Politiker avslører kynisk maktelite i Norge

AV FRANK AUNE

11. 01. 2009

116901 VISNINGER

27 MINUTTER LESETID

En norsk politiker hevder at det eksisterer omfattende høyteknologiske undergrunnsbaser i Norge som hemmeligholdes. Disse er kun ment for makteliten, ledende politikerne og spesielt utvalgte personer ved en eventuell global katastrofe.

Resten av den norske befolkningen skal etterlates for å dø. Dette hevder en aktiv, norsk politiker med militær bakgrunn. Hans identitet er blitt stadfestet. På grunn av sin egen sikkerhet ønsker han ikke å oppgi sitt navn offentlig.

Den norske politikeren oppgir at massive undergrunnsbaser blir hemmeligholdt for folket av regjeringen og ledende politikere. Disse skal bli benyttet av makteliten i Norge ved en eventuell fremtidig katastrofe. Alle anleggene har vært under oppbygging siden 1983 og de siste vil stå ferdig senest i 2011. Det politikeren hevder angående undergrunnsbasene, antyder at regjeringen og ledende politikere i Norge er en liten brikke i et stort spill styrt av den globale makteliten.

De viktigste sannhetene er sannsynlig å bli de som samfunnet minst ønsker å høre på det tidspunkt.
– W. H. Auden

Norsk politiker som kilde

Nordmannen som skrev denne meldingen gjorde det under sitt eget navn og har lagt ved en rekke bilder av seg selv blant annet sammen med statsminister Jens Stoltenberg, Canadas tidligere statsminister Kim Cambell og den nå avdøde pakistanske politikeren Benazir Bhutto.

Disse har vi i redaksjonen fått tilgang på samt politikerens navn. Forståelig nok kan ikke navnet oppgis eller bildene legges ut uten samtykke. Informasjonen nedenfor er originalt mottatt av Project Camelot.

Det er ingen harde vitenskapelige data i hans advarsler. Informanten forklarer ikke nøyaktig hvordan eller hvorfor Planet X som han nevner er en trussel. Kilden sier det han hevder å vite og intet mer.

Inngangen til Svalbard Global Seed Bank. Foto: Cierra Martin, CC BY-SA 2.0.

Politikerens egne ord

Sitat: Jeg er en norsk politiker. Jeg ønsker å si at svært vanskelige ting kommer til å skje fra 2008 til 2012. Den norske regjeringen bygger flere og flere undergrunnsbaser og bunkere som de kaller «arker». Når de blir spurt om hva de er til, svarer de enkelt og greit at det er for beskyttelse av Norges befolkning. Når jeg spør om når de vil stå ferdig, får jeg som svar «før 2011». En god del andre land gjør det samme.

Jeg har møtt en rekke andre betydelige politikere og verdensledere (kan bekreftes av bildene som er oversendt). Alle de vet om dette, men de ønsker ikke å skremme opp folket eller skape massepanikk.

Planet X kommer og Norge har begynt med lagring av mat og frø på Svalbard og en rekke andre steder i Norge med hjelp fra USA og EU. De vil kun redde de som er i makteliten og de som kan bygge opp igjen samfunnet, slik som leger, forskere og så videre.


Offisielt er prosjektet kalt Svalbard Global Seed Vault. Bak sponsorene står Bill Gates som har investert hele 180 millioner kroner av egen lommebok sammen med Rockefeller Foundation (relatert til New World Order), Monsanto Corporation (genmanipulerer mat), Syngenta Foundation (pantenterer frø) – og regjeringen i Norge.

Når det gjelder meg, så vet jeg allerede at jeg skal dra før 2012 til et område i Mosjøen hvor vi har et dyptgående underjordisk militært anlegg. Der er vi delt inn i sektorer (rød, blå og grønn). Disse leirene er blitt bygd for lenge siden.

Alle sektorene og basene er koblet sammen via tunneler og har såkalte skinnebusser som kalles «NOAH 12» (som i Noahs ark) som kan ta deg fra en base til en annen. Dette er for at de skal kunne være i kontakt med hverandre. Kun store dører separerer de slik at hver enkelt sektor ikke blir kompromittert på noe vis. Skinnebussene er transportmidler mellom de ulike basene under jorden. De har systemer med disse overalt. De er hovedsakelig benyttet av militæret som kontrollerer alle sammen.

Jeg har vært innom en rekke undergrunnsbaser. Vi benytter skinnebussene for å komme oss rundt. Kun noen få spesielle personer ble utvalgt til omvisningen. De som er i ledetråd med makteliten kjenner til dette.

Jeg er svært sørgmodig på grunn av det jeg vet. Ofte kommer tårene frem med andre som vet at så mange vil få vite sannheten alt for sent, og da vil det være over for dem. Regjeringen har løyet til folket siden 1983 og frem til nå. Alle ledende politikerne kjenner til dette i Norge, men få vil si noe til folket og offentligheten fordi de er redd for å ikke bli med i skinnebussene som vil ta de til basene hvor de vil være trygge.

Mange vil dø

Folk som vil bli forlatt på overflaten for å dø vil ikke få noe hjelp. Planen er at 2 millioner nordmenn skal være trygg og resten vil dø. Det betyr at 2.600.000 vil omkomme uten å vite hva som skjer.

Alle regjeringer i verden er klar over dette og de sier bare at det kommer til å skje. Hvis de røper noe til noen er de garantert død. Men jeg bryr meg ikke lengre om meg selv. Mennesket må overleve og artene må overleve. Folk må få vite dette.

For de av dere som kan redde seg selv, kan jeg bare si at du bør komme deg opp i høyere strøk og finne huler opp mot fjellet hvor du kan ha matlagre for minst fem år med boksmat og vann til å vare en stund. Strålingspiller og biodrakter er også å anbefale hvis budsjettet ditt tillater det.

Gud vil ikke hjelpe oss. Kun hver enkelt person kan individuelt utgjøre en forskjell. Vær så snill å våkne opp!

Jeg kan forsikre deg at ting vil skje. Det er fire år igjen til å forberede sluttspillet. Skaff deg våpen, opprett overlevelsesgrupper og et sted hvor du kan være trygg med mat for en stund. Bare se deg rundt: De bygger undergrunnsbaser og bunkere overalt. Åpne øynene deres, folkens. Spør regjeringen om hva de bygger og de vil si: «Åh, det er bare et lager for mat», og så videre. De blinder deg med alle løgnene.

Politikere med skjult agenda

Jeg ser ofte at de norske topp-politikerne opptrer som om de er kontrollert i enhver tanke. Det er som om de er fortalt å gjøre ting på spesifikke væremåter. Det er tydelig for meg hvem de er og hvem de ikke er. Du kan se det i øynene og i mentaliteten deres.

Husk at de som kommer til å være i eller i nærheten av byområder i 2012 er de som kommer til å bli rammet først. Senere vil militære styrker rense ut resten av de overlevende og de har en skyt for å drepe-ordre hvis det oppstår motstand under transporten til leire hvor alle vil bli merket med et nummer og en merkelapp.

Allmennheten vil ikke vite hva som skjer før til siste slutt fordi regjeringen ikke ønsker å skape massepanikk. Alt vil skje i skjul og regjeringen vil rett og slett bare forsvinne.

En tur i undergrunnsbasene

Når jeg deltok i militæret ble jeg på et tidspunkt gitt en oppgave å få noe ut av en base og levere det til en annen base. Vi ble fortalt: «Ikke still noen spørsmål. Bare gjør jobben din». Når vi landet utenfor basen, ble vi transportert i lastebiler til utsiden av basen hvor det var store dører som ble tungt bevoktet av militært personell. Eller det virket som de var militært personell, men de hadde ulike uniformer på seg: Oransje og svarte uniformer hvor de oransjekledde hadde et gullfarget triangel på seg og de svartkledde hadde en grønn triangel.

Triangelet pekte nedover som en opp-ned pyramide og det hadde noen merkelige symboler i seg. For meg så det ut som bokstaven E, men linjene var ikke koblet til bokstaven slik vi skriver denne bokstaven. Den var utformet som en E, men i midten pekte bokstaven innover. Symbolene var rett over brystkassa på venstre side av de sortkledde og på capsen de hadde på seg. Symbolene var slik som et ordinært merke, men tydelig nok til å kunne se de.

Vi gikk inn de store dørene. Jeg tenkte: «Hva i huleste er dette», og følte meg litt skremt til å begynne med. Det var som tatt ut av en science fiction-film. Dette var første gang jeg var inne i en slik base.

Vi kom så inn i en 500 meter lang tunnel hvor det var flere av dette militære personellet med våpen som ventet med videre transport for oss. Vi ble delt opp i grupper. Noen ble sendt en vei, mens jeg og min gruppe ble bedt om å følge de svartkledde vaktene til en annen lokasjon. Når vi kom frem til enden, ble vi bedt om å ta på oss noen masker «for vår egen beskyttelse».

Jeg tenkte: «For vår egen beskyttelse? Er vi ikke allerede godt beskyttet ved å være inne i dette enorme undergrunnskomplekset med væpnede vakter?»

Vi ble så bedt om å gå inn på en skinnebuss. De var drevet av en slags form for blå krystallenergi. I det minste var det slik det så ut. Når vi satt inne i disse bussene spurte jeg en av vaktene: «Hva er dette?» Han svarte: «Det trenger du ikke å vite».

I fronten hvor operatøren satt, var det et vindu med en boks rett ved siden av ham. Rett før han startet kunne du se store blåfiolette krystaller utstråle en fiolett-blåaktig lys, ikke som blendet deg, men som var ganske pent å se på. Jeg har aldri sett et slikt energilys eller krystall noen andre steder. Jeg tenkte således at dette måtte være kraftkilden. Jeg antar at energifeltet som vi gikk gjennom før vi kom til innsjekkingen var drevet av disse krystallene ettersom det var samme type lys.

Senere inne i basen så jeg at noen personer jobbet med disse blåfiolette krystallene. De var større enn de jeg hadde sett i skinnebussen, rundt en meter lang, og de var plassert på en linje en etter en. De kjørte et spesielt lys gjennom de. De var blåfiolett og når de ble opplyst på innsiden ble de mer blåaktig og hadde en sterkere farge. Personene hadde på seg hvite masker og briller og sto på avstand når lyset gikk inn i krystallene. Jeg var rundt 20 meter unna. Vi ble raskt ført av sted når de sa: «Kom igjen, gå videre!»

Jeg kunne se at det var et tunnellignende system og de andre skinnebussene gikk så raskt at du bare så et lysglimt som føk forbi. Det virket som det var et vakuumbasert system hvor det ikke er noe luftmotstand.

Skinnebussene var nesten like stor som selve tunnelen. De var rundt 12 meter lang og hadde en spiss form foran og bak, og hadde seter for 10 personer med operatøren. Du kunne kjøre de begge veier og det var ikke nødvendig å snu de. De var forseglet på innsiden etter at du gikk inn i de.

Det var også egne rom for last som du kunne ta med deg, men ikke mye. Det var ganske mange av disse skinnebussene rundt omkring, og de passerte akkurat som et lys passerer i et glimt. Jeg fikk ikke sett de andre skinnegangene ettersom det gikk så raskt. Du glemmer å se deg rundt når du er på innside av en av disse. Du konsentrerer deg heller om magen din.

Disse skinnebussene bevegde seg ekstremt raskt. Jeg har aldri sett noe lignende tidligere. Når vi kom frem på endestasjonen, følte jeg meg kvalm og de andre personene som var der følte det samme. En av vaktene sa det pleide å skje første gangen med alle.

Når vi kom ut, fikk vi tildelt briller og bedt om å gå gjennom en sikkerhetssjekk. Her blir alt uhyggelig. Det var vakter med våpen overalt og et nytt energifelt som vi måtte gå gjennom. Jeg tenkte: «Her burde jeg ikke være».

Så gikk vi gjennom dette energifeltet og kom ut i et annet rom. Jeg la merke til en skjerm på siden av veggen hvor det sto: «HUMAN – NOT HUMAN – PURE – NOT PURE». Resten av det som sto på skjermen var et merkelig språk som jeg aldri har sett før.

Vaktene ba oss om å bytte klær inne på et rom og bli med de videre. Når vi hadde gjort det, sa de det var tid for å gå videre ned. Igjen tenkte jeg: «Hvor stort er dette stedet?» Vi kom akkurat ut av et skinnesystem som gikk milevis… og det var mer?

Vi ble ført videre til et heissystem med seter som skulle ta oss ned, eller det var hva jeg trodde den skulle gjøre. I stedet gikk den sideveis i rundt tre minutter. I dette stedet ble tid en ukjent faktor fordi vi hadde ingen mulighet til å vite hva tiden var da de hadde tatt fra oss alt ved innsjekkingen.

Alt jeg kan si er at når jobben var gjort, skjønte jeg at verden ikke er slik den ser ut til å være og at mye er skjult for befolkningen. Det gjør meg trist og redd.

Trussel fra rommet

Senere når jeg ble politiker, begynte jeg å grave i dette fordi jeg ønsket flere svar. Det jeg fant ut var at disse basen var overlevelsesbunkere for regjeringen, noen av folket og militæret for å overleve på innsiden. Det er en trussel fra utsiden som kommer til å skje i år 2012 og undergrunnsbasene er bygd for at deler av den menneskelige rasen skal kunne overleve.

Planet X er kjent informasjon for alle som jeg har snakket med til nå. Den norske regjeringen kjenner til dette og holder det skjult for offentligheten. De har sporet dette objektet i en lang periode nå og ble gitt den første advarselen fra USA.

Jeg vet at det eksisterer 18 baser i Norge. Jeg vet ikke hva mange av farene er da jeg ikke er noe vitenskapsmann, men ut fra det jeg vet så vil de ulike regjeringene dra før 2012 til basene. Hvis dette objektet passerer oss, vil det bli svært mange problemer på overflaten på jorda. Det er alt jeg vet. Dette er årsaken til at de vil gå under jorda.

Hvis en slik hendelse kommer, har de sørget for at de vil ha forsyninger under jorda i fem år eller mer for å unngå dette. Når de vet det er trygt på overflaten, vil de gjenoppbygge samfunnet igjen. Vi ble akkurat fortalt at vi må dra før 2012 og at det er noe i verdensrommet som kommer til å forårsake store ødeleggelser.

Jeg vet ikke om det er en trussel fra selve sola eller Planet X. Jeg er ikke så inne i det vitenskapelige i ting. Jeg forteller bare det jeg har sett og blitt fortalt og intet mer. Jeg vil ikke få noe annet enn problemer ved å legge ut dette og jeg har intet behov for å villede noen. Jeg gjør dette kun for å avsløre hva som er i ferd med å skje i Norge og at noen kanskje vil overleve det som vil komme. Jeg kan si at jeg har allerede sagt for mye, men du er nå advart…

Jeg har intet behov for å finne på dette eller skape massepanikk. Jeg ønsker kun å fortelle allmenheten om hva som vil komme, så jeg har gjort det jeg kan fra min side.

Frykt holder sannheten skjult

De som vet sannheten er redd for å fortelle om det de vet da de frykter for sine liv. Jeg vil at publikum også skal vite hva som foregår. Alle de ledende politikerne i Norge kjenner til dette. De vet også at hvis de avslører noe som helst vil de bli fjernet fra sin stilling og bli nektet tilgang til de ulike undergrunnsbasene når tiden er inne.

Fremtiden for mine barn er alt jeg kan tenke på – og alle andre barn som vokser opp i den nye verden. Vi må gjøre noe for de slik at de kan vokse opp og vite hva deres foreldre gjorde for dem, slik som å gi denne informasjonen til folk som deg. Vennligst del denne informasjonen med resten av internett. Når tiden kommer, vil folk overleve på grunn av informasjonen de har fått fra ulike nettsider på internett.

Det er mye i denne verden som ikke er kjent for offentligheten. Jeg kan si en ting om alt dette:

Ikke gå stille inn i natten. Vær rede og ha tro på deg selv. Det er ingen hjelp i å stole på regjeringen. Stol kun på deg selv. Ta forholdsregler for å være trygg med din familie. Gå sammen med andre. Jobb sammen for å finne muligheter til å løse alle de utallige problemene du vil møte.

Vennlig hilsen
[Navn og bevis på identitet vedlagt]

Svalbards globale frøbank. Illustrasjon: Statsbygg

Arrestert av Politiets sikkerhetstjeneste

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) er klar over politikerens identitet og overvåker hans e-post og mobiltelefoner kontinuerlig. Den norske etterretningstjenesten var involvert da Camelot-teamet var i Norge tidligere i år. Politiet gikk til arrestasjon av den norske politikeren dagen før et avtalt møte med Project Camelot slik at de ikke fikk intervjuet politikeren nærmere.

At de ikke lyktes i å komme i kontakt med politikeren da de møtte opp i Oslo kan antas å bygge opp under personens troverdighet. Project Camelot skal etter sigende betraktes som «farlige» av den norske etterretningstjenesten.

En rekke korrespondenter i Norge og Sverige som har vært i kontakt med Project Camelot, inkludert to vitenskapsmenn og en tidligere etterretningsoffiser, bekrefter at undergrunnsbasene eksisterer som skissert.

Endret sin historie

Etter å ha sluppet fri etter arrestasjonen en uke senere endret politikeren historien sin noe. Informasjonen ovenfor opprettholdes som angitt med unntak av at han nå mener at informasjonen om Planet X er desinformasjon. Hvorfor er det viktig for PST at man ikke snakker om noe som ikke eksisterer i deres øyne? Er det for å unngå panikk i befolkningen eller er det for å hemmeligholde fakta – eller begge deler?

Endrede uttalelser kommer typisk enten av at politikeren rett og slett har misforstått informasjonen eller at han er blitt truet til stillhet. Vi overlater det til deg å tolke denne endrede uttalelsen.

Globalisering en fare for rikets sikkerhet

Project Camelot oppfattes som en trussel av den globale makteliten med alle sine avsløringer, men hvorfor av den norske PST? Makteliten har for lengst fått innpass i Statens mange instanser ifølge journalist Per-Aslak Ertresvåg.

For få år siden ble det foretatt en departemental analyse av de viktigste farene for terroranslag mot Norge. Resultatet av analysen ble omtalt i Dagsavisens artikkel «Globaliseringsmotstandere en fare for rikets sikkerhet» som intervjuet daværende statssekretær i Justisdepartementet, Jørn Holme. I dag er han sjef for politiets etterretningstjeneste PST.

