Frimurere og Illuminati NY VERDENSORDEN

frimurere og hemmelige illuminati-samfunn styrer verden

Kopier linkE-postTelegramTwitterPinterestTumblrRedditHva skjerFacebookbudbringerUtskriftsvennligtekstmeldingSkypeDele

Frimurere og Illuminati er de samme.

Hvem kontrollerer verden? Du har kanskje hørt om «Illuminati», som er assosiert med konspirasjonsteoretikere.

Hemmelige samfunn er ekte og veldig farlige; de vil at du skal tro at de ikke eksisterer og vil gjøre alt for å beskytte hemmelighetene deres.

Frimurere har eksistert i generasjoner og vil få deg til å tro at de handler om kjærlighet og å hjelpe menneskeheten, men det motsatte er sant.

Les dette innlegget til slutten; den har mye info.

Hva er frimureri?

Frimureriet er et hemmelig samfunn og den mest bevoktede hemmeligheten i verdenshistorien. Du kjenner kanskje frimureriet ved et annet navn; illuminati. Frimurere og illuminati er det hemmelige samfunnet som styrer verden (også referert til som THE DEEP STATE.)

Siden 1717 da den første frimurerlosjen ble organisert for å styrte kristendommen, har satanismen sneket seg inn i nyheter, media, underholdning, musikk og mer. Frimurersymbolikk brukes i filmer, musikk, nyheter, politikk og Hollywood.

Hvis du trodde talent og forbindelser var nødvendig for å lykkes i Hollywood, musikk eller politikk, tar du feil. De som er “rike og berømte” er der bare fordi de har lov til å være det. De fleste kjente menneskene er ikke annet enn dukker av murere på øverste nivå.

Akkurat som å selge sjelen din til djevelen, hvis du adlyder, holder på deres hemmeligheter og deltar i sataniske ritualer, kan du nå langt.

Frimureriet og illuminati. Frimureriet skjult i skue i Hollywood-filmer og musikkindustrien
Frimurer-emblem – Emblem i midten med “G” er det mest anerkjente på frimurerlosjer og skjult på vanlig sted i de fleste filmer

George Washington, de fleste amerikanske presidenter, Walt Disney, Drake, Madonna, Jon Bon Jovi, Johnny Depp, Rod Stewart, Cardi B, Taylor Swift, John Travolta, bare for å nevne noen av tusenvis, er alle frimurere.

Du må tilhøre det hemmelige samfunn av frimurere og bokstavelig talt selge sjelen din for å komme til nivåer av stjernestatus, men når du tilhører dem, HØRER DU DEM.

X factor-vinner, Altiyan Childs, avslører verdens største hemmelige religion i videoen inkludert i dette innlegget nedenfor. Videoen av Altiyan Childs er litt over 5 timer lang og utrolig informativ. Se hele videoen, i deler av gangen hvis du må, for å lære om frimurere og illuminati.

Hva frimurernettstedet sier: Frimureriet er den ledende broderorganisasjonen i verden. Dens opprinnelse er tapt i middelalderens unoterte historie, men den ble formelt organisert i London, England, i 1717. Nåværende verdensomspennende frimurermedlemskap utgjør totalt over 3 millioner medlemmer, hvorav 1,1 millioner er i Nord-Amerika.

Med 75 000 frimurere og 450 lokale loger, har Ohio et av de største frimurermedlemskapene i noen stat i landet.

Det er rundt 6 000 000 frimurere over hele verden.

Som en broderlig organisasjon forener frimureriet menn med god karakter som, selv om de har ulik religiøs, etnisk eller sosial bakgrunn, deler en tro på Guds farskap og menneskehetens brorskap.

Ved å ta en titt på nettsiden deres handler frimureriet om broderkjærlighet og Guds kjærlighet og å gjøre det som er rett for dine medmennesker. Det fremstår som den gode broren til alle.

frimurere og illuminatis hemmelige samfunn. Frimureriet er et hemmelig samfunn og den mest bevoktede hemmeligheten i verdenshistorien. Du kjenner kanskje frimureriet ved et annet navn; illuminati. Frimurere og illuminati er det hemmelige samfunnet som styrer verden
Frimurere før et hemmelig møte

Noen frimurere rundt om i verden har en mye annen historie å fortelle. Kaninhullet på frimurere og illuminati er veldig dypt og verdt å utforske.

Ikke la deg lure av den frimureriske uskyldige og fredelige nettsiden. Akkurat som et pyramidespill (ordspill ment, antar jeg), vet du ikke hva som egentlig skjer før du er dypt forankret i de høye nivåene i organisasjonen.

Når du forsker på frimureriet, er det viktig å huske at det er en fin linje mellom kult og organisasjon. Det er viktig å huske Guds lære og huske hva Bibelen sier.

Du trenger ikke å vite noe om Bibelen for å forstå hva dette innlegget vil vise deg.

Frimureriet og deres symbolikk

Absolutt INGEN utenforstående har lov til å delta på frimurermøter og INGENTING diskuteres med noen utenfor deres frimurerloger.

La oss komme til bekjempelsen; Frimureri er satanisme i forkledning, men etter å ha lest dette innlegget, må du bestemme selv, som alltid.

Det er 33 nivåer i frimureriet. Alle nivåer under 33. vet ikke hva som faktisk foregår innenfor, bortsett fra de på 33. nivå av frimurere og illuminati.

Jesus Kristus ble anslått til å være 33 år gammel da han døde på korset. Dette er grunnen til at frimurere bruker tallet 33 så mye; det er en hån mot Jesus Kristus. Frimurere hater Gud, Jesus Kristus og kristne.

Tallet 33 brukes av frimurere ganske mye; det er et av favorittnumrene deres og en del av symbolikken.

Frimureriet; Hvor sannheter løys om og løgner er sannhet. Der mørket blir lyst og lyset blir mørkt. Hvor du går for å gå inn i satanisme og et liv med materialistisk moralsk frihet. Det er her du går for å miste deg selv i selvtilfredshet og tilbe dødelige. Du er lært opp til å hate Gud og Jesus Kristus og tilbe satan for å være kastet fra himmelen.

Hvis en frimurer sier at de ikke tilber satan, husk at de bare ikke vet (bare det høyeste nivået av frimurer kjenner hemmelighetene – nivå 33.)

Enhver frimurer under nivå 33 vil aldri vite hva som virkelig foregår i dette hemmelige samfunnet. Akkurat som et pyramidespill, er det bare de som er på toppen som sikter, mens de holder alle andre i mørket.

Alle frimurere er sverget til taushetsplikt på alt de diskuterer i logemøter, uavhengig av hvilket nivå de er på.

Frimurernes og Illuminatis hemmelige pakt – se denne videoen for å komme i ganghttps://www.roxytube.com/embed/YgDPUC2zI3o8K1M

Ny verdensorden planlagt fra begynnelsen

Den hemmelige samfunnsplanen for New World Order (designet av frimurerne i 1782) er lagt ut for alle å se på den amerikanske endollarseddelen (lagt til den amerikanske endollarseddelen i 1932.)

Frimurere opererer i symbolikk, og det er rundt oss. Dette innlegget, og videoen av Altiyan Childs nedenfor, vil vise deg andre sider av frimureriet; sider du aldri visste eksisterte, men er rett foran deg hver dag.

På baksiden av US ONE DOLLAR BILL vises “ANNUIT COEPTIS NOVUS ORDO SECLORUM”. Det er latinsk og kan oversettes til «Et plott å gjennomføre ved ed, EN NY VERDENSORDEN».

NOVUS ORDO SECLORUM er også tatovert på mange kjente personer, som Harry Potter-forfatteren JK Rowling, og oversettes til NEW ORDER OF THE AGE.

ANNUIT COEPTIS: ANNUIT oversettes til “blinker” og COEPTIS oversettes til “foretak” (et formelt løfte eller løfte om å gjøre noe.)

Alle frimurere og illuminati-medlemmer må ta et hellig løfte om ALDRI å snakke om det som foregår bak lukkede dører i deres hemmelige samfunn.

Mange bilder av kjente mennesker kan bli funnet med en finger over munnen, og danner “shhh” være stille, eller ikke fortelle bilde.

Frimurersymbolikk over hele USA En dollarseddel

ALT på den amerikanske endollarseddelen har mening; det er ikke bare design med linjer og former.

DEN AMERIKANSKE ONE DOLLAR SEDDELEN BÆRER BLÅSKYTTET FOR NY VERDENSORDNING av frimurere og illuminati.

Se hva som står på baksiden av amerikanske dollar; pyramiden, komplett med det altseende øyet.

