Disse 13 Familiene Styrer Verden: Skyggekreftene Bak NWO.

Skyggekreftene bak den nye verdensordenen  (NWO) følger en sakte-tempo agenda med total kontroll over menneskeheten og vår planets ressurser. David Icke skapte det den ” totalitære tåspissen “, fordi ” de ” tar veldig små skritt mot vår fullstendige og definitive slaveri.

Som et resultat forblir massene relativt uvitende om det faktum at deres friheter gradvis blir tatt bort, mens kraften til NWO-blekkspruten vokser jevnt og trutt.

Skyggekreftene bak NWO-agendaen

Et sted nær toppen av pyramiden orkestrerer en ekstremt elitistisk organisasjon kjent som  Council of the 13 families  alle de store verdensbegivenhetene. Som navnet antyder, består rådet av de 13 mest innflytelsesrike familiene på jorden.

Stadig flere mennesker blir klar over at 99% av jordens befolkning kontrolleres av en “elite” på 1%, men Rådet for de 13 familiene består av mindre enn 1% av 1% “eliten”, og ingen på jorden kan søke om medlemskap.

Etter deres mening har de rett til å herske over oss andre fordi de er direkte etterkommere av de gamle gudene  og anser seg som kongelige. Disse familiene er:

  1. Rothschild (Bauer eller Bower)
  2. Bruce   
  3. Cavendish (Kennedy)    
  4. De Medici    
  5. Hannover    
  6. Hapsburg    
  7. Krupp    
  8. Plantagenet    
  9. Rockefeller    
  10. Romanov    
  11. Sinclair (St. Clair)   
  12. Warburg (del Banco)    
  13. Windsor (Sachsen-Coburg-Gothe)

Personlig mistenker jeg at dette kanskje ikke er den komplette listen, og noen veldig kraftige slekter er fortsatt ukjente for oss.

Rothschild-dynastiet er utvilsomt den mektigste – synlige – blodlinjen på jorden, og deres estimerte rikdom er rundt 500 billioner dollar !

De utøver sin makt gjennom verdensbankimperiet , som nesten i sin helhet eies av dem.

De viktigste institusjonene som jobber hardt for å etablere NWO og fullstendig slavebinde vår art, er:

  1. City of London (finans, kontrollert av Rothschilds) – IKKE en del av Storbritannia
  2. Den amerikanske sentralbanken (finans – privat bank, eid av Rothschilds) – IKKE en del av USA
  3. Vatikanstaten (indoktrinering, bedrag og skremselstaktikk) – IKKE en del av Italia
  4. Washington DC (militær, tankeprogrammering, hjernevasking og avfolking) – IKKE en del av USA

Alle de ovennevnte institusjonene fungerer som individuelle stater, som opererer under sine egne lover, og derfor er det ingen domstol på jorden som noen gang kan straffeforfølge dem.

De mange hemmelige samfunnene som eksisterer i dag, opererer som filialer av et megaselskap, som eies av rådet for de 13 familiene.

Selv om de har blitt kjekk belønnet for arbeidet sitt, er medlemmene av disse hemmelige selskapene ikke medlemmer av “elite”-blodslinjene, de vet ikke hvem deres mestere er og de har ingen anelse om hva den virkelige agendaen er.

Hjernevaskingen

Et annet verktøy for masseslaving som de bruker mot oss, er det såkalte utdanningssystemet . Skoler er ikke lenger hva de pleide å være, og barn lærer å huske uten å tenke og adlyde uten å stille spørsmål .

Faktisk er dette etablerte utdanningssystemet ekstremt dyrt å holde operativt og foreldet i internetts tidsalder.

“Hvorfor foreldet?” kan du spørre. Fordi internett gir oss  fri tilgang til nesten uendelige mengder informasjon.

Så hvorfor betaler vi fortsatt enorme mengder penger for statlig utdanning? Fordi verdens “elite” krever at barna våre lærer konformitet og in-the-box-tenkning .

Hva kan vi gjøre med det?

Menneskehetens tro henger i en tynn tråd akkurat nå, ettersom kontrollen av NWO-blekkspruten sprer seg. På den ene siden er vi veldig nær vår fullstendige slaveri, mens vi på den andre siden lett kan smuldre til bakken deres maktpyramide ved ganske enkelt å forene oss mot deres bedrag i en fredelig revolusjon av sinn, hjerter og sjeler .

