Alle Covid-19-Vaksiner Er I Det Vesentlige Ubrukelige Mot Ny Mutant ‘Delta Variant’

28. Juni 2021

av SD Wells

Når vaksineinduserte dødsfall begynner å akselerere rundt om i verden fra de skitne Covid-19-jabene, skifter den vanlige mediefortellingen for å kaste skylden bort fra de dødelige blodproppene og over på en ny, mer virulent Covid-virusmutasjon kalt ” Deltavariant . ”

alle covid 19 vaksiner er i det vesentlige ubrukelige mot ny mutant 'delta variant'

Denne varianten er bare en omslagshistorie for faktiske dødsfall mot vaksine , og “det vil være blod” på hendene på vaksineindustrielle komplekset.

En av Verdens helseorganisasjons leger (ringleder) advarer allerede om ” redusert effekt ” (noe som betyr at det ikke fungerer i det hele tatt) angående alle disse Covid-19-jabene, inkludert mRNA og protein nyttelastinjeksjoner, og er ubrukelige mot variantene vaksinene skaper faktisk og sprer seg.

Covid-19-Vaksiner Gjør Den Vaksinerte MERE Utsatt For Å Fange Og Dø Av Mutant “Delta” -Variant Av Covid-19 Lab-Made Virus

“Delta” Covid sprer seg som en ild i bål over hele Europa og USA, og nå anses den “første generasjonen” av Covid-vaksiner praktisk talt verdiløs mot den.

Så hvor mange “generasjoner” av Covid og dens varianter vil det være, og hvor ofte? Vil amerikanere trenge et boosterskudd hver tredje måned, for alltid? De vil ikke like de nyhetene.

Løp for livet ditt … det er invasjonen av mutantene til Covid-19.

Alle vaksinerte mennesker bør forbli låst, maskert og satt i karantene i sin egen kjeller inntil videre, ettersom vaksinene har vist seg å gjøre deg svakere, mer utsatt for mutante varianter av Covid-19 .

I mellomtiden tar “Delta” damp, som en orkan, over hele USA.

Siste britiske data: Vaksinerte mennesker tre ganger mer sannsynlig å dø av deltavariant enn uvaksinert

Covid-Vaksiner Som Lider Av En “Reduksjon I Nøytralisering” Mot Covid-19 “Delta” Og “Beta” -Varianter – Vel, Du Kan Ikke Si At Talsmenn For Naturlig Helse Ikke Advarte Deg

Mutante stammer av Covid-19 er immun mot alle Covid-19-vaksiner , WHO har bare innrømmet det allerede. Beta-varianten angriper vaksinerte i Sør-Afrika akkurat nå mens du leser dette.

Variantene er ganske enkelt en omslagshistorie for alle dødsfall og blodpropp forårsaket av Covid-19-vaksinene, og for den vaksinerte fåren som fortsatt fanger Covid-19, selv etter vaksinasjon.

Det er åpenbart, ettersom WHO klosser for å overbevise alle gjerdere og absolutt ikke-voksxere om at vaksinene fortsatt fungerer, er de bare ikke så effektive som de hadde håpet. Ved hva? Drap folkens?

“Målet med Covax er at vi trenger de som er mest utsatt for alvorlig sykdom, og de som er mest utsatt, for å motta disse vaksinene og for å bli beskyttet,” sa en WHO (kvakksalver) lege. Du kan ikke ha det begge veier. Du kan ikke få alle disse menneskene som allerede bekjemper kreft, diabetes, hjertesykdom og Alzheimers, få Covid-19-vaksinene som forårsaker blodpropp og hjertebetennelse; det vil drepe dem. Så bruker de bare falske Covid-tester og sier at de døde av Covid, eller Delta, eller Beta, eller noe annet college-broderskap.

Korrupte WHO-Leger Sier At ”Double” Og “Triple” Covid-Mutanter Er På Vei Til Amerika

Ja, doble og tredoble mutanter vil ytterligere ødelegge “effekten” av hele den første bølgen av skitne Covid-19-vaksiner , hvis det er mulig å nå under null effekt.

Det ser ut til at det er mulig, siden mRNA og virusvektor-jabs gjør deg mer utsatt for å fange og dø av disse nye, mer virulente mutantene.

Så nå er Covid-19-vaksineeffekten en negativ prosentandel på grunn av risikoen for å fange doble og tredobbelte mutanter.

Det er en hel konstellasjon av mutasjoner som stiger opp i variantene, hevder WHO-legene, som vil utslette vaksinene.

Igjen, skyld viruset for død og ødeleggelse, men aldri vaksinene. Klassiske “fange og slippe” falske nyheter.

Selvfølgelig skifter fortellingen nå og hevder at de nye mutante versjonene av Covid svinger i “undervaksinerte deler av USA”, som om de virkelig tester for det og har resultater å dele med det medisinske samfunnet og alle sannhetsjournalistene .

De fleste skitne vax-fornektere kommer ikke i nærheten av en Covid-test, fordi det hele er en del av “spolen inn” og agnet. De er alle falske eller falske positive. En del av planen. Bare en annen knep. En annen omslagshistorie for å få flere til å få injeksjon med dødelige vaksiner som WHO allerede erklærer foreldet.

Spørsmål: Hvorfor vil noen med rett sinn få en vaksine som vil være ubrukelig en måned senere?‘Impossible’ Ancient Engineering: The Megalithic Stones Of BaalbekForrige InnleggMens Du Har Blitt Distrahert Av Hancocks Affære, Ga PHE Ut En Rapport Som Avslørte 62% Av Påståtte Dødsfall Fra Mennesker Er Personer Som Har Blitt VaksinertNeste Innlegg

Relaterte Artikler

rand paul stiller spørsmålstegn ved regjeringens nektelse av naturlig immunitet mot covid

KORONAVIRUSNYHETERTYRANNIVAKSINER

Rand Paul Stiller Spørsmålstegn Ved Den Amerikanske Regjeringens Nektelse Av Naturlig Immunitet Mot COVID

HAFHAF29. Juni 2021

matt hancock affære

KORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

Mens Du Har Blitt Distrahert Av Hancocks Affære, Ga PHE Ut En Rapport Som Avslørte 62% Av Påståtte Dødsfall Fra Mennesker Er Personer Som Har Blitt Vaksinert

HAFHAF28. Juni 2021

siste britiske data vaksinerte mennesker 3 ganger mer sannsynlig å dø av delta-varianten enn uvaksinert

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSAVFOLKNINGVAKSINER

Siste Britiske Data: Vaksinerte Mennesker Tre Ganger Mer Sannsynlig Å Dø Av Delta-Varianten Enn Uvaksinert

HAFHAF27. Juni 2021

gi et ønske stiftelse kunngjør at de bare vil hjelpe fullt vaksinerte barn

TYRANNIVAKSINER

Make-A-Wish Foundation Kunngjør At De Bare Vil Hjelpe Fullt Vaksinerte Barn

HAFHAF27. Juni 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.