Et pentagram (symbol på satan) kan tegnes fra bokstavene M, A, S, O, N. Hva staver djevelens pentagram? MURER

Frimurersymbolikk "ANNUIT COEPTIS NOVUS ORDO SECLORUM" er latin og oversettes til "A Plot to Undertake by ed, A NEW WORLD ORDER." Komplett med ALL-SEING-EYE-symbolet, som er veldig vanlig
“ANNUIT COEPTIS NOVUS ORDO SECLORUM” er latin og oversettes til “A Plot to Undertake by ed, A NEW WORLD ORDER.” Komplett med ALLSEENDE-ØYE-symbolet, som er veldig vanlig i frimurersymbolikk
frimurere og illuminati. frimurersymbolikk er overalt. frimurere styrer og kontrollerer verden og har gjort det i hundrevis av år. på baksiden av én dollarseddelen Frimurersymbolikk "ANNUIT COEPTIS NOVUS ORDO SECLORUM" er latin og oversettes til "A Plot to Undertake by ed, A NEW WORLD ORDER." Komplett med ALL-SEING-EYE-symbolet, som er veldig vanlig
Se hva som står på baksiden av amerikanske dollar; pyramiden, komplett med det altseende øyet. Hva staver djevelens pentagram? MURER
frimurere og illuminati. frimurersymbolikk finnes over hele verden. frimureriet er en kult som tilber satan. frimurere er kjent som eliten eller illuminati
Frimurerisk symbolikk er OVERALT

Lenge før frimurerne brukte egypterne «Horus øye», og det altseende øyet dukker opp gjentatte ganger i renessansekunsten som et symbol på kristendommen og Guds våkenhet. Men organisasjoner som Philadelphia Federal Reserve hevder at frimurerne Henry Wallace og Franklin D. Roosevelt målrettet valgte det da de redesignet dollarseddelen i 1934.

Nøkkeluttalelsene fra avsnittet ovenfor er THE FEDERAL RESERVE og REDESIGNED THE DOLLAR BILL.

Federal Reserve er IKKE en del av den amerikanske regjeringen – den er en ekstern enhet, akkurat som CIA og FBI. Det er ingen lover eller begrensninger for Federal Reserve Bank eller disse alfabetselskapene.

Les mer om sannheten på FEDERAL RESERVE HER.

Frimurersymbolikk (illuminatis hemmelige samfunn) er gjemt på et enkelt sted for de “dumme massene.” DE kaller seg «eliten» og allmennheten «dumme og vulgære».

Mennesker blir sett på som sauer for frimurere og illuminati; vi er ikke verdige til noe ifølge dem.

Frimureriet er sauen som skjuler ulven inne.

Inne i frimurerlosjen for murere på lavere nivå

https://youtube.com/watch?v=QkxpCe3zdvY%3Ffeature%3Doembed

Inne i frimurerlosjen for murere på høyere nivå – fra filmen «Eyes wide shut» (passende tittel) – seerens skjønn anbefaleshttps://www.roxytube.com/embed/UlhdUDapmJgqtjW

Frimurerlosjer er OVERALT

Frimurerlosjer finnes i alle verdens forsteder. Frimureriet, som du vil finne ut, er et hemmelig samfunn som praktiserer satanisme på vanlig sted.

Ved å ta en titt på nettsiden deres handler frimureriet om broderkjærlighet og Guds kjærlighet og å gjøre det som er rett for dine medmennesker. Det fremstår som den gode storebroren til alle, men andre frimurere rundt om i verden har en mye annen historie å fortelle. Dette kaninhullet på frimurere og illuminati er dypt og verdt å utforske.
Frimurer tidlig begynnelse for rekrutter
Ved å ta en titt på nettsiden deres handler frimureriet om broderkjærlighet og Guds kjærlighet og å gjøre det som er rett for dine medmennesker. Det fremstår som den gode storebroren til alle, men andre frimurere rundt om i verden har en mye annen historie å fortelle. Dette kaninhullet på frimurere og illuminati er dypt og verdt å utforske. frimurere og illuminati
Frimureriet har kommet langt; frimurer hovedkvarter

Bibelen er den eneste boken frimurere hater. Frimurere ser ONDSKAP som godt; de følger satan.

Frimurere og illuminati hater Jesus Kristus og tror at Gud er ond for å drive ut Lucifer fra himmelen.

Frimurere tror Lucifer (satan) risikerte alt (å bli kastet ut av himmelen) for at hans tilhengere skulle være hans egen Gud for å sørge for sitt folk.

Den nye verdensorden, planlagt av frimurere for hundrevis av år siden, har sakte manifestert seg og rotet seg dypere inn i dagliglivet uten at folk flest har lagt merke til det.

Frimurere (Illuminati, Bilderberg-gruppen, komiteen på 300, Rothschilds, Rockefellers) er satanister og har alltid sett på seg selv som «eliten». Du kan lese mer om Rockefeller og Rothschilds familier her.

Fredssymbolet er et frimurersymbol for kristendommens død av frimurere. Fredssymbolet er et opp ned kors med armene knepte.

Frimureriske symboler

 • Ett øye symbolikk (dekker det ene øyet for å understreke det andre øyet; alle seende øyne)
 • Skjult hånd i frakker eller klær
 • Hemmelig håndtrykk
 • Djevelhorn med pekefinger og pinky finger opp (sett i rockemusikk)
 • En finger over munnen i “hysj, det er en hemmelighet” – Secret Society
 • Pyramider, komplett med alt-seende-øye på toppen
 • Svært sterke forbindelser til egyptisk historie
 • “OK”-tegn med pekefinger og tommel, med de siste 3 fingrene opp, trippel 6-tegn (ser ut som “ok”-tegn)
frimurere og illuminati. Frimurerisk symbolikk brukt hver dag av Hollywood-skuespillere og kjente musikere. mest kjente personer du kjenner er frimurere i frimurerkulten; de tilber alle satan.
De fleste, om ikke alle, Hollywood-skuespillere har blitt fotografert mens de blinker med dette “ok”-tegnet, som er et symbol på trippel 6 (djevelens antall.) Frimurere tilber satan

Du vil se mange Hollywood-skuespillere eller musikere fotografert med en finger over munnen, som for å si “shhh” eller holde “ok-tegnet” over det ene øyet (djevelens nummer 666.)

Alle frimurere er under frimurer-eden om hemmelighold under torturstraff, etterfulgt av grufull død.

Robin Williams var frimurer og ble funnet død i sitt hjem; kvalt av løkken fra dørhåndtaket mens den er i sittende stilling. Det er vanlig at frimurere blir fjernet fra denne jorden ved å bruke hjemmet sitt som sitt siste hvilested; dette er i deres koderegler. Begikk Robin Williams selvmord eller var han ulydig?

Mens kristne tror at Jesus Kristus døde for deres synder, tror frimurere at satan gjorde det ultimate offeret ved å la seg kaste ut av himmelen for sitt folk.

Frimurere forakter Jesus Kristus og kristendommen for deres regler; det er derfor de kaller seg FRI murere. Frimurere tror ikke på den smale sti og Guds lover; de følger satan.

Frimurere snur alt; de tror at det som er godt er ondt og det som er ondt er godt, som er myse de deltar i seksuelle handlinger med flere partnere, menneskeofringer og tortur.

Jo mer lydig en frimurer er, som deltar i menneskeofring, masseseksuelle praksiser, handel med barn (adrenokrom) og mer sjokkerende handlinger, kan de stige gjennom gradene til høyere nivåer av frimureri (hvis valgt.)

Frimurere introduserer sitt religionssystem til den nye tiden (NEW WORLD ORDER) og snart vil dette bli smertelig klart for mange.

FORTSETT LESE….DET BLIR BEDRE/VERRE

Det er en massiv økning i sensur på nettet, sammen med transpersoners undervisning i klasserommene til små barn.

Covid var en lockdown-test for å se hvor mange som ville overholde mandater, akkurat som Orson Wells’ War of the Worlds radiosending var en test for år siden.

Mens folk krangler om bruken av covid-masker, beveger høytstående frimurere seg til deres NEW WORLD ORDER AGENDA, provosert av et falskt virus organisert av frimurere og illuminati.

JFK prøvde å advare folk gjennom ulike taler og uttalte seg aktivt mot hemmelige samfunn, men ikke mange lyttet. Det fantes ikke internett for publikum på 1950-tallet; ingen måte for folk å dele ideer og oppdagelser som det vi har i dag. JFK var stort sett alene i kampen mot frimureriet.

JFK og Abraham Lincoln var veldig imot hemmelige samfunn og ble fortiet fra å avsløre sannheten om frimureriet.

Frimurere opererer med grader (nivåer) av innvielser og bare de høyest rangerte murerne kjenner frimureriets sanne hemmeligheter.

En murer på 33. nivå er den høyeste graden i frimureriet; de mest sjofele og onde “menneskene” er 33. nivå murere.

Hvem er frimurere?

Hollywood-skuespillere, politikere, nyhetsreportere, kjente musikere, forfattere og andre kjente personer er frimurere. Disse menneskene er dukker av “eliten”. I bytte for deres lydighet blir de belønnet med berømmelse og formue av sine mestere.

De fleste frimurere vet ikke sannheten bak frimurersløret de tilhører og hva de virkelige hemmelighetene er.

Frimurere på lavere nivå gjør bud fra frimurere på høyt nivå i bytte mot berømmelse, formue og andre ønsker; himmelen er grensen hvis du adlyder.

Frimurersymbolikk er OVERALT

Hollywood-skuespillere, politikere, nyhetsreportere, kjente musikere, forfattere og andre kjente personer er en del av frimureriet; de fleste av dem vet ikke engang sannheten bak frimurersløret og hva de virkelige hemmelighetene er. Disse frimurerne gjør bud fra frimurere på høyt nivå i bytte mot berømmelse, formue og andre ønsker; himmelen er grensen hvis du adlyder. frimurere og illuminati
Red Hot Chili Peppers – Fra venstre til høyre – frimurer-tenkersymbol, kors som spotter Jesus Kristus med langfinger, djevelhorn, trippel 6-symbol
Hollywood-skuespillere, politikere, nyhetsreportere, kjente musikere, forfattere og andre kjente personer er frimurere. Disse menneskene er dukker av «eliten». I bytte for deres lydighet blir de belønnet med berømmelse og formue av sine mestere.
Kjenner du disse frimurerne? Kreativt pentagram med venner
Hollywood-skuespillere, politikere, nyhetsreportere, kjente musikere, forfattere og andre kjente personer er frimurere. Disse menneskene er dukker av «eliten». I bytte for deres lydighet blir de belønnet med berømmelse og formue av sine mestere.
Celine Dion er frimurer og illuminati-medlem. Hollywood-skuespillere, politikere, nyhetsreportere, kjente musikere, forfattere og andre kjente personer er frimurere. Disse menneskene er dukker av «eliten». I bytte for deres lydighet blir de belønnet med berømmelse og formue av sine mestere.
shhh ikke fortell
Hollywood-skuespillere, politikere, nyhetsreportere, kjente musikere, forfattere og andre kjente personer er frimurere. Disse menneskene er dukker av «eliten». I bytte for deres lydighet blir de belønnet med berømmelse og formue av sine mestere.
Hollywood-skuespillere, politikere, nyhetsreportere, kjente musikere, forfattere og andre kjente personer er frimurere. Disse menneskene er dukker av «eliten». I bytte for deres lydighet blir de belønnet med berømmelse og formue av sine mestere.
Hollywood-skuespillere, politikere, nyhetsreportere, kjente musikere, forfattere og andre kjente personer er frimurere. Disse menneskene er dukker av «eliten». I bytte for deres lydighet blir de belønnet med berømmelse og formue av sine mestere.
smashing pumpkins-sangeren er frimurer. Kjente personer er dukker i New World Order Agenda som har pågått i generasjoner i frimureriets verden. frimurere og illuminati
Smashing Pumpkins-sangeren … shhh ikke si det
Rihanna er frimurer. Hollywood-skuespillere, politikere, nyhetsreportere, kjente musikere, forfattere og andre kjente personer er frimurere. Disse menneskene er dukker av «eliten». I bytte for deres lydighet blir de belønnet med berømmelse og formue av sine mestere.
viser det ene øyet – hva står det på fingeren hennes?
madonna er en frimurer. frimurere og illuminati-symbolikken.
Madonna er en frimurer … shhh ikke si det
Taylor Swift er en frimurer og i illuminati. Hollywood-skuespillere, politikere, nyhetsreportere, kjente musikere, forfattere og andre kjente personer er frimurere. Disse menneskene er dukker av «eliten». I bytte for deres lydighet blir de belønnet med berømmelse og formue av sine mestere.
Viser ett øye – altseende øyesymbolikk
Hollywood-skuespillere, politikere, nyhetsreportere, kjente musikere, forfattere og andre kjente personer er frimurere. Disse menneskene er dukker av «eliten». I bytte for deres lydighet blir de belønnet med berømmelse og formue av sine mestere.
Ett øye – altseende øyesymbolikk igjen
Celine Dion er frimurer. Hollywood-skuespillere, politikere, nyhetsreportere, kjente musikere, forfattere og andre kjente personer er frimurere. Disse menneskene er dukker av «eliten». I bytte for deres lydighet blir de belønnet med berømmelse og formue av sine mestere.
Med det ene øyet er Celine Dion frimurer. Har du sett kleslinjen hennes for barn?
Justin Bieber er frimurer og illuminati-medlem. Hollywood-skuespillere, politikere, nyhetsreportere, kjente musikere, forfattere og andre kjente personer er frimurere. Disse menneskene er dukker av «eliten». I bytte for deres lydighet blir de belønnet med berømmelse og formue av sine mestere. svart øye klubb.
Justin Bieber dekker det ene øyet – Slå opp “the black eye club”
madonna er frimurer og illuminati-medlem. Hollywood-skuespillere, politikere, nyhetsreportere, kjente musikere, forfattere og andre kjente personer er frimurere. Disse menneskene er dukker av «eliten». I bytte for deres lydighet blir de belønnet med berømmelse og formue av sine mestere.
Madonna gjør det åpenbart – alltid pyramiden og det altseende øyet – djevelhorn og egyptisk (ja det går så langt tilbake)
madonna er en frimurer som tilber satan
Madonna med frimurerpyramide og altseende jakke
Hollywood-skuespillere, politikere, nyhetsreportere, kjente musikere, forfattere og andre kjente personer er frimurere. Disse menneskene er dukker av «eliten». I bytte for deres lydighet blir de belønnet med berømmelse og formue av sine mestere.
Hollywood-skuespillere, politikere, nyhetsreportere, kjente musikere, forfattere og andre kjente personer er frimurere. Disse menneskene er dukker av «eliten». I bytte for deres lydighet blir de belønnet med berømmelse og formue av sine mestere.
Pyramidesymbolikk, som på dollaren og i frimurerlosjer
Billy Corgan er en frimurer. Hollywood-skuespillere, politikere, nyhetsreportere, kjente musikere, forfattere og andre kjente personer er frimurere. Disse menneskene er dukker av «eliten». I bytte for deres lydighet blir de belønnet med berømmelse og formue av sine mestere.
Kanskje de bare liker “ok”-tegnet
Steven Tyler er frimurer. Hollywood-skuespillere, politikere, nyhetsreportere, kjente musikere, forfattere og andre kjente personer er frimurere. Disse menneskene er dukker av «eliten». I bytte for deres lydighet blir de belønnet med berømmelse og formue av sine mestere.
Flere nummer av udyret
Frimurere og illuminati. Hollywood-skuespillere, politikere, nyhetsreportere, kjente musikere, forfattere og andre kjente personer er frimurere. Disse menneskene er dukker av «eliten». I bytte for deres lydighet blir de belønnet med berømmelse og formue av sine mestere. Brad Pitt blinker det trippel 6 sataniske symbolet.
Brad Pitt blinker nummeret til udyret
frimurere og illuminati. 311-bandlederen er frimurer og hater kristne. Hollywood-skuespillere, politikere, nyhetsreportere, kjente musikere, forfattere og andre kjente personer er frimurere. Disse menneskene er dukker av «eliten». I bytte for deres lydighet blir de belønnet med berømmelse og formue av sine mestere.
Hvorfor ville du bruke dette?
frimurere og illuminati. Beatles var frimurere. Hollywood-skuespillere, politikere, nyhetsreportere, kjente musikere, forfattere og andre kjente personer er frimurere. Disse menneskene er dukker av «eliten». I bytte for deres lydighet blir de belønnet med berømmelse og formue av sine mestere.
Beatles med opp ned kors – HVORFOR?
frimurere og illuminati. Hollywood-skuespillere, politikere, nyhetsreportere, kjente musikere, forfattere og andre kjente personer er frimurere. Disse menneskene er dukker av «eliten». I bytte for deres lydighet blir de belønnet med berømmelse og formue av sine mestere.
Trommeslager fra Nirvana blinker det sataniske nummeret
frimurersymboler. Hollywood-skuespillere, politikere, nyhetsreportere, kjente musikere, forfattere og andre kjente personer er en del av frimureriet; de fleste av dem vet ikke engang sannheten bak frimurersløret og hva de virkelige hemmelighetene er. Disse frimurerne gjør bud fra frimurere på høyt nivå i bytte mot berømmelse, formue og andre ønsker; himmelen er grensen hvis du adlyder. frimurere og illuminati
Trippel 6-symbol fra kjente personer inkludert Bruce Jenner før han var kvinne
Brad Pitt er frimurer. Brad Pitt med frimurerring. Hollywood-skuespillere, politikere, nyhetsreportere, kjente musikere, forfattere og andre kjente personer er en del av frimureriet; de fleste av dem vet ikke engang sannheten bak frimurersløret og hva de virkelige hemmelighetene er. Disse frimurerne gjør bud fra frimurere på høyt nivå i bytte mot berømmelse, formue og andre ønsker; himmelen er grensen hvis du adlyder.
Brad Pitt bærer sin frimurerring
Hollywood-skuespillere, politikere, nyhetsreportere, kjente musikere, forfattere og andre kjente personer er en del av frimureriet; de fleste av dem vet ikke engang sannheten bak frimurersløret og hva de virkelige hemmelighetene er. Disse frimurerne gjør bud fra frimurere på høyt nivå i bytte mot berømmelse, formue og andre ønsker; himmelen er grensen hvis du adlyder.
Madonna er frimurer. mens alle kjemper mot hverandre på bruk av masker. frimurere og illuminati
Madonna er frimurer
Johnny Depp er frimurer. Kjente personer er dukker i New World Order Agenda som har pågått i generasjoner i frimureriets verden. frimurere og illuminati
IKKE JOHNNY DEPP! JA, Johnny Depp er frimurer
frimurere og illuminati. smashing pumpkins-sangeren er frimurer.
Flere Smashing Pumpkins … bare en moteerklæring?
frimurere og illuminati bruker symbolikk i alt de gjør.
En ung Justin Bieber selger sjelen sin tidlig i livet
bare Bieber er en fri murer. frimureriet er en satanisk kult som styrer verden. frimurere og illuminati
Bare en Bieber-video med djevelhornet beist som sier “det største trikset jeg noen gang har gjort” (det største trikset djevelen noen gang har laget var å få folk til å tro at han ikke er ekte.)
Hollywood-skuespillere, politikere, nyhetsreportere, kjente musikere, forfattere og andre kjente personer er frimurere. Disse menneskene er dukker av «eliten». I bytte for deres lydighet blir de belønnet med berømmelse og formue av sine mestere.
Flere Justin Bieber musikkvideo subliminale meldinger mellom bilder
Simon Cowell er frimurer. frimurersymbolikk er overalt. frimurere og illuminati
Simon Cowell er frimurer
Justing Bieber er en frimurer. Fra en annen Justin Bieber-video, komplett med pyramide med alt-seende øye (som på amerikanske dollarseddelen) og frimurer-emblemet. frimurere og illuminati
Fra en annen Justin Bieber-video, komplett med pyramide med altseende øye (som på den amerikanske endollarseddelen) og frimureremblemet
frimurer-emblem som sees overalt for frimureriet. frimurere og illuminati.
Frimurer-emblem sett overalt
frimurere og illuminati-symbolikken.
Frimurersymbolikk dreier seg om sex og orges. Det er her emblemet deres kommer fra. Legg merke til kongen som sitter på en kvinnes ansikt. Frimurersymbolet deres er basert på dette.
Quentin Tarantino er en frimurer som tilber djevelen ... dette er hva frimurere gjør. frimurere og illuminati
Quentin Tarantino er en frimurer … nok en trippel 6 symbolikk og tape over munnen … “ikke si det”
Cardi B er frimurer. Kjente personer er dukker i New World Order Agenda som har pågått i generasjoner i frimureriets verden. frimurere og illuminati
Cardi B er frimurer
Drake er en frimurer som tilber satan. frimurersymbolikk er på drakes albumomslag mens han blinker nummeret til djevelen. frimurere og illuminati. murverk bruker symboler overalt.
Drake er en frimurer. Ta en titt på albumomslaget hans…6 og det altseende øyet
Mylie Cyrus er en frimurer som tilber satan. Kjente personer er dukker i New World Order Agenda som har pågått i generasjoner i frimureriets verden. frimurere og illuminati
Miley Cyrus, sjokkerende, jeg vet
Britney Spears er frimurer og var også medlem av Mikke Mus-klubben som barn
disney er ond og en del av den nye verdensordenens agenda og en del av frimurere. frimurere og illuminati
Disney er ikke hva du tror det er
disney er ond. Walt disney var en veldig høyt rangert frimurer. frimurere og illuminati
Hva betyr “Mikke” i refleksjon?

