Konsis politikk – Tiden din bør IKKE kastes bort.

HISTORIE OM ROTHSCHILD 300+ ÅRS INNSATS FOR Å OPNÅ ÉN VERDENSORDNING UNDER ROTHSCHILDS KONTROLL AV ET NYTT FUEDAL SLAVERISYSTEM FOR IKKE-JØDER

av kortfattet politikk

HISTORIE OM ROTHSCHILD 300+ ÅRS INNSATS FOR Å OPNÅ ÉN VERDENSORDNING UNDER ROTHSCHILDS KONTROLL AV ET NYTT FUEDAL SLAVERISYSTEM FOR IKKE-JØDER

“Global Power and Global Government: Evolution and Revolution of the Central Banking System” av Andrew Gavin Marshall Global Research, 21. juli 2009

HOUSE OF ROTHSCHILD

Klikk for kildeartikkel del 1

Klikk for kildeartikkel del 2

MENNESKELIGHET = På grensen med den mest tumultariske perioden i menneskehetens historie.

MENNESKEHET = STÅR PÅ historisk global ulikhet og fattigdom + global krig + samfunnsmessige og økonomiske kollapser + nasjoner bygger totalitære politistater for å kontrollere befolkningen deres – en tilbakevending til former for fascisme + dominans + undertrykkelse + utvinning av rikdom på 98% = omorganisering av den globale politisk økonomi + Transformasjon av kapitalismen til en totalitær kapitalistisk verdensregjering.

FAKTA: Kapitalisme = Har alltid endret seg og vil fortsette å gjøre det over år, tiår og århundrer.

Neste fase av kapitalisme = Verden flytter til et statskontrollert økonomisk system, omtrent som = Totalitær kapitalisme drevet av et verdensregjeringsorgan som styrer den globale økonomien = Ett senter for global makt Institusjon som utvikler seg gjennom kapitalismens historie og den globale politiske økonomien — Denne utviklingen til verdensregjering har vært adressert i århundrer = En struktur sammenvevd med historien til den moderne globale politiske økonomien selv.

DENNE RAPPORTEN = Undersøker historien til den globale politiske økonomien og trinnene som danner en verdensregjering.

Global Political Economy (GPE) krever å forstå hvordan kapitalismen og dens handlinger og retninger fortsetter å omorganisere og endre fremtiden – Inkludert de menneskene som gjør endringer i den globale politiske økonomien for å konstruere en verdensregjering.

Tidlig merkantilisme var det første trinnet i politisk økonomisk historie og Adam Smiths Wealth of Nations ble publisert hvor Friedrich List skrev at Smith burde spre seg med ideen om en “nasjonal økonomi” under en nasjons kontroll og i stedet gå inn for å erstatte den “nasjonale” økonomien med en “kosmopolitisk eller verdensomspennende økonomi” og “krever åpent at vi skal forestille oss eksistensen av en universell republikk for å forstå ideen om generell frihandel.” = “en universell union eller konføderasjon av nasjoner som garanti for en evig fred, prinsippet om internasjonal frihandel ser ut til å være helt rettferdiggjort.”

List sier at “blant provinsene og statene som allerede er politisk forent, eksisterer det en tilstand av evig fred; fra denne politiske foreningen stammer deres kommersielle forening» og «alle eksempler som historien kan vise er de der den politiske foreningen har ledet an, og den kommersielle foreningen har fulgt etter. Det kan ikke nevnes et eneste tilfelle der sistnevnte har tatt ledelsen, og førstnevnte har vokst opp fra det.”

LIST, en merkantilistisk tenker = antar at politikken styrer over økonomien, men begge er sammenvevd og slått sammen.

ADAM SMITH, en mer liberal tenker = Tror at politikk og økonomi er atskilt slik at politiske elementer samhandler separat og uten innflytelse over økonomien, som opptrer uavhengig og separat av . = Grunnlaget for Smiths “frie markeds”-idé = “det frie markedets usynlige hånd,” nevnt en gang i Wealth of Nations.

I motsetning til Adam Smith, ser merkantilister staten som den primære aktøren i den globale politiske økonomien, mens Smith ser på både produsenten og forbrukeren som hovedaktøren.

Merkantilister ser på konflikt på den internasjonale arenaen som nødvendig og rettferdiggjør deres kolonialisme og imperiumbygging = Hvis vi ikke koloniserer fremmede land og utvinner ressurser, vil en annen stat og vi ender opp Berøvet et imperium av ressurser og økonomisk vekst = En nullsum spill hvor en stat VINNER og andre TAPER.

Separasjon av politikk og økonomi = Hensikten er å bedre kontrollere begge = MEN bankinteressene har dominert både politikk og økonomi siden slutten av 1600-tallet og har ALDRI sluttet å se verden i form av politisk-økonomisk teori.

ADAM SMITH = Strategi for “del og hersk” begge sider og kontroll over debatten blir mye enklere, men UREALISTISK siden begge samhandler og påvirker hverandre.

Fredric List = Forener politikk og økonomi under en verden han forestilte seg (ikke i hans ERA) der alle nasjoner er forent i en verdensføderasjon.

LISTE TRO = Aldri hadde økonomisk union ført til en politisk union. MEN politisk union måtte gå foran en økonomisk union.

ROTHSCHILDS + ROCKEFELLERS BELIEVE (Pluss dynastiet av bankfamilier Warburgs + Morgans + andre) = Kartlegg en annen strategi for inkrementell økonomisk union (MONOPOLBYGGING AV SUPREME RIKDOM) rettet mot å OVERTA ETHVERT POLITISK SYSTEM MED = [ØKONOMISKE PRESSER= ] = Nærmere List enn Adams, men LANGT MER RÅ

Central Banking – 1694 Bank of England dannet som PRIVATE SENTRALBANK

ADAM SMITH'S BS var i forkant i datidens globale hegemoniske makt, Storbritannia = Fast under kontroll av ROTHSCHILDS bankdynastier som dannet Bank of England som en privat sentralbank for å utstede britisk valuta. ÅKERRENTER SAMLET AV Bank of Englands aksjonærer = ROTHSCHILDS OG SELSKAP = BESTE BANKSTER-SINDEL SOM NOENSINNE SKYVES GJENNOM = ROTHSCHILDS VINNER TRILLIONER USD OG ALLE BORGERE MISTER RIKDOM OG BETALER ÅKER AV GJELDSLAVER.

1500- til 1800-tallet = Periode for både nasjonalstaten og kapitalismen = Økonomien var sekundær og underdanig nasjonenes politiske struktur.

1694 Central Bankstering ble dannet = Opprinnelsen til en “verdensøkonomi” fant sted.

1776 Adam Smith skrev The Wealth of Nations + Amerikanske kolonier gjorde opprør mot de britiske imperialstyrkene og BRITISH USURY INTEREST OG SKATTER + Briter handlet over loven + amerikanere ble mer eller mindre tvunget til å kjøpe britiske varer gjennom høyere skatter på andre nasjoners varer + britisk kontrollert VALUTA med evnen til å kontrollere inflasjon og devaluering og kolonialøkonomien. = Motiverte The Founding Fathers of the United States til å kontrollere USAs egen valuta for å bevare suverenitet og uavhengighet.

ETTER Storbritannias ydmykende nederlag = hjulpet av franskmennene, som ønsket et nytt marked for sine varer, led ROTHSCHILDS bankinteresser et betydelig slag mot deres merkantilistiske ekspansjon. UTEN KONSTANT EKSPANSJON OG FORBRUK Kapitalisme og SENTRALBANKSERVICE DØR AV. ROTHSCHILDS anerkjente at sentralbanker stadig trenger å utvide sin kontroll over industri, nasjoner og mennesker gjennom MER OG MER GJELDSLAVERI = TRENGER ALLTID FLERE individer + nasjoner + industrier under gjeldsbinding.

ROTHSCHILD DEBT SLAVERY VEKST = Kilde til all makt og rikdom for sentralbanksystemet siden de produserer INGEN omsettelige varer av VERDI + de gir INGEN verdifulle tjenester.

ROTHSCHILDS RIKE = ÅKER Renter på VOKSE GJELDSLAVER + FAKTE KRIG (MED DERES GJANTEGJELD)

UENDELIG HUL AV GRÅDIGHET = ROTHSCHILDS RIKDOMSFELLE = AVHENGER AV STIDIG ØKENDE GJELD TIL DEM = BARE inntektskilde og myndighet = ELLER sentralbanksystemet DØR = Kontinuerlig NØD for å GJENNE LÅN for å utvide gjeld = TAP AV amerikanske kolonier da det var DISASTERSCHILD kutt Utvidelse av GJELDSLAVERI = LANGSOM DØD MED MINDRE DE ERSTTER DET TAPTE BLOD.

ROTHSCHILDS European Banksters lærte raskt leksen = Imperial hybris garanterer IKKE at en region eller nasjon ALDRI kan beseire Imperial Might and Armies. = Revolusjon TRUET ROTHSCHILDS-IMPERIERET OG DEN KAPITALISTISKE UTVIDELSEN AV GJELDSREDNINGER UTIDSENDT.

ROTHSCHILDS SÅ innen et tiår etter SLUTTEN av den amerikanske revolusjonen i 1783 at Frankrike var NESTE for en revolusjon = Inspirert av Amerika = Å miste en komplett imperialistisk makt som Frankrike kunne DYPT SKADE ROTHSCHILDS = For stort tap til å tillate.

1788, det franske monarkiet var konkurs + Spenningene vokste etter hvert som desperate folk i Frankrike så etter EN VEI UT = ROTHSCHILDS bankister bestemte seg for å adjungere revolusjonen ved å nekte “å gi nødvendig kortsiktig kreditt til regjeringen” og KVALE FOLKET ved å utsette forsendelser av korn og mat til Paris for å utløse parisernes sultopptøyer (SOM EGYPT i 2010) utløste revolusjonen.

ROTHSCHILDS hadde skapt en ny herskende klasse drevet av voldelig undertrykkelse + faktisk terrorisme. Men (akkurat som i Egypt) etter hvert som volden vokste, ble også misnøye med det nye revolusjonære regimet = ustabilt og uholdbart!

ROTHSCHILDS kastet vekten sin bak en revolusjonær general Napoleon for å gjenopprette orden i BYTTE for å opprette Bank of France i 1800 (EN EN ANDEN GIANT SCAM LIKE BANK OF ENGLAND), den privateide sentralbanken i Frankrike EID OG KJØRET AV ROTHSCHILDS EMPIRE = SUCKING FOLKET (egentlig GJELDSLAVER) SOM ENHVER PARASITT. Banksters og til og med Napoleon eide aksjer i BANK SCAM.

ROTHSCHILDS bankfolk Fikk FULL kontroll over handel og myndigheter over deres nyervervede og privateide og opererte FRANSE imperium.

Napoleon hadde sine egne ideer og fortsatte sin krigspolitikk som FORBRUKKET ROTHSCHILDS-planene ved å bremse handelen og ROTHSCHILDS-PLYTTESTADEN. Pluss at Napoleon blandet seg inn i operasjonene til Bank of France og til og med erklærte at banken “tilhører mer keiseren enn aksjonærene.” ROTHSCHILDS bankster MAFIA skiftet igjen til regimeskifte.

ROTHSCHILDS steg opp til tronen for internasjonal bankvirksomhet med slaget ved Waterloo som utvidet sine etablerte bankhus i London, Paris, Frankfurt, Wien og Napoli, og de tjente på alle sider i Napoleonskrigene.

Den britiske JØDEN, Nathan Rothschild, var kjent for å være den første med nyheter i London, foran til og med monarkiet og parlamentet, og derfor så alle hans bevegelser på aksjemarkedet under slaget ved Waterloo. Nathan fikk nyheten om at britene vant over 24 timer før regjeringen selv hadde nyheter, og han gikk stille inn på London Stock Exchange og solgte alt han hadde, og antydet til de som så at britene tapte. Et panikksalg fulgte, der alle solgte aksjer, aksjekursene smuldret og markedet krasjet. Det som resulterte var at Rothschild deretter kjøpte opp nesten hele det britiske aksjemarkedet for pennies på dollaren, som da nyhetene kom om den britiske seieren på Waterloo, steg Rothschilds nyervervede aksjer i verdi, og det samme gjorde formuen hans, og hans oppgang da fremtredende økonomisk figur i Storbritannia. SLIKE TRIKS HAR RESULTAT TIL AT ROTHSCHILDS EIER MØRLE delen av ALL RIKDOM I VERDEN I 2015 MED EN formue PÅ 500+ TRILLIONER. USAs nasjonale gjeld i 2015 er 18,3 TRILLIONER SAMLET FRA 1776. BARE TENK på hva 500+ TRILLIONER BETYR = TUSENVIS AV SLIKE SUPPLER SAMLET SIDEN 1600-tallet og SPESIELT SIDEN 1694 BANK OF ENG.

