HASTER: Ny dokumentar beviser at klimateknikk ved å kontrollere været (IKKE “Global oppvarming”) ødelegger livet og planeten (umiddelbar fare LANGT større enn COVID-19)

Medeea GreereAv Medeea Greere15. mai 2023Ingen kommentarer10 min lesing

TwitterFacebook

DELE

HASTER: Ny dokumentar beviser at klimateknikk ved å kontrollere været (IKKE “Global oppvarming”) ødelegger livet og planeten (umiddelbar fare LANGT større enn COVID-19)

Medeea Greere, en uavhengig utgiver, er nå på Telegram på https://t.me/AMGNEWS2022 og eksisterer kun på leserstøtte når vi publiserer Truth, Freedom and Love for offentlig bevissthet. Takk for støtten!


Ettersom verden har vært dominert i løpet av de siste tre årene av den falske trusselen som globalistene vil at vi skal tro at COVID-19 utgjør, har en mye større risiko for menneskers helse og selve livet som eksisterer på denne planeten blitt dekket til nå. .

I en meget godt dokumentert og briljant produsert eksplosiv ny film som nettopp ble utgitt,  The Dimming , av Dane Wigington fra GeoengineeringWatch.org, presenteres avgjørende bevis for at planeten jorden ikke blir ødelagt av global oppvarming som definert av globalistene, men den blir ødelagt av globalistene selv gjennom deres værmodifiseringsarbeid for å dempe solen ved å sprøyte nanopartikler inn i atmosfæren og deretter bruke mikrobølgeoverføringer som 5G for å bevæpne været.

De fryktelige skogbrannene på vestkysten sent i fjor, den atomiserte vinterstormen som nylig traff Texas, og en som for tiden rammer Denver mens dette skrives, er alle relatert til Globalistenes militariserte .

Disse klimatekniske programmene som sprøyter farlige nanopartikler inn i atmosfæren vår hver dag, og deretter aktiveres av EMF-stråling som 5G, forårsaker mye mer sykdom og sykdom enn noe kan, inkludert å produsere “influensalignende” .

Dane Wigington har intervjuet noen av verdens beste forskere og myndigheter om klimateknikk og dens effekter på liv og helse i denne filmen, inkludert:

Patenter for værmodifikasjoner har eksistert i over 100 år

Dane Wigington avslører i denne filmen at amerikanske myndigheter og private militærentreprenører har hatt værmodifikasjonspatenter som går tilbake over 100 år tilbake i tiden.

Sier han:

Klimateknikk er kronjuvelen til det militærindustrielle komplekset.

Klimateknikk har blitt brukt til å destabilisere og velte nasjoner over hele kloden for å legge til rette for militære okkupasjoner av fiendtlige land, som USA

Den usynlige faren ved nanopartikler

Health Impact News  har rapportert om farene ved nanoteknologi og menneskers helse siden 2017, da  Health Impact News undersøkende reporter John Thomas publiserte en todelt serie om emnet.

Den tyske legen som er omtalt i den andre artikkelen (jeg oppfordrer alle til å lese BEGGE artiklene) er Dr. Dietrich Klinghardt fra Sophia Health Institute, som også er intervjuet og omtalt i The Dimming.

Dr. Klinghardt forklarer hvordan nano-aluminiumforgiftningen påvirker helsen vår, spesielt når den kombineres med andre giftstoffer i miljøet vårt, slik som ugressmiddelet glyfosat, som finnes i det meste av maten vår, og med mikrobølgestråling fra smartmålere, mobiltelefoner, Wi -Fi-rutere og mobiltårn (som nå oppgraderes til 5G.)

I følge Dr. Dietrich Klinghardt, MD, PhD, inneholder ingrediensene i den vedvarende kontrailformelen som sprøytes i den øvre atmosfæren av jetfly nanopartikler av aluminium (i flere former) sammen med barium, strontium, kvikksølv, plast og diverse andre ingredienser. Selv levedyktige borreliosecyster og andre biologiske stoffer er funnet i nanopartikkelstøvet som faller ned fra himmelen.