Hvor mange tilfeldigheter må det være?

Gir PIZZAGATE og barnehandel som involverer pedofile i Hollywood og politikk mer mening nå?

Overlevende fra barnehandel snakker ut – Katie Groves – hjerteskjærende å se på, men dette er virkelighetenhttps://www.roxytube.com/embed/Jp5CHDz57l4wucn

Walt Disney var en meget høyt rangert frimurer. Det er en veldig eksklusiv Walt Disney klubb 33. Walt Disney klubb 33 er oppkalt etter 33. grad (høyeste rangering) av murverk.

Walt Disney var en meget høyt rangert frimurer. Det er en veldig eksklusiv Walt Disney klubb 33, hvor kun eliten er tillatt. Walt Disney club 33 er oppkalt etter 33. grad (høyeste rangering) av murverk.
Disney Club 33

Les mer om sannhetene om Disney her og Disneys blodlinje her.

Tror du en enkelt mann, Walt Disney, bygde Disney-imperiet, så fort, på egen hånd? Nei. Disney er ikke engang hans virkelige navn.

Kjente mennesker er frimurerdukker som brukes til å presse på New World Order Agendaen designet for generasjoner siden av frimurerledere og illuminati.

Frimurere og Illuminati sidesporer folk fra det som virkelig foregår i verden.

Videoen nedenfor vil åpne øynene dine for hva som egentlig skjer i verden … og det er bare toppen av isfjellet for frimurere og illuminati.

Denne videoen av x factor-vinneren, Altiyan Childs, avslører verdens største og eldste hemmelige religion. Videoen er ganske lang (5 timer), men er utrolig informativ. Det henger veldig godt sammen med fallet av kabalvideoene du har sett.

Hvis du ikke har tid til å se på én gang, del det opp i seksjoner; det er vel verdt det og MÅ DELE! Denne videoen om det eldste hemmelige samfunnet begynner ikke engang å skrape i overflaten på frimureriet.

X Factor-vinner avslører verdens hemmelige religion og frimurere – av Altiyan Childshttps://www.roxytube.com/embed/Sjt5L5vybuPx2u6

Frimurere er livredde for at befolkningen skal finne ut av dem. De bruker hjernevask ved hjelp av dukkene sine; Hollywood-skuespillere, politikere, musikere og lignende, for å presse agendaen deres.

Alt du trodde du visste er løgn.

Du har blitt avlet og hjernevasket fra barndommen til å tro den største løgnen hver eneste gang.

Folk sier at sannheten vil være veldig vanskelig å forstå og akseptere når de snakker om arrestasjoner og henrettelser av kjente personer og GITMO . Frimurerne og illuminati-hemmelighetene er en del av det de snakker om.

frimurere og Illuminati-reglene. frimureriet handler om symbolikk. frimurere har en agenda for ny verdensorden.
Fra frimurerboken

Frimurere tilber Lucifer (satan) som deres eneste sanne Gud.

Lucifer (satan) er den sanne guden for frimureriet.

Frimurere ser på mennesker som svake, sjofele og vulgære (deres eksakte ord.)

Frimurere vil ikke date, gifte seg eller samles med andre utenfor frimureriet.

Hvis et ektepar er murere og den ene overgår den andre, har de ikke lov til å snakke om det de vet med hverandre.

Frimureriet skjult i skue i Hollywood-filmer og musikkindustrienhttps://www.roxytube.com/embed/n92zomHqw4ZBOTp

Folk som blir dukker i bytte mot berømmelse og formue er bare toppen av isfjellet. Vi har ikke engang diskutert hvordan de er involvert i handel med barn, menneskeofring og kontroll av banksystemet. Vatikanet gjør hvitvaskingen for frimurere og Federal Reserve.


RELATERTE INNLEGG

Child Trafficking Survivor sier fra

Hva er Deep State

Rockefeller og Rothschild-familier

911 – det var ingen fly

Isaac Kappy avslører Hollywood-pedofile


Bare de som er tillatt i frimurerkulten vil drive karrieren deres til berømmelse, formue og popularitet, sammen med makt.

Veien for disse frimurerdukkene er ikke lett, siden de er pålagt å holde alt de vet hemmelig, delta i menneskelige offerfester og tortur og drap av barn (barnehandel) for det første.

De som ikke overholder frimurerregler blir behandlet på ulike måter, alt fra latterliggjøring, til karriereslutt (Mel Gibson), til grotesk tortur og død på ubehagelige måter.

Frimureriet er et filtreringssystem som tillater og plukker ut mennesker som har lov til å være på verdensscenen, i søkelyset (kjente mennesker.)

Ved å ta den hemmelige eden om taushet og adlyde, blir frimurere kastet over andre i karrieren og blir belønnet med berømmelse og formue.

frimurersymbolikk finnes over hele verden. frimureriet er en kult som tilber satan. frimurere er kjent som eliten eller illuminati
Frimurerlesing

Hvis du har tid og lyst, kan du finne informasjon om frimurere og illuminati online (på de riktige stedene) eller i frimurerbøker (ikke deres faktiske bøker; de er kun for medlemmer.)

Gjør et søk etter frimurertempler i ditt område; du finner ganske mange.