Nedenfor ser du et utvalg med relaterte artikler fra andre Norske medier som har vært i nyhetsbildet den senere tiden:

 Statsministeren nekter å gi ut internt notat i DnB NOR-saken.
 Vil ha Jens Stoltenberg for retten.
 Tullete tabbe, profesjonell cover-up.
 Statsministerbolig til 350 millioner kroner.
 350 milliarder i krisepakke – Galskap satt i system.
 Krisepakken havner slik.
 Norges Bank selger alt gullet.
 Norges gylne tabbe.
 Arvegullet som forsvant.
 Korrupsjon florerer i Norge – spesielt i offentlig sektor.

Planet X – Nibiru

Ettersom politikeren omtaler noe som kalles «Planet X» så tar vi en nærmere titt på denne. Nibiru som den også kalles fra oldtiden, kommer fra Sumerernes nedskrivninger og betyr «den kryssende planet». Nibiru passerte jorda sist i 1600 BC ifølge historiske nedskrivninger og dens meget lange kretsløp er på over 3600 år. Dermed havner vi ut med at Nibiru skal passere jorda på nytt igjen i disse tider.

I nyere tid tyder det på at den aktuelle planeten ble oppdaget av NASA i 1983 med deres Infrarøde Astromomiske Satellitt (IRAS). Dette er forøvrig samme årstall som politikeren refererer til. Planet X er rapportert til å være 2,5 til 4 ganger større og ha 23 ganger høyere tetthet enn jorda. Det er antatt at Planet X vil passere i nærheten av vår planet. Politikeren hevder det vil skje rundt 2012. Det er også blitt rapportert i stor grad at Sydpolteleskopet (SPT) som er satt opp av den amerikanske staten er bygd for å følge Planet X.

Planet X ligger bortenfor kretsløpet til Pluto. Den ble først rapportert i New York Times 19. juni 1982:

Noe der ute bortenfor de fjerneste delen av solsystemet lager forstyrrelser på Uranus og Neptun. En gravitasjonskraft forstyrrer de to gigantiske planetene og medfører uregelmessigheter i deres kretsløp. Denne kraften antyder et usynlig nærvær langt borte, et stort objekt som den lenge ettersøkte Planet X. Astronomer er så sikker på denne planetens eksistens at de allerede har kalt den «Planet X – den 10. planet».

Den avvikende massen ble først observerte i 1983 av IRAS i henhold til nyhetsinnslaget hos The Washington Post:

En himmelsk masse, trolig så stor som gigantene Jupiter og muligens så nære Jorda at den vil være en del av dette solsystemet, har blitt oppdaget i retning av stjernebildet Orion av et kretsende teleskop koblet til det amerikanske infrarøde astronomiske satellitten. Objektet er så mystisk at astronomer ikke vet om det er en planet, en gigantisk komet, en nærliggende protostjerne som aldri ble varm nok til å bli en stjerne, en fjerntliggende galakse så ung at den fremdeles er i prosessen i å forme sine første stjerner eller en galakse så omsvøpt i støv at intet av lyset fra dens stjerner noensinne kommer gjennom.

I en artikkel kalt «Another Candidate For Planet X Spotted» publisert av MSNBC den 7. oktober 1999, sier Alan Boyle:

To grupper med forskere har foreslått eksistensen av en ubemerket planet eller en mislykket stjerne som kretser rundt sola med en avstand på mer enn 2 billioner mil, langt forbi kretsløpene til de ni kjente planetene. Planetariske vitenskapsmenn hos Open University i England, spekulerer i at objektet kan være en planet større enn Jupiter.

I øyeblikket Planet X passerer, er det mulig at jorda kan bli påvirket av dens magnetiske effekt og gravitasjon ut fra at den er en mye større og tettere planet, referert til som stjernen Wormwood i Bibelen.

Potensielt scenario

Hvis Planet X passerer jorda når den er på «riktig» side av sola så kan vi vitenskapelig sett se for oss følgende teoretiske scenario:

Elektromagnetiske stormer kan oppstå og knekke den globale infrastrukturen. Jordskjelv og kraftige regnskyll vil kunne oppstå. Vulkanutbrudd kan mørklegge himmelen med røyk og aske. og tsunamier vil herje. Polskifte vil endre værforhold og klima. 


Kretsløpet til Nibiru og hvor planeten hevdes å passere er angitt i rødt. Bilde: Dark Star Theory.

Den store planeten er fremdeles langt bortenfor Pluto. Ettersom den kommer nærmere, vil den bli synlig med det blotte øye som et rødt kors i den sørlige nattehimmelen. Når den passerer Plutos kretsløp vil det ta rundt 90 dager før den passerer jorda på det nærmeste.

NASA har ikke nevnt Planet X siden den ble rapportert første gang av de i 1983. Om det betyr at den ikke eksisterer eller ikke er en reel trussel så kan vi helt se bort fra overnevnte apokalyptiske forutsigelse. La oss håpe på sistnevnte.

Kilder

 Mystery Heavenly Body Discovered (Washington Post, 1983).
 Infrared Astronomical Satellite (IRAS) (Wikipedia).
 Unidentified point sources in the IRAS minisurvey (The Astrophysical Journal).
 Pluto has new, far out peer (CNN).
 A mystery revolves around the sun (MSNBC).
 The location of Planet X (The Astronomical Journal).
 Bob Dean: The coming of Nibiru (Project Camelot).
 North Magnetic Pole Is Shifting Rapidly Toward Russia (National Geographic).
 NASA Claims Polar Shift Due In 2012 (NASA).
 New South Pole Telescope to Study Mysterious Dark Energy (Space.com).

Har politikeren rett?

Om det politikeren går ut med stemmer, så kan det se ut til at statsmaktene reagerer på det som de tror vil komme. Hvis NASA og regjeringer verden over er klar over dette, forklarer det de påståtte underjordiske fasilitetene som bygges opp og frølageret på Svalbard. Planet X er en potensiell troverdig årsak til å forberede dette.

Ifølge Mayakalenderen ender nåværende syklus i 2012 og en ny og positiv tidsalder starter. Overgangen tar 20 år ifølge Mayaene.

Om dette har en relevans til Planet X er det derimot ikke gjort noen inngående studier på.

Føre var

Hva vil skje om Planet X eller noe annet skulle kommer? Hvis et himmelobjekt spiller ut sitt potensiale, kan vi oppleve oversvømmelser i kystområder, kraftige vindkast og et skifte av de magnetiske polene.

Du står fritt til å vurdere følgende grunnleggende forberedelser for en krisesituasjon uansett årsak:

  1. På grunn av mulige oversvømmelser i kystområder, flytt til høydedrag og høyere strøk langt unna kyststrøkene. Hovedsaken er å komme seg vekk fra eventuelle tidevannsbølger.
  2. På grunn av potensiell ødeleggende vind, bygg robuste tilfluktsrom under jorden eller som kan tåle  kraftige vindstyrker.
  3. Lagre mat som tåler langtidslagring som hermetikk, pasta og ris. Ha ekstra vann tilgjengelig og skaff vannfiltreringssystemer. Sørg for et større lager med ved og kokemuligheter inkludert fyrstikker, lightere og talglys.
  4. Ha et strømsystem tilgjengelig, bilbatteri eller et dieselaggregat med rikelig mengder diesel lagret. En portabel radio med batterier kan være nyttig.
  5. Behold fatningen. Dårlige avgjørelser gjøres i følelsesmessige tilstander. Uansett hva som skjer, hold deg behersket og sentrert.

Det kan være faktorer som spiller inn på et annet plan som gjør overnevnte helt overflødig. Om Planet X overhode eksisterer eller vil gjøre noe skade bør absolutt diskuteres, men det skader ikke å være forberedt for dårlige tider om man har mulighet til det.

Courage is being scared to death, but saddling up anyway.
– John Wayne

Makten bak makten

La oss anta at politikerene er en reell trussel for folket. Dermed bør vi se nærmere på hvorfor informasjon holdes skjult for offentligheten. Om vi tar for oss de velkjente ryktene rundt de som kalles New World Order (NWO) så faller tilsynelatende bitene på plass.

Den nye verdensorden hevdes av utallige kilder på internett å bestå av en global maktelite deriblant Bilderberg Group. Ett av deres uttalte mål er å redusere vedens befolkning til 500 millioner mennesker for å gjøre det mulig å kontrollere samtlige innbyggerne på jorda.

«Oppretthold menneskeheten under 500.000.000 i balanse med naturens bæreevne», står det på dette monumentet reist av ukjente i Georgia, USA.

Tidligere sjefsredaktør Per-Aslak Ertresvåg avslører i sin bok «Makten bak makten» en hemmelig orden som hevdes å styre verden og som har et solid fotfeste i Norge, også omtalt på TV2 Nettavisen. Boka tar for seg grådighet, hat og umettelig begjær fra en hemmelig, maktglad, internasjonal finanselite som bevisst arbeider for å avskaffe demokrati og menneskerettigheter. Det er dette som ligger bak det som kalles «globalisering», som er et dekknavn og en dekkoperasjon bak en verdensomfattende konspirasjon.

Bilderberg holder en årlig konferanse hvor et lite utvalg av verdens aller mektigste inviteres. Bilderberg Group er også deleier av Svalbard Global Seed Bank sammen med den norske regjeringen. Deltakerne på konferansen har ikke lov til å diskutere hva som skjer der med omverdenen. Bare inviterte har tillatelse til å møte opp. De som blir invitert er personer med innflytelse innen handel, media, politikk, akademi og økonomi.

Via hemmelige avtaler på slike møter er hensikten å skape et verdensomfattende system med finansiell kontroll i private hender som er i stand til å herske over det politiske system i hvert eneste land og økonomien i verden som helhet, styrt av den obskure maktelites ønske om å skape en ny verdensorden, totalitær i sin karakter. Dette ifølge dr. Caroll Quigley, åndelig mentor for Bill Clinton.

David Rockefeller var initiativtakeren til dannelsen av Bilderberg-organisasjonen. På et møte i Tyskland i 1991, med norsk deltakelse, skal han ha avgitt denne uttalelsen:

Vi er takknemlige ovenfor Washington Post, The New York Times, Time Magazine og andre glimrende publikasjoner hvorav deres direktører har deltatt på våre møter og respektert deres løfter om diskresjon i nesten førti år. Det ville vært umulig for oss å gjennomføre vår plan for verden hvis vi hadde vært underlagt de skarpe lysene fra offentligheten gjennom disse årene. Men verden er nå mer sofistikert og klargjort for å marsjere mot en verdensregjering. Den overnasjonale suvereniteten til den intellektuelle eliten og verdens bankdirektører er klart å foretrekke fremfor nasjonal selvbestemmelse som er praktisert i de tidligere århundrene.

Flere fremstående nordmenn har deltatt på Bilderberg inkludert vår egen statsminister Jens Stoltenberg, ifølge VG-artikkelen «Maktas mystiske møteplass» (trykt i VG 18. august 2002) og mange andre kilder. Listen nedenfor er et utdrag av alle involverte.

Norske deltagere på Bilderberg-konferansene:

Enhver som blir invitert til disse hemmelige møtene tilhører sitt lands politiske eller finansielle ledersjikt. Elite- og maktmennesker møter elite- og maktmennesker. Det heter nettverksbygging. De har på ingen måte til hensikt å styrke medmenneskelighet, familiefølelse, solidaritet mellom mennesker, den norske stat eller nasjon, eller demokrati, sier Ertresvåg.

Alle norske deltakeres munn har ved hjemkomst vært lukket med syv segl. «På møtet i 1999 deltok 14 respekterte mediefolk. Ingen av dem rapporterte noe til deres lesere og lyttere«, uttalte Thorvald Stoltenberg til VG i 2002.

I politikk skjer ingenting ved en tilfeldighet. Hvis det skjer, kan du vedde på at det var planlagt slik.
– Franklin Delano Roosevelt

Sov, mitt lille Norge

Om vi ser på det politikeren hevder å avsløre av undergrunnsbaser og hemmeligholdelse av en eventuell global katastrofe så kan man spekulere om dette bare er toppen av isfjellet av hva som foregår bak lukkede dører blant ledende politikere i Norge. I allefall hvis vi tar for oss det journalist Per-Aslak Ertresvåg, med over 50 års erfaring i pressen og 18 år som medlem av Stortingets presselosje, skriver om i sin nylig lanserte bok Sov, mitt lille Norge.

Her beskriver han landet Norge som en vakker illusjon som ennå holdes oppe ved hjelp av hykleri, løgn og skjulte handlinger. Mektige krefter utenfra har erobret oss innenfra med hjelp fra norske medløpere. Vi er utsatt for kjemisk krigføring: Chemtrails fra fremmede fly, bestråling fra -anlegg som svekker befolkningens helse og våre lederes dømmekraft, og vaksinasjonsprogrammer som gjør våre barn syke.

Forfatteren av Makten bak makten, tar oss denne gang med på en ekspedisjon bak de mørke kulisser i norsk hverdag og politikk, maktens skjulte arena. De fakta han trekker fram er skremmende, skjønt ofte velges spørsmålsformen slik at leserne overlates å trekke sine egne konklusjoner.

Hvor lenge skal vi godta en nazipreget lovparagraf i vår psykiatrilov? Hva er årsaken til at Norge årlig tvangsinnlegger fem ganger så mange mennesker på psykiatriske institusjoner som våre naboland Danmark og Sverige? Skal drikkevannet vårt selges til utlandet? Er vi på vei fra risikosamfunn til et katastrofesamfunn? Hvorfor er norske media tause overfor maktens svik og overgrep i samfunnet? Spørsmålene som mediene skygger unna blir reist i denne boka som ble lansert for få uker siden.

Ifølge Gaylon Ross skal den globale eliten ha full kontroll over enheter, NATO, Secret Service, CIA (som oppsto etter initiativ fra samme elite), langt på vei Høyesterett samt National Security Agency (NSA) som er knyttet til sikkerhet, overvåking og militær spissforskning.

Narkotikaproduksjon beskyttet av Norge

I 1971 erklærte president Richard Nixon USAs «krig mot narkotika». Det var på det tidspunkt under en halv million tunge narkomane i landet. Tre tiår senere er tallet tidoblet til rundt fem millioner tunge misbrukere og en billion dollar av skattepengene er anvendt for å oppnå dette resultatet. Årsaken hevdes å være at narkotika er USAs viktigste handelsvare. Banker, politi, CIA og hele maktapparatet er involvert for å tjene gode penger samt ha mulighet til å kontrollere nabolandene. Nylig har både Bolivia og Venezuela kastet ut den amerikanske ambassadøren ut av sine respektive land fordi ambassadøren har etter seks advarsler fortsatt å støtte Bolivias voldelige opposisjon styrt av den rike eliten i landet.

Ifølge Cathy O´Brien smugler CIA kokain inn i USA i liksekker og i kroppene til drepte soldater. «Den eneste War on Drugs jeg var vitne til var den krigen CIA startet mot sine konkurrenter på markedet», forteller hun. I Afghanistan ble USA-støttede opiumsprodusenter fjernet av Taliban. Etter USAs okkupasjon i 2002 er produsentene tilbake igjen, takket være de amerikanske troppenes beskyttelse av narkotikaproduksjonen i Afghanistan – som står bak 90% av verdens opiumproduksjon.

Dermed kan man spørre seg hvorfor den norske regjeringen har utplassert norske soldater på samme lokasjon. For å beskytte lokalbefolkningen mot Taliban eller beskytte elitens oljeledninger og kyniske produksjon og eksport av narkotika ved hjelp av CIA? Ifølge Aftenposten lukker også NATO øynene for opiumsproblemet i Afghanistan.

Chemtrails over Norge

Robert McNamara, USAs forsvarsminister som beordret bruken av Agent Orange i Vietnam, senere sjef for Verdensbanken, har flere ganger uttalt seg i full offentlighet om nødvendigheten av å foreta en kraftig befolkningskontroll. «Å redusere fødselstallet har vist seg umulig eller utilstrekkelig. Derfor må man øke dødelighetsprosenten», sier han.

Utslipp via Chemtrails (kjemiske spor) fra fly over Norge antyder en skjult, men observerbar kjemisk-biologisk krig mot den norske befolkning. Den foregår i største hemmelighet – som kun er nødvendig dersom man har noe å skjule.

Intet regjeringsmedlem i Norge, ingen stortingsrepresentant har noensinne offentlig kommentert fenomenet. Den norske regjerning, militæret eller helsemyndigheter kan ikke være uvitende til irregulære flyvninger som må kreve autorisasjon på høyt nivå.

HAARP i Norge

er en forkortelse for High Frequency Active Auroral Research Program (høyfrekvent nordlysforskning) og består av ekstremt kraftige sendere som projiserer mikrobølger opp til flere gigawatts styrke opp i ionosfæren. Bare noen få nordmann har hørt om HAARP-teknologien. Enda færre av dem har hørt om denne teknologiens negative sider for planeten Jorden og dens livsformer. Nesten ingen kjenner til at det finnes HAARP-anlegg på norsk jord.

HAARP-teknologien er fremtidens teknologi på godt og ondt. Denne militære teknologien holdes skjult og det finnes tegn på at teknologiens onde hensikter har blitt brukt og brukes i dag i Norge. Det er taushet om det hos den norske regjeringen. Mulige ofre eier ikke ord og mangler begrepene for å beskrive hva som har hendt med dem, hevder Maarit M. Hansen i sin bok Tors Hammer.

Skeptikerne mener at kritikerne av HAARP-teknologien lever i fantasiverden og snakker om science fiction. Men forfatter mener at fremtiden er her nå og dens skyggesider preger allerede livet vårt. Vi er opptatt av hvordan vi kan beskytte oss selv og vår familier.

De norske HAARP-radarene ligger i Tromsø og på Svalbard. De tilhører EISCAT, et privat internasjonalt vitenskapelig selskap. Disse radarene er ikke under demokratisk kontroll.

Statsminister Jens Stoltenbergs nyttårstale 1. januar 2007, snart to år siden, erklærte at Norge er på vei til å få sin egen månelandingsteknologi. Det som færre av oss ante på den tid, hva denne erklæringen egentlig innebar, har nå åpenbart seg. Statsministerens månelandingsteknologi er ensbetydende med våpenteknologi innen klima og miljø.

Det amerikanske forsvaret bruker nå vår alles naturlige satellitt, månen, som testfelt for HAARP-anlegget i Alaska. Det finnes mistanke om at det er teknologien til denne testingen Stoltenberg siktet til i sin tale. Norge skal være med på å utvikle den virkelige Star Wars–teknologien. Målet er at den virkelige Star Wars-teknologien vil klare å takle utenomjordiske angrep mot Jorden. Men dette er hemmeligstemplet informasjon.