Dr. Klinghardt har bidratt betydelig til forståelsen av metalltoksisitet og dens sammenheng med kroniske infeksjoner, kronisk sykdom og smerte. Han har vært med på å fremme ulike felt innen biologisk medisin, og møter jevnlig pasienter i Sophia Health Institute i State og i hans tyske klinikk.

I Tyskland blir hans forståelse av moderne sykdommer og hans metoder for å vurdere og behandle moderne kroniske sykdommer brukt av to tusen leger.

Dr. Klinghardt identifiserer to kraftige faktorer som ødelegger helsen til amerikanere. De er miljøtoksisitet fra samspillet mellom ulike giftige metaller og glyfosat, og miljøeksponering for elektromagnetisk frekvensstråling fra som bruker mikrobølger.

https://0c6066m4l0iocudz6ez72eolbq.hop.clickbank.net/?tid=AMG1505BILL

Og nå, med utrullingen av de eksperimentelle COVID-“vaksinene” som for første gang har lipid-nanopartikler inkludert, har vi den ekstra byrden med å lure på hvordan disse lipid-nanopartikler vil påvirke mennesker, bortsett fra bekymringen om mRNA-proteintopper. Se:

Et av de store problemene Dr. Klinghardt fant i sin praksis da vi intervjuet ham i 2017, var at det var svært få laboratorier i verden som til og med kunne måle og oppdage nano-aluminium.

Men i eksplosive filmopptak inneholdt i  The Dimming , var Dane Wigington i stand til å skaffe seg et NOAA-flylaboratorium for å samle luftprøver i store høyder for å bekrefte at disse nanopartiklene eksisterer i atmosfæren vår, og matche prøver tatt fra nedbør på bakken.

De som hevder at vi trenger å fikse global oppvarming er de som forårsaker det

“Global oppvarming” er åpenbart reell, siden vi ser effektene rundt oss, men årsaken til denne planetens sammensmelting er en av de største tildekkingene i kanskje menneskehetens historie.

Dane Wigington:

Regjeringer over hele kloden, og hele klimavitenskapssamfunnet forteller befolkningen raskt at klimatekniske operasjoner, operasjoner for håndtering av solstråling, må settes inn umiddelbart for å prøve å dempe oppvarmingen av planeten vår, for å prøve å bevare det som er igjen av den. livsstøttesystemer.

Og likevel når publikum, de som er våkne, prøver å gjøre akademia og oppmerksomme på at vi ser klimateknikk allerede utføres i himmelen vår over hele kloden, er det allerede blitt distribuert.

Laboratorietester beviser det, filmopptak beviser det, dokumenter beviser det – og likevel har vi den kontinuerlige fornektelsen fra klimavitenskapsmiljøet og offisielle byråer som forteller oss at vi egentlig ikke ser det vi ser i himmelen.

De forteller oss, hvis klimateknikk ble utplassert, ville det se nøyaktig ut som vi ser på himmelen, men igjen forteller de oss at vi egentlig ikke ser det vi faktisk ser.

Paradokset er at jo mer klimaingeniørene sprayer planeten, ødelegger ozonlaget, forstyrrer den hydrologiske syklusen og øker den generelle oppvarmingen av planeten, jo mer føler de at de må øke disse programmene for å prøve å redusere noen av skadene. som disse programmene har gjort i utgangspunktet.

Det er den sanne definisjonen av galskap.

Disse operasjonene bør betraktes som den mest vanvittige bestrebelsen som noen gang er utført av menneskeheten.

Disse operasjonene sporer systematisk av alle jordens livsstøttesystemer .

I forsøket på å utslette solen, er det nærsynte kortsiktige målet å prøve å avkjøle planeten samtidig som den generelle oppvarmingen forverres.