Jeg har spurt meg selv i årevis hva som er deres største slaverivåpen. Er det dårlig utdanning kombinert med konstant indoktrinering? Er det frykten som genereres av religion? Er det frykten for å bli straffet (fengslet eller drept) av systemet, eller er det pengesystemets usynlige slaveri?

Etter min mening hadde alt det ovennevnte kombinert en enorm innvirkning på samfunnet vårt og måten vi tenker på, men deres største våpen er det finansielle systemet!

Valutaslaver

Det finansielle systemet har snikende gjort vår art til slaver, og nå blir vi brukt som valutaslaver . Vi jobber fra 9 til 5 hver dag, i kjedelige og deprimerende miljøer, ikke stimulert av noe kreativt eller konstruktivt.

I de fleste tilfeller er den eneste motivasjonen for å gå på jobb neste lønnsslipp – og uansett hvor hardt vi jobber, ser det ut til at vi aldri har nok penger.

Har du noen gang lurt på hvorfor mega-bedrifter (som høster milliarder dollar/år i overskudd) betaler dusinvis av millioner til sine administrerende direktører og så nært minimumslønnen som mulig til resten av de ansatte?

Dette er nøye utformet, fordi en person som hele tiden er “på kanten”, aldri vil ha tid til selvopplæring, introspeksjon og – til slutt – åndelig oppvåkning.

Er ikke dette vårt hovedformål på jorden? Å bli åndelige vesener (og med åndelig, jeg mener åpenbart ikke religiøs) og fullføre inkarnasjonssyklusen ?

“De” trenger ikke utdannede mennesker, som er i stand til kritisk tenkning og har åndelige mål. Nei, denne typen mennesker er farlige for etablissementet!

«De» vil ha lydige «roboter», akkurat intelligente nok til å betjene maskinene og holde systemet i gang, men dumme nok til å aldri stille spørsmål.

Penger er “djevelens” øye

Alle verdens største problemer har sine røtter dypt forankret i den økonomiske pesten: kriger er lønnsomme, sykdommer er lønnsomme, jordens plyndring er lønnsomt, menneskelig slaveri og umenneskelige arbeidsforhold er lønnsomme.

Lederne våre har blitt ødelagt av penger og menneskehetens kollektive oppdrag på jorden har blitt kapret av penger.

Så hvorfor trenger vi det finansielle systemet, i utgangspunktet? Faktisk trenger vi det ikke (i hvert fall ikke lenger). Planeten krever ikke en krone for å bruke naturressursene sine, og vi har teknologien til å utvinne dem uten å jobbe fysisk en dag.

Må lese relatert artikkel:  The Top of the Pyramid: The Rothschilds, the British Crown and the Vatican Rule the World

Løsningen

Mer til poenget, det er geniale hoder “der ute” som diskuterer konseptet med en ressursbasert økonomi i flere tiår . Et eksempel er herr Jacque Fresco , en strålende industridesigner og sosial ingeniør, som brukte mesteparten av livet sitt på å designe fremtiden.

Byene foreslått av Mr. Jacque Fresco vil bli bygget av autonome konstruksjonsroboter og vil være miljøvennlige og selvbærende, - og brannsikre. Lær mer her .

Andre mennesker diskuterer allerede overgangsplanen mot fremtidens økonomi, der penger ikke lenger kreves og alle individer vil bli tilbudt de beste forutsetningene for å nå sine høyeste potensialer – alt til fordel for vår art som helhet.

Så spørsmålet mitt er: er vi klare til å omfavne fremtiden og unnslippe kontrollen til “eliten” i en verden uten penger, eller kommer vi til å la den nye verdensordenen skje?