BILL CLINTONS FAVORITTPROFESSOR = historieprofessor ved Georgetown University, Carroll Quigley, skrev i sin monumentale Tragedy and Hope, “Londons handelsbankfolk hadde allerede i 1810-1850 børsen, Bank of England og pengemarkedet i London for hånden.” = ET ROTHSCHILD MAFIA-nettverk = SENTRALBANKER (SVINDEL) + Forretningsbanker + Sparebanker + Forsikringsselskaper i internasjonal skala som manipulerte mengden og strømmen av penger = Full kontroll over handel + LÅN + Stater + Nesten alle lån til alle bransjer

1815 til 1914 = British Imperial Century (ROTHSCHILDS) ved å bruke økonomiske konsepter fra Adam Smith, og manipulerte og forvrengte dem for deres egne imperiale ambisjoner. “Frie markeder” + den “usynlige hånden” var oppe på benet til enhver GJELDSLAVE i det britiske imperiet inkludert myndigheter og industri. ROTHSCHILD CENTRAL BANK OF ENGLAND kontrollerte markeder som IKKE var “gratis”, men drevet av ROTHSCHILDS-MONOPOLER.

Den liberale revolusjonen

I løpet av det britiske imperiets århundre fulgte andre nasjoner = Tyskland + USA produksjons-eksportøkonomisk praksis for å beskytte nasjonene deres mot den britiske frihandelimperialismen. = Alexander Hamilton i USA + Friedrich List i Tyskland kritiserte Adam Smiths FRIHANDEL-teori brukt av briter for å late som om politikk og økonomi ikke samhandler.

I motsetning til Adam Smith, ser merkantilister staten som den primære aktøren i den globale politiske økonomien, mens Smith ser på både produsenten og forbrukeren som hovedaktøren.

Merkantilister ser på konflikt på den internasjonale arenaen som nødvendig og rettferdiggjør deres kolonialisme og imperiumbygging = Hvis vi ikke koloniserer fremmede land og utvinner ressurser, vil en annen stat og vi ender opp Berøvet et imperium av ressurser og økonomisk vekst = En nullsum spill hvor en stat VINNER og andre TAPER.

Adam Smith-teoretikere hevder at den internasjonale arenaen er et positivt sum-spill der alle individer handler i henhold til egeninteresser, og ved å gjøre det gagner alle, og fremmer samarbeid og gjensidig avhengighet. DETTE FORUTSETTER EKTE KONKURRANSE OG PERFEKT INFORMASJON, MEN ROTHSCHILDS-ROCKEFELLERS-MONOPOLER DREPER TEORIEN FULLSTENDIG. = DEN GLADSTEORIEN VI VOKSER ALLE SAMMEN – FORUTSATT INGEN MONOPOLYKTRAKTØRER ELLER JUKSERE.

Adam Smiths teorier forutsetter samarbeid fra alle mot et FELLES GOD FOR Å OPPNÅ ORDEN OG STABILITET = ANTITESE AV ROTHSCHILDS-MONOPOLER som UTTREKKER FOR DE FÅ FÅ I DEN MAFIAEN.

Britisk imperialistisk orden prøvde å oppnå samarbeid, stabilitet og orden for MOST plus innførte gullstandarden for valuta for å forsøke å redusere ROTHSCHILDS KONSTANT UTTREKNING + VALUTAMANIPULASJONER + HELT RÅN VED Å BRUKE MONOPOL, SVINDEL OG TRIKS.

Merkantilister = Se historie som en sammenslåing av konflikter og beslutninger tatt av stater

Adam Smith Teoretikere = Se historie som summen av de utilsiktede konsekvensene av handlinger utført av privatpersoner og aktiviteter = IGNORERER ROTHSCHILDS VULTURISME OG LIVSBLODSUGER SOM Former og utformer sine EGNE SUPPLER OG MÅL SOM BRYR NULL OM DET FELLES GODE. = Adam Smith selger BULL CRAP at “ÅH BAD CHIOT HAPPENS AND D'S NOT THE ROTHSCHILDS FAULT” det er bare en “NATURLIG PROSESS AV FEIL OG RAKTIONER! – Du vet den USYNLIGE HÅNDEN (fra «det frie markedet») OPP GJELDSLAVEBENET DITT!» Utrolig at denne BS-en ble solgt til OFFENTLIGheten i et PAR HUNDRE ÅR.

Adam Smiths “usynlige hånd” (nevnt en gang på tusen sider og tatt ut av kontekst) = Antar at når privatpersoner søker personlig rikdom og oppnår gjennom egeninteresse, hjelper de utilsiktet “FELLES GOD” for hele samfunnet = ORIGINAL TRICKLE DOWN LIES HOLDT OPP SIDEN 1776! FANTASTISK! Igjen faller Smiths teorier fra hverandre NÅR DEN DOMINATISKE KRAFTEN I ØKONOMI ER MONOPOLUTTREKNING AV DET ONDE ROTHSCHILDS-EMIPRET SOM EIER OVER HALVDELEN AV JORDENS RIKDOM OG RESSURSER = $500+ TRILLIONER!

Adam Smith “usynlig hånd” refererte til “Hvert individ er naturlig nok tilbøyelig til å bruke kapitalen sin på den måten den sannsynligvis vil gi størst støtte til innenlandsk industri (og produsere bare gode produkter slik at folk kjøper lokalt kontra import), og å gi inntekter og sysselsetting til det største antallet mennesker i hans eget land (forbedrer nasjonens sikkerhet).» FORTSATT BULL CRAP MED ROTHSCHILDS EKSTRAKSJON, men det høres sikkert bedre ut på den måten – HVIS BARE ROTHSCHILDS OG DERES KLASSE AV GRÅDIGHET IKKE DOMINERTE MENNESKET SÅ MYE.

Adam Smith Kontekst av “usynlig hånd” = “Ved å foretrekke støtte fra innenlandsk fremfor utenlandsk industri, har han kun til hensikt sin egen sikkerhet; og ved å styre denne industrien på en slik måte at dens produksjon kan være av størst verdi, har han kun til hensikt sin egen vinning, og han blir i dette, som i mange andre tilfeller, ledet av en usynlig hånd for å fremme et mål som ikke var en del av hans intensjon.” — Adam Smiths «usynlige hånd» hadde «naturlig tilbøyelighet» til å fremme innenlandske interesser.

AIPAC-CITY of LONDON ROTHSCHILDS-WALL STREET SI I DAG = “usynlig hånd” = “selvregulerende marked” = GRATIS RÅN AV MENNESKET AV EN FÅ FRASIG ROTHSCHILDS HENDER! = Mindre regulering og restriksjoner FOR Å TILLATE MAKSIMAL FRÅSIGHET hos ROTHSCHILDS MAFIA FÅ = Det gagner på en eller annen måte “FELLES GODE” ​​for ALLE.

Adam Smith visste at “Folk av samme bransje (F.eks. banktjenester) møtes … samtalen ender i en konspirasjon mot offentligheten, eller i en eller annen form for å heve prisene.” = MONOPOLKONSEPT

Adam Smith forklarte at “Når den lovgivende forsamlingen prøver å regulere forskjellene mellom mestere og deres arbeidere, er dens rådgivere alltid mestrene … Når mestere slår seg sammen for å redusere lønnen til sine arbeidere, inngår de vanligvis en privat binding eller avtale , ikke gi mer enn en viss lønn under en viss straff. Hvis arbeiderne skulle inngå en motstridende kombinasjon av samme art, ikke å akseptere en viss lønn under en viss straff [som en fagforening], ville loven straffe dem svært hardt.»

1878 og 1913 = SOKALTE LIBERALE Europeiske imperier foretok et utrolig imperialistisk grep over hele kloden — En kolonial ekspansjon til GRAB Resources + Skap et fanget marked for produserte varer + Frarøver sine økonomiske konkurrenter tilgang til det markedet = Utvidet sin kontroll over mye av verden, spesifikt en kamp for hele unntatt Etiopia = “Ny imperialisme” etter den raske utvidelsen av bankvirksomhet i hele AV ROTHSCHILDS som fikk forrang over regjeringer.

Kolonialisme MATET OG MATER FORTSATT ROTSCHILDS TRILLIONER! = Rothschilds banknettverk “matet veksten av koloniimperier … skapte gjeld (lån) som deretter måtte betjenes ved kjøp av mer infrastruktur” i utvidelsen av territoriet – som i sin tur tvang europeiske nasjoner til å foreta enda MER IMPERIALE INNSATS for å finne og kontrollere utenlandske markeder og utvide sin kapital.

DENNE OVERMYNDIGENDE VERDENS ROTHSCHILDISME FORÅRSAKTE ET TILBAKESLAG AV KRITIKK OG MARXISME BLEV FØDT = 1800-tallets fremvekst av kritikk fra internasjonal/global politisk økonomi (IPE) dukket opp som IMPERIALISME + BANKSTERISME som vokste frem fra Karlskritikk eller marxisme som vokste frem over hele verden. om forholdet mellom klasser i samfunnet. Marx så riktig at de som eier BANKER eller produksjonsmidlene (KAPITALISTKLASSE) var den mektigste klassen og de TVANGER alle andre klasser inn i en underdanig posisjon for lett misbruk og rikdomsutvinning = Kapitalismen er ekstraktiv og utnytter de andre klassene.

Marxister ser på politikk og økonomi som sammenvevd og internt relatert.

Marxister ser at hensikten med STATEN er å tjene og beskytte interessene til KAPITALISTKLASSE og gjør INGENTING for den 99% bredere befolkningen som blir utnyttet.

Marxister ser på krig og konflikt som kreves av KAPITALISTISKE BANKSTERE BEHOV FOR KONSTANT EKSPANSJON, ellers vil de falle i FORVALTNING. Så STATEN fremmer interessene til den kapitalistiske herskende klassen ved å SKAPE UNYTTIGE KRIG for å la BANKSTENE UTVIDE SIN GJELDSLAVERI.

Marx definerer kapitalisme: Et system styrt av penger investert for å generere mer penger eller produksjon og salg av varer og tjenester langt utover livsopphold og inn i materialisme og konstant forbruk; arbeidskraft er en omsettelig vare som selges til kapitalister; utveksling skjer med penger; eierskap til produksjonsmidlene er i hendene på kapitalistklassen; konkurranse er ønsket, men kapitalister søker alle et monopol slik at de kan kontrollere (til og med NAVN) prisen på varene eller tjenestene de selger. JD Rockefeller hatet konkurranse, og derfor ødela han den med hvert triks han kunne finne.

Marx sier at penger forvandles til kapital. Penger (M), er investert i å bringe sammen varer (C) og arbeidskraft (L) for å produsere (MP) en ny vare (C1), som deretter selges, og skaper ekspanderende penger (M1), eller opptjent fortjeneste. Kapital er penger investert i produksjon av en ny vare. Marx bemerker at kapitalismens utnyttende natur er i ARBEID – Lønn er i noen tilfeller minimert til nesten null ved bruk av slavearbeid i utnyttede tredjeverdensnasjoner.

SENTRALBANKSTERISME FORANDRER OVENFOR MARXISME TIL DET VERRE

Sentralbank fungerer ikke på “investering” av kapital.

Sentralbank handler om utvidelse og etablering av MER GJELDPENGER utlånt til USURRENTE = Eneste inntektskilde for sentralbankfolk = IKKE PRODUKTIV PÅ NOEN MÅTE da ingen nye produkter eller tjenester produseres eller selges og NESTEN INGEN ARBEIDSMÅTE brukes! Nye penger produseres ikke fra salg av en ny vare, men hentes snarere fra USURRENTE på PENGER TREKKET UT-OF-TIN-LUFTEN vanligvis inn i en med arbeid som noen få tastetrykk = The Circuit of Debt

M –> L –> I –> M1 –> LID –> DB

M = Penger
L = Lån
I = Renter
M1 = Nye Penger
LID = nye penger Lånet til debitor for å betale Renter på gjeld
DB = debitor faller inn i Gjeld Bondage/Slavery; eies av kreditor

Marx ville absolutt sett på denne prosessen som enda mer UTNYTTELSE enn lavlønnsutnytting. Ingen arbeidskraft å utnytte, men utnyttelsen er gjeldsslaveriet på LÅNET(E) som tar tiår med EKSTRAORDINÆR UTTREKNING i multipler av det opprinnelige lånebeløpet.

