HAARP – Et av Verdens mest farlige energivåpen…OG EN SAMMENSATT INFO OM HAARP!

• 

Se denne videoen på YouTube 

, High Frequency Active Auroral Research Program må være (i det minste for meg) det mest fascinerende apparatet på planeten. Denne artikkelen er en kilde til mye kontrovers, med historier om værmodifisering og jordskjelvkrigføring som dominerer konspirasjonsringene, og søker å samle en grundig forståelse av dette fantastiske anlegget, dets evner, og søskenbarnene.

Mannen: Tesla – Man Out of Time av Margaret Cheney  – fra archive.org 

Planen: HAARP Joint Services Programplaner og aktiviteter – 1990 

Spillerne:

Vi støtter HAARP

HAARPs kontaktinformasjon:

Office of Public Affairs, Air Force Research Laboratory, 3550 Aberdeen Ave S.E., Kirtland AFB NM 87117-5776

US Air Force Research Lab  • Office of Naval Research  • Defense Advanced Research Project (DARPA)  • Stanford VLF Group  (& www-star.stanford.edu/ ~ vlf/ )

Stanford VLF-logo

Stanford VLF Group bilder 

Stanford VLF Group logo av Daniel Golden

 

HAARP Under bygging

OPPGRADEN

High Frequency Active Auroral Research Project (HAARP) Original DARPA  side nå slettet . speilet her:Programleder: Dr. Sheldon Meth 

Oversikt

High Frequency Active Auroral Research Project (HAARP) utviklet nye eksperimentelle forskningsevner og gjennomførte forskningsprogrammer for å utnytte nye ionosfærer og radiovitenskapelige teknologier relatert til avanserte forsvarsapplikasjoner. Bevilgningsloven fra FY 1990 ga midler til opprettelse av HAARP, i fellesskap administrert av Air Force Research Laboratory og Office of Naval Research for å utnytte fremvoksende ionosfære og høykraft radioteknologi for nye militære systemapplikasjoner. Nøkkelen til den nåværende innsatsen var utvidelsen av det eksperimentelle forskningsanlegget som inkluderer en 3,6 MW høyfrekvente sender og en rekke diagnostiske instrumenter, å utføre undersøkelser for å karakterisere de fysiske prosessene som kan initieres og kontrolleres i ionosfæren og rommet, via interaksjoner med høyeffekt radiobølger.Blant disse var: (1) generering av ekstremt lavfrekvens / svært lavfrekvente radiobølger for ubåt og annen kommunikasjon under overflaten, og reduksjon av ladede partikkelpopulasjoner i strålingsbeltene for å sikre sikre romfartssystemers operasjoner; (2) kontroll av elektrontetthetsgradienter og brytningsegenskapene i utvalgte regioner i ionosfæren for å lage radiobølgeforplantningskanaler; og (3) generering av optiske og infrarøde utslipp i rommet for å kalibrere romsensorer. Til dags dato er anlegget utviklet for å inkludere en pakke med optisk og radiodiagnostikk og en avansert, moderne, høyfrekvent overførende matrise som har en utstrålt effekt på 960 kW, omtrent en tredjedel av 3.6MW etterlyste i det opprinnelige konseptet og planen.Den nåværende høyfrekvente overførende matrisen har vist seg å være ekstremt pålitelig og fleksibel, og har vist gjennomførbarheten av det overordnede konseptet. Imidlertid, hittil har resultater indikert at de avanserte applikasjonsrelaterte forskningsaktivitetene og nye militære systemkonseptdemonstrasjoner som er planlagt under programmet krever at høyfrekvente overføringsevnen på stedet økes fra det nåværende 960 kW nivået til det opprinnelig planlagte 3,6 MW nivået. En studie fullført av et flyvåpen / marinepanel pekte også på ytterligere funksjoner med høy verdi som potensielt kan utføres med en 3,6 MW-evne, spesielt, utforsking og foredling av vitenskapelige prinsipper som kan føre til utvikling og distribusjon av et system for å gi beskyttelse for rombaserte eiendeler fra nye asymmetriske .DARPA etablerte en MOA med flyvåpenet og marinen for dette programmet i november 2002. HAARP-teknologien går over til og marinen i FY 2006.

Programplaner

  • Fullførte HAARP høyfrekvente transmisjonsarray på HAARP Research Station, Gakona, AK.
  • Forberedte det eksisterende HAARP-anlegget som forberedelse til ionosfærisk testing.
  • Gjennomført avansert ionosfære og radiovitenskapelig forskning og analyse av applikasjoner inkludert rombasert aktivabeskyttelse og fenomener relatert til implementeringen.
HAARP offisielle nettstedbilde

Enheter på Gakona, Alaska HAARP-matrisen

HAARP - High Frequency Active Auroral Research Program

(IRI) Ionospheric Research Instrument

3,6 Megawatt Effektiv utstrålt kraft (offisiell)

I utgangspunktet er IRI det som kalles en faset array-sender. Den er designet for å overføre en smal stråle med høyeffekt radiosignaler i frekvensområdet 2,8 til 10 MHz. Antennen er bygget på en grusplate med dimensjoner 1000 ' x 1200 ' ( ca. 33 dekar ). Det er 180 tårn, 72 ' i høyden montert på termopiler med en avstand på 80 ' i et 12 x 15 rektangulært rutenett. Hvert tårn støtter nær toppen, to par kryssede dipolantenner, det ene for lavbåndet ( 2,8 til 8,3 MHz ), det andre for høybåndet ( 7 til 10 MHz ). Antennesystemet er omgitt av et eksklusjonsgjerde for å forhindre mulig skade på antennetårnene eller skade på store dyr. En forhøyet bakkeskjerm, festet til tårnene på 15 ' nivå,fungerer som en reflektor for antennesystemet mens du tillater kjøretøystilgang under 30 miljøkontrollerte senderhyller fordelt over hele arrayen. Hvert ly inneholder 6 par 10 kW sendere, for totalt 6 x 30 x 2 x 10 kW = 3600 kW tilgjengelig for overføring. Senderne kan byttes til å kjøre enten lav- eller høybåndantenner. Elektrisk primkraft leveres fra et kraftverk på stedet som rommer fem, 2500 kW generatorer, hver drevet av en 3600 hk dieselmotor. Fire generatorer er nødvendige for drift av IRI og den femte holdes som reserve. Fra et kontrollrom i Operasjonssenteret justeres transmisjonen fra hver av de 180 antennene med krysset dipol på en presis måte under datakontroll. På denne måten,det komplette utvalget av antenner danner et smalt antennemønster rettet oppover mot ionosfæren. Det sendte signalet avviker (spres ut) når det beveger seg oppover og blir delvis absorbert, i en høyde som avhenger av den overførte HF-frekvensen, i et lite volum flere titalls mil i diameter og noen hundre meter tykt rett over anlegget. Resten av det sendte signalet reflekterer enten tilbake mot jorden eller passerer gjennom ionosfæren ut i verdensrommet, og fortsetter å avvike mens det gjør det. Når den når ionosfæren, er intensiteten til HF-signalet mindre enn 3 mikro watt (0,000003 watt) per cm2, tusenvis av ganger mindre enn solens naturlige elektromagnetiske stråling som når jorden og hundrevis av ganger mindre, jevn,enn variasjonene i intensitet av solens naturlige ultrafiolette (UV) energi som skaper ionosfæren.

HAARP - A View to Dipole
HAARP Det ionosfæriske forskningsinstrumentet - IRI

Innvendig utsikt over traileren i bildet over:

HAARP - sender ly innenfor utsikten

Modulær UHF ionosfærisk radar (446 MHz, 512 elementer)

HAARP - Modular UHF Ionospheric Radar - MUIR

All sky riometer Imaging riometer 8 X 8 Array Fluxgate magnetometer Induksjonsmagnetometer All-sky-bilder Datastyrt teleskopisk bildebehandling

HAARP Optical Pad

Optiske tilfluktsrom og 14 ft Dome

HAARP - Optisk kuppel

Ionosonde

HAARP Ionosonde

Tomografikjede (150/400 MHz satellittmottakere) Cordova – > Kaktovik

VHF Radar (139 MHz)

HAARP VHF Radar 139 MHz

Ionosfæriske scintillasjonsmottakere

SATSIN (Chistochina / Nebesna)

GPS-NOVATEL

Totalt elektroninnhold

Radiobakgrunnsmottakere

Flere off-site bredbånd ELF / VLF mottakere

SE Mottakerstreng

HF – UHF Spectrum Monitor

HF 2-30 MHz høy vinkel mottakende antenne

HAARP - HF mottar antenner

Aircraft Alert Radar

HAARP - Aircraft Alert Radar

HAARP Research Building

HAARP - Forskningsbygg

Og inne i bygningen er…

Forskningskontrollrom – alias “ Death Star 1 ”

HAARP - Research Control Room - Death Star 1

Diagnostisk instrumentvisningsområde

HAARP - Diagnostic Instrument Display Area

Kraftverk

HAARP - Naturgass kraftverk

HAARP Webcam (for tiden offline)

HAARP webkamera 1
HAARP Webcam 2

Så hva gjør HAARP nøyaktig?

La oss starte med en flott artikkel på Wired.com som gir oss fakta om HAARPs opprinnelse og foreslåtte bruksområder:

Kilde: Strange New Air Force Facility Energizes Ionosphere, Fans Conspiracy Flames @ WIRED.COM 

En av de første ideene kom i midten av tiåret fra Bernard Eastlund , en fysiker som jobber for olje- og gasskonglomerat Atlantic Richfield . Arco hadde rettighetene til billioner kubikkfot naturgass under Alaskas nordhelling. Problemet hadde alltid vært hvordan du får den gassen til havn på Valdez . Eastlund hadde en bedre idé: Bruk gassen på stedet for å gi drivstoff til en gigantisk ionosfærisk varmeovn. Et slikt anlegg, skrev han i en serie patenter, kunne steke sovjetiske missiler i midtflyvningen eller kanskje til og med dytte sykloner og annet ekstremvær mot fiender. Det stemmer: våpen .

Arcos ledere presenterte ideen for Simon Ramo , en av gudfedrene til det amerikanske interkontinentale ballistiske missilprogrammet. Ramo ga den videre til underforsvarssekretæren, som igjen ga den til Pentagons avanserte forskningsarm, Darpa , og DODs hemmelighetsfulle vitenskapelige rådgivende styre, kodenavnet Jason. Tony Tether , direktør for Darpas strategiske teknologikontor, ga Arco en kontrakt for å gjennomføre en mulighetsstudie. Arco hadde med seg ingen ringere enn Dennis Papadopoulos som konsulent.HAARP-budsjett

Papadopoulos var ikke veldig imponert. Eastlunds triks ville ikke fungere selv om nettstedet var på rett sted langs jordas magnetfelt — som det ikke var. Men ad hoc-koalisjonen til radioforskere likte ideen om å sette opp en ny varmeovn i Alaska. I de øvre breddegrader krysser ionosfæren jordens magnetfelt og blir vitenskapelig interessant.

