Thorbjørn Morstad 05.05 2024

DETTE 👇 er “Regndråpene” vi får over våre hoder!!!. Rundt kl 06.oo i dag tidlig søn. 5 mai 2024, regnet det i ca 3-4 minutter. Jeg tok en hvit pose og strakk hånden ut av vinduet, for å høste inn noen regn-dråper. Røde, Gule, Grønne, Blå, Hvite og Sorte Morgellon (parasitter)!!!.💥 De Sorte er dominerende og flere av dem er langt lengre “kabler” enn hva jeg tidligere har sett!.

Denne samlingen av Parasitter, minner sterkt om “Eksperimentet på barn i ” som jeg OFTE har snakket om!. ” 30-40 Mikro-kabler i alle regnbuens PRIMÆR og KOMPLIMENTÆR FARGER…liggende i åpne sår på barna”..offisielt forklart (på tidlig 90tallet) som “Selvforskyldt Psykologisk Ustabilitet”. Eksperiment fra Afrika (90tallet)….til (2024)!!!!.

Jeg har skrevet MYE om Morgellon og Hydra-parasitter..og hva slags vanvittige egenskaper de har felles, men å vitne om dette med bilder..er vondt og tungt. Nå har det blitt DIREKTE LIVSFARLIG å gå ute i regnværet ???. Vi vet nå at Parasitt-fibrene er styrket med Nano-kjemikalsk Titaniumoksid og / eller Platinumoksid!.

Leger og Forskere får ikke drept parasittene, eller kutte Blodpropp-membraner de drar ut av folkets årer. Halvt Parasitt (Biologiske), halvt Nano krystaller / kapsler (Syntetiske). Disse “fargerike larvene” kommer ikke alene som “regn”..men i et hav av Hydrogele, Nano-fiber og Grapheneoksid (som jeg har vanskeligheter å fotografere med mitt elendige utstyr).

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.