Hva Chemtrails gjør med hjernen din.

Hva Chemtrails gjør for hjernen din er sjokkerende – Nevrokirurg

13. APRIL 2015GEOPOLITICS101 13 KOMMENTARER

Den artikkel om en chemtrail pilot endelig blåse i fløyta om tidligere ukjent operasjon kalt “OPERATION: INDIGO SKYFOLD” har skapt oppsikt på nettet til det punktet at det bokstavelig talt har slått seg vårt system.

Bare for å gi deg en ide om hvor sterkt problemet har påvirket alle som leser det, bare se på antall Facebook-aksjer på dette helsevesenet og på vår geopolitiske side .

Som forventet gikk troll fra regjeringen hyperdrive i den grad vi begynner å innse at noe er unormalt om hvordan de behandlet problemet.

Kanskje artikkelen nedenfor kan gi noen forklaring …

Hva chemtrails gjør for hjernen din – Nevrokirurg Dr. Russell Blaylock avslører sjokkerende fakta

Curt Linderman snakker med Dr. Russel Blaylock om de ødeleggende helseeffektene av kjemikaliene og geoengineering, som er blitt implementert i det skjulte uten offentlig samtykke.

Chemtrails, Nanoaluminum og neurodegenerative og neuroevelopmental effekter

Av Russell L. Blaylock, MD

Internett er strødd med historier om “chemtrails” og geoengineering for å bekjempe “global oppvarming”, og inntil nylig tok jeg disse historiene med et saltkorn. En av hovedårsakene til skepsisen min var at jeg sjelden så hva de beskrev i himmelen. Men i løpet av de siste årene har jeg lagt merke til et stort antall av disse stiene, og jeg må innrømme at de ikke er som de smussene jeg vokste opp med å se i himmelen. De er omfattende, ganske brede, er lagt i et bestemt mønster og utvikler seg sakte til kunstige skyer. Spesiell bekymring er at det nå er så mange titalls hver dag som kaster himmelen.

Min største bekymring er at det er bevis på at de sprøyter mange nanosiserte aluminiumforbindelser. Det er vist i den vitenskapelige og medisinske litteraturen at nanosiserte partikler er trinnløst mer reaktive og induserer intens betennelse i en rekke vev. Spesiell bekymring er effekten av disse nanopartiklene på hjernen og ryggmargen, ettersom en voksende liste over nevrodegenerative sykdommer, inkludert Alzheimers demens, Parkinsons sykdom og Lou Gehrigs sykdom (ALS) er sterkt relatert til eksponering for miljø aluminium.

Nanopartikler av aluminium er ikke bare trinnløst mer betennelsesrike, de trenger også lett inn i hjernen på en rekke ruter, inkludert blod- og luktnervene (luktnervene i nesen). Studier har vist at disse partiklene passerer langs de luktende nevralkanalene, som kobles direkte til det hjerneområdet som ikke bare er mest påvirket av Alzheimers sykdom, men også de tidligst rammede i løpet av sykdommen. Det har også det høyeste nivået av hjernealuminium i Alzheimers tilfeller.

Den intranasale eksponeringsveien gjør sprøyting av enorme mengder nanoaluminum i himmelen spesielt farlig, ettersom det vil bli inhaleret av mennesker i alle aldre, inkludert babyer og små barn i mange timer. Vi vet at eldre mennesker har størst reaksjon på dette luftbårne aluminiumet. På grunn av nanosiseringen av aluminiumpartiklene som blir brukt, vil ikke hjemmefilteringssystemet fjerne aluminiumet, og dermed forlenge eksponeringen, heller ikke innendørs.

I tillegg til å inhalere nanoaluminum, vil slik spraying mette bakken, vannet og vegetasjonen med høye nivåer av aluminium. Normalt blir aluminium dårlig absorbert fra GI-kanalen, men nanoaluminum absorberes i mye større mengder. Dette absorberte aluminiumet har vist seg å være distribuert til en rekke organer og vev inkludert hjernen og ryggmargen. Innånding av dette miljøopphengte nanoaluminum vil også gi en enorm betennelsesreaksjon i lungene, noe som vil utgjøre en betydelig fare for barn og voksne med astma og lungesykdommer.

Jeg ber om at pilotene som sprayer dette farlige stoffet fullt ut forstår at de ødelegger familiens liv og helse. Dette gjelder også for våre politiske tjenestemenn. Når jorda, planter og vannkilder er sterkt forurenset, vil det ikke være noen måte å reversere skaden som er gjort.

