Thorbjørn Morstad 07.05 2024

Da har vi BEVIS 👇💥 på at 3D Nano-krystaller som faller på bakken (i tonnevis fra Fly & Droner)..gror “Morgellon/Hydra-trådene”, som vi nå også kaller “Plastikk Parasitter”!!!. Jeg er ikke sikker på om bruk av Patenter for Nano-kjemikalske oppfinnelser..er et rettslig fellende argument, men jeg har allerede oversatt både Nano-kjemikalsk litteratur (engelsk til norsk “barne-språk”) fra nevnte Patenter..og hvor “Coating” eller “Belegging” blir brukt på 3D Nano-krystallers flater / glatt-sider. Kjemi-prosessen kommer TYDELIG FREM. Disse

“Flytende Krystallene” kan over hodet IKKE være Biologiske!!!. 3D Nano-partikler flyr lett fra bakken (via litt vind eller bil-trafikk)..inn i lungene og videre inn i Folkets årer og blod!!!. Vi har altså nå, et dokument som viser at dette “Mikro-støvet” er FARLIG å puste inn og selvsakt FARLIG for Øynene!. Kunne skrevet en liten bok allerede om dette, men velger å stoppe her. PLEASE READ..min daglige ekspanderende tekst mht Part 1-2..3 osv!.

NB!. Min helse er tipp/topp og jeg har absolutt ingen selvmordstanker.

Den “gule skapningen” til høyre, har vi sett før..og kommer fra de “gule eggene” festet til de (sorte trådene, som kabel-ledd) men, i dette tilfellet fra Nano-krystallene!..høyest sannsynlig laget av Nano-fiber / Hydrogele og proteiner fra parasitter.

Thorbjørn Morstad

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.