Her har vi en med MEEEGET høy utdannelse som uttaler seg om noe han ikke kan. Trur jeg hadde latt være å skrive om jeg ikke visste bedre…men for all del…fritt ord heter det jo.

Chemtrails, Geoengineering, Cloud Seeding og deep state

I DEN SENERE TID HAR DET STADIG DUKKET OPP NYE FOTOGRAFIER AV HVITE STRIPER ETTER FLY OG MED TILHØRENDE KONSPIRASJONSTEORIER OM MYNDIGHETENES SPREDNING AV FARLIG KJEMIKALIER, GEOENGINEERING AV KLIMA ELLER MIND KONTROLL. (SNAKK OM UVITENHET!)

Spesielt er det kvinner som rapporterer dette og de kjenner både , sinne, hodepine, ubehag og metallisk smak i munnen. For dette er myndighetenes djevelskap det kan de jo se med egne øyne. Alle som ikke skjønner dette er selvsagt idioter som sover og de må våkne og få opp øynene. ( Kvinner og de som har lest seg opp er idioter)

Men hva er disse stripene på himmelen som blir hengende der hele dagen og lager et slør som til slutt brer seg over hele himmelen. Er det noe hold i disse konspirasjonsteoriene om at det er myndighetene som spyr ut kjemikaler på oss? Eller manipulerer klima?

HVA ER DISSE STRIPENE?

Flystripene på himmelen er kondensasjonsspor, på engelsk kalt contrails, ( Direkte feil…)med normale avsetninger fra drivstoffet til jetmotorer.

Utslippene av aerosoler (finfordelte partikler i luft eller annen gass) fra fly består i hovedsak av mikroskopiske forbrenningsrester fra drivstoffet som er JET A-1. Dette er i hovedsak 98% parafin ( Direkte feil %)og 2% tilsetningsstoffer bestående av diverse stoffer for å forhindre rust og korrosjon, senke frysepunktet, øke flammepunktet, forhindre krystallisering, antioxidanter og dempere av statisk elektrisitet.

Les også: Nettavisen sletter politisk ukorrekte meninger!

Når så JET A-1 forbrennes i jetmotorene så er resultatet utslipp av store mengder vanndamp (H2O), karbondioksid (CO2), karbonoksider (CO), karbon (C), diverse nitrogenoksider (NOx) og en mengde organiske partikler. Der er også funnet spor av kreftfremkallende produkter men forskningen rundt kreftforekomster i bosettinger ved flyplasser viser ingen signifikant økning av tilfeller.

Denne dampen blir synlig (synlige milevis tjukke striper???)når vannpartiklene kondenserer rundt aerosolene og deretter fryser til iskrystaller som danner de kunstige skyene i den kalde lufta høyt til værs. Det vi ser er altså presist det samme som skyene er laget av, altså vanndamp.

HVORFOR HENGER SKYENE DER NOEN GANGER SÅ LENGE?

Et vanlig argument fra konspirasjonsteoretikere er at kondensstriper løser seg raskt opp og forsvinner etter bare sekunder eller minutter, mens blir værende der lenge. Man må jo først og fremst spørre seg hvorfor myndighetene ville avsløre seg selv så raskt med å etterlate synlige spor på himmelen som alle kan se?

På samme måte og grunn som at skyer kan eksistere i mange høyder, former og tidsperioder så kan også kondensstripene som ikke er annet enn skyer bli værende i sekunder, minutter eller timer. Dette er jo bare BULLSHIT!Alt er avhengig av de lokale forholdene den dagen der stripene dannes.

Les også: Hvorfor klimamodellen feiler

Men til forskjell til for eksempel for 50 år siden i luftfartens spede begynnelse var både antallet fly i trafikk og høyden de kunne fly i lavere. Generelt kan man si at kondensstriper dannet i 10.000 meters høyde hvor der ofte er -60 grader celsius, raskt fryser til iskrystaller som reflekterer solen, har vanskeligere for å forsvinne enn kondensstriper dannet i lavere høyder.

GEOENGINEERING?

nevnes ofte som en av de skjulte planene eller tiltakene som myndighetene har iverksatt for å endre jordens klima. Men de forsøkene som er gjort omfatter som regel det man kaller cloud-seeding med aerosoler fra fly. Dette forutsetter imidlertid at der eksisterer skyer fra før slik at aerosolene kan få vannpartiklene til å klumpe seg sammen og danne vanndråper som deretter felles ut som regn. ( Igjen bare BULLSHIT!)

Dette er testet ut i forbindelse med sykloner og for å redusere styrken på dem, men resultatene er heller mangelfulle og fraværende. Dette er heller ikke riktig!

Det man vet har effekt på klima er vulkaner som spyr ut masse svovelholdige produkter som stiger opp til stratosfæren og danner et reflekterende teppe av aerosoler der. Men dette er i høyder typisk 15-55 km og er med andre ord langt over der de kommersielle flyene kan fly. De flyr normalt i 30-40000 fot som er ca. 10-12 km.

Les også: “Gratis” Gull – Moderne alkymister har klart det!

Derved er ikke geoengineering med svovel eller sølvioner heller ikke mulig fra fly i de høydene hvor disse kan ha en effekt slik som vulkaner. ( Det er forsåvidt riktig men hva med 100.000 fly i luften som sprayer 24/7?)

Skyene er i tillegg den ukjente jokeren i det klimahysteriske regnskapet. Selv IPCC innrømmer dette. Skyene både varmer og avkjøler jorden, avhengig av deres høyde, tetthet, fuktighet, refleksjonsevne, absorptivitet, emissivitet og mange flere faktorer.

KONKLUSJON

Stripene etter fly kalles kondensstriper ( Det er KUN uvitende folk som kaller dette kondensstriper…og da siden det sies i media så..)og dannes av vanndamp på samme måte som vanlige skyer. At de inneholder noen kjemikalier er der ingen tvil om og forskning rundt enkelte organiske komponenter har ikke funnet noen uheldige bivirkninger for hverken miljø eller mennesker.( Dette er direkte FEIL)

Som geoengineering for klima er stripene både ukjente faktorer og aerosolene i feil høyde for å ha effekt. I tillegg er en eventuell effekt midlertidig og opphører straks stripene har fordampet.( For noe tull)

Konspirasjonsteoretikerne rundt dette vil selvsagt bare avvise alt som er sagt her, og fortsette sine påstander og at man må åpne øynene og våkne. Det er bare du som trenger å lese deg opp før du driter ut andre…ok?

Jeg vil gjerne møte denne allvitende og VEEELIG godt utdannet mannen…men…stiller han opp…NEI! 🤓🤣

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.