Thorbjørn Morstad 04.05 2024

De giftige partiklene vi ser i vårt drikkevann..er også hva vi finner på bakken og i folkets blod!.👇Hos oss har vi Skifer rett utenfor huset, så jeg tok en tørr tannbørste..å sopet godt opp “smuss”, ca 10X10 cm fra Skifer steinens senter. RESULTAT, STAPPA med: Nano-fiber, Hydrogele-fragmenter og tilsynelatende sorte, gule METALLER!!!!. Gule og Blanke METALLER!!!.

Vi har allerede sett “Sorte kabel-tråder og Gule parasitt-tråder i vårt drikkevann. Flere av oss har lurt på hvordan Partiklene fra Fly&Droner ser ut, etter at de har landet i naturen. Jeg har skrevet om “Lag på Lag med Nano-krystaller på bakken”. De mest dominerende partiklene her, er Sorte Nano-Krystaller. De sorte Nano-Krystallene er LANGT MER magnetiske en de andre partiklene, men metallene viser også tiltrekningskraft til Knappenålen 👇 !!!!!. Nano-Fiberet (de hvite splintene) er også magnetisk og fiberet følger med de sorte nano-krystallene. So What ?. 😡. Dette er “mikro-støv” som kommer seg LETT GJENNOM PORENE, inn i blodet og forårsaker B.L.A Alzheimers. Aluminium, Barium, Strontium ets ets ets !!!.

Kan Nano-partikler forandre / bytte på grunnstoffenes atomære komposisjoner. Ja. Kan selvensemblerende Nano-partikler feks skifte partikkel-struktur fra Jern til Platinum eller fra Aluminium til Bly. Ja. Er alle nano-partikler positivt ladet ? TYDELIGVIS JA. Hvorfor er dette så viktig ?. Alle mennesker er født med negativt ladet celler..og når fremmede positivt ladet partikler kommer seg inn i kroppen..FÅR VI KREFT og/eller SVULST. TURBO KREFT!. Trykkspyl før barbeint i naturen og pass godt på BARNA.

————————————————————————————————————-

Nå som vi har tonnevis av “Sort-brune Nano- Krystaller” på bakken og over alt, fremtrer ordet “Flytende krystaller” og spesifikt “Mesogen krystallen”!. 👇 Vi kan (på barne-språket) si at det “flytende” ved uttrykket flytende krystaller, er molekyl-flak / molekyl- flater..som flyter på plass (med tiden) og tilslutt danner en krystall. Samtlige av “flakene” er nano-kjemikalske!. Flytende krystaller (som Mesogen) har Uregelmessig struktur og er enten skapt av naturen ELLER skapt på Nano-kjemikalsk måte!. De Sort-Brune Nano-krystallene jeg nettopp har tatt bilder av..kommer også som “flytende mikro- flak”, men disse har Regelmessig struktur. Vi vet at “Piezoelektriske nano-krytaller” betyr at vi kan sende volt INN i krystallen og få frekvenser UT..og motsatt. I Mesogen krystaller er det LYSET som avgjør om Elektrisitet skal slippe inn eller blokkeres (blokkeres ved refleks). Altså, et Elektrisk felt i krystallen som bestemmer AV eller PÅ. “Polymer-celler” har OGSÅ et Start & Stopp-signal. Start = Titanium og/eller Aluminium (som vi finner MYE av på bakken). Dr. Ana Mihalcea (og mange andre forskere) har funnet ut at Mesogen krystallen er mikrochipen som nr 1: Er koblet til Nano-robotene (via deres halvledende egenskaper). Nr 2: Mesogen krystallen blir notorisk brukt for , oppsyn, tilsyn, ettersyn..i og fra folkets blod, vaxa OG uvaxa!!!. Kan det bokstavelig regne fra himmelens syntetiske skyer, selvensemblerende “deler / flak for å forme en Nano-kjemikalsk Mesogen krystall ?. Ja. Kan slike “deler” være i Maten og Drikkevannet vårt ?. Ja. Ser vi Psykopatene bedre nå ?. Klaus..tro-fobien ?. Videre, Dr. Ana Mihalcea: “De har sprayet Morgellon over oss i over 30 år” og “Mengdene øker”. Professor Mihalcea repeterer: “EDTA og C-vitaminer”, men legger til Epleinsyre (“Malic acid”, som sikkert mange forstår)!. Her på siden min..finner vi mer detox-info gratis (mens fler og fler tjener på å rappe tekstene mine)…DEL & DEL likevel i hytt og pine!. 💜 Får sikkert lønn, over våre syntetiske skyer. Legger ut bilder av “Regnet” nå..litt senere i dag. Finner vel snart ut hva de “Sort-brune Krystallene er (bortsett fra tidligere beskrivelser). De “hvite splintene” kan være n-kjemikalsk Strontium-fragmenter. De “Blanke” kan være både Aluminium og Titanium. De sort-brune kan være Tungsten!.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.