Rothschild, Rockefellers og Bilderberg-gruppens hemmelige samfunn

hemmelige samfunn

Kopier linkE-postTelegramTwitterPinterestTumblrRedditHva skjerFacebookbudbringerUtskriftsvennligtekstmeldingSkypeDele

Rothschild, Rockefellers og Bilderberg-gruppefamilier er hemmelige samfunn.

I hundrevis av år har Rothschild- og Rockefeller-familiene dominert slaveri, , sentralbanker, politikk, falsk flagg-terror, voldelige styrter av regimer, avfolking og media.

Rothschild- og Rockefeller – familiene er en del av “elite” hemmelige samfunn som kontrollerer verden via ufattelige mengder penger.

Rockefellers og Rothschilds er en del av Illuminatis hemmelige samfunn og ansvarlig for alt kaos og løgner du ser i nyhetene og media i dag.

Vi har alle hørt om visse hemmelige samfunn – som det beryktede hodeskalle- og beinsamfunnet til Yale eller de mystiske frimurerne.

Visste du at alle nyhetsstasjoner er kontrollert av eliten?

Disse hemmelige samfunnene bruker nyheter, popstjerner, filmstjerner og sportsfigurer som dukker for å kontrollere eller hjernevaske mennesker. Denne hjernevaskingen av mennesker har foregått siden trykkpressens tid.

Hjernevasker folk for kontroll via alle medier

War of the Words-radiosendingen i 1938 av HG Wells var faktisk en test av regjeringen (kontrollert av “eliten”) for å se hvordan amerikanerne ville reagere når de ble fortalt at verden ble invadert av marsboere.

War of the Worlds-svindelplanen for radioprogram var en suksess, og forårsaket utbredt panikk. Tusenvis av mennesker grep nødvendigheter og flyktet fra hjemmene sine for sikkerhets .

War of the Worlds radioprogram hjernevaskingstest er nok et eksempel på hvordan regjeringen og hemmelige samfunn bruker nyheter og media til å hjernevaske og kontrollere mennesker, omtrent som den falske covid-pandemien (plannemien) i dag.War of the Worlds radioprogram 1938 planlagt som hjernevasketest av Elite

Rothschild-familien har vært knyttet til den nederlandske, britiske kongefamilien, Rockefellers og Vatikanet i mer enn hundre år.

Det stemmer, den katolske kirke er også med på hjernevaskingen, mer enn du noen gang vil vite.

Rothschild-familien ble rik fordi de er geniale forretningsmenn og svindlere som bruker formuen sin til filantropi.

På slutten av 1990-tallet ble det startet et fond på 200 millioner dollar ved Rothschild Inc., som spesialiserte seg på belånte oppkjøp av nødlidende virksomheter.

Illuminati, Bush-familien og Brainwashing for POWER

The Evil of John D Rockefellerhttps://www.roxytube.com/embed/PdHbHae6ncsqKQA


RELATERT INNLEGG

Frimurere og Illuminati – Et must å lese


Kriger tjener penger

Bush-familien, Clinton-familien, Obama-familien, Biden-familien, Rothschilds og Rockefellers før dem har svindlet og drept amerikanere i generasjoner.https://www.roxytube.com/embed/A7bV2iheerKIq2j

En mann ved navn Wilbur ble kåret til ” kongen av konkurs .” I 2000 overtok han Rothschild-investeringsfondet på 200 millioner dollar, med 250 millioner dollar fra investorer, og kalte det WL Ross & Co.

Han begynte å skaffe bedrifter i trøbbel, og satte millioner i slitende stål-, kull- og tekstilbedrifter. I 2006 ble WL Ross & Co. solgt til investeringsforvaltningsfirmaet Invesco for rundt 375 millioner dollar.

Under lavkonjunkturen i 2008 tok Invesco-firmaet kontroll over urolige banker i England, Hellas og Kypros. Det var også en del av en gruppe som kjøpte en eierandel på 35 % i Bank of Ireland under høyden av Europas gjeldskrise i 2011.

Rupert Murdoch

Den australske mediemogulen og medlem av CFR og milliardærklubben, Rupert Murdoch har vært venn med baron Jacob Rothschild siden 1960-tallet.

Murdoch kontrollerer FOX Broadcasting Company og ble (også) undervist i Oxford. Jacob Rothschild fungerte som nestleder i Murdochs BSkyB Corporation fra 2003 til 2007.