Heldigvis senior senatoren fra Alaska, Ted Stevens , likte et rykte for å sette inn prosjekter i det føderale budsjettet til fordel for hjemstaten, mest beryktet en $ 223 millioner bro fra byen Ketchikan til, vel, ikke mye av noe sted. I 1988 satte forskerne seg sammen med Stevens og forsikret ham om at en ionosfærisk varmeovn ville være et vitenskapelig vidunder og en garantert jobbskapere, og det kunne bygges for bare $ 30 millioner. “ Han ga noen kongresspenger, noen svinekjøttpenger, ” sier Papadopoulos. “ Det var mye mindre enn broen til ingensteds. ” Akkurat slik hadde Pentagon $ 10 millioner for ionosfærisk varmeapparatforskning.

Nå hadde forskerne noen oppstartskontanter, men de trengte også maskinvare — og for det måtte de verve militæret. I en serie møter vinteren 1989-90 satte feltets ledende lys, inkludert Papadopoulos, marinen og flyvåpenet. Haarp, hevdet de , kan føre til “ betydelige driftsmuligheter. ” De ville bygge en gigantisk faset antenneserie som ville sikte en finjustert stråle av høyfrekvente radiobølger til himmelen. Strålen ville begeistre elektroner i ionosfæren, endre stedets ledningsevne og få den til å avgi sine egne ekstremt lavfrekvente bølger, som teoretisk sett kan trenge gjennom jordoverflaten for å avsløre skjulte bunkere eller brukes til å kontakte dypt nedsenkede ubåter.

Den siste appen fanget militærets oppmerksomhet. Å kommunisere med under tusenvis av kilometer unna, under tusenvis av meter med hav, krever ultralydsfrekvenser, og det krever whomping-store antenner. For å gjøre det hadde marinen bygget en matrise i øvre Midtvesten som overfører signalet gjennom berggrunnen, men konstruksjonen krevde rasering av 84 miles ' verdt hundre fot bred sti gjennom villmarken, inkludert en nasjonalskog. Det gjorde lokale miljøvernere gale. Men hvem ville protestere mot en flyktig antenne på himmelen?

Så Bernard Eastlund foreslo at HAARP-anlegget kunne våpenføre orkaner, utføre interkontinentalt ballistisk missil ( ICBM ) forsvar, gjøre underjordisk sondering og overføre til ubåter. Bildet nedenfor og påfølgende beskrivelser vil utslette HAARPs nåværende evner.

HAARPs oppdrag, flerbruks

HAARPs misjon

Hjertet i High Frequency Active Auroral Research Program er en ionosfærisk varmeovn som skyter elektromagnetisk energi inn i jordas atmosfære. Fem generatorer pumper ut 2,9 megawatt hver; 180 antenner konverterer strømmen til høyfrekvente radiobølger og sender dem inn i ionosfæren, noe som gjør dem til lavfrekvente bølger. Hvorfor? Forskning. En energisk ionosfære kan brukes til alle slags kule ting.

Kommunikasjon Haarp kan sprette signaler fra ionosfæren med bølgelengder som er lange nok til å trenge dypt ned i havet og kommunisere med ubåter.

Beskyttelse Forskere tester om ionosfæriske bølger kan dytte H-bombe-genererte elektroner ut av magnetosfæren, skjerme kretsløpende satellitter.

Omtrent 125 mil oppover kan Haarps bølger gi energi til frie elektroner, som kolliderer med nøytrale atomer for å produsere en glød som aurora borealis.

Hvordan lavfrekvente bølger blir absorbert og reflektert av jorden, kan avsløre hva som er under — inkludert skjulte bunkere.

HAARP VLF ELF bølgeforplantning

La oss dissekere disse fire kategoriene.

KOMMUNIKASJON

HAARP bruker høyfrekvente radiobølger for å varme opp et skiveformet område av ionosfæren. Denne oppvarmede platen blir deretter forstyrret ( agitert ) for å få den til å vibrere. Denne vibrasjonen produserer dype bassfarger kjent som ( ULF ) ultra-lav, ( ELF ) ekstra lav, eller ( VLF ) veldig lavfrekvente utslipp. Disse lydfrekvensene er kjent for sine lange bølgeformer som beveger seg veldig lange avstander og passerer gjennom solide objekter, i motsetning til høyfrekvente utslipp som har en tendens til å reflektere av faste gjenstander lettere. Et typisk eksempel på dette er en høy radio som spiller inne i et hus. Du kan høre bassen slå tydelig utenfor, selv om ordene og andre musikalske notater er vasket ut. Den oppvarmede ionosfæriske platen fungerer nøyaktig som en underwoofer for å produsere disse ELF / VLF-bølgene.

Denne artikkelen beskriver i detalj hvordan HAARP bruker Ionosphere for å lage ELF-bølger:

PDF – Orientering av HAARP ELF ionosfærisk dipol og auroral elektrojet 

Radiobølger fra andre kilder enn HAARP kan sprette signalene fra denne platen og utvide rekkevidden. Noen av de overførte radiobølgene generert av HAARP IRI passerer gjennom denne oppvarmede platen og kjører magnetosfæren til det som er kjent som konjugerte steder på den motsatte halvkule. Denne handlingen setter satellitter i fare da eksiterte frie elektroner kan spille helvete med kretsløpet sitt, og disse elektronene som regner ned på jorden på det konjugerte stedet kan utløse et jordskjelv. Det kan hevdes at disse utfellende elektronene havner i akviferer under jorden, der vann blir oppvarmet, noe som øker presset på berggrunnen og til slutt utløser et jordskjelv.

HAARP Conjugate Point Precipitating Electrons
HAARP og Van Allen Belts
HAARP One-Hop Experiment Logo

For å teste disse konjugerte lokaliseringsoverføringene, gjorde Stanford VLF-gruppen tre påfølgende bøyer for å plassere i det sørlige Stillehavet og fange HAARPs signaler.

Bilder og PDF-kilde: Standford.edu 

One-Hop ELF / VLF-målinger ved HAARP Conjugate Point: Buoy Feasibility Study 

HAARP VLF bøye
HAARP VLF bøye fortøyning

De beste papirene jeg har funnet, beskriver i detalj hvordan disse funksjonene kan bli funnet her:

POLAR AERONOMI OG RADIO SCIENCE (PARS ) ULF / ELF / VLF PROJECT Kilde: Stanford.edu Dette papiret dekker HAARP, og det er far Siple Station, Antarktis, ULF / ELF / VLF konjugering og forsterkningsteknikker.

Simuleringer av ELF-stråling generert ved å varme opp D-regionen med høy breddegrad Kilde: http://wwwppd.nrl.navy.mil/whatsnew/haarp/ 

“ Ved å modulere omgivelsesstrømmen som strømmer i ionosfæren, for eksempel auroral elektrojet, er det mulig å generere ekstremt lavfrekvens (ELF) og veldig lav frekvens (VLF) stråling. Denne ionosfæriske modifiseringsteknikken kan gi slike bølger for sondering av både jorden og ionosfæren-magnetosfæren. Modifiseringen skjer i nedre D-region og kan gi informasjon om omgivelsesforholdene i en av de minst diagnostiserte regionene i ionosfæren.

Elektrojet moduleres ved å bruke en høyfrekvent varmeovn (noen få MHZ) med kraften modulert med ønsket ELF / VLF-frekvens for å varme opp de ionosfæriske elektronene i nedre D-region. Figur 1a  viser en skisse av varmeren og den oppvarmede regionen. Det oppvarmede området er vanligvis på 75 km ( selv om dette avhenger av bærefrekvensen ) og kan være 30 km i diameter og noen få km tykk. Sett ovenfra ( se Figur 1b ) det oppvarmede området er en omtrent sirkulær lapp. Glattheten i det oppvarmede området avhenger av antennestrålingsmønsteret så vel som D-regionforhold. Oppvarmingen øker den elektronnøytrale kollisjonshastigheten som endrer konduktivitetene. Siden på ELF tidsskalaer er det elektriske omgivelsesfeltet konstant, produserer modulering av ledningsevnen en strøm modulert med samme frekvens. I disse høydene er konduktivitetsendringen hovedsakelig i Hall-konduktiviteten. Hvis det elektriske omgivelsesfeltet, E, er i ± y retning, genereres en tid varierende strømforstyrrelse, j, i ± x retning (fig. 1b). Den tidsvarierende strømmen lanserer bølger både opp og ned på jordas magnetfelt. I simuleringene vist her,vi starter med en tidsvarierende strøm og studerer de nedadgående forplantningsbølgene og hvordan de kobles inn i den jord-ionosfæriske bølgeguiden.”

HAARP GEOMETRIC WAVE MODULATION

Geometrisk modulasjon – En mer effektiv metode for styrbar ELF-VLF 2008-03  speilet for Stanford.edu 

En ny metode for ELF / VLF-bølgegenerering via HF-oppvarming implementeres, her kalt ‘ geometrisk modulasjon ' (GM), hvorved HF-varmestrålen skannes langs et geometrisk mønster med konstant kraft. Vi har beskrevet tre spesielle former for GM, der bjelken skanner ved en konstant radius (sirkelsveiper), frem og tilbake langs en azimut (linjesveip), eller en vei langs en azimut (sawtooth-feie).

I nærheten av HAARP er GM mindre effektiv enn AM under 2 kHz, men mer effektiv over 3 kHz. For observasjoner på lang avstand produserer GM konsekvent vesentlig sterkere signaler enn AM for ELF/VLF-frekvenser over 3 kHz, med så mye som 7 – 11 dB. I tillegg kan GM føre til opprettelse av en enestående ELF-faset matrise, som er i stand til å rette stråling mot forskjellige azimut i EIW. Videre kan ytterligere forbedringer i både de resulterende ELF / VLF-amplituder og effektiv array-direktivitet ennå realiseres med ytterligere teoretisk og eksperimentell optimalisering.

HAARP atmosfærisk forstyrrelsesmodellering - spiral

PDF – HAARP MAGNETOSPHERIC WAVE INJECTION AV MODULERT HF VARME AV AURORAL ELEKTROJET 

Stanford PhD-avhandling av Mark Golkowski Desember 2008

Modulert høyfrekvens (HF, 3 — 30 MHz) oppvarming av auroral elektrojet for å generere elektromagnetiske bølger i ekstrem lav frekvens (ELF, 3 — 3000 Hz) og Very Low Frequency (VLF, 3 — 30 kHz) bånd blir undersøkt i sammenheng med magnetosfærisk bølgeinjeksjonseksperimenter. Det ionosfæriske oppvarmingsanlegget til High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) brukes til å begeistre ikke-lineær forsterkning av bølger i whistler-modus i jordas magnetosfære. Eksperimentelle bevis blir presentert for de første HF-varmergenererte signalene som opplever ‘dirigert' inter-hemisfærisk forplantning og bølgepartikkelinteraksjoner, noe som resulterer i forsterkning og utløsing av utslipp fra fritt løp. Rollene til senderparametere så vel som naturlige bakgrunnsforhold for observasjonene er karakterisert.Spredning av observerte signaler brukes til å bestemme magnetosfæriske forplantningsveier og tilhørende kalde plasmatettheter. Det er funnet at HAARP-induserte utløste utslipp først og fremst forekommer i plasmapausen og tilgjengeligheten og koblingen inn i magnetosfæriske ‘ledninger' er sannsynligvis en av de begrensende faktorene for observasjoner. Fase- og amplitudeendringer i de observerte signalene brukes til å løse den tidsmessige oppførselen til den ikke-lineære resonansstrømvektoren som driver forsterkning. Den observerte resonansstrømatferden diskuteres i sammenheng med numeriske modeller og brukes til å gjøre slutninger om den magnetosfæriske varme plasmadistribusjonen. Grunnbaserte evner til å oppdage energisk partikkelutfelling fra jorden'strålingsbelter indusert av HAARP-genererte ELF / VLF-bølger blir vurdert eksperimentelt og teoretisk. Et fenomen med kryssmodulering mellom whistler-modus-signaler og HF ionosfærisk oppvarming blir observert og undersøkt som en ny metode for å generere ELF / VLF-stråling ved bruk av en HF ionosfærisk varmeovn.

