Etter COVID Går Davos Til Great Reset.

Med USAs Biden-presidentskap har Washington sluttet seg til den globale oppvarmingsagendaen til Parisavtalen . Med Kina som høye løfter om å oppfylle strenge CO2-utslippsstandarder innen 2060, er nå World Economic Forum i ferd med å avdekke hva som vil forvandle måten vi alle lever på i det WEF-sjefen Klaus Schwab kaller Great Reset .

Ikke gjør feil. Alt dette passer inn i en agenda som har blitt planlagt i flere tiår av gamle velstandsfamilier som Rockefeller og Rothschild . Brzezinski kalte det slutten på den suverene nasjonalstaten.

Etter Covid går Davos til stor tilbakestilling

David Rockefeller kalte det “en verdensregjering.” George HW Bush i 1990 kalte det New World Order. Nå kan vi bedre se hva de planlegger å pålegge hvis vi tillater det.

The Great Reset of the World Economic Forum er et 21. århundre lansering for en ny form for global total kontroll.

“Vi har bare en planet, og vi vet at klimaendringer kan bli den neste globale katastrofen med enda mer dramatiske konsekvenser for menneskeheten. Vi må avkarbonisere økonomien i det korte vinduet som fremdeles er igjen og bringe vår tenkning og oppførsel igjen i harmoni med naturen, ”erklærte WEF-grunnlegger Schwab om agendaen i januar 2021.

Sist disse skuespillerne gjorde noe i det hele tatt, var i 1939 like før andre verdenskrig.

Krigs- Og Fredsstudier

På den tiden finansierte Rockefeller Foundation en topphemmelig strategigruppe som arbeidet ut av New York Council on Foreign Relations . Den var kjent som krigs- og fredsstudier og ledet av ‘America’s Haushofer’, geograf Isaiah Bowman fra Johns Hopkins University.

Før tyske Panzer-stridsvogner til og med hadde rullet inn i Polen, planla de en etterkrigsverden der USA ville fremstå som eneste seierherre og erstatte britene som den globale hegemoniske makten.

Formulering av en USA-dominert FN og Bretton Woods pengeordre basert på dollar var en del av deres prosjekt.

I 1941 da Amerika formelt gikk inn i krigen, sendte CFR-gruppen et notat til det amerikanske utenriksdepartementet:

“Hvis det blir oppgitt krigsmål som ser ut til å være opptatt av angloamerikansk imperialisme, vil de tilby lite til mennesker i resten av verden. Andre folks interesser bør understrekes. Dette ville ha en bedre propagandaeffekt . ”

Det vellykkede prosjektet har vært rammen for det Henry Luce i 1941 kalte American Century, og varte til ganske nylig.

Nå er de samme familiene, igjen inkludert Rockefeller Foundation og Rothschilds i person av Lynn de Rothschilds ” Council for Inclusive Capitalism with the Vatikanet “, for å skape neste generasjon i deres jakt på global dominans.

Det blir kalt Great Reset . Det krever global regjering, en planke som er vesentlig godkjent av jesuitten pave Frans .

PR-mannen, Klaus Schwab, er en selvinnrettet protegé av Rockefeller-insider Henry Kissinger, fra deres dager for 50 år siden i Harvard.

‘Bygg Tilbake Bedre’

Joe Bidens kampanje-slagord 'build Back Better' ble faktisk hentet fra Un's New World Order Agenda

I mai 2020, da koronaviruset hadde forårsaket globale panikklåsninger langt utover det opprinnelige utbruddet i Wuhan , avslørte den britiske kronprins Charles sammen med World Economic Forum-grunnleggeren Klaus Schwab det de gledelig kalte Great Reset.

Verdens politiske og næringslivsledere bruker i økende grad begreper som “den store tilbakestillingen” eller ” den fjerde industrielle revolusjonen ” og kallet til ” Build Back Better ” som Biden-administrasjonen foretrekker.

De er alle forankret i det samme settet med dramatiske globale endringer. US Green New Deal og EU European Green Deal er alle en del av det.

Det mest slående faktum om dagsordenen til Great Reset er at den blir fremmet av de samme giga-rike plutokratfamiliene som er ansvarlige for feilene i den nåværende verdensøkonomiske modellen.

De, ikke vi, har skapt ruin av organiske felt og natur med deres Roundup-glyfosat og giftige plantevernmidler . De har ødelagt luftkvaliteten i byene våre med transportmodellene de tvinger på oss.

De opprettet den “frie markedet” -modellen for globalisering som har ødelagt den industrielle basen til USA og de industrielle EU-nasjonene.

Nå som de klandrer oss for en påstått katastrofal utslipp av CO2 , blir vi betinget av å godta skyld og bli straffet for å “redde neste generasjon” for Greta og venner .

Den Fjerde Industrielle Revolusjonen

Bak den forførende retorikken til maktene som er om å skape en “bærekraftig” verden, ligger en agenda for rå eugenikk, avfolking i en skala som aldri tidligere har vært prøvd. Det er ikke menneskelig, faktisk, noen kaller det “transhuman.”

