Chicago -Dommer Fjerner Mor Til Foreldrerettigheter Fordi Hun Ikke Har Tatt COVID -Vaksine

29. August 2021

En dommer i Cook County har bestemt at en mor fra Chicago ikke kan se barnet sitt før hun er vaksinert for COVID-19 [selv om hun har en historie med bivirkninger på vaksiner]. Cook County -dommer James Shapiro fratok Rebecca Firlit foreldrenes rettigheter under en barnehørsforhandling. Firlit anker nå rettskjennelsen og sier at dommeren ikke har noe å ta fra seg foreldreretten over vaksinasjonsstatus.

av Cullen McCue

chicago dommer frarøver mor foreldrerettigheter fordi hun ikke har tatt covid -vaksine

Flirit dukket opp i retten via Zoom sammen med sin eksmann for en barnebetingelse som involverte deres 11 år gamle sønn 10. august.

Uforutsatt spurte Shapiro om Flirit var vaksinert eller ikke. Moren fortalte ham at hun ikke hadde det på grunn av en historie med bivirkninger på vaksiner. Shapiro beordret deretter at Firlit ble fratatt all foreldretid med sønnen til hun blir vaksinert.

Siden dommen har Flirit vært i stand til å snakke med sønnen gjennom videosamtaler, men har ikke sett ham personlig.

“Jeg savner sønnen min mer enn noe annet. Det har vært veldig vanskelig. Jeg har ikke sett ham siden 10. august, ”sa Firlit til FOX 32.“ Jeg tror det er feil. Jeg tror det skiller familier. Og jeg tror det ikke er i min sønns beste interesse å være borte fra moren. ”

Firlit anker nå rettskjennelsen og sier at dommeren ikke har noe å ta fra seg foreldreretten rett og slett fordi hun ikke har blitt vaksinert.

” Det hadde ingenting å gjøre med det vi snakket om . Han la sine synspunkter på meg. Og å ta sønnen min fra meg, ”sa Firlit.

Advokaten hennes, Annette Fernholz, sier Shapiro har overskredet sin autoritet . Ifølge Fernhold hadde ikke barnets far engang tatt opp saken med retten.

“I dette tilfellet har du en dommer, uten noen sak for ham angående foreldretiden med barnet som bestemmer ‘Å, du er ikke vaksinert. Du får ikke se barnet ditt før du er vaksinert. ‘ Den slags overgår hans jurisdiksjon, ”sa Fernholz.

“Du må forstå at faren ikke engang brakte dette spørsmålet for retten . Så det er dommeren alene og tar denne avgjørelsen om at du ikke kan se barnet ditt før du er vaksinert, ”la hun til.

Advokaten som representerer faren, Jeffrey Leving, sier at de ble overrasket over dommerens avgjørelse . Han la imidlertid til at de støtter kjennelsen.

“Det er barn som har dødd på grunn av COVID. Jeg synes alle barn skal være trygge. Og jeg er enig i at moren skal vaksineres, ”sa Leving. Han la til at dommeren kan “bryte ny vei” i fremtidige varetektsfengsler. Det er ikke gitt noen tidsplan for avgjørelse av anken.‘Dette Avslutter Debatten’: Israelsk Studie Viser Naturlig Immunitet 13x Mer Effektiv Enn Vaksiner Ved Å Stoppe DeltaForrige Innlegg

Relaterte Artikler

vaksine mot israelsk helsevirus

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

‘Dette Avslutter Debatten’: Israelsk Studie Viser Naturlig Immunitet 13x Mer Effektiv Enn Vaksiner Ved Å Stoppe Delta

HAF28. August 2021

Danmark for å slette alle covid 19 -restriksjoner

KORONAVIRUSNYHETER

Danmark Skal Fjerne Alle Covid-19-Restriksjoner

HAF28. August 2021

endeløse skudd Canada bestilte nettopp 7 doser covid -vaksiner for hver mann, kvinne og barn

KORONAVIRUSTYRANNIVAKSINER

ENDLESS SHOTS: Canada Har Nettopp Bestilt 7 Doser Av Covid -Vaksiner For Hver Mann, Kvinne Og Barn

HAF28. August 2021

Chicago politiforbund sier "helvete nei" til Chicagos covid 19 -vaksinatmandat

KORONAVIRUSINSPIRASJONVAKSINER

Chicago Police Union Sier ‘Helvete Nei’ Til Lightfoot’s COVID-19 Vaccine Mandate

HAF27. August 2021

Legg igjen en kommentar