NØKKELSPØRSMÅL: HVORFOR SKAL NOEN FÅ MINDRE ENN ETISKE MENNESKER FÅ DETTE UNØDVENDIGE (NULL % RENTER BLEV GJORT PÅ LINCOLN GREENBACKS) EKSTRAORDINÆR USURY INTERESSE MAKT OVER ANDRE INKLUDERT NASJONER OG INDUSTRIER? — SPESIELT NÅR DE SKAPER INGENTING + GJØR NÆR NULL ARBEID + HAR PENGER UT AV TYNLUFTEN + SÅ BELEGGER 30 ÅRS ÅGERRENTE SOM GJØR ALLE AT DE INFiserer EN GJELDSSLAVE TIL ROTHSCHILD BANKSTER MAFIA? AUTOMATISERT BANKING TIL NULL RENTE FRA STATEN ER MULIG I DAG!

BANKSTERS + ROTHSCHILDS-lån er utformet for å utnytte hvem skyldneren er = EN BITSY BITSY GRUPPE AV FUSKERE SOM BIDRAGER NULL TIL SAMFUNNET, GIS SPESIAL ÅTERRENTESvindel, OG SÅ BESKYTTET AV REGJERINGEN FRA Å GÅ TIL FENGSELET = FENGSELET SKATTEBETALERE BETALER TRILLIONER TIL ROTHSCHILD SIONIST MAFIA).

Klassestruktur, selv om den spiller en betydelig rolle i prosessen med generell utnyttelse og maktherredømme i det kapitalistiske systemet, er ikke det primære målet. ROTHSCHILD SENTRALBANKSTERMÅL er individet, nasjonen og industrien som underkaster seg det rovdyre sentralbanken USURY SYSTEM ved å ta opp et lån.

ROTHSCHILDS Sentralbanksvindel fungerer fra starten som en monopoliserende industri som utsletter Adam Smiths konsept om “fri markedskonkurranse” + Finanserer militariserte nasjoner for å skape falske og/eller ubrukelige erobringskriger/imperialisme.

ROTHSCHILDS MAFIA har kombinert PENGER OG POLITIKK til en helhetlig styringsordning ved bruk av PENGER (og tilhørende ) for å TA autoritet og makt over offentlige organer = ROTHSCHILDS har blitt den HEMMELIGE (IKKE VELDIG HEMMELIGE LENGER) HERSKENDE KLASSEN til en LITEN = IKKE SMÅ HÅNDFULIST ENDA STOR NOK TIL Å BLI KLASSE, spesielt siden klasse oftest er definert i nasjonale termer, og ROTHSCHILDS er internasjonale ELITISTER av natur.

En nasjons sentralbank finansierer monopolindustrien og imperialistiske stater, begge skaper gjeldsbinding til sentralbanken. Sentralbank har samlet industrielle og politiske elitære interesser slik at staten fører imperialistisk politikk som gagner industrier og BANKSTER, mens næringer støtter den sterke, mektige staten + Gi en koselig jobb for de politiske elitistene når de forlater offentlig sektor. Denne ringen utenfor REAL RING OF ROTHSCHILDS POWER utgjør den andre tiers synlige Ruling Class Ring som inkluderer eierne av produksjonsmidlene og politikerne som styrer nasjonen = Begge tjener interessene og eies gjennom renter, av en liten internasjonal elitist INDRE RING.

ET ANNET STORT SPØRSMÅL: Hvordan ville kapitalismen sett ut hvis det ikke var for fremkomsten av det MONOPOLISTISKE sentralbanksystemet?

Akkumulering ved uttak

Marxismen gir svært kraftig innsikt i kapitalismen og er en gyldig og ekstremt verdifull kilde til kritikk mot det kapitalistiske systemet. Den identifiserer mange viktige funksjoner i det kapitalistiske systemet. Den bruker naturen til akkumulering = Utvidede produksjonssykluser med stadig flere produkter + Akkumulering ved å frata noen noe, for eksempel ble afrikanere fratatt sine liv og frihet i slavehandelen og i kolonialismen hvor ressurser utvinnes, og frata nasjonen sine egne ressurser .

Marx viser at sentralbankvirksomhet (ingen verdifullt utfall) ikke produserer noe å selge, men representerer i stedet akkumulering av RIKE ved utrangering = Penger lånes ut til renter som skyldneren aldri vil være i stand til å betale tilbake, så blir fratatt sin frihet og rikdom gjennom ÅKERRENTESLAVERI eller gjeldsbinding. ROTHSCHILD MAFIA tar DIN FRIHET FOR SINE LÅN(ER).

FAKTA: Gjeld er bare et annet ord for slaveri.

Sentralbank = Er toppen av det kapitalistiske systemet og den primære kilden til dets makt. Samspillet mellom sentralbanker og ALL produksjon som trenger penger (helheten av det kapitalistiske systemet)

FAKTA: Sentralbankers lån tar (disponerer) sin frihet fra GJELDSLAVERI for industri/handel, myndigheter/nasjoner, universiteter/høgskoler og enkeltpersoner/mennesker = ALLE BLIR GJELDSLAVER = Akkumulert disposisjon Tapt frihet gjennom gjeldsbinding = et overgrep mot alle individer, individualitet, og frihet, i enhver og alle former = Klassestrukturer skapes (bankfolk og gjeldsslaver).

Klassesystemer = Spill av det ene mot det andre for å dele folk inn i klasser, og dermed bedre kontrollere og manipulere massene ved å bruke den ene mot den andre. Det er en strategi for å dele og erobre mennesker. Klasse tilpasser tankene innenfor hver klasse og styrer den kollektive handlingen til den klassen deretter. Klassesystemet tar sikte på at fritenkende individer skal fjernes fra handel, myndigheter og samfunnet som helhet.

1848 Det kommunistiske manifestet er Marx som åpner undertittelen: “Historien til hele samfunnet hittil er historien om klassekamp.” Men vi vet at klassesystemet ble satt opp av de mektige som ønsket å dele og herske. Så Marx spilte kanskje ukjent inn i det spillet. Synd at Marx ikke anerkjente at den INDIVIDUELLE har kjempet mot kollektivitet og kontroll gjennom menneskets historie? Klasse i seg selv er en kollektiv gruppering designet for å kontrollere en masse mennesker, enten det er over-, middel- eller underklasse. Enkeltpersoner har en tendens til å bli kvalt i alle klasser. Klassekampens historie er en historie om kampen mellom det fritttenkende individet og den kollektive formen for kontroll.

Marx' manifestprogram for en “avansert” nasjon følger ti veldig STAT-dominerende og diktatoriske trinn:

#1 Avskaffelse av privat grunneie og husleie til offentlige formål

#2 En tung progressiv eller gradert inntektsskatt fra 1945 i USA

#3 Avskaffelse av arv

#4 Konfiskering av eiendommen til alle emigranter og opprørere

#5 Sentralisering av kreditt i statens hender, ved hjelp av en nasjonalbank med statskapital og et eksklusivt monopol – Bruk nå automatisert bankvirksomhet

#6 Sentralisering av kommunikasjons- og transportmidlene i statens hender

#7 Fabrikker, produksjon og landbruk eid av staten – For å forbedre jordsmonnet og utvidelsen av jordbruket til forbedrede ødemarksområder

#8 Lik arbeidskraft for alle som bruker en industriell hær spesielt for landbruk

#9 Kombinasjon av jordbruk med produksjonsindustri – gradvis avskaffelse av skillet mellom by og land ved en mer jevn fordeling av befolkningen over landet

#10 Gratis utdanning for alle barn i offentlige skoler – Avskaffelse av barns fabrikkarbeid og Kombinasjon av utdanning med industriell produksjonsbehov.

Åpenbart en veldig diktatorisk tilnærming som MISLYKKET da den ødela individuelle insentiver.

#5 er spesielt viktig som både praktisk og kanskje fornuftig ettersom den holder valutasystemet i hendene på STATEN I STEDET FOR PRIVATE BANKSTER, MEN DET KREFTER EN SENTRALBANK — TENK ROTHSCHILDS!

Så #5 gir nasjoner muligheten til å opprette og utstede en valuta gjennom en finansavdeling eller på lokalt nivå. Men hvorfor sentralisere og monopolisere opprettelsen av en valuta til en sentralbank selv “i statens hender?” De fleste tror sentralbanker eies og drives av STATEN under statlig myndighet. Selvfølgelig avslører enhver undersøkelse av sentralbanker raskt at de eies og drives av PRIVATE BANKSTER (ROTHSCHILDS MEST) og handler helt utenfor menneskehetens eller regjeringens behov (bortsett fra når de av og til blir havnet i et hjørne, kan de hjelpe regjeringen slik at sentralbanken kan fortsette å overleve ).

#2 Å pålegge en skatt på ens inntekt fremmer kommodifisering av arbeidskraft, men i stedet for at industrien utnytter ens arbeidskraft, henter STATEN ut profitten.

#1 All eiendom eies av staten med hele økonomien er kontrollert av staten inkludert gratis utdanning regissert av staten. = NULL INDIVIDUELL FRIHET MEN EN REN DIKTATURFEIL = Ikke rom for avvikende tanker i et slikt samfunn? Dissens ville bli undertrykt innenfor “gratis utdanning”-systemet. Konformitet ble nedfelt (FAILED) = En ren form for “akkumulering ved fradrivelse” der individet fratas fri tanke og handling og underkastes viljen til og begrenset tenkning tillatt av staten? Innenfor dette paradigmet akkumulerer staten makt og autoritet ved å frata mennesker individualitet i tanke og uttrykk. IKKE rart DEN IKKE OVERLEVDE! ROTHSCHILDS VIL ELLER LIKNENDE VERSJON AV DETTE DIKTATURET OVER MASSENE!

Det kommunistiske manifestet ender på en merkelig måte med erklæringen: «Arbeidere i alle land, foren dere!» for din egen STATLIG FORM FOR DIKTATORIELT SLAVERI. + MARX fremmer behovet for en internasjonal mobilisering av den globale arbeiderklassen for å reise seg mot kapitalistklassen – KLASSESYSTEM IGJEN!

Marx, fullstendig miskreditert av dette diktatoriske manifestet, sier at enhver vellykket arbeiderrevolusjon må være internasjonal eller ET GLOBALISERT DIKTATUR SOM ROTHSCHILDS-MÅLET. = Marx er en tidlig globalist med et internasjonalt klasseopprør mot kapitalistklassen = Statsbyråkratistyranni KLASSE over ALLE KLASSER = Kast ut kapitalistene og få inn de kommunistiske byråkratdiktatorene ved å erstatte en form for undertrykkelse med en annen er neppe en endring i riktig retning = I ROTHSCHILDS-MONOPOLKAPITALISME OG MARX-KOMMUNISME lider individet og fri tanke kveles i STRENGE DIKTATORSKAP!

Marxistiske IDÉER er ekstreme som ROTHSCHILDS = BÅDE UNYTTIGE PÅ LANG SIKK VED Å DIKTERE OVER OG DOMINERE OG UNDERtrykke DEN INDIVIDUELLE SOM VIL NEKRE PÅ LANGT løp.

ROTHSCHILDS MAFIA tar Amerika igjen etter hundrevis av år

Amerikansk historie fra 1776 til 1912 var preget av en kontinuerlig politisk kamp som dreide seg om opprettelsen av en sentralbank i USA. Merkantilister som Alexander Hamilton, som var den første finansministeren, var for en slik bank, og rådene hans vant George , til stor forferdelse for Thomas Jefferson, som var en sterk motstander av sentralbankvirksomhet.

Hamilton som mente at regjeringen må alliere seg med de rikeste elementene i samfunnet (ROTHSCHILDS SNAKET TIDLIG INN I AMERIKA) for å gjøre seg sterk, foreslo kongressen en rekke lover som den vedtok, som uttrykker denne filosofien, og at “A Bank of the USA ble opprettet som et partnerskap mellom regjeringen og visse bankinteresser (JA ROTHSCHILDS EVEN DA), som varte til charteret utløp i 1811.

Igjen, under Andrew Jackson (1829-1837), da BANKSTERENE kjempet for å gjenvinne KONTROLL MED EN SENTRALBANK (ROTHSCHILDS of Europe igjen), men Jackson sto i fast opposisjon til bankerne og sa: “Banken truet den fremvoksende orden, og hamstret for mye økonomisk makt på for få hender,” og refererte til det som “Monsteret.” Selv om ROTHSCHILDS EIER HUSET OG SENATET og vedtok lovforslaget som åpnet for opprettelsen av en Second Bank of the United States, la Jackson ned veto mot regningen til forferdelse for ROTHSCHILDS MAFIA Interesser. En leiemorder med to våpen forsøkte å myrde Jackson, men begge tok feil og Jackson levde til 78 år og sa at hans største bragd var å få slutt på ROTHSCHILDS-MAFIAEN FORSØK KONTROLL AV AMERIKA VIA SENTRALBANKSTER.