Murdoch, sammen med Jacob Rothschild, investerte i en eierandel på 5,5 % i Genie, som driver skifergass- og oljeleting i blant annet Colorado og de okkuperte Golanhøydene.

Rockefeller- og Rothschild-familiene har kontrollert stort sett alt siden begynnelsen!

I Kosovo er International Crisis Group aktiv; finansiert av George Soros , Rupert Murdoch, Goldman Sachs og JP Morgan.

Rockefellers og Bilderberg-gruppen og Rothschild-familier for ny verdensorden.

Rupert Murdoch og hans ekskone, den kinesiskfødte Wendi Deng, er også nære ekteparet Ivanka og Jared Kushner (rådgivere for president Trump.)

Blackstone Group – BlackRock

Blackstone er et av de (mange) investeringsfondene til Jacob Rothschild. Blackstone Group ble grunnlagt i 1985 av Peter George Peterson og Stephen A. Schwarzman.

Administrerende direktør i Blackstone, Stephen Schwarzman, var en økonomisk rådgiver for Donald Trump og styreleder for Donalds forretningsråd, «Strategic and Policy Forum».

Stephen A. Schwarzman ble initiert i Skull & Bones i 1969. Finansminister Steven Mnuchin ble Bonesman i 1985.

The Secret Society, Skull and Bones, er en enorm organisasjon, som Bush-familien er en del av. Bush-familien ignorerer alltid spørsmål om deres involvering av Skull and Bones.

I 2015 grunnla Jared og broren Josh Kushner, sammen med Ryan Williams (fra Blackstone, som ble Cadres administrerende direktør) investeringsselskapet Cadre.

Kushner har også inngått samarbeid med BlackRock, verdens største kapitalforvalter. BlackRock ble grunnlagt i 1988 som en del av Blackstone Group.

Ifølge det statlige mediet er BlackRock uavhengig av Blackstone siden 1995. Grunnlegger og administrerende direktør for BlackRock er Larry Fink.

Se Stephen Schwarzman og president Trump på et møte med bedriftsledere i Det hvite hus 3. februar 2017.

George Soros

Rothschild-agent George Soros var involvert med Trump i en konkurssvindel med General Motors-bygningen i New York.

George Soros (sammen med Goldman Sachs og Peter Thiel) finansierte investeringsselskapet Cadre, med 250 millioner dollar tidlig i 2015.

Kushner “glemte” å avsløre at han har gjeld for mer enn 1 milliard dollar fra 20 investorer, inkludert Blackstone Group, Bank of America , Citigroup, UBS, Deutsche Bank og Royal Bank of Scotland.

I 2009 var Mnuchin involvert i en gruppe investorer som inkluderte George Soros og John Paulson for å kjøpe IndyMac Bank som ble lagt ned i 2008. Etter at de omdøpte den til OneWest Bank, ble den solgt noen år senere med en fortjeneste på milliarder.

ECFR

Den nederlandske tyrkiske advokaten, Ekim Alptekin, har tiltrukket seg noen kontroverser over å betale Mike Flynn $530.000 for å lobbye (eller noe) og deretter få et tilbakeslag på $80.000.

Alptekin er nær Tyrkias president Erdogan og ble i 2013 medlem av European Council of Foreign Relations (ECFR).

ECFR ble medstiftet i 2007 av Mabel Wisse Smit (fremdeles en av presidentene), svigerinne til kong Willem-Alexander av Nederland.

ECFR ble finansiert av George Soros (som også er et fremtredende «medlem».) Siden 1990-tallet har Mabel jobbet for Open Society Foundation of Soros. Prins Constantijn, bror til Willem-Alexander, er også medlem av ECFR.

For informasjon om det “filantropiske” arbeidet til Soros og Mabel i Jugoslavia .

Jeffrey Epstein

Både Clintons og Donald Trump var (er?) gode venner med Jeffrey Epstein, som erkjente seg skyldig i seksuelle overgrep mot mindreårige jenter og drevet en pedofil sexring.

Epstein ble dømt til totalt 13 måneder i fengsel. De fleste kontoer hevder at hver søndag var Epstein innelåst hele dagen … dette betyr at Epstein var innelåst i totalt 56 hele dager.

