Per-Aslak Ertresvåg anmelder PST og myndighetene

Samfunn
30773

I Norge blir uønskede elementer, politiske dissidenter og globaliseringskritikere utsatt for elektromagnetisk stråling.

av ARMIN BAHRAMI27. 08. 20093 minutter lesetid173I Norge blir uønskede elementer, politiske dissidenter og globaliseringskritikere utsatt for elektromagnetisk stråling.

Pressekonferanse: Politiske dissidenter blir utsatt for bestråling med dødlig hensikt i det «demokratiske» Norge.

Per-Aslak Ertresvåg skrev 2 bestselgere:  «Makten bak makten» og «SOV, mitt lille Norge». En mann med over 50 år i pressen begynte å bli trakassert av PST og andre hemmelige etterretningstjenester. Han er en av flere dissidenter, skrevet om i boka «SOV, mitt lille Norge», som ble utsatt for tvangsinnleggelse på psykriatisk sykehus. Ertresvåg ble utsatt for hjerneslag for et par år siden, noe han mistenker å være et politisk attentat.

Huset hans har lenge vært under konstant bestråling og verdiene som ble målt var langt over normale grenser. Med seg har han Rauni Lena- Laukannen Kilde som også har vært utsatt for politisk forfølgelse i Norge.

Pressekonferansen befant seg på «stopp pressen» og mainstream media var informert. Medias fraværenhet er et tegn på at slike nyheter ikke er tilpasset dagens samfunn, det vil si at sannheten ikke kan aksepteres.

Se video, del 1: Videoene er sletta!

Se del 2:

Tidligere PST-sjef Jørn Holme:
«Globaliseringskritikere truer rikets sikkerhet»

Per-Aslak Ertresvåg truer rikets sikkerhet da han er en globaliseringskritiker av høyeste kvalitet. Skal man bli stilt en fiende av staten, når man kritiserer private og millitære selskapers interesser? Når ble det staten sin oppgave å beskytte industri? Og når fikk millitæret så mye biologisk våpen? Eller som Per-Aslak nevner i video “Millitær-medisin” Er de forbi forskningstadiet, og vil de en dag bli brukt mot menneskeheten? Eller er det allerede igang.

Daværende statsekretær i justisdepartemenet, Jørn Holme, sa i 2003 at «globaliseringskritikere truer rikets sikerhet».

Altså personer med politiske meninger i et demokrati, med bakgrunn av deres politiske ståsted, vil utgjøre en fare for sikkerheten i landet.  Hvorfor?

Fordi Norges spiller en stor rolle i selve Globaliseringen, et land som gir ut Nobels Fredspris samtidig som det er verdens femte største høyteknologisk våpeneksportør, vil være et land med mange delte meninger. Men skal man bli bestrålt over lengere tid, slik at døden vil intreffe naturlig og alle mulige bevis til drapsmenn går ned i graven med personen?

Per-Aslak Ertresvåg er ikke en voldelig element. Han har heller ikke deltatt på voldsomme demonstrasjoner. Det er bøkene han skriver som avslører makteliten og den mørke skjulte sannheten om hvordan verden egentlig er som gjør han til en trussel.

Jørn Holme aviser tidligere utalelser til Nyhetsspeilet.no

Fra frihet til facisme?

Jeg møtte Jørn Holme i april under et av dialog-møtene til Abid Raja om Radikal Islamisme. Jørn Holme gav klem til sidemannen på debattpanelet som var en imam, han virket som en hyggelig fyr, men mennesker viser bare 5% av seg selv der og da. Her benektet han å ha uttalt dette.

Bildet fra forsiden av Dagsavisen til høyre viser at han enten har særs dårlig hukommelse eller lyver åpenlyst på spørsmålet. Jeg vil tro at de fleste av oss ville husket et slikt forsideoppslag av ens egen uttalelse, spesielt med så klar tale som denne.

Har vi et åpent demokrati i Norge når det finnes 8 etterretningstjenester? Det tvangsinnlegges 10.000 i Norge hvert år, mange av disse har blitt bortglemt og bortgjemt, nedopet på medisin og fått personlighetsforandrende legemedikamenter. Mange av dem er politiske fanger.

Se video her: Som er sletta

I dag er Jørn Holme landets riksantikvar, han gikk fra å være PST sjef til å passe på landets mest hellige og verdifulle artefakter og kunstutstillinger. Er jobben gjort, Jørn? Har dere kastet Norge ned stupet og innført Patriot Act-lignende lover som «OT.prop 60» som krevde grunnlovsendring? 2003 var det samme året når hele Norges gullbeholdning på 123 tonn ble solgt til utlandet og året for invansjonen av Irak.

Det var voldsomme protester og demonstrasjoner utenfor stortinget og som vanlig fikk vi se politistatlignende tendenser. Det var så mange overgrep at amnesty international ble satt på saken. Dette er perioden hvor Norge ble en del av Den Nye Verdensorden.

Norge har blitt imperialistenes venner. Det er derfor globaliseringskritikere truer rikets sikkerhet.

Få nye perspektiver. Finn din sannhet. Bli fri.

Bli en av de opplyste. Motta nyhetsvarsel på saker og avsløringer som du ikke finner ellers i massemedia.

  • Nyhetsspeilet.no: Et sannhetssøkende nettmagasin i komplett bredde og full dybde
  • Bli opplyst via 1480 aktuelle artikler fra nærmere 130 sannhetssøkende skribenter
  • Bli fri blant 2,9 millioner mennesker som har bladd over 20 millioner ganger i magasinet siden 2009

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.