BREKENDE NYHETER! VACCINE NANOTEKNOLOGI PATENTER! TOTAL EKSPONERING!BREAKING NEWS! VACCINE NANOTECHNOLOGY PATENTS! TOTAL EXPOSURE!

Hundrevis av ingenting annet enn nanoteknologi i vaksinene bevis på forbrytelser mot menneskeheten og forbrytelser mot Gud gjennom sine egne patenter! Advarsel ikke prøv å lage eller gjenskape noe i disse Hundreds of nothing but nanotechnology in the vaccines proof of crimes against humanity and crimes against God through their own patents! Warning do not attempt to make or recreate anything in these

OPERASJON REDDE MENNESKEHETENOPERATION SAVE HUMANITY11. DES. 2023

11. DES. 20234747

22222020

DelShare

Dere, kjære barn, er fra Gud og har overvunnet dem, fordi den som er i dere er større enn den som er i verden ” (You, dear children, are from God and have overcome them, because the one who is in you is greater than the one who is in the world” (1. Johannes 4: 41 John 4:4).).

Jeg er sikker på at det må være noe minst en eller to i alle disse som er bra for deg, ikke sant?I'm sure there's gotta be something at least one or two in all these that are good for you right?

Vet du hvor mange spørsmål som vil bli besvart nå hellig røykepistolDo you know how many questions will be answered now holy smoking gun

Åpenbaringen 18:23Revelation 18:23

ESVESV og lyset fra en lampe vil ikke skinne mer i deg, og stemmen til brudgommen og bruden vil ikke bli hørt i deg mer, for dine kjøpmenn var de store på jorden, og alle nasjoner ble lurt av trolldommen din.            Pharmakeia en vice and the light of a lamp will shine in you no more, and the voice of bridegroom and bride will be heard in you no more, for your merchants were the great ones of the earth, and all nations were deceived by your sorcery.            Pharmakeia a vice

På eldgammel gresk, öáñìáêåéá = bruk av medikamenter, potions, staver og / eller forgiftning, trolldom, magiske potions. (Se for eksempel det gamle greske leksikonet, av Liddell & Scott). På Koine-gresk, spesielt i bruk av gamle jøder og kristne, ordet = trolldom, magi, etc. (apotek) Så så jeg, og se, et lam som står på Sions fjell og med ham hundre og fire og firti tusen, med sin fars navn skrevet på pannen. ” (Åpenbaringen 14: 1)In ancient Greek, öáñìáêåéá = the use of drugs, potions, spells, and/or poisoning, witchcraft, magical potions. (See, e.g., the standard ancient Greek lexicon, by Liddell & Scott). In Koine Greek, especially in usage by ancient Jews and Christians, the word = sorcery, magic, etc. (   pharmacia  )       Then I looked, and behold, a Lamb standing on Mount Zion, and with Him one hundred and forty-four thousand, having His Father's name written on their foreheads.” (Revelation 14:1)

Skriften presenterer en unik gruppe mennesker: de 144 000. Denne gruppen får veldig spesielle utmerkelser i himmelen. Årsaken til at de 144 000 får spesiell ære blir forklart:Scripture presents a unique group of people: the 144,000. This group receives very special honors in Heaven. The reason why the 144,000 receive special honor is explained:

“ Dette er de som ikke ble besudlet med kvinner; for de er jomfruer. Dette er de som følger lammet dit han går. Disse ble forløst fra mennesker, og var førstegrøden til . . . [Yahweh] og til Lammet. Og i munnen deres ble det ikke funnet noen svie; for de er uten feil før tronen . . . [Yahweh]. ” (Åpenbaringen 14: 4, 5) Ingen annen gruppe mennesker gjennom tidene kunne beskrives slik. Deres erfaring er det som skiller de 144 000 fra hverandre som spesielle. Gjennom daglig selvovergivelse til sin Forløser, har de 144 000 blitt renset og foredlet. Karakterene deres er blitt støpt og utformet etter den guddommelige likheten, og de gjenspeiler perfekt det guddommelige bildet. De er ett med Faderen og Sønnen. Deres tanker, deres liker og misliker, deres motiver og mål er et med det guddommelige. De er fullstendige i ham.        Du ser at du tar genetikken fra moren din. Du tar genetikken fra faren din, og den utgjør 144 000 som utgjør et menneske som genomet ditt er påskrevet i din DNA 10 5 6 5 navnet Yahweh og det er forbindelsen til brudeparet 144000 , Så ikke bytt genom eller DNA med RNA, crispr-skudd fra apotek lampen din vil ikke skinne mer.. Ikke glem at stavet bakover er navnet på pesten God of the Demi trang underverden Og for hundrevis og flere patenter, vennligst klikk på lenkene nederst i dette innleggett gå og endre genomet ditt eller DNAet ditt med RNA, crispr-bilder fra farmakia lampen din vil ikke skinne mer.. Ikke glem at Pfizer stavet bakover er navnet på pesten God of the Demi trang underverden. For hundrevis og flere patenter, vennligst klikk på lenkene nederst i dette innleggett gå og endre genomet ditt eller DNAet ditt med RNA, crispr-bilder fra farmakia lampen din vil ikke skinne mer.. Ikke glem at Pfizer stavet bakover er navnet på pesten God of the Demi trang underverden Og for hundrevis og flere patenter, vennligst klikk på lenkene nederst i dette innlegget“These are they which were not defiled with women; for they are virgins. These are they which follow the Lamb withersoever He goeth. These were redeemed from among men, being the firstfruits unto . . . [Yahweh] and to the Lamb. And in their mouth was found no guile: for they are without fault before the throne of . . . [Yahweh].” (Revelation 14:4, 5)     No other group of people, through all time, could be so described. Their experience is what sets the 144,000 apart as special. Through daily self-surrender to their Redeemer, the 144,000 have been purified and refined. Their characters have been molded and fashioned after the divine similitude and they perfectly reflect the divine image. They are one with the Father and the Son. Their thoughts, their likes and dislikes, their motives and goals are one with the divine. They are complete in Him.        You see you take the genetics from your mom You take the genetics from your dad and it totals144,000  that makes up a human being your  genome inscribed in your DNA 10   5     6     5   the name Yahweh and that is the connection of the bride and groom the 144000 , So don't go changing  your genome or your DNA with RNA ,crispr shots from pharmacia your lamp will shine no more.. Don't forget that Pfizer spelled backwards is the name of the plague God of the Demi urge underworld And for hundreds and more patents please click the links at the bottom of this post

