Betraktninger om ståa 28.04 2024.

Jaja. jeg er ute og konspirerer igjen på en søndag.(som de imbesile kaller slike som meg). Som nevnt endel ganger i løpet av disse årene fra 2019 så har jeg nevnt at hensikten med sprayingen er ikke BARE å dimme for “sola”.

Under militære øvelser og kriger teppelegges himmelen slik at vi ikke skal se flyaktiviteten. DET er hva vi ser i disse dager og blir mere av i tiden fremover. Da kan man spørre seg….HVOR har jeg det fra?

Vel. Dere har kanskje hørt om at har blitt med i ? I dag er det en huge aktivitet i syd Sverige med militære fly. Hvordan vet jeg det. Vel det finnes radarer man kan se slik aktivitet på…men da under kort tid siden responderen slås av.

Man kan jo feks følge med på militærnekterens retorikk så skjønner man. HAN SKAL ha krig i for å tilfredsstille våpenindustrien i USA som Blackrock og Vanguard er deleier i. man skal prise seg lykkelig over at Russlan fortsatt er i ro.

Og for ikke å snakke om jesuitten som bidrar med penger til våpen og som gjør sitt til at enda flere Ukr soldater blir drept. Disse 2 norske krigshisserne vet inderlig godt at har våpen til å “gruse” de landene som støtter US. Vi nærmer oss Ww3!

Men ikke for å glemme Bill G som med sitt NANOBOTS program ved spraying av “partiklene” fra fly/ helikopter/ ballonger/ og .

Go sønda å husk pilla.

RED

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.