Innlegg Geoeng 28.01 2021

Børre Thoresen Nå lar jeg det stå til. Jeg skal komme med en video i det nærmeste hvor jeg legger ut hva jeg vet ang og og der skal ittno bli utelatt. Jeg orker ikke lenger å bare sitte her uti skauen og se på all den urettferdigheten som skjer uten å si ifra. Jeg er villig til å ta eventuelle for det kan skje med meg som med Rainer Irgens og Oddekalv samt mange andre. Hjerneblødning…my ass. Så skulle jeg ikke være på…så vet dere hvorfor. Nå kan jeg dokumentere så mye sprengstoff som MÅ komme ut…jeg orker f hakke meg ikke mere løgner som tar livet av folk…OG det blir bare verre. Når i tillegg et privateid selskap(oppretta av Rockefeller på 30 tallet FHI) skal styre denne plandemien og da med ansatte som har økonomiske interesser skal styre disse løgnene som regjerer sammen med her i da har i hvertfall JEG fått nok. Nå mangler det bare at de setter inn full styrke av militære og politi for å tvinge folk til tester og . Men problemet deres nå er at de har for lite mannskap og da blir det det siste de gjør. Først stenge ned landet og lar økonomien gå til hell for at Rotshild krever alle pengene i Sentralbanken som de eier. De kommer nå til å ause ut penger til de største bedriftene helt til kassa er tom. Og når pedoen i USA har klart å ødelegge dollaren så er Norge på lik linje med Hellas. Da kan Kari og Ola sutre for at de ikke lenger har eierskap til eiendommen sin for GHB klarte å gjøre det slik at vi kun har en bruksrett sjøl om eiendommen er nedbetalt. Derav Gårds og Bruksnr. Du har KUN bruksrett og STATAN/Rotsild kan ta eiendommen når tid som helst. Ut i fra hva hva Shwalb i World Economic Forum sier og hva der står skrevet i Agenda 21-30 så skal menneskeheten bli underlagt dem og vi blir deres slaver. Regner med at innlegget blir sletta men legges inn på mitt nettsted! PUNKTUM!

Nå er det på tide at Dagbladet slutter med å propagander! Kanskje på tide å bruke spalteplass til å vise frem dokumentasjoner på det dere skriver. Det finnes massevis av dokumentasjoner på nettet som sier helt andre ting enn hva dere legger ut. Har dere noen gang kunne tenkt dere å skrive om Agenda 21-30…World Economic Forum samt hva bla bedriver? Mange skjønner nå at dere blir fortalt HVA dere skal skrive og at dere følger opp pga at dere får tilskudd fra staten og er redd for å miste bevilgningene. Skulle dere slette innlegget mitt er det et bevis for hva dere bedriver.

Smittet av mutert virus: – Skulle ikke være mulig – Geoengineering Norway

Nå må det for svarte F være nok propaganda fra Dagbladet og VG-blekkene. Og for ikke å snakke om de idiotene som går på denne plandemien.Hva i svarte har de fått hjernen sin til. Ihvertfall ikke å tenke sjøl!!!GEOINGENEERING-NORWAY.ORGSmittet av mutert virus: – Skulle ikke være mulig – Geoengineering Norway

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.