Siste Data: Dødeligheten Fra Delta-Varianten Omtrent ÅTTE GANGER Høyere Blant ‘Fullvaksinerte’ Individer

29. Juni 2021.

av Ethan Huff

Den siste påstanden er at Wuhan coronavirus (Covid-19 ) “Delta” -varianten “sprer seg som en ild i bål “, og de som er mest berørt av det er de som allerede ble injisert med “”.dødeligheten fra delta-varianten omtrent åtte ganger høyere hos 'fullvaksinerte' individer

Kilde: BBC.com

I følge de nyeste dataene er det opptil åtte ganger større sannsynlighet for at folk som tok et Wuhan Flu-skudd eller to, tester “positive” eller må innleges på sykehus.

En foreløpig statistisk analyse fant at sykehusinnleggelser og absolutt på grunn av Delta-varianten er betydelig høyere blant de “vaksinerte” sammenlignet med de ikke vaksinerte.

Tallene viser at blant pasienter som tester positivt for Delta-varianten, er dødeligheten for de som er “fullvaksinert”, noe som betyr at de mottok begge doser av en mRNA-injeksjon , nesten åtte ganger høyere.

Dette tilsvarer lignende forskning fra Public Health England som bestemte at det er 600 prosent større sannsynlighet for at vaksinerte mennesker vil dø av Delta enn uvaksinerte mennesker.

I England ser man det tydelig i dataene at de som har blitt injisert er ansvarlige for spredningen av Delta. Og jo flere mennesker som blir vaksinert, jo mer sprer Delta seg.

“Infeksjonsraten for delta-varianten til personer som fikk minst [en] dose er lavere enn for fullvaksinerte mens den er høyere enn for uvaksinerte mennesker,” rapporterer Gnews.

[Spørsmål: Hvis England har vært under hard låsing i nesten halvannet år, og det har en av de høyeste vaksinasjonsgraden i verden, hvorfor har de også en av de høyeste antall smittede i verden? Sikkert alle kan se at enten: 1. Låsing og vaksiner ikke fungerer, eller 2. Låsing og vaksiner faktisk gjorde ting mye verre. Uansett kan folket helt sikkert nå se at de blir løyet for, og at de blir undertrykt.]

Vitenskap: Bli Vaksinert, Og Du Er Mer Sannsynlig Å Dø

I beste fall vil injeksjon føre til samme utfall som ikke å bli injisert. I verste fall – og dette er hva dataene antyder – er det mer sannsynlig at du vil dø hvis du blir knivstukket for det kinesiske viruset.

Så hvorfor til og med gjøre det i det hele tatt? Mange vil sannsynligvis si at de bare vil “gjøre sin del”, men hvilken del er det? Den døende delen?

Fordi de eneste menneskene som ser ut til å bli voldsomt syke etter eksponering for Delta eller annen påstått variant, er mennesker som adlød regjeringen og ble injisert.

“Det får deg til å lure på hvorfor politikerne fremdeles presser alle til å bli vaksinert, med tanke på at sjansen for død ikke er så veldig likevel,” sier Gnews det.

“Det er også verdt å nevne at sammenlignet med sykehusinnleggelse og infeksjonsrate, anses dødeligheten for å være mer nøyaktig. For infeksjonsdata kan en person velge å ikke bli testet, og det kan være falskt positivt eller falskt negativt for testresultatene. Og for sykehusinnleggelsesdata kan en person velge å ikke gå til sykehuset og bare bli hjemme. Imidlertid er det umulig å velge å ikke dø for noen. Derfor er dødelighetsdata vanligvis mer nøyaktige. “

Etter hvert som tiden går, blir det stadig tydeligere at det å bli injisert bare er dumt. Skuddene forhindrer riktignok ikke smitte, og forhindrer heller ikke , så hva nytter det?

Det eneste påstanden det medisinske instituttet fremsetter med hensyn til injeksjonene, er at de kan redusere risikoen for å bli alvorlig syk og kreve sykehusinnleggelse etter å ha testet positivt. De siste dataene viser imidlertid at selv dette er falskt.

“[Denne analysen antydet i det minste at den britiske regjeringen kanskje hadde kirsebærplukket resultatene som passer til” ta vaksinen “-fortellingen og valgte å ikke rapportere hele bildet i artikkelen nevnt i nyhetsrapporten,” avslutter Gnews.

“Og denne analysen viser også at dødeligheten (vanligvis den mest nøyaktige beregningen sammenlignet med sykehusinnleggelse og infeksjon) for vaksinerte mennesker som har fått delta-variant CCP-, er veldig bekymringsfull, og kan trenge ytterligere beslektet undersøkelse som potensiell ADE-effekt.”

Du kan lese hele rapporten fra Gnews sammen med alle tilknyttede data på denne lenken .Øvelse: Nasjonalgarden Forbereder Seg På En Større Nettangrep For Å Slå Av Verktøy Over Hele USAForrige InnleggSenator Ron Johnson Hørsel: Mor Med Funksjonshemmet Datter Bryter Ned Gråtende Mens Hun Deler Hvordan COVID Vaksine Knuste Datterens LivNeste Innlegg

Relaterte Artikler

sen.  ron johnson hører mor med funksjonshemmet datter bryter sammen gråtende mens han deler hvordan covid vaksine knuste datterens liv

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETERVAKSINER

Senator Ron Johnson Hørsel: Mor Med Funksjonshemmet Datter Bryter Ned Gråtende Mens Hun Deler Hvordan COVID Vaksine Knuste Datterens Liv

HAFHAF29. Juni 2021

rand paul stiller spørsmålstegn ved regjeringens nektelse av naturlig immunitet mot covid

KORONAVIRUSNYHETERTYRANNIVAKSINER

Rand Paul Stiller Spørsmålstegn Ved Den Amerikanske Regjeringens Nektelse Av Naturlig Immunitet Mot COVID

HAFHAF29. Juni 2021

assange påtalemyndighet stolte på falsk vitnesbyrd fra en diagnostisert sosiopat og dømt pedofil

SAMMENSVERGELSENYHETERTYRANNI

Slutten På Saken Mot Julian Assange: Påtalemyndigheten Støttet Seg På Falskt Vitnesbyrd Fra En Diagnostisert Sosiopat Og Dømt Pedofil

HAFHAF28. Juni 2021

matt hancock affære

KORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

Mens Du Har Blitt Distrahert Av Hancocks Affære, Ga PHE Ut En Rapport Som Avslørte 62% Av Påståtte Dødsfall Fra Mennesker Er Personer Som Har Blitt Vaksinert

HAFHAF28. Juni 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.