Militærlege: ‘COVID -Vaksineprogram Drepte Flere Unge Aktive soldater Enn COVID’

29. August 2021

Dr. Lee Merritt fullførte et ortopedisk kirurgiopphold i den amerikanske marinen og tjente 9 år som marinelege og kirurg, hvor hun også studerte biovåpen før hun returnerte til Rochester, hvor hun var den eneste kvinnen som ble utnevnt til Louis A. Goldstein -stipendiat av ryggkirurgi.

militær lege 'covid -vaksineprogram drepte flere unge aktive personer enn covid'

Dr. Merritt har vært i privat praksis innen ortopedisk og spinal kirurgi siden 1995, har sittet i styret for Arizona Medical Association og er tidligere president i Association of American Physicians and Surgeons.

Dr. Merritt henvendte seg nylig til de amerikanske frontlinjelegene og diskuterte hvordan det gjennom 2020 bare var 20 dødsfall blant alt aktivt militært personell relatert til COVID. Imidlertid er det nå mange rapporter om svulster og over 80 tilfeller av myokarditt (betennelse i hjertet), som har en 5-års dødelighet på rundt 66%, etter COVID-19-skudd gitt til militæret.

Med vaksineprogrammet har vi tilsynelatende drept flere av våre unge aktive mennesker enn COVID gjorde.

Dette er ikke første gangen militæret har vært involvert i å drepe aktiv militær med eksperimentelle vaksiner. Det skjedde også under Gulfkrigen med den eksperimentelle miltbrannvaksinen, som noen estimater hevder har drept 35 000 militære mennesker med det som opprinnelig ble kalt “Gulf War Syndrome.”

Jeg har produsert en video som inkluderer en hærskone til en aktiv soldat i Sør-Korea som forklarer hvordan hennes tidligere friske ektemann nå har store hjerteproblemer etter å ha tatt COVID-19-vaksinene , etterfulgt av en lege-varsler som forklarer hvor lang tid militæret vil gå å skjule dødsfall knyttet til eksperimentelle vaksiner.

Vennligst se dette og del med alle du kjenner i militæret, så vi ikke ser en gjentagelse i historien av det som skjedde med miltbrannvaksinen.

Det er bedre å risikere krigsrett og miste din militære karriere enn å gi opp livet ditt for en vaksine, eller bli permanent funksjonshemmet for det som nå er den største offentlige vaksineforsøket som noensinne er utført på menneskeheten.

Dette er fra vår Rumble -kanal:

Her er også dokumentaren: “ Vaksinesyndrom: Hvordan den eksperimentelle miltbrannvaksinen drepte 35 000 militære menn og kvinner ” fra vår Bitchute -kanal :

https://www.bitchute.com/embed/IFVeYUExDJzJ/

Kilde: HealthImpactNews.com ; / Referanse: Bitchute.comChicago -Dommer Fjerner Mor Til Foreldrerettigheter Fordi Hun Ikke Har Tatt COVID -VaksineForrige InnleggStudier I Et Av De Mest Vaksinerte Landene: Covid -Infeksjon Forhindrer Delta Bedre Enn Pfizer -VaksineNeste Innlegg

Relaterte Artikler

studie covid -infeksjon forhindrer delta bedre enn pfizer -vaksine

KORONAVIRUSVAKSINER

Studier I Et Av De Mest Vaksinerte Landene: Covid -Infeksjon Forhindrer Delta Bedre Enn Pfizer -Vaksine

HAF29. August 2021

chicago dommer frarøver mor foreldrerettigheter fordi hun ikke har tatt covid -vaksine

KORONAVIRUSTYRANNIVAKSINERKRIG MOT BARN

Chicago -Dommer Fjerner Mor Til Foreldrerettigheter Fordi Hun Ikke Har Tatt COVID -Vaksine

HAF29. August 2021

vaksine mot israelsk helsevirus

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

‘Dette Avslutter Debatten’: Israelsk Studie Viser Naturlig Immunitet 13x Mer Effektiv Enn Vaksiner Ved Å Stoppe Delta

HAF28. August 2021

Danmark for å slette alle covid 19 -restriksjoner

KORONAVIRUSNYHETER

Danmark Skal Fjerne Alle Covid-19-Restriksjoner

HAF28. August 2021

Legg igjen en kommentar