Nå må det tas skritt for å forhindre en forestående helsekatastrofe med enorme proporsjoner hvis dette prosjektet ikke blir stoppet umiddelbart. Ellers vil vi se en eksplosiv økning i nevrodegenerative sykdommer som forekommer hos voksne og eldre i enestående priser så vel som nevroutviklingsforstyrrelser hos våre barn. Vi ser allerede en dramatisk økning i disse nevrologiske lidelsene, og det forekommer hos yngre mennesker enn noen gang før.

referanser

 1. Win-Shwe TT, Fujimaki H. Nanopartikler og nevrotoksisitet. I J Mol Sci 2011; 12: 6267-6280.
 2. Krewski D et al. Menneskerhelse rRevell PA. De biologiske effektene av nanopartikler. Risikovurdering for aluminium, aluminiumoksyd og aluminiumhydroksyd. J Toxicol Environ Health B Crit Rev 2007; 10 (suppl 1): 1-269.
 3. Blaylock RL. Aluminium indusert immunoexcitotoksisitet ved nevroutviklingsmessige og nevrodegenerative lidelser. Curr Inorg Chem 2012; 2: 46-53.
 4. Tomljenovic L. Aluminium og Alzheimers sykdom: etter et århundre er det en sannsynlig kobling. J Alzheimers sykdom 2011; 23: 567-598.
 5. Perl DP, Bra PF. Aluminium, Alzheimers sykdom og luktesystemet. Ann NY Acad Sci 1991; 640: 8-13.
 6. Shaw CA, Petrik MS. Aluminiumhydroksydinjeksjoner fører til motoriske underskudd og motorisk nervedegenerasjon. J Inorg Biochem 2009; 103: 1555-1562.
 7. Braydich-Stolie LK et al. Nanosisert aluminium endret immunfunksjon. ACS Nano 2010: 4: 3661-3670.
 8. Li XB et al. Glia-aktivering indusert ved perifert administrering av aluminiumoksyd-nanopartikler i hjerner fra rotter. Nanomedicine 2009; 5: 473-479.
 9. Exley C, hus E. Aluminium i menneskets hjerne. Monatsh Chem 2011; 142: 357-363.
 10. Nayak P, Chatterjee AK. Effekter av aluminiumeksponering på hjerneglutamat og GABA-system: en eksperimentell studie på rotter. Food Chem Toxicol 2001; 39: 1285-1289.
 11. Tsunoda M, Sharma RP. Modulering av tumorekrose faktor alfauttrykk i musen hjerne etter eksponering for aluminium i drikkevann. Arch Toxicol 1999; 73: 419-426.
 12. Matyja E. Aluminium endrer glutamat –mediert nevrotoksisitet i organotype kulturer av rottehippocampus. Folia Neuropathol 2000; 38: 47-53.
 13. Walton JR. Aluminium i hippocampale nevroner fra mennesker med Alzheimers sykdom. Nevrotoksikologi 2006; 27: 385-394.
 14. Walton JR. En aluminiumsbasert rottemodell for Alzheimers sykdom viser oksidativ skade, hemning av PP2A-aktivitet, hyperfosforylert tau og granulovacuolar degenerasjon. J Inorg Biochem 2007; 101: 1275-1284.
 15. Becaria A et al. Aluminium og kobber i drikkevann øker inflammatoriske eller oksidative hendelser spesielt i hjernen. J Neuroimmunol 2006; 176: 16-23.
 16. Exley C. En molekylær mekanisme for aluminium-indusert Alzheimers sykdom. J Inorg Biochem 1999; 76: 133-140.
 17. Exley C. Pro-oksidantaktiviteten tilnaluminum. Free Rad Biol Med 2004; 36: 380-387.

Russell L. Blaylock, MD er gjesteprofessor i biologi, Belhaven University, Theoretical Neurosciences Research, LLC

kilde »

En av de betydelige kildene til midler for Cabal er helsevesenet som registrerte hele $ 3,09 billioner i 2014 , og er anslått å sveve til $ 3,57 billioner i 2017, bare i USA. Vi mener at dette bare er en konservativ figur.

Vi kan unngå å bruke medikamenter, beseire ethvert virusangrep og å gjøre litt arrdannelse ved å vite hvordan vi bygger vårt eget omfattende antivirale system. Finn mer om det her .

