Mer Bevis Lekker Fra Kina Ved Den Kinesiske Militærens Bevisste Løslatelse Av COVID-19

24. Juli 2021

Følgende informasjon ble gitt av en kilde i som har kjennskap til omstendighetene og har blitt undersøkt :  COVID-19 ble opprettet i et laboratorium av det kinesiske folks frigjøringshær og finjustert som et biovåpen.

xi jinping maske

Den ble spesielt designet for å være svært smittsom, men ofte asymptomatisk, med lav , men produsere ukontrollerbare varianter og besitter egenskaper som gir sannsynlig benektbarhet som et biovåpen.

Les også denne bombeinformasjonen fra forrige måned: Defector viser bevis for at kinesisk militær orkestrert opprettelse av COVID-19 og lablekkasje .

I følge kinesisk militærlære blir slike biovåpen brukt før en krigserklæring for politiske eller internasjonale strategiske behov, der bruken av den kan nektes. Hensikten (understreket) er:

”Selv om akademiske bevis, virologiske bevis og data fra dyreforsøk muligens kan bevise (at viruset kommer fra laboratoriet), kan vi bare benekte det, stoppe (etterforskning), undertrykke (lærde), sørge for at internasjonale organisasjoner og ærlige menneskers arbeid er nytteløst. ”

Kina varsleren

En fullformet prøve av var klar for testing tidlig i 2019, mens et parallelt vaksineprogram var i gang.

Forskere fra Wuhan Institute of Virology ble valgt til å delta i ikke-human primat (aper) overføringstesting, simulert koronavirusfrigivelse og responsøvelser som på Wuhans Tianhe-flyplass i september 2019 og en faktisk testutgivelse av COVID-19 ved militæret i 2019 Verdenslekene fra 18. til 27. oktober 2019.

Canadian Army Whistleblower: Soldiers Returning from Military Games in Wuhan Brought Home COVID-19 .

Kilden nevnte spesielle helsescreeninger på Military Games, kanskje som et middel til å overvåke resultatene av en liten, kortsiktig testutgivelse av COVID-19.

En uttalelse som angivelig ble fremsatt av en kinesisk offiser for frigjøringshæren på den tiden, var “La de hvite grisene ha noe.”

Utgivelsen av COVID-19 på Military World Games var også en av de langsiktige effektene av den typen biovåpen fordi utenlandske besøkende til lekene ville føre den tilbake til sine egne land og konsekvensene kunne bli observert.

Fordi COVID-19 ble designet for plausibel fornektelse, kunne infeksjoner ikke lett spores tilbake til Kina, og det kan også tilskrives en naturlig opprinnelse.

Kilden forklarte at det påfølgende utbruddet i Wuhan var helt uventet. Det vil si at det ikke var noen laboratorielekkasje, men den utilsiktede spredningen blant den kinesiske befolkningen i Wuhan av et som de hadde undervurdert overførbarheten for.

Beijing lærte om den stille spredningen av COVID-19 i begynnelsen av desember, men holdt det stille og tillot internasjonale flyvninger fra Wuhan å fortsette.

Kilden spekulerte i COVID-19-testutgivelsen og hvorfor Wuhan-utbruddet da ble utnyttet av det kinesiske kommunistpartiet.

COVID-19 var ment å treffe USA, dets allierte og hele den vestlige verden på grunn av Kinas økonomiske problemer og handelskrigen som ble utført av president Trump. Effekten av en pandemi kan føre til at Trump mister valget.

Hvis det amerikanske ble forstyrret av COVID-19, kunne ytterligere press bli brukt på Taiwan, kanskje til og med invasjon, og opprørene i Hong Kong kunne undertrykkes under dekke av folkehelsetiltak.

Hvis Kina unnslipper ansvaret for COVID-19 og biovåpenprogrammet får fortsette, vil det sannsynligvis være et nytt, kanskje mer dødelig, angrep.

Ultimate Proof: Covid-19 ble planlagt å innlede den nye verdensorden .

Lawrence Sellin, Ph.D. er pensjonert fra en internasjonal karriere innen forretnings- og medisinsk forskning med 29 års tjeneste i US Army Reserve og veteran fra Afghanistan og Irak. E-postadressen hans er lawrence.sellin@gmail.com .

Kilde: TheGatewayPundit.comDaglige COVID-Dødsfall I Sverige Rammet ZERO, Som Andre Nasjoners Støtte For Flere LockdownsForrige InnleggNew York Times Innrømmet At CDC Er Broken Beyond RepairNeste Innlegg

Relaterte Artikler

new york times innrømmet at cdc er ødelagt uten reparasjon

KORONAVIRUSNYHETER

New York Times Innrømmet At CDC Er Broken Beyond Repair

HAFHAF24. Juli 2021

daglige dødsfall i sverige traff null, ettersom andre nasjoner støtter seg til flere lockdowns

SENSURKORONAVIRUSNYHETER

Daglige COVID-Dødsfall I Sverige Rammet ZERO, Som Andre Nasjoners Støtte For Flere Lockdowns

HAFHAF23. Juli 2021

cdc sletter stille 6.000 dødsfall av vaksine fra covid-nettstedet totalt på en dag

SENSURKORONAVIRUSVAKSINER

CDC Sletter Stille 6000 COVID-Vaksinedødsfall Fra Nettstedet Totalt

HAFHAF23. Juli 2021

italienerne slo gatene for å protestere mot obligatoriske vaksinepass 'ikke noe diktatur!'

KONTROLLKORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

Italienerne Treffer Gatene For Å Protestere Mot Obligatoriske Vaksinepass: ‘Ingen Diktatur!'

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.