I 1860-årene var de “europeiske finansmennene (ROTHSCHILDS) for en amerikansk borgerkrig som ville føre USA tilbake til sin koloniale statu = ROTHSCHILDS innrømmet privat at de ikke nødvendigvis var interessert i å bevare slaveriet,” siden det hadde blitt ulønnsomt for dem etter at drive og tjene på SLAVEHANDEL FRA 1600-tallet av.

Borgerkrigen var som Howard Zinn beskrev, et sammenstøt “av elitister” med Rothschilds og de nordlige elitistene som ønsket geografisk og “økonomisk ekspansjon vestover = Gratis land + Nær gratis arbeidskraft + Frie markeder for SCAMME + Høy beskyttelsestariff for produsenter + THE ROTHSCHILDS CENTRAL BANK of the United States (CLONE OF BANK OF ENGLAND HUSK ROTHSCHILDS HATET Å MISTE KOLONIENE SUKKEL.

SØRLANDENE ELSKET Å HA SLAVER TIL Å GJØRE ARBEIDEN SIN + HATET ROTHSCHILDS OF EUROPA MÅL OM DOMINASJON. Rothschilds *som enhver krig) finansierte borgerkrigen fra 1861 til 1865 med hundretusenvis av KRISTEN . Under BORGERKRIG “kongressen opprettet også en nasjonal bank, som satte regjeringen i partnerskap med (ROTHSCHILDS MAFIA) bankinteresser, og garanterer deres (ROTHSHILDS) fortjeneste.” = Som Lincoln uttalte: «Pengemaktene forgriper seg på nasjonen i tider med fred og konspirerer mot den i tider med motgang. Bankmaktene er mer despotiske enn monarki, mer frekke enn autokrati, mer egoistiske enn byråkrati. De fordømmer som offentlige fiender alle som stiller spørsmål ved metodene deres eller kaster lys over deres forbrytelser … Jeg har to store fiender, den sørlige hæren foran meg, og bankfolkene bak. Av de to, den bakerst er min største fiende. Som en høyst uønsket konsekvens av krigen, har selskaper blitt tronet, og en epoke med korrupsjon på høye steder vil følge. Pengemakten vil forsøke å forlenge sin regjeringstid ved å arbeide på folkets fordommer inntil rikdommen er samlet i hendene på noen få, og republikken blir ødelagt.»

FAKTA: ROTHSCHILD RØR FORTSATT OPP «FORDOMER» MED FOX NEWS ET AV DE BESTE EKSEMPELENE PÅ DETTE.

LINCOLN HATET SÅ ROTHSCHILDS ÅKERRENTER (I 14+% ÅKER) HAN AVSLAGT LÅNENE DERES OG TRYKTE LINCOLN “CREDIT ZERO% INTEREST” GREENBACKS FOR Å OMGÅR ROTHSCHILDS SÅ ROTHSCHILDS MANNASSING HADDE ANN.

ROTHSCHILDS MAFIA MANIPULERT VALUTA OG ØKONOMI i store deler av 1800-tallet og inn på 1900-tallet for å UTTREKKE RIKDOM TIL ROTHSCHILDS. USA led flere økonomiske kriser, hvorav en av de mest betydningsfulle var den store depresjonen i 1873, og hver gang THE ROTHSCHILDS HAR INN MER RIKDOM FRA DE GOYIM-KRISTENE I AMERIKA, påførte en FRYKKELIGE NØDELSER – Som Howard Zinn beskriver: “Krisen var bygget inn i et system som var kaotisk i sin natur, der bare de aller rike var trygge. Det var et system med periodiske kriser – 1837, 1857, 1873 (og senere: 1893, 1907, 1919, 1929) – som utslettet små bedrifter og brakte kulde, sult og død til arbeidere mens formuen til (AMERICAN BRANCH) OF THE ROTHSCHILDS) Astors, Vanderbilts, Rockefellers, Morgans, fortsatte å vokse (WEALTH) gjennom krig og fred, krise og bedring. Under krisen i 1873 tok Carnegie stålmarkedet, Rockefeller utslettet konkurrentene sine innen olje.» ROTHSCHILDS-MONOPOLSVINDELIGHETER VOKSTE OG VOKSTE etter hvert som ROTHSCHILDS massive industrielle konsolidering av noen få ROTHSCHILDS-MAFIA-oligarker OVERDRAGTE I EKSTREM RIKDOM OG HERRESKAPER. JP Morgan TAKK total kontroll over jernbane- og bankinteresser + John D. Rockefeller tok kontroll over oljemarkedet + ROCKEFELLER OPPSETTE DET AMERIKANSKE HELSEVEDLEGG og utvidet til bankvirksomhet. Som Zinn forklarer, “Den keiserlige lederen av det nye oligarkiet var House of Morgan (ROTHSCHILDS AMERICA). I sin virksomhet ble den dyktig assistert av First National Bank of New York (regissert av George F. Baker) og National City Bank of New York (presidert av James Stillman, agent for Rockefeller-interessene). Blant dem, disse tre mennene og deres økonomiske medarbeidere okkuperte 341 styreverv i 112 selskaper. De totale ressursene til disse selskapene i 1912 var $22.245.000.000, mer enn den takserte verdien av all eiendom i de tjueto delstatene og territoriene vest for Mississippi-elven.» ROTHSCHILDS VAR TILBAKE I PENGENE FRA KOLONIENE!

ALLE bankinteresser, spesielt Morgans, var i stor grad alliert med ROTHSCHILDS europeiske bankinteresser – spesielt i Storbritannia.

ROTHSCHILDS OF BITAIN var stort sett involvert i Scramble for Africa på denne tiden = Beryktede ROTHSCHILDER Cecil Rhodes, tjente sin formue i diamant- og gullgruvedrift i Afrika, “Med økonomisk støtte fra Lord Rothschild og Alfred Beit var han i stand til å monopolisere diamanten gruver i Sør-Afrika som De Beers Consolidated Mines og å bygge opp en stor gullgruvevirksomhet som Consolidated Gold Fields.» = FLERE ROTHSCHILDS-MONOPOLER som “Rhodes kunne ikke ha vunnet sitt nesten-monopol over sørafrikansk diamantproduksjon uten hjelp fra vennene hans i City of London: spesielt Rothschild-banken, på den tiden den største konsentrasjonen av finanskapital i verden (fortsatt majoritetseier av rikdom i verden).»

Historiker Niall Ferguson uttaler: “Det antas vanligvis at Rhodes eide De Beers, men dette var ikke tilfelle. Nathaniel de Rothschild var en større aksjonær enn Rhodes selv; faktisk i 1899 var Rothschilds eierandel dobbelt så stor som Rhodos.»

Cecil Rhodes = Radikale syn på Amerika som en BRITISK KOLONIE ‘den ultimate gjenopprettingen av Amerikas forente stater som en integrert del av det britiske imperiet'. = Han kalte britene for den øverste rasen på jorden som skulle REGERE VERDEN = Rhodos så på seg selv først og fremst som en “imperiumbygger.” Historiker Carroll Quigley forklarte i 1891 at tre britiske eliter møttes med den hensikt å opprette et hemmelig samfunn. De tre mennene var Cecil Rhodes, William T. Stead, en fremtredende journalist på dagen, og Reginald Baliol Brett, en «venn og fortrolige til dronning Victoria, og senere for å være den mest innflytelsesrike rådgiveren til kong Edward VII og kong George V. ” Innenfor dette hemmelige samfunnet skulle «virkelig makt utøves av lederen, og en ‘Junta of Three'. Lederen skulle være Rhodos, og Juntaen skulle være Stead, Brett og Alfred Milner.

1901 Rhodes valgte Milner som sin etterfølger i samfunnet, hvor formålet var: “Utvidelsen av britisk styre over hele verden, perfeksjonering av et system for emigrasjon fra Storbritannia og kolonisering av britiske undersåtter av alle land hvor midlene er av levebrød kan oppnås med energi, arbeid og foretak. . . [med] den endelige gjenvinningen av Amerikas forente stater som en integrert del av et britisk imperium, konsolideringen av hele imperiet, innvielsen av et system med kolonirepresentasjon i det keiserlige parlamentet som kan ha en tendens til å sveise sammen de usammenhengende medlemmene av imperiet, og til slutt grunnlaget for en så stor makt at den heretter umuliggjør kriger og fremmer menneskehetens beste. ” EN ROTHCHILDS-MAFIA, BRITISK VERDENS DIKTATUR UTEN INGEN FIENDER TILBAKE Å DOMINERE SA INGEN KRIG. = ÉN VERDENSORDEN UNDER ROTHSCHILDS. = Skisserte en britisk-ledet verdensorden av ett globalt styringssystem under britisk hegemoni med nøkkelspilleren ROTHSCHILDS SIONIST MAFIA.

Fra 1910 til 1913 oppnådde europeiske og amerikanske ROTHSCHILD BANKSTERS det de ønsket i over et århundre i Amerika, opprettelsen av en privateid sentralbank (ROTHSCHILDS PRIVATE INTERESSER DESIGNET, TVUNGET GODKJENNING OG DRIFT DEN FEDERAL RESERVE MED SINE UTNEMNINGER). ROTHSCHILDS BANKSTER CLAN opprettet Federal Reserve gjennom samarbeid inkludert Morgans, Rockefellers, Kuhn, Loebs og Warburgs (ALLE UNDER ROTHSCHILDS EMPIRE.

ROTHSCHILDS MORGAN BRANCH FORÅRSAKET bankpanikken i USA i 1907, initiert av JP Morgan, for å legge press på de amerikanske POLITIKERNE for å skape et “stabilt” banksystem. I 1910 ble det holdt et hemmelig møte med finansfolk på Jekyll Island, hvor de planla “opprettelsen av en National Reserve Association med femten store regioner, kontrollert av et styre av kommersielle bankfolk, men bemyndiget av den føderale regjeringen til å opptre som en sentralbank – skape penger og lånereserver til private banker.» ENDTE OPP DEN FEDERAL RESERVE MED 12 PRIVAT BANKSTEREIDE SNILER UNDER EN WASHINGTON-BASERT FEDERAL RESERVE SENTRALBANK SOM BLEV KAMUFLERT TIL Å SER UT SOM DET VAR OFFENTLIG DRIFT.

UNDER UTPRESSING FOR EN AFfære SOM HVIS VET VILLE ØDELEGGE PRESIDENTSKAPET HANS President Woodrow Wilson fulgte planen nesten nøyaktig som skissert av Wall Street-finansierne, og la til den opprettelsen av et Federal Reserve-styre i Washington, som presidenten ville utnevne (TO FAKE). UTSEENDEET AV ET STATLIG ORGAN). MEN DEN PRIVATE Federal Reserve, eller Fed, «hevet sine egne inntekter, utarbeidet sitt eget driftsbudsjett og sendte ingen av dem for Kongressen», mens «de syv guvernørene delte makten med presidentene for de tolv reservebankene, som hver tjente de private bankene i sin egen bank. region,” og “(ROTHSCHILDS) kommersielle banker hadde aksjer i hver av de tolv Federal Reserve Banks.” Dette avsluttet ROTHSCHILD-gjenerobringen av USA med knapt et klynk fra ROTHSCHILDS EIE PRESS og INGEN klynk av motstand.

Opprinnelsen til det amerikanske imperiet: revolusjon, verdenskriger og verdensorden = “Global makt og global regjering.”

1870-tallet John D. Rockefellers MONOPOLY Standard Oil Empire var på plass OVER USA og . hadde et praktisk talt monopol over USA, og til og med mange fremmede land.

1890 ga kongen av Holland sin velsignelse for opprettelsen av et internasjonalt oljeselskap kalt Royal Dutch Oil Company, som hovedsakelig ble grunnlagt for å raffinere og selge parafin fra Indonesia, en nederlandsk koloni. Også i 1890 ble et britisk selskap stiftet med det tiltenkte formål å frakte olje, Shell Transport and Trading Company, og det “begynte å transportere Royal Dutch olje fra Sumatra til destinasjoner overalt,” og til slutt, “fusjonerte de to selskapene til å bli Royal Dutch Shell.

I 1870-årene hadde Russlands (sen inntreden i den industrielle revolusjonen) “Russlands oljefelt, inkludert de i Baku, som utfordret Standard Oils overherredømme i Europa. Russlands fremgang i naturressurser forstyrret den strategiske maktbalansen i Europa og uroet Storbritannia.»

