HAARP-Prosjekt: Det Kan Levere Svært Stor Mengde Energi, Sammenlignbar Med En Kjernebombe, Hvor Som Helst På Jorden

AvatarAlexander Light7. Mars 2019

Militær interesse for rom ble intens under og etter andre verdenskrig på grunn av introduksjonen av rakettvitenskap, ledsageren til atomteknologi. De tidlige versjonene inkluderer buzzbomben og styrte missiler. De ble tenkt på som potensielle bærere av både kjernefysiske og konvensjonelle bomber.

Raketeknologi og kjernevåpenteknologi utviklet seg samtidig mellom 1945 og 1963. I løpet av denne tiden med intensiv atmosfærisk kjernefysisk testing ble det prøvd eksplosjoner på forskjellige nivåer over og under jordens overflate.

Noen av de nå kjente beskrivelsene av jordens beskyttende atmosfære, som for eksempel Van Allen-beltene, var basert på informasjon som ble innhentet gjennom stratosfærisk og ionosfærisk eksperimentering.

Jordens atmosfære består av troposfæren, fra havnivå til omtrent 16 km over jordoverflaten; stratosfæren (som inneholder ozonnivået) som strekker seg fra omtrent 16 til 48 km over jorden; og ionosfæren som strekker seg fra 48 km til over 50 000 km over jordens overflate.

Jordens beskyttende atmosfære eller “hud” strekker seg utover 3200 km over havet til de store magnetfeltene, kalt Van Allen Belts, som kan fange opp de ladede partiklene som sprayes gjennom kosmos av sol- og galaktavindene.

Disse beltene ble oppdaget i 1958 i løpet av de første ukene av driften av Amerikas første , Explorer I. De ser ut til å inneholde ladede partikler fanget i jordens tyngdekraft og magnetfelt. Primære galaktiske kosmiske stråler kommer inn i solsystemet fra det interstellare rommet, og består av protoner med energier over 100 MeV, som strekker seg opp til astronomisk høye energier.

De utgjør omtrent 10% av høynergistrålene. Solstråler har generelt lavere energi, under 20 MeV (som fremdeles er høy energi i jordform). Disse høyenergipartiklene blir påvirket av jordens magnetfelt og av geomagnetisk breddegrad (avstand over eller under den geomagnetiske ekvator).

Fluktdensiteten til lavenergiprotoner på toppen av atmosfæren er normalt større ved polene enn ved ekvator. Tettheten varierer også med solaktivitet, et minimum når solfakkel er maksimalt.

Van Allen-beltene fanger opp ladede partikler (protoner, elektroner og alfapartikler) og disse spiralformer seg langs de magnetiske kraftlinjene mot polarområdene der kraftlinjene konvergerer. De reflekteres frem og tilbake mellom de magnetiske kraftlinjene nær polene. Det nedre Van Allen Belt er omtrent 7700 km over jordoverflaten, og det ytre Van Allen Belt er omtrent 51 500 km over overflaten.

I følge Encyclopaedia Britannica er Van Allen-beltene mest intense langs ekvator, og er effektivt fraværende over polene. De dypper til 400 km over Sør-Atlanterhavet, og er omtrent 1000 km høye over det sentrale Stillehavet.

I det nedre Van Allen Belt er protonintensiteten omtrent 20.000 partikler med energi over 30 MeV per sekund per kvadratcentimeter. Elektroner når en maksimal energi på 1 MeV, og intensiteten har maksimalt 100 millioner per sekund per kvadratcentimeter. I det ytre beltet er protonenergien i gjennomsnitt bare 1 MeV. Til sammenligning ligger de fleste ladede partikler som slippes ut ved en kjernefysisk eksplosjon, i området 0,3 og 3 MeV, mens diagnostisk medisinsk røntgen har toppspenning rundt 0,5 MeV.