Epstein arrangerte mindreårige jenter for blant annet prins Andrew. Donald Trump sørget for sitt private jetfly for at prins Andrew skulle møte sin gode venn Epstein.

Epstein var også medlem av Trumps Mar-a-Lago, hvor den mindreårige Virginia Roberts ble rekruttert av en annen pedofil, kjæresten til Epstein – Ghislaine Maxwell.

Rockefellers og Bilderberg-gruppen er onde og kontrollerer mennesker for den nye verdensordenen.

Se Nat Rothschild, Nefer Suvio, Nick Rhodes, Ghislaine Maxwell i London, juli 2013.

I 1996 introduserte Lynn Forester (kone til Evelyn de Rothschild) Epstein for Alan Dershowitz. Epstein introduserte raskt Dershowitz for Shimon Peres og prins Andrew.

I 2008 inngikk Alexander Acosta (nå Donalds arbeidsminister) som amerikansk advokat den gode avtalen med Jeffrey Epstein.

Ikke bare fikk Epstein en veldig mild dom, men den immuniserte også flere av pedofile som brukte “tjenestene” til Epsteins sexring (som angivelig inkluderte Alan Dershowitz.)

I 2011 skrev Acosta et brev der han forsvarte denne avgjørelsen:

Vår dom i denne saken, basert på bevisene som var kjent på den tiden, var at det var bedre å la en milliardær sone i fengsel, registrere seg som seksualforbryter og betale sine ofre oppreisning enn å risikere en rettssak med redusert sannsynlighet for suksess. Jeg støttet den dommen da, og basert på rettstilstanden slik den forelå og bevisene kjent på det tidspunktet, ville jeg den dommen igjen.

I brevet fra 2011 innrømmet Acosta at arbeidsløslatelsen i 16 timer per dag virket ” høyst uvanlig behandling ” som ” undergravet hensikten med en fengselsstraff “.

På sin bekreftelseshøring i senatet beskrev Alexander Acosta den hemmelige ikke-påtaleavtalen med Jeffrey Epstein som ” en god ting “.

I følge Acosta startet Epsteins advokater ” et årelangt overfall ” på påtalemyndighetene ” mer aggressive ” enn noen Acosta tidligere hadde møtt. Inkludert å følge vitner og diskreditere ofre ved å publisere deres profiler på sosiale medier.

Se Donald og Jeff med Melania Knauss (nå førstedame) og Epsteins assistent Ghislaine Maxwell på Mar-a-Lago 12. februar 2000 (Trump-fans hevder at Donald utviste Epstein fra Mar-a-Lago i 1999…)

Noen av de interessante navnene i den lille svarte boken til Jeffrey Epstein

Evelyn de Rothschild

Jessica Rothschild (sannsynligvis datteren til Evelyn)

Hannah Rothschild (sannsynligvis datteren til Jacob)

Edouard de Rothschild (sannsynligvis sønn av Guy de Rothschild)

David Rockefeller

Peter Soros (nevø av George)

Henry A. Kissinger

Rupert Murdoch

Alan Dershowitz

Ehud Barak

Tony Blair

hertugen av York

Hertuginne av York (Fergie)

Prins Bandar

Michel Prins av Jugoslavia

Prinsesse Olga av Hellas

Peter Mandelson

John Paulson

David Koch

og en gjeng med etternavnet Kennedy

Ghislaine Maxwell er fortsatt gode venner med prins Andrew og hans ekskone Sarah Ferguson (Fergie.) Se Maxwell og Fergie i New York City 8. desember 2003.

Russiagate

Noen mennesker som fulgte “nyhetene” på “Russiagate” er lei av det nå. Kanskje “Russiagate” bare er en annen oppfinnelse av de (Rothschild-kontrollerte) media for å skjule “Rothschildgate.”

Peter Mandelson er medlem av Bilderberg-gruppen og utnevnt til “life peer” av dronning Elizabeth. Mandelson er direktør for det russiske forsvarsfirmaet Sistema, som forsyner Putins Russland med missilsystemer for tidlig varsling.

Oleg Deripaska er administrerende direktør i RUSAL, venn med Roman Abramovich og nær . Abramovich er Putins nære fortrolige, og en felles aksjonær sammen med den russiske regjeringen i Gazprom, Aeroflot og RUSAL.

Nat Rothschild, sønn av Baron Jacob Rothschild, er forretningspartnere og nære personlige venner med Peter Mandelson, Roman Abramovich og også Oleg.