Storbritannia for å motvirke Russland forsøkte oljeleting i Midtøsten (IRAN eller Persia), først Baron Julius de Reuter, grunnleggeren av Reuters News Service, fikk leterettigheter fra sjahen i Iran, men Reuters forsøk MISLYKKES, så en mann ved navn William Knox D'Arcy tok ledelsen i Persia.

I 1850 “var Rothschilds den rikeste familien i verden (STLL EIER MAJORITETEN AV EIENDELER I VERDEN VERDT 500+ TRILLIONER USD), i hele historien. Deres fem internasjonale bankhus utgjorde et av de første multinasjonale selskapene.” Alfonse de Rothschild ble “tungt investert i russisk olje minst førti år før William Knox D'Arcy begynte å binde opp persiske oljekonsesjoner for britene.

Russisk olje fra 1860-tallet var en rival til Rockefeller-monopolet Standard Oil. Russland var Baron [Rothschild] sitt kjæledyrprosjekt, og tidlig på 1880-tallet var «nesten to hundre Rothschild-raffinerier i arbeid i Baku», Russlands oljerike region. og ved midten av 1880-årene, “Rothschilds var klar til å bli den viktigste oljeleverandøren, ikke bare til Europa, men til Fjernøsten,” men “Baku-Batum-jernbanen viste seg allerede utilstrekkelig til å transportere volumet av olje som ble produsert. En annen rute var nødvendig, og kom i form av den nylig åpnede Suez-kanalen, som forkortet reisen til Fjernøsten med fire tusen mil.

ROTHSCHILDS så på Palestina som EKSTREMT VERDISK med Suez like ved var plutselig på deres THE ROTHSCHILDS treffliste for å gi forsikringer om at Suez ville forbli åpen for deres OLJEEKSPORT.

1874 var den egyptiske regjeringen konkurs, og den britiske statsministeren Benjamin Disraeli henvendte seg til sine nære venner, Rothschilds, “for det kolossale kontantforskuddet som var nødvendig” for å kjøpe aksjer i Suez Canal Company. På dette tidspunktet kontrollerte RORHSCHILDS FRANKRIKE OG ENGELSK BANK.

Familien Rothschild «hadde lenge vært involvert i utviklingen av det tsaristiske Russlands begynnende industri og banksystem, mens landets voksende nettverk av jernbaner i stor grad ble finansiert av Rothschild-styrte lån».

Da tsaren døde, ble han etterfulgt av sønnen sin, tsar Nicholas II, som innførte antisemittiske pogromer, diskriminerende mot jøder, noe som hadde som effekt å stimulere en massiv utvandring av jøder ut av Russland og Øst-Europa og inn i Vest-Europa.

Disse østeuropeiske og russiske jødiske emigrantene vokste opp i en nylig industrialisert nasjon der regjeringens tyranni og samspill mellom den og mektige økonomiske og industrielle interesser gjorde at det store flertallet av mennesker ble fordrevet og oppfordret til mer sosialistiske tendenser i tanke og handling. De engelske Rothschilds ble veldig skremt “da de sosialistiske tendensene til emigrantene bidro til en massivt forstyrrende skredderseik i East End i London i 1888. JOSEPH STALIN, en ung georgisk kommunist “organiserte arbeidere for å streike mot Rothschild-oljen. interesser i Batum (Russland).» og de britiske Rothschilds (ELSKET TSARENE) var veldig opptatt av denne bølgen av jødiske immigranter til Vest-Europa og Storbritannia, ettersom de var intenst anti-tsaristiske og progressive sosialister.

Rothschilds hadde i flere tiår vært tunge kollaboratører med tsaristiske regimer i Russland. ROTHSCHILDS vurderte instituttrestriksjoner på jødisk immigrasjon til Europa fra ANTI-JØDISK RUSSLAND, men det sannsynlige tilbakeslaget er at det ville bli sett på som sammenlignbart med utvisning. Så Edmond Rothschild begynte sin personlige kampanje for å skape et jødisk hjemland i Palestina (SUEZ OG RUSSISK JØDE PROBLEM LØST MED EN STEIN). Så Rothschilds PLANLAGT Å OVERTA PALESTINA FOR AT DE RUSSISKE JØDENE SKAL LEVE I STEDET FOR EUROPA = ROTHSCHILDS skapte en utløsningsventil for jødiske emigranter for å sette sin politiske handling bak en ny sak (Å RÅNE EN PALESTINISK NASJON AV LANDENE SINE OG PLASSERT FOR Å BESKYTTE DENNE RUSSISK OLJETRANSPORT FOR Å TJENE FLERE ØSTEN (ASIA).

På toppen av dette foreslo THE ROTHSCHILDS, den fremste sionisten i Storbritannia, opprettelsen av et jødisk hjemland i Palestina tjente store økonomiske interesser for Rothschilds og det britiske imperiet, ved at Rothschild flere år tidligere kjøpte Suez-kanalen for britene, og det var den primære transportveien for ROTHSCHILDS russisk olje. RÅVET Palestina for dets vitale landmasse som ble et protektorat for britiske og Rothschilds imperial-økonomiske interesser.

Rothschilds, til tross for å selge sin pro-sionistiske og pro-jødiske retorikk, stoppet ikke deres støtte til det ANTI-JØDISKE russiske regimet og økonomiske aktiviteter. I 1895 hadde Rothschilds, den gang en av verdens ledende produsenter og distributører av olje, «gått så langt som å undertegne en avtale med rivaliserende produsenter – inkludert America's Standard Oil [av Rockefeller-interesser] – om å dele opp verdensmarkeder i MONOPOL, men det trådte aldri i kraft, antagelig på grunn av motstanden fra den russiske regjeringen.»

I 1902 inngikk familien Rothschild et partnerskap med Royal Dutch og Shell (snart et globalt selskap) for å danne Asiatic Petroleum Company for å utnytte feltene i Sør-Russland.

Tidlig på 1900-tallet var Rothchilds de primære oljeinteressene i Russland, nest etter Rockefellers i verden.

Russisk industrialisering forårsaket smertefulle forhold for det store flertallet av det russiske folket ettersom alle PENGENE GIKK TIL ROTHSCHILDS OG TSARER. Som nevnt ovenfor bidro en ung Stalin til å stimulere til protester og opptøyer mot den kaukasiske oljeindustrien generelt, [og] Rothschilds spesielt.

Endelig masseaksjon av oljearbeidere i Baku [de store oljefeltene i Russland] i “1903 var gnisten som satte i gang den første generalstreiken over den russiske landmassen” og Den russiske revolusjonen begynte i 1905 etter tsarens tap i den russisk-japanske Krigen i 1904.

Etter den russiske revolusjonen (1905) så Rothschilds politisk og sosial ustabilitet i Russland og begynte å selge sine russiske oljeinteresser til Royal Dutch Shell, og fikk betydelige andeler i selve det internasjonale oljeselskapet.

Rothschilds måtte også redusere sitt åpenbare engasjement med Russland, siden de ikke kunne opprettholde et slikt forhold til den mest anti-jødiske nasjonen i verden på den tiden, samtidig som de hevdet å være de primære talsmenn for jødiske ambisjoner om et palestinsk hjemland . Men Rothschilds beholdt andeler av Royal Dutch Shell (SÅ TSARISTISKE RUSSISKE INNTEKTER FORTSATT TIL ROTHSCHILDS). Så mens de offentlig kuttet båndene til Russland, hadde de fortsatt massive interesser i dets industrielle kapasitet.

1904 Etter TSARISTAPET i den russisk-japanske krigen, nektet Rothschilds å låne Russland penger «i en tid da Russland desperat trengte midler for å stabilisere regimet». Hjelper kommunistene med å ta kontroll over Russland.

1906 John D. Rockefeller gikk inn for å hjelpe tsar-Russland, og tilbød 200 000 000 dollar, eller “400 000 000 rubler for en konsesjon for jernbaner fra Tasjkend til Tomsk og fra Tehita til Polamoshna og en bevilgning av land på begge sider av de potensielle linjene.” INTERNASJONALE BANKSTER hadde åpenbart til hensikt å opprettholde sine interesser i Russland, men de russiske regjeringene nektet å la avtalen mellom Rockefellers og Rothschilds og andre store oljemonopoler dele opp verdens oljereserver = Planla Russland å bygge en innenlandsk oljeindustri? Hvis dette var tilfelle, kan det utgjøre en trussel mot (ROTHSCHILDS + ROCKEFELLERS) forankrede økonomiske og finansielle interesser.

FAKTA: Russlands betydelige oljereserver og ressurser ville tillate det å muligens overgå USA i industrialiseringen.

UTEN ROTHSCHILDS-LÅN FØLGENDE JAPAN-KRIGEN Tsar-Russland ble stadig mer ustabilt og monarkene ble stadig mer usikre og uforutsigbare – Tørker investeringene ytterligere ut.

Oktoberrevolusjonen i 1917 «inspirerte arbeideropprør i oljefeltene mot lave lønninger og tøffe arbeidsforhold.

1919 utnyttet Aserbajdsjan den politiske uroen til å erklære suverenitet over Baku-feltene. Samme år inngikk SONJ [Standard Oil of New Jersey] en avtale med den aserbajdsjanske regjeringen om å kjøpe ubebygd land for leting i Baku-regionen. Midt i kaoset stormet utenlandske oljeselskaper inn i Russland i håp om å samle inn innrømmelser til reduserte priser. Nobel-brødrene solgte mye av sin virksomhet til SONJ (i dag ExxonMobil) for å bygge en oljeallianse i 1920.»

Antony C. Sutton, en stipendiat ved Stanford Universitys Hoover Institution, skrev i «Wall Street and the Bolshevik Revolution» at både fascistiske og kommunistiske systemer er «basert på naken, uhemmet politisk makt og individuell tvang. Begge systemene krever monopolkontroll over samfunnet.” + “Mens monopolkontroll av industrier en gang var målet for JP Morgan og JD Rockefeller, forsto de indre helligdommene på Wall Street på slutten av det nittende århundre at den mest effektive måten å få et uimotsagt monopol på var å “gå politisk” og få samfunnet til å gå å jobbe for monopolistene,” og at “den totalitære sosialistiske staten er et perfekt fanget marked for monopolkapitalister, hvis en allianse kan inngås med de sosialistiske maktmeglerne.” HUSK = “TOTALITARISK SOSIALISTSTAT!

SÅ ROTHSCHILDS + ROCKEFELLERS “bestemte seg for å sette pengene sine bak opprettelsen av en totalitær kommuniststat i Russland, for å skape en fanget økonomi, som de kunne utnytte og fjerne fra konkurransen.”

1917 Da revolusjonen begynte, var Trotskij i New York, og ble umiddelbart gitt et amerikansk pass av president Wilson, og deretter gitt en russisk innreisetillatelse og et britisk transittvisum, for å returnere til Russland og «fremføre» revolusjonen. Trotsky, mens han reiste, ble arrestert i Canada, men ble løslatt som et resultat av britisk intervensjon.

1917 Trotsky reiste om bord på et skip i 1917 og forlot New York, sammen med en interessant gruppe medpassasjerer, inkludert «andre trotskistiske revolusjonære, Wall Street-finansister, amerikanske kommunister, og en mann ved navn Charles Richard Crane, tidligere styreleder for Det demokratiske partiets finanskomiteen, hvis sønn, Richard Crane, var assistent for USAs utenriksminister Robert Lansing, spilte en betydelig rolle i revolusjonen som fant sted i Russland.

Tidligere amerikansk ambassadør i Tyskland, William Dodd, sa at Crane “gjorde mye for å bringe [Alexander] Kerensky-revolusjonen som ga vei for kommunismen.” Kerenskij var den andre statsministeren i den russiske provisoriske regjeringen, som fulgte sammenbruddet av den tsaristiske regjeringen, og gikk foran bolsjeviken. Crane mente også at Kerensky-regjeringen “bare er revolusjonen i sin første fase.”

1914 Den russiske revolusjonen skjedde midt i første verdenskrig og hadde alle de europeiske stormaktene i krig OG FULLSTENDIG DISTRAKSERT.

1914 Rett etter dannelsen av Federal Reserve SCAM, Morgan og Rockefellers interesser, organisert på Wall Street og sentralisert i Federal Reserve Bank of New York, den mektigste av alle de regionale Federal Reserve Banks.