Frimurere er disipler av satan

Frimurere håner oss ved indirekte å vise hva de gjør, eller planlegger å gjøre, hver dag, gjennom filmer, musikk, TV-programmer, politikk og mer, via symbolikk.

Frimurersymbolikk er overalt ; deres syke og forskrudde regler krever at de viser oss hva de gjør; de gjør dette i alle former for medier.

Alt du tror du vet er en løgn fra MSM (mainstream media fake news), til Hollywood og politikk.

Så hvem er på toppen av frimurerpyramiden? Det er satan; den de tilber.

90 % av frimurerne (skuespillere, musikere, politikere) vet ikke hvorfor de sverger til taushetsed ved straff for tortur og død; noen av dem tror faktisk det er en kristen organisasjon.

Frimurere tror Lucifer (satan) setter deg fri ved å synde. Avslørings varsel; paven er en av mange frimurere , og det samme er «kongefamilien».

Bare frimurere på høyeste nivå (33. grad) kjenner de sanne hemmelighetene og agendaen til deres sataniske kult.

For like mye som frimurere feirer livet i ulike former, feirer de også døden i grotesk form.

Frimurere tror ikke på synd; det er bare natur. De hater Gud og Jesus Kristus og enhver kristen eller selvbevisst person.

Frimurere kaller Lucifer lysbæreren og at du ikke bør “tvile på det.”

Det frimureriske hemmelige samfunn er avhengig av at folk tror at alt dette er gal prat, at det bare ikke er mulig. Frimurere trives ved å holde vanlige hverdagsmennesker i mørket, mens de håner via symbolikk.

Skuespillerne, musikerne og menneskene i søkelyset du ser opp til har blitt brukt som dukker for å lure. Jeg vet det høres umulig ut, men etter å ha sett den videoen, bør du være godt klar over hva som egentlig skjer i verden. Det kommer til å bli vanskelig å avlære det du har blitt fortalt hele livet.

DEN STORE LUKKET AVSLUTTET – Kjente personer er frimurerdukkerhttps://www.roxytube.com/embed/RhmS7B7Q4nloa5r

Folk kan si, “åh, bestefaren min var frimurer og ingenting av dette skjedde.” Husk at frimurere ikke har lov til å diskutere noe og enhver frimurer under en 33. nivå murer vet ikke mye.

Hvem tror du guvernører og politikere tar ordre fra om å presse “vaksine”-agendaen?

Hjelper dette med å kaste lys over The Deep State og hvem som kontrollerer den?

Tror du president Trump «tømmer sumpen» til denne massive frimurerorganisasjonen over hele verden?

Bruk øynene Gud ga deg for å se hvordan denne verden egentlig er.

Hva er dine tanker om  frimurere og illuminati? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Har du en historie eller nyttig innsikt å dele? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor eller send en e-post.

Del dette ROTTER News-innlegget med andre

Abonner på ROTTER News  – Velg ukentlige eller ekspress-e-poster. Leveringsalternativet kan endres når som helst.

Ukentlige e-poster sendt lørdag morgen – Ekspress-e-poster sendt ut for hvert innlegg.

Etter å ha registrert deg på vår e-postliste, sjekk e-posten din for å bekrefte. 

Din e-postadresse deles ALDRI; den brukes kun til vår e-postliste.

RoxyTube.com  – YouTube-alternativ av meg

Roxycast.com  – FB-alternativ av meg

I slekt

New World Order av frimurere og Illuminati

I “Politikk”

Barnehandel og satanisme i regjeringen

I “Politikk”

Prediktiv programmering på vanlig nettsted

I “Politikk”

Kopier linkE-postTelegramTwitterPinterestTumblrRedditHva skjerFacebookbudbringerUtskriftsvennligtekstmeldingSkypeDeleSkrevet i Politikk og merket agenda 2030 , Agenda 21 , Altiyan Childs , er hemmelige samfunn ekte , arrestasjoner og henrettelser av kjente personer , forbrytelser mot menneskeheten , kabalens fall , frimurersymboler , frimureriet , frimurersymbolikk , frimurere og GITMO UP DATE , , illuminati symbolikk , illuminati symboler , er illuminati ekte , ny verdensorden ,Rockefeller familiehistorie , rockefellers , rothschild-familien , Rothschild-familiens historie , rotter-nyheter , hemmelig samfunn , den dype staten , kabalens fall , hva er frimurere , hva er hemmelige samfunn , hva er en frimurer , hva er et hemmelig samfunn , hva er frimureriet , hva er deep state , hvem styrer verden , X factor vinner video . Bokmerke permalinken .

55Kommentarer

 Legg til din

 1. 1Antivaxxere er dumme26. april 2022 kl. 08.18SvareMen jag älskar ju djävulen!
 2. 3Tim Geiger 19. desember 2021 klokken 23:24 SvareLivet i kroppscellen beveger hver del uten tilkoblinger for å bevise at kraften har et sinn av visdom til å gjøre hver jobb med en viss hastighet som må være på riktig sted for å gjøre hver jobb for å holde seg i live. Lag en del og før den andre vil den dø, så det betyr at alt er laget på en gang som beviser at det ble gjort av et visdomsinnet.
 3. 4Tim Geiger 19. desember 2021 klokken 23:18 SvareHvis du vil ha livet, får du en test for å se om du bør få mer fra Gud?
 4. 5Marshall 26. august 2021 kl. 10:42SvareKjære Altiyan Childs,
  Takk for nok en del av puslespillet, jeg har mistenkt i mange år, men videoen din bekrefter dette for meg. Se denne videoen på Rumble når du kan. Det handler mer om katedraler enn om flat jord. Jeg er ikke overbevist om senarioet med flat jord, men katedralene og den kuppelformede arkitekturen som fungerer som gratis energi gir mye mening for meg. Hva om dette er nok en ENORM hemmelighet som frimurerne holder på?Videoen er av FREETHINK3R, videoen heter “The lost history of flat earth” Jeg fant den på rumble. Tittelen er litt lurende, men en må se!Takk for din tapperhet, WWG1WGA!
  Marshall
  • 6Tim Geiger 19. desember 2021 klokken 23:36 SvareKlubben er ikke i kirken fordi noen tror på utviklingen av vitenskap eller de tilber Satan for makt som bare er for en periode og deretter døden i dommen. Evolusjon eller du kan ikke sette kontroll over kroppsceller så begge gjorde det ikke og vitenskapen er fra Guds sinn i virkelighetens logikk.
 5. 7Nicole 8. august 2021 klokken 23:21SvareVideoen er veldig øyeåpnende, men på samme måte som Altiyan viser hvordan medlemmene gir massene åpenbare tegn på hvem de tilhører, på en måte å håne oss i det åpne, er hele denne videoen den samme typen åpenbare tegn. Organisasjonen la ham tydelig frem til denne videoen for å fortelle oss hele sannheten, for å vise oss at fortsatt ingen vil lytte selv når det er rett i ansiktene våre. Han sier til og med på slutten, de som ikke ser det, fortjener skjebnen som kommer. 6 synlige tegn som han påpeker i videoen, som han også skildrer mens han sitter der…. 1) det åpenbare ene øyet som med jevne mellomrom blir dekket av håret, som lett kan gjemmes bak øret, men aldri er, lar alltid viften bak kameraet blåse håret ut av plass og hviler beleilig på det høyre øyet gjennom hele videoen! ….2) han bærer et død Jesus-kjede, som den syndige paven skryter av, den samme paven (alle paver) som han påpeker i videoen, og også det samme konseptet som medmedlem Andrew Lloyd Webbers skuespill (Jesus Christ Superstar) skildrer en historie om Jesus som dør og forblir død, som påpeker han også! Det er det de alle ønsker, at Jesus skal forbli død! Sanne kristne bærer et tomt kors for å vise at Jesus har oppstått! ….3) det er en oppreist penislignende planteobelisk på bordet bak ham over venstre skulder, det samme obelisklignende monumentet han påpeker at vi alle har i våre hovedsteder/byer…. 4) han har på seg svart og hvitt, de samme fargene han sier forvandler godt og ondt som ett, det samme som de rutete gulvene han stadig peker ut som et annet tegn… 5) gardinene over høyre skulder lager en pyramideform, komplett med den adskilte øvre delen der øyet bor, også igjen i svart-hvitt…. 6) halskjedet under krusifikset hans er et lite speil som reflekterer korset, som ikke bare får ham til å vise et opp-ned kors, men også få ham til å vise et dobbeltkors (krusifiks pluss refleksjonen). Jeg tror ikke det er en feil at han viser seks tegn på murerlojalitet mens han angivelig er ute etter dem. Akkurat som Kanye West, håner han kristne ved å si at han er en, men viser at han ikke er det, samtidig som han forteller hele verden at NWO planlegger.
  Bortsett fra disse synlige tegnene gjennom hele videoen, sier han faktisk aldri navnet «Illuminati», han sier bare mot slutten at frimureriet adopterte en hemmelig selskapsgruppe som var aktiv fra 1776-1785, så han beskriver Illuminati uten å si navnet. ….. Han “siterer” også Bibelens skriftsteder på en ikke-spesifikk måte, ikke ord for ord og sier aldri Bibelens bok med det spesifikke skriftstedet, bare vagt merket med “evangeliene” når et klipp viser …. Han kysser også en mørkerød bok på slutten som tydeligvis ikke er Bibelen!
  Videoen har hundrevis av bilder fra fortid og nåtid av gamle historiske medlemmer og boktekster, spør deg selv hvor fikk han alt dette fra? var det han alene som omfattet alt dette og satt alt sammen? En fem timer lang video komplett med grafikk, filmklipp, redigering, tidsstemplede teasere (“på så mange minutter (en 54 vises i nedre høyre hjørne) vil jeg avsløre den neste hemmeligheten for deg) Alt i samme antrekk?? Det føles skriptet!! Tror du virkelig den ble filmet samme dag?? Det er som en film han ble valgt til å spille i som “varsleren” mens han holdt seg inne som et aktivt medlem (derav tegnene på hvem han fortsatt tilhører). Hvis organisasjonen ikke ville ha denne videoen opp, tror du ikke den hadde blitt tatt ned nå!?! Alt dette foruten ryktet om at han fortsatt lever i beste velgående og rekrutterer nye medlemmer!
  Denne videoen er som et forklaringsbrev en drapsmann legger igjen før et massemord. De legger ut kortene sine og viser oss alt, folk tror de bløffer, men det gjør de ikke. De beviser for massene at de virkelig alle er dumme og fortjener å dø. Denne videoen er informativ samtidig som den er åpenbart arrogant. Det er det samme svart-hvitt rutete gulvet som skildrer forvandlingen av godt og ondt. Satan er så stolt at han ikke ville at massene skulle gå glipp av hvem som står bak det globale drapet som er i ferd med å finne sted!
  • 8Steve 9. august 2021 kl. 08:46 SvareNicole, jeg føler det samme, og hvis du ikke har noe imot det, vil jeg gjerne inkludere det du skrev her og legge det til det innlegget; du skrev det bra.
 6. 9Barney Fife 4. august 2021 kl. 19.10 SvareANNUIT betyr å nikke samtykke, å favorisere, å smile til.
  COEPTIS betyr forpliktelser, bestrebelser, begynnelser.
  https://greatseal.com/mottoes/coeptis.html Alt om hemmelige samfunn vises i Bibelen og alle hemmelige samfunn er kontrollert av GOG og hans horde av bedragere og det er den som har kontrollert alle ting siden tidlig på 1900-tallet. Det står også i Bibelen for de med øyne å se og hjerter å forstå. Selv om jeg forstår at mange ikke er interessert i å studere Bibelen, har jeg gjort det i mange, mange år; dissekere det ord for ord og frase for frase. Kanskje er det derfor Gud sier til oss i Hosea 4:6 og Jesaja 5:13 ‘mitt folk går til grunne/omkommer på grunn av mangel på kunnskap. Lei seg.
 7. 10Barney Fife 31. juli 2021 kl. 06.55 SvareMatteus 21:42 Jesus sa til dem: Har dere aldri lest i skriftene: Den steinen som bygningsmennene forkastet, den er blitt til hjørnet; dette er Herrens gjerning, og det er underfullt i våre øyne? ‘Byggmennene’ nevnt i det ovennevnte verset er faktisk Frimurerne. Frimurerne ble ikke kalt ‘frimurere’ før i de siste dager da de erklærte seg fri fra undertrykkelsen av den falske Gud (Skaperen) da Satan/Lucifer, deres messias, frigjorde Adam og Eva.
  Hvem er dukkemesterne som mange kaller ‘elitene’, som også involverer håndlangerne eller ‘nyttige idioter’ som de virkelige dukkemesterne kaller dem. Hvem er de virkelige dukkemesterne?
  Jeg har gjort mye historisk forskning på deres egen dokumentasjon og bibelstudier for å finne ut hvem menneskene er som har kontrollert denne verden i ondskap; skape denne frie slaveverdenen der vi alle nå lever i et gjeldsbasert, fiat økonomisk system, og du kan lese om dem her; hvis du bryr deg og hvis du gjør det, les til slutten for å lære hele sannheten. Det går sakte i begynnelsen fordi grunnarbeidet måtte legges slik at du vil forstå hvordan det hele henger sammen; vær tålmodig det vil være verdt tiden din. tinyurl.com/matrixofgog som handler om Esekiel 38 og 39; to av de mest misforståtte bøkene i Bibelen. GOG og hans horde av bedragere har brukt USA til å helle ut utuktsbegeret til alle nasjoner som nå har fått ALLE nasjoner til å bli åndelig Babylon.
 8. 11Dana Palmer 31. juli 2021 kl. 02.42SvareAtilyan Childs er fortsatt medlem. Han rekrutterer yngre medlemmer. Hvis du ser videoen, vil du legge merke til at han fortsatt bruker flere tegn og symboler. Goforitrandy på bitchute og youtube forklarer det bedre enn meg.
 9. 1. 3pete 27. juli 2021 klokken 12:53SvareMen er det mer i historien? hvor kom de fra? Hva er målet deres?Ikke la deg lure av hvordan han ser ut, denne mannen har noen veldig, veldig interessante teorier og bevis, det vil forvirre deg.I et nøtteskall går dette tilbake til Egypt.
  Opprinnelsen til frimurerne ligger i de faraoiske blodlinjene fra Egypt, derfra forvandlet de seg til Tempelriddernes organisasjon i Europa, og disse forvandlet seg til frimurere. Frimurerne ble forfulgt og drept av den franske kongen, men mange tusen rømte til.. Sveits.De mange gjenværende frimurerne grunnla Sveits i 1192, og i dag har vi en situasjon der nesten alle store verdensaktører innen bank, farma, ingeniørfag, kjemi etc etc har sitt hovedkvarter i det ‘nøytrale’ og ‘rene’ Sveits (Også Bill Gates’ GAVI, WEF, BIS, IOC, Novartis osv.). Tilfeldigheter?Du kan satse på at nesten alle verdens ledere har en nummerert bankkonto i det ryddige og ryddige ‘nøytrale’ Sveits, hjemlandet til udyret vi kjemper mot i dag, kalt den Luciferianske kontrollerte dype staten. Alle våre ledere vet det fordi de alle er en del av den samme eldgamle blodlinjen av parasitter.Sant eller ikke sant, det er en veldig underholdende historie, du kan ikke finne på dette.
  https://www.youtube.com/watch?v=ENqJOUyMJi0Det er ting han egentlig ikke berører, og det er den helt nylige tilbakestillingen vi ser ut til å ha hatt rundt 1700-1800-tallet som involverer gjørmeflom, foreldreløse tog … og de berømte verdensutstillingene etter seieren (dronning Victoria!). Mengden drap, løgner og forberedelser de legger i denne tilbakestillingen får hodet til å snurre. Det hele er veldig likt det vi ser skjer med covid-jukset. Vi er i de tidlige stadiene av deres neste tilbakestilling… enda et folkemord på gang for å gjøre oss fullstendig ferdige? Alt chippet og vaxxed som storfe for våre mestere.Forresten Faraos epoke er ikke tusenvis av år siden slik Bibelen forteller deg, men Anatoly Fomenko kan forklare den virkelige kronologien bedre enn meg. Hele vår kjente historie fra Egypt til Roma til Hellas skjedde for mindre enn 1000 år siden.Det er sjokkerende, og jeg beklager hvis du ikke sover godt i natt.
  • 14Jeff 30. juli 2021 kl. 08.59 SvareDet er alltid godt å høre kunnskapsord være en trist sannhet i denne totalt forvillede verdenssivilisasjonen. Når det gjelder meg som 66-åring, forlot jeg USA i 2006 og har bodd på Filippinene siden. En overlevende har med andre ord ikke. Men velsignet fordi jeg ikke trenger å lære bort alt det lærte tullet som jeg egentlig aldri ble lært opp. Med andre ord ekstremt åpensinnet.
 10. 15Scott 17. juni 2021 kl. 07.55SvareAlt er sant, utmerket arbeid.For en full oversikt over ALT, se The Fall of the Cabal (2020) og oppfølgeren til the Fall of the Cabal (2021) på bitchute: https://www.bitchute.com/channel/ws4fMTn6yNc7/Kunnskap er makt.
 11. 17Akeoeka Willbarri 16. juni 2021 kl. 10:12SvareJeg så hele klippet over en uke eller så, virkelig opplysende.Jeg ble irritert over det konstante håroppsettet og det ene øyesymbolet som hans del skapte.Han knytter meget overbevisende forbindelsen til at alle de mektige menneskene som er fotografert viser symboler mens de viser et av symbolene.Har alle hørt om Revelation of the Method? Hvis du kjørte showet “All the world is a scene” ville du ikke ha dekket alle basene? Vil du ikke kontrollere/skape de slemme og de gode?Han kan være ekte, det er mulig, kanskje jeg er for sliten, det føltes bare litt som en inforeklame, som kontinuerlig ber om å vente til slutten, kanskje det er det som skal til for å få frem viktig informasjon. Jeg har absolutt lært noen detaljer fra denne videoen, og uavhengig av den sanne kilden er den av verdi.Det er en sak for ideene som ligger i Hermetic Principals som det er for eksempelet til Jesus Kristus, sammenligne og kontrast om og om igjen.Vi vil ikke vite før vi vet, om vi er heldige nok.Alt jeg virkelig kan tilby er å vite hva godt er og leve det så godt du kan. Hensikten din er så viktig, mer enn noe ord eller tittel. Dine handlinger taler virkelig høyere.Det kan godt komme til valget, samtykke til tyranni eller bli slukket for å nekte.Jeg liker å tro at jeg ville nekte og ta det som måtte komme i etterlivet. Jeg vet i mine bein og dypere, i min ånd at dette livet har en hensikt, vi er her etter min mening for å tjene livet og vokse og vise takknemlighet for vår skaper.Hvert pust i kroppen vår kommer fra skaperen, vi er så ofte så utakknemlige, bare ber om nåde når luften renner ut for oss.Gjør gode ting for godhets skyld og ingen andre, ikke for belønning, ikke for godkjenning, ikke for sikkerhet, ha mot selv om du er redd for slutten er ikke slutten.
  • 18Steve 16. juni 2021 kl. 10:43 SvareDette var perfekt!
  • 19Kjent navn 20. april 2022 kl. 9.15 SvareGodt jobbet. Jeg la merke til håret hans og lurte på hvorfor han ikke satte et bånd på det. Det var distraherende, men ga aldri den åpenbare forbindelsen.
   Jeg er ikke kablet til å gjøre disse forbindelsene. Derfor er vi bedre sammen. Jeg har andre styrker, men å se ondskap og hensikt i andre er en svakhet.
 12. 20Laurel 6. juni 2021 kl. 18.13SvareJeg trodde ikke kvinner fikk komme inn i frimurerne. Jeg har alltid sett menn representere den klubben. Alle som har fulgt denne onde greia bør være klar over at Trump ikke er en god fyr. Q er også en distraksjon. Med enhver organisasjon med makt vil det være indre kamper om topplassering. Dette kan være hva Trump handler om. Eller dette er en annen distraksjon for å holde oss opptatt og for å få oss til å sitte på sidelinjen og tro at noe blir gjort. Han skal også ha gått på et jesuittuniversitet. En ting som mange mennesker kommenterer rundt på internett er ideen om at WW2 startet alt dette. FEIL. Det startet heller ikke med Egypt heller. Dette går helt tilbake til begynnelsen. Denne ondskapen har alltid vært her. Dette er Satans verden.
 13. 23Soloppgang 5. juni 2021 kl. 14.45 SvareEn ting til… Jeg leste om kazariske jøder, ikke blodsjøder, men Satan-tilbedere som tok jødisk tro og forvridd den. På toppen av murerne hersker de også over dem helt ned til Satans lokale synagoge. Jeg var nylig på et hagesalg nær meg i et hyggelig jødisk samfunn. De flyttet og solgte inventar og skap. Jeg var interessert fordi jeg gjør om badene mine, så de slipper meg inn i huset for å se. Jeg skjønte at det var feil fordi de sa at jeg måtte få det før mandag. Det var inspeksjonsdagen, så jeg kom ikke tilbake, MEN før jeg visste dette, mens jeg viste meg badet på hovedsoverommet, så jeg en GIANT 5 fots treinnrammet baphomet. Jeg tenkte helvete det er her! Jeg så selv, og det var et sjeldent blikk inne i et hus som en vanlig person aldri ville se. Jeg måtte kommentere det og si “oh, the baphomet”, men de ignorerte meg. Jeg ville ikke rote med dem. Den var IKKE til salgs. LOL
 14. 24coronistan.blogspot.com5. juni 2021 klokken 13:26SvareHva er frimureri? Svar: Jødedom for ikke-jøder (Makow)
  • 25Stuart 19. september 2021 kl. 10:39SvareKan noen hjelpe meg med noe?
   Frimurere liker tallet 33 og bruker det regelmessig for å betegne svindel.
   For eksempel har ‘hånd, ansikt, plass’ blitt brukt under covid… H+F+S = 33
   Med dette i tankene, er det ikke mistenkelig at Jesus døde som 33-åring?
   Jeg leste ovenfor at det er en form for hån, men historiens forfattere dikterer oppfatningen, og det er de som sier at han døde som 33-åring?
   • 26ROTTER Nyheter – Steve 20. september 2021 kl. 22.18 SvareDe hater Jesus og Gud. De bruker 33 for å håne ham, som du sa. De HATER Gud fordi Gud kastet Lucifer ut av himmelen og de følger Lucifer fordi de tror han risikerte alt, inkludert evigheten i himmelen for det han trodde på, og da Gud kastet ham ut, gikk 1/3 av englene i himmelen med ham. Dette er en stor kamp mot det onde. Dette er grunnen til at murerne har 33 nivåer. Du vil se tallet 33 og pyramider og mange andre symboler i filmer.
 15. 27na 3. juni 2021 klokken 12:11 Svare9/11 CGI eller ekte fly:
  https://www.bitchute.com/video/XKV9dhS5sxU7/Etter 911 bør du ikke stole på mer media/propaganda.
 16. 28na 2. juni 2021 kl. 12:38 SvareKG-intervjuene 1998 avslørte satanisme:
  https://www.youtube.com/watch?v=Cwark7uIhIM
 17. 29na 31. mai 2021 kl. 05.14 SvareEn dokumentar forklarer mer her: https://www.bitchute.com/video/cssXkCAPV3jY/
 18. 30Des 31. mai 2021 kl. 04.40SvareDu sier at Donald Trump tømmer sumpen for alle disse frimurerne, men Donald Trump er også en frimurer som bare ble president fordi de ville ha ham der
 19. 33Angie 29. mai 2021 kl. 18.59SvareHei Steve. Som vanlig liker jeg å motta innleggene dine! Jeg satte virkelig pris på at du delte informasjon om den 5-timers videoen som ble delt av Altiyan Childs. Det var utmerket, og jeg beundrer virkelig hans mot til å dele, og vil be for hans sikkerhet. For ytterligere informasjon, Steve, sjekk ut disse to nettstedene når du har tid. Truth11.com og HenryMakow.com. Du vil finne utallige artikler osv. som jeg er sikker på at du vil finne nyttig når det gjelder å dele mer info med allmennheten. Velsignelser over deg, Steve, mens du fortsetter ditt store arbeid! En venn som alltid, Angie.
 20. 36Paul 28. mai 2021 klokken 11:51SvareVi regner fortsatt med 6 millioner frimurere som kontrollerer lovene for 7,9 milliarder mennesker. De svært rike og mektige skjule dokumenter og kunnskap ved sensur og bokbrenning i årtusen. Lover og skatter laget av de kriminelle, for de kriminelle, for å beskytte de kriminelle. Alle politikere er en del av det. Betalt av stjålne penger for å snakke fordi de liker å høre seg selv snakke for å skape mer løgner og propaganda. Vi sitter alle og oppfører oss som om det ikke er noe å se.
  • 37Jonny Rotten 3. juni 2021 kl. 13.50 SvareUt Nummer dem akkurat som bier mot en bjørn eller maur mot maurspiser. Bjørnen får fortsatt honningen og maurspiser får et nytt måltid.
 21. 38Henry Acres 28. mai 2021 kl. 08.58 SvareJeg er bare et ugress som venter på bonden…
 22. 39Christine 27. mai 2021 kl. 18.36SvareJeg syntes det var ekstremt kraftig, og jeg er seriøst rystet over dette. Jeg har alltid sagt at jeg var av kristen tro, men for å være ærlig bare lev dag til dag uten å tenke mye over det, men dette var veldig øyeåpnende.
  • 40Steve 27. mai 2021 klokken 20.54 SvareHei Christine, ja, det er skummelt fordi det er ekte. DE vil ikke at noen skal finne ut av det. Når du først vet det, er det ingen vei tilbake. Det er rart for meg å se hver dag at folk driver med virksomheten sin og de har ingen anelse.
 23. 41Larry Croft 27. mai 2021 kl. 9:38 SvareStefaren min var murer i 32 grader og fortalte meg at han kom seg ut av det fordi han fant ut at de tilbad djevelen
 24. 42Steve Steveson 27. mai 2021 kl. 02.18Svarelol Trump er full av disse håndsignalene. Det bør du vise. illuminati trannies
  • 43Clinton Saggio 27. mai 2021 kl. 06.27 SvareJepp! Jeg så MRE3000 avsløre Trump-klanen, som trannies, men igjen har jeg ingen røykende pistol b/c takk Gud for at jeg aldri måtte se dem nakne, (LMAO) men jeg kan i et NY-minutt vite når jeg ser på en transe fra panneboksingen, den firkantede kjeven i dødmannssminken, bygget som meg brede skuldre og smale hofter, sammen med alle de andre åpenbare feilene fra fingerforholdet til bekkenbenet, kneblete knær, store hender og føtter, tykke håndledd, benete kister, lange apearmer som henger rett som mine til lårene mine, mindre mandibler, uten hestesmilet, ovalt ansikt, trestammehalser og hele mannens anatomi. Trump har små hender og veldig liten mandible. De hever han en hun og hun en han. Trumps mor het Mary Christ. Det er så mye mer!
  • 44Steve 27. mai 2021 kl. 9:25 Svarebemerket
  • 45Saksøke 27. mai 2021 klokken 23:23 SvareTakk skal du ha. Hvert ord du sa var verdt å lytte til. Jeg sier det ikke lettvint. Jeg hang på hvert ord og så videoen din rett igjennom. Gud velsigne deg.
 25. 46Clinton Saggio 27. mai 2021 kl. 01:51SvareJeg er enig! Verdens største puslespill! Dessverre er alt Altiyan har avslørt sant! Jeg er ikke en som antar eller anklager noen, før hånden min holder tilbake den rykende pistolen! Han er en tidligere frimurer iført svart og hvitt med en plante av en obelisk, og mesteparten av bakteppet er også svart og hvitt. Den andre buede planten er også noe jeg ser, men vil ikke snakke om det! Han har også en død JESUS ​​rundt halsen, da den eneste døde JESUS ​​vi vil se er bak alteret i den katolske kirken. De håner KRISTUS fordi KRISTUS ikke er død! Han er oppstanden! Jesuittene som kom på scenen 15.8.1539 er av den katolske troen som er frimurere som styrer verden. Jeg håper og ber virkelig om at han er i live og har det bra, siden han ikke har blitt hørt om siden denne videoen ble publisert. Jeg sendte deg en epost, som jeg trodde at kommentarene mine ikke ble publisert, som de er! “Kul”På et annet notat fra en annen sannhetssøker ved navn Zachary Hubbard som avslører djevelen på hver video, siden han er blind for GUDS rene ord! Jeg har blitt lurt i en kort periode med Zach, men visdommen GUD har gitt meg vil aldri forlate meg. Han avslører djevelen i perfekt antall av deres onde agenda, men hans blindhet for Bibelen har meg på gjerdet med hans produksjoner. Bare GUD kjenner disse mennenes hjerter, som ikke jeg!Jeg er også forvirret med Trump, siden han mange ganger har brukt ok-tegnet og vist meg på en rekke måter at han er en frimurer fra deres tegn og symboler. Er Trump bare løgnaktig å være en frimurer for å drenere sumpen? Er Trumps tømming av sumpen oss menneskene som frimurerne hater og ser oss vulgære? Jeg håper Trump spiller dem som de toskene de er! Vi vil snart se, ettersom radiofyren Dan har sendt mer enn én gang, at Trump sannsynligvis vil gjenopprette oss denne 4. juli. “La oss være på vakt!”
  • 47Steve27. mai 2021 kl. 9.30SvareHei Clinton, hvem vet om Trump-statusen. Hvem vet. Det er et stort spill, og jeg vet at de ler av alle som prøver å finne ut av alt.
   • 48Clinton Saggio 27. mai 2021 klokken 16:56 SvareJeg vet at vi gir dem mer glede! Jeg er ikke dogmatisk i min kommentar. Barfed til mange ord fra MRE3000. Q er den neste manifestasjonen, siden Q er et luftfoto av JFK. Interessant faktisk! Ingen røykende pistol for å støtte kommentaren min, så Trump sier: «Du får sparken!» LOL
   • 49Jade 13. desember 2021 kl. 04:09SvareSteve, jeg er ikke lenger med Trump. Fant ut på den harde måten på dette at han og q crap er en psyop. Lurer du på hva du synes om Celeste Solum, en tidligere kvinnearbeider?
 26. 51Clinton Saggio 26. mai 2021 klokken 13:18SvareSteve, det er godt å vite at du er en kristen! Jeg er en kristen som har blitt forvirret fra Gematria av vår engelske ordinal at 74 = Jesus, jøde, helligdag, kors og lignelser. Bibelen sier at selve de utvalgte kan bli forført! Jeg kommer til å fokusere på Kristus korsfestet, (1 Kor 2:2) ettersom det er 40 000 pluss kirkesamfunn fra vår Ene Sanne GUD som er JESUS ​​KRISTUS! Dessverre tror familien min og vennene mine at alt dette ikke er annet enn konspirasjonsteorier, som også er bortsett fra at jeg faller bort fra deres blindhet. Vi har bønnens kraft! Efeserne 3:20 Evangeliet som frelser: 1 Kor 15:1-4, Ef 1:13-14, 2:8
  • 52Steve26. mai 2021 klokken 13:51SvareTakk Clinton. Jeg forstår at mange vil synes dette er gale snakk. Hvis de tok seg tid til å se nærmere på det, noe de ikke vil, vil de se at det er alt for mange tilfeldigheter, for eksempel hundrevis av bilder fra skuespillere som holder «ok-tegnet» opp for ansiktene deres. Det er så mye mer og videoen i posten adresserer mye av det. DET ER EN STOR PUSSEL.
   • 53Clinton Saggio 27. mai 2021 kl. 06.40SvareHer er en annen 32nd grads murer som avslører løgnene sine!https://www.youtube.com/watch?v=phMysxgwZKI
    • 54Soloppgang 5. juni 2021 kl. 14.34 SvareHvorfor er navnet Kennedy og Onassis på listen over illuminati-familier, jeg lurer på… Trumps far var også i noen dårlige ting, men for å komme noen vei med penger, må du bli med dem… Og for å slå dem, må du bli med dem. Gud beskytte JFK Jr og Trump. Det er ikke over, og Jesus kan gjøre noe snart, for til slutt vinner Gud.
     Romerne 9:20
     Nei men, menneske, hvem er du som svarer Gud? Skal det som er dannet, si til ham som har dannet det: Hvorfor har du gjort meg slik?
     Hvordan kan Satan være større og han bare forårsaker smerte og nød?
     Ingenting er verdt det, og penger er roten til alt ondt.
  • 55Sonya 27. juni 2021 kl. 02.01 SvareHei Clinton
   Du nevnte om engelskmennene … 74 Jesus!
   Visste du at for bare 100 år siden ble bokstaven J introdusert for alfabetet vårt?
   Visste du at “De” bestemte seg for å endre ordlyden i Bibelen på konsilet i Nicea?
   Visste du at Roma styrte verden i 1600 år (kjent som mørketiden)
   Visste du at førstespråket i Bibelen var hebraisk?
   I det hebraiske alfabetet er det ingen bokstav J?
   Visste du at (Tydeligvis fikk jødene ikke nevne Guds navn?) YHWH (hebraisk, Yod, Hey, Vav, Hey), og på grunn av dette erstattet “De” Guds NAVN, med Gud og Herre i Bibelen som vi har nå? (Som IKKE er navn?) De er titler!
   Så når alle ber til Gud, hvilken Gud ber de til? Som Bibelen sier, er det MANGE Guds?, Hvis Gud har et NAVN som er utelatt?
   Hva er meningen med Herren?
   YHWH, ble navnet gitt til Moses (som noen oversetter til YAHWEY)
   Hvis det ikke er noen bokstav J i det hebraiske alfabetet, gir ikke navnet Jesus mening?
   Prøv YAHSHUA? Noe som sannsynligvis ville vært mer fornuftig. For som det står skrevet “Jeg kommer I min Fars NAVN, Fordi jeg og Faderen er ETT”
   YAH “SHUA” ~ YAH “WEY” – Han er i Faderens NAVN!
   Hvordan kan vi matche Jesus med Gud? (Siden Gud er en tittel og ikke et NAVN?)
   Hvorfor skulle de virkelig ta Guds NAVN ut av GUDS ORD? Og erstatte den med tittelen? = FORVIRRING/VISLEDENDE INFORMASJON (Bedra de troende?)
   Hva med Skriften “Det er bare ETT NAVN, under himmel og jord som du kan bli frelst av”
   Er det slik mange troende har blitt lurt?
   Også mange kristne tror at profetien om at Jerusalem skal bygges igjen, gikk i oppfyllelse.
   Hvis du ser nærmere på hvem som brakte det, vil du finne at det var en av Rothschilds (Illumanti ~ for å kontrollere sentralbanken), siden deres mål var å oppnå en sentralbank i hvert land – å fullføre deres endelige mål om en NWO.
   Det er MYE mer til dette, men dette er bare noen ord til ettertanke?
   Kaninhullet er såååå dypt, det er som en blekksprut som sprer tentaklene sine over hele jorden.
   Måtte vi ALLE elske hverandre, ettersom KJÆRLIGHET er NØKKELEN!

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.