Klimaingeniørene, hvis disse operasjonene får fortsette, banker spikrene i våre kollektive kister.

Hvis de klimatekniske operasjonene som avsporer jordens livsstøttesystemer ikke umiddelbart avsløres og stanses, blir alle andre utfordringer for menneskeheten uklare, fordi planeten ikke lenger vil bære liv.

De som finansierer og tjener på myten om at global oppvarming er et menneskeskapt problem som regjeringen og Wall Street nå må inn og “fikse” er kjente navn, som .

Ved å legge skylden på global oppvarming på befolkningen, i stedet for globalistene selv, er det lett å se hvordan globalistene ønsker å komme inn og kontrollere alle aspekter av livene våre, alt i navnet til å «redde verden».

Det er dette som ligger bak mange av planene for fremtiden som er lagt frem av FN, World Economic Forum, Rockefeller Foundation, etc.

Tilsynelatende gikk imidlertid ikke målene deres om å fjerne menneskerettighetene og overta planeten i navnet for å stoppe global oppvarming raskt nok, så som vi vet altfor godt nå, ble Plandemic implementert i begynnelsen av 2020, og nå for “viruset” har i stor grad fremskyndet planene deres, ettersom mennesker av alle politiske ideologier i utgangspunktet har overgitt frihetene sine fritt til gjengjeld for falsk beskyttelse fra en eugenisk-orientert ny klasse av produkter, COVID-“vaksinene”, som ikke engang er egentlig vaksiner i det hele tatt, men et menneskelig operativsystem kalt «livets programvare».

Hele den falske fortellingen om “global oppvarming” har i bunn og grunn vært en “venstreorientert/liberal” idé som delte folk langs politiske ideologier, men frykten for viruset krysset så vellykket ideologiske linjer at tyranni nå har utviklet seg mye raskere.

►Hjemmedisin: Den mest kraftfulle naturlige smertestillende som fungerer som morfin som du kan lage hjemme

https://8efe57rzq1pthlbxwlx9reikbz.hop.clickbank.net/?tid=AMG1505BILL

Hvordan stopper vi dette? Åpenhet er nødvendig for å avsløre planene deres

Hvordan stopper vi denne galskapen før planeten ikke lenger kan opprettholde liv, som kanskje bare er noen få år unna?

Det er fokuset i denne filmen,  The Dimming . Først, sørg for at du ser denne filmen selv, slik at du kan bli utdannet om dette emnet. Deretter deler du det langt og bredt, slik at folk kan forstå hva som skjer i himmelen over oss, som ødelegger helsen vår og ødelegger planeten vår.

Dane Wigington:

Hvis befolkninger over hele kloden finner ut hva som har blitt gjort mot dem av deres regjeringer uten deres viten eller deres samtykke, vil det bli en sjokkbølge rundt hansken som ikke kan holdes tilbake av de kriminelle myndighetene som nå har tatt kontroll over planeten og sivilisasjonene våre. over hele verden.

Catherine Austin Fitts, intervjuet i  The Dimming , sier:

Det vi ser på økonomisk er mye offentlig politikk som fremmes ut fra teorien om at vi har . Og likevel i den diskusjonen snakker vi aldri om, hva er all denne sprøytingen, og hvordan er det involvert.

Konstruksjon av været gir deg muligheten til å overvinne eller forhindre tørke. Det gir deg muligheten til å påføre dem hvis du ikke følger med.

Og glansen ved å påføre en tørke er at det ikke er noen folkelig mot deg.

Så denne typen usynlig krigføring, hvis den kan gjøres, er veldig effektiv.

Bare det å bringe åpenhet vil endre så mange ting at det vil gjøre det ekstremt vanskelig.

For du kan ikke styre en hel planet med åpenbar kraft, bare med skjult kraft.

Hvis vi bringer åpenhet om hvem det er i den skjulte styrken, forskyver det  alt .

