljerte beviser på svindelen kan leses i dette dokumentet fra 16. mars 2020. Det listes opp svært mange detaljer. Jeg kan ikke se noen beviser på at dette er falske anklager. Ut fra alle detaljene så virker det korrekt samt at investorene er blitt lurt.

I april 2020 utstedes en arrestordre på Dave og Dunlap. Bowdler slipper unna med en mindre rolle i å bruke sitt klarsyn til å gi investeringsråd:

I august 2020 sier SEC at de vil forsøke gjenoppreisning for investorene som har tapt pengene.

Fra 2018 til september 2022 har Dunalp, Bowdler og Dave Schmidt via Meta 1 Coin samlet inn $15,2 millioner fra 800 investorer.

I dag drives Meta 1 Coin fremdeles av Dunlap. Dave er ikke lengre med i teamet ser det ut til. Facebook-siden har innlegg som ikke kan kommenteres.

Ingen kommentarer på noen Tweets utenom Meta 1 Coin selv.

Det er et tydelig mønster hele veien som gjentar seg siden 2011 som er vanskelig å bortforklare på en god måte. I reelle tilfeller hvor ønsker noen fjernet så forsvinner de. Man kan si man er beskyttet, men det er lett å si.

Helt til slutt, jeg fant en lang artikkel om the Ambassador og The Dragon Family. Dave er nevnt i en del påstander som er vanskelig å verifisere, men noen har brukt mye tid på artikkelen. Det står blant annet:

“We provide this information to protect our own people from such destructive con artists and to stand up for the true Asian Dragon Family depositors. It is bad enough that the Cabal is trying to kill us all, but these two-bit scammers make it all the worst with their trying to take advantage of our grim situation, playing on the hopes of the innocent and attempting to fleece them of every last dollar that can be had. By exposing the Pied Piper Ambassador, he lead us also to expose his Red Dragon hordes, associations and all their western alphabet agencies involved in this scam.  All eyes are on these scam artists – they must be exposed and stopped!”

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.