I 2016 skrev WEF-sjef Schwab en bok med tittelen Shaping the Future of the Fourth Industrial Revolution .

I den beskriver han de teknologiske endringene som kommer med den fjerde industrielle revolusjon av 5G smarttelefoner , Tingenes internett og kunstig intelligens som lenker alt alt for å gjøre de mest banale avgjørelsene for oss, slik som å kjøpe mer melk eller skru ned ovnen.

Samtidig blir data sentralisert i private selskaper som Google eller Facebook for å overvåke hvert pust vi tar.

Schwab beskriver hvordan ny generasjon teknologier, som allerede er utrullet av Google, Huawei, Facebook og utallige andre, vil tillate regjeringer å “trenge seg inn i det hittil private rommet i våre sinn, lese tankene våre og påvirke vår oppførsel … Den fjerde teknologien i den industrielle revolusjonen vil ikke slutte å bli en del av den fysiske verdenen rundt oss – de vil bli en del av oss, ”sa Schwab.

“Dagens eksterne enheter – fra bærbare datamaskiner til virtuelle virkelighetshodesett – vil nesten helt sikkert bli implanterbare i kroppen og hjernen vår.”

Schwab legger til: “Det den fjerde industrielle revolusjonen vil føre til er en sammensmelting av vår fysiske, digitale og biologiske identitet.” Blant disse fusjonsteknologiene er “aktive implanterbare mikrochips som bryter kroppens hudbarriere,” forklarte Schwab .

Disse ” implanterbare enhetene vil sannsynligvis også bidra til å kommunisere tanker som normalt uttrykkes verbalt, gjennom en” innebygd “smarttelefon og potensielt uuttalte tanker eller stemninger ved å lese hjernebølger og andre signaler .”

Jeg vet ikke om deg, men jeg er ikke ivrig etter å la staten eller Google lese hjernebølgene mine.

Ultimate Proof: Covid-19 ble planlagt å innlede den nye verdensorden

Kontroller Maten Vår

Det forvirrende aspektet for mange er overflod av frontgrupper, frivillige organisasjoner og programmer som alle fører til det samme målet: den drastiske kontrollen over hvert medlem av samfunnet i bærekraftens navn – FNs agenda 2030. Ingen steder er det mer illevarslende enn i planene. for fremtiden for maten vår .

Les også: Bill Gates kjøper opp enorme mengder jordbruksland mens ‘Stor tilbakestilling’ forteller amerikanere om fremtiden er ingen privat eiendom, og hvorfor kjøper Bill Gates opp jordbruksland i hele Amerika?

Etter å ha skapt det nåværende systemet med globalisert industrielt landbruk, agribusiness, et prosjekt som ble startet på 1950-tallet av Rockefeller Foundation, går de samme kretsene nå inn for et “bærekraftig” jordbruk som vil bety et skifte til genetisk redigerte falske matvarer, lab-laget syntetisk kjøtt og slikt , til og med inkludert ormer og ugress som nye matkilder.

WEF’S Schwab har inngått samarbeid med noe som heter EAT Forum, som beskriver seg selv som et “Davos for food” som planlegger å “sette den politiske agendaen.”

EAT ble opprettet i Sverige i 2016 med støtte fra UK Wellcome Trust (etablert med midler fra GlaxoSmithKline), og det tyske Potsdam Institute for Climate Impact Research. Lab-dyrket syntetisk genredigert kjøtt støttes blant annet av Bill Gates , den samme som støtter Moderna og andre genetisk redigerte vaksiner.

EAT jobber blant annet med Impossible Foods og andre bioteknologiske selskaper. Impossible Foods ble opprinnelig samfinansiert av Google, Jeff Bezos og Bill Gates. Nylige laboratorieresultater viste at selskapets imitert kjøtt inneholdt giftige glyfosatnivåer 11 ganger høyere enn den nærmeste konkurrenten .

I 2017 lanserte EAT FReSH (Food Reform for Sustainability and Health) med støtte fra Bayer AG , en av verdens mest giftige produsenter av plantevernmidler og GMO som nå eier Monsanto ; den Kina-eide GMO- og plantevernmiddelgiganten Syngenta , Cargill, Unilever, DuPont og til og med Google.

Dette er den planlagte matframtiden under Great Reset. Glem den tradisjonelle familiebonden.

I sin bok fra 2020 om The Great Reset argumenterer Schwab for at bioteknologi og genetisk modifisert mat bør bli en sentral pilar for globale matknapphetsproblemer, spørsmål som COVID har forverret. Han presser GMO og spesielt den kontroversielle genredigering.

Han skriver “global matsikkerhet vil bare oppnås hvis regelverk om genetisk modifiserte matvarer er tilpasset for å gjenspeile den virkeligheten at genredigering gir en presis, effektiv og sikker metode for å forbedre avlinger.”

Gates, en prosjektpartner med Schwab siden år, har hevdet det samme.