Av Alexander Light, HumansAreFree.com

Vladimir Putin Avslører Den Nye Verdensordenen IGJEN!Forrige Innlegg

The Deathbed Confession Of Area 51 Scientist & Lockheed Senior: UFOer, Anti-Gravity Og AliensNeste Innlegg

Relaterte Artikler

verdensøkonomiske forum det er "rasjonelle" grunner til å mikrochipe barnet ditt

KONTROLLMIKROBRIKKEIMPLANTATVERDENS ØKONOMISKE FORUM

World Economic Forum: Det Er “Rasjonelle” Grunner Til Å Mikrochipe Barnet Ditt

HAF20. August 2022

verdens økonomiske forum krever sammenslåing av menneskelig og ai intel for å sensurere "hatfulle ytringer" og "feilinformasjon"

KUNSTIG INTELLIGENS (AI)KONTROLLVERDENS ØKONOMISKE FORUM

World Economic Forum Krever Sammenslåing Av Human Og AI Intel For Å Sensurere “Hattaler” Og “Feilinformasjon”

HAF16. August 2022

råd for inkluderende kapitalisme nwo

NWO

‘Rådet For Inkluderende Kapitalisme' Er Den Nye Verdensordenen

HAF25. Juli 2022

inversjonskrigen et fullstendig angrep mot menneskeheten

NWOSATANISMETRANSGENDER AGENDAVERDENS ØKONOMISKE FORUM

The War Of Inversion: Et All-Out Angrep Mot Menneskeheten

The War Of Inversion: Et All-Out Angrep Mot Menneskeheten

HAF7. Juli 2022

av Jesse Smith

Det pågår en krig som ingen er trygge for. Det er en inversjonskrig og et fullstendig angrep mot menneskeheten. Det er mangesidig, nådeløst og finner sted samtidig på alle livets områder.

inversjonskrigen et fullstendig angrep mot menneskeheten

Dens drivkraft er anti-menneske, anti-vitenskap, anti-natur, anti-sannhet, anti-frihet og avgjort anti-Kristus. Metodene bruker alle tilgjengelige våpen og teknikker, inkludert sofistikerte former for propaganda og psyops. Målet er å knuse den menneskelige ånden og få den til å bøye kneet for en superklasse av elitære, autoritære overherrer som virkelig tror de er bedre enn resten av oss.

Gjerningsmennene har alle intensjoner om å underlegge massene deres styre, mens de prøver å overbevise oss om at det er for vårt eget beste. De er mestermagikere og slu Svengalis som kaster undergang og dysterhet over verden for å holde folk innelåst i en tilstand av og paranoia.

I 2020, da de sa at livet ikke ville gå tilbake til det normale, mente de det virkelig.

Alt de berører har blitt snudd på hodet og gjort helt motsatt av natur og virkelighet. Denne bizarro verdenskrigen søker å fullstendig omstøte samfunnsnormer, lover, skikker og tradisjoner. Den nyter å erstatte det onde med godt og mørke med lys.

Trollmennene bak forhenget skaper kaos og uorden i en enestående skala med mål om å gjenoppbygge et nytt, globalt og totalitært fra ruinene av ødeleggelse. De har mestret krigsteknikker fra den gamle kinesiske general Sun Tzus Art of War , som inkluderer å så splittelse, fremme bedrag og angripe mens fienden er svak og mest uforberedt. Rasestrid er en av deres mest verdsatte taktikker, men det er mange andre.

De Vil Ha Kontroll Over Alt

Ikke fornøyd med å kontrollere mesteparten av rikdommen, søker de å eie og kontrollere alt inkludert all- genetisk materiale , naturressurser , matforsyningen og til og med menneskelig DNA . Når det gjelder det åpenbare, går inversjonskrigen under andre navn som Great Reset , hvor de viktigste krigshetserne hevder at du ikke vil eie noe og være lykkelig .

Dets talsmenn maskerer seg som velvillige ledere av nasjoner, militærer, sentralbanker, frivillige organisasjoner og tenketanker. Det planlegges og utføres av noen av de rikeste familiene, mektigste selskapene og de mest hemmelighetsfulle organisasjonene verden noen gang har kjent, sammen med de støvelte undersåttene som gjør sitt bud.

Den er også kjent som den nye verdensordenen , som ble latterliggjort som en konspirasjonsteori for ikke så lenge siden, men som nå er ute i det fri og viser sine omvendte dyder for hele verden å se. I virkeligheten er all denne jockeyingen for verdenskontroll intet mindre enn internasjonal organisert kriminalitet, med det militærindustrielle komplekset og korrupt politi som en muskel for å holde motstanden i sjakk.

29 un nwo nettsted

Denne Build Back Better- gjengen tror den kan omforme menneskets biologi, natur, økonomier og den sosiale orden til en ny og forbedret teknokratisk utopi. De hevder å bygge en bedre fremtid for alle, men i virkeligheten installerer de en ny form for føydalisme, teknofascisme eller hvilket autoritært system du vil kalle det.

Transhumanisme Står I Sentrum

De nye “gudene” til den fjerde industrielle revolusjon (eller det fjerde riket avhengig av hvordan du ser på det) prøver å overgå og forby enhver ærbødighet for skaperen av alle ting. De later som de elsker og beskytter naturen, samtidig som de søker å overstyre den gjennom teknologi som genetisk redigering og forskning om funksjoner. De forfølger aggressivt en fullstendig omskrivning av historien ved å slå sammen mennesket med maskinen, lage mat fra syntetiske (og ofte giftige) materialer, og endre og patentere de genetiske kodene for alle arter av liv på planeten. Ja, de er så frekke, og hybrisen deres når utover stratosfæren.

En av deres mest hyllede filosofer er en homofil, futuristisk talsmann for transhumanisme ved navn Yuval Noah Harari , som mener at:

  • Kristi oppstandelse er falske nyheter
  • de fattige vil fortsette å dø, men om 50 eller 100 år vil de rike oppnå fritak fra døden
  • fremtidig overvåking må være “under huden”
  • æraen med fri vilje er over
  • massene er ubrukelige, og deres liv er meningsløse og verdiløse
  • massene har ikke stor sjanse mot det som kommer, selv om de er organisert
  • “Historien begynte da mennesker oppfant guder og vil ende når mennesker blir guder.”

Harari er rådgiver for Bond-skurkkarikatur og styreleder for World Economic Forum Klaus Schwab . Du vet, mannen som åpent har uttalt at den fjerde industrielle revolusjonen ville utfordre «ideer om hva det vil si å være menneske». Schwab har også skrytt av at hans kadre av unge globale ledere har penetrert regjeringskabinetter i mange land over hele verden. Mye har blitt skrevet i det siste om disse tvillingskrekkene, som ytterligere avslører hva elitistene planlegger.

Det som imidlertid ofte går tapt er at disse planene blir utført i (lokale og statlige) myndigheter; bedriftens styrerom; militære strategiøkter; hemmelige møter; klasserom for grunnskole, videregående og høyere utdanning; og over eteren via propaganda kastet opp fra munnen til CIA-dukke-“journalister”.

Nylige møter i Verdens helseorganisasjon , World Economic Forum , World Government Summit og Bilderberg Group har samlet mange av de viktigste konspiratorene og en rekke andre padder som er ivrige etter å endre historiens gang til deres fordel. Du er i trådkorset for alle angrepene deres, ettersom de har erklært krig mot alt som en gang var tenkt på som godt, rettferdig og normalt.

De forakter fullstendig din frihet, individualitet og uavhengighet. De avskyr lov og orden og søker å omgå alle styrende prinsipper som står i veien for dem, inkludert den amerikanske grunnloven og Bill of Rights. De ønsker å begrense talen din, bevegelsen din, tankene og til og med hva du spiser. De lengter etter å tilintetgjøre din individualitet og slå deg sammen til et kollektivistisk bikubetanke omtrent som The Borg fra Star Trek-serien:

Født humanoid, blir de nesten umiddelbart implantert med bio-brikker som kobler hjernen deres til en kollektiv bevissthet via en unik subspace-frekvens som sendes ut av hver drone.

Denne kollektive bevisstheten oppleves av Borgen som “tusenvis” av stemmer – de er kollektivt bevisste, men ikke klar over seg selv som separate individer. 

LHBTQ+-Agendaen Eroderer Stabile Samfunn

De søker å nå sine mål på alle nødvendige måter. Det spiller ingen rolle hvor mange uskyldige mennesker som dør, hvor mye smerte og lidelse som blir påført, eller hvor mange barns liv som blir permanent skadet som følge av deres ideologier, politikk og teknologi.

De fremmer et uordnet syn på virkeligheten som erklærer at menn kan ha menstruasjonssykluser, bli gravide og føde barn mens de pumper ut skadelige stoffer og utfører farlige, ofte irreversible operasjoner på mindreårige, slik at de kan bli transpersoner. De forteller kvinner at det er greit å klippe av seg brystene, fjerne skjeden, ta testosteron og kirurgisk lage falske peniser.

I mellomtiden søker pedofile å få offentlig aksept ettersom de rebrander seg selv som Minor Attracted Persons (MAPs) i stedet for de kriminelt avvikende rovdyrene de egentlig er .

https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&features=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%3D%3D&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1533127204451799040&lang=no&origin=https%3A%2F%2Fhumansbefree.com%2F2022%2F07%2Fthe-war-of-inversion-an-all-out-assault-against-humanity.html&sessionId=b1961ef26567fc3d345382a6647cce34990b0437&theme=light&widgetsVersion=940dd9ee54270%3A1649359550911&width=550px

Bidens USDA har nylig kunngjort at transkjønnsidentifiserende studenter må få lov til å gå inn på badene de selv velger, ellers vil de bli fratatt føderale midler som brukes til å betale for skolelunsjer. Ja, Biden ønsker å sulte barna dine hvis skoleadministratorer ikke overholder agendaen. Hvis du ikke har trukket barnet ditt ut av disse statlige indoktrineringssentrene kjent som offentlige skoler, er det nå en flott tid å gjøre det!

Denne spesielt lumske formen for krigføring ødelegger sakte hva det vil si å være mann eller kvinne og hvordan de to forskjellige kjønnene skal forholde seg til hverandre. Med minst 68 (mest nylig oppfunnet) termer som beskriver kjønn og identitet , blir millioner stelt i stand til å gjøre opprør mot naturen og stolt omfavne forvirring. Hvis han levde i dag, ville Karl Marx være begeistret over å se planene hans om å ødelegge den tradisjonelle kjernefamilien ta form. Hvis denne agendaen fortsetter uforminsket, hva skjer med menneskeheten om femti år?

De Okkulte Røttene Til Samfunnsendring

Disse selvtilfredse, selvutnevnte herskerne representerer alt som er ondt og sjofel mens de presenterer seg selv som frelsere. I sannhet er de ikke annet enn ulver i fåreklær og mørke skyer uten regn. Mange av dem har stilt seg på linje med det okkulte og praktisert den sataniske “gjør som du vil skal være hele loven”-doktrinen.

Popularisert av Aleister Crowleys Telema, Anton LaVeys Church of Satan og Michael Aquinos Temple of Set, oppnådde satanisk undervisning utbredt innflytelse i Hollywood, musikkindustrien, utdanning, militæret og mange andre sektorer. Selv om det er noen variasjoner, lar dette trossystemet utøvere rettferdiggjøre alt de gjør, uansett hvor avskyelig, skadelig og grusomt det kan være. Dette er grunnen til at du ser kjendiser som Megan Fox innrømme at de har drukket menneskeblod .

tidligere amerikanske hær lt.  kol.  michael aquino og settets sataniske tempel

Tidligere oberstløytnant i den amerikanske hæren Michael Aquino og Satanic Temple of Set

Selv om de kan late som noe annet, i kjernen, er de alle narsissister, mange er sosiopater, og et økende antall har blitt psykopater. Imidlertid er de vanligvis ikke de som begår grusomheter som masseskyting og bombing av uskyldige sivile som “forveksles” med terrorister. De opererer i skyggene, forblir hemmelige mens de lager retningslinjer og gir ordre til andre fotsoldater om å utføre disse sadistiske voldshandlingene.

Avfolking – Et Annet Våpen I Arsenal

De ser på seg selv som kjente menn og kvinner, en spesiell, begavet klasse som er bestemt til å styre verden og alt i den. Noen av dem tror til og med at de vil kolonisere Mars, laste opp samvittighetene sine til skyen og oppnå udødelighet.

Disse tyrannene er fulle av ekstrem stolthet og innbilskhet, og ser på deg og meg som ikke noe annet enn ” hackbare dyr ” her for å dekke alle deres behov. Faktisk, hvis teknologien fortsetter å utvikle seg i den hastigheten de ønsker, vil de ikke engang trenge mye av tjenesten vår i nær fremtid. Deres ultimate plan er å erstatte oss med roboter, og Internet of Things (IoT) smart teknologi.