Du må gjøre en kroppssinn og sjeledetoks fra disse biologiske våpnene de kaller vaksiner de injiserte oss med!You need to do a body mind and soul detox from these biological weapons they call vaccines they injected us with!

OPERASJON REDDE MENNESKEHETENOPERATION SAVE HUMANITY·

·30. NOVEMBER 2023

30. NOVEMBER 2023

Du må gjøre en kroppssinn og sjeledetoks fra disse biologiske våpnene de kaller vaksiner de injiserte oss med!

hvis du har mottatt biovåpenet de kalte vaksiner, eller du har blitt kastet fra å være rundt vaksinerte mennesker eller tatt en pust i den sprayede luften eller spist den forgiftede maten du har nanoteknologier i deg og alle slags små gizmos og dingser de kaller enheter eller adjuvance og nanosensorer, og du må bli kvitt dem. Her er en liste over…

Les hele historienRead full story

Total eksponering! Sparker det kjente året med vaksinepatenter for første halvdel av januarTotal exposure! Kicking off the knew year with vaccine patents for the first half of January

OPERASJON REDDE MENNESKEHETENOPERATION SAVE HUMANITY·

·17. JAN.

17. JAN.

Total eksponering! Sparker det kjente året med vaksinepatenter for første halvdel av januar

Les hele historienRead full story

120 TOTALT EKSPONERING! 1 år i samlingen på og rundt pan demon magisk planeddemisk pandemi, vennligst del dette før det er sent retten til å vite hva du har fått tilført120 TOTAL EXPOSURE! 1 year in the making compilation on and around the pan demon magic planeddemic pandemic, please please share this before it's2 late the right to know what you've been injected with

OPERASJON REDDE MENNESKEHETENOPERATION SAVE HUMANITY·

·8. DESEMBER 2023

8. DESEMBER 2023

120 TOTALT EKSPONERING! 1 år i samlingen på og rundt pan demon magisk planeddemisk pandemi, vennligst del dette før det er sent retten til å vite hva du har fått tilført

Operasjon redd menneskehetens temasang dette er for alle dere vaxxers der ute

Les hele historienRead full story

AMERIKANER SOM BLIR INFEKTERT MED LIVE EBOLA AV HEMMELIGE BILLGATER PROSJEKT og en ny gevinst med funksjon bat lab i Colorado (PATENTER)!AMERICANS BEING INFECTED WITH LIVE EBOLA BY SECRET BILL GATES PROJECT and a new gain of function bat lab in Colorado (PATENTS)!

OPERASJON REDDE MENNESKEHETENOPERATION SAVE HUMANITY·

·23. JAN.

23. JAN.

AMERIKANER SOM BLIR INFEKTERT MED LIVE EBOLA AV HEMMELIGE BILLGATER PROSJEKT og en ny gevinst med funksjon bat lab i Colorado (PATENTER)!

Ikke ta del i de verdiløse gjerningene til ondskap og mørke; i stedet, utsett dem.”Efeserne 5:11 KJV USAs skremmende nye flaggermuslaboratorium: $ 12m skattebetalersfinansiert NIH-forskningsanlegg i Colorado vil importere flaggermus fra Asia og infisere dem med dødelige sykdommer – i prosjekt med Kina-tilknyttede forskere NIH innvilget Colorado State University $ 6,7mill…

Les hele historienRead full story

Total eksponering! Sparker det kjente året med vaksinepatenter for første halvdel av januarTotal exposure! Kicking off the knew year with vaccine patents for the first half of January

OPERASJON REDDE MENNESKEHETENOPERATION SAVE HUMANITY·

·17. JAN.

17. JAN.

Total eksponering! Sparker det kjente året med vaksinepatenter for første halvdel av januar

Les hele historienRead full story

Jesaja 41 vers 10? 10 Så ikke, for jeg er med deg; ikke bli forferdet, for jeg er din Gud. Jeg vil styrke deg og hjelpe deg; Jeg vil opprettholde deg med min rettferdige høyre hånd. Jesaja 54:17 “Ingen våpen som er utformet mot deg skal blomstre…” “Ingen våpen som er utformet mot deg skal blomstre, og du skal forvirre hver tunge som reiser seg mot deg i dom. Dette er arven fra Herrens tjenere og deres rettferdiggjørelse fra meg, sier Herren Takk for alt du gjør for å stoppe dette biohacket på alt det som er naturlig og laget i Guds bilde, og Romerne 8:31 kan være vårt ledende lys. 6831

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.