For noen av koblingene mellom Oleg Deripaska – Dmytro Firtash og tidligere valgkampleder for Donald Trump, Paul Manafor.

Alt du ser på nyhetsmediene er skriptet, enten du vil tro det eller ikke.

Alle medier, sportsfigurer, filmstjerner og popstjerner, er dukker kontrollert av Eliten. Eliten består av de med massiv økonomisk makt.

Rockefellers og Bilderberg-gruppen og Rothchild-familiene har vært involvert i politikk og media i generasjoner, og kontrollert alt for å hjernevaske folket.

Hvorfor skulle Rockefellers og Bilderberg-gruppen ønske å hjernevaske folk spør du? De vil ha makt og en ny verdensorden. Det er deres jobb å holde folket mot hverandre via rasismehistorier og kaos.

Hvis folk holdes i mørket og mot hverandre, kan de ikke kjempe mot det virkelige problemet, The Elite (hemmelige samfunn!)

Rothschild, Rockefellers og Bilderberg-gruppen er hemmelige samfunn og har møttes i det skjulte i årevis .

Abonner på bloggen min for å bli varslet om nye innlegg.

I kampen mot sensur på sosiale medier opprettet vi 2 nettsteder

www.roxytube.com – YouTube-alternativ

www.roxycast.com – Facebook-alternativ

I slekt

Ny verdensorden nektet av Jacob Rothschild

I “Politikk”

Bush Crime familiehistorie

I “Politikk”

Arrestasjoner og henrettelser av folket

I “Helse”

Kopier linkE-postTelegramTwitterPinterestTumblrRedditHva skjerFacebookbudbringerUtskriftsvennligtekstmeldingSkypeDeleSkrevet i Politikk og merket bilderberg , bilderberg group , hjernevasking av nyhetene , bush family , bush family skull and bones , bush skull and bones , covid hoax , elite , fake news , George Soros , illuminati , plannedemic , rockefeller , Rockefellers family , rockefeller , rothschild , rothschild familie , rothschilds , rotter news ,hemmelige samfunn , hemmelige samfunn , hodeskalle og bein , Soros , eliten , verdenskrig , verdenskrigssvindel . Bokmerke permalinken .