Kilde: UMI.com 

PDF – Klyngeobservasjoner av ELF / VLF-signaler generert ved modulert oppvarming av den nedre ionosfæren med HAARP HF-senderen 

Sammendrag. Det er nå velkjent at amplitude modulert HF-overføringer til ionosfæren kan brukes til å generere ELF / VLF-signaler ved å bruke den såkalte “ elektrojetantennen ”. Selv om de fleste observasjoner av de genererte ELF / VLF-signalene er gjort på bakken, er det også rapportert om flere satellittobservasjoner med lav og høy høyde (James et al., 1990). En av de viktige ukjente i fysikken til ELF / VLF-bølgegenerering ved ionosfærisk oppvarming er volumet av magnetosfæren belyst av ELF / VLF-bølgene. I et forsøk på å undersøke dette spørsmålet videre, bakke--sammenhengende eksperimenter har nylig blitt utført ved bruk av de fire Cluster-satellittene og HF-varmeren til High-Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) -anlegget i Gakona, Alaska. Å være lokalisert på stort sett lukkede feltlinjer på L4.9,HAARP er for tiden også brukes til bakke-til-bakken type ELF / VLF bølgeinjeksjonseksperimenter, og vil i økende grad bli brukt til dette formålet da det nå blir oppgradert for høyere kraftdrift. I denne artikkelen beskriver vi HAARP-installasjonen og presenterer nylige resultater av HAARP-Cluster-eksperimentene. Vi gir en oversikt over de oppdagede ELF / VLF-signalene hos Cluster, og en mulig forklaring av den spektrale signaturen som ble oppdaget, samt bestemmelse av plasseringen av injeksjonspunktet for HAARP ELF / VLF-signalene i magnetosfæren ved bruk av strålesporing. vi beskriver HAARP-installasjonen og presenterer nylige resultater av HAARP-Cluster-eksperimentene. Vi gir en oversikt over de oppdagede ELF / VLF-signalene hos Cluster, og en mulig forklaring av den spektrale signaturen som ble oppdaget, samt bestemmelse av plasseringen av injeksjonspunktet for HAARP ELF / VLF-signalene i magnetosfæren ved bruk av strålesporing. vi beskriver HAARP-installasjonen og presenterer nylige resultater av HAARP-Cluster-eksperimentene. Vi gir en oversikt over de oppdagede ELF / VLF-signalene hos Cluster, og en mulig forklaring av den spektrale signaturen som ble oppdaget, samt bestemmelse av plasseringen av injeksjonspunktet for HAARP ELF / VLF-signalene i magnetosfæren ved bruk av strålesporing.

Kilde: ann-geophys.net 

Bekreftede HAARP-eksperimenter:

HAARP eksperiment tidsplan

BESKYTTELSE

Ballistiske missiler tar mange ting i betraktning når de prøver å nå det tiltenkte målet. Hvis disse variablene endres, vil missilet savne målet. Hvis du varmer ionosfæren med HAARP, stiger troposfæren nedenfor for å fylle tomrommet som er opprettet av en stigende ionosfære. Dette alene kan muligens ødelegge et missil; enda viktigere er at denne handlingen kan endre jetstrømmen, endre retningen på en orkan, så vel som mange andre værrelaterte effekter. HAARP er også i stand til å nøytralisere et innkommende missil eller kjøretøy ved hjelp av elektromagnetisk puls, en energiutslipp som ødelegger elektronisk utstyr. Endelig er det påstander om at HAARP kan lade magnetosfæren, og skape et kunstig skjold, som kan styrke jordas forsvar i tilfelle en geomagnetisk storm. Ronald Reagans Star Wars,alias Strategic Defense Initiative (SDI), har endelig verktøyene til å faktisk lage et missil “skjold.”

Siden dette er topphemmelige militære teknologier, kan det være umulig å bevise at disse påstandene er nesten umulige, men det er noen dokumenter som gir oss et glimt av hva militæret ønsker å oppnå.

Kilde: PDF – Å eie været i 2025  skrevet august 1996

Air Force 2025 nettsted 

DEGRADE FEMSKRAFER

Nedbørsforbedring

  • Flomlinjer for kommunikasjon
  • Reduser PGM-effektiviteten
  • Reduser komfortnivået
  • Morale Storm Enhancement
  • Nektelse operasjoner
  • Nedbør Denial
  • Nekt ferskvann
  • Induser tørkeplassvær
  • Forstyrr kommunikasjon / radar
  • Deaktiver / ødelegg rommidler
  • Ødelegg underjordiske akviferer
  • Vannforsyning

Fog og Cloud Removal

  • Nektelse
  • Øk sårbarheten til PGM / Recce
  • Oppdag fiendtlige væraktiviteter

ENHANCE VENNLIGE KRAFT

Unngå nedbør

  • Vedlikeholde / forbedre LOC
  • Opprettholde synlighet
  • Oppretthold komfortnivå
  • Morale Storm Modification
  • Velg Battlespace Environment Space Weather
  • Forbedre kommunikasjonsreliabilitet
  • Avskjær fiendens overføringer
  • Revitalisere romformue

Tåke- og skygenerering

  • Øk Skjul
  • Fog og Cloud Removal
  • Vedlikeholde flyplassoperasjoner
  • Forbedre PGM-effektiviteten
  • Forsvar mot fiendskapasiteter

ANDRE BRUK ( HAARP SPESIFIKK )

  • gi et bredt område med jordgjennomtrengende tomografi som, hvis kombinert med databehandlingsevnen til EMASS- og Cray-datamaskiner, vil gjøre det mulig å verifisere mange deler av nukleær ikke-spredning og fredsavtaler ( se underjordiske tunneler, tomrom )
  • gi militæret et verktøy for å erstatte den elektromagnetiske pulseffekten av atmosfæriske termonukleære enheter ( fremdeles ansett som et levedyktig alternativ gjennom minst 1986 ) EMP
  • erstatte det enorme ubåtkommunikasjonssystemet Extremely Low Frequency (ELF) som opererer i Michigan og Wisconsin med en ny og mer kompakt teknologi
  • brukes til å erstatte radarsystemet over horisonten som en gang var planlagt for den nåværende plasseringen av HAARP med et mer fleksibelt og nøyaktig system
  • gi en måte å utslette kommunikasjonen over et ekstremt stort område, samtidig som militærets egne kommunikasjonssystemer fungerer (EMP med kapslet kryptert kommunikasjonsoverføring)
  • være et verktøy for geofysisk sondering for å finne olje-, gass- og mineralforekomster over et stort område (se underjordiske tunneler, tomrom)
  • brukes til å oppdage innkommende fly på lavt nivå og cruisemissiler, gjøre andre teknologier foreldet, samt avlede / ødelegge dem (rettede EMP-eksplosjoner)
  • tankekontroll (høykraft RF-signaler innenfor det utrygge 30-300 MHz-området kan gi deg en zombie eller grønnsak, du vet “bare å stå der, som midt på gaten, sikling og alt “Ta den HalfPastHuman! )

2025 Technology Abstract – EARTHQUAKE WEAPON

Kilde: Luftforsvaret 2025 

Dette teknologiabstraktet er en underkastelse av allmennheten. Synspunktene uttrykt i dette sammendraget er strengt tatt forfatterens og gjenspeiler ikke den offisielle politikken, posisjonen eller programmene til USAs flyvåpen, Department of Defense, eller USAs regjering.

DISTRIBUSJON A. Godkjent for offentlig utgivelse; distribusjon ubegrenset. Dokument-ID: 800062 Technology Abstract Tittel: Earthquake Weapon

Beskrivelse: Ultralyd eller akustisk våpen for å ødelegge rullebaner, bygninger, broer. Våpen vil generere en veldig sterk akustisk bølge som får strukturer til å resonere, og derved ødelegge dem. Dette har fordelen av å være en ødeleggende styrke som ikke er designet for å drepe mennesker.

Fordeler: Ødeleggende for strukturer og krigsskapende potensial, men truer ikke mennesker direkte.

Utfordringer: Hvordan generere et sterkt nok akustisk felt.

Tiltak: Akustiske bølgekanselleringsmetoder (generer en bølge ut av fase med våpenet) standard jordskjelvbeskyttelsesmetoder, for eksempel fleksible strukturer, fagverk, forsterkede materialer.

Mulige applikasjoner: Ødeleggelse av strukturer Angrep herdede, skjulte strukturer. Luftfelt interdiksjon (ødelegge rullebaner) Sivil søknad: riving.

nøkkelord: AKOUSTISKE BEAMER AKOUSTISKE FIELDER AKOUSTISK RESONANS AVANSERT VAPNER DIREKTE ENERGI-VAPNER UTROLIGE VAPNER VAPNESKAP JORDQUAKE ENGINEERING JORDKVAKKER

Teknologiområder: Directed Energy and Kinetic Energy Systems Technology (PRIMARY) Ammunisjonsenheter og energisk materialteknologi Overlevelsesevne og herdingsteknologi

“ Så du forteller meg at de kan gjøre jordskjelv, ja riktig. ” Ikke ta ordet mitt for det:

“ Andre engasjerer seg selv i en øko-type terrorisme der de kan endre klimaet, sette av jordskjelv, vulkaner eksternt ved bruk av elektromagnetiske bølger. ” “ Så det er mange geniale sinn der ute som er på jobb for å finne måter de kan krenke andre nasjoner på. Det er ekte, og det er grunnen til at vi må intensivere vår innsats, og det er derfor dette er så viktig. ” OSS. Forsvarsminister Cohen Kilde: Defense.gov 

ATMOSFERISK FORSKNING

Siden det er åpenbart at mange typer forskning blir utført på HAARP-anlegget, vil jeg ikke utdype disse, bortsett fra å dele noen mer interessante artikler.

