BREAKING: Det republikanske partiet i Arizona erklærer Covid-19-injeksjoner, biologiske og teknologiske våpen, vedtok Ban the Jab-resolusjonen!

Bestått med 95,62% av stemmene!

DR. JOSEPH SANSONE28. APRIL

Det republikanske partiet i Arizona er nå det andre statlige republikanske partiet som vedtar “Ban the Jab”-resolusjonen og erklærer -injeksjoner som biologiske og teknologiske våpen .Rope ut til Patriot, Dan Schultz fra PrecinctStrategy.com som sendte inn ‘Ban the Jab'-resolusjonen til det republikanske partiet i Arizona. Arizona GOP stemte i dag og vedtok resolusjonen med 95,62% av stemmene! Dette har nettopp gått, så vi har ikke prosentene ennå. Resolusjonen erklærer COVID-19-injeksjonene for biologiske og teknologiske våpen og oppfordrer guvernøren til å forby distribusjon av dem, statsadvokaten om å konfiskere hetteglassene og gjennomføre en rettsmedisinsk analyse av innholdet.I tillegg til å være advokat, er Dan en tidligere utdannet West Point og tidligere US Army motetterretning og menneskelig etterretningsoffiser. Dan Schultz tar til orde for Precinct-strategien , som søker å bryte kontrollen over det republikanske partiet tilbake til folket. Tidligere sendte Dan Schultz “Ban the Jab”-resolusjonen til Maricopa County GOP. 

Lørdag 13. januar vedtok Maricopa County GOP resolusjonen med 87,4 % av stemmene! Totalt ble det avgitt 1494 stemmer, 1306 for, 188 mot. Maricopa County er det største republikanske fylket i nasjonen.Den første “Ban the Jab”-resolusjonen ble vedtatt i februar 2023. Gateway Pundit rapporterte nylig om søksmålet mitt som søker Ban the Jab i Florida . Saken ble henlagt og er på vei til lagmannsretten.Til dags dato har omtrent 10 republikanske fylkespartier i Florida vedtatt ‘Ban the Jab'-resolusjoner som erklærer Covid 19-injeksjoner for biologiske og teknologiske våpen, og ber også guvernøren om å forby distribusjon av dem og statsadvokaten om å konfiskere hetteglassene og gjennomføre en rettsmedisinsk analyse. Florida Republican Assembly ,

The National Federation of Republican Assemblys , Republican Liberty Caucus of Florida har vedtatt Ban the Jab-resolusjoner. Nylig har Floridas helsedepartement sluttet seg til oppfordringen til Ban the Jab. Clackamas County GOP i Oregon og Idaho Republican Party har vedtatt Ban the jab-resolusjonen.Tidligere skulle Arizona GOP etter planen stemme over resolusjonen 27. januar, men andre saker og debatter forårsaket forsinkelser for å forhindre å komme til avstemningen. Dan var utholdende og sendte vedtaket på nytt.Arizona regnes som en viktig stat i politikken og vedtakelse av denne resolusjonen vil bidra til å bygge opp for å forby biologisk krigføring mot amerikanere og sivilbefolkningen for øvrig.Teksten til resolusjonen sendt av Dan Schultz følger:Arizona ‘Ban the Jab'-oppløsning:

Mens:Sterke og troverdige bevis viser Covid 19 og Covid 19 injeksjoner er biologiske og teknologiske våpen, ogPfizers kliniske data avslørte 1 223 , 42 000 uønskede tilfeller, 158 000 uønskede hendelser og omtrent 1 000 bivirkninger, oget enormt antall mennesker har dødd og eller har blitt varig ufør etter å ha blitt injisert av Covid 19-injeksjonene, ogDet finnes sterke og troverdige bevis fra for at Covid mRNA-skudd endrer menneskelig DNA, ogoffentlige etater, media og teknologiselskaper og andre selskaper har begått enorm svindel ved å hevde Covid-injeksjoner er trygge og effektive, ogFloridas helsedepartement har bedt om å stanse mRNA-injeksjonene, og fortsatt eksperimentering på mennesker og nektelse av informert samtykke er brudd på Nürnberg-koden og utgjør derfor forbrytelser mot menneskeheten,Løst:På vegne av bevaringen av menneskeslekten, oppfordrer delegatene fra Arizona Republican Party Presidential Nominating Convention i 2024 guvernør Hobbs og statens lovgiver om å forby salg og distribusjon av Covid-injeksjoner og alle mRNA-injeksjoner i Arizona, og Arizona Attorney General å grip umiddelbart alle Covid-injeksjoner og mRNA-injeksjoner i Arizona og utfør en rettsmedisinsk analyse på disse såkalte “vaksinene.”

Mind Matters and Everything Else med Dr. Joseph Sansone er en leserstøttet publikasjon. For å motta nye innlegg og støtte arbeidet mitt, bør du vurdere å bli en gratis eller betalt abonnent.Oppgrader til betalt

DeleVerv en venn

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.