Grafenoksid: Et Giftig Stoff I Hetteglasset Med COVID-19 MRNA-Vaksine. Les om svar ene på diverse spørsmål nederst på siden!

24. Juli 2021

av Ricardo Delgado og prof Michel Chossudovsky

Vi gjør oppmerksom på dette viktige intervjuet med Ricardo Delgado Martin, grunnlegger og direktør for Quinta Columna.grafenoksid covid 19 mrna vaksine

Optisk mikroskopbilde av Graphene i Astrazeneca vaksineglass, venstre; Bilde av Graphene fra den vitenskapelige litteraturen, til høyre.

Ricardo er ansvarlig for å koordinere det spanske forskerteamets analyse av virkningen av grafenoksid nano-partikler som finnes i hetteglasset med mRNA-vaksinen .

Resultatene av deres analyse ved elektronmikroskopi og spektroskopi er vidtrekkende. Grafenoksid er et gift som utløser tromber og blodkoagulasjon. Det har også en innvirkning på immunforsvaret. Grafenoksid akkumulert i lungene kan ha ødeleggende virkninger.

Resultatene av den spanske studien antyder, men som ennå ikke er fullstendig bekreftet, at de registrerte vaksinerelaterte dødsfallene og “uønskede hendelsene” (f.eks. Publisert i USA av CDC og i EU) kan tilskrives tilstedeværelsen av grafenoksid nano-partikler inneholdt i hetteglasset med Covid-vaksine .

Av betydning, er grafenoksid (anerkjent av nasjonale helsemyndigheter) også inneholdt i ansiktsmasken .

Grafen har elektromagnetiske egenskaper som har blitt oppdaget hos personer som har blitt vaksinert. Disse effektene er godt dokumentert og bekreftet. Se studien utført av European Forum for Vaccine Vigilance

Ricardo Delgado Martin er spesialisert innen biostatistikk, klinisk mikrobiologi, klinisk genetikk og immunologi.

For ytterligere detaljer om dette prosjektet, se rapporten av   professor Dr. Pablo Campra Madrid , spesialisert i kjemi og biologi, Escuela Superior de Ingenería, Universitetet i Almería.

Se sammendrag av deres rapport med  tittelen  Graphene Oxide Detection in Aqueous Suspension, Observational study in Optical and Electron Microscopy.

Full studie (engelsk)

På vegne av det spanske forskerteamet anbefaler Ricardo Delgado Martin at den covid-19 eksperimentelle mRNA-vaksinen bør avbrytes og avbrytes umiddelbart.

La Quinta Columna: ‘98% Til 99% Av Vaksinasjonsflasken Er Grafenoksid ‘

El Gato al Agua, det spanske nasjonale talkshowet som er vert for José Javier Esparza, har gitt plass til biostatistikeren og grunnleggeren av La Quinta Columna i sitt program for å kommentere den offisielle delrapporten om analysen av det første vaksinasjonsflasken oppnådd.

Ifølge Delgado har La Quinta Columna skaffet seg et dusin flere fra forskjellige laboratorier og vil fortsette å analysere dem sammen med University of Almeria uten hvile.

Gjennom hele programmet har det blåst alles sinn at mellom 98% og 99% av innholdet i vaksinasjonsflaskene tilsvarer grafenoksid .

Som det spanske laget har sagt, er dette ikke en vaksine, men en dose rent grafenoksid i venen:

https://www.bitchute.com/embed/Qo3CL70h4Lnl/

GRAFENOKSID SOM REAGERER PÅ MOBILTELEFONSTRÅLING OG EMF

https://www.bitchute.com/embed/Qo3CL70h4Lnl/

Ikke lenger science fiction: Grafenbasert hjernekontrollteknologi kunngjort

Dette er en kontroversiell studie. Det er forskere og leger som er uenige i resultatene av den spanske studien.

Bevisene må fastslås og bekreftes. Det som kreves er at uavhengige forskere og helsepersonell utfører sin egen laboratorieanalyse av innholdet i vaksineglasset.

På samme måte ber vi de nasjonale helsemyndighetene i de 193 medlemslandene i FN som for tiden vaksinerer sitt folk, til å gjennomføre sin egen studie og analyse av vaksineglasset. Og hvis det oppdages grafenoksid, bør vaksinasjonsprogrammet avbrytes umiddelbart.

Se nedenfor:

https://www.bitchute.com/embed/8uTMh8ihWkuk/

Copyright © Ricardo Delgado og Prof Michel Chossudovsky, Global Research, 2021George Soros Trakter $ 1 Million Dollar For Å Avskaffe Politiet Som Voldelig Kriminalitet ØkerForrige Innlegg

Relaterte Artikler

new york times innrømmet at cdc er ødelagt uten reparasjon

KORONAVIRUSNYHETER

New York Times Innrømmet At CDC Er Broken Beyond Repair

HAFHAF24. Juli 2021

xi jinping maske

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSAVFOLKNING

Mer Bevis Lekker Fra Kina Ved Den Kinesiske Militærens Bevisste Løslatelse Av COVID-19

HAFHAF24. Juli 2021

daglige dødsfall i sverige traff null, ettersom andre nasjoner støtter seg til flere lockdowns

SENSURKORONAVIRUSNYHETER

Daglige COVID-Dødsfall I Sverige Rammet ZERO, Som Andre Nasjoners Støtte For Flere Lockdowns

HAFHAF23. Juli 2021

cdc sletter stille 6.000 dødsfall av vaksine fra covid-nettstedet totalt på en dag

SENSURKORONAVIRUSVAKSINER

CDC Sletter Stille 6000 COVID-Vaksinedødsfall Fra Nettstedet Totalt

HAFHAF23. Juli 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.