Politikk og regjering - Topp blogger Filippinene

Fluor, aluminium og hjernen …… når pseudovitenskap trosser kjemi på videregående skole

I dag skriver jeg om et spørsmål skrevet av “Bobbi Morse”, en tilhenger på Facebook om det sitatet fra William Douglass, MD. Ikke la deg lure av tittelen, det viser seg at det å ha en medisinsk grad gjør deg dessverre ikke immun mot konspirasjonsteorier. Douglass mener faktisk at AIDS er en sammensvergelse ledet av WHO for å redusere den afrikanske befolkningen som den onde New World Order-plottet (du kan lese mer om profilen hans på den Wiki-siden  http://rationalwiki.org/wiki/William_Campbell_Douglass )
Hvis du vil vurdere robustheten til en melding, bør du vurdere legitimasjonen til hans sendebud, og Mr. Douglass er ganske gal.

Så her har vi tre ting som er helt ubeslektede: fluor, aluminium og Alzheimers

Fluor (F) er et halogenelement fra samme periode kolonne enn klorid (Cl) og brom (Br). I vårt daglige opptak (vann og mat) er fluor tilstede som en anionform (F-). Fluorbiologisk funksjon er ganske begrenset, men det er en ting at den spiller en viktig rolle: emaljevern og tannråte. Dere vet alle at å spise for mye sukker er dårlig for tennene. Årsaken bak det er at sukker transformeres til melkesyre ved gjæring fra munnen din mikrobiota, da disse bakteriene bruker sukker som en energikilde. Denne syreproduksjonen resulterer i en reduksjon i pH (fordi du forsyrer miljøet) nok til å begynne oppløsningen av hydroksyapatitt, og gi emaljen din og få tennene til å forfalle. Nå, fluor (F-) kan binde seg til hydroksyapatitt og danne fluorapatitt som er mye mer uoppløselig og holde det inne i emaljen. Dette har vist seg at tilsetning av bare litt fluor i drikkevannet var nok til å redusere forekomsten av tannråte i befolkningen. Et smart folkehelsebevegelse og overraskende nok støttet av de fleste tannleger (hvis det var en stor tannlege som tjente penger på kanalrøtter, broer og fyllinger, ville det ha jobbet hardt for å fjerne fluorert vann).

Aluminium (Al) er et overgangsmetall og noen ganger også klassifisert som metalloid. Jeg vil ikke diskutere mer om det siden jeg har diskutert i detaljer i et tidligere innlegg (se innlegget til aluminiums nanopartikler i vaksiner).

Alzheimers sykdom (AD)  er den sjette dødsårsaken i USA og rammer over 3 millioner amerikanere i dag med en forventet økning til 13 millioner innen 2050. Den er preget av progressivt hukommelsestap og demens. På det patologiske nivået er AD preget av dannelsen av amyloidplakk og nevrofibrillære floker, slike plakk er aggregeringen av amyloid beta-peptider 1-40 og 1-42, med oligomerer ansett som de mest toksiske formene. Vi diskuterer fremdeles om disse Abeta-plakkene er årsaken til AD, eller om disse plakkene er en slags forsvarsmekanisme mot et smittsomt middel, som igjen driver neuronal celledød.

Problemet i dette kravet er følgende, og du vil se hvordan dette feilaktige kravet bryter like lett som et korthus:

1) Hvordan får fluor kroppen til å absorbere ekstra aluminium? Aluminium er et metallion som ikke kan krysse cellemembranen på grunn av sine positive ladninger (Al3 +), og derfor må inngangen gå gjennom en paracellulær (mellom celler) diffusjonsprosess. Det er en studie av Zhou og Yokel ( http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15933224) som undersøkte effekten av forskjellige aluminiumsformer på tarmbarrierefunksjonen in vitro. Den eneste formen som har vist noen skadelig effekt på barrierefunksjonen var aluminiumfluorid (AlF3), men ikke ionisert aluminium (Al3 +). Hvis du vurderer at fluor får kroppen din til å absorbere ekstra aluminium, er det … hvis du frivillig inntar AlF3. Imidlertid er AlF3 ikke det samme enn å ha Al3 + kompleksbundet av fluorioner. En ionebundet er en ikke-kovalent binding som lett brytes i et polært løsningsmiddel som vann. På den annen side er AlF-grensene kovalente grenser som ikke brytes så lett. Videre transporteres ikke fluor i seg selv i kroppen og konkurrerer med samme transportør enn klorid. Fordi klorid overgår fluor når det gjelder konsentrasjoner, er det liten eller ingen transport av fluor,