HAARP er ensbetydende med våpen. Den er en militær våpenteknologi og forskning på våpenteknologi gjennom multinasjonal og global samarbeid mellom tradisjonelle industrialiserte land og underutviklede land som India og . Monopolkapitalismen vil blande seg sammen med økonomien til underutviklede land gjennom samarbeid innen Star Wars-teknologi.

Målet for den norske regjeringen, den «humane» hensikten, er å skape en ny global sosial modell for økonomi gjennom våpenindustri innen klima og miljø. Disse nye våpnene er det kun to eller tre av de vestlige land (Tyskland, Storbritannia og USA) som har råd til å anskaffe seg. Norge er bare et testobjekt.

Den nye tiden betyr for deg og meg at krigen er løftet opp over hodene våre. Kommunikasjonsteknologien og informasjonsteknologien blir brukt i den nye våpenteknologien. Misbruk av denne teknologien oppstår når regjeringer gjennom hestehandel selger sin egen intetanende befolkning som testobjekt for bruk av det multinasjonale militærindustrielle kompleks.

Relaterte bøker

 For et utall andre avsløringer, les bøkene Makten bak makten og Sov, mitt lille Norge.
 Sjekk også ut boka Skjult agenda av Mike Cechanowicz som går helt til bunns i det makteliten står bak.

En positiv fremtid

Denne artikkelen skisserer et dystert og utspekulert som knapt er til å tro, men jeg ser allikevel på fremtiden med optimistiske øyne. Svært mange positive endringer er i ferd med å skje på høyere plan og en lenge etterlengtet politisk endring vil forhåpentligvis tre i kraft. Videre fremover vil mange ulike synspunkter og innsideavsløringer komme til overflaten.

Vi er alle medskapere i vår verden, fra øyeblikk til øyeblikk. Du kan delta bevisst i å skape en lys og positiv fremtid for menneskeheten i felleskap, og arbeide for å vekke opp de sovende og bringe sannheten frem i lyset – hvor enn det måtte lede.

Ingen er mer håpløst undertrykket enn de som feilaktig tror de er fri.
– Johan Wolfgang von Goethe

Er vi et offer for en rekke illusjoner eller er vi skarpsindige samfunnsborgere med et ærlig og redelig styre? Hvis du har den oppfatning at informasjonen i denne artikkelen ikke samsvarer med virkeligheten så kan du fortsette å leve livet som normalt og anta at makteliten i Norge ønsker ditt beste. Om du derimot mener det er et snev av sannhet i informasjonen som fremlegges så er det én bestemt ting du kan gjøre:

Spre informasjonen til så mange du kan. Tips alle aviser, magasiner, radiokanaler, TV-stasjoner og nettsteder og få de til å skrive om saken. Du kan fritt kopiere denne artikkelen i sin helhet og legge den ut i din blogg, Facebook, i diskusjonsforum eller der du måtte ønske det. Send den gjerne til naboen, slekt, venner, betydningsfulle samfunnspersoner og politikerne. Makteliten vil kollapse når mange nok får vite sannheten!

La saken synke ned i det dype, sorte kaninhullet – eller gjør din fremtid bedre ved å spre informasjonen videre.

SE OGSÅ

07. 08. 2012

Høyesterett og manglende dommerforsikringer

I juni i år fattet Høyesterett en kjennelse i den såkalte Flexiped-saken. Høyesterett fravek da det lovfestede kravet til at norske dommere må ha

02. 04. 2012

Myndighetene genmanipulerer den menneskelige organisme

En kan lure på om myndighetene ved å tillate mobilstråling som i virkeligheten er mikrobølger, og mikrobølget mat, gjør dette som ledd i noe

18. 03. 2010

Nibiru mars 2003 – mars 2010

Nibiru har vært i den indre delen av vårt solsystem siden mars 2003, som allerede har resultert i en rekke virkninger for Jorden.

Frank Aune er grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 100 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

 Abonnere 

 Logg inn

guest

114 KOMMENTARER

Eldste 

kk

kk

 14 år siden

GO frank aune GO

det du gjør er helt supert !
folket må vekkes opp 🙂

du vet hvem jeg er 🙂

time to wake up

1

 Svar

troverdig??

troverdig??

 14 år siden

Siden dette er blitt dysset ned av myndigehetene er wikipedia eller andre store nettsider troverdige? Hvis ikke hvor kan man lete etter meer informasjon?

0

 Svar

Ivan

Ivan

 14 år siden

Frisk pust til en korupt media

0

 Svar

Lurer?

Lurer?

 14 år siden

Som en annen sa så får man ikke mer moro enn man lager sjøl. Jeg vet ikke om dere virkelig tror på dette her, men jeg får vel anta det siden dere bruker så mye tid på det. Det er heldigvis ikke mer enn 2 år og noen måneder (alt ettersom når dere er blitt enige med dere selv at Maya kalenderen slutter) til vi får fasiten. Så får vi se da 🙂 Men dere må da bli stressa av å gå rundt å tenke på slikt?

0

 Svar

Lurer?

Lurer?

 14 år siden

Siden denne politikeren allerede er blitt arrestert ved ett tilfelle, og han er under kontinuerlig overvåkning så kan dere vel bare velte ut hvem det er da? Det er jo ingen hemmelighet at han har røpet for mye allerede.
En annen måte å se det på kan være, siden han er bare en person, men ved å ofre han (altså å fortelle hvem det er) så kan dere jo redde mange hundretusenere, ja kanskje millioner (hvem vet, milliarder) menneskeliv, ved å ofre denne ene og få oppmerksomheten fra myndighetene, media og befolkningen. Så sett fra et etisk perspektiv (det er i hvert fall et artig tankeeksperiment, litt likt den tjukke mannen og toglinja) så er jo dere nærmest like ille som disse ‘fascistmyndighetene' dere anklager. Nei, nå er det på tide å komme ut med denne informasjonen så menneskeheten kan reddes. Forøvrig var det veldig dårlig skrevet til å være en norsk (antar Stortinget er/har vært hans arbeidsplass) politiker, selv om jeg ikke har veldig stor tiltro til våre politikere. Det er ikke fordi jeg tror alle på Stortinget og regjering mener at to millioner nordmenn skal dø om kort tid.

Får vel ta backup av denne siden også, mine innlegg har en tendens til å forsvinne hos dere. Rart.

Kan vel ta med litt realpolitikk da siden det skjer ting i den virkelige verden hver eneste dag. Sist i dag så hadde EU et krisemøte hvor proteksjonisme ble tatt opp. Man er livredde for at egen industri skal gå overende og gir dermed krisepakker i hytt og gevær, men de skal ikke brukes på å redde arbeidsplasser i andre land. Dette har nå EU et møte om. Siden ‘alle' politikere vet om det i Norge, så vil jeg vel tru at de har denne kunnskapen også på seniornivå (ala Sarkozy) i EU. Synes det er veldig merkelig at de i det hele tatt skal gidde å bry seg så veldig med industripolitikk eller finanskrise når store deler av verden skal dø om litt over to år uansett. Men dette antar jeg artikkelforfatteren enkelt kan gjøre rede for. Ser frem til deres svar.

0

 Svar

Hallvar

Hallvar

 12 år siden

 Svar til  Lurer?

Typisk for dei fleste av artiklene som vert publisert på denne nettsida er at dei fleste kildene ikkje toler å verta etterprøvd, inkludert denne. Difor får ein til dømes sitater som: «Det er ingen harde vitenskapelige data i hans advarsler. Informanten forklarer ikke nøyaktig hvordan eller hvorfor Planet X som han nevner er en trussel.».

Ein del menneskje har av ymse grunnar mykje tid å bruke på å dyrke fantasien om at samfunnet vert styr at høgare makter etc, slik at ein kan få betre samvit for å la være å bidra til felleskapet då dei er overbevist om at gevinsten uansett ikkje kjem dei til gode. Det er lettvint og egoististk, og det vister mest av alt at ein har gitt opp å leve i samhandling med resten av samfunnet. Vel er samfunnet godt tent med kritisk tenkande personar, men å tru på julenissen hjelper ingen.

Berre for å ha det nemt: Frølageret på Svarbard er eit frølager.

Kvar vert bunkerane som skal romme 2 000 000 personar sprengt ut? Skulle dette være eit faktum er eg rimelig sikker på at eg ville hatt kjennskap til det. For den som køyrer reknestykket er det rimelig greitt å konkludere med at dette er pisspreik.

Og forresten: Kven trur på det politikarar fortel uansett…

0

 Svar

Cosmomind

Cosmomind

 12 år siden

 Svar til  Hallvar

Merkelig logikk her, du innrømmer at politikerne lyver, men du tror ikke at noen jobber for «høgre makter». De høyere makter er penger, og for penger blir dommeren, politikeren, legemiddelindustrien, det militærindustrielle kompleks, osv. til banditter som ikke bryr seg om fellesskapet og som ødelegger både menneskene og vår planet.
Kritiske og tenkende personer tror ikke på julenissen, men den store hop lar seg lure hvert eneste år av nye løfter fra politikere som bare tjener seg selv og de andre høyere makter som de selv representerer, selv om de ikke sier det høyt. Ja, bortsett fra høyresiden som aldri har lagt skjul på at de representerer borgerskapet. Det skal de ha, de er da i det minste ærlige der.
A sprenge ut/bore haller for 2 millioner mennesker er lettere enn du tror.
Uten at jeg skal si noe om sannhetsgehalten i artikkelen, som jo er vanskelig å bevise for enhver.

0

 Svar

Lurer?

Lurer?

 14 år siden

Interessant at dere bruker Farmann som kilde:

https://youtube.com/watch?v=ZDuh4bNX3Ok%3Ffeature%3Doembed

Jeg tror vel at han ikke er så veldig enig i resten her, men dere skal ha for forsøket.

0

 Svar

dblspk

dblspk

 14 år siden

Ser ut til at han politikeren er Khaqan Khan
https://nb.xiandos.info/Khaqan_Khan

Han var også på Bilderbergersmøtet i 2008, med denne tittelen:
NOR » Khaqan Khan » » Chairman, Hope International » P2)
http://www.nettby.no/community/article.php?id=1292440&community_id=508542

ZAGAMI DENOUNCES KHAQAN KHAN
http://leozagami.wordpress.com/2008/06/19/zagami-denounces-khaqan-khan/

Her er også en veldig forklarende video om tidligere polskifter som har skjedd her på jorden
Awakening to Zero Point (Gregg Braden 1996), part 2
http://video.google.com/videoplay?docid=-6195639404227668247

0

 Svar

Terje

Terje

 14 år siden

Lurer skrev: blitt enige med dere selv at Maya kalenderen slutter) til vi får fasiten. Så får vi se da 🙂 Men dere må da bli stressa av å gå rundt å tenke på slikt?

Jeg personlig blir ikke stressa av dette, egentlig tror jeg at vi lever i en veldig spennende tid og håper virkelig det blir stor forandringer på denne planeten. Jeg vet at vi lever flere liv og jeg er ikke redd for og eventuelt dø.

Det som er saken jeg vil vite hva som kommer, er det Nibiru? Drifter vi inn i en elektromagnetisk sky? Er det sola som får et kjempeutbrudd? Hva skjer? Om myndighetene vet noe om dette vil jeg at de skal fortelle oss om dette. Jeg driter faktisk i om det blir massepanikk og alt ramler sammen. Det gir de som ikke får panikk muligheten og overleve og kunne forberede seg til det som eventuelt kommer.

Terje.

1

 Svar

Bodhisattva

Bodhisattva

 14 år siden

Apell fra Storebror

Helt fra du var liten sneip
ble du kledd i svart og hvitt
Du vil nok tro det er en fleip
til du ser hva du er blitt

Mitt våpen er kynisme
Penger er mitt fag
Med tilslørt slu fascisme
skapte jeg din dag

Du skal få en dag i morra
som rein og ubrukt står
Men ikke før jeg går a'
du fargestifter får

På skolen fikk du lese
men ikke tolke fritt
Jeg tok fra deg din nese
for sannhet og kritikk

Jeg ga deg all din fremmedfrykt
men ingen medisin
Du ska'ke tro du vandrer trygt
her på kloden min

Du har ingen sjanse
for jeg er storebror
Jeg lærte deg å danse
omkring mitt runde bord

Jeg ga deg valg og stemmerett
I sannhet er du svak
Partiene vil rett og slett
gavne samme sak

Et media som lyder meg
Politi i stram giv akt
Alt er elementer
i en hverdag jeg har skapt

Det er Verdensherredømme som
er min filosofi
Og du kan bare drømme om
en jord der du er fri

En krig mot skjulte troner
Økonomisk slaveri
Er mine intensjoner
mot tankens anarki

Underholdningen på TV
er ditt lithium
Og du vil alltid leve
blind, godtroende og stum

Jeg vil fortsette å bygge
på en visdom bare min:
Du ser verden som en skygge
av eget tankespinn

Så èn regel skal du pugge
her på min planet:
Du skal aldri la deg vugge
av kreativitet

1

 Svar

Balle Clorin

Balle Clorin

 14 år siden

Det er noen ting jeg reagerer på.

For det første er det helt vanlig at det bygges nødbunkre. Det har man gjort i mange 100 år. At det nå bygges nye og større, og at disse rommer langt flere enn tidligere, anser jeg som positivt. At ikke alle får plass, er nå slik en gang det er. Det er vanskelig å bygge for 4,5 millioner mennesker. Det forstår jeg. Om dette har sammenheng med Planet X, så bør uansett myndighetene varsle om mulige farer.

For det andre: Planet X har passert jorden noen ganger, og både folk og dyr overlever. I bibelen kan vi lese om Noahs Ark. Det ble vind og regn i 40 dager og førti netter, og vannet steg i 150 dager, og det sank etter ca 6 måneder. Nå tror ikke jeg på bibelen som Guds verk, men at det er en slektshistorie, så lengden på dette kan nok være korrekt. Uansett overlevde mange mennesker og dyr, så derfor er jeg ikke spesielt bekymret, men det kan bli en tøff periode, både fysisk, psykisk og økonomisk. For øvrig mener jeg å vite at Maya-kalenderen stopper 21. desember 2012, ikke 28. okt 2011 som er nevnt i artikkelen. Hva som skjer da er uvisst, men et skifte av polpunktene er ikke utenkelig. Det blir det bølger av.

Et angrep fra utenomjordiske anser jeg som utopisk. Vi er dumme, feige og teknologisk underlegent det som evt måtte være der ute. De hadde tatt oss for lenge siden hvis de hadde ønsket. I følge de som kan alien-faget, er romvesnene bekymret for våre voldelige tendenser.

Det som derimot bekymrer er hvilke selskaper den norske regjering har innledet samarbeid med. De amerikanske konsernene er psykopatiske, og har en laaang rekke av søksmål mot seg, spesialt Mansanto, som har spedt gift over det meste av verden. Syngenta Foundations ordning med frø i USA er en katastrofe for bøndene der, og nå er de her. Rockefeller-familien er hensynsløst grådige, og burde av prinsippielle grunner blitt avvist av vår sosialistiske regjering. Men sånn er det når man ikke er hva man sier.

«Fremtiden for mine barn er alt jeg kan tenke på», skriver politikkeren, som velger å holde sin identitet skjult. Det sier vel det meste om hvorfor han ikke står frem, for han har sikkert fått et tilbud han ikke kan si nei til…

0

 Svar

fighterofevil

fighterofevil

 13 år siden

blir så utrolig lettet,men samtidig ganske skremt når jeg leser en del av innleggene.Har prøvd å fortelle de rundt meg at det er mye som foregår i verdenm,men de tror jeg er gal..

0

 Svar

Thor

Thor

 13 år siden

Synd at del 2 ikke er med..resten leses på project camelot:) der Khaga khan forklarer at stortingsvalgene i senere tid er lagt opp til at du og jeg ikke har noen innvirkning valgresultatet overhodet…at det bare er fusk og fanteri..og spillet for hvem som kommer i regjering..der nevner han at Siv Jensen blir statsminister i 2009,og alt gjøres til rette for at det skjer..se bare på Jens stoltenbergs tafatthet og inkompetanse av dumme forslag..hijab i politiet etc…innvandring osv..Dette skrev khan i 2007..Og vi ser jo hvor det bærer hen..desverre..2006 var siv jensen på bilderbergmøte i canada..

0

 Svar

Lillit

Lillit

 13 år siden

De går under jorden, der Illuminati holder til, slik David Icke skriver.
Slik som Noah overlevde «syndefloden» får en litt annen klang nå.
Men det er sikkert mange politikere som tror de skal bli reddet, også kollapser basen, for de bare ble brukt.
«He does not share power»

0

 Svar

Vandalf

Vandalf

 13 år siden

Artig artikkel, som på en fin måte oppsummerer mange av konspirasjonsteoriene som er i omløp.

Selv fester jeg ikke lit til særlig mye av det som denne artikkelen tar for seg. Dersom det var hold i disse meget alvorlige påstandene, og ikke bare spennende fiction, så trekker jeg den logiske slutning at denne artikkelen, og muligens hele Nyhetsspeilet ville vært historie for lengst. Artikkelen påstår jo at denne såkalte politikeren holdes under kontinuerlig oppsyn av PST, hvorfor i all verden skulle de stilletiende sitte og se på at et nettsted fikk publisere slike «sannheter»?

At det bygges undergrunnsbaser er forsåvidt ikke noe nytt, ei heller at det finnes planer for å sikre menneskehetens overlevelse om en eller annen apokalypse skulle ramme oss. At det i en slik situasjon ikke vil være mulig å stappe hele menneskeheten i bunkere (naturlig nok), bør ikke overraske noen. Jeg er videre av den oppfatning at dersom man først må foreta prioriteringer i forhold til hvem som skal få plass i en slik «Noas ark» så ville det vært idiotisk å ikke sørge for at mennesker innen ulike kompetanseområder (vitenskap, kunst, politikk, finns, bygg og anlegg, medisin etc) sikres overlevelse, hvis mulig. Selv ville jeg neppe fått en slik «billett» , til det er jeg ikke viktig nok, og det er forsåvidt greit. Vi snakker tross alt om menneskerasens overlevelse så det å da forsøke å sikre de beste av de beste er logisk, slik jeg ser det.

Ellers finner jeg det direkte komisk at denne såkalte politikeren lever i den vilfarelsen at dersom hans påståtte scenario slår til så er

«Planen (er) at 2 millioner nordmenn skal være trygg og resten vil dø»

Hvordan i huleste skal man få plass til 2 millioner nordmenn i underjordiske baser?

Tygg litt på det tallet, og legg til at disse skal oppholde seg her i meget lang tid, skal man tro artikkelen.