Hvis alt går etter planen, vil disse teknologiske gjennombruddene gjøre mye av menneskeheten ubrukelig, så de har brukt alle slags metoder for å drepe oss, inkludert DNA-forandrende og eksperimentelle genterapier kjent som jjabs. De har prøvd å fortelle oss at millioner av COVID-19, men den fortellingen har blitt avslørt, så nå går de over til nye som Monkeypox, fugleinfluensa og bioterrorangrep.

Jeg tror dette omdreiningspunktet i stor grad er å styre folk bort fra det faktum at covid-19 biovåpenstøtene har forårsaket en massiv død av den menneskelige befolkningen. Siden befolkningskontroll er en av de sentrale prinsippene til de globalistiske overherrene, har de som er lurt til å ta stikkene hjulpet dem med å redusere befolkningen til et mye mer håndterbart nivå. Tross alt er det et monument i Georgia kalt ” Guidestones ” som åpent erklærer at befolkningen må opprettholdes under 500 000 000 i evig balanse med naturen.

georgia guidestones, elbert county georgia

Georgia Guidestones , Elbert County, Georgia

For de som ikke blir drept av store legemidler, krig, giftige kjemikalier, sult eller andre midler, er planen å kaste oss ut i fattigdom og regjeringsavhengighet. Den skumle Joe Biden og Federal Reserve gjør sitt beste for å overvåke den kontrollerte rivingen av økonomien under dekke av “-prisøkningen” og overgangen til den såkalte grønne økonomien .

Som et resultat har gassprisene steget til over $9,00/gal i en by i California, og inflasjonen øker så raskt at den raskt tømmer alles lommebøker.

Svært raskt skifter livsparadigmene som er opplevd det siste halve århundre pluss fra:

  • Representative regjeringer til teknokratisk autoritarisme
  • Styring gjennom offentlige institusjoner ansvarlig overfor folket til styring av offentlige/private partnerskap ansvarlig for ingen
  • Anerkjennelse og håndhevelse av naturlige grenser til fullt åpne grenser
  • Individuelle nasjonalstater til regional/global styring
  • Naturlige biologiske mennesker til transhumane eller “forsterkede mennesker”
  • Frie markedsøkonomier til digitale, overvåkingskapitalismeøkonomier
  • Bevegelsesfrihet til begrenset bevegelse gjennom biometriske digitale IDer, IoT, kunstig intelligens og sosial kredittovervåking
  • En verden befolket med over 7 milliarder mennesker til en ønsket befolkning på 1-2 milliarder mennesker
  • Individuelt eierskap som fører til rikdom og mobilitet oppover til å eie ingenting og overleve på småpenger Universal Basic Income
  • Kroppslig autonomi til statlig eierskap som en ” patentert ” bedriftsressurs
  • Beskyttet ytringsfrihet til myndighetsgodkjent ytring og drakonisk
  • Religionsfrihet til å tilbe staten
  • Robust naturlig matproduksjon og forbruk til tett kontrollert matproduksjon som kun tillater GMO, laboratoriedyrket kjøtt, insekter, tang og alger for konsum
  • Ubegrenset nytelse og utforskning av den naturlige verden til restriksjoner på reiser og bevegelse basert på digitale opplevelser som metaversen og en digital tvilling av jorden
  • Begrenset menneskelig kontakt og sterke personlige relasjoner til digitale relasjoner gjennom sosiale medier, metaverse, etc.
  • Rettsstat for å herske etter dekreter fra teknokratiske tyranner

Dette er virkelig mye å fordøye, og for mange er det så usmakelig at de rett og slett begraver hodet i sanden og fortsetter blindt gjennom livet, i håp om at dette bare vil forsvinne. Men denne inversjonskrigen vil ikke opphøre med mindre det er fortsatt motstand ved hver sving. De ønsker å nå de fleste av sine mål innen 2030, helt i tråd med FNs  bærekraftsmål . Dette er grunnen til at det var en slik akselerasjon av endring som startet med plandemien i 2020.

25 un sdgs 2020 år med akselerasjon

De gaffeltunge slangene på toppen av den globale pyramiden vil at du skal være avhengig av dem for alt. Dette er grunnen til at de vil ha kontroll over alt under dekke av å redde planeten fra , stadig muterende virus og plager, og ødeleggende cyberangrep som truer kritisk infrastruktur og avslører alle dine private data.

De traver ut krise etter krise for å holde deg traumatisert og fokusert på alt annet enn deres fortsatte planer om dominans. Det vi er vitne til er rent konstruert kaos på sitt beste.

Deres Regel Er Ikke En Gitt Konklusjon

De elsker å late som om de er en samlet front, men de er ofte uenige om hvordan de skal implementere ordningene deres. Dette bør oppmuntre oss til å fortsette å trosse dem, siden et hus som er delt ikke kan stå. Gjennom prediktiv programmering og offentlig uttalelse av målene deres, ønsker de å få oss til å tro at deres styre er uunngåelig, og at motstand er nytteløst.

Imidlertid er det seire som skjer hver dag ved at vanlige mennesker tar på seg den store dårlige maskinen.

Det er trist, men sant at mye av deres makt har blitt oppnådd ved vår egen pliktforsømmelse. Som avskaffelsesforkjemperen Wendel Phillips uttalte i 1852, “Evig årvåkenhet er prisen for frihet.”

På mange måter har vi mislyktes i å beskytte våre barn, lokalsamfunn, rikdom, helse og sinnsro ved å gi regjeringsbyråkrater og salvede eksperter for mye kontroll, alt for enkelhets skyld og bekvemmelighet. Men det er på tide å komme tilbake i skyttergravene og kjempe mot denne fienden ved å snakke sannhet til makten, overvinne det onde med det gode, danne våre egne støttesystemer og fortsette å leve livene våre uten frykt og panikk.

Vi har alle en rolle å spille i å fravriste kontrollen fra de som prøver å skade oss. Enten det er gjennom å skrive, snakke, skape, organisere, planlegge, finne opp eller undervise, har vi alle vært begavet på et eller annet område til å bidra til å beseire dette dyret som prøver å sluke oss.

Nå er tiden inne for å bruke hvilke talenter og gaver du har for å fremme frihetens og sannhetens sak. Vær et lys midt i alt dette mørket. Hvis meldingen din ikke blir mottatt av noen, hold den i bevegelse og ikke kast bort tid og energi på å krangle med idioter.

Vær oppmerksom på hva som skjer, men ikke la det tære på deg. Finn tid til å gjøre ting du liker til tross for de vanskelige forholdene. Ta kontakt med Gud og mennesker som har din beste interesse i tankene.

Husk at ingenting er umulig for dem som tror! Denne krigen kan vinnes av de som er modige, engasjerte, standhaftige og villige til å ofre for å se at fiendene til Gud, menneskeheten og naturen alle blir avslørt og stilt for retten.

Hva Du Trenger Å Vite Om World Economic Forums 2022-MøteForrige Innlegg

Utah Ritualisert Seksuelle Overgrepsundersøkelser: Mormonkirken Og Seksuelle Overgrep Mot BarnNeste Innlegg

Relaterte Artikler

fauci betalte 453 000 dollar for å gjøre primater transkjønnede

TRANSGENDER AGENDA

Fauci Betalte 453 000 Dollar For Å Gjøre Primater Transkjønn

HAF30. September 2022

verdensøkonomiske forum det er "rasjonelle" grunner til å mikrochipe barnet ditt

KONTROLLMIKROBRIKKEIMPLANTATVERDENS ØKONOMISKE FORUM

World Economic Forum: Det Er “Rasjonelle” Grunner Til Å Mikrochipe Barnet Ditt

HAF20. August 2022

verdens økonomiske forum krever sammenslåing av menneskelig og ai intel for å sensurere "hatfulle ytringer" og "feilinformasjon"

KUNSTIG INTELLIGENS (AI)KONTROLLVERDENS ØKONOMISKE FORUM

World Economic Forum Krever Sammenslåing Av Human Og AI Intel For Å Sensurere “Hattaler” Og “Feilinformasjon”

HAF16. August 2022

oss militærverter dragshow, oppfordret barn til å delta med hoppeslott og ansiktsmaling

DRA QUEEN STORY TIMESATANISTPEDOFILETRANSGENDER AGENDAKRIG MOT BARN

Amerikanske Militærverter Drag Show, Oppmuntret Barn Til Å Delta Med Hoppeslott Og Ansiktsmaling

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.