Redaktøren med et konspiratoriskt innspill 01.03 2024.

DET VAR EN GANG:

Slik starter alle norske eventyr. Er det slutten på et eventyr det norske folk opplever i disse dager? Det store spørsmålet nå er: ER det ikke et eventyr vi ser utspille seg langt vekk i stan? Var det Langkawi det utspiller seg….kanskje et teppefall….kanskje siste reis for “seilerkongen”.

Man kan jo fortsette å konspirere ved å tenke på en young leader som reiser i for “smiske” ig DET samtidig som “seilern” enda en gang blir “angrepet”. jaja vi som konspirer må nok vente (men utålmodig) til splittflagget fires .

Er det noen på nåværende tidspunkt: 01.03 2024 kl. 14.00 som EGENTLIG vet hva som foregår i Malaysia. Var det ikke dit resten av gullbeholdningen til Norge havnet i sin tid? Vel det blir nok bare spekulasjoner på nåværende tidspkt. Med fare for etterspill …..ved å sette slikt på trykk kan man jo i et diktatorisk “land” risikere å bli hentet av hvite frakker og en bevæpnet svartkledd gjeng som ikke vet hva de driver med ( om de ikke er hjernevasket da) og som er opplært til å gå MOT befolkningen. Beskytter gjør de med enkelte utvalgte!

Vel…det var bare et impulsivt innspill en fredag ettermiddag.

RED

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.