Morgan og Rockefeller brukte “Røde Kors-misjonen som sitt operative kjøretøy” i Russland på tidspunktet for den bolsjevikiske revolusjonen og fikk sin begavelse fra JP Morgan, Mrs. EH Harriman og andre bankstere. Og “i første verdenskrig var Røde Kors sterkt avhengig av Wall Street, og spesielt Morgan-firmaet,” for å sette opp et oppdrag til Russland fullt ut finansiert av “William Boyce Thompson, direktør for Federal Reserve Bank of New York” Thompson var en storaksjonær i Chase National Bank, og Chase-presidenten trakk i trådene for å få Thompson utnevnt til sjef for New York Fed.

RØDE KORS Mission = Består av advokater + finansfolk + Standard Oil/ Rockefellers National City Bank-folk. Misjonen ble også støttet av et lån fra den nye russiske provisoriske regjeringen til Alexander Kerensky = Disse pengene var virkelig William B. Thompson Penger = $1 000 000 til bolsjevikene med det formål å spre deres doktrine i Tyskland og Østerrike.»

FAKTA: Da bolsjevikene tok kontroll, hadde Thompsons «National City Bank-filial i Petrograd blitt unntatt fra det bolsjevikiske nasjonaliseringsdekretet – den eneste utenlandske eller innenlandske russiske banken som har blitt unntatt slik».

FAKTA: Røde Kors-oppdrag i Russland «var faktisk et oppdrag fra Wall Street-finansierne (ROTHSCHILDS + ROCKEFELLERS EMPIRE) for å påvirke og bane vei for kontroll (av Russland), gjennom enten Kerensky eller de bolsjevikiske revolusjonære, av det russiske markedet og ressursene .”

1915 BANKSTERSTØTTE FOR BOLSHEVIK REVOLUTION = American International Corporation (AIC), ble “opprettet i 1915 for å utvikle innenlandske og utenlandske foretak, for å utvide amerikanske aktiviteter til utlandet og for å fremme interessene til amerikanske og utenlandske bankfolk, forretninger og ingeniører.” = Opprettet og kontrollert av Morgan, Stillman og Rockefellers interesser + Carnegie Foundation + GE + DuPont + New York Life Insurance + American Bankers Association + Federal Reserve Bank of New York. = FINANSIERTE bolsjevikene og oppfordret det amerikanske utenriksdepartementet til å anerkjenne den bolsjevikiske regjeringen.

1920 russisk gull ble sugd gjennom Sverige, hvor det ble smeltet ned og stemplet med den svenske mynten, ledet gjennom Federal Reserve Bank of New York og inn i Kuhn, Loeb & Company og Guaranty Trust Company (Morgan), to av de primære bankvirksomhetene interesser bak opprettelsen av Federal Reserve System. Under den russiske borgerkrigen mellom de røde og de hvite, mens Wall Street-finansierne i det stille hjalp bolsjevikene (REDS), begynte de også å finansiere Aleksandr Kolchak (av de hvite) med millioner av dollar, for å sikre at den som gikk seirende ut i krigen ville Wall Street vinne.

Som Antony Sutton skrev: “Russland, da og nå, utgjorde den største potensielle konkurransetrusselen mot amerikansk industriell og finansiell overlegenhet,” og at “Det gigantiske russiske markedet skulle omdannes til et fanget marked (AV ROTHSCHILDS MAFIA) og en teknisk koloni for å bli utnyttet av noen få høye amerikanske finansmenn og selskapene under deres kontroll.»

Til slutt gikk bolsjevikene seirende ut, og Wall Street vant. Under Stalins femårsplaner på begynnelsen av 1930-tallet, “krevde sovjetisk industrialisering vestlig og ekspertise”, og i et “ofte oversett bidrag” som kom “fra utlandet”, hjalp amerikanske firmaer til industrialiseringen av USSR, inkludert Ford, General Electric og DuPont, med Standard Oil, General Electric, Austin Co., General Motors, International Harvester og Caterpillar Tractor som handler tungt med Sovjetunionen. KOCH BROS FAR VAR MED PÅ DET OGSÅ MED RÅVET RAFFINERINGSTEKNOLOGI.

Standard Oil kjøpte «gigantiske mengder Red Oil», General Electric mottok en kontrakt på $100.000.000 fra Sovjetunionen for å bygge «de fire største vannkraftgeneratorene i verden», Austin Co., fikk en kontrakt på $50.000.000 for å bygge byen Austingrad, « komplett med traktor- og bilfabrikker som involverer en ekstra $30 000 000 kontrakt for deler og teknisk assistanse med Ford Motor Corp. På toppen av dette, “Andre [sovjetiske] forretningsvenner er General Motors, DuPont de Nemours, International Harvester, John Deere Co., Caterpillar Tractor, Radio Corp. og US Shipping Board, som solgte de røde en flåte på 25 lastedampere. .” Banker med nære bånd til den russiske økonomien inkluderer Chase National, National City Bank og Equitable Trust, som alle er enten Rockefeller- eller Morgan-interesser.

Verdenskrig restrukturerer verdensorden = AKADEMIKERE I FØRSTETENKNING TANK BRUKT AV ROTHSCHILD-MAFIAEN TIL Å DIREGERE WILSONS REGJERING = GRUPPE MED RETTEN “THE Equiry” SKAPA FAKTISK CFR-EN SOM FØRTE TIL DUSENVISNER PÅ DUSENVIS AV ZROS-TENKER PÅ DUSENVIS AV TENKE-TENKER.

Midt i første verdenskrig fikk en gruppe amerikanske forskere i oppgave å orientere “Woodrow Wilson om alternativer for etterkrigsverdenen når keiseren og det keiserlige Tyskland falt til nederlag.” Denne gruppen ble kalt “The Inquiry.” Gruppen ga Wilson råd for det meste gjennom hans betrodde medhjelper, oberst Edward M. House, som var Wilsons “uoffisielle utsending til Europa i perioden mellom utbruddet av første verdenskrig i 1914 og intervensjonen fra USA i 1917,” og var den viktigste drivkraften i Wilson-administrasjonen bak etableringen av Federal Reserve System.

“The Inquiry” la grunnlaget for opprettelsen av Council on Foreign Relations (CFR), den mektigste tenketanken i USA, og “De lærde av undersøkelsen bidro til å trekke grensene til Sentral-Europa etter første verdenskrig.”

30. mai 1919 møttes en gruppe lærde og diplomater fra Storbritannia og USA på Hotel Majestic, hvor de «foreslo et permanent anglo-amerikansk institutt for internasjonale anliggender, med en filial i London, den andre i New York». Da de lærde kom tilbake fra Paris, ble de møtt med åpne armer av New Yorks advokater og finansfolk, og sammen dannet de Council on Foreign Relations i 1921. De «britiske diplomatene som returnerte fra Paris hadde gjort store fremskritt med å grunnlegge deres Royal Institute of International saker.” Anglo-American Institute så for seg i Paris, med to grener og kombinert medlemskap var ikke mulig, så både de britiske og amerikanske grenene beholdt nasjonalt medlemskap, men de ville samarbeide tett med hverandre. De ble referert til, og er fortsatt, som «søsterinstitutter.

1919 The Milner Group = Secret 3rd RING of Power (ROUND TABLES) i Rothschilds Society dannet av Cecil Rhodes «dominerte den britiske delegasjonen til fredskonferansen i 1919; det hadde mye å gjøre med dannelsen og ledelsen av Folkeforbundet og av mandatsystemet; det grunnla Royal Institute of International Affairs i 1919 og kontrollerer det fortsatt.» Den hemmelige Milner-gruppen grunnla hemmelige samfunn med en RING på tredje nivå kalt Round Table Groups. = Royal Institute of International Affairs (Chatham House UK) + Council on Foreign Relations (CFR i USA) + andre med Royal i deres navn satt opp i Canada, Australia, New Zealand, Sør-Afrika og India.

Første verdenskrig markerte en monumental periode i historien til «overgangsimperialisme». Det jeg mener med dette er at historisk sett er perioder med imperialistisk tilbakegang og overgang (det vil si oppgang eller fall av et imperium eller imperier), ofte preget av økt internasjonal vold og krig.

Første verdenskrig var et resultat av imperiale ambisjoner fra forskjellige makter.

Det hadde vært bølger av “ny imperialisme” som skyllet over den industrialiserte verden:

1879 opprettet det tyske riket og Østerrike-Ungarn den dobbelte alliansen for å bekjempe økende russisk innflytelse på Balkan under det osmanske rikets tilbakegang.

1882 Italia sluttet seg til Tyskland og Østerrike-Hungry for å gjøre det til trippelalliansen.

1892 ble den fransk-russiske militæralliansen opprettet mellom Frankrike og det russiske imperiet for å motvirke det tyske imperiets overherredømme over Europa.

I 1904 ble Entente Cordiale-avtalene mellom Frankrike og Storbritannia inngått for å opprettholde en maktbalanse i Europa.

1907 Anglo-Russland Entente ble dannet for å avslutte deres langvarige Great Game ved å sette grensene for deres keiserlige kontroll over Afghanistan, Persia og Tibet og for å balansere det voksende tyske imperiets makt og innflytelse i Europa = Trippelententen sementerte Storbritannia, Russland og Frankrike som en betydelig motspiller til Trippelalliansen (Tyskland-Italia-Østerrike-Hungry).

1923 var slutten på det osmanske rikets langsomme tilbakegang som dateres tilbake til 1299. «Fra 1517 til slutten av første verdenskrig, en periode på 400 år, var det osmanske riket den regjerende makten i det sentrale Midtøsten. Ottomanske administrative institusjoner og praksis formet folkene i det moderne Midtøsten og etterlot seg en arv som varte etter imperiets forsvinning.»

På slutten av 1500-tallet ble “osmanske råvarer, normalt kanalisert til internt forbruk og industri, i økende grad byttet ut mot europeiske produserte produkter. Denne handelen kom osmanske kjøpmenn til gode, men førte til en nedgang i statens inntekter og mangel på råvarer til innenlandsk forbruk. Etter hvert som kostnadene for knappe materialer steg, led imperiet av inflasjon, og staten var ikke i stand til å skaffe tilstrekkelige inntekter til å dekke utgiftene. Uten disse inntektene ble institusjonene som støttet det osmanske systemet, spesielt de væpnede styrkene, undergravd.»

UNDERMINNING AV DET OTTMANNE RIKE PÅ 1500-tallet MED FRIHANDELSAVTALER = I stor grad gjort gjennom kommersielle avtaler kjent som Capitulations (FRIHANDELSAVTALER). Den første kapitulasjonen «ble forhandlet med Frankrike i 1536; den tillot franske kjøpmenn å handle fritt i osmanske havner, å bli fritatt for osmanske skatter og å importere og eksportere varer til lave tollsatser (FRIHANDELSAVTALER). I tillegg ga traktaten ekstraterritoriale privilegier til franske kjøpmenn ved å tillate dem å komme under den juridiske jurisdiksjonen til den franske konsulen i Istanbul, og dermed gjøre dem underlagt fransk snarere enn osmansk-islamsk lov. Denne første traktaten var modellen for påfølgende avtaler inngått med andre europeiske stater.»

UNDERMINERING AV DET OTSMANNE RIKE PÅ 1500-tallet MED FRIHANDELSAVTALER = Den osmanske staten var blitt tilstrekkelig svekket på begynnelsen av 1900-tallet, som tilfeldigvis var samme tidsperiode som europeere, spesielt britene, så på olje fra Midtøsten for å gi drivstoff til imperiene deres. .

UNDERMINNING AV DET OTSMANNERIKE PÅ 1500-tallet MED FRIHANDELSAVTALER = De store europeiske alliansene forsøkte å utnytte denne svekkede osmanske (MUSLIM) posisjonen:

1909, Østerrike-Ungarn annekterte Bosnia-Hercegovina, og oppildnet vreden til det russiske imperiet.

1912-1913 Den første Balkankrigen ble utkjempet der Serbia, Montenegro, Hellas og Bulgaria kjempet mot det osmanske riket. Oppgjøret som fulgte gjorde Bulgaria sint, som deretter begynte å engasjere seg i territorielle tvister med Serbia og Romania. Bulgaria angrep deretter Hellas og Serbia i 1913, etterfulgt av at Romania og Det osmanske riket erklærte krig mot Bulgaria, som var den andre Balkankrigen.

1914 Ytterligere destabilisering av det osmanske riket resulterte da Østerrike-Ungarn ble på vakt mot den økende innflytelsen fra Serbia og da den østerrikske erkehertugen Franz Ferdinand ble myrdet i 1914, leverte Østerrike et ultimatum til Serbia, hvor morderen kom fra, og erklærte deretter krig. Det russiske imperiet mobiliserte til krig dagen etter, med tysk mobilisering etter, og Frankrike bak. Tyskland erklærte så krig mot Russland, og første verdenskrig var i gang.