Jeg vil anta, uten at jeg har noen spesiell kompetanse på området, at man i beste fall vil kunne sikre noen få tusen mennesker i slike baser, og i så henseende er jeg ikke like optimistisk som «politikeren»

Ergo bør «eliten» velge sine folk med omhu…

Helt til slutt et sørsmål til artikkelforfatteren;

Du sier at;

«Makteliten vil kollapse når mange nok får vite sannheten!»

Er dette ønskelig? Ville vi ikke blitt kastet ut i anarki og kaos? Med potensiell massedød som konsekvens?

Tror du at en kollaps i dagens maktstruktur ville vært til det beste for menneskeheten?

Ta en kikk på de landene i verden i dag som ikke har et fungerende maktapparat så skjønner du hva jeg mener (Somalia, Sudan, Irak, Afghanistan osv).

0

 Svar

Thor

Thor

 13 år siden

Hei Vandalf..er du her også? Så du monumentet i georgia texas avbildet lenger oppe? 6 milliarder minus 5,5 milliarder = 500millioner..Gir SV politikeren cred for å stå fram,sammer artikkel nevner han at Siv Jensen blir Statsminister i 2009…og se hva som er i ferd med å skje..Nevner også at stortingsvalgene er lagt opp til og styrt av Bildebergergruppen,en syk gruppe såkalt «elite» som forfekter sin NWO agenda..som styrer tafatte GRO Harlem,Jens Stoltenberg,Kåre willoch,Bondevik,Halvorsen,Siv Jensen…ALLE de nevnte har Deltatt på Bilderberg møter tidligere..Ingen av de partiene får min stemme overhode!! Betyr null og nada!!

0

 Svar

Vandalf

Vandalf

 13 år siden

Thor, jeg har problemer med å ta deg seriøst når du får deg til å skrive som du gjør. Jeg finner videre det bekymringsverdig at du synes å ha hengt deg opp i et eller annet monument i Texas som angivelig skal si noe om hvor mange mennesker vi bør/skal være på denne kloden (du har brukt dette som eksempel i andre «angrep» på min sunne skepsis til fantastiske påstander.

Selv ville jeg tatt dette med en STOR klype salt, dersom noe slikt var meislet i stein en eller annen plass. Du finner forøvrig en rekke mer eller mindre sannsynlige påstander/profetier/spådommer/hensikter i en rekke både monumenter og andre kunstverk, bøker både fagbøker, pseudovitenskap eller skjønnlitteratur (uten at man trenger å tro på alt der heller).

Nå har jeg kun sett bilde av hele dette monumentet, ikke noe utsnitt som viser noe av det du påstår, så for alt jeg vet så er disse påstandene bare tullball. Videre om det du sier står der, så antar jeg at det inngår i en eller annen tolkbar kontekst og sist men ikke minst, dersom det vitterlig står at menneskeheten skal desimeres til 500 000 000 så velger jeg, som nevnt, å ikke ta det så fryktelig tungt.

Ønsker man å leke fremsynt, så ser jeg kun én eneste profeti/påstand/spådom som vil medføre riktighet med 100 prosents sikkerhet, nemlig det faktum at menneskeheten kommer til å oppleve fryktelig mye død og elendighet, også i fremtiden. En rask kikk på historien viser jo vitterlig det gjennom naturkatastrofer, sult, krig og sykdom. Husk at nærmere 2/3 av Europas befolkning strøk med under Svartedauden. Som en liten digresjon kan det her nevnes at det relativt utbredte norske etternavnet Ødegård har sitt opphav fra tiden etter Svartedauden hvor hele samfunn lå øde. Så det å satse på menneslig ulykke i fremtiden gir ikke særlig høye odds hos meg. Men å derfra konkludere med at Bilderbergere sitter og styrer oss bevisst mot denne avgrunnen, vel det tror jeg rett og slett ikke på, og det er vel her våre veier skilles, antar jeg. (at makteliter verden over ubevisst fører oss mot stupet kan jeg imidlertid til en viss grad være med på).

De nevnte politikerne som du refererer til har forøvrig gjort enormt mye positivt for både din og min sin velstand i dete landet vi bor i, som flyter over av melk og honning, for å bruke et velkjent uttrykk. At noen av disse har deltatt på Bilderbergmøter bekymrer meg ikke nevneverdig. Selvsagt skulle jeg gjerne sett at det var større åpenhet omkring disse møtene, men hemmelighold betyr ikke nødvendigvis at noen konspirerer mot hverken deg eller meg.

Fremfor å bruke energien på å argumentere for hypoteser som best passer i en elelr annen Dan Brown-roman, ser jeg en rekke andre «konspirasjoner» mot menneskeheten som faktisk ER et problem. Feks den hensynsløse plyndringen av jordens ressursgrunnlag (olje, mineraler, ferskvann, avskoging, fiskeressurser etc er reelle problemer som må tas tak i NÅ). Videre det faktum at vi i vår rike del av verden stilletiende godtar sult og fatiigdom, noe som vi faktisk kunne avhjulpet derso mviljen var tilstede. Det faktum at vi bruker mer penger på militær forskning, krig og annen galskap enn hva som brukes på bistand til de som trenger det mest.

Her er vi skyldige, både du og jeg og resten av oss alle rike, velfødde, late og feite søvngjengere.

Så jeg er helt enig i Nyhetsspeilets underliggende mål, nemlig at folk må våkne og se gjennom illusjonene. Jeg synes bare det er synd at man her synes å ville erstatte eksisterende illusjoner med nye, noe jeg mener man gjør når man synes å tro at den onde globaliseringskåte eliten sitter i lukkede rom og klekker ut onde planer.

Dersom de virkelig ville ta oss av dage, hvorfor vente? Disse teoriene har versert en stund, «dommedag» og andre apokalyptiske hendelser har blitt spådd en rekke ganger tidligere. Men vi er her fortsatt…

Selv om jeg er hylende uenig med mange av påstandene som fremsettes i ulike artikler her på Nyhetsspeilet er jeg helt enig i at det ser mørkt ut for menneskeheten, men det skyldes vår manglende evne til å ta tak i de reelle problemene i verden som nevnt ovenfor.

Se for deg den apokalyptiske geopolitiske katastrofen vi står overfor når de over 2 milliarder menneskene som er avhengig av ferskvann fra elvene som springer ut av Himmalaya må flytte på seg pga vannmangel. Dersom du ikke tror at det kan bli en realitet i en ikke alfor fjern fremtid, så foreslår jeg at du googler litt om emnet.

Se gjerne denne filmen (det var en skikkelig vekker for meg)

http://www.youtube.com/watch?v=jqxENMKaeCU

Dette er skremmende og høyst reelle saker, Thor…

0

 Svar

Vandalf

Vandalf

 13 år siden

Og for at ikke mitt forrige innlegg, som faktisk er noe som ligger mitt hjerte nær og som bekymrer meg, ref de høyst reelle problemer menneskeheten står overfor, skal bli en diskusjon om hva som står eller ikke står på dette monumentet (som forøvrig ligger i Georgie, ikke Texas), så kan jeg tilføye at jeg har sjekket ut dette;

http://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

Uten at det endrer på noen av mine argumenter i mitt forrige innlegg.

0

 Svar

Terje

Terje

 13 år siden

Kom over denne på BA. Vet ikke men jeg har observert denne i mange uker nå og kan ikke si jeg finner den aktuelle objektet på noen stjernekart.
Den ligger sydøst for oss her i Sandefjord. I følge stjernekarta skal vi kunne se Jupiter men den ligger nordøst for oss. Kan det være denne berømte Niburi?

http://www.ba.no/nyheter/article4477880.ece

0

 Svar

TruthHunter

TruthHunter

 13 år siden

til Terje: artig du nevner det. Har lagt merke til denne sterkt skinnene stjernen/planeten. aner ikke hva det er, men den lyser sterkt om kvelden

0

 Svar

Wunjo

Wunjo

 13 år siden

Fant litt mer om Georgia Guidestones her: http://www.crystalinks.com/gaguidestones.html

Det kan se ut som hensikten med dem er å gi menneskeheten en oppskrift på hvordan gjenoppbygge verden og samfunnet etter en apokalypse…

Jeg nekter å tro at de ikke har noen betydning. Kan ikke begripe at noen skal koste på så mye for å sette opp et monument som ikke betyr noe.

Mina

 13 år siden

Wunjo: Du har nok rett i det, tror også at dette monumentet er satt opp med betydning. Det ligger nok av artikkler ute på nett samt video/dok.
For de som vet litt om Freemasons, Illumnatisymboler og ritualer,nwo, så skal det vel ikke så mye til å legge sammen( 2+2) Som skrevet i artikkelen du la ut: Øye som er hugget ut, solen i ulike retninger o.s.v
Google; Denver airport, bilder. De groteske bildene og figurer på denne flyplassen blir flere steder på nette sett i sammenheng med G.Guidestones.
Har du litt tid så se på bildene av hoteller(generelt byggninger) rundt flyplassen ,det meste er bygget som pyramider, hotel rom, t.o.m utleie limousiner er bygget som pyramider innvendig.
Hvis jeg husker riktig så mener jeg også ha sett et foto tatt ovenifra hvor deler av flyplassområdet er bygget som et Nazisymbol.

0

 Svar

Lise Tollefsen Slembe

Lise Tollefsen Slembe

 13 år siden

Som det ny-etablerte liberal-humanistiske partiet -Borgerrettighetspartiet (BRP), kommer vi ikke til å nøle med å legge alle sannheter om det våre norske politikere hittil har tiet «bom» stille om frem for en dag, om det så gjelder fortielse av en kommende planet X katastrofe eller den livsfarlige og dødelige svineinfluensaen og svineinfluensaen som kan medføre en masseutryddelse av mennesker.

Vi er et parti først og fremst for menneskeheten der ute, våre medmennesker og ikke for politikere som farer med usannheter og løgner.

Nyhetsspeilet er allerede lagt ut som link på Borgerrettighetspartiets side: http://www.borgerrettighetspartiet.no

TAKK FOR AT DERE FINNES! BORGERE AV NORGE TRENGER Å BLI BELYST MED SANNHETER MER ENN NOEN SINNE!

MVH
Lise Tollefsen Slembe
Ansv. leder for Borgerrettighetspartiet
og organisasjonen – HULK
(help for young in seriouse lifecrises)
http://www.hulk.no

0

 Svar

Lillit

Lillit

 13 år siden

Vandlaf, hvorfor skulle de gidde å redde 2 millioner nordmenn?
Det er vel heller 2 millioner politikere i hele verden tilsammen.

Hvilket fjell skal folk campe i?

0

 Svar

Vandalf

Vandalf

 13 år siden

Nå har jeg aldri påstått at noen skal redde 2 millioner nordmenn.

Fra innlegget mitt ovenfor;

«Hvordan i huleste skal man få plass til 2 millioner nordmenn i underjordiske baser?»

Jeg tror ikke på noe av det denne såkalte politikeren angivelig skal ha stått frem med. Jeg tror forøvrig heller ikke på at noen politiker har stått frem med dette i det hele tatt… For meg fremstår dette som en dårlig fundert konspirasjonsteori og ikke så mye mer enn det, men det er nå en gang min personlige mening.

Og skulle det utenkelige skje, som referert til i artikkelen, så er det en utopi å tro på at 2 millioner nordmenn skal kunne berges i underjordiske baser. Det vil by på logistikkmessige utfordringer som er uoverstigelige; plass, mat, vann, luft, sanitære forhold etc. Legg så til at disse 2 millionene skal oppholde seg under jorden i et betydelig tidsrom så sier det seg selv at dette ikke er realiserbart…

0

 Svar

Lillit

Lillit

 13 år siden

Jeg så nå at det stod i teksten.

0

 Svar

Lillit

Lillit

 13 år siden

Du er litt hissig, Vandlaf 😉

Jeg tror heller ikke at man skal kunne redde 2mill nordmenn i basene, men det kan tenkes at de overlever katastrofene på overflaten.

Jeg har hørt av en sikker kilde at ca 1/3 av jordens befolkning skal dø.
Da er det jo veldig mange igjen…
Og politikeren anbefaler oss å flykte til fjells, så det er andre overlevelsesmuligheter enn å dra til basene, bare litt mindre komfortable.

0

 Svar

Lillit

Lillit

 13 år siden

Jeg vil helst ikke ned i de basene med masse feite gamle mannlige politikere og reptiler, uansett 😀

0

 Svar

Vandalf

Vandalf

 13 år siden

Dersom du såg det i teksten, så har du enten sett feil, eller tolket innlegget mitt feil.

Jeg er forøvrig helt avslappet og ikke hissig i det hele tatt. Jeg skriver derimot direkte og noen kan kanskje oppfatte det som hissig, men det får så være…;o)

Jeg tror heller ikke du skal lytte så mye til denne kilden din, som etter min mening ikke kan være spesielt sikker siden vedkommende påstår det du skriver.

Jeg leser forøvrig mye på dette forumet. Frykt for hva som var, er og hva som skal komme, ikke minst.

Etter min mening bidrar skribentene på Nyhetsspeilet selv til å skape denne frykten ved å lansere fantastiske og gruoppvekkende hypoteser om hva som skjer rundt oss, og om hva som skal skje i fremtiden, som regel uten noe som ligner på troverdig dokumentasjon.

Det synes jeg er synd, for slik jeg ser det er det nok av reelle problemer å ta tak i, både nasjonalt og ikke minst internasjonalt. Derfor er det viktig med medier som våger å snakke der andre tier, noe Nyhetsspeilet gjør. Men, problemet er, slik jeg ser det vel å merke, at Nyhetsspeilet har feil fokus. Fremfor å forkusere på de reelle problemene som er der ute (for de finnes i rikt monn), så ender mange artikler opp som løskrutt fordi de rett og slett ikke har snev av troverdighet, og derav blir Nyhetsspeilet ingen trussel mot det etablerte, men heller en kuriositet for spesielt interesserte.

Synd, for Nyhetsspeilet kunne vært så mye mer enn det…

0

 Svar

Wunjo

Wunjo

 13 år siden

Konspirasjonsteoriene er nå en ting, Vandalf. De kan man jo ta med en aldri så liten klype salt. Det er ikke alltid bare oppspinn.

At det kommer til å bli store omveltninger her på Jorden i 2012 er det veldig mange opplyste spirituelle mennesker som er sikre på. Og de fleste av dem er ikke konspirasjonsteoretikere.

Naturligvis er det opp til hver enkelt å avgjøre om man syns dette er troverdig, men jeg anbefaler deg å lese om disse tingene på nettet. Hva som kommer til å skje, er det ingen som vet sikkert, men at det blir store forandringer, er de fleste enige om.

Hvor raskt disse endringene vil komme, er også et åpent spørsmål, så vidt jeg kan skjønne. Muligens vil vi ikke merke så mye til det, men de fleste heller mer mot den oppfatning at det blir en problematisk tid.

http://divinecosmos.com/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1
http://www.tmgnow.com/
http://www.llresearch.org/home.aspx

0

 Svar

Vandalf

Vandalf

 13 år siden

Jeg er ikke uenig med det du sier, Wunjo. Jeg tror bare ikke på noen «altomfattende» NWO-konspirasjon, som jeg har uttrykt tidligere. Om det finnes noen ond hensikt bak det vi ser, så er det grådighet og uvitenhet som er årsaken, ikke kalkulert ondskap i noen som helst form.

Jeg kan forøvrig langt på vei gi min tilslutning til innlegget skrevet av Balle Clorin27.05.2009 10:51

Slik jeg ser det er store mulitnasjonale selskaper en av vår tids største trusler. De skyr intet for sin profitt, ref tobakksselskaper som faktisk hevdet at røyk var sunt (50 – 60-tallet). Sjekk ut Monsanto, det er så stygt at det er til å grine av.

For meg handler dette ikke om en håndfull ondskapsfulle Bilderbergere eller NWO'ere, det handler om hele vårt økonomiske system som ser ut til å belønne profitt fremfor noe annet.

Konsekvensen av dette ser vi tydelig i dag, både på mikro og makro plan. Den virkelige makten bak makten er penger og begjæret etter penger, slik jeg ser det.

Profitthensyn går foran hensynet til bærekraftig utvikling, kortsiktig gevinst fremfor langsiktig avkastning synes å være det rådende mantra. Det sier seg selv at dette ikke kan fortsette i lengden, og i så henseende er jeg også enig i at verden står på kanten av stupet. Det har jeg forøvrig argumentert for tidligere, men jeg har en annen tilnærming enn at det er en liten elite som bevisst styrer oss mot dette stupet. Slik jeg ser det er det summen av menneskehetens grådighet som er årsaken til dette.

Vi er i ferd med å bruke opp jordens ressursgrunnlag i et alarmerende tempo, herunder ferskvann, fisk, skog, olje, mineraler etc. Ressurser som ikke lett lar seg erstatte/gjenoppbygge…

Dette er reelle problemer som krever handlig nå… Hvorvidt vi har vært på Mars, kommer fra Mars, har hatt besøk fra verdensrommet eller kommer til å få dette en eller annen gang er, slik jeg ser det, «problemer»/hendelser som er totalt underordnet de utfordringer vi alle vil stå overfor om noen år dersom vi ikke finner en mer bærekraftig måte å utnytte våre felles ressurser på.

0

 Svar

Vandalf

Vandalf

 13 år siden

Jeg kan forøvrig anbefale boken Sjokkdoktrinen, Katastrofekapitalismens Fremmarsj av Naomi Klein. Opplysende og sjokkerende bok skrevet av en meget modig dame…

0

 Svar

Wunjo

Wunjo

 13 år siden

Takk for tipset! Har bestilt den.

Jeg har heller ikke så stor tro på en global sammensvergelse som styrer alle hendelser, jeg tror ikke det ville fungere. Det er ille nok som det er.

Det jeg er usikker på, er om kapitalismen ble innført for å kontrollere oss. Har folk fokus på boligpriser og bilavgifter, har de jo ikke ledig hjernekapasitet til å følge med på viktige ting som foregår.

Ganske deprimerende.

0

 Svar

arifkarim

arifkarim

 13 år siden

Wunjo:
Verden er ikke lenger slik som en barn tenker; kritisk og sann. Verden rundt oss er bare en illusjon som en trollmann skaper i den ene enden mens det virkelige skjer på den andre. Uheldigvis har 99 % av alle menneskene på jorden bare tilgang på den illusjonerte sida. Den virkelige er skjult bak de rikes vakt låser.

0

 Svar

Wunjo

Wunjo

 13 år siden

Har verden vært mer kritisk og sann tidligere, mener du? Jeg tror tvert i mot, menneskeheten har aldri vært så opplyst som nå. Det måtte isf være tidligere tiders sivilisasjoner, som har gått til grunne.