32Kommentarer

 Legg til din

  1. 1spørsmål 21 19. desember 2021 kl. 22.44SvareSteve når jeg føler for å finne brikker til dette uendelige puslespillet, finner du bare enda flere brikker, det føles som om dette er det uendelige puslespillet. Jeg har prøvd å finne flere artikler om Rothschilds kjøpte Reuters på 1800-tallet og for 20 år siden som Reuters kjøpte Associated Press. Har kildene dine kan avklare dette? Hva med søkemotorer glemmer Google, det kontrollerer hvordan det er med alle andre har Google kontroll med API-funksjonen i disse for å gjøre det nesten umulig å søke akkurat det du vil, bare å finne denne linken var som å finne en nål i en høystakk. I din undersøkende journalistikk har Tavistock også fangarme sine inne i Rothschilds og Rockefellers masse Empire and Fortune. Så har du de 300 som dette hemmelige samfunn av menn kan inkludere alle som er nevnt i bloggartikkelen din.Den siste tingen på Wil Paranormal Rumble-kanalen har brakt frem i lyset det mest skumleste man kan forestille seg i 2022 at verden kommer til å være i mørke i 5 måneder. Global Blackout vil da snart ta tre uker for en atomkrig mellom 2 kommunistland Russland og Kina angriper og Amerika. Etter det er en astroid på 7 km i diameter som vil bryte i 2 og krasje inn i 2 deler av havet. Jeg ønsker virkelig at det er det som skjedde med hvordan da år 2000 startet og 2012 begge ikke skjedde som ble profetert. Akkurat med Covid 19 viser det seg ting som er kontrollert av og properganda, jeg antar at jeg må vente til den globale blackouten forsvinner og varer i 5 måneder som ikke skjer, så er alt bra i det minste der.
    • 2ROTTER Nyheter – Steve 20. desember 2021 kl. 19:41 SvareJa, det stikker veldig dypt og jo mer du leser, jo verre ser det ut til å bli. Noen ting høres utrolig ut, og jeg er sikker på at det er noen ting vi aldri vil forstå. Denne verden styres av demoner. Informasjonen fra Rothschilds og Rockefellers er sann. Bilderberg eksisterer og frimurere er i hundretusenvis. Jeg leste om de 5 månedene med mørke. hvem vet. Bøy deg for ingen mann.
  2. 3Mary Vandekeer 24. oktober 2021 klokken 17.17 SvareTrumps er HCQ OG IVERMECTIN.
    Han fikk aldri skuddet.
  3. 4Konge 12. september 2021 klokken 15.13SvareTrump måtte presse vaksinen og levere den til verden umiddelbart slik at det ikke skulle være år i år med nedstengninger, noe som var planen deres. Han har sortert det ved å promotere det er det jeg tror. Hvis du ser på alt han har gjort og alt han sa, så jobbet han sammen med Q og de originale 200-generalene sammen med JFK for å få ned denne sataniske kabalen!!
  4. 7Eliza C 31. mai 2021 kl. 16.55SvareSlutt å prøve å anklage Trump som en del av disse korrupte elitene. Selvfølgelig måtte han krysse stier med dem i fortiden på grunn av hans multi-milliard dollar imperium. Han står imot sexhandel og korrupsjon, og det er derfor de korrupte mediene har angrepet ham helt siden han var i embetet i 2016.
  5. 11barry328 30. mars 2021 kl. 17.25 SvareGUD har gitt oss muligheten til å ta våre egne valg basert på våre individuelle moralkoder! Vi er produkter av miljøet vårt fra den tiden vi ble født, og vi lærte først av foreldrene våre og deretter av systemene som ble brukt for å videreutdanne oss, samt samspillet med venner, slektninger og bekjente. Kjerneverdiene vi begynner med kan endres over tid av gjentatte informasjonsstrømmer fra mennesker og ulike mediekilder. Mediekilder, for å lykkes, må lokke oss med informasjon vi synes er morsom, interessant og tilsynelatende nyttig, for å koble en melding som foreslår et produkt eller en tjeneste som skal kjøpes. Når ting gjentas via ulike mediekilder, kan over tid (hjernevasking) til og med kjerneverdier endres. Vårt moralske kompass er imidlertid virkelig målestokken for hvem vi er som mennesker! Så det blir åpenbart at kilden til hjernevaskingen vår må bedømmes med hensyn til dens ‘nøyaktighet og sannhet før vi aksepterer denne informasjonen som saklig og sann! De fleste voksne er forlovet
    med å tjene til livets opphold eller ta vare på et hjem, barn og andre familiemedlemmer, noe som i gjennomsnitt kan ta 10 timer fra hver dag, i gjennomsnitt 7 timer å sove og resten på 7 for alle andre aktiviteter. Vi velger kongressrepresentanter til å uttrykke våre ideer og ønsker i alle saker som blir lovene vi må adlyde basert på hva de forteller oss at de vil gjøre etter å ha blitt valgt, og få har ærligheten til sin overbevisning! Vår undersøkelse av kandidater må revurderes!
    Det er vårt ansvar og plikt å gjøre det! I 1871 hadde vår en eneste ordendring! Det ordet var “av” til ordet “for” Amerikas forente stater! Og det fjernet vårt individ