PDF – The Charged Aerosol Release Experiment (CARE)

CARE - Ladet Aerosol Release Experiment

Mål for CARE-programmet

  • Kunstig noctilucent Cloud Formation
  • Fysikk i forbedret radarspredning
  • Radar, Lidar og optisk diagnostikk
  • Satellittmålinger (AIM)

Utgivelse fra Nihka Solid Rocket Motor

  • Stor konsentrasjon av støv
  • Supersonic injeksjonshastighet

Eksperimentforbedringer

  • Ground and Ship Ionosonde Diagnostics
  • Direkte injeksjon etter kjemisk frigjøringsmodul
CARE - Ladet Aerosol Release Experiment - diagram 1

CARE-program på Wikipedia

Det ladede Aerosol Release Experiment også kjent som CARE, er et prosjekt drevet av NASA som vil bruke en rakett for å frigjøre støv i den øvre atmosfæren for å danne et støvete plasma i rommet. NASA planlegger å utløse skyformasjon rundt rakettens eksospartikler. De således genererte skyene er ment å simulere naturlig forekommende fenomener kalt nattlige skyer, som er de høyeste skyene i atmosfæren. CARE-eksperimentet er ment å skape et kunstig støvlag ved romgrensen i en kontrollert forstand, for å “ la forskere studere forskjellige aspekter ved det, turbulensen generert på innsiden, fordelingen av støvpartikler og slikt. ”

Støvskyen genereres ved hjelp av Nihka motordøvgenerator. Støvskyen er sammensatt av aluminiumoksyd, karbonmonoksid, hydrogenklorid, vann og nitrogen, samt mindre mengder karbondioksid, hydrogen, monatomisk klor og monatomisk hydrogen.

I følge NASA vil SHIMMER spore CARE-støvskyen i dager eller til og med måneder. SHIMMER-instrumentet har tidligere sett naturlige nattlige skyer de siste to årene. CARE vil være den første romvisningen av en kunstig nattlig sky.

Raketten skulle settes i gang mellom 7:30 og 7:57 EDT tirsdag 14. september 2009 fra NASAs Wallops Flight Facility nær Chincoteague, Virginia.

Kilde: Wikipedia 

CARE - Ladet Aerosol Release Experiment - diagram 3

Navy Research Lab Spectra Magazine nevner CARE-programmet 

CARE-I lansert av DoD STP klingende rakett. The Charged Aerosol Release Experiment I (CARE-I) ble lansert av DoD STP fra NASA Wallops Flight Facility i skumringen 19. september 2009, å undersøke egenskapene til ladet støv i ionosfæren. Den lyse optiske CARE-I øvre atmosfæriske skjermen, lett sett fra bakken langs østkysten av USA, ble produsert av sollys spredt av konsentrert raketteksos som ble løslatt i 290 km høyde ved en forsinket avfyring av den klingende raketten fjerde trinn. Eksosmaterialet, sammensatt av 1/3 aluminiumoksydpartikler og 2/3 forbrenningsproduktmolekyler, samhandlet med ionosfæren for å skape et støvete plasma med høyhastighets pick-up ioner. Markbaserte radarer sporet effekten av CARE-I på ionosfæren i mer enn fire timer,produsere verdifulle data om hvordan rakettmotorer påvirker ionosfæriske tettheter. CARE-I ga også en simulering av naturlige forstyrrelser i jordens øvre atmosfære.

Kilde: nrl.navy.mil 

CARE - Ladet Aerosol Release Experiment - diagram 2

PDF – Radarastronomi med høy frekvens med HAARP – Moon Research 

Sammendrag – Ved høy frekvens vil radiobølger samhandle med romplasmaer og overflater av lokale astronomiske objekter, og produsere et ekko som kan gi nye diagnostiske data. Tilgjengeligheten av radarer med høy effekt som opererer ved høye frekvenser, åpner et vindu for fjernundersøkelse av vårt omkringliggende romfartsmiljø. Vi diskuterer og illustrerer denne teknikken med noen spesifikke eksempler.

Original kilde: dtic.mil 

PDF – HAARP – IMAGING AND FORECASTING OF IONOSPHERIC STRUCTURES AND THE SYSTEM IMPACTS 

Den koordinerte søramerikanske ionosfæriske målekampanjen, COPEX, ble avholdt fra oktober til desember 2002. Analyse av lyddataene fra ekvatorialstedet i Cachimbo, Brasil, forsterket den generelle forståelsen av vanskeligheten med å forutsi begynnelsen av spredning F på en bestemt natt. Måling av sporadisk E-dannelse ved magnetfeltets fotavtrykk i anomaliregionene ga ingen innsikt i spredningsproblemet F. RPI / IMAGE-mottak av bakkebaserte VLF-overføringer i rommet over en periode på to år ble brukt for å bestemme effektiviteten for å generere whistler-modusbølger som forplanter seg langs magnetfeltet til satellitten. Disse resultatene blir sammenlignet med AFRL strålesporingssimuleringer.Det ble utført omfattende analyse av bruken av VLF/LF-overføringer fra en romplattform for å samhandle med høye energifangede elektroner i plasmasfæren og spre dem slik at de ikke kan forårsake skade på lavjords kretsende satellitter. Kilde: dtic.mil 

overvåkning

HAARP er en enorm radar, noe som gjør denne kategorien åpenbar, så la oss fokusere på underjordisk avbildning. Her er noen nuggets som beskriver HAARPs bruk for å undersøke undergrunnen.

Pentagon Scientists Target Irans Nuclear Mole Men @ WIRED.COM 

Pentagon mad science divisjon Darpa har en rekke forskningsprosjekter viet til Underjordisk innretningsdeteksjon og karakterisering . I følge programmets nettsted er byråets strategiske teknologikontor:

“ investere i sensorteknologier som finner, karakteriserer og identifiserer anleggsfunksjon, aktivitetstakt og aktiviteter i forbindelse med deres status før og etter angrep. STO undersøker også ikke-kjernefysiske jordgjennomtrengende systemer for nederlag av harde og dypt nedgravede mål. ”

Å se gjennom solid rock kan høres ut som en høy orden, men Darpa trives med utfordring. Ett prosjekt heter Luftbåren tomografi ved bruk av Active Electromagnetics , som bygger på teknologi opprinnelig utviklet av den geofysiske leteindustrien. Bakken er opplyst med elektromagnetisk energi — typisk ekstremt lav frekvens — og forvrengningene på returen viser tilstedeværelsen av underjordiske anlegg og tunneler. For noen år siden kunne militærstøttede forskere ved Alaskas High Frequency Active Auroral Research Program ( HAARP ) kartlegge tunneler på hundre meters dyp. Papadopoulos, for eksempel, sier at han ønsker å gjøre en ny runde med underjordiske overvåkningseksperimenter. “ Personlig tror jeg det kan nå 1000 kilometer. Det [ for tiden ] kan ikke nå Iran , hvis det er spørsmålet ditt, ” en av disse forskerne, Dennis Papadopoulos fortalte Danger Room. “ Men hvis jeg legger HAARP på et skip, eller på en oljeplattform, hvem vet da? ”

Papadopoulos må være smilende, da HAARP på et skip ble bygget:

HAARP Sea-Based X-Band Radar ( SBX ) plattform

US Navy HAARP SBX-plattform

“ Radaren ( SBX ) er så kraftig at hvis den var utenfor østkysten av USA nær Washington, D.C., det ville være i stand til å oppdage bevegelse og rotasjon av en baseball som ble lansert i det ytre rom fra San Francisco-området, ” ifølge Missile Defense Agency.

Kilde: Navy.mil 

SBX fortjener sin egen artikkel, så la oss fortsette å snakke om HAARP.

Påvisning og avbildning av underjordiske strukturer ved bruk av ELF / VLF radiobølger

HAARP bredt paneskudd

ELF / VLF radiobølger trenger dypt inn under jordoverflaten og samhandler med den geologiske strukturen på jorden. Denne interaksjonen induserer sekundære felt med målbar effekt på og over jordoverflaten. Riktig forståelse av fysikken i generasjonen og utbredelsen av ELF/VLF-bølger og deres interaksjon med jordmaterialer vil tillate at disse bølgene brukes til applikasjoner som kommunikasjon under overflaten og utforsking av den geologiske strukturen under overflaten. Forskningen som kreves under denne innsatsen er å vurdere levedyktigheten av å utnytte begrepet elektromagnetisk induksjon for å oppdage og avbilde underjordiske funksjoner som tunneler, bunkere og andre potensielle militære mål.

Geofysisk kartlegging ved bruk av naturlige ELF / VLF-kilder, for eksempel lyn eller auroral genererte signaler, er en etablert prosedyre. Generelt er imidlertid prosedyren utviklet med interesse for å lokalisere områder med svært ledende materiale som metallmalmforekomster.