Rett etter slutten av første verdenskrig (den store krigen) skjedde den endelige desillusjonen av det osmanske riket da deres territorium ble skåret opp mellom Frankrike og Storbritannia på fredskonferansen i Paris. Det tyske riket og østerriksk-ungarske imperier ble også offisielt avsluttet som et resultat av krigen, som Tyskland fikk den eneste skylden for krigen for og straffet gjennom Versailles-erstatningen.

1917 Det russiske imperiet endte med den bolsjevikiske revolusjonen og Russland trakk seg ut av første verdenskrig, samme år som USA gikk inn i krigen. Den store krigen gjorde USA til en mektig nasjon i verden, og ble en ledende kreditornasjon med betydelig internasjonal innflytelse. Britene og franskmennene opprettholdt sine imperier, selv om de var i tilbakegang. Imidlertid forsøkte de å opprettholde betydelig kontroll over Midtøsten. MEN ROTHSCHILDS GITT STORT.

Første verdenskrig kulminerte en massiv oppbygging av keiserlige nasjoner som søkte utvidet innflytelse og markeder for sin kapital. Ved å gå inn i krigen, var det mange IMPERIER, og forlot den, var det to dominerende europeiske imperier (Frankrike og Storbritannia) og en ny styrke i verden, USA. + ROTHSCHILDS MAFIAIMPERIET KOM UT RIKERE ENN NOENSINNE!

Den store depresjonen

FAKTA: Det moderne ROTHSCHILD-banksystemet produserer penger ut av ingenting. Prosessen er kanskje den mest forbløffende hånden som noen gang ble oppfunnet. Bankvirksomhet ble unnfanget i ulikhet og født i synd.»

— Sir Josiah Stamp, direktør for Bank of England, 1927

«Bankfolk eier jorden. Ta det fra dem, men la dem få makten til å skape penger, og med et penneknip vil de skape nok penger til å kjøpe det tilbake igjen. . . Ta denne store makten fra dem, og alle store formuer som min vil forsvinne, for da ville dette vært en bedre og lykkeligere verden å leve i. . . . Men hvis du vil fortsette å være slaver av bankfolk og betale kostnadene for ditt eget slaveri, så la bankfolk fortsette å skape penger og kontrollere kreditt.

— Sir Josiah Stamp, direktør for Bank of England, 1927

Benjamin Strong, guvernør i Federal Reserve Bank of New York, og Montagu Norman, guvernør for Bank of England, som jobbet tett sammen gjennom 1920-tallet, bestemte seg for å «bruke Storbritannias og USAs økonomiske makt til å tvinge alle de store land i verden til å gå på gullstandarden og operere den gjennom sentralbanker fri fra all politisk kontroll, med alle spørsmål om internasjonal finans som skal løses ved avtaler av slike sentralbanker uten innblanding fra regjeringer.»

JA DISSE TO mennene jobbet ikke for regjeringene og nasjonene som de angivelig representerte, men «var teknikerne og agentene til de dominerende investeringsbankfolkene (ROTHSCHILDS) i sine egne land, som hadde oppdratt dem og var perfekt i stand til å kaste dem ned.”

På 1920-tallet opplevde USA en børsboom, som var et resultat av at forretningsbankene ga “midler til kjøp av aksjer og tok sistnevnte (LAGER) som sikkerhet (for neste runde med lån – ingen ende spiral inn i BOOM og deretter BUST), skaper en massiv bølge av garantier og kjøp av verdipapirer. Aksjespekulasjonene som fulgte var et resultat av at bankene «lånte betydelig fra Federal Reserve. Dermed var Federal Reserve System med på å finansiere den store børsboomen.»

I 1927, et møte i New York City mellom Bank of England + den tyske sentralbanken + Bank of France + New York Fed for å undersøke den “vedvarende svake reserveposisjonen til Bank of England (ROTHSCHILDS). Dette, mente bankfolkene, kunne hjelpes hvis Federal Reserve System ville lette renten for å oppmuntre til utlån. Innehavere av gull ville da søke høyere avkastning ved å holde metallet sitt i London.» Fed forpliktet.

Bank of England hadde en svak reserveposisjon på grunn av Storbritannias posisjon som forkjemper for gullstandarden. Så selvfølgelig ville utenlandske sentralbanker (Frankrike) ha GULL og ble aksje- og obligasjonsbeholdninger til gull, men Bank of England hadde for MANGOM GULL TIL Å FORPLIGTE FRANKRIKE. Så Fed senket diskonteringsrenten og begynte å kjøpe verdipapirer (SPEKULASJON) for å like franske gullkjøp. Penger i USA gikk derfor «i økende grad inn i aksjemarkedsspekulasjon i stedet for til produksjon av ekte rikdom». SOM NÅ MED ALLE GAMBINGHUSENE I LONDON OG WALL STREET.

Tidlig i 1929 oppfordret Federal Reserve-styret “medlemsbankene til å redusere sine lån på børssikkerhet” + tok andre tiltak for å redusere “kreditt tilgjengelig for spekulasjon.” Dette hadde motsatt effekt, ettersom “den tilgjengelige kreditten gikk mer og mer til spekulasjoner og i mindre grad til produktiv virksomhet.”

26. september 1929 ble London rammet av finansiell panikk, og Bank of England hevet bankrenten, noe som fikk britiske penger til å forlate Wall Street, “og det overoppblåste markedet begynte å synke,” som førte til panikk på Wall Street i midten av -Oktober.

Den lengstsittende sentralbanksjefen, Alan Greenspan, skrev at Fed utløste den spekulative boomen gjennom å pumpe overskuddskreditt inn i økonomien (høres det kjent ut?), og til slutt resulterte dette i at de amerikanske og britiske økonomiene kollapset på grunn av de massive ubalansene som ble produsert. . Storbritannia forlot deretter gullstandarden fullstendig i 1931, og rev i stykker det som var igjen av selvtilliten og forårsaket en verdensomspennende serie av bankkonkurser. Verdensøkonomiene stupte inn i den store depresjonen på 1930-tallet.»

Banken for internasjonale oppgjør

I 1929 ble Young Committee, ledet av Owen D. Young, dannet for å lage et program for oppgjør av tyske erstatningsutbetalinger som kom ut av Versailles-traktaten, skrevet under fredsforhandlingene i Paris i 1919.

Young = Grunnlegger av RCA + administrerende direktør i GE (1922-1939) + Styre for Rockefeller Foundation (1928) + nestleder i NY FED = Dro til Europa i 1929 med JP Morgan for å danne programmet for tyske erstatningsutbetalinger.

1930 Young-planen ble satt i kraft etter børskrakket = “påstått en anordning for å okkupere Tyskland med amerikansk kapital og pantsette tyske realeiendeler for et gigantisk boliglån holdt i USA.” + «økte arbeidsledigheten mer og mer», slik at Hitler kunne si at han ville «avskaffe arbeidsledigheten», som «virkelig var årsaken til den enorme suksessen Hitler hadde i valget». + Medførte opprettelsen av en Bank for International Settlements (BIS) = Utformet for å lette erstatningsbetalinger fra Weimar Tyskland til allierte makter + EN ROTHSCHILDS hemmelighetsfull VIKTIG funksjon som “koordinator for operasjonene til sentralbanker rundt om i verden.” = “en bank for (ROTHSCHILDS) sentralbanker,” BIS “er en privat institusjon med aksjonærer, men den driver for offentlige etater.

1930 BIS ble etablert “for å bøte på nedgangen til London som verdens finanssenter ved å tilby en mekanisme som en verden med tre ledende finanssentre i London, New York og Paris fortsatt kunne fungere som ett.” — Carroll Quigley forklarte ONE BANKSTER ORDER UNDER ROTHSCHILDS = «(ROTHSCHILDS) finanskapitalismen hadde et annet vidtrekkende mål, intet mindre enn å skape et verdensomspennende system med finanskontroll i private hender i stand til å dominere det politiske systemet i hvert land og økonomien til verden som helhet. Dette systemet skulle kontrolleres på en føydalistisk måte av verdens sentralbanker som handlet i fellesskap, ved hemmelige avtaler inngått i hyppige private møter og konferanser. Toppen av systemet skulle være Bank for International Settlements i Basel, Sveits, en privat bank eid og kontrollert av verdens sentralbanker som selv var private selskaper.” = DER ER DEN I KONSIS TEKST = EN ROTHSCHILDS KONTROLL AV EN 98% FUEDAL SERFDOM AV IKKE-JØDE SLAVER.

BIS ble grunnlagt av “(ROTHSCHILDS) sentralbanker i Belgia, Frankrike, Tyskland, Italia, Nederland, Japan og Storbritannia sammen med tre ledende forretningsbanker fra USA, inkludert JP Morgan & Company, First National Bank of New York og First National Bank of Chicago. Hver sentralbank tegnet seg for 16 000 aksjer, og de tre amerikanske bankene tegnet seg også for det samme antallet aksjer.” Men “Bare sentralbanker har stemmerett.” = USA ER UTE I KULDEN MED NULL STEMMEKRAFTT

21. november 1933 Brev fra president Franklin Roosevelt fortalte Edward M. House: «Den virkelige sannheten … er, som du og jeg vet, at et økonomisk element i de større sentrene har eid regjeringen helt siden Andrew Jacksons dager – og Jeg unntar ikke administrasjonen til W[oodrow] helt. W[ilson]. Landet går gjennom en repetisjon av Jacksons kamp med Bank of the United States – bare på et langt større og bredere grunnlag.»

Bank på Hitler

1930-tallet med lånene (ROTHSCHILDS AGENTS MORGAN AND ROCKEFELLER) ga Tyskland finansiering for å skape noen få dominerende industrikarteller, som alle ble finansiert av Wall Street-bankfolk og industrifolk. Disse kartellene ga grunnlaget for og den viktigste økonomiske støtten til naziregimet. Amerikansk og ROTHSCHILDS-FINANSIERING Samarbeidet med tysk naziindustri fortsatte, med Morgan og Rockefeller-interesser + Ford + DuPont. ROTHSCHILDS Morgan-Rockefeller banker/selskaper “var nært knyttet til veksten av nazistisk industri.” Rockefellers Standard Oil Empire “var til kritisk hjelp for å hjelpe Nazi-Tyskland med å forberede seg til andre verdenskrig.” På toppen av dette var Rockefeller Foundation også sentral i ikke bare å finansiere den rasistiske og elitistiske eugenikkbevegelsen i USA,

Hjalmar Schacht, presidenten for Reichsbank i Weimar Tyskland, ble værende som president for den (ROTHSCHILDS) tyske sentralbanken (1933-1939), mens Nazi-Tyskland ble Hitlers økonomiminister (1934).

ROTHSCHILDS Sentralbanker over hele Europa begynte å kjøpe nazi-gull, som ble smuglet og smeltet ned og stemplet på nytt i Sveits, (omtrent som ble gjort med sovjetisk gull via Sverige). Sverige, Spania, Portugal, Argentina, Tyrkia, Frankrike, Storbritannia, Polen, Ungarn og USA “handlet alle med med gull overført av BIS.” Dette ble gjort som et samarbeid mellom (ROTHSCHILDS) sentralbanker, da “BIS inngikk gull- og valutatransaksjoner med Nazi-Tyskland gjennom sin deltakelse med Reichsbank.” Schacht hadde sin betydelige innflytelse og “hade blitt medvirkende til å plassere høytstående nazistiske tjenestemenn og utenlandske samarbeidspartnere i BIS-styret.”

ROTHSCHILD Empire = War and the Rise of the New Global Hegemon

WW II = Massiv imperial overgang med oppbyggingen av det tredje riket førte til nazistisk imperialisme i hele Europa og Nord-Afrika og det japanske imperiet utvidet til Kina. Etter krigen lå Tyskland, med store deler av Europa, i ruiner. Men mest betydningsfull var fremveksten av et nytt imperium, det amerikanske imperiet. Amerikas intervensjon i andre verdenskrig tillot det å sette opp baser i hele Europa så vel som i Japan ved Stillehavet. Sovjetunionen, etter å ha tatt Europa fra øst, utvidet sin innflytelse og dominans over Øst-Europa.

Churchills tale om at et “jernteppe” hadde falt over Europa, den kalde krigen var i gang. Dermed avsluttet andre verdenskrig alderen til mange europeiske imperier, selv de i tilbakegang, og skapte en bipolar verden, som ble delt mellom USSR og USA.

