Thorbjørn Morstad 27.05 2022.

 De undertegnende her får også sagt det. “Forskere ved Georgia State University og Emory University har utviklet en intranasal influensavaksine ved å bruke rekombinant hemagglutinin (HA), et protein som finnes på overflaten av influensavirus, som antigenkomponenten i vaksinen.

De skapte også et todimensjonalt nanomateriale (polyetylenimin-funksjonaliserte grafenoksid- nanopartikler) og fant ut at det viste kraftige adjuvans (immunoforsterkende) effekter på influensavaksiner levert intranasalt.

“I vår studie rapporterte vi for første gang at todimensjonale grafenoksid-nanomaterialer hadde en potent adjuvanseffekt for å øke immunresponsen til intranasale hemagglutinin (HA) ,” sa Dr. Chunhong Dong, hovedforfatter av studien og en postdoktorstipendiat ved Dr. Baozhong Wangs laboratorium i Institutt for biomedisinske vitenskaper.

“Denne studien gir ny innsikt i utvikling av høyytelses intranasale vaksinesystemer med todimensjonale arklignende nanopartikler,” sa Dong. “Grafenoksidnanopartiklene har ekstraordinære egenskaper for medikamentlevering eller vaksineutvikling, for eksempel det ultrastore overflatearealet for antigenbelastning med høy tetthet, og vaksinen viste overlegne immunforsterkende egenskaper in vitro og in vivo. Nanoplattformen kan enkelt tilpasses for å konstruere slimhinnevaksiner for forskjellige respiratoriske patogener.”

Studien, utført i mus og cellekultur, fant at nanopartikler betydelig forbedret immunresponsen på slimhinneoverflater og i hele kroppen hos mus. De robuste immunresponsene ga immunbeskyttelse mot influensavirusutfordringer fra homologe (samme) virusstammer og heterologe (ulike) virusstammer.

Resultatene er også lovende fordi nålefrie, intranasale influensavaksiner har overlegne logistiske fordeler i forhold til tradisjonelle injiserbare vaksiner, som enkel administrering med høy aksept for mottakere og unngåelse av biologisk farlig avfall”

Da er altså ordene “Translokasjon” og “Kaustisk reaksjon” blitt en del av (allment tilgjengelig) Nano-kjemikalsk litteratur. “Kaustisk soda” og Syre-basert kjemikalsk prosess m.h.t tidligere skriv om produksjon av “Nano Kapsler” “Nano-kapsler og Nano-kjemikalske Oksider…er samme produkt” Ettersom Nano-kapsel oksidene ALLTID ligger i renset vann…holder kapslene seg “Todimensjonale” Uttrykk (som også nå, tilhører nano-tech litteraturen) Tørker kapslene ut, blir de til Nano-Krystaller. Todimensjonale nano-kapsler med all rasjonell og logisk tenkning, er og skal være Stasjonære Kapsler. Under lupe, skal IKKE kapslene kunne bevege seg, forsvinne (eller forandre form) Todimensjonale Nano-kapsler har et silika-basert senter, med et metallisk belte rundt kapslene. Beltet avslører kapslenes opprinnelige metall via sine geometriske former og farge. Eksempel : (som nevnt) Nano-kjemikalsk Kobber-oksid…produserer Pentagonale belter. Nano-kjemikalsk Sink….skaper Heptagonale belter…ets Derimot!!!!…Nano-kjemikalsk Graphen- oksid ( Todimensjonale og Heksagonale kapsler ) hører og leser vi nå mer om. At “vi” har lenge hatt behov for å kontrollere kapslenes Translokale egenskaper!!!! PROBLEMET løses og stabiliseres altså, ved hjelp av Graphen-oksid som tilsetningsstoff. Vi husker “Graphene-oksid, Nano-teknologiens byggeklosser”!!! “Translokasjon” m.h.t Nano-kapsler, viser til kapslenes “mono-atomære egenskaper” Multidimensionelle Nano kapsler ? Subatomære Kapsler ? ???? Vi vet feks at Nano-basert Kobber-oksid, besitter STORE mengder med naturlig Hydrogen, men uansett hvor høy hydrogen- potens/ladning en finner i n- kapslene..skulle kapslene forbli stasjonære. Vi vet at når Protoner utsettes for fysisk press (eller under høy oppvarming)..vil Protonet kopiere seg selv…vilkårlig et annet sted, men Protoner forbindes ikke med Translokasjon. Vi vet (i minst 10år) at Fotoner nå er ett partikel (og IKKE som Einstein trodde “ren energi”) At Fotoner er målbare og synelige (fotograferte) Partikler, betyr MYE for Nano-kjemikalske Kapsler ???? Vi kommer mer inn på “Vortex-energi&spinn” senere ???? Sent på 18ootallet fikk vi et nytt partikel til partikel-fysikken. “Muoner” som ble funnet i Jern oksid. I dag skal en lete lenge etter informasjon om nevnt partikel, men C.E.R.N flagger med Muoner på sine “private plakater” ???? Tachyoner og Ormus, dukker IKKE opp. Muoner er helt like Protoner….men 6-7 ganger større (som tidligere nevnt) Hva slags geometrisk mønster og egenskaper kan vi forvente fra Nano-kjemikalsk Jern oksid eller serum ? ???? Jeg skriver dette som “part 1” fordi…om FOLKET bare hadde visst mer om hva Nano-kapsler (med -lys og/eller Hz-frekvens) kan gjøre for Folket på Helse-sektoren og på Energi-sektoren!!! ❤️ & CERN skal ikke lenger ha monopol på Eksotiske Partikler og Energi ????

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.