I 1994 bemerket Senatets væpnede tjenestekomité de lovende resultatene av det høyfrekvente aktive aurorale forskningsprogrammet ( HAARP ). Denne senderen i Alaska, foruten å tilby et forskningsanlegg i verdensklasse for ionosfærisk fysikk, kan tillate jordgjennomtrengende tomografi over det meste av den nordlige halvkule. En slik evne vil tillate påvisning og presis plassering av tunneler, tilfluktsrom og andre underjordiske tilfluktsrom. Fraværet av en slik evne har blitt bemerket som en alvorlig svakhet i Forsvarsdepartementets planer for presisjonsangrep på herdede mål og for motspredning. Faktisk anbefaler rapporten fra mai 1994 fra visestatssekretæren for ikke-spredning og motspredning aktiviteter og programmer økt finansiering på $ 75,0 millioner årlig for påvisning av underjordiske strukturer.Komiteen anbefalte $ 5,0 millioner i PE 62601F å fortsette HAARP-prosjektet, men bemerker med bekymring at kapitalkostnadene for et fullskala HAARP-anlegg kan være så mye som $ 90,0 millioner. Med mindre Forsvarsdepartementet er forpliktet til å inkludere et slikt prosjekt i fremtidige budsjettforespørsler, vil den anbefalte autorisasjonen for regnskapsåret 1995 ha liten effekt. Derfor påla komiteen at ingen av disse midlene kan være forpliktet eller brukt før forsvarsministeren varsler komiteene for væpnede tjenester i senatet og Representantenes hus om at Avdelingen vil, som en del av ikke-spredning og motspredningsprogrammet som ble anbefalt i rapporten fra mai 1994, inkludere kostnadene for et fullskala HAARP-anlegg i budsjettforespørselen for regnskapsåret 1996.0 millioner i PE 62601F for å fortsette HAARP-prosjektet, men bemerker med bekymring at kapitalkostnadene for et fullskala HAARP-anlegg kan være så mye som $ 90,0 millioner. Med mindre Forsvarsdepartementet er forpliktet til å inkludere et slikt prosjekt i fremtidige budsjettforespørsler, vil den anbefalte autorisasjonen for regnskapsåret 1995 ha liten effekt. Derfor påla komiteen at ingen av disse midlene kan være forpliktet eller brukt før forsvarsministeren varsler komiteene for væpnede tjenester i senatet og Representantenes hus om at Avdelingen vil, som en del av ikke-spredning og motspredningsprogrammet som ble anbefalt i rapporten fra mai 1994, inkludere kostnadene for et fullskala HAARP-anlegg i budsjettforespørselen for regnskapsåret 1996.0 millioner i PE 62601F for å fortsette HAARP-prosjektet, men bemerker med bekymring at kapitalkostnadene for et fullskala HAARP-anlegg kan være så mye som $ 90,0 millioner. Med mindre Forsvarsdepartementet er forpliktet til å inkludere et slikt prosjekt i fremtidige budsjettforespørsler, vil den anbefalte autorisasjonen for regnskapsåret 1995 ha liten effekt. Derfor påla komiteen at ingen av disse midlene kan være forpliktet eller brukt før forsvarsministeren varsler komiteene for væpnede tjenester i senatet og Representantenes hus om at Avdelingen vil, som en del av ikke-spredning og motspredningsprogrammet som ble anbefalt i rapporten fra mai 1994, inkludere kostnadene for et fullskala HAARP-anlegg i budsjettforespørselen for regnskapsåret 1996.men bemerker med bekymring at kapitalkostnadene for et fullskala HAARP-anlegg kan være så mye som $ 90,0 millioner. Med mindre Forsvarsdepartementet er forpliktet til å inkludere et slikt prosjekt i fremtidige budsjettforespørsler, vil den anbefalte autorisasjonen for regnskapsåret 1995 ha liten effekt. Derfor påla komiteen at ingen av disse midlene kan være forpliktet eller brukt før forsvarsministeren varsler komiteene for væpnede tjenester i senatet og Representantenes hus om at Avdelingen vil, som en del av ikke-spredning og motspredningsprogrammet som ble anbefalt i rapporten fra mai 1994, inkludere kostnadene for et fullskala HAARP-anlegg i budsjettforespørselen for regnskapsåret 1996.men bemerker med bekymring at kapitalkostnadene for et fullskala HAARP-anlegg kan være så mye som $ 90,0 millioner. Med mindre Forsvarsdepartementet er forpliktet til å inkludere et slikt prosjekt i fremtidige budsjettforespørsler, vil den anbefalte autorisasjonen for regnskapsåret 1995 ha liten effekt. Derfor påla komiteen at ingen av disse midlene kan være forpliktet eller brukt før forsvarsministeren varsler komiteene for væpnede tjenester i senatet og Representantenes hus om at Avdelingen vil, som en del av ikke-spredning og motspredningsprogrammet som ble anbefalt i rapporten fra mai 1994, inkludere kostnadene for et fullskala HAARP-anlegg i budsjettforespørselen for regnskapsåret 1996.anbefalt autorisasjon for regnskapsåret 1995 vil ha liten effekt. Derfor påla komiteen at ingen av disse midlene kan være forpliktet eller brukt før forsvarsministeren varsler komiteene for væpnede tjenester i senatet og Representantenes hus om at Avdelingen vil, som en del av ikke-spredning og motspredningsprogrammet som ble anbefalt i rapporten fra mai 1994, inkludere kostnadene for et fullskala HAARP-anlegg i budsjettforespørselen for regnskapsåret 1996.anbefalt autorisasjon for regnskapsåret 1995 vil ha liten effekt. Derfor påla komiteen at ingen av disse midlene kan være forpliktet eller brukt før forsvarsministeren varsler komiteene for væpnede tjenester i senatet og Representantenes hus om at Avdelingen vil, som en del av ikke-spredning og motspredningsprogrammet som ble anbefalt i rapporten fra mai 1994, inkludere kostnadene for et fullskala HAARP-anlegg i budsjettforespørselen for regnskapsåret 1996.som en del av ikke-spredning og motspredningsprogrammet som ble anbefalt i rapporten fra mai 1994, inkluderer kostnadene for et fullskala HAARP-anlegg i budsjettforespørselen for regnskapsåret 1996.som en del av ikke-spredning og motspredningsprogrammet som ble anbefalt i rapporten fra mai 1994, inkluderer kostnadene for et fullskala HAARP-anlegg i budsjettforespørselen for regnskapsåret 1996.

Det er mange viktige problemer som må løses, før konseptet kan evalueres for militære applikasjoner som påvisning av underjordiske strukturer. Disse problemene kan deles inn i seks hovedemner:

(1) fysikken i og metoder for modellering av generering av ELF / VLF-bølger fra forskjellige kilder;

(2) metoder for måling av ELF / VLF feltkomponenter på en skjult måte;

(3) metoder for modellering og karakterisering av ELF / VLF bølgeforplantning inkludert effekten av overflatetopografi og underjordiske egenskaper under overflaten;

(4) fysikken i forplantningen og dempningen av sekundærfeltene over jordoverflaten;

(5) prosedyrer og algoritmer for invertering av målt elektromagnetisk feltinformasjon for å oppnå underjordisk ledningsstruktur, spesielt rettet mot å identifisere og karakterisere menneskeskapte strukturer eller naturlige tomrom; og

(6) algoritmer for å produsere entydig deteksjon og klassifisering av underjordiske tomrom eller strukturer i nærvær av geologisk støy og rot.

Space Effects Division i Phillips Laboratory Geophysics Directorate er interessert i å motta forslag relatert til teoretisk forståelse og praktisk utvikling og demonstrasjon av teknikker for påvisning av underjordiske strukturer ved bruk av ELF/VLF radiobølger generert av naturlige og menneskeskapte kilder. Problemer som forslagsstillerne skal undersøke inkluderer: metoder for måling av ELF / VLF feltkomponenter med skjulte midler; metoder for å karakterisere og tolke ELF / VLF bølgenerering og forplantning, inkludert effekten av overflatetopografi og geofysiske egenskaper under overflaten; prosedyrer for å invertere de elektromagnetiske feltegenskapene for å oppnå realistiske, dybdeavhengige geofysiske parametere med spesiell interesse for å identifisere menneskeskapte strukturer og naturlige tomrom i den omkringliggende geologien;og algoritmeutvikling for entydig påvisning av underjordiske tomrom eller menneskeskapte strukturer i nærvær av geofysisk støy og rot i den virkelige verden.

Denne PRDA søker forslag om original og innovativ forskning som omhandler utvikling, implementering og demonstrasjon av disse konseptene. Forslagsstilleren må demonstrere en grunnleggende forståelse av prinsippene for ELF / VLF-bølgenerering, ELF / VLF-ledet bølgeforplantning, instrumenter og måleprosedyrer og problemer for ELF / VLF, metoder for inversjon av ELF / VLF-data i dybdeavhengige geofysiske modeller og for å oppdage soner eller mål av interesse og for å karakterisere disse målene. Svært originale og innovative forslag som omhandler ett eller flere av disse temaene som er relevante for dette programmet, vil bli vurdert for finansiering.

Flere distinkte metoder for ELF / VLF-generasjon er tilgjengelige for å støtte denne innsatsen. Forslagsstillere oppfordres til å vurdere å inkludere de kontrollerte ELF / VLF-kildene levert av 960KW HF-senderen til HAARP, for tiden under bygging utenfor Gakona, Alaska og HIPAS-anlegget som ligger i nærheten av Fairbanks, Alaska. PL / GPS er programleder for HAARP-anlegget. Office of Naval Research kontrollerer HIPAS-anlegget. Begge nettstedene vil være tilgjengelige for å støtte forskningsinnsatsen under denne PRDA. Original kilde: globalsecurity.org 


HAARP-relaterte patenter

Noen patenter lagt ut for å illustrere utviklingen av underjordisk sondering med ELF / VLF, teknologi basert på HAARPs rettede energivåpen-system, og metodikk for å lage plasmaplommer ved hjelp av elektroncyklotroner.


1959 PDF: 2881335 – Generering av elektriske felt (FOR RE-CHARGING CLOUDS!) 

1965 PDF: 3174150 – Selvfokuserende antennesystem 

1967 PDF: 3300721 – Midler for kommunikasjon gjennom et lag med ioniserte gasser 

1969 PDF: 3445844 – Fanget elektromagnetisk strålekommunikasjonssystem 

1969 PDF: 3463959 – Ladet partikkelakselerator inkludert midler for å konvertere en roterende helisk bjelke med ladede partikler med aksial bevegelse inn i et ikke-roterende bjelke med ladede partikler 

1970 PDF: 3521153 – Geofysisk prospektering med elektromagnetiske bølger med ekstremt lav frekvens (ELF) 

1970 PDF: 3500175 – Elektromagnetisk prospekteringsapparat som bruker radiofelt med svært lav frekvens (VLF) 

1970 PDF: 3548299 – Metode og apparater som bruker et par magnetiske feltdetektorer og en elektrisk feltdetektor for å bestemme den elektriske motstanden til undergrunnen ved hjelp av elektromagnetiske bølger 

1971 PDF: 3614600 – Elektromagnetisk prospekteringsapparat for å oppdage elektrisk eller magnetisk responsive malmlegemer 

1975 PDF: 3866111 – Metode for mineralutforskning ved å oppdage elektromagnetisk energi ved kraftledningsfrekvens 

patent 3866111

1975 PDF: 3882393 – Kommunikasjonssystem som bruker modulering av karakteristisk polarisering av jonosfæren 

1977 PDF: 4004212 – (US Army) Mine detektor system (JACKPOT!) 

Et gruvedetektorsystem som bruker en eksplosiv komparator for å øke følsomheten og selektiviteten. Systemet bruker en generator for å overføre et signal samtidig mot området som skal skannes etter gruver og mot en prøve av det eksplosive stoffet som søkes. Detektorer er plassert i enheten for å motta de reflekterte signalene fra både området som skal skannes og prøven eksplosivt. Utgangene fra begge detektorene mates til fortrinnsvis en nulltype-komparator for korrelasjon. Når de to signalene korrelerer, indikeres min tilstedeværelse.

patent 4004212 HAARP

1977 PDF: 4035726 – Metode for å kontrollere og / eller forbedre høy breddegrad og andre kommunikasjons- eller radiobølgeovervåkingssystemer ved delvis kontroll av radiobølgen et al 

1980 PDF: 4216475 – ( US Army ) Digital beam tidligere ( Radar Array Controller ) 

1984 PDF: 4453108 – Enhet for generering av RF-energi fra elektromagnetisk stråling av en annen form som lys 

1985 PDF: 4491765 – ( US Navy ) Quasioptical gyroklystron 

1985 PDF: 4553068 – ( US Navy ) Høy effekt millimeterbølgekilde 

1985 PDF: 4559475 – ( US Navy ) Kvasi-optisk harmonisk gyrotron og gyroklystron 

1987 PDF: 4639674 – Apparat og metode som benytter ekstern feltkompensasjon for å lokalisere strømførende gjenstander ( undergrunnen ) 

1987 PDF: 4641259 – ( Stanford University ) Adaptiv signalbehandlingsarray med tilsetning av sammenhengende og ikke-sammenhengende interfererende signaler 

1987 PDF: 4686605 – (Raytheon) Metode og apparater for å endre en region i jordens atmosfære, ionosfæren og / eller magnetosfæren 

HAARP Patent - US 4686605
HAARP Patent - US 4686605 02
HAARP Patent - US 4686605 03

Tildelt til APTI, Inc. Los Angeles, CA, Washington, DC

Alle E-systemer og APTI-patenter ble kjøpt av Raytheon (en forsvarsentreprenør) i 1995.

