Studier I Et Av De Mest Vaksinerte Landene: Covid -Infeksjon Forhindrer Delta Bedre Enn Pfizer -Vaksine

29. August 2021

Personer som tidligere har opplevd en Covid-19-infeksjon er bedre beskyttet mot Delta-varianten enn de som fikk en Pfizer-jab , viser en ny storskala studie.

av Adan Salazar

studie covid -infeksjon forhindrer delta bedre enn pfizer -vaksine

Den store studien ut av Israel, utført på over en halv million mennesker, sammenlignet immuniteten til pasienter som hadde mottatt to doser av Pfizer/BioNTech-injeksjonen med uvaksinerte personer som tidligere hadde blitt smittet.

“Denne studien viste at naturlig immunitet gir lengre varig og sterkere beskyttelse mot infeksjon, symptomatisk sykdom og sykehusinnleggelse forårsaket av Delta-varianten av SARS-CoV-2, sammenlignet med BNT162b2 to-dose vaksineindusert immunitet,” konkluderte forskere.

Alarmerende fant studien også at personer som hadde blitt vaksinert har en 13 ganger økt risiko for gjennombruddsinfeksjon fra den fryktede Delta-varianten , sammenlignet med den tidligere smittede.

“Folk som fikk begge dosene av Pfizer-BioNTech-vaksinen, var nesten seks ganger større sannsynlighet for å få en deltainfeksjon og sju ganger større sannsynlighet for å ha symptomatisk sykdom enn de som kom seg,” rapporterte Bloomberg, og kommenterer at dataene demonstrerer “utfordringen” av å bare stole på en vaksine for å bekjempe Covid.

“SARS-CoV-2-naive vaksiner hadde også en større risiko for sykehusinnleggelser relatert til COVID-19 sammenlignet med de som tidligere var smittet,” sa forskere også.

Interessant nok antydet dataene også at en tredje testgruppe, som består av personer som tidligere var smittet og bare fikk en enkelt vaksinedose, syntes å ha enda sterkere immunitet enn de to andre gruppene.

“Spesielt fikk individer som tidligere var smittet med SARS-CoV-2 og fikk en enkelt dose av BNT162b2-vaksinen ytterligere beskyttelse mot Delta-varianten,” hevdet forskere.

Forskerne la til at effektiviteten eller ineffektiviteten til en tredje boosterdose, “nylig administrert i Israel, fremdeles er ukjent.”

Les studien nedenfor:

https://www.scribd.com/embeds/521988039/content?start_page=1&view_mode=scroll&access_key=key-xpdvpm7wdVshZuNqpLVWMilitærlege: ‘COVID -Vaksineprogram Drepte Flere Unge Aktive Plikter Enn COVID’Forrige Innlegg

Relaterte Artikler

militær lege 'covid -vaksineprogram drepte flere unge aktive personer enn covid'

KORONAVIRUSAVFOLKNINGVAKSINER

Militærlege: ‘COVID -Vaksineprogram Drepte Flere Unge Aktive Plikter Enn COVID’

HAF29. August 2021

chicago dommer frarøver mor foreldrerettigheter fordi hun ikke har tatt covid -vaksine

KORONAVIRUSTYRANNIVAKSINERKRIG MOT BARN

Chicago -Dommer Fjerner Mor Til Foreldrerettigheter Fordi Hun Ikke Har Tatt COVID -Vaksine

HAF29. August 2021

vaksine mot israelsk helsevirus

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

‘Dette Avslutter Debatten’: Israelsk Studie Viser Naturlig Immunitet 13x Mer Effektiv Enn Vaksiner Ved Å Stoppe Delta

HAF28. August 2021

Danmark for å slette alle covid 19 -restriksjoner

KORONAVIRUSNYHETER

Danmark Skal Fjerne Alle Covid-19-Restriksjoner

HAF28. August 2021

Legg igjen en kommentar