Etter andre verdenskrig inntok USA, som den eneste store nasjonen i verden hvis industrielle base overlevde krigens ødeleggelser, posisjonen som global hegemon. Den begynte å sette opp infrastrukturen, både nasjonal og internasjonal, for å innta posisjonen som global supermakt, og utøve sitt hegemoni over hele kloden. Kronen var blitt overført fra det britiske imperiet til det amerikanske imperiet. Til syvende og sist var og er begge eid og kontrollert av de samme ROTHSCHILDS MAFIA-interessene, primært representert gjennom sentralbankene og de private bankinteressene som utgjør de dominerende aksjonærene.

1941 = CFR EVIL = Før Amerika i det hele tatt hadde gått inn i krigen på slutten av 1941, Council on Foreign Relations (CFR), den amerikanske grenen av 3rd RING of ROTHSCHILDS rundbordsgrupper som Carroll Quigley diskuterte som stammer fra det hemmelige samfunnet til Cecil Rhodes, planla at Amerika skulle gå inn i krigen.

CFR = Fanget amerikansk utenrikspolitikk fast i grepene til ROTHSCHILDS SIONIST HENDER FOR Å FAKE ENHVER KRIG DE VIL OG RAKE I TRILLIONER USD.

FED Reserve (1913) FANGET USA fast i GRIP OF THE ROTHSCHILDS for å produsere amerikanske GJELDSLAVER, inkludert den amerikanske regjeringen og dens industrier = I bunn og grunn EIES AV ROTHSCHILDS MAFIA og dermed handle i deres interesse. ROTHSCHILD Fed finansierte USAs rolle i første verdenskrig, ga æren for spekulasjoner, som førte til den store depresjonen, og massiv konsolidering for interessene som eier Federal Reserve System. Nå EIER 6 ROTHSCHILDS BANKER EGEN MAJORITET AV AMERIKANSKE EIENDELER. FED RESERVE finansierte også da USAs inntreden i andre verdenskrig.

CFR etablert av ROTHSCHILDS seks år etter at Federal Reserve ble opprettet, arbeidet for å fremme en internasjonalistisk agenda på vegne av ROTHSCHILDS International Banking MAFIA. ROTHSCHILD CFR BRUKTE MEDIEPROPAGANDA OG LØGNER FOR Å FORANDRE AMERIKA FRA FREDSLIVENDE TIL EN NY MØP AV EMPIRE BUILDER SOM BRUKER TRILLIONER USD I MIDDELKLASSE RIKDOM OVERFØRT TIL ROTHSCHILDS 500+ TRILLIONER AV BRYSTE AV ROTHSCHILD. ROTHSCHILDS forvandlet amerikaneren fra en isolasjonistisk industrinasjon til en motor FOR BYGGING AV ROTHSCHILD WAR CHEST EMPIRE, og selvfølgelig betaler den amerikanske GOYIM PRISEN MED DØDE TROPPER + $6+ TRILLIONER I IRAK ALENE.

FAKTA: AMERIKANERE ER ENSLAVET AV ROTHSCHILDS PÅ SÅ MANGE MÅTER DET BLIR SINNET = GJELDSLAVERI + Å BETALE FOR ROTHSCHILDS SIONISTISKE FAKEDE KRIGER + TUSENVIS AV SVINDELMONOPOL SOM HELSEBIL + BIG COMPANK PHARMA +. EX. OG ROTHSCHILDEN HAR ET MONOPOLI ELLER I MINST SINDEL FOR DET. MEN KRIG OG MAFIASJERBANK ER ROTHSCHILDS TOPPSVINDEL FOR VERDENSDOMINASJON OG GRÅDIGHET = DIREKTE SKAPER IKKE-JØDE GJELDSLAVER.

ROTHSCHILD FED tok kontroll over AMERIKANSK VALUTA OG GJORDE DET TIL EN GJELD (IKKE KREDITT) VALUTA + ROTHSCHILDS CFR tok kontroll over det ideologiske grunnlaget FOR ET ROTHSCHILD SIONISTRIKE = ALT DETTE MENS AMERIKANSKE SEKUNDÆRVEIER ER FALLENDE TIL DEN FALLENDE SCHOOLEN ROBLE SOSIALTRYGGING OG DRADSmedisin.

ROTHSCHILDS (NOT FÅ HÅNDFUL MED KRIMINELLE) omfatter NÅ bedrifts-, bank-, politiske, utenrikspolitiske, militære, media- og akademiske elitister i nasjonen i et generelt sammenhengende verdensbilde. Ved å endre ens ideologi til å fremme en slik internasjonalistisk ROTHSCHILD ZIONIST-agenda, ville de store pengene som lå bak sikre en fremgang gjennom regjering, industri, akademia og media. De andre store tenketankene og politiske institusjonene i USA er også representert ved CFR. De er konstituerende for splittelser innen elitistene, men slike inndelinger er basert på hvordan man bruker amerikansk imperialmakt, hvor man skal bruke den, på hvilket grunnlag man skal rettferdiggjøre den, og andre ulike metodologiske forskjeller. Skillet mellom elitister var aldri et spørsmål som satte spørsmålstegn ved: skal vi bruke amerikansk imperialmakt, hvorfor har Amerika blitt et imperium, eller burde det i det hele tatt være et imperium? Hvis man tar slike hensyn og stiller spørsmål ved disse konseptene, det være seg innenfor det utenrikspolitiske etablissementet, etterretning, militær, akademia, finans, bedriftsverden eller media; sjansen er stor for at en slik person ikke er medlem av CFR – LENGER! CFR ER DER HILLARY SIGER AT HUN FÅR RETNINGSLINJER (VIDEO PÅ YOUTUBE).

CFR = GJORDE et politisk statskupp over amerikansk utenrikspolitikk med andre verdenskrig og igjen med 911. Da andre verdenskrig brøt ut startet CFR et “strengt konfidensielt” prosjekt kalt War and Peace Studies, der topp CFR-medlemmer samarbeidet med det amerikanske utenriksdepartementet for å fastsette USAs politikk, og prosjektet ble i sin helhet finansiert av Rockefeller (ROTHSCHILDS AMERICA BRANCH) Foundation. Etterkrigsverdenen ble allerede designet av medlemmer av CFR, som ville gå inn i regjeringen for å vedta disse designene og PROPAGANDISERE DEM når det var nødvendig.

1947 CFR utformet politikken for “inneslutning” overfor Sovjetunionen som skulle definere amerikansk utenrikspolitikk i nesten et halvt århundre, ble forestilt i en 1947-utgave av Foreign Affairs, det akademiske tidsskriftet til Council on Foreign Relations. Det var også det ideologiske grunnlaget for Marshall-planen og NATO som ble forestilt ved Council on Foreign Relations, med medlemmer av rådet rekruttert til å vedta, implementere og lede disse institusjonene. CFR spilte også en rolle i etableringen og promoteringen av FN, som senere ble bygget på land kjøpt fra John D. Rockefeller, Jr.

Fremveksten av det amerikanske imperiet og keynesiansk politisk økonomi

Liberal Political Economy = John Maynard Keynes utviklet keynesiansk økonomi. Keynes forestilte det politisk-økonomiske forholdet på nytt basert på hendelsene som førte til og etter den store depresjonen. Keynes ønsket å kombinere statlige og markedskrefter, og ønsket en bredere rolle for staten i økonomien = Staten bør handle + investere i amerikanere når privat industri eller enkeltpersoner ikke vil, i et forsøk på å avverge finansielle eller økonomiske kriser. Keynes hevder at staten styrker markedene. Keynes tok til orde for en liberal internasjonal orden sammensatt av frie markeder, men han anbefalte statlig intervensjon innenlands, spesielt for å beskytte arbeidsplasser og kontrollere inflasjonen.

1944 Representanter for de 44 allierte nasjonene møttes til Bretton Woods-konferansen for å omorganisere og regulere den internasjonale finansielle og monetære orden etter krigen. Storbritannias representant var John Maynard Keynes + amerikansk representant var Harry Dexter White. Denne konferansen satte opp ROTHSCHILD International Monetary Fund (IMF) + ROTHSCHILD International Bank for Reconstruction and Development (IBRD), nå en del av Verdensbanken + The (FREE TRADE) General Agreement on Tariffer and Trade (GATT), nå (FREE TRADE) ) Verdens handelsorganisasjon (WTO) = Designet for å ØKE ROTHSCHILDS KONTROLL over amerikansk hegemoni over hele kloden = Motorene til ROTHSCHILDS sionistiske økonomiske imperium.

1947 president Harry Truman undertegnet (NSA) National Security Act, som opprettet stillingen som forsvarsminister som overvåker hele det militære etablissementet, og Joint Chiefs of Staff; samt opprettet CIA etter modell av dens krigstidsinkarnasjon av Office of Strategic Services (OSS); og loven opprettet også det nasjonale sikkerhetsrådet, ledet av en nasjonal sikkerhetsrådgiver, og designet for å gi presidenten ytterligere råd om utenriksspørsmål atskilt fra utenriksdepartementet. THE TRUMAN NSA skapte i hovedsak grunnlaget for ROTHSCHILD MAFIA CONTROL OF AMERICANS = Et nasjonalt sikkerhetsstatsapparat for ROTHSCHILDS imperiumbygging.

CFR OPPFINNET CIA = CIA Grunnleggelsen ble oppfordret av (CFR) Council on Foreign Relations på begynnelsen av 1940-tallet = Arkitektene til CIA var alle WALL STREET LAWYERS som utformet formen og organiseringen av CIA og dens funksjoner = Var medlemmer av CFR . Underdirektørene for CIA de første to tiårene var alle “fra de samme juridiske og økonomiske kretsene i New York.”

Vurder dette:

Vurder dette

Dele denne:

  • https://www.facebook.com/v2.3/plugins/share_button.php?app_id=249643311490&channel=https%3A%2F%2Fstaticxx.facebook.com%2Fx%2Fconnect%2Fxd_arbiter%2F%3Fversion%3D46%23cb%3Df97ebb190ab22c%26domain%3Dconcisepolitics.com%26is_canvas%3Dfalse%26origin%3Dhttps%253A%252F%252Fconcisepolitics.com%252Ff2ed31f28060b44%26relation%3Dparent.parent&container_width=0&href=https%3A%2F%2Fconcisepolitics.com%2F2015%2F07%2F21%2Fhistory-of-rothschild-300-year-effort-to-achieve-one-world-order-under-rothschilds-control-of-a-new-fuedal-slavery-system-for-non-jews%2F&layout=button_count&locale=en_US&sdk=joey
https://widgets.wp.com/likes/index.html?ver=20220105#blog_id=59631142&post_id=11145&origin=concisepolitics.wordpress.com&obj_id=59631142-11145-63e91dbb028d4&domain=concisepolitics.com

I slekt

ROTHSCHILDS MAFIA = KONTROLLERTE VERDEN I 300 ÅR MED PENGESKULD OG FAKEDE KRIG = FAKEDE JØDER13. august 2016I “ROTHSCHILDS MAFIA = KONTROLLERT VERDEN I 300 ÅR MED PENGESKULD OG FAKEDE KRIG = FAKEDE JØDER”

ROTHSCHILDS-JØDISK-PENGER-SYSTEM: HVORDAN DET Svindler VED Å BRUKE FAKTE KRIG1. august 2015I “ROTHSCHILDS-JØDE-PENGER-SYSTEM: HVORDAN DET Svindler med FAKED WARS”

ROTHSCHILDS SIONIST JØDISK MAFIA = EFFEKTIV INDERKRETS AV VERDENS RIKSTE FAMILIEN = $500+ TRILLIONER I STORSTANDS BEDRAGLIG RIKE17. august 2015I “ROTHSCHILDS sionistiske jødiske mafia = DEN RIKESTE FAMILIEN I VERDEN = 500 $+ TRILLIONER I STORSTANDS BEDRAGLIG RIKE”Dette innlegget ble publisert i HISTORY OF ROTHSCHILD 300+ YEAR EFFORT FOR Å OPNÅ ÉN VERDENSORDNING UNDER ROTHSCHILDS KONTROLL AV ET NYTT FUEDAL SLAVERI SYSTEM FOR IKKE-JØDER og merket HISTORY OF ROTHSCHILD EFFECT OF 300+ CONTROL OF N YELLOW YOURDS FUEDAL SLAVERI SYSTEM FOR IKKE-JØDER . Bokmerke permalinken .

Postnavigering

← SPØRSMÅL: ER WIKILEAKS EN NY FORM FOR ROTHSCHILD-PROPAGANDA?

IRAN NUKE-AVTALEN VIL IKKE ENDRE POLISERINGER FOR IKKE-NUKE MED USA – SIDEN DE IKKE BLEV DISKUTERT – SIER IRANSK LEDER →

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.