ENDA EN FORSKER/VITENSKAPSMANN SOM FORNEKTER VÆRMODIFISERING/ HEOENGINEERING. HELT UTROLIG!!!

Einar R. Bordewich

Einar R. Bordewich

  • 6. mai 2023

Chemtrails, Geoengineering, Cloud Seeding og deep state

Støtt vårt arbeid mot propaganda!

I den senere tid har det stadig dukket opp nye fotografier av hvite striper etter fly og med tilhørende konspirasjonsteorier om myndighetenes av farlig kjemikalier, av klima eller mind kontroll.

Spesielt er det kvinner som rapporterer dette og de kjenner både , sinne, hodepine, ubehag og metallisk smak i munