Hvorfor skulle Rothschilds være så interessert i å eie den største og mest anerkjente værmodelleringsorganisasjonen der ute?

Hvorfor skulle EL Rothschild LLC ønske å ha den kontrollerende interessen i verdens ledende leverandør av interaktiv værgrafikk og datatjenester for TV, web og mobil?

For når du er involvert i klimadimiserende geoengineering-programmer, må du også kontrollere “prognosen” -modellene for å dekke sporene dine.

????

Omfanget og omfanget av den globale sprøytingen av himmelen kan vanskelig forstås. SAG (stratospheric aerosol geoengineering) og SRM (solstrålehåndtering), den enorme banen av støttestrukturer for disse programmene er tankebøyning.

Det som er enda vanskeligere å forstå, er hvordan alt dette skjer i tydelig syn, og nesten ingen ser ut til å koble sammen punktene.

Forsvarsentreprenør “Raytheon” gjør alle “prognoser” modellering for National Weather Service og NOAA . Lockheed Martin gjør modelleringen for FAA .

Siden begge disse private forsvarsentreprenørene er oppe i nakken i værmodifiseringspatenter og programmer, er “prognosene” mer eller mindre det “planlagte” været.

Nå med Rothschilds anskaffelse av den dominerende private modelleringsorganisasjonen, virker kontrollen av værmodellering fullstendig.

Denne kontrollen av “prognoser” og “grafikk” sørger for konstant visuell kondisjonering som gjør befolkningen mer sannsynlig å akseptere konstant sprøyting og manipulering av været vårt som “normalt”.

Når den “prognoser-animasjonen” om natten stemmer overens med det publikum ser på himmelen, helt ned til det øverste nivået “uklarhet” eller “overskyet” fra den konstante sprøytingen, ser det ut til at alt korrelerer, så ingenting mer blir stilt spørsmål.

Når “prognoserne” spår at en orkan vil gjøre en enestående 90 graders sving, og det gjør det, virker ingenting galt. Når de sier at det vil være “kraftig våt snø” på 40+ grader, og det er, alt vises OK. De globale elitene har, som det virker, “dekket alle baser”.

EL Rothschild LLC erverver en majoritetsandel i Weather Central, LP

Sir Evelyn og Lynn Forester de Rothschilds firma ser mulighet for vekst i Multi-Platform Weather Solutions Company

E.L. Rothschild LLC, et privat investeringsselskap ledet av styreleder Sir Evelyn de Rothschild og administrerende direktør Lynn Forester de Rothschild, kunngjorde i dag signeringen av en endelig avtale om å kjøpe en 70% eierandel i Weather Central, LP ( www.wxc.com ).

Verdens ledende leverandør av interaktiv værgrafikk og datatjenester for TV, nett og mobil. Weather Centrals meget nøyaktige og personlige prognoser tilbyr bedrifter og forbrukere en virkelig unik pakke med vitenskapsdrevne værinformasjonsprodukter.

Selskapet vil fortsette å operere under administrerende direktør og grunnlegger, Terry Kelly, samt nåværende ledelse. Økonomiske vilkår for oppkjøpet ble ikke opplyst.

Weather Central ble grunnlagt i 1974 og er en global leverandør av profesjonelle værløsninger og prognoser for on-air, online, print, mobil og enterprise.

Med 180 ansatte, inkludert 70 meteorologer, tilbyr Weather Central dynamiske værgrafikksystemer, proprietære prognosemodeller og dedikasjon til høykvalitets kundeservice.

Weather Central har sikret en ledende 46% markedsandel av Nord-Amerikas leveringsmarked for værinformasjon for kringkasting og media som leverer innhold til hundrevis av millioner seere.

Det er den største leverandøren av kringkastede og interaktive webværsløsninger for medieselskaper i USA, Canada og Mexico.

Weather Central har mer enn 400 kringkastede TV-klienter i 21 land over hele verden. Den gir værmeldinger til millioner av brukere daglig ved å distribuere sanntids tilpassede prognoser, interaktive kart og stormvarsler basert på hver enkelt bruker sin eksakte adresse.

Selskapet er kjent for sine avanserte teknologier, og var pioner for værdatatrafikksystemer over hele verden og fortsetter å innovere, og har nylig gitt ut bransjens første 1 km høye oppløsning prognosedatasett tilgjengelig i luften, online og for mobile enheter.

Weather Central har brukt sin kjennetegnede vitenskapelige tilnærming for å sikre kunder som inkluderer nettverkseide og opererte TV-stasjoner, uavhengige TV-stasjoner, aviser, nettsteder og enkeltbedrifter og forbrukere.

Fra hovedkvarteret i Madison, Wisconsin og regionale kontorer i Hong Kong, Beijing og Berlin, gir selskapets systemer vær til hundrevis av millioner seere gjennom kundeinstallasjoner over hele verden, inkludert de i Storbritannia, Canada, Spania, Brasil, Mexico, og andre land.

Weather Central er også den viktigste leverandøren av værteknologi og levering til kringkastingsstasjoner i Kina.

Utover sin kjerne nordamerikanske og internasjonale medievirksomhet, utvider Weather Central også virksomheten for bedrifts-, forbruker- og mobilmarkedene.

Selskapets tilbud for B2B-segmentet inkluderer presise værprodukter og løsninger for en bred base av kunder, inkludert forsikrings-, råvare- og energiselskaper, hedgefond og myndigheter.

Weather Central har også utviklet en omfattende serie med forbrukervendte digitale produkter som vil lanseres på tvers av online og mobile plattformer som en del av selskapets MyWeather®-merke i løpet av de neste månedene.

Administrerende direktør i EL Rothschild LLC, Lynn Forester de Rothschild, kommenterte oppkjøpet og sa:

Weather Central er et selskap i verdensklasse som er nummer én i sin kategori, med en historie med suksess, et talentfullt team og en veldig lys fremtid. Produktene deres, som er verdens mest presise for sending, online og mobil prognoser, tillater selskaper og enkeltpersoner uten sidestykke innsikt.

“Uansett om det er designet for et forsikringsselskap som ønsker å varsle sine kunder om en forestående haglorm, et hedgefond som prøver å overvåke landbruksvarer eller en forbruker som planlegger en ferie, har ingen bedre informasjon enn Weather Central.

“På EL Rothschild vil vi bruke ressursene, forretningserfaringene og bransjens innsikt for å bygge videre på Weather Central nåværende suksess, og for å utvikle selskapets eskalerende internasjonale profil i markeder som Latin-Amerika og India. Vi vil også fokusere på å styrke Weather Centrals posisjon som digital leder i forbrukerområdet. ”

Styreleder i EL Rothschild LLC, Sir Evelyn de Rothschild, la til:

“Som familie har Rothschilds alltid vært dedikert til den ytterste kvaliteten på våre produkter og tjenester. Når det gjelder investeringene våre, fokuserer vi på å inngå langsiktige partnerskap med mennesker som deler våre verdier.

Etter hvert som været blir mer ekstremt rundt planeten, med større menneskelige og økonomiske konsekvenser, tror vi at Weather Central vil spille en viktig rolle i å dempe skader og forbedre livene. Dette er viktig for Rothschilds, som det er for Weather Central. Vi er stolte av vårt nye partnerskap med dem. ”

Terry Kelly, Weather Centrals grunnlegger og administrerende direktør, uttalte:

“Mye har endret seg siden vi lanserte Weather Central for mer enn 35 år siden, men vår viktigste lidenskap for innovasjon, kundeservice, dyktighet og visjon er sterkere enn noen gang.

– Verden i dag står overfor store værskift på grunn av klimaendringer, og med en stadig mer mobil befolkning er muligheten for forbrukere å få svært nøyaktig og personlig informasjon om været viktigere enn noen gang.

“Med vår vitenskapelige kunnskap og teknologiske fordel, har vi etablert en virksomhet som er topp rangert i kringkastingsmarkedet. Med EL Rothschild er himmelen grensen for Weather Central, da vi ser ut til å utvide vår suksess internasjonalt og forberede oss på å lansere spennende nye digitale tilbud for forbrukere. ”

OM EL ROTHSCHILD LLC

E.L. Rothschild LLC er et privat finansiert familieinvesteringsselskap som ble etablert i 2003 av Sir Evelyn de Rothschild og Lynn Forester de Rothschild for å føre tilsyn med en rekke Rothschilds globale investeringer.

Rektorene har lang erfaring med å investere i og drifte virksomheter i USA, Storbritannia, Europa, India og Sør-Amerika.

EL Rothschild LLC benytter strategien om å ta et langsiktig syn på partnerskap og verdiskaping. Selskapet har for tiden interesser i media, eiendom, landbruk og luksusvarer, med betydelige tidligere stillinger innen finansielle tjenester, teknologi og kommunikasjon.

OM VARMESENTRAL, LP

Weather Central, LP ble grunnlagt i 1974 av Terry Kelly. Selskapet har i dag et fremragende team av meteorologer, forskere, bransjespesialister og kreative medarbeidere.

Basert i Madison, Wisconsin, er selskapet en ledende leverandør av profesjonelle on-air, online, trykte, mobile og enterprise værløsninger og prognoser i Nord-Amerika og til store kunder over hele verden.

Ved å bruke selskapets dynamiske værgrafikk, proprietære presisjonsmodeller og data, og patentert teknologi, drar mer enn 1000 partnere og hundrevis av millioner forbrukere over hele verden fordel av Weather Centrals oppmerksomhet på suveren værpresentasjon, presisjonsnøyaktighet og personalisering og kontinuerlig kundestøtte.

WXC.COM

www.wxc.com

Legg igjen en kommentar