Prosjekt Argus (1958)

Mellom august og september 1958 eksploderte den amerikanske marinen tre kjernefysiske bomber med fisjon 480 km over Sør-Atlanterhavet, i den delen av det nedre Van Allen-beltet nærmest jordoverflaten. I tillegg ble to hydrogenbomber detonert 160 km over Johnston Island i Stillehavet. Dette ble av kalt “det største vitenskapelige eksperimentet noensinne har blitt gjennomført”.

Den ble designet av det amerikanske og US Atomic Energy Commission, under kodenavnet Project Argus. Formålet ser ut til å være å vurdere virkningen av kjernefysiske eksplosjoner i stor høyde på radiooverføring og radaroperasjoner på grunn av den elektromagnetiske pulsen (EMP), og å øke forståelsen av det geomagnetiske feltet og oppførselen til de ladede partiklene i det.

Dette gigantiske eksperimentet skapte nye (indre) magnetiske strålingsbelter som omfattet nesten hele jorden, og injiserte tilstrekkelige elektroner og andre energiske partikler i ionosfæren for å forårsake verdensomspennende effekter. Elektronene reiste frem og tilbake langs magnetiske kraftlinjer og forårsaket en kunstig “aurora” når de slo atmosfæren nær Nordpolen. Amerikansk militær planla å lage et ”telekommunikasjonsskjold” i ionosfæren, rapportert 13.-20. August 1961, Keesings Historisch Archief (KHA).

Dette skjoldet ville bli opprettet “i ionosfæren i 3000 km høyde, ved å bringe inn i bane 350.000 millioner kobbernåler, hver 2-4 cm lange (totalvekt 16 kg), og danne et belte 10 km tykt og 40 km bredt, nålene var i omtrent 100 m fra hverandre. ”

Dette var designet for å erstatte ionosfæren “fordi telekommunikasjon er svekket av magnetiske stormer og solfakkel”. USA planla å legge til antall kobbernåler hvis eksperimentet viste seg å være vellykket. Denne planen ble sterkt imot av International Union of Astronomers.

Project Starfish (1962)

9. juli 1962 startet USA en ytterligere serie eksperimenter med ionosfæren. Fra beskrivelsen: “en kiloton enhet, i en høyde av 60 km og en megaton og en multi-megaton, i flere hundre kilometer høyde” (KHA, 29. juni 1962). Disse testene forstyrret den nedre Van Allen Belt alvorlig, og endret formen og intensiteten vesentlig.

“I dette eksperimentet vil den indre Van Allen Belt praktisk talt bli ødelagt i en periode; partikler fra beltet vil bli transportert til atmosfæren. Det forventes at jordens magnetfelt vil bli forstyrret over lange avstander i flere timer, og forhindre radiokommunikasjon. Eksplosjonen i det indre strålingsbeltet vil skape en kunstig kuppel av polarlys som vil være synlig fra Los Angeles. ”(KHA 11. mai 1962).

En fijiansk sjømann, som var til stede ved denne kjernefysiske eksplosjonen, fortalte meg at hele himmelen var i brann, og han trodde det ville være verdens ende. Dette var eksperimentet som påkalte den sterke protesten til dronningens astronom, Sir Martin Ryle i Storbritannia.

“Ionosfæren (ifølge forståelsen på den tiden) den delen av atmosfæren mellom 65 og 80 km og 280-320 km høyde, vil bli forstyrret av mekaniske krefter forårsaket av trykkbølgen etter eksplosjonen. Samtidig vil store mengder ioniserende stråling frigjøres, og ytterligere ionisere gasskomponentene i atmosfæren i denne høyden.

“Denne ioniseringseffekten styrkes av strålingen fra fisjonsproduktene. … Det nedre Van Allen-beltet, bestående av ladede partikler som beveger seg langs de geomagnetiske feltlinjene … vil på samme måte bli forstyrret. Som et resultat av eksplosjonen vil dette feltet bli ødelagt lokalt, mens utallige nye elektroner vil bli introdusert i underbeltet. ” (KHA 11. mai 1962)

“19. juli….  kunngjorde at som en konsekvens av kjernefysisk i stor høyde 9. juli, hadde det blitt dannet et nytt strålingsbelte som strekker seg fra en høyde på rundt 400 km til 1600 km; det kan sees på som en midlertidig utvidelse av det nedre Van Allen Belt. ” (KHA 5. august 1962)

Som forklart i Encyclopaedia Britannica: “… Starfish laget et mye bredere belte (enn Project Argus) som strekker seg fra lav høyde ut forbi L = 3 (dvs. tre jordradier eller ca 13.000 km over jordens overflate)” Senere i 1962 , foretok Sovjetunionen lignende planetariske eksperimenter og skapte tre nye strålingsbelter mellom 7.000 og 13.000 km over jorden.

I følge Encyclopaedia har elektronstrømmene i det nedre Van Allen-beltet endret seg markert siden atomvåpeneksplosjonene i 1962 i høy høyde fra USA og Sovjetunionen, og kom aldri tilbake til sin tidligere stat.

I følge amerikanske forskere kan det ta mange hundre år for Van Allen-beltene å stabilisere seg på normale nivåer. (Forskning utført av: Nigel Harle, Borderland Archives, Cortenbachstraat 32, 6136 CH Sittard, Nederland.)

SPS: Solar Power Satellite Project (1968)

I 1968 foreslo det amerikanske militæret solcelledrevne satellitter i geostasjonær bane rundt 40.000 km over jorden, som ville avskjære solstråling ved hjelp av solceller på satellitter og overføre den via en mikrobølgestråle til mottagerantenner, kalt rektenner, på jorden. Den amerikanske kongressen ga departementet for energi og NASA mandat til å utarbeide en miljøkonsekvensvurdering på dette prosjektet, som skulle være ferdig innen juni 1980, og kostet 25 millioner dollar.

Dette prosjektet ble designet for å konstruere 60 soldrevne satellitter over en trettiårsperiode til en kostnad mellom $ 500 og $ 800 000 millioner (i 1968 dollar), og ga 10% av USAs energibehov i 2025 til en kostnad på $ 3000 per kW.

På den tiden var prosjektkostnadene to til tre ganger større enn hele departementets energibudsjett, og de anslåtte kostnadene for elektrisiteten var godt over kostnaden for de fleste konvensjonelle energikilder. Rektenna-stedene på jorden forventes å ta opptil 145 kvadratkilometer land, og vil utelukke beboelse av mennesker, dyr eller til og med vegetasjon. Hver satellitt skulle være på størrelse med Manhattan Island.

Saturn V Rocket (1975)

På grunn av en funksjonsfeil brant Saturn V-raketten uvanlig høyt i atmosfæren, over 300 km. Denne brenningen produserte “et stort ionosfærisk hull” (Mendillo, M. Et al., Science 187,343, 1975). Forstyrrelsen reduserte det totale elektroninnholdet mer enn 60% over et område på 1000 km i radius, og varte i flere timer.

Det forhindret all telekommunikasjon over et stort område av Atlanterhavet. Fenomenet var tilsynelatende forårsaket av en reaksjon mellom eksosgassene og ionosfæriske oksygenioner. Reaksjonen sendte en 6300 A luftglød. Mellom 1975 og 1981 begynte NASA og det amerikanske militæret å utforme måter å teste disse nye fenomenene gjennom bevisst eksperimentering med ionosfæren.

SPS militære implikasjoner (1978)

Tidlig gjennomgang av solenergidrevet satellittprosjekt begynte rundt 1978, og jeg var på gjennomgangspanelet. Selv om dette ble foreslått som et energiprogram, hadde det betydelige militære implikasjoner. En av de mest betydningsfulle, først påpekt av Michael J. Ozeroff, var muligheten for å utvikle et satellittbåren strålevåpen for anti-ballistisk missil (ABM) bruk.

Satellittene skulle være i geosynkrone baner, som hver skulle gi et utmerket utsiktspunkt hvorfra en hel halvkule kan kartlegges kontinuerlig. Det ble spekulert i at en laserstråle med høy energi kunne fungere som et termisk våpen for å deaktivere eller ødelegge fiendens missiler. Det ble diskutert elektronvåpenstråler gjennom bruk av en laserstråle for å forvarme en bane for den følgende elektronstrålen.

SPS ble også beskrevet som et psykologisk og antipersonellvåpen, som kunne rettes mot en fiende. Hvis den viktigste mikrobølgestrålen ble omdirigert bort fra dens rectenna, mot fiendens personell, kunne den bruke en infrarød strålingsbølgelengde (usynlig) som et antipersonellvåpen. Det kan også være mulig å overføre nok energi til å antenne brennbare materialer.

Laserstrålestrømreléer kan lages fra SPS-satellitten til andre satellitter eller , for eksempel fly, for militære formål. En applikasjon kan være en laserdrevet turbofanmotor som vil motta laserstrålen direkte i forbrenningskammeret, og produsere den nødvendige gass med høy temperatur for sin cruisingoperasjon. Dette vil tillate ubegrenset cruisetid på stasjonen. Som et psykologisk våpen var SPS i stand til å forårsake generell panikk.

SPS kunne overføre strøm til fjerntliggende militære operasjoner hvor som helst på jorden. Den bemannede plattformen til SPS ville gi overvåking og tidlig varslingsevne, og ELF-kobling til ubåter.

Det vil også gi muligheten til å stoppe fiendens kommunikasjon. Potensialet for fastkjøring og oppretting av kommunikasjon er betydelig. SPS var også i stand til å forårsake fysiske endringer i ionosfæren.

President Carter godkjente SPS-prosjektet og ga det klarsignal til tross for reservasjonen som mange korrekturlesere, inkludert meg selv, ga uttrykk for. Heldigvis var det så dyrt å overstige hele departementets energibudsjett at finansiering ble nektet av kongressen.

Jeg henvendte meg til FNs komité for nedrustning om dette prosjektet, men fikk beskjed om at så lenge programmet ble kalt solenergi av USA, kunne det ikke betraktes som et våpenprosjekt.

Det samme prosjektet dukket opp i USA under president Reagan, flyttet til det mye større budsjettet til Forsvarsdepartementet og kalte Star Wars. Siden dette er nyere historie, vil jeg ikke diskutere debatten som raste over denne fasen av planen.

I 1978 var det tydelig for det amerikanske militæret at kommunikasjon i et kjernefysisk miljø ikke ville være mulig ved bruk av tradisjonelle metoder for radio- og fjernsynsteknologi (Jane's Military Communications 1978).

Innen 1982 hadde GTE Sylvania (Needham Heights, Massachusetts) utviklet et elektronisk kommandokontrollsystem for US Air Force's Ground Launch Cruise Missiles (GLCM) som ville gjøre det mulig for militære sjefer å overvåke og kontrollere raketten før de ble lansert i begge fiender. og ikke-fiendtlige miljøer.

Systemet inneholder seks radioundersystemer, skapt med synlig lys ved hjelp av en mørk stråle (ikke synlig), motstandsdyktig mot forstyrrelser fra radio og TV. Mørke stråler bidrar til dannelsen av energisk plasma i atmosfæren. Dette plasmaet kan bli synlig som smog eller tåke.

Noen har en annen ladning enn solens energi, og akkumuleres på steder der solenergi er fraværende, som polarområdene om vinteren. Når polarfjæren oppstår, dukker solen opp og avviser dette plasmaet og bidrar til hull i ozonlaget.

Dette militære systemet kalles: Ground Wave Emergency Network (GWEN). (Se SECOM II kommunikasjonssystem, av Wayne Olsen, SAND 78-0391, Sandia Laboratories, Albuquerque, New Mexico, april 1978). Dette innovative nødradiosystemet ble tilsynelatende aldri implimentert i Europa, og eksisterer bare i Nord-Amerika.