Egentlig er det en mengde informasjon å finne, og jeg har akkurat begynt å oppdage det. Betingelsen for å finne, er jo at man tar seg bryet med å lete.

Holder på¨med en laaang artikkel om ting som blir dysset ned. Artikkelen er noen år gammel, og det skulle vært interressant å høre om noen har synspunkter.

http://www.tmgnow.com/repository/cosmology/clube.html

0

 Svar

ArneLo

ArneLo

 13 år siden

Noe sånt som dette:

«There is an Eastern tale which speaks about a very rich magician who had a great many sheep. But at the same time this magician was very mean. He did not want to hire shepherds, nor did he want to erect a fence about the pasture where his sheep were grazing. The sheep consequently often wandered into the forest, fell into ravines, and so on, and above all they ran away, for they knew that the magician wanted their flesh and skins and this they did not like.

«At last the magician found a remedy. He hypnotized his sheep and suggested to them first of all that they were immortal and that no harm was being done to them when they were skinned, that, on the contrary, it would be very good for them and even pleasant; secondly he suggested that the magician was a good master who loved his flock so much that he was ready to do anything in the world for them; and in the third place he suggested to them that if anything at all were going to happen to them it was not going to happen just then, at any rate not that day, and therefore they had no need to think about it. Further the magician suggested to his sheep that they were not sheep at all; to some of them he suggested that they were lions, to others that they were eagles, to others that they were men, and to others that they were magicians.

«And after this all his cares and worries about the sheep came to an end. They never ran away again but quietly awaited the time when the magician would require their flesh and skins.

«This tale is a very good illustration of man's position.» [p. 226]

Gurdjieff historie om den onde trollmannen sitert av Ouspensky i In Search of the Miraculou

0

 Svar

Wunjo

Wunjo

 13 år siden

Flott historie! Og her kommer et lite spark til den etablerte vitenskapen:

The Blind Rabbit Farmer
Once upon a time, long long ago, there was a blind rabbit farmer who detected a new creature in his barnyard. For many years the blind rabbit farmer had steadfastly maintained that all that could possibly occupy his barnyard were rabbits. So he set about correlating this new creature to his existing model. Happily he had achieved nearly a 60 percent correlation; mammal, four legs, nose, tail, hair, eyes, internal organs, genetics, etc. So he proudly pronounced to the world that the new creature is a rabbit, but something tells him that it's size/mass is in the range of 3 to 5 times larger than his existing rabbits. The one thing that he can't resolve is the actual size/mass, but he has skillfully extrapolated his model for rabbit on to the new creature, and is firmly defending his estimate. It appears, however, that new information is starting to come in that now has the farmer proclaiming, «We believe that this is the first determination, ever, of six-foot-long-ivory-tusks on a rabbit.» The farmer's neighbor Mr. Hubble has sight, and can see, but he's not talking.

The Trap Door, tmgnow.com

0

 Svar

neilmcnasty

neilmcnasty

 13 år siden

Ang de underjordiske basene i Norge: Jeg må si at det er utrolig merkelig at ikke noen som helst har klart å skaffe så mye som et mobil-kamera bilde av inngangen til en base, eller et eneste dokument som bekrefter bygging eller bekrefter at det finnes underjordiske baser utenom de allerede kjente semi-hemmelige basene.
Jeg har venner og bekjente som nådde høyeste sikkerhets klareing i millitær-tjenesten + folk innen etteretningen som har mye interesangt å fortelle, men de har ikke kommet over informasjon som bygger opp under disse påstandene.
Hvorfor ingen dokumentasjon på noe som helst i denne saken? Hva gjør dere så skråsikre på at basene eksisterer?
Hvis den eneste kilden dere kan komme opp med er SV-Khan, så er det viktig å få med seg at han har uttalt at Planet-X/Base stuntet (sammen med Leo Zagami og Project Camelot) var dis-informasjon.
Jeg må si at jeg blir litt frustrert over å se at all informasjon rundt dette temaet hele tiden går tilbake til Project Camelot eller disse to tullingene, som for såvidt har mye interesangt å fortelle, men sliter med å dokumentere sine påstander.
Det skal sies at Norge er et ekstremt lukket land når det kommer til lekasje av sensitive temaer. Kontrollen er imponeredne. Men det må da vere noen som har vert ute å leita etter basene. De har mobiltelfon med kamera. Hvorfor ingen bilder så langt? Jeg vil ha beviser! Er det noen som kan hjelpe med det og peke meg i riktig retning? Jeg finner ingenting som jeg vil kalle beviser eller dokumentasjon på disse påstandene. Kunne godt tenkt meg å tatt turen selv, men vet ikke hvor jeg skal dra.

Keep on trucking guys!
– Neil

0

 Svar

Gro

Gro

 13 år siden

Planet X teorien er jo bare spekulasjon, men at enorme naturkatastrofer eller WW3 kan skje, er klart. Best å være klar for hva som helst, og ha mat og utstyr klart, enten det skjer noe i 2012 eller senere.

Jeg føler innerst inne at vi er på vei inn i en økonomisk og politisk turbulent periode, med fremvekst av en ny åndelighet, en ny rennessanse. Massekommunikasjon og flyreiser aksellerer dette enormt, det er virkelig en fascinerende tid å leve i!

0

 Svar

Vandalf

Vandalf

 13 år siden

 Svar til  Gro

Gro;

Vi ER inne i en økonomisk og politisk turbulent tid, og verre skal det bli.

I Norge feks vil finanskrisen bli mye verre i 2010 enn hva den har vært til nå. Det er grenser for hvor mye oljedop vi kan sprøyte inn i økonomien uten at dette får betydelige konsekvenser, både økonomisk og politisk på sikt.

Ute i verden forøvrig er det mange land som sliter kraftig, og vil gjøre det i lang tid fremover.

At det over hele kloden nå rapporteres om «vekst» og fremgang i økonomiene finner jeg helt naturlig tatt i betraktning hvor HEMNINGSLØST mye av skattebetalernes penger som er brukt for å baile ut banker og vanstyrte finansinstitusjoner. Dette gir «vekst» på kort sikt, men regningen skal fortsatt betales, antageligvis i form av høyere skatter, avgifter og på sikt også høyere renter pga økende inflasjon.

Dette vil i sin tur gi redusert kjøpekraft for folk flest, som igjen betyr mindre forbruk og etterspørsel (både privat og i næringslivet), som igjen betyr færre arbeidsplasser som igjen betyr større utgifter for statene i form av arbeidsledighetstrygd osv.

Dette kan bli en svært langvarig og etterhvert brutal nedtur som kan sende langt flere land enn Island over kanten av stupet.

Brutalt kan det bli, men spørsmålet er om ikke det er like greit siden dagens system åpenbart IKKE er veien å gå i fremtiden. Det er først og fremst muligheten til hemningsløs spekulasjon og gambling innenfor finanssystemene jeg tenker på her. Denne ekstreme spekulasjonstrangen fortrenger langsiktig og bærekraftig verdiskapning til fordel for heftig og kortsiktig spekulasjon og profitt for noen, og slik kan det ikke fortsette i lengden, tror jeg ihvertfall.

Tilbake til Norge;

Nå meldes det om en kommende krise i verftsindustrien som har totalt ca 70 000,- ansatte (ca 2 prosent av arbeidsstyrken), tar man med underleverandører til denne bransjen, så snakker vi et vesentlig høyere tall. Det meldes om store utfordringer for eksportindustrien generelt, og verre skal det bli når renten stiger og kronen styrker seg, da svekkes konkurranseevnen og det blir vanskeligere å selge norske varer og tjenester i utlandet, som igjen betyr økt arbeidsledighet og økte utgifter for staten.

Denne spiralen kan bli drepende for norsk økonomi, noe som det forbauser meg at ikke flere eksperter og økonomer roper varsku om (de må da vitterlig være bevisst denne «problemstillingen»)

Legg til at oljeeventyret kan være på hell, så foteller det meg at Norge kan få sin andel utfordringer fremover, og selv ikke oljefondet vil kunne redde oss her.

En annen utfordring er at det er hinsides mange offentlig ansatte som ikke kan sies å drive verdiskapende arbeid, men som stort sett bare flytter papir i et endeløst helvete av et byråkrati, og som lønnes av dine og mine skattekroner. Så lenge det går bra med privat næringsliv ser man ikke hvor ille offentlig sektor er for norsk verdiskapning og økonomi generelt, til det er det for mye penger i omløp, men når den virkelige smellen kommer (det gjør den før eller siden), så vil de lønnsforpliktelser det offentlig har i forhold til sine lite produktive offentlige ansatte bli en møllestein rundt norsk økonomi som kommer ti lå trekke oss til bunns…

Det er meg en gåte at man ikke tar omfattende grep for å effektivisere offentlig sektor, noe som ville frigjort summer hinsides vår fatteevne som igjen kunne vært brukt til verdiskapning, helse og omsorg, veiutbygging, kollektivtransport osv osv…

Et lite selvopplevd eksempel på offentlig sløseri (en dråpe i havet i den store sammenheng, men det sier noe om forholdet til bruk av penger i det offentlige);

Når jeg var i militæret drev jeg med idrett og hadde behov for en del ekstra permisjoner i forbindelse med konkurranser og samlinger etc. Jeg var stasjonert på Bardufoss, så da var fly eneste fornuftige reisemåte. På første ekstra reisen jeg hadde la jeg merke til at flybilletten én vei var på rundt kr 4 000,- noe jeg fant hinsides dyrt siden jeg kunne reist med ungdomsbillett, eller enda bedre; satset på sjansebillett, som da kun ville kostet noen få hundrelapper. Det hører med til historien at på alle disse reisene så var flyene sjelden stort mer enn halvfulle, ergo ville sjansebillett fungert utmerket.

Jeg gjorde velferdsoffiseren oppmerksom på dette til min neste tur, og sa at her var det flere tusen kroner å spare (som sunnmøring er man litt opptatt av slikt, må vite, he he).

Svaret jeg fikk forbauser meg like mye den dag i dag;

Det var ikke lov ihht regelverket å la meg fly på sjansebillett, det var kun fullpris som gjaldt…

What the FUCK???

Da har vi åpenbart et skrudd regelverk som forhindrer fornuftig bruk av dine og mine skattekroner.

Jeg tør ikke tenke på hvor mange tusentalls millioner som regelrett sløses bort hvert eneste år pga stivbent byråkratisk vissvass…

Er det rart vi gråter/ler av det offentlige i privat sektor?

Tragikomisk…

0

 Svar

Forsker

Forsker

 13 år siden

 Svar til  Gro

Alltid lurt å være beredt, men 2012 er like mye spekulasjon. Det hele er del av en internasjonal disinformasjons propaganada kampanje for å fjerne folk fra reelle spørsmål om det som skjer rundt dem. Det at det har noe med mayaene og gjøre er også bare bullshit.

http://apnews.myway.com/article/20091011/D9B8P09O0.html

http://www.youtube.com/watch?v=cJynZd8K2JI

0

 Svar

Unrestrained

Unrestrained

 13 år siden

 Svar til  Forsker

Jeg tror du har helt rett Forsker. Dette handler om å fjerne oppmerksomheten fra de virkelige problemene, så kan de gjennomføre the new world order mens alle står og kikker etter aliens eller venter på det store smellet. Dont belive the hype. Bevis bevis bevis. Så lenge folk tror på disse sakene uten bevis kan de jo fortelle oss hva som helst.. Det kalles ryktekontroll.

0

 Svar

lion07

lion07

 13 år siden

 Svar til  Unrestrained

.
Hvem vet kanskje du er en av eliten ?

0

 Svar

lion07

lion07

 13 år siden

Hvis dette er sant. Noe jeg ikke håper.
Men kilden til dette blir antagelig gitt munnkurv.
Noe også jeg har blitt gitt men jeg har vel brutt den et par ganger.
Og jeg er også overvåket. Ikke akkurat politiker selv, heller en som har avslørt en del ting. Jeg vil anbefale Nordmenn å samle seg sammen og protestere mot regjering og storting og kreve at Kongen tar over slik han har rett til i grunnloven.
Så lenge stortingets sikkerhet er i fare for ytre trusler kan det ikke praksis fungere som et demokrati. Og da er det unntaks tilstand og da har Kongen rett etter grunnloven å ta over styringen til ordnede forhold er kommet i stand. Men kongen trenger dra hjelp fra dere. Monarkiet er vårt siste håp om beskyttelse fra disse diktatur tilstandene som Norge drives inn i av EU, WHO og FN sammen med USA. Nordmenn dere må våkne opp jeg er ikke en gang rent etnisk Norsk og selv jeg skjønner viktigheten av monarkiet. Ikke mist det og ikke mist dere selv bare fordi vi har noen korrupte politikere som elsker makt litt for mye vil ofre dere for å redde seg selv… BRUK folkeretten og makten dere har til å kreve at Kongen styrer dere igjennom denne tiden og sørg for at vi igjen ikke tvinges inn i noe slavesystem. Tallet politikeren referer til er dyrets tall 666 eller 616. Det er en debatt om hva som er det egentlige osv. Uansett hold stand og vis at Norge ikke vil inn i noe slavesystem… VIS FOLKEMAKTEN OG DEMOKRATIETS MAKT PROTESTER MOT DETTE. DERE HAR GRUNNLOVEN PÅ DERES SIDE……
BRUK DEN FOR ALL DEL………. VI HAR IKKE MYE TID PÅ OSS.
JEG KAN GARANTERE DERE AT DERE IKKE ER SÅ MAKTESLØSE SOM DERE TROR. DERE MÅ BARE VÅGE OG TRO PÅ DERE SELV OG STÅ UT LØPET TIL DERE HAR VUNNET… NORGE KAN BLI ET AV DE FÅ FRISTEDENE SOM IKKE BØYER SEG FOR DETTE BRUTALE SYSTEMET SOM ER SATT I GANG I VERDEN… HOLD STAND FORSVAR LANDET DERE BOR I OG FORSVAR DEMOKRATIET MOT DIKTATURET DE VIL HA DERE INN I……..
politikeren sier at Gud ikke vil hjelpe spør han i dag om det samme.
Og jeg kan garantere et helt annet svar. Selv om enkelte av de ormene og slangene i politikken ikke akkurat ønsker dere vel…….
NORDMENN REIS DERE OPP FOR FRIHET FRA TYRANNIET. ER VI MANGE NOK I DAG KAN VI BESEIRE DEM I MORGEN…….
DET ER HÅP OM DERE BARE TROR SAMMEN AT DERE KAN FORSVARE BARNA DERES, BARNEBARNA DERES OSV. MOT TYRANNIET……..

0

 Svar

Uenur

Uenur

 13 år siden

Nå er vel denne «politikeren» knapt nok det..Han er politiker på et sånt vis at tom.jeg antagelig også kunne ha kallt meg det,og det gjør jeg ikke.
Hvorfor han velger å titulere seg som det,i denne artikkelen,vet jeg ikke,men om hensikten er å hause opp troverdigheten i artikkelen,så tror jeg han bommer.Politikere generellt bør man ikke høre så alt for mye på.
Man skal ikke se bort i fra at hele dette opplegget er en bløff i den hensikt å skremme de litt lavere i hirarkiet på plass.-Gjør som vi sier,eller så får du ikke plass-. Jeg vil tro det er rimelig effektivt,om de virkelig blir overbevist om at en slik naturkatastrofe er uunngåelig i 2012.
Det vil jo igjen bety at det ER ett eller annet på trappene,bare ikke dette.Noe de trenger alle lakeier i arbeid for å få gjennomført.
Det er vel også temmelig sikkert at eliten heller vil satse på et opplegg som ikke er avhengig av profetier for å gå i oppfyllelse,men de har kanskje noe som hjelper profetene litt også…Uansett så kan man vel ikke si at den angjeldenede politikeren det her er snakk om akkurat har utmerket seg innen sannhetsforvaltning tidligere heller.Han er flink til å skrive,og kjent for å være PR-kåt på egne vegne,og det synes jeg trekker ned sannhetsgehalten.

0

 Svar

nicodemus

nicodemus

 13 år siden

 Svar til  Uenur

http://www.selvet.dk/index.php?option=com_kunena&Itemid=1946&func=view&catid=201&id=102748&limit=25&limitstart=25#121690

 

Otto

 13 år siden

Genetically Engineered Soybeans May Cause Allergies

0

 Svar

trackback

kynisk maktelite i Norge? « Nadia Ritz

 13 år siden

[…] Kilde: Project Camelot, Nyhetsspeilet […]

0

 Svar

DaInsider

DaInsider

 12 år siden

Jeg tror all denne 2012 saken, er blitt oppblåst helt siden 11.september. John Lennom sa på Dick Cheney Show, at overpopulasjonen i verden er en unnskyldning som brukes i Vietnam krigen. For å rettferdigjøre krigen i Afghanistan og 1million drepte,så få befolkningen uten iq til å tro 9\11 var så grusom at bare katastrofen i 2012 kunne vært årsaken. Forandre baktanken i hode ditt, i hvilken sanseløs politisk tale. Eller kanskje 2012 i desember blir det kjøpt enda mere gaver, siste tur til Spania, masse øl og dop sekundet før dommedag. Mye spekulasjoner. Til sist da alle tror verden kollapser, mot alle forventninger blir den radikalt forvandlet til noe alle får glede over, og alle blir så fornøyde at dem gir illuminati en ny sjangse. MIND CONTROL

0

 Svar

Michelle

Michelle

 12 år siden

 Svar til  DaInsider

Godt poeng Dlansider. Jeg ser virkelig poenget ditt med at folk kan gå kjøpegale. Men jeg tror ikke det vil skje av de som klarer å tenke utenfor mind-control for å få oss til å bruke enda mere tid og krefter på våpen osv, jeg tror folk vil se etter meningen med livet og prøve å gi mest mulig og hjelpe før overgangen for å være på den sikre siden før Kristus-lyset vårt endelig inntar sin plass igjen på tronen, det som i bibelen heter Davids trone, tronen som nå kontrolleres av satanismen/666 på jorden nå, tronen som skal være over alt, tronen over alt det skapte, Guds/Central-solens trone, den tronen kjærligheten var tiltengt som healeren Jesus på jorden sist pratet om og som var tiltenkt han når han ble født her, tronen som bare gir tilgivelse og kjærlighet og glede til ALT, tronen som gir liv og binder oss sammen i glede og tilhørighet og frihet og healing, sannhet for alltid, tilbake til hjertet, men dette er ikke tiltenkt kristendomen, nå vet vi jo at Biblene og andre religioner har blitt endret på og laget for å kontrollere via mind-control også selvsagt. Men likevel kanskje det er som det står i Johannes Åpenbaring, at etter at mennesker som vil kjøpe og selge har mottatt tallet 666 (via RFiD/micro-chip og barcodes og ) og overgangen skjedd -> «the beast» som skal stige opp av undergrunnen ( fra militære undergrunns-baser?) skal få enda 1000 år til å herske på jorden over de som er igjen her? Høres ikke bra ut..