2) Hvordan går aluminium inn i hjernen din? Igjen, du bør gå og se mitt forrige innlegg om dette aspektet. Plasmanivået til aluminium er veldig lavt, ca 1-3 ug / L (kilde:  https://www.atsdr.cdc.gov/toxprofiles/tp22-c2.pdf). Igjen viser studien av Zhou og Yokel svært lite diettaluminium (Al3 +) som kommer inn i tarmbarrieren. Siden tarmbarrieren er like tett som blod-hjerne-barrieren, er diffusjonen av Al3 + ubetydelig og kan ikke forklare det andre feilaktige påstanden. Vi kan imidlertid vurdere en økning i innholdet av aluminium i hjernen hvis vi vurderer en forstyrrelse av blod-hjerne-barrieren (BBB) ​​på grunn av andre patologiske lidelser. Spesielt er det et økende bevis på at en forstyrrelse av BBB hos pasienter som lider av mild kognitiv svikt (MCI), en tilstand som går forut for Alzheimers sykdom. Så det andre kravet er ikke begrunnet og gir bare mening hvis du har en tilstand som svekker BBB og kan føre til en økning i aluminiumsinntrengning i hjernen.

3) Aluminium i hjernen til AD-pasienter?  Denne påstanden er tilsynelatende basert på epidemiologiske studier som har observert en økende forekomst av AD-tilfeller i populasjoner utsatt for aluminium på yrkesnivå. For dette kan jeg henvise til et nylig metaanalysepapir av Wang og kolleger ( http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26592479). Denne metaanalysen har vist en økt risiko for AD hos pasienter eksponert for aluminium som ikke var diett (de klarte ikke å finne en forekomst mellom personer som konsumerer drikkevann som inneholder over 100 ug / L aluminium versus de som bruker drikkevann med konsentrasjonene nedenfor), men det begrensede antall studier og en direkte vurdering av eksponering begrenset kraften til denne metaanalysen. Denne yrkesmessige eksponeringen for aluminium kan variere, fra gruvearbeidere som trekker ut bauxitt (aluminiummalm) til aluminiumsstøperier og alt arbeid som involverer aluminiumsforstøvning eller håndtering av aluminiumsstøv i alle former. Dette faller imidlertid inn i OSHA-forordningen, da det er en måte å arbeide på. Vi kan vurdere at eksponering for aluminiumsstøv skal håndteres av arbeidere med et minimum personlig verneutstyr (PPE), inkludert en åndedrettsmaske (ettersom nesehulen kan gi en direkte rute for aluminiumsinntrengning i hjernen). Mer informasjon om regulering av aluminiumseksponering av Department of Labor via deres OSHA-kontor finner du her (https://www.osha.gov/dts/chemicalsampling/data/CH_217980.html ).

Så du kan se hvordan forfatteren ved å prøve å knytte forskjellige og tydelige studier og observasjoner opprettet en feil etter “post hoc ergo propter hoc”. For det første antok han feil at AlF3 var lik ionisert fra Al3 + 3F-, det er faktisk ikke sant. Så konkluderte han med at aluminium kommer inn i BBB, men likevel er det ikke direkte bevis og mekanisme som gjør at aluminium kommer inn i hjernen eller bare kommer inn i hjernen når konsentrasjon som påføres 10-100 ganger de normale nivåene. Til slutt konkluderte han feilaktig at fordi personer utsatt for aluminium som en del av okkupasjonen hadde større sjanse for å utvikle AD, var aluminium en ugjendrivelig årsak til AD.

Husk å alltid sjekke legitimasjonen til messenger for først å vurdere gyldigheten av meldingen hans, så sjekk alltid den gjeldende vitenskapelige litteraturen for å se robustheten til påstandene som er fremsatt, i tillegg til om slike påstander er laget av varm luft eller kommer med solid vitenskapelig konsensus.

37 Kommentarer on “Hva Chemtrails gjør med hjernen din.

 1. Man kan miste nattesøvnen av mindre. Jeg har lest det som legges inn, og at så mange ønsker å stykke hodet i sanden og fortsette som før, skjønner jeg ikke.

Legg igjen en kommentar