2024 Davos Summit: The Essential Recap

2024 Davos Summit: The Essential Recap

Mye å gjennomgå, men vel verdt tiden:

Knallbra og veldig profft oppbygget sammendragsvideo fra 2024 møtet.

Vi har brutale tider, regissert av WEF, i møte.

Del overalt det er mulig!

Full artikkel her:

Det viktigste som skjedde på milliardærmøtet i Davos

Av

 skribent

 –

26. januar 2024

Ursula von der Leyen mot det europeiske bondeopprøret.

Reinette Senum har fulgt alle diskusjonene og talene under 2024 og har gjort et sammendrag av det viktigste som skjedde der. Vi gjengir hennes reportasje og kommentarer til milliardærklubbens samling ukommentert.

2024 Davos Summit: The Essential Recap

Av Reinette Senum

Jeg har fulgt intenst med på årets World Economic Forums Davos-toppmøte World Economic Forum's Davos Summit, og har samlet inn intervjuer, opptak og innsidebetraktninger. Dette er en av de mest omfattende videooppsummeringene av toppmøtet, og jeg deler min innsikt om de globale fortellingene som utspiller seg.

Som de fleste av dere vet, er toppmøtet i Davos en årlig samling av globale ledere fra ulike sektorer – NGOer, selskaper, byråer og stater – hvorav mange er ikke-valgte.

I år ble WEFs agenda overskygget av bemerkelsesverdige hendelser som utspilte seg bare noen få hundre mil unna. I Tyskland er en fullskala revolusjon i gang blant bønder, lastebilsjåfører og innbyggere, som knapt ble nevnt under toppmøtet

På samme måte var de pågående spenningene i Israel og Palestina påfallende fraværende i de fleste samtaler.

I år flyttet toppmøtet sitt mål til å bekjempe ‘desinformasjon' og ‘feilinformasjon' ettersom mainstream media innrømmer at de offisielt har mistet grepet om fortellingen. Og de truet med å utløse «Disease X», «Sjukdom X», som planlagt.

Ironisk nok var 2024-temaet i Davos «Rebuilding Trust» – «Gjenskape tillit», mens man samtidig forsøkte å skape en ny form for føydalisme, der massene reduseres til moderne livegne for karbonreduksjonens .

Til slutt, i denne oppsummeringen, skal jeg vise deg hvordan europeiske bønder tar utfordringen med «du vil spise insekter», hvordan Trump allerede vinner i hodet til Mother WEFere, og hvordan en frafallen argentinsk president, , tok ned hele showet.

2024 Davos Summit: The Essential Recap

Les mer på steigan.no om World Economic Forum.

Les mer på steigan.no om World Economic Forum

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.