    Suvereniteten og vår nasjons suverenitet. Vi hadde derfor rett og slett blitt medlemmer av The Corporation of the United States, og det er vi fortsatt! Undersøk på egen hånd hva implikasjonene av det forræderiet har gjort med oss! Det er din plikt å vite sannheten!
  6. 12Charlotte Boeker 27. mars 2021 kl. 20.48SvareDu hadde min oppmerksomhet til du prøvde å implisere Trump. Han er den eneste grunnen til at festene ble forstyrret. Jeg stiller spørsmål ved alle faktaene dine nå
    • 1. 3Steve 27. mars 2021 kl. 23:57 Svare….og jeg stiller spørsmål ved alt som skjer med folket. Det som står i det innlegget kan bevises og er en del av fortiden. Trump var også på Epsteins jetfly. Det står på flyloggene. Hvorfor var han der? Kanskje for å samle mer info. Tenke utenfor boksen. Det var vanskelig å skrive, men det er en del av det. Beklager at du føler det slik.
    • 14Rød M 27. april 2021 kl. 03:27 SvareJeg tenkte akkurat det samme, helt til jeg fant det gjemt for øyet. Jeg foreslår at du går og ser igjen, ser på håndtrykket som brukes. De er alle en del av samme klubb
    • 15cb 5. september 2021 kl. 18:42 Svarehvorfor presser Trump vaksinen da hvis han ikke er skitten
  7. 16shellylopes5. mars 2021 kl. 05.05SvareIfølge rettsdokumenter har Trump utestengt Epstein fra Mar a Lago for å oppfordre til mindreårige.Folk knyttet til Epstein på 90-tallet ville ikke ha visst om hans forbrytelser.Interessant hvordan Vatikanet alltid kastes inn i noen sannheter uten noen bevis på assosiasjoner.Den katolske kirke er den eneste religionen som formelt forbyr frimureriet. De er ikke ekte jøder, og de hater katolikker.
    • 17Steve5. mars 2021 kl. 19:58SvareI mitt siste innlegg nevnte jeg at en venn av meg jobbet i Vatikanet og kirker rundt om i verden. Han så virkelig dårlige ting, og det var derfor han dro. Han er ikke lenger prest. De prøvde å utpresse ham, og han hadde ting på seg. Vatikanet og den katolske kirken er ond. Jeg tror forresten på Gud og Jesus Kristus, men vil aldri stole på noen prest.
      • 18Marcia 27. oktober 2021 kl. 03.51SvareJeg er 100% enig med deg den katolske kirken er virkelig ond, de prøver å diskreditere Jesus hele tiden.
        • 19tradcat1213 22. januar 2022 kl. 22.06 SvareIkke så. Det er onde elementer i Kirken, men det er også veldig solide og trofaste individer; både av presteskapet og lekfolket. Man kan ikke kalle Padre Pio (nå avdøde) ond. Ikke mange som ble berørt av Gud på den måten som han var, så vel som utallige andre helgener fra fortiden.
      • 20tradcat1213 22. januar 2022 kl. 22.04 SvareKirken i seg selv er ikke ond. Hver gang du involverer menneskeheten, er det muligheten for ondskap. Det som Kristus selv grunnla, kan ikke være ondt. Jeg kjenner veldig solide prester som er opptatt av frelsen til sjelene i deres sted.
  8. 21elendighet6819. februar 2021 kl. 17.49SvareSå langt som Trumps navn står på listen. Du må huske at alt som er og har skjedd, det er bortsett fra en plan og en hemmelig operasjon som har vært under utvikling de siste 20 årene og helt siden folk som er generaler osv. som hadde funnet ut om den planlagte 9/ 11 angrep fra avskum i vår egen regjering og deres elitevenner. Trump måtte finne ut av klikk for deres hemmeligheter og bevis. Etter at Trump hadde fått vite om barna, kuttet han alle bånd med Epstein, og det var da Trumps raseri begynte.
  9. 28Damian Supan 31. januar 2021 kl. 04.20SvareJeg skjønner det ikke. Er Trump folkets mester eller nede med eliten, som du hevder her? Kan du utdype??
    • 29Steve 1. februar 2021 kl. 9:20 SvareDet er vanskelig å si. Folk som hater Trump sier at han er nede med eliten, men Trump har alltid gjort det han vil og følger ikke noen, med mindre det er en handling. Bilderberg-gruppen og resten har eksistert i generasjoner. På slutten av dagen er det alt du trenger å vite … det er de som har ansvaret. trumf er et omstridt poeng.
    • 30Dave Hofler 18. desember 2021 kl. 16.15 SvareJFK ønsket å svekke sentralbankens dominans også!!! disse menneskene har hatt kontrollen i århundrer og vil aldri gi den opp … de selger kuler for kriger de lager, og siden det ikke er noen kriger akkurat nå, selger de mot et de skapte seg selv, med vilje løslatt i et land som ingen ville våge å presse på for å få svar
  10. 31Fru Patrick Campbell 21. november 2020 klokken 04:37 Svarenoen sier at den nåværende ‘krigen' mot president Trump er kampen om dominans mellom de to viktigste ågerbankfraksjonene: Rothschild-fraksjonen (Trump) vs Rockefeller-fraksjonen (Trump-hatere)
  11. 32Frøken Fiona A De Souza 21. november 2020 klokken 04:12 SvareJeg har sagt dette i årevis og fortalt folk om NWO og illuminati. Ingen hørte noen gang!

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.