Dette er et langt større problem enn til og med COVID-problemet.

Og mens utrullingen av COVID-DNA-endrende vaksiner er den mest overhengende trusselen mot menneskeheten, og vil fortsette å være vårt hovedfokus her på  Health Impact News  i overskuelig fremtid, for de av oss som lykkes med å motstå å bli injisert med den eksperimentelle “vaksiner” og deres menneskelige operativsystem, har vi fortsatt denne trusselen om klimateknikk vi må håndtere.

For hvis vi ikke takler det, vil vi alle dø veldig snart når planeten dør.

Se hele dokumentaren,  The Dimming . Dette blir trolig den viktigste filmen produsert i 2021.

HAARP-supervåpen som fortsatt brukes til Geowarfare, rumenske generelle påstander: Høyfrekvent Active Auroral Research Program (HAARP) ble aldri lagt ned, men blir kontinuerlig forbedret og oppgradert gjennom årene

https://amg-news.com/haarp-superweapon-still-being-used-for-geowarfare-romanian-general-claims-high-frequency-active-auroral-research-program-haarp-was-never-closed-down-but-is-continuously-being-improved-and-upgraded/embed/#?secret=gJs90Gcv8J#?secret=2a6a31sXP5

Ansvarsfraskrivelse: Synspunktene i denne artikkelen representerer kanskje ikke de offisielle synspunktene til Medeea Greere eller American Media Group. Historier arkivert under Opinion inneholder informasjon fra ulike kilder som kan være både verifisert og ubekreftet. Medeea Greere og American Media Group kommer ikke med noen påstander om gyldigheten av informasjonen som er uttrykt i meningsdelen, men vi oppfordrer leseren til å forske videre på egen hånd, og vi håper at du vil dele funnene dine med oss. Oppdraget for sannheten krever en kollektiv innsats. Alle utsagn, påstander, synspunkter og meninger som vises på denne siden presenteres alltid som ubekreftede og bør skjelnes av leseren. Vi støtter ikke noen meninger uttrykt på denne nettsiden, og vi støtter, representerer eller garanterer ikke fullstendighet, sannferdighet, nøyaktighet,

Kilde:  HealthImpactNews.com 

Bill GatesKlimateknikkglobal oppvarmingPlandemiskRockefeller FoundationWorld Economic Forumforente nasjoner

DELE.TwitterFacebookE-post

FORRIGE ARTIKKELBenjamin Fulfords nyheter og analyse: Planetary Liberation Alliance scorer store seire da Biden Horror Show overtatt

NESTE ARTIKKELFALL OF CABAL – Oppdag det kriminelle nettverket som terroriserer menneskeheten

Medeea Greere

Hei, jeg er Medeea Greere. Jeg har lett etter sannhet i denne verden, hele livet. Kulminasjonen av denne reisen er denne nettsiden. Jeg vil organisere dette massive puslespillet i pene kategorier slik at vi kan spore trådene i denne historien helt frem til Lysets seier!

Følg Medeea Greere videreTWITTERTELEGRAM

RELATERTE INNLEGG

KUPPPDATERINGER: Putin forlater angivelig Moskva | Maskingeværposisjoner rundt Moskva | Wagner-konvoien drar til Moskva (VIDEO)

24. juni 2023

SISTE NYTT! Det russiske statskuppet: Prigozhins leiesoldater marsjerte mot Moskva midt i en svulstig borgerkrig

24. juni 2023

Aktivert av protokoll 19 vil Black Swan-begivenheten være starten på det nye fakkelnettverket til ISO-familien av valutaer (VIDEO)

24. juni 2023

IKKE Zaporozhye NPP. . . NPP i Sør-Ukraina – Blir brukt til å lagre amerikanske våpen og etterretningshovedkvarter

23. juni 2023

LEGG IGJEN ET SVAR

 Lagre navnet, e-posten og nettstedet mitt i denne nettleseren til neste gang jeg kommenterer.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.