Demonene er redde for at flest mulig mennesker vil velge å følge Kristus-kjærlighetens trone over på den nye jorden opp i lyset, et klarere og mykere lys, høyere frekvens, der fargene er sterkere og lukter og alt er finere..

Men jeg tror virkelig på/ vet det Channie West sier at vi får en helt ny jordklode, den er allerede klar for oss på en høyere frekvens, jorden skal få nytt legeme, endelig» Absolutt ALLE på jorden får 3 ganger spørsmål/tilbud om de vil være med over på den høyere kjærlighetsfrekvensen på Den Nye Jorden, men da må de bare gå bort fra alle black-rituals selvsagt og drap på dyr. I den høyere frekvensen er det klarer lys, sterkere farger, høyere bevissthet, andre og flere dyr og planter og frukter og mat, enorm kjærlighet. Men de som vil gå under jorden, og velger å ta del i mørke krefter og ritualer fortsatt, kan klare å være igjen her i overgangen, de klarer altså å gå ned i frekvens, i stedet for å ta del i alt som skal opp.
http://www.wistancia.com/tne-cccsatne.htm

0

 Svar

DaInsider

DaInsider

 12 år siden

http://www.dagbladet.no/2010/07/17/nyheter/innenriks/oppholdstillatelse/12599803/ Kall meg gjerne overdriver, useriøs debatant… Bilde her av Jens Stoltenberg, har ikke anelse hva han foklarer, men peker opp og har ansiktssutrykk som han har fått anelse om DEATHSTAR… Kanskje han lager en omkrets med hendene og foklarer hvor nye togbana skal ligge.. Slike stunder i hva som helst, politikerne later som de advarer oss, da saken ikke dreier seg om det, men så advarer dem ikke oss egentlig. Liker ikke bilde ser ut som han har blod på hendene…

En annen ting Terrorpopulisme Simonsen var i dagbladet og beskyldte Jens Stoltenberg for å bedrive med det. At han vil redusere innvandringen fordi terrorister kan være en av dem…. Jo hva skal nordmenn som er skeptiske til terrorisiktelsen tro da? Uansett hvor mye propaganda Terrorsaken i Norge har, så blir vi iallefall kvitt innvandrere,tenker dem… og gir Illuminati en ny sjangse

0

 Svar

Robert Dave Myrland

Robert Dave Myrland

 12 år siden

0

 Svar

Robert Dave Myrland

Robert Dave Myrland

 12 år siden

Sannheten alle bør vite:
(PDF Format)
http://www.everwatt.com/The-Terra-Papers-by-Robert-Morning-Sky.pdf

0

 Svar

Robert Dave Myrland

Robert Dave Myrland

 12 år siden

Jeg synes det er på tide at alle blir kjent med Tunguska 1908 hendelsen så jeg limer in noen bilder her. Videoer, mm kan dere se på http://www.starseed.no.

Tunguska 1908 skipet slik jeg husker det før det detonerte:
http://www.everwatt.com/Beam_Ship.jpg
http://www.everwatt.com/Beam_Ship2.jpg
http://www.everwatt.com/Beam_Ship3.jpg
http://www.everwatt.com/Beam_Ship4.jpg
http://www.everwatt.com/Beam_Ship5.jpg
http://www.everwatt.com/Beam_Ship6.jpg
http://www.everwatt.com/Beam_Ship7.jpg

Slik husker jeg hvordan skipene fra Orion ser ut:
http://www.everwatt.com/Orion.jpg
http://www.everwatt.com/Orion2.jpg

0

 Svar

Lars-Roger Moe

Lars-Roger Moe

 12 år siden

Erik Solheim i seng sammen med Monsanto og Bill Gates.

Norges miljøvernminoister sammen med planetens værste GMO syndikat og en selverklert befolkningsreduksjonist.

0

 Svar

Lars-Roger Moe

Lars-Roger Moe

 12 år siden

 Svar til  Lars-Roger Moe

Ug her er lenken…
http://www.sott.net/articles/show/219443-Wild-Relatives-of-Common-Crops-May-Hold-Key-to-Future-of-Food#comments

0

 Svar

smurfen

Moderator

smurfen

 12 år siden

Nå 2 1/2 år etter at denne artiklen ble lagt ut så har den aldri hatt mer tyngde enn i dag
Tusner har gravd og gravd og bare kunne bekrefte artikiklens fakta men ingen har klart å debunke noe i den

Det som kan oppdaterest i artiklen er at det handler om en brun dverg, barium i chemtrail brukes til å blokere stråling så ikke eliten får kreft ellers så er det vel å komme seg opp i høyden, sikre seg vann og mat for 6 mnd sammen med jodtabletter og muligens biodrakter

Gladnyheten er at vi ikke vil bli jaktet på av militære sammen med at våre venner utenfra vil hjelpe oss som lovet i kornsirklene
Over samtlige aktive vulkaner i verden er de siste mnd observert UFOer/ Orber, geologer varsler utbrudd gang på gang men de kommer aldri 🙂

Her er litt flere anonyme kilder som har gått ut for å advare oss som blir igjen på overfalten

Etter denne nyhet kom ut, dukket også andre anonyme skribenter frem, der de også bekreftet politikerens historie. Øvrige anonyme skribenter som har bekreftet det samme, etter sigende;

”Tirsdag 11. november 2008 16:23: Jeg kan bekrefte dette. Håper dette anonymiseringsgreiene funker ellers så håper jeg ITPRO aldri oppgir ipen min…
Jeg er en av de som har blitt forespurt om jeg ønsker å bli reddet. (rart spørsmål egentlig) Jeg har takket ja og har fått mitt sted hvor jeg skal dra. Eksakt tidspunkt er ikke bestemt men jeg har ingen planer for sommeren 2012 for å si det sånn.
Jeg er
egentlig motstander av slik publiseringer fordi det vil skape panikk etterhvert. Men siden nå dette har sluppet ut synes jeg alle skal ha samme rett til å redde seg selv. Vi som blir sett på som en viktig brikke i gjenoppbyggingen får jo alt ordnet for oss. Utvelgelsen av alle de som skal bli reddet er under revidering utover vi som har fått beskjed så min oppfordring til alle er å jobbet knallhardt slik at man får vist at man fortjener å overleve.
Det blir tøffe tider er jeg blitt fortalt men det er ikke bekreftet at det er noe planet som skal treffe oss. Noen tror at gull vil være viktig å samle på men kunnskap om hvordan man kan skape nye ting er nok viktigst. Bli ingeniør eller håndtverker!”

Her er en kommentar han fikk på sin informasjon:

”Tirsdag 11. november 2008 16:47: Er du frimurer, du som har fått “adgang”? Revolusjon i vente you soulsucking-masonic'moronic creature!”

Til det svarte han:

”Tirsdag 11. november 2008 20:01: Jeg kan bekrefte dette. Jeg er ikke frimurer da jeg er hedning. Jeg er derimot medlem i et annet nettverk som gjorde at jeg i første runde ble vurdert. At jeg til slutt fikk være med er dog ikke bare pga mitt medlemskap i dette nettverket.
Synes ikke det er grunn til å bli sur på meg for at jeg faktisk sier det sånn som det er. Jeg tar betydelig risiko ved å følge opp i debatten. Jeg ble gjort oppmerksom av en frende om at en artikkel var lagt ut på internet om dette og jeg følte det derfor som min plikt å dele det lille jeg vet om dette. Jeg har ikke bestemt hvem som skal være med, jeg har kun takket ja for min og min families del. Jeg får føre opp 10 personer på en liste som vil få være med. De vet ingenting pr i dag.”

Den neste anonyme informanten:

”Søndag 7. desember 2008 03:21: Bør leses: LHC (Large Hadron Collider – verdens største partikkelaksellerator) ved Cern, er i virkeligheten en av mange gigantiske supermagneter som skal brukes i et forsøk på å opprettholde deler av jordas magnetfelt når Nibiru i 2012 passerer det indre solsystem. Det er et ukjent antall slike gigantiske supermagneter (LHC er 27 km i diameter), bygget over hele jordkloden. Og alle de andre supermagnetene er ukjent for mesteparten av menneskeheten. Kun denne i Cern fikk en slik beliggenhet at det ble praktisk talt umulig holde byggingen hemmelig. Istedet har det organet som i artikkelen her kalles for ”New World Order” iverksatt noe som etterhvert har kommet til å bli verdenshistoriens største vitenskapsbløff.
Ulykkene som har vært ved Cernanlegget er forøvrig fingerte for å utsette “forskningsresultatene” som i virkeligheten aldri vil komme derfra, men som kun pressen og populærvitenskapen venter på. Så og si alle forskere i verden er informert om hendelsene i 2012. De forventer derfor heller ingen resultater fra Cern.
Rådene om å søke til fjells er forsåvidt riktige siden det forventes massive flodbølger i alle verdens kystområder, men det behøver slett ikke være en garanti for at en skal klare seg. Huler, med mindre de i likhet med bunkerne våre er armerte med stålbetong, er ren og skjær galskap siden det forventes kollossale jordskjelv over absolutt hele planeten. Norge og skandinavia inkludert. Det vil antakelig bli så massive jordskjelv at svært få horisontlinjer og landskapsmerker vil bli mulig å kjenne igjen. Ordspråket fra våre grunnlovsfestere på Eidsvoll, “Enig og tro til Dovre faller”, er et utrykk som vi involverte bruker mellom oss som en spøkefull sjargong. Nå er det nemlig ikke lenge igjen til det skjer – at Dovre faller.
Noe i artikkelen som er alldeles feil derimot, er at det foreligger planer om å systematisk ta livet av gjenværende innbyggere på overflaten. Dere blir simpelthen overlatt til dere selv, med et oppriktig håp om at dere klarer dere så godt som overhodet mulig. For tiden arbeides det også intenst for å legge til rette for alle, slik at muligheten for å overleve også på overflaten vil øke dramatisk. Det ryktes i kretsene om at det er planer for masseutryddelse av overflødige folk i land med svært diktatorise og radikale styresett, men det har ingen relevans i skandinavias tilfeller. Inngangene og friskluftslusene til de underjordiske anleggene derimot, vil være strengere bevoktet enn USAs gullreserver, og det vil i tiden like før hendelsene inntrer bli delt ut kart over alle disse områdene for å redusere risikoen for unødig tap av liv så langt det lar seg gjøre på denne måten. Kort sagt. Kommer du innenfor en av sikkerhetssonene vil du av forståelige hensyn bli eliminert. Ellers ikke.
Tviler du fremdeles? Oljefondet er en annen fiktiv ordning. Snedig oppfunnet for å dekke over de gigantiske og stadig økende investeringene som har vært nødvendig i forbindelse med de underjordiske bunkersene og overlevelsesinnretnigene i og omkring “makteliten”.
Jeg har nær sagt – selvsagt – skrevet dette fra en fingert/manipulert/ IP-adresse, for å beskytte familien min og meg selv. Jeg er en av de som har plass i bunkers i 2012 – enn så lenge. Utvelgelsene er hardere og hardere for hvert år.
Jeg forventer at mange flere som meg selv, vil komme til slike fora som dette for å stå frem i tiden som kommer. Siden, som det korrekt er beskrevet her i artikkelen, alle større, såkalt seriøse medieaktører er kuet til å tie dette og alt som er relatert til dette ihjel.
Selv mener jeg at verdens myndigheter undervurderer jordens befolkning, og at det burde vært åpenhet om alle ting. Det diskuteres hissig i bl.a G20 møtene om ikke dette skal endres på. Mange vil få sammenbrudd ved denne erkjennelsen. Det er det da ingen tvil om. Kjell Magne Bondevik var kanskje den mest berømte Norske politikeren som har fått det. Og mange andre plutselige sykmeldinger i og omkring Stortinget kan nok tilskrives denne kunnskapen. Men allikevel, fordelene det gir menneskeheten i og med at alle kan jobbe mot målet om å sikre seg bedre kan kanskje veie sterkere? Tiden vil vise.”

Den siste anonyme informanten skrev:

”Onsdag 17. desember 2008 06:07: Min “kone” er datter av to fremtredende personer i Norge, så hun, broren m/fam og foreldrene er garantert plass på disse anleggene, men det fremste kriteriet for å bli innlemmet er at man har en familie en ønsker å beskytte, ellers ville folk naturlig nok stå frem med det de visste.. Det er ytterst få enslige som er innlemmet.. Jeg ble inngiftet i denne familien, et “pro forma”-ekteskap, siden min kone tidligere var min beste venninne og “hennes familie er min familie”, for å få innpass i bunkersene.. Jeg har ikke familie selv, ellers ville jeg aldri blitt innlemmet i hemligheten, da det ville vært fare for at jeg lekket historien til folk (som om noen ville trodd meg..!)
Siden jeg ikke besitter andre egenskaper enn at jeg er svigersønn av disse sentrale personene (livnærer meg av “gambling”) så er jeg en av de som vil tømme søppel og gjøre andre “lavtstående” oppgaver etter 2011, og det er mange som meg..
Jeg ble inlemmet i hemligheten med visshet om at hvis jeg står fram vil ingen tro meg(!), og familien vil miste plassen sin og gudene vet hva..
Slik jeg har blitt presentet historien stemmer den ikke 100% med artikkelen, men grunnlaget er det samme..
Vil oppfordre andre som vet det samme om å stå fram, men med forhåndsregler, dere vil jo ikke at IP-adressen skal spores og at familien miste plassen pga. ditt eksponeringsbehov..”

http://alias.sol.no/node/9143587#comment-55406192

0

 Svar

BuzyBee

BuzyBee

 12 år siden

 Svar til  smurfen

Hva med oss som ikke har noen hytte på fjellet å dra til? Og heller ikke får tak i jodtabletter? Må vi finne oss en tunnel og bo der i 6 måneder?? Er jeg fortapt om jeg blir værende i huset mitt?
Synes jeg ser meg selv drassende på bikkja, med 200kg hundefor og diverse hermetikk, finner en tunnel som allerede er full av folk som skal ete, drite, spy og ha sex i nærmere ett års tid… 😀

0

 Svar

AssFaltum

AssFaltum

 12 år siden

 Svar til  BuzyBee

Holder nok ikke å bare dra til fjells og finne seg en hule.
Makteliten har hatt tid og kunnet bruke samfunnets midler til å forberede seg, de har tunneler å flykte til, og som tåler stort trykk, har store matlagre og alle andre nødvendige forsyninger for lang tid under jorden.
USA har ifølge Phil Schneider, påkostet et stort tunnelsystem i sverige, dette var hva han visste om rett før han døde for 15 år siden.
Lignende finnes sikkert her i norge også idag, med USA i spissen, som den øverste makten.

– ref til «Phil Schneider»
– ref til «Captain Bill» og crue med «ANSWERS OF AN ALIEN FROM ANDROMEDA GALAXY»
– og ikke minst søk gjerne jobb i NWO-norge: http://nwo.no/stilling.html

0

 Svar

Uenur

Uenur

 12 år siden

Planet X finnes ikke i vårt solsystem,og kommer heller ikke til å forefinnes her i overskuelig framtid.
Det finnes bunkere for «fremstående» borgere i tilfelle krisetider,men jeg er stygt redd for at desinformantene har en snuskete agenda når de påstår de er laget i anledning planet X. Dette er desinformasjon konstruert for å dekke over noe annet-i beste fall.Eller så er det bare noen som synes det er gøy å leke seg med andre menneskers frykt
Det virker nesten som om de håper flest mulig skal legge ut på høyfjellet rundt juletider 2012..
Det som skal skje i 2010,eller deromkring,vil ikke være en øyeblikkshendelse.Selv gode,nye ting tar litt tid å få til,og for ikke å snakke om det å kvitte seg med mye av det gamle!

0

 Svar

Armin Bahrami

Skribent

Armin Bahrami

 12 år siden

 Svar til  Uenur

Nibiru den vingede planeten til Zacharia er Vatikan oppgulp!! SLUTT Å KAST BORT TI DEN DERES ! Dette er sånn presteskapet alltid skapte kollektive frytker i oss ! Den vingede disc er tatt fra Fravarshi!! det gjennfødelsen og det uendelige udødelige jeg!

0

 Svar

Robert Dave Myrland

Robert Dave Myrland

 12 år siden

 Svar til  Armin Bahrami

Jeg er en Starseed. Kommer opprinnelig fra en planet i Andromeda, planetens navn er Zhenon som i dag er hoved base stasjon for den galactiske føderasjon. Har i ettertid inkarnert mange ganger på Erra og har en tomt hus som er mitt som venter meg til jeg er ferdig med inkarnasjons syklusene her på jorden. Mitt tidligere liv's navn var Ato. Som Ato døde jeg ombord i Tunguska skipet som detonerte over Tunguska i 1908. Skipet var 240+ meter i diameter. Jeg husker mye av det som skjer før skipet detonerer, husker også hvor vi kom fra før vi nådde hit til denne planet. Jeg vet også årsaken, dvs den tekniske årsak for hvorfor skipet ikke kunne forlate jorden. Jeg vet også hvorfor skipet detonerte og det vil si at jeg vet den tekniske årsak i meget dyp teknisk grad for hvorfor. Som Ato var jeg en Beamship Engineer og service mann, bygde også slike skip sammens med masse andre mennesker. Og jeg husker også dette, hvor jeg også husker hvordan skipene blir satt sammen. Jeg som Ato i mitt tidligere liv var professional på vedlikehold, bygging og reperasjoner av Beamship (romskip). Som Ato hadde jeg en kropp som ikke var menneskelig, dvs jeg hadde en engineert kropp for å tidsfredstille diverse krav en slik engineer måtte ha. Derved også inkarnert i den kropp ved hjelp av teknologi. Kroppen jeg hadde som i livet som Ato var en halv biologisk maskin og med maskin ikke missforstå, for menneskekroppen blir også kalt en maskin. Som Ato slapp jeg unna diverse biologiske naturlige ting slik som avføring da den kropp var bassert på et annet system som er utvikklet gjennom millioner av år med forskning. Føde var en hvit veske som hadde melke fage og smakte ikke særlig godt.

Hvor jeg kommer fra er det teknologiske såpass avansert at man ikke trenger kjøpe maten selv, i allefall for de som må ha mat av biologisk natur. Der blir maten og det man trenger atomkopiert. Derved trenger man aldri låse sitt hjem for alle får det man trenger gjennom forskning og teknologi.
Vi hadde heller ikke et pengesystem og regjeringer fantes ikke. Det var fri vilje med ansvar som gjalt og alle var frie til å gjøre hva man ønsket så lenge man ikke påførte skade på andre medmennesker og dyr.
Hva jeg husker meget godt er min job som også hadde overgrener til min hoved professionalitet. En av disse kategorier var vitenskap og forskning på hva skjer når skipene dematerialiserer seg etter at man går over lysets hastighet.
Jeg husker nesten alle data fra et forsknings tokt hvor vi prøver å meget nøyaktig kartlegge hva skjer de milliontedeler av et sekund før skipet dematerialiserer seg på komprisjonsprinsippet. Jeg kan meget grundig gå til verks med å forklare hvordan man reiser fortere en lysets hastighet og også forklare meget dypt teknisk hvordan dette er mulig og hva som skjer før og etter. Jeg husker store mengder data innen dette område og jeg er mer en villig å si mere om dette på film eller anen form for media for det er på tide at mennesket begynner å gå videre her også.

Men til poenget….

Jeg husker godt ting fra mange inkarnasjoner og fra dem alle har jeg hukomelse som sier det at det er en gigant som går i bane og hver gang den kommer forbi her gjør den store ødeleggelser.

The destroyer ble den navngitt som i mine gamle dager som Ato. Husker også at det skal være 3600 år mellom hver gang den passerer her. Men ergo motstrider det hva som sies i dag når det gjelder år. Så om den derre Niburu eksisterer så kan det være at den og hva jeg husker ikke er samme «stein».

Det at store giganter passerer her er ikke uvanlig. Universet er smekk fullt med store steiner så å si at det ikke finnes er bruke tro tunge.

«It's better to know than believe» et ordtak som er mitt!

Vet du ikke så er det det samme som å tro, å tro er det samme som ikke vite, det kan ikke krangles i mot det for det er et solid fakta.

Folk burde være erlige å si at jeg ikke vet i stedet for å si noe annet, for enten vet du eller så vet du ikke og vet du ikke blir det i så fall å tro og da burde du være erlig med deg selv og dermed si at du ikke vet men du tror ikke at det er noe…

Jeg påtar meg ikke å si at jeg vet at det kommer en «brown dwarf» og jeg tror ikke noe for jeg vet ikke med sikkerhet om det jeg husker fra tidligere liv er en og samme sak, men uansett samme eller ei så husker jeg at det skal være en som passerer her hvert 3600 år men vet ikke når den passerer neste gang og vet ikke om den vil gjøre ødeleggelse for den kan skifte bane litt for hver gang den passerer en stor planet eller sol. Den I seg selv er ganske stor husker jeg men mindre en vår planet og den er ikke rund, i allefall ikke helt rund, har mye daler og struktur som minner om en stein fra en dynamitt sprengning. Den ligner altså mye på rester av en planet som har vært utsatt for en galactisk krig og det kan være en stor del av planeten Melona som en gang gikk i bane mellom her og Mars. Men mesteparten av Melona's deler/rester er i dag asteriode beltet som ligger utenfor Jupiter. Hvor også vannet som en gang var på Mars i dag er en ismåne som går i bane runt Jupiter, det er også derfor forskerne i 2009 ble veldig overrasket over analysen av ismånen for den viste seg å inneholde substanser som man bare finner i strand sand her på jorden. Jeg kan gå videre og videre og har så utrolig sterke indisier på at det jeg sier er fakta (om mars, div, melona er nå asteriode beltet, mm) at om lignende styrke på indisier ble pressentert i en mordsak så ville det felt dommen umiddelbart.

I am self evident and its about time that everyboddy else follows!

0

 Svar

Armin Bahrami

Skribent

Armin Bahrami

 12 år siden

 Svar til  Robert Dave Myrland

Hva er det som får store steiner til å å fly rundt omkring som knust glasskår i en bil fylt med planeter?!?! Det er stabilere enn dere tror, konstant ebb og flow, spinner rundt i sine baner, perfekte balanser skaper symbioser hvor liv florerer.

Nibiru kommer ikke!! Jeg ER, dette er AVESTA, GATHA, AHURA MAZDA, Lytt, vi skapte ikke tilværelsen slik, nibiru er en vandrehistorie, skremsel, satt ut av AHRIMAN for å lure menneskeheten til å kaste bort den verdifulle dyrbare tiden de har igjen på tull…………..

0

 Svar

Armin Bahrami

Skribent

Armin Bahrami

 12 år siden

 Svar til  Robert Dave Myrland

TUNGASKA VAR HAARP… DU ER UNDER CIA-SATELITT-STYRT-KANALISERING… BOOGEY MAN! I SEE YOU!

0

 Svar

AssFaltum

AssFaltum

 12 år siden

 Svar til  Uenur

Håper virkelig du har rett, om dette hadde vært sant, kan man ikke gjøre noe med situasjonen allikevel.
Overlevende etter en slik kataklysme ville ønsket at de ikke hadde overlevd.
Men…., ser man på fakta (man må forske på dette selv) så ser man at «ting» ikke er slik man først trodde det var.
Derfor refererer jeg til noe, slik at folk selv har muligheten til selv å følge opp, og selv gjøre seg opp en mening om hva som egentlig er sannhet.
Man skal være kritisk til alt man hører, konspirasjoner finnes på alle nivåer, derfor skal man selv forske i virrvarret av innformasjon, det er vel ikke under noen omstendigheter tvil om at «maktapparatet» har fått makten sin gjennom media.

0

 Svar

AssFaltum

AssFaltum

 12 år siden

 Svar til  Uenur

Må bare peke på den arrogansen du utviser, med å påstå at planet-x ikke eksisterer.
Jeg selv kan ikke bevise at den eksisterer, men har såpass kunnskap at jeg vet planet-x kansje kan eksistere, men dette får vi avkreftet/bekreftet innen bare 4-5 måneder (håper på at den ikke eksisterer).

0

 Svar

Uenur

Uenur

 12 år siden

Beklager.»Det som skal skje i 2012″ skal det være.

0

 Svar

Armin Bahrami

Skribent

Armin Bahrami

 12 år siden

 Svar til  Uenur

Du bestemme hva som skal skje i 2012!

0

 Svar

Robert Dave Myrland

Robert Dave Myrland

 12 år siden

 Svar til  Armin Bahrami

http://www.starseed.no/Robert_D_Myrland.html
Video fra 2009. Se også http://www.starseed.no

Du får tenke litt mer da om du ikke kan forstå hvorfor det finnes små og store steiner der ute. Og det får bli ditt eget tenkende hode som må løse den saken, tenker ikke hjelped deg til svaret.

Tunguska var ikke haarp, du er uinformert og med den viten du presenterer deg med her så får jeg ta utgangspunkt i at du ikke vet noenting om noe. Nesten så jeg får lyst å si Idiot til deg for Haarp var ikke oppfunnet i 1908.

Det fantes knapt nok satelitter når jeg hadde mitt første møte med mine stjerne søstre (utenomjordiske mennesker) her på denne planet.

END.

0

 Svar

Armin Bahrami

Skribent

Armin Bahrami

 12 år siden

 Svar til  Robert Dave Myrland

TESLA levde i 1908

0

 Svar

Armin Bahrami

Skribent

Armin Bahrami

 12 år siden

 Svar til  Robert Dave Myrland

Han hadde midlene

0

 Svar

Alcyone

Alcyone

 12 år siden

2013 Kommer til å bli vakkert. 2012 ønsker jeg å glemme så fort som mulig….

Det kommer til å være så mye elendighet i 2012 fordi bevisstheten til så utrolig mange mennesker kommer til å være på et slik frekvensnivå =/

0

 Svar

Armin Bahrami

Skribent

Armin Bahrami

 12 år siden

 Svar til  Alcyone

sjekk ut hvilken skrekkfilm som skal reklamere hardt i forkant av 11.11.2011 !!!!! De skal høste denne farmen for frykt for alltid hvis de får vår stille avtale !

0

 Svar

Armin Bahrami

Skribent

Armin Bahrami

 12 år siden

 Svar til  Alcyone

The meaning of 11.11

If your attention has been drawn to clocks and watches at ex…actly 11:11, then read the following. Solara's and Uri's opinions: The endless reoccurrence of these hours 11:11, 11:01, 11:10, 10:01, 10:11, 10:10, 1:01 represents a positive connection and a gateway to the mysteries of the universe and beyond.

A trigger of remembrance

For many years the numbers 11:11 have been mysteriously appearing to people all over the world. Often appearing on digital clocks, the sightings of 11:11 tend to occur during times of heightened awareness, having a most powerful effect on the people involved. This causes a reactivation of our cellular memory banks. There's a stirring deep inside, a hint of remembrance of something long forgotten.

The appearance of 11:11 is also a powerful confirmation that we are on the right track, aligned with our highest Truth. Throughout the years, I have personally encountered thousands of people all over the world who, have experienced repeated sightings of 11:11. They all want to know what is happening to them and why. What does the 11:11 signify?

11:11 is a pre-encoded trigger placed into our cellular memory banks prior to our descent into matter which, when activated, signifies that our time of completion is near. This refers to the completion of duality. When the 11:11 appears to you, it is your wake-up call. A direct channel opens up between you and the Invisible. When this happens, it is time to reflect on whatever you are doing for a moment and Look Larger. A transfer is in position. You can enter the Greater Reality if you wish pray or meditate and seed your future and also, you can be seeded by the Invisible. You can ask for help in some specific area of your life or simply listen quietly and receive a revelation.

The appearance of 11:11 is an always beneficial act of Divine Intervention telling you that it is time to take a good look around you and see what is really happening. It's time to pierce the veils of illusion that keep us bound to an unreal world. You have been chosen, because you are ready, to step into the Greater Reality. To lead the way for others into a new way of living, into a Greater Love. To ascend from

duality into Oneness.

The 11.11 is the bridge our vitality and oneness. It is our pathway into the postive unknown and beyond.

The Doorway the 11:11

This can presently be perceived

as a crack between two worlds.

It is like a bridge

which has the inherent potential

of linking together

two very different spirals of energy.

As we unite together as One,

bringing together our fragments of the key,

we not only create the key,

but we make visible the Doorway.

Thus this bridge functions

as an invisible door

or a doorway into the Invisible realm.

The 11:11 is the bridge

To an entirely different spiral of evolution.

The symbol of 11:11 was pre-encoded into our cellular memory banks long ago.

Returning our cycle of incarnations upon the Earth. The 11.11 has rested dormantly within us since that faraway position under time-release mechanization, combined with sealed orders which would only open when the 11.11 was fully activated. It has been gently sleeping, awaiting the moment of triggering. And now the 11:11 is finally activated…

11:11 is the pre-encoded trigger

And the key to the mysteries of the universe and beyond.

Some of you have recognized this symbol as something of significance, yet have been unaware of its true meaning. With the advent of digital clocks many years ago, the significance of 11:11 began to make itself felt, often appearing on clocks at times of accelerated awareness. For those of you who have know that 11:11 was something special, we now need you to come forth into positions of leadership. For you are important parts of the key.

I believe we are or connected to an invisible spiritual thread, through which we can transmit information, thoughts, and feelings to each other, even if we never met. Use this channel to send help, prayers, love and positivity to humanity and all our animals.

To my amazement the tragedy in New York and Washington happen on the 11 of September, flight number 11, and the twin towers from a distance looked like the number 11. So please pay attention to the line in my article that says that it is time to take a good look around you and what is really happening.

I believe we are all connected with an invisible spiritual thread through which we can transmit information. Thought and feeling to each other, even if never met. Use this channel to send help, prays, love and positivity to humanity and all our animals.

http://globalpsychics.com/Vis mer

Av: Freemymind Openmyeyes

0

 Svar

Robert Dave Myrland

Robert Dave Myrland

 12 år siden

Du har ikke lest noe av Historien til Nikola Tesla skjønner jeg.

I 1908 hadde ikke tesla middle fordi hans laberatorium ble brent need i 1907.

Det satte han meget tilbake.

Desuten strevde Tesla med å reskaffe seg middler det var derfor han etterhvert kom i kontakt med militære krefter. Men dette var lenge etter 2008.

Det finnes 8.35GB med data på Nikola Tesla og jeg har all denne data, har studert Nikola Tesla relatert materiale nå i 11 år og vet alt om hans oppfinnelser.

Du påtar deg å vite mens du bare tror. Uerlig med deg selv og uerlig med oss her.

Desuten er alt i universet ikke konstant, alt i universet er variabelt. Dette gjelder også atomer som igjen blir påvirket slik av variable magnetfelt.

Men dette vet du vel ikke noe om så da er det vel passe håpløst å si noe.

Mangel på viten er ditt største problem her.

0

 Svar

Alcyone

Alcyone

 12 år siden

For å si noe om de derre nummera. Siden jeg faktisk kan.

Det er en ting for å vise/bevise hva som er skapt av frimurere. Det er til og med folk som ikke er frimurere som tar til seg disse symbolene og tallene for å vise hva dem står for i verden.

Hovedgrunnen til at konspirasjonene har blitt utlevert er for å hindre at dem skal gå i oppfyllelse, og det har dem klart.

At det fortsatt vil bli spilt på frykt er det ikke tvil om, mennesker er redde av natur.

0

 Svar

gurid

gurid

 12 år siden

Takk for din innsats Frank 🙂
Dette selvdestruktive systemet vil utslette seg selv. Vi kan velge å ikke delta i det, men ta et skritt fram. Vi burde rette oppmerksomheten mot den nye verden vi ønsker å starte. Vi må bli selvforsynte, dyrke vår egen mat, starte egne skoler og hjelpeapparat. Vi må gi av vår nestekjærlighet for å heve frekvensene. De lavere frekvensene styrt av frykt, vil ikke overleve i dette skiftet. Derfor er det så viktig at ingen blir redde, dette klarer vi, mange av oss har vært gjennom dette før. Et klart hode vil vite hvor det er best å slå seg ned etter at jordoverflaten har stabilisert seg.

0

 Svar

Armin Bahrami

Skribent

Armin Bahrami

 12 år siden

I 1908 hadde ikke tesla middle fordi hans laberatorium ble brent need i 1907.

Det sies illuminati brant det, stjal dokumentenene, skissene og lot millitæret i Usa teste det ut året etter.

0

 Svar

Michelle

Michelle

 12 år siden

Undergrunnsbasen på 60 minutes:
http://www.youtube.com/watch?v=lXW_vzQppGI
Her får vi et innblikk i hvor stor den er, så dette er det de lar oss få se, tenk det vi ikke fikk sett da..

Forstår flere folk nå at seff har militæret slike, men mye større?

0

 Svar

JohnnyWalker

JohnnyWalker

 12 år siden

Selvfølgelig har militæret undergrunnsbaser, Michel, rett og slett fordi en nedgravd base gir svært god beskyttelse mot f. eks atomangrep. Har vært i alle disse basene og de er ikke så veldig store, så det er ingen grunn til å konspirere rundt disse. Flere av disse basene er idag ikke lengre operative og brukes stort sett av heimevernet. Har også vært i frøbanken på Svalbard og det er ingenting annet enn en sikker oppbevaringsplass for frø! Men slapp av, det finnes mange andre intressanne «ting» å konspirere om!

0

 Svar

Michelle

Michelle

 12 år siden

Her er en hel bok om Dulce's hemmelige militære kollossalt enorme undergrunnsbase, som via tunneller har forbindelse med andre baser over hele verden.
Boken «The Dulce Book» ligger gratis fremme på nettet og er uten copyright etter ønske fra forfatteren selv: http://www.thewatcherfiles.com/dulce_book.html

Utdrag:

Q — Can greys read your intentions if you came up behind one?

A — Yes. They read your INTENT, because they use your body's frequency. The human race broadcasts a frequency, that they recognize as an electromagnetic impulse. Each person has a slightly different frequency, that difference is what we call ‘personality'. When a human thinks, they broadcast strong impulses, in the case of ‘fear' the frequency is ‘loud' and easy to recognize (by the same right, a calm and composed mind-set should be far more difficult to ‘recognize' – Branton).

Q — Can we shield ourselves against their mental control?

A — We CAN shield ourselves against them, however 95% of the human race never try to control their thoughts, and controlling our own thoughts is the best weapon. The average person rarely thinks in a clear pattern. That allows the brain to think in a chaotic way. Control your thoughts, AND YOU CAN STOP THE ALIENS ATTEMPTING TO ABDUCT AND CONTROL YOU. Controlling my own thoughts have kept me alive for years.

Q — You have been through so much, and yet keep fighting, what is your biggest fear?

A — That the general public will forget THE TRAPPED INNOCENT PEOPLE in the despicable place, and will ignore THE HUNDREDS OF CHILDREN, WOMEN AND MEN ADDED TO THAT PLACE EVERY MONTH.

Dessverre lever ikke forfatteren lengre, på samme måte som andre whistleblowere om undergrunnsbaser involvert i grusomme eksperimenter:
http://www.bibliotecapleyades.net/branton/esp_mathyrs_underground.htm

0

 Svar

JohnnyWalker

JohnnyWalker

 12 år siden

Michelle, jeg kan kun uttale meg om hva som finnes av undergrunnebaser i Norge, ikke i utlandet! 😉

Når det gjelder ufoer, så sier de at “the greys” er bare løgn og illusjon, og at de som står bak ufoène er en gammel “menneskerase” som ikke lengre holder til på jorden.

Falcon

 11 år siden

Investors Behind Doomsday Seed Vault May Provide Clues to Its Purpose (Part 2) http://www.naturalnews.com/022829.html

Sitat: .. Built on the island of Spitsbergen in the Barents Sea near the Ocean in the country of Norway, a group of wealthy corporations has invested millions of dollars in their project named the Svalbard Global Seed Vault. .. The group of investors includes The Bill and Melinda Gates Foundation, The Rockefeller Foundation, Monsanto Corporation, Syngenta Foundation, and the Government of Norway. Both Monsanto Corporation (US based) and Syngenta Foundation (Swiss based) are leading agricultural companies active in the development of genetically modified (GMO) plant seeds and related agricultural chemicals. A little background on some of these groups. ..

0

 Svar

Falcon

Falcon

 11 år siden

 Svar til  Falcon

Doomsday Vault Ready for Business on the Island of Spitsbergen (Part 1) http://www.naturalnews.com/022735.html

0

 Svar

Falcon

Falcon

 11 år siden

 Svar til  Falcon

Dette kan ikke bli mer tydelig.