I fig. 5 er det vist jordoverflaten 40 med en brønn 41 som strekker seg nedover til den trenger gjennom hydrokarbonproduserende reservoar (OIL WELL) 42. Hydrocarbon reservoar 42 produserer naturgass alene eller i kombinasjon med råolje. Hydrokarboner produseres fra reservoar 42 til brønn 41 og brønnhode 43 til et behandlingssystem 44 ved hjelp av rør 45. I behandler 44 blir ønskelige væsker som råolje og gasskondensater separert og gjenvunnet ved hjelp av rør 46 mens uønskede gasser og væsker som vann, H 2 S, og lignende skilles ved hjelp av rør 47. Ønskede gasser som karbondioksid skilles ut ved hjelp av rør 48, og den gjenværende naturgassstrømmen fjernes fra behandler 44 ved hjelp av rør 49 for lagring i konvensjonelle tankmidler (ikke vist) for fremtidig bruk og/eller bruk i en elektrisk generator som en magnetohydrodynamic gassturbin, brenselcelle eller EGD-generator 50. Ethvert ønsket antall og kombinasjon av forskjellige typer elektriske generatorer kan brukes i denne oppfinnelsens praksis.

Naturgassen brennes i generator 50 for å produsere betydelige mengder strøm som deretter lagres og/eller ført gjennom ledning 51 til en sender 52 som genererer den elektromagnetiske strålingen som skal brukes i metoden for denne oppfinnelsen. Den elektromagnetiske strålingen føres deretter ved hjelp av ledning 53 til antenne 54 som er plassert ved eller nær enden av feltlinje 11. Antenna 54 ( HAARP ) sender sirkulært polarisert strålingsbølge 20 oppover langs feltlinje 11 for å utføre de forskjellige metodene for denne oppfinnelsen som beskrevet herover. ( ed note: som værmodifisering, skyte ned ballistiske missler, og forårsake jordskjelv )

1987 PDF: 4712155 – Metode og apparater for å lage en kunstig elektron Syklotronoppvarming Region Plasma 

1989 PDF: 4817495 – Forsvarssystem for å diskriminere objekter i verdensrommet 

1989 PDF: 4873928 – Eksplosjoner med nukleær størrelse uten stråling 

1990 PDF: 4954709 – Retningsgamma Ray-detektor med høy oppløsning 

1990 PDF: 4959559 – (USA) Elektromagnetisk eller annen rettet energipulsstarter 

Du kan bare ikke gjøre dette dritt……

BAKGRUNN AV INVENTJONEN – 4959559

HAARP patent 4959559 - Direct Energy Pulse Launcher

Oppfinnelsen knytter seg generelt til overføring av pulser av energi, og mer spesielt til forplantning av lokaliserte pulser av elektromagnetisk eller akustisk energi over lange avstander uten avvik.

Mens Klingon-kampcruiser angriper Starship Enterprise, kommanderer kaptein Kirk “ Fire photon torpedoes ”. To dart eller klatter med lyshastighet mot målet deres for å ødelegge fiendens romskip. Stardate 1989 kjører Star Trek på nytt, eller 3189, et sted i intergalaktisk rom. Fantasi eller virkelighet. Evnen til å lansere lokaliserte pakker med lys eller annen energi som ikke avviker når de reiser store avstander gjennom verdensrommet, kan utrolig være tilgjengelig.

Etter banebrytende arbeid fra J. N. Brittingham, forskjellige grupper har aktivt fulgt muligheten for at det kan finnes løsninger på bølgeforlikningen som tillater overføring av lokaliserte, sakte forfallende pulser av energi, forskjellige beskrevet som elektromagnetiske missiler eller kuler, Bessel-bjelker, forbigående bjelkefelt og sprutpulser. Denne innsatsen har til felles rom-tid-karakteren til løsningene som blir undersøkt og deres potensielle lanseringsmekanismer, pulsdrevne antenner.

Løsninger på Maxwells ligninger følger naturlig fra disse skalarbølgeforlikningsløsningene. Slike elektromagnetiske pulser, preget av deres høye retning og langsomme energiforfall, kalles elektromagnetisk rettet energi pulstog (EDEPT). De er et skritt nærmere en klassisk beskrivelse av et foton, en endelig energiløsning av Maxwells ligninger som viser en bølge / partikkeldualitet. De tilsvarende akustiske pulser, som er løsninger av skalarbølge-ligningen, kalles ADEPT-er

1991 PDF: 4999637 – Opprettelse av kunstige ioniseringsskyer over jorden 

1991 PDF: 5038664 – Metode for å produsere et skall av relativistiske partikler i en høyde over jordoverflaten 

1991 PDF: 5041834 – Kunstig ionosfærisk speil sammensatt av et plasma-lag som kan vippes 

HAARP patent 5041834 - Ionospheric Mirror

1991 PDF: 5068669 – Power Beaming System 

1992 PDF: 5175500 – Metode og apparater for kartlegging av terrengmotstand ved bruk av tilgjengelige VFL-elektromagnetiske felt 

1993 PDF: 5192827 – (US Army) Mikrobølgeovn-prosjektil (RAILGUN! Google Metal Storm) 

• 

Se denne videoen på YouTube 

1993 PDF: 5202689 – Lett fokuserende reflektor for verdensrommet 

1993 PDF: 5211006 – Magnetohydrodynamisk fremdriftssystem (HAARP bruker MHD) 

Magnetohydrodynamiske metoder og apparater for fremdrift av et kjøretøy, inkludert: et endeløst lukket sløyfehus; et antall avstandspar med positive og negative elektriske feltplater koblet til minst en spenningskilde og montert i huset for å generere et antall diskrete avstand elektriske felt i bolig; et antall elektromagnetiske feltspoler montert i huset med ett feltspole mellom hvert par feltplater for å generere et uendelig segmentert lukket sløyfe magnetfelt som er inneholdt i huset og krysser hverandre de diskrete elektriske feltene i vesentlig rette vinkler; en brennbar drivstoffkilde;en rekke mikroskopiske rakettmotorer koblet til drivstoffkilden med hver rakettmotor som har en utladningsdyse plassert over og ved siden av respektive forskjellige av de positive elektriske feltplatene for generering en rekke plasmastrømmer av positivt ladede drivstoffpartikler og frie elektroner; en rekke ionebøyningsenheter assosiert med respektive forskjellige av rakettmotorens utladningsdyser for å avlede de positivt ladede drivstoffpartiklene gjennom det uendelige magnetfeltet med lukket sløyfe og det kryssende elektriske felt der partiklene akselereres og utføres av Lorentz-krefter for å produsere en lik og motsatt reaksjonskraft på magnetfeltet for å drive kjøretøyet, samtidig som du avleder de frie elektronene bort fra magnetfeltet; og,en elektrisk ledende ionrekombinasjonsenhet som er plassert under magnetfeltet for å rekombinere de frie elektronene med de positivt ladede drivstoffpartiklene som kommer ut av huset.

HAARP magnetohydrodynamic motor - UFO patent 5211006

HAARP magnetohydrodynamic motor - UFO patent 5211006 2

1993 PDF: 5218374 – Strømstrålesystem med strålingselementer for skriverkretser som har resonerende hulrom 

1994 PDF: 5293176 – Brettet Cross Grid Dipole Antenna Element 

1998 PDF: 5777572 – ( Northrop Grumman ) Enhet for å skade elektronisk utstyr ved bruk av ikke-fokuserte høykraft millimeterbølgestråler 

2007 PDF: 7248052 – Elektrisk kraftnett indusert geofysisk prospekteringsmetode og -apparat 

patent 7248052 Prospektering med kraftstolper

2007 PDF: 20070040725 – ( Raytheon ) Våpen med dødelige og ikke-dødelige anlagte energiporsjoner ( SETTE PASSERE Å STUN! ) 

patent 20070040725 - LRAD på en M16

2009 PDF: 7629918 – ( Raytheon ) Multifunksjonelt radiofrekvensstyrt energisystem 

2010 PDF: 20100097262 – 3D Video-Doppler-Radar (VIDAR) Imaging System (Google Gotcha Spiral II, dette er den virkelige versjonen av filmen Enemy of the State!) 

patent 20100097262 - 3D video doppler radar - VIDAR

Det var absolutt en interessant liste over patenter som bringer oss til avslutningen av denne virtuelle turen til HAARP-anlegget. Jeg håper du likte oppholdet ditt, og at du kommer tilbake og ser oss litt tid. For ekstra glede, fortsett å lese disse interessante artiklene. Merk at jeg verken kan bekrefte eller benekte sannheten i følgende innhold, men de virker veldig legitime og forklarer noen få ting som ennå ikke er dekket.

• 

Se denne videoen på YouTube 


HAARP HISTORIE

Kilde: http://www.indybay.org/newsitems/2006/05/06/18214461.php 


De siste fire årene har høyfrekvente Active Auroral Research Project HAARP) blitt administrert av Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) med Dr. Sheldon Z. Meth som programleder. Fra 9. mars 2006 den offisielle DARPA-siden for HAARP http://www.darpa.mil/ucar/programs/haarp.htm opplyser at høyfrekvent overførende array på HAARP Research Station, Gakona, AK er fullført.

“ HAARP Interactive Ionospheric Research Observatory er et viktig arktisk anlegg for studier av øvre atmosfærisk og solterrestrisk fysikk og for radiovitenskap og kommunikasjonsforskning. Blant instrumentene som er inkludert på anlegget er en høy effekt, høyfrekvent ( HF ) faset array radiosender, mange radiofrekvens- og optiske forskningsinstrumenter som er i stand til å observere og overvåke den komplekse aurorale ionosfæren, og infrastruktur for nettsteder for å støtte forskningsaktiviteter. “

Ovennevnte er fra det offisielle HAARP-nettstedet http://www.haarp.alaska.edu/haarp Den nevnte radiosenderen med høy frekvensfaset matrise kalles også det ionosfæriske forskningsinstrumentet ( IRI ) og det er hjertet i HAARP-programmet. Final IRI ( FIRI ) er et felt på 180 tårn, hver 72 fot høy med to kryssede dipolantenner øverst i hvert tårn. Slengt under tårnene er et trådnett for å reflektere oppover radioutslipp fra antennene som går mot bakken. Under nettet er små bygninger kalt tilfluktsrom for radiosendere. Alle disse elementene er koblet sammen for å fungere som en gigantisk overførende antenne med en effektiv utstrålt effekt ( ERP ) på 3,6 millioner watt, noe som gjør den til verdens største radiokringkastingstasjon.

HAARP TIMELINE

Dr. Bernard J. Eastlund mottok det første av sine tre patenter for en HAARP-lignende “ Metode og apparater for å endre en region i jordens atmosfære, jonosfære og/Eller Magnetosphere ” ( US Patent Number 4.686.605 ) 11. august 1987, mens han jobbet for ARCO-datterselskapet APTI. Det var bare det første av et dusin relaterte patenter som forskere på APTIs lønn ville ta ut i løpet av de neste årene.

Offisielt ble imidlertid HAARP unnfanget morgenen 13. desember 1989, da et felles Navy-Air Force-møte ble holdt på Office of Naval Research (ONR) i Washington, D.C. Det har siden blitt beskrevet som en diskusjon om deres gjensidige interesse for å gjennomføre et Department of Defense (DoD) -program innen ionosfærisk modifisering. Militære og HAARP-dokumenter insisterer på at det var på dette møtet at “ trengte ” for et unikt oppvarmingsanlegg for å utføre “ kritiske eksperimenter ” relatert til potensielle DoD-applikasjoner ble “ identifisert. ”

Den offisielle historien om fødselen til HAARP hevder at sjøforsvaret og flyvåpenets personell på det møtet etter frokosten på ONR bestemte seg for å bringe Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) inn på prosjektet. Følgelig troppet Navy og Air Force 08-personell over til DARPA senere samme dag for å presentere sitt forslag til et DoD-sponset program. I tillegg til representanter for DARPA, var også folk fra Office of the Defense Director of Research & Engineering (DDR&E) til stede på det andre møtet på dagen.