EAT har utviklet det det omtaler som “planetarisk helsekosthold”, som WEF kjemper for som “fremtidens bærekraftige diettløsning.”

Men ifølge Federic Leroy , en matvitenskap og bioteknologiprofessor ved Universitetet i Brussel:

“Dietten har som mål å redusere inntaket av kjøtt og meieri i den globale befolkningen med så mye som 90% i noen tilfeller, og erstatte det med laboratoriemat, frokostblandinger og olje.”

Som alt annet med Great Reset, vil vi ikke få et reelt valg i mat. EAT bemerker at det vil bli påtvunget oss av “harde politiske inngrep som inkluderer lover, skattemessige tiltak, subsidier og straffer, handelskonfigurering og andre økonomiske og strukturelle tiltak.”

Vi vil alle bli tvunget til å spise det samme syntetiske dietten eller sulte.

Dette er bare et snev av hva som forberedes under dekke av COVID-19-låsing og økonomisk kollaps , og 2021 vil være et avgjørende år for denne antimenneskelige agendaen .

Innføringen av kunstig intelligens, roboter og annen digital teknologi vil gjøre det mulig for maktene som skal disponere hundrevis av millioner arbeidsplasser.

I motsetning til deres propaganda vil ikke nye jobber være tilstrekkelig. Vi vil bli stadig “overflødige.” Alt dette virker for surrealistisk til du leser fra deres egne beskrivelser.

Det faktum at kabalen til verdens mest innflytelsesrike selskaper og milliardærer sitter i styret for WEF sammen med Kissingers student, Klaus Schwab, sammen med sjefen for FN og IMF , med administrerende direktører for verdens største finansielle giganter inkludert BlackRock , BlackStone, Christine Lagarde fra Den europeiske sentralbanken , David Rubenstein fra Carlyle-gruppen, Jack Ma, den rikeste milliardæren i Kina, er bevis nok på at denne store tilbakestillingen ikke blir gjort med våre sanne interesser i hjertet, til tross for deres silkeaktige ord.

Denne dystopiske agendaen er 1984 om steroider. COVID-19 var bare opptakten.

Av F. William Engdahl , strategisk risikokonsulent og foreleser. Han har en grad i politikk fra Princeton University og er en bestselgende forfatter på olje og geopolitikk, eksklusivt for nettmagasinet “New Eastern Outlook”.Hva Hver Lokal Borgerleder I Amerika Må Vite Om Technocracy’s Global Coup D’EtatForrige InnleggMedia Blackout: Italienske Barer Og Restauranter Adlyder Regler Og Åpner Sammen I Sivil UlydighetNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Joe Biden lovet troskap til den nye verdensordenen i 1992

NWO

Joe Biden Lovet Troskap Til Den Nye Verdensordenen I 1992

HAFHAF24. Januar 2021

Bill Gates Farmland

BILL GATESSTOR TILBAKESTILLING

Bill Gates Kjøper Opp Enorme Mengder Jordbruksland Mens ‘Great Reset’ Forteller Amerikanere Fremtiden Er Ingen Privat Eiendom

HAFHAF20. Januar 2021

Stor oppvåkning eller stor tilbakestilling du bestemmer

STOR TILBAKESTILLINGÅNDELIGHET

Stor Oppvåkning Eller Stor Tilbakestilling? Du Bestemmer!

HAFHAF19. Januar 2021

Great Reset Cashless Society

KORONAVIRUSSTOR TILBAKESTILLING

Tilbake Til Slaveri: The Great Reset, Tracked & Traced, And A Cashless Society

HAFHAF16. Januar 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

3Comments

Add yours
 1. 2
  May Brith Hollos

  Death by Injection – Doctors Around the World Issue Dire WARNING: DO NOT GET THE COVID VACCINE!!
  Death by Injection – Doctors Around the World Issue Dire WARNING: DO NOT GET THE COVID VACCINE!!
  In an effort to combat Big Pharma Corporate Media and Big Tech censorship, doctors around the world are frantically trying to warn the masses of the devastating effects of the experimental COVID vaccines about to be mass injected into the unsuspecting public assisted by military forces around the world.
  What could possibly motivate these doctors, nurses, scientists, and other health professionals to make such an impassioned plea? What do they have to gain by taking the time to educate the public on the hidden dangers of a new class of vaccine about to be inflicted upon the citizens of countries around the world?
  They have NOTHING TO GAIN, and much to lose, including their careers, and possibly even their lives.
  So why are they doing this? Why are these doctors and professionals being censored so much if the new COVID vaccines are in fact “safe and effective”? What is it that the media and the government are hiding that they don’t want the public to know?
  They are doing this because they are doctors and scientists who actually understand the REAL science here, and who know the devastating potential consequences of those who choose to get this very toxic and dangerous vaccine, and they are trying to save as many people as possible from the carnage this vaccine is going to cause, which will include DEATH, brain injuries, life-long autoimmune disease, infertility, and more.

+ Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.