Orbit Maneuvering System (1981)

En del av planen om å bygge SPS-romplattformene var kravet om gjenbrukbare romferger, siden de ikke hadde råd til å fortsette å kaste . NASA Spacelab 3 Mission of the Space Shuttle laget i 1981 “en serie passerer over et nettverk av fem bakkebaserte observatorier” for å studere hva som skjedde med ionosfæren da Shuttle injiserte gasser inn i den fra Orbit Maneuvering System ( OMS).

De oppdaget at de kunne “indusere ionosfæriske hull”, og begynte å eksperimentere med hull som ble laget om dagen, eller om natten over Millstone, Connecticut og Arecibo, Puerto Rico. De eksperimenterte med effekten av “kunstig indusert ionosfærisk utarmning på meget lave frekvensbølgelengder, på ækvatoriale plasmainstabiliteter og på radiofrekvente radioaktive observasjoner over Roberval, Quebec, Kwajelein, på Marshalløyene og Hobart, Tasmania. (Advanced Space Research, Vol.8, nr. 1, 1988)

Innovative Shuttle Experiments (1985)

En nyskapende bruk av romfergen for å forme romfysikkeksperimenter i jordbane, ble benyttet ved bruk av OMS-injeksjoner av gasser for å “forårsake en plutselig uttømming av den lokale plasmakonsentrasjonen, opprettelsen av et såkalt ionosfærisk hull”. Denne kunstig induserte plasmautarmingen kan deretter brukes til å undersøke andre romfenomener, for eksempel veksten av plasmainstabilitet eller modifisering av radioforplantningsveier.

Den 47 andre OMS-brenningen 29. juli 1985 produserte det hittil største og mest langlivede ionosfæriske hullet, og dumpet rundt 830 kg eksos i ionosfæren ved solnedgang. En seks sekunders OMS-utgivelse på 68 km over Connecticut i august 1985 produserte en luftglød som dekket over 400 000 kvadratkilometer.

I løpet av 1980-tallet var rakettoppskytninger globalt omtrent 500 til 600 i året, og toppet seg til 1500 i 1989. Det var mange flere under Golfkrigen. The Shuttle er den største av raketter med fast drivstoff, med to 45 meter boostere.

Alle raketter med fast drivstoff frigjør store mengder saltsyre i eksosen, hver Shuttle-flying injiserer 75 tonn ozon som ødelegger klor i stratosfæren. De som ble lansert siden 1992, injiserer enda mer ozon som ødelegger klor, omtrent 187 tonn, i stratosfæren (som inneholder ozonlaget).

Mighty Oaks (1986)

I april 1986, like før Tsjernobyl-katastrofen, hadde USA en mislykket hydrogentest på Nevada Test Site, kalt Mighty Oaks. Denne testen, som ble utført langt under jorden, besto av en hydrogenbombeeksplosjon i det ene kammeret, med en blyholdig ståldør til kammeret, to meter tykk, og lukket innen millisekunder etter eksplosjonen. Døren skulle bare tillate den første radioaktive strålen å rømme inn i “kontrollrommet” der dyre instrumenter var lokalisert. Strålingen skulle fanges opp som en våpenstråle.

Døren kunne ikke lukkes så raskt som planlagt, og forårsaket at radioaktive gasser og rusk fylte kontrollrommet og ødela utstyr for millioner av dollar. Eksperimentet var en del av et program for å utvikle røntgen- og partikkelstrålevåpen.

De radioaktive utslippene fra Mighty Oaks ble ventilert, under en “lisensiert ventilasjon”, og var sannsynligvis ansvarlige for mange av de nordamerikanske atomnedfallsrapportene i mai 1986, som ble tilskrevet Tsjernobyl-katastrofen.