Dette førte til et Ionospheric Modification / ELF Workshop som ble holdt den påfølgende måneden på NUSC 9. – 11. januar 1990. Det ble deltatt av personell fra en rekke offentlige etater, samt fra flere universiteter og privat sektor. Verkstedet ble fakturert som å gi “ en mulighet for bredt baserte innspill angående forskningsbehov i ionosfærisk modifisering. I tillegg ble potensielle systemer definert, og egenskapene til et nytt, unikt HF-varmeanlegg ble diskutert og identifisert. ”

Om et års tid flyttet prosjektet av tegnebrettet og inn i virkeligheten. Bevilgningsloven for regnskapsåret ( FY ) 1990 ga midler til opprettelse av HAARP, i fellesskap administrert av Luftforsvarets forskningslaboratorium og Office of Naval Research. Tre kontrakter ble tildelt ARCO Power Technologies ( APTI ) for å starte mulighetsstudier i 1991. I 1992 ble hovedkontrakten for å starte byggingen tildelt, også til APTI.

Tidlig i november 1993 kunngjorde det amerikanske flyvåpenet, via pressemelding, at hovedentreprenøren på HAARP-programmet var Arco Power Technologies, Incorporated, ( APTI ) eier av patentene til Eastlund og andre APTI-forskere.

Innledende prototypekonstruksjon begynte på stedet Gakona, Alaska i slutten av 1993 og ble fullført et år senere på slutten av ‘ 94. I løpet av den tiden reddet APTI prosjektet og solgte det på mystisk vis til en stor forsvarsentreprenør, E-Systems of Dallas, Texas.

Året etter, 1995, kjøpte Raytheon E-Systems og alle APTI-patentene de hadde. Samme år budsjetterte kongressen $ 10 millioner for HAARP for FY 1996 under “ Counterproliferation – Advanced Development ” utgifter. I FY 1997 vises beskrivende sammendrag av Counterproliferation Advanced Development Budget HAARP under underoverskriften “ Project P539 Counterforce. ” Der registreres det at “ I FY96 la Kongressen $ 10 millioner som skal brukes til High-Frequency Acoustic [sic] Auroral Research Program (HAARP) til dette prosjektet. ” Andre steder i den rapporten står det “ … bare i FY96, Kongressens lagt HAARP-programmidler vil bli brukt til å utforske evnen til aurorale overføringer til å oppdage og lokalisere underjordiske strukturer av typen der WMD [Weapons of Mass Destruction] kan utvikles eller lagret. ”

HAARPs endelige ionosfæriske forskningsinstrument (FIRI) var planlagt å være et felt på 180 antenner anordnet i et rektangulært rutenett på 12 rader med 15 kolonner. Opprinnelig ble et mindre sett med elementer konstruert slik at den forutsagte ytelsen kunne verifiseres før hele anlegget bygges. Den innledende fasen av programmet ble kalt Developmental Prototype (DP). I april 1995 var DP-arrayen med 48 antennetårn anordnet som 8 kolonner med 6 rader fullført. Tretti ekstra ikke-drevne og ubrukte tårn ble også reist på den tiden.

Den første testrunden av DP var i april 1995. Flere oppstartstester ble utført i juli og november 1995, mens tester av flydeteksjonsradaren ble utført i september samme år. Flyets varslingsradar (AAR) er ment å automatisk stenge av “ passende transmisjoner ” når fly blir oppdaget i, eller nærmer seg en “ sikkerhetssone ” etablert rundt HAARP-stedet.

HAARP-dokumenter hevder at anlegget ble lagt ned på slutten av det siste settet med innledende tester med lav effekt på DP 21. november 1995. Offisielt ble det ikke utført noen tester fra den tiden til HAARP-anlegget omsider ble brukt til vitenskapelig bruk for første gang, over et år senere. En to ukers mengde vitenskapelig forskningsaktivitet, kalt en “ -kampanje, ” fant sted fra 27. februar til 14. mars 1997. I tillegg til vitenskapelige eksperimenter, inkluderte denne to ukers perioden flere besøk fra turgrupper; deltakelse i en forelesningsserie av HAARP-personell ved den nærliggende samfunnshøgskolen; en offentlig samtale om ionosfærisk forskning og HAARP-anlegget; og den første HAARP-Amatørradiolytteprøven.

I den tidlige delen av testperioden i august 1997 ble det utført flere eksperimenter med NASA WIND-satellitten som var i en gunstig posisjon i sin bane.

Det tredje årlige HAARP Open House ble avholdt 23. – 24. august 1997. Programpersonell var til stede for å diskutere prosjektet og for å gi demonstrasjoner og turer på anlegget. Flere eksperter på ionosfærisk fysikk var også til stede for å diskutere forskningsplanene og fysikken i jordens øvre atmosfære.

De ønsket å fullføre oppføringen av FIRI innen 2002, men fikk budsjettet redusert. Det ser ut til at den kommende presidenten, George W. Bush, var mer opptatt av sitt anti-missil rakettforsvarsprogram enn med ionosfærisk forskning, eller eksotisk elektromagnetisk våpenforskning, avhengig av hvilken HAARP egentlig er, og drepte HAARPs finansiering for de to første årene av hans administrasjon.

Opprinnelig ble HAARP administrert i fellesskap av ONR og Air Force's Phillips Laboratory i Massachusetts. I 2002 ble prosjektledelse av HAARP overført til Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA). Det ser ut til at DARPA ble brakt inn for å piske prosjektet i form. I følge den offisielle DARPA-websiden for HAARP er deres del av prosjektet nå fullført og HAARP blir “ overført ” tilbake til Luftforsvaret og marinen i FY2006.

I henhold til det offisielle DARPA-faktabladet:

“ Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) er den sentrale forsknings- og utviklingsorganisasjonen for Department of Defense (DoD). Den administrerer og leder utvalgte grunnleggende og anvendte forsknings- og utviklingsprosjekter for DoD, og driver med forskning og teknologi der risiko og utbetaling både er veldig høy og hvor suksess kan gi dramatiske fremskritt for tradisjonelle militære roller og oppdrag. ”

Det er åtte tekniske kontorer i DARPA. HAARP kom inn under The Tactical Technology Office (TTO). I følge faktabladet deres:

“ Tactical Technology Office driver med avansert teknologiutvikling med høy risiko og høy utbetaling av militære systemer, med vekt på “ -systemet ” og “ -systemet ” tilnærming til utvikling av ubemannede systemer, Romsystemer og taktiske multiplikatorer. ”

DARPAs offisielle ord om HAARP, fra 3/9/06 er:

“ High Frequency Active Auroral Research Project (HAARP) utviklet nye eksperimentelle forskningsevner og gjennomførte forskningsprogrammer for å utnytte nye ionosfærer og radiovitenskapelige teknologier relatert til avanserte forsvarsapplikasjoner. Bevilgningsloven fra FY 1990 ga midler til opprettelse av HAARP, i fellesskap administrert av Air Force Research Laboratory og Office of Naval Research for å utnytte fremvoksende ionosfære og høykraft radioteknologi for nye militære systemapplikasjoner. Nøkkelen til den nåværende innsatsen var utvidelsen av det eksperimentelle forskningsanlegget som inkluderer en 3,6 MW høyfrekvente sender og en rekke diagnostiske instrumenter, å utføre undersøkelser for å karakterisere de fysiske prosessene som kan initieres og kontrolleres i ionosfæren og rommet, via interaksjoner med høyeffekt radiobølger.Blant disse var: (1) generering av ekstremt lavfrekvens / svært lavfrekvente radiobølger for ubåt og annen kommunikasjon under overflaten, og reduksjon av ladede partikkelpopulasjoner i strålingsbeltene for å sikre sikre romfartssystemers operasjoner; (2) kontroll av elektrontetthetsgradienter og brytningsegenskapene i utvalgte regioner i ionosfæren for å lage radiobølgeforplantningskanaler; og (3) generering av optiske og infrarøde utslipp i rommet for å kalibrere romsensorer. Til dags dato er anlegget utviklet for å inkludere en pakke med optisk og radiodiagnostikk og en avansert, moderne, høyfrekvent overførende matrise som har en utstrålt effekt på 960 kW, omtrent en tredjedel av 3.6MW etterlyste i det opprinnelige konseptet og planen.Den nåværende høyfrekvente transmisjonsarrayen har vist seg å være ekstremt pålitelig og fleksibel, og har vist gjennomførbarheten av det overordnede konseptet. Imidlertid, hittil har resultater indikert at de avanserte applikasjonsrelaterte forskningsaktivitetene og nye militære systemkonseptdemonstrasjoner som er planlagt under programmet krever at høyfrekvente overføringsevnen på stedet økes fra det nåværende 960 kW nivået til det opprinnelig planlagte 3,6 MW nivået. En studie fullført av et flyvåpen / marinepanel pekte også på ytterligere funksjoner med høy verdi som potensielt kan utføres med en 3,6 MW-evne, spesielt, utforsking og foredling av vitenskapelige prinsipper som kan føre til utvikling og distribusjon av et system for å gi beskyttelse for rombaserte eiendeler fra nye asymmetriske trusler.DARPA etablerte en MOA med flyvåpenet og marinen for dette programmet i november 2002. HAARP-teknologien går over til Luftforsvaret og marinen i FY 2006.

“ Programplaner . Fullførte HAARP høyfrekvente transmisjonsarray på HAARP Research Station, Gakona, AK. . Forberedte det eksisterende HAARP-anlegget som forberedelse til ionosfærisk testing. . Gjennomført avansert ionosfære og radiovitenskapelig forskning og analyse av applikasjoner inkludert rombasert aktivabeskyttelse og fenomener relatert til implementeringen. ”

Ikke bare var Dr. Meth som er ansvarlig for HAARP, administrerer han også programmer som heter Air og MAgneto Hydrodynamic Explosive Munition (MAHEM)! Virker det rart for deg at en fyr som kjører et lazar-utviklingsprogram og designer en slags bombe, også vil tulle med hvordan toppen av atmosfæren reagerer på radiobølger?

DARPA signerte et Memorandum of Agreement (MOA) med Luftforsvaret og Sjøforsvaret for å kjøre dette programmet for dem i november 2002. 17. februar 2003 gikk det ut en pressemelding som kunngjorde at BAE Systems Nord-Amerika hadde oppnådd en endelig avtale med Advanced Power Technologies, Inc. (APTI), for å kjøpe selskapet for $ 27 millioner i kontanter (merk at et sted langs linjen “ A ” i APTI endret seg fra “ ARCO ” til “ Advanced ”). Denne pressemeldingen er siden blitt slettet fra BAEs nettsted. Detaljer om dette kjøpet har forsvunnet helt fra Internett. Jeg ringte en talsperson på APTI og fikk veldig lite informasjon. Da jeg spurte om HAARP, hadde den stakkars fyren aldri hørt om det – eller slik hevdet han!