De lagrer naturlige ikke-genmodiserte plantefrø, og samtidig forsøker de å ta kontrollen over klodens matproduksjon ved å selge og pådytte klodens befolkning genmodifiserte planter, som også fører til sykdom og død og således enorme ekstra inntekter i farmasi o.l.,også som en del av de kjente depopulasjon planene
*
UN Population Division Policy Brief, No. 2009/1 March 2009. What would it take to accelerate fertility decline in the least developed countries? http://tinyurl.com/3xoks59 UNITED NATIONS ● DEPARTMENT OF ECONOMIC AND SOCIAL AFFAIRS

George Hunt: UN UNCED Earth Summit 1992 (Population reduction, Bank Scams etc..) http://tinyurl.com/3axw7ax

0

 Svar

Monica Waade

Skribent

Monica Waade

 11 år siden

 Svar til  Falcon

Enig Falcon, det kan ikke bli mer tydelig. Så hva kan verdens befolkning vente seg og ikke minst når tid er det tydelig det vil det skje?

Se denne kommentaren…
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/microchip-er-dyrets-merke/comment-page-49/#comment-76908

… De fyller neppe lagrene opp på nytt, de vil nok benytte det de allerede har hamstret.

0

 Svar

Ponny

Ponny

 11 år siden

Omfattende artikkel, og spennende.
Sikkert viktig, men er ikke mye man kan gjøre med dette her om det er sant.
Vil det ikke være viktigere å forsøke å endre verden slik den er ida?

Mange har spådd jordensundergang tidligere uten at det har skjed…
Så hva om vi bare venter å ser hva som skjer å ikke tar problemene med fattigdom, sult, gjeldskrise, krig og annet på alvor og lar ting bare forrtsette slik det er.

Men om vi heller hadde fokus på å fikse verden rundt oss og fjerner feks profitt suget og tar arbeidsledighet på alvor…

Tenk om ingen ting skjer i 2012 eller 2013… og 2014 kommer og fortsatt 30.000 barn dør hver eneste DAG av sult, forrurenset vann og sykdommer som enkelt kan kureres (diare, mallaria m.m.) med vanlig medisin.

0

 Svar

Hermis

Hermis

 11 år siden

 Svar til  Ponny

Så sant, Venus. Men jeg har en sterk mistanke om at eliten i store deler av verden forbereder seg på en tredje verdenskrig hvor det også kan bli brukt masseødeleggelsesvåpen. Vet eliten noe som vi andre ikke vet? De er jo uansett mest opptatt av å sikre seg selv og sine nærmeste med bunkerser ol., som alltid. Et fremtidig angrep på Syria og/eller Iran kan fort eskalere og involvere Norge. Russland og Kina har visst ikke tenkt å være passive tilskuere.

0

 Svar

trackback

Om klimaets nytteberegning | Kollokvium

 11 år siden

[…] ressurser for å minimere følgene av en slik kollisjon. Slike ablegøyer er henvist til høyst marginale krokveier […]

0

 Svar

trackback

Om nytten av klima | Kollokvium

 11 år siden

[…] ressurser for å minimere følgene av en slik kollisjon. Slike ablegøyer er henvist til høyst marginale krokveier på internett. Rett frem mot […]

0

 Svar

bjornt

bjornt

 10 år siden

I dag er det den 2. 7.2012.
Hvor er planet X nå?
Er den synlig som et rødt kryss på sørhimmelen?
Eller det hele noe gedigent tøv?
-bjornt

0

 Svar

Liv Bjøringsøy

Skribent

Liv Bjøringsøy

 10 år siden

 Svar til  bjornt

Så vidt jeg har forstått er det månene som følger Planet X som fra tid til annen kan ses på foto tatt ved sol-oppgang eller solnedgang. Det må da benyttes en spesiell type linse siden planet X med følge er så nær solen at de forsvinner i det sterke sollyset.Planet X viser fra tid til annen på bildene tatt av SOHO og STEREO også. Her er link til et ZetaTalk nyhetsbrev med slike foto http://zetatalk.com/newsletr/issue294.htm. Jeg tror ingen følger dette fenomenet nøyere enn ZetaTalk.

0

 Svar

BelzeBob

BelzeBob

 10 år siden

Liste over internasjonale organisasjoner Norge offisielt er medlem av :
http://gasskammer.blogspot.no/2013/01/internasjonale-organisasjoner-norge-er_15.html

0

 Svar

Falcon

Falcon

 10 år siden

Pollinating insects disappear as GMOs proliferate: What will become of our food supply? http://www.naturalnews.com/039582_pollinators_GMOs_food_supply.html Quote: (NaturalNews) A pair of studies recently published in the journal Science raises fresh and dire warnings about the continued decline of crop-pollinating insects all over the world, and what this means for the future of the world's food supply. Both studies highlight the fact that wild pollinators like bumblebees, butterflies, and beetles are basically disappearing, and that industrial agriculture, which includes genetically-modified organisms (GMOs), are a major factor causing this insect genocide. ..

«The Gardasil Timeline – A History of Corruption and Negative Reactions ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2011/11/hva-er-de-egentlige-effektene-av-gardasil-vaksinen/comment-page-5/#comment-97208

0

 Svar

Falcon

Falcon

 9 år siden

The nazi-marx UN continues their terror attack on our children

World Peace Day Used to Promote Vaccines http://gaia-health.com/gaia-blog/2013-07-29/world-peace-day-used-to-promote-vaccines/

Delegation to the UN ~ requested for Wednesday 8/7/13 https://www.facebook.com/notes/sallie-o-elkordy/delegation-to-the-un-requested-for-wednesday-8713/411377248968234

Universal Declaration to BAN VACCINES 2013 https://www.facebook.com/notes/sallie-o-elkordy-for-nyc-public-advocate/universal-declaration-to-ban-vaccines-2013/708022909214030

Paralysis Haunts ‘Polio Free' India http://gaia-health.com/gaia-blog/2013-03-28/paralysis-haunts-polio-free-india/

Lethal Injection: The Story Of Vaccination http://www.youtube.com/watch?v=7hITYIT02rA

Universal Declaration to BAN VACCINES 2013 ~ Cease for Peace! https://www.facebook.com/events/156930301164283/

«Chemtrails & chemtrailbow, Trondheim Norway, July 22 & August 5 2013, Falcons' CAFE ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2012/02/aftenposten-sensurerte-haarpchemtrails-kunngjoring/comment-page-7/#comment-100625 * Digressivt, status frivilling arbeid for folk og lands sikkerhet nasjonalt og internasjonalt, dess mer arbeid man gjør, dess mer blir man ignorert, i den grad det er mulig å bli mer sløvt enn det har vært og fremdeles er, Norge i ett nøtteskall, og troppen for å desinformere og motarbeide, en tropp som må straffeforfølges så snart som mulig, er alltid tilstede på internettet, sogar treffer man dann og vann på de i lokamiljøet i underlige situasjoner, noen ganger med synlig eller fordekt kamera eller videokamera, uhøflig oppførsel er standard, en ubeskrivelig berme av idioter, og mange sitter i betrodde stillinger, sogar også lønnet over alles skatteseddel, og NB, observer, å være frimurer er beviselig ensbetydende med at man mildt sagt er inhabil, ordet takk er fallt helt ut av ordlista, omtrendt alle synes de fortjener alt de får, gratis, mer på trynet kulturelt og folkelig kan det på mange måter ikke bli

0

 Svar

trackback

Helo – Byonce (Vj Indigo MUSIC VIDEO) | VJ Indigo – Music Videos and others

 9 år siden

[…] Følg denne linken!!!! http://www.nyhetsspeilet.no/2009/01/p… […]

0

 Svar

Mole

Mole

 9 år siden

– Norge er godt forberedt på dommedag

…. frøhvelvet på Svalbard imponerer verden.
http://www.dagbladet.no/2013/12/31/kultur/nasjonalbiblioteket/litteratur/bevaring/digitalisering/31063516/

0

 Svar

Falcon

Falcon

 9 år siden

The Polio Vaccination Agenda in Africa Exposed + https://www.youtube.com/watch?v=BnpvJ0BDxX8&list=PLqQQFOVUZBLjYH8RACMlDe8RrLeBz1Efa

Quote: Kihura Nkuba is the founder of Greater African Radio and president of The East African World Broadcasters Association and director of the Pan African Center For Strategic and International Studies. Several years ago he began hearing from villagers who were being subjected to repeated forced live polio oral vaccinations despite reports of injuries and deaths among the children. On his radio program he began to speak out and question the safety of giving the children, especially the children with HIV, so many live oral polio vaccinations rather than giving them the safer killed polio vaccines used in the U.S and Canada. Since that time he has been persecuted by the government, UNICEF, The World Health Organisation (WHO), and his radio station has been driven into bankruptcy. There had even been an attempt made on his life. Kihura had appeared at this presentation at great personal and professional risk in order to tell his story. Source: The Polio Vaccination Agenda in Africa Blown Wide Open by Kihura Nkuba, Vaccination Safety, National Vaccine Information Center C-SPAN Nov 7th 2002.

https://youtube.com/watch?v=JyVPTgfe2QA%3Ffeature%3Doembed

WARNING: No Polio in the Philippines Since 1993, But Mass Polio Vaccination Program Targeted for 500,000 Typhoon Victims Under Age 5 http://truthnewsinternational.wordpress.com/2013/12/05/warning-no-polio-in-the-philippines-since-1993-but-mass-polio-vaccination-program-targeted-for-500000-typhoon-victims-under-age-5/

How to (Re)Introduce Polio in the Philippines and the Rest of the World? Ask the UN! http://truthnewsinternational.wordpress.com/2013/12/07/how-to-reintroduce-polio-in-the-philippines-and-the-rest-of-the-world-ask-the-un/

Hur idén om vacciner såldes till folket http://vaccin.me/2014/01/11/hur-iden-om-vacciner-saldes-till-folket/ gt ~ How the idea of vaccines was sold to the people http://tinyurl.com/ntr5rsy

The original CDC article has been deleted but is here: Cancer, Simian Virus 40 (SV40), and Polio Vaccine Fact Sheet https://web.archive.org/web/*/http://www.cdc.gov/vaccinesafety/updates/archive/polio_and_cancer_factsheet.htm

Polio news, articles and information http://www.naturalnews.com/polio.html

Confirmed: India's Polio Eradication Campaign in 2011 Caused 47,500 Cases of Vaccine-Induced Polio Paralysis http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2012/08/28/polio-eradication-campaign.aspx

0

 Svar

Falcon

Falcon

 9 år siden

 Svar til  Falcon

Er såkalt professor Stig Frøland kun inkompetent eller bevisst kjeltring han også?, som kjent er det mange av sorten i offentlig administrasjon idag. Militær divisjonsdirektør Hanne Nøkleby i Folkeforgiftningsinstituttet er kjent fra før, ikke lenge siden de utførte terroraksjonen svinespøyta i Norge uten noen som helst empati for ofrene

Ber nordmenn ta polio-vaksine på nytt http://www.nrk.no/norge/advarer-om-polio-spredning-1.11667295

Sitat: .. Derfor gjør vi en del tiltak rundt flyktningene for å hindre at smitten skal spre seg, sier divisjonsdirektør Hanne Nøkleby i Folkehelseinstituttet. For passivt, mener professor i medisin ved Rikshospitalet, Stig Frøland. ..

Are UNICEF Live Polio Vaccines Causing Polio Among Syrians? 1.7 Billion Polio Vaccines Purchased by UNICEF http://healthimpactnews.com/2013/syrian-refugees-create-huge-new-market-for-out-dated-live-polio-vaccine-over-20-million-children-to-be-vaccinated/

0

 Svar

trackback

Ibogaine; Guds medisin mot avhengighet – | Raincure

 9 år siden

[…] Politiker avslører kynisk maktelite i Norge (100 […]

0

 Svar

Falcon

Falcon

 8 år siden

Chemtrails, airplanes, environmental and war crime, Trondheim Norway, August 11. to 13. 2014 + https://www.youtube.com/watch?v=J9hUBASw25g&index=3&list=PLqQQFOVUZBLgUilUMoRjgUp2adS3a2UYX

SAS Scandinavian airline system SK946/SAS946, SAS Scandinavian airline system SK946/SAS946, Emirates air line EK231/UAE231, Singapore airlines SQ62/SIA62, Norwegian

0

 Svar

Tim Mathiesen

Tim Mathiesen

 7 år siden

Alt dette kan man lese om i endeprofetiene i bl.a. Daniels Bok og Johannes Åpenbaring i Bibelen. Dette samsvarer godt med det som står der. Ellers ligger mye av dette ute på YouTube. Bare søk opp «Chemtrails», Planet X, Jade Helm, CERN, så har du masse bekreftelser på mye av dette. Og se gjerne på filmer som «Deep Impact» og lignende så vil du kjenne igjen mye.

0

 Svar

haunan

haunan

 7 år siden

Skal man si litt om våre AP ledere og intensjonene for og styre norge anbefaller jeg til og lese en serie fra en nordtrønder,,,serien heter tyskertøs,,dær ser dere hva Ap er,, med tittler og tall over alle bevis og fakta som sies i romamen,, det er ækte ,,tror ingen AP velgere ønsker og lese om drap trusler og forvisning av partiet i og ætter krigen

0

 Svar

håvard aunan

håvard aunan

 7 år siden

Ap er vel ikke stort bedre enn is,,

0

 Svar

håvard aunan

håvard aunan

 7 år siden

Skal man si litt om våre AP ledere og intensjonene for og styre norge anbefaller jeg til og lese en serie fra en nordtrønder,,,serien heter tyskertøs,,dær ser dere hva Ap er,mordere mot motstandere og trusler og vold, med tittler og tall over alle bevis og fakta som sies i romamen,, det er ækte ,,tror ingen AP velgere ønsker og lese om drap trusler og forvisning av partiet i og ætter krigen

0

 Svar

Roger Sten Snarli

Roger Sten Snarli

 6 år siden

 Svar til  håvard aunan

I dag er det fredag den 6 august 2016. Hvor er det blitt av alle spådommene. Det er nå gått flere år siden katastrofer skulle skjedd. Ser frem til en oppdatering fra Nyhetsspeilet.

1

 Svar

Leon Åserød

Leon Åserød

 7 år siden

Å har jeg kun lest et par avsnitt, men har allerede kommet til noe jeg synes er MEGET merkelig. Man har allerede nevnt at personen som forteller dette ikke vil røpe sin identitet. Da synes jeg det er mindre intelligent å skrive følgende:
«Nordmannen som skrev denne meldingen gjorde det under sitt eget navn og har lagt ved en rekke bilder av seg selv blant annet sammen med statsminister Jens Stoltenberg, Canadas tidligere statsminister Kim Cambell og den nå avdøde pakistanske politikeren Benazir Bhutto».
Ved å sjekke hvilke politikere som har møtt disse folkene, så burde det gå an å finne ut med ganske stor nøyaktighet. Det er nok ikke SÅ mange som har møtt Benazir Bhutto, og som i tilleg har blitt fotografert sammen med Kim Cambell. Og så sjekker man mot Stoltenberg, så skulle det være ganske få igjen i den gruppen med «mistenkte».

0

 Svar

smurfen

Moderator

smurfen

 7 år siden

 Svar til  Leon Åserød

Hadde du lest litt lenger ned så hadde du sett at varsleren er denne karen her som også er nær knyttet til Leo Zagami 😉
http://www.moss-avis.no/nyheter/nyheter/khaqan-khan-er-suspendert-fra-arbeiderpartiet/s/2-2.2643-1.7399546

Like etter at AP gutten Khaqan Khan gikk ut med det han viste så bestemte makta seg for å ta han, om han sitter inne enda eller om han er fri vet jeg ikke ….

Leo Zagami ble overfalt av 12 væpna purk på et hotell og satt på glattcelle i 2 uker der han sa at han ble utsatt for grov tortur og lange avhør.

http://www.moss-avis.no/nyheter/nyheter/bystyrerepresentant-risikerer-fengsel-for-drapstrussel/s/2-2.2643-1.8096565

0

 Svar

Helge Dahl

Helge Dahl

 6 år siden

Dette har vert på Tv, det dreier seg om en stor sammling frø og skiikt fra hele verden. Så om en katastrofe skjer så finns det frø til det meste. Tv har vert og laget innslag nedeinfra der

0

 Svar

Asbjørn Runeberg

Asbjørn Runeberg

 4 år siden

Hvor mye skal man tro på dette. Da tenker jeg på «aatentatet» på Utøya. Hvorfor kunne ikke AP reddet disse menneskene som ble skutt der. Neida, dette var jo bare unge «blåøyde» mennesker som var manipulert til å tro på AP. Sannheten må jo da bli; at denne redningsplanken er ment bare for parti pampene og ingen andre?

Aradorn

 2 år siden

Skyter liv i denne artikkelen igjen. Den er like og kanskje, mer interesant i dag.

https://youtube.com/watch?v=3Kt1-GBPcpU%3Ffeature%3Doembed

0

 Svar

Asbjørn R Steiro

Asbjørn R Steiro

 1 år siden

Jeg har over 30 sider fra who som nevner globalist konge
Bill Gates og di er ikke nådige .

1

 Svar

ken

ken

 1 år siden

 Svar til  Asbjørn R Steiro

Steiro – Bill Gates: «HELE VERDEN SKAL VAKSINERES. KJEMISK FREMSTILT MAT METTER VERDEN.» Vi har vel alle hørt om grunnleggeren av Microsoft, Bill Gates og forbinder ham ikke med vaksiner og kjemisk produsert mat…?!

Gates er også en av verdens største bidragsytere til forskning og utviklingshjelp gjennom Gates-stiftelsen. Da er det naturlig å gi penger til vaksinering av hele verdens befolkning, så viktig som det er 😉

Gates-stiftelsen er storeier i vaksineselskapene. Og i selskapene som leverer dataprogrammer til vaksinepass og de sosiale kontrollsystemene som etter hvert knyttes til det. Kill-Bill har tjent 25-30 milliarder bare i nedstengningsperioden i 2020.

HELSEMYNDIGHETER, WHO-REGULATORISKE MYNDIGHETER… HALLELUJA…!!! VI STOLER PÅ DE GLOBALE VAKSINESELSKAPENE, OG HAR GITT DEM FRITAK FOR Å BLI SAKSØKT OG STRAFFET HVIS PRODUKTENE SKADER BRUKERNE…

Sjefen for det amerikanske CDC, Antony Fauchi, som nærmest har blitt fremstilt som verdens doktor, sammen med Bill Gates. Men jammen er ikke Bent Høie, Espen og Legemiddelverkets Steinar Madsen der også…

«Bill Gates og di er ikke nådige» Helt korrekt!

0

 Svar

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.