Desert Storm (1991)

I følge Defense News, 13. – 19. april 1992, satte USA ut et elektromagnetisk pulsvåpen (EMP) i Desert Storm, designet for å etterligne flashen av strøm fra en atombombe. Sandia National Laboratory hadde bygget et laboratorium på 23.000 kvadratmeter på Kirkland Air Force Base, 1989, for å huse Hermes III-elektronstrålegeneratoren som var i stand til å produsere 20 billioner Watt-pulser som varte fra 20 milliarddeler til 25 milliarddeler av et sekund.

Denne røntgensimulatoren kalles en Particle Beam Fusion Accelerator. En strøm av elektroner som treffer en metallplate kan produsere en pulserende røntgen- eller gammastråle. Hermes II hadde produsert elektronstråler siden 1974. Utformingene ble tilsynelatende testet under Golfkrigen, selv om detaljert informasjon om dem er sparsom.

Høyfrekvent aktivt Auroral forskningsprogram (1993)

Den HAARP-programmet er i fellesskap administreres av US Air Force og US Navy, og er basert i Gakona, Alaska. Den er designet for å “forstå, simulere og kontrollere ionosfæriske prosesser som kan endre ytelsen til kommunikasjons- og overvåkingssystemer”. HAARP-systemet har til hensikt å stråle 3,6 gigawatt effektiv utstrålt kraft av høyfrekvent radioenergi inn i ionosfæren for å:

– generere ELF-bølger med ekstremt lav frekvens for kommunikasjon med undervanns ubåter,

– gjennomføre geofysiske sonder for å identifisere og karakterisere naturlige ionosfæriske prosesser slik at teknikker kan utvikles for å redusere eller kontrollere dem,

– generere ionosfæriske linser for å fokusere store mengder høyfrekvent (HF) energi, og dermed gi et middel til å utløse ionosfæriske prosesser som potensielt kan utnyttes for forsvarsdepartementet,

– elektronakselerasjon for infrarød (IR) og andre optiske utslipp som kan brukes til å kontrollere egenskaper for radiobølgeutbredelse,

– generere geomagnetisk feltjustert ionisering for å kontrollere refleksjonsspredningsegenskapene til radiobølger,

– bruke skrå oppvarming for å produsere effekter på radiobølgeutbredelse, og utvide de potensielle militære anvendelsene av ionosfærisk forbedringsteknologi.

Poker Flat Rocket Launch (1968 til nå)

Pocker Flat Research Range ligger omtrent 50 km nord for Fairbanks, Alaska, og ble etablert i 1968. Det drives av Geophysical Institute med University of Alaska Fairbanks, under NASA-kontrakt.

Rundt 250 store rakettoppskytninger har funnet sted fra dette nettstedet, og i 1994 ble en 16 meter lang rakett lansert for å hjelpe NASA å “forstå kjemiske reaksjoner i atmosfæren forbundet med globale ”.

Lignende eksperimenter, men ved bruk av Chemical Release Modules (CRM), er lansert fra Churchill, Manitoba. I 1980 forstyrret Brian Whelans “Project Waterhole” en aurora borealis og brøt den midlertidig. I februar 1983 forårsaket kjemikaliet som ble frigitt i ionosfæren en aurora borealis over Churchill.

I mars 1989 ble to Black Brant X-er og to Nike Orions-raketter lansert over Canada, som frigjorde barium i store høyder og skapte kunstige skyer. Disse kunstige skyene fra Churchill ble observert så langt unna som Los Alamos, New Mexico.

Den amerikanske marinen har også gjennomført HIPAS-forskning (High Power Auroral Stimulation) i Alaska. Gjennom en serie ledninger og en 15 meter antenne har de strålet signaler med høy intensitet inn i den øvre atmosfæren, og generert en kontrollert forstyrrelse i ionosfæren. Allerede i 1992 snakket marinen om å lage 10 kilometer lange antenner på himmelen for å generere ekstremt lavfrekvente (ELF) bølger som trengs for å kommunisere med ubåter.

Et annet formål med disse eksperimentene er å studere Aurora Borealis, kalt av noen et utendørs plasmalaboratorium for å studere prinsippene for fusjon. Shuttle-fly kan nå generere auroras med en elektronstråle. 10. november 1991 og aurora borealis dukket opp på Texas himmelen for første gang registrert, og det ble sett av folk så langt unna som Ohio og Utah, Nebraska og Missouri.

Himmelen var “julefarger”, og forskjellige forskere var raske til å skylde på solaktivitet. Men når de trykkes inn, vil de fleste innrømme at ionosfæren må ha blitt svekket på den tiden, slik at den elektrisk ladede partikkelen som traff jordens atmosfære skapte det høyt synlige lyset som kalles luftglød.

Disse ladede partiklene trekkes normalt nordover av jordens magnetiske krefter, til den magnetiske nordpolen. Nordlyset, som aurora borealis kalles, forekommer normalt i virvelen på polen der de energiske partiklene, ledet av de magnetiske kraftlinjene, er rettet.

Konklusjoner

Det ville være utslett å anta at HAARP er et isolert eksperiment som ikke ville bli utvidet. Det er relatert til femti år med intensive og stadig mer destruktive programmer for å forstå og kontrollere den øvre atmosfæren.

Det ville være utslett å ikke knytte HAARP til romlaboratoriekonstruksjonen som USA planlegger hver for seg. HAARP er en integrert del av en lang historie med romforskning og utvikling av bevisst militær karakter.

De militære implikasjonene av å kombinere disse prosjektene er alarmerende. Grunnleggende i dette prosjektet er kontroll av kommunikasjon, både forstyrrelse og pålitelighet i fiendtlige miljøer. Kraften som utøves av en slik kontroll er åpenbar.

HAARP / Spacelab / rakettkombinasjonens evne til å levere svært store mengder energi, sammenlignbar med en atombombe , hvor som helst på jorden via - og partikkelstråler, er skremmende. Prosjektet vil sannsynligvis bli “solgt” til publikum som et romskjold mot innkommende våpen, eller, for de mer lettleste, et tenke for å reparere ozonlaget.

Utarbeidet av Rosalie Bertell, Ph.D., GNSH / Referanser:

CL Herzenberg, Physics and Society, April 1994.
R. Williams, Physics and Society, April 1988.
B. Eastlund, Microwave News, May / June 1994.
W. Kofman and C. Lathuillere, Geophysical Research Letters, Vol 14, No. 11, s 1158-1161, november 1987 (Inkluderer franske eksperimenter ved EISCAT).
G. Metz og FW Perkins. “Ionospheric Modification Theory: Past Present and Future”, Radio Science, Vol.9, nr. 11, s. 885-888, november 1974.
Som Gov't Skyver Obligatorisk Vaksinasjon, Er Forurensede Vaksiner Funnet I 3 Stater Som Forårsaker InfeksjonerForrige InnleggUniversitetsprofessor Fordømmer Det Amerikanske Militæret For #GeoEngineering & Owning The WeatherNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Debatterer Geoengineering Reality, Dane Wigington og Cal Tech-forsker Douglas Macmartin

CHEMTRAILSGEOINGENIØRHAARP

Debatterer Geoengineering Reality: Cal Tech Scientist Douglas MacMartin Vs. Danske Wigington

HAFHAF17. Mars 2020

Global Climate Engineering

CHEMTRAILSGEOINGENIØRHAARP

Global Weather Modification Assault Causing Climate Chaos And Environmental Catastrophe

HAFHAF18. Desember 2019

Oppfinner av skyfrø opprettet 'værvåpen av krig'

GEOINGENIØRHAARP

Oppfinneren Av Cloud Seeding Opprettet ‘Weather Weapons Of War'

HAFHAF11. Desember 2019

Orkanen Oahu Haarp

GEOINGENIØRHAARP

Se Orkanen Bli Ødelagt Av HAARP Like Før Du Når Amerikanske Militærbaser På Oahu

HAFHAF1. Desember 2019

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.