Etter å ha kjøpt APTI BAE Systems eide deretter åndsverk, patenter, som gjør HAARP mulig. Da HAARPs finansiering ble gjenopptatt fikk de automatisk kontrakten. Dette er viktig bevis på at HAARP er et bakkebasert våpensystem, slik det er lagt opp i disse patentene, som det er blitt diskutert i flere bøker om HAARP, inkludert mine.

Ett år og to måneder etter å ha kjøpt APTI kunngjorde BAE Systems at de hadde mottatt en kontrakt fra marinen for $ 35 millioner for å fullføre HAARP-programmet. I en pressemelding av 10. juni 2004 proklamerte BAE Systems:

“ Office of Naval Research har tildelt BAE Systems en $ 35,4 millioner kontrakt for å produsere 132 høyfrekvente (HF) sendere for installasjon i High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) faset array antennesystem. Kontrakten ble avsluttet 19. april med BAE Systems Information & Electronic Warfare Systems i Washington, D. C. ”

BAE Systems mistet ingen tid på å drive HAARP-kontrakten. Fem dager etter å ha fått jobben fra marinen, underleverte de den til DRS Technologies.

“ DRS TECHNOLOGIES Mottar $ 23.3 MILLIONKONTRAKT TIL Å LEVERE

HØYFREKVENS RADIO TRANSMITTERS FOR U.S. REGERING

“ Parsippany, NJ, 15. juni – DRS Technologies, Inc. (NYSE: DRS) kunngjorde i dag at den har mottatt en $ 23,3 millioner kontrakt, inkludert opsjoner, å tilby høyfrekvente (HF) radiosendere for High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP), som støtter en U. S. regjerings arktiske forskningsanlegg som bygges for å studere jordens øvre atmosfære.

“ Basiskontrakten $ 11,5 millioner ble tildelt DRS av BAE Systems PLC (LSE: BA. L). For denne prisen vil DRS produsere mer enn 60 Model D616G 10-Kilowatt Dual Transmitters for å oppfylle senderkravene til HAARP-programmet. Arbeidet med denne ordren vil bli utført av selskapets DRS Broadcast Technology-enhet i Dallas, Texas. Produktleveranser til BAE Systems ' Informasjon og elektroniske krigføringssystemer i Washington, D.C., skal etter planen begynne i mars 2005 og fortsette i omtrent ett år.

“ Vi er glade for å fortsette vår rolle som en fremste leverandør av sendere for HAARP-programmet, ” sa Steven T. Schorer, president i DRSs C4I Group. “ Denne prisen forbedrer DRSs posisjon som ledende innen høyteknologiske radiofrekvensløsninger for sikre og taktiske kommunikasjonssystemer som støtter anvendelsene til det offentlige vitenskapelige forskningsmiljøet. ”

“ Høyfrekvente eller kortbølgede modell D616G-sendere ble designet spesielt for U. S. regjerings HAARP-forskningsanlegg. For øyeblikket gir ionosfæren lang rekkevidde for kommersiell kommunikasjon fra land til land, transoceaniske flyforbindelser og militære kommunikasjons- og overvåkingssystemer.

“ Et hovedmål med HAARP er å forstå hvordan variasjoner i solens stråling påvirker ytelsen til radiosystemer og å forbedre militære kommando-, kontroll-, kommunikasjons- og overvåkingssystemer.

“ DRS Broadcast Technology, tidligere kjent som Continental Electronics, er en global leder innen kringkastingssenderutstyr. Det er den fremste leverandøren av avansert radiofrekvensoverføringsteknologi og verdens mest erfarne leverandør av det høyeste kraftradiosendingsutstyret, og tilbyr et komplett utvalg av produkter for kringkasting, militære og vitenskapelige applikasjoner.

“ DRS Technologies, med hovedkontor i Parsippany, New Jersey, tilbyr ledende produkter og tjenester til forsvar, myndigheters etterretning og kommersielle kunder. Med fokus på forsvarsteknologi utvikler og produserer DRS et bredt spekter av oppdragskritiske systemer. Selskapet sysselsetter 5 800 personer over hele verden. ”

Så hva sier talspersonene på HAARP at de gjør nå? Fra HAARP-nettstedet:

“ Siden mars 1999, da den nåværende 960 kW kraftkapasiteten ble tilgjengelig, har det blitt gjennomført cirka 7-10 forskningskampanjer årlig på Gakona-anlegget. Forskningsperioder er planlagt gjennom året; spesifikke forskningsområder studeres imidlertid optimalt i visse sesonger. For eksempel studeres deteksjonen av optiske utslipp best om vinteren når klare, mørke himmel er hyppige. To slike kampanjer ble gjennomført i løpet av 2002 og 2003. Utvidede forskningskampanjer ble gjennomført i løpet av somrene 2002 og 2003 for å observere og karakterisere den sesongmessige forekomsten av et øvre atmosfærisk fenomen kalt Polar Mesospheric Summer Echoes (PMSE) som bare forekommer ved høye breddegrader om sommeren. ”

Dette sjelden oppdaterte nettstedet gjenspeiler sjelden når matrisen er i bruk. Vanligvis nevner nettstedet ikke slik bruk før måneder, eller til og med år etter, og da vanligvis i veldig vage vilkår. Mens jeg skriver dette, hevder nettstedet forrige gang IRI var i bruk var november 2003. Uavhengige forskere har imidlertid slått fast at stedet var i nesten daglig bruk i 2005. Så godt som noen kan fortelle at teknikerne brukte dagene på å koble sammen de nye sendere og antenner, og deretter brukte flere timer hver natt på å kringkaste for å sjekke kvaliteten på utførelsen og utstyret.

Så det er der HAARP er i dag, et $ 300 millioner dollar pluss “ øvre atmosfærisk og solterrestrisk fysikk ” observatorium – som kanskje eller ikke også er mye mer.

Selv om HAARP er akkurat det den sier, er det noe bra?

Et sentralt DoD-dokument definerer HAARP som sier:

“ Hjertet i programmet vil være utviklingen av en unik ionosfærisk oppvarmingsevne for å utføre de banebrytende eksperimentene som kreves for å kunne vurdere potensialet for å utnytte ionosfærisk forbedringsteknologi til DOD-formål. ”

La oss bryte det ned. Teknisk sett er HAARP en type enhet som kalles en ionosfærisk varmeovn fordi det å injisere all den radiofrekvensenergien (3,6 milliarder watt) i atmosfæren varmer den opp. Den store forskjellen mellom HAARP og dusin andre ionosfæriske varmeovner i verden er at HAARP, basert på Eastlund / APTI-patenter, er en unik designet faset antenneserie. Denne innfasingen, eller sekvenseringen av avfyringen av sendere / antennefeltet, gir mulighet for fokuseringsevnen som skiller HAARP fra sine jevnaldrende. Hvis den ble brukt til overvåkning over horisonten, ville det også gjort HAARP til et brudd på ABM-traktaten, som fortsatt var i kraft da arbeidet med HAARP begynte, og kan være den virkelige grunnen til at militæret kaller HAARP et sivilt vitenskapsprosjekt i utgangspunktet.

Oppvarming av atmosfæren endrer den, slik at du kan få den til å gjøre ting. I dette tilfellet blåser mengden oppvarming bokstavelig talt luftens molekyler fra hverandre. Det er det som menes med “ ionosfærisk forbedring. ” Du må elske bruken av ordet forbedring – bare militæret skulle tro at det å bryte noe gjør det bedre! Denne oppvarmingen til det punktet hvor molekylene blåses fra hverandre får den til å gi fra seg en “ skrik ” med ekstremt lav frekvens ( ELF ) radiobølger som trenger dypt inn i jorden og dypt inn i sjøene. Prosjektet ble opprinnelig finansiert spesielt for å gjøre dette: å bruke denne ionosfærisk genererte ELF for å kommunisere med dypt nedsenkede ubåter og for å delta i noe jordgjennomtrengende tomografi for å målrette og overvåke fiendens underjordiske baser for fremstilling og av våpen av masseødeleggelse ( WMDs ).Denne oppvarmingen gjør også det “ begeistrede området ” til et plasma (en elektrisk ladet gass) som går ut i verdensrommet, muligens ødelegge noe elektronisk (som en ICBM eller en spion-satellitt) som går gjennom den. Det endrer også formen og radiobølge-avvisningsegenskapene til ionosfæren, og effektivt fastlåser noen radiokommunikasjonskanaler.

Og hva er DoD-formål? Hvorfor, for å vinne kriger! å lage nye våpen eller å gjøre eksisterende våpen og personlige mer effektive (som kalles en styrkemultiplikator). Så ganske enkelt sagt, hva dette sitatet sier er at DoD ønsker å vite om de kan bruke denne teknologien for å gjøre atmosfæren til et våpen, eller bruk den til å forbedre eksisterende våpen.

Som jeg har bedt om i nesten et tiår nå, er det en god ide å våpenføre atmosfæren? Hva med utilsiktede og uventede ? Hva skjer når fienden reagerer i slag? Og hvorfor er det slik at mainstream-pressen er så taus i disse spørsmålene?

Dette og mye mer vil bli adressert i min nye bok “ VÆRDVARLIG: Militærets plan for å utarbeide mors natur. ” Det skal vises i bokhandler høsten 2006. Det vil begynne med en oppdatering om de mange endringene som har skjedd bak kulissene med HAARP-prosjektet, fra endring av ledelse og eierskap til åndsverk som driver programmet, til opprettelse av en defensiv missilbase “ nabodør,” til sin mulige rolle i ødeleggelsen av Space Shuttle Columbia. Utover det vil boken avdekke fakta bak neste generasjon våpen fra det 21. århundre og de globalistiske agendaene som driver deres utvikling. Omtrent 1/3 av boken vil dekke “ chemtrails ” og de mange regjerings-, vitenskapelige og private operasjoner som setter farlige aerosoler i vår atmosfære.

Jerry E. Smith

Forfatter og foreleser

Visepresident for markedsføring, PR og produktutvikling

Adventures Unlimited Press

jerryesmith på frontiernet.net

http://www.jerryesmith.com/ (HAARP og andre skrifter)

http://www.secretsoftheholylance.com/book/index.php (Holy Lance-sted)

http://www.ryze.com/go/jesmith (inneholder mitt fulle pressesett)

http://www.adventuresunlimitedpress.com/ 

Forfatter av “ HAARP: The Ultimate Weapon of the Conspiracy ” og medforfatter av “ SECRETS OF THE HOLY LANCE: The Spear of Destiny in History & Legend,” begge fra Adventures Unlimited Press (AUP). Siden HAARPs nordamerikanske utgivelse i 1998 er den oversatt til portugisisk, i 2005, av Editora Aleph fra São Paulo, Brasil som “ ARMAS ELETROMAGNÉTICAS: seria o projeto Haarp a próxima ameaça mundial? ” og i 2001 til polsk av Amber Supermedia som “ HAARP BRON OSTATECZNA. ” “ SECRETS OF THE HOLY LANCE ” er medforfatter med George Piccard, forfatter av “ LIQUID CONSPIRACY: JFK, LSD, CIA, Area 51, og UFOs ” (AUP, 1999).

Denne artikkelen er en del av serien: HAARP og Sky Heaters Se også vår Tidslinje for rom-værmodifisering


Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.