Michigan vedtar regning til “frivillig” mikrochip-mennesker med RFID-transpondere

Fredag ​​10. juli 2020 av: Ethan Huff
Tagger: bad tech , badscience , Bronna Kahle , CHIP , farlig teknologi , bedrag , arbeidsgivere , Representantenes hus , mennesker , Michigan , mikrochip , Microchip Protection Act , personvern , personvernvakt , RFID , transpondere , effektivitet på arbeidsplassen
Omgå ved å dele denne lenken:

Ny

Kopier URL14KVISNINGER

Bilde: Michigan sender regningen til "frivillig" mikrochip-mennesker med RFID-transpondere

Natural News ) Er du klar for Mark of the Beast? Hvis du bor i Michigan, så har Representantenes hus allerede stemt for å la arbeidsgivere mikrochipe sine arbeidere, og oppfylle det dystopiske marerittet som er skissert i Åpenbaringsboken.

Mens Microchip Protection Act angivelig inneholder frivillige bestemmelser for chipping av mennesker, er det ikke vanskelig å forestille seg en tid i fremtiden da dette raskt kan bli obligatorisk , spesielt nå som verden har blitt hjernevasket til pandemisk hysteri.

Sponset av representanten Bronna Kahle, en republikaner, ble lovforslaget vedtatt under dekke av å beskytte “personvernet” til arbeidere i hele staten, noe som muliggjorde utvidet vekst av arbeidsmarkedet. Men i virkeligheten gjør lovforslagets bestemmelser faktisk mennesker til menneskelig storfe som skal overvåkes 24/7 av regjeringen.

“Med måten teknologien har økt gjennom årene og etter hvert som den fortsetter å vokse, er det viktig at jobbleverandører i Michigan balanserer selskapets interesser med sine ansattes forventninger til ,” heter det i lovforslaget.

“Mikrochipping har blitt tatt opp i mange samtaler ettersom selskaper over hele landet utforsker kostnadseffektive måter å øke effektiviteten på arbeidsplassen. Selv om disse miniatyrenhetene er på vei oppover, er det også arbeidernes krav om å beskytte personvernet deres.»

Inneholdt i disse mikrobrikkene er RFID-transpondere (radiofrekvensidentifikasjon), som har blitt fastslått å forårsake kreft. Men siden de representerer en “banebrytende” som er under “fremgang”, er Michiganboere tilsynelatende klare og klare til å få dem sprøytet inn i kroppen deres når den tid kommer.

Hvis alt dette gjør deg opprørt, som det burde, er du ikke alene. Lytt til The Health Ranger  nedenfor for tips om hvordan du holder deg tilregnelig i denne helt sinnsyke verdenen:

https://www.brighteon.com/embed/022cb994-35ca-49fe-8499-3344ad458af7

Kahle vil at RFID-brikker skal bli “standard forretningspraksis i hele staten” i Michigan

I likhet med hva “matforskere” ønsket å gjøre ved å injisere matprodukter med RFID-merker for å angivelig bidra til bedre å spore matforsyningskjeden, er tekniske “eksperter” opptatt med å finne måter å bedre spore mennesker ved å merke dem med permanente databrikker.

Selv om disse også har potensial til å bli hacket, er implanterbare RFID-brikker visstnok fremtidens bølge, og dette er alt som betyr noe for folk som Kahle som ønsker å se teknologien bli normen.

“Til tross for at denne typen teknologi ikke helt har kommet inn i staten vår ennå, ville jeg ikke bli overrasket om det blir en standard forretningspraksis i hele landet i løpet av de neste årene,” sa Kahle. “Vi bør absolutt ta alle mulige skritt for å komme foran disse enhetene.”

Kahle tok imidlertid ikke opp det faktum at RFID-transpondere er knyttet til kreft, og hun tok heller ikke opp det faktum at over 90 prosent av amerikanerne er motstandere av ideen.

Tilbake i mai ropte det italienske parlamentsmedlem Sara Cunial, som du kanskje husker, ut og andre globalister for å ha forsøkt å mikrochipe hele verden med «digital identifikasjon». Hun fordømte Gates som en «vaksineforbryter» og oppfordret den italienske presidenten til å overlate ham til Den internasjonale straffedomstolen for å bli stilt for retten for hans mange forbrytelser mot menneskeheten.

Cunial avslørte også Gates-agendaen i hele India og , som innebærer å teste farlige på uskyldige mennesker og dytte mikrobrikker og andre Orwellske teknologier på dem under dekke av «humanitær hjelp».

“Til å begynne med er det frivillig,” bemerket en Great Game India- kommentator om hvor raskt Kahles mikrobrikkeregning kunne byttes fra frivillig til obligatorisk.

“Så, når de går gjennom en flyplass, går de chippede rett gjennom. Ingen chip? Still deg i kø og vent et par timer for å komme gjennom. Forhåpentligvis går du ikke glipp av forbindelsesflyvningen din.» Og så blir det verre derfra.

Flere endetidsrelaterte nyheter er tilgjengelige på Prophecy.news .

Kilder for denne artikkelen inkluderer:

GreatGameIndia.com

NaturalNews.comForrige :Facebook forbyr «boogaloo»-grupper, men ikke voldelige Antifa, Black Lives Matter-terroristerNeste:Det kommunistiske Kina ble tatt for å smugle titusenvis av våpendeler inn i Amerika for å bevæpne BLM14KVISNINGERMOTTA VÅRT GRATIS NYHETSBREV PÅ E-POST

Få uavhengige nyhetsvarsler om naturlige kurer, matlaboratorietester, cannabismedisin, vitenskap, robotikk, droner, personvern og mer.https://www.naturalnews.com/Include-ReaderRegistration-2019-Subscribe-Form-UnderArticle.html

Flere nyheter om dårlig teknologi

YouTube FORBANNER Sky News Australia for avhør av masker, sperringerTidligere ADT-tekniker dømt til 4+ års fengsel for å ha spionert på kunder og sett deres mest intime øyeblikk gjennom sine egne sikkerhetskameraerAmazons amerikanske kunder har frem til i dag på seg til å velge bort Amazon Sidewalk, ellers vil Amazon begynne å dele båndbredden din med enheter i nærheten i andres hjemTesla bruker kameraer i bilen for å spionere på sine egne sjåførerLovgivningen om selvkjørende kjøretøy holdt oppe av spørsmålet om hvem som skal skylde i en kollisjonAutonom taxi fra Googles Waymo blir useriøs og blokkerer trafikkFTC og 48 stater saksøker å bryte opp FacebookAmazon, Facebook og Google har legalisert «misbruk av personen gjennom det personlige», hevder Edward Snowden“Geofence-ordrer” kan implisere uskyldige mennesker bare for å være i nærheten av et åstedTwitter slengte for dobbeltmoral etter å ha flagget Trump-tvitren, men tillot Iran å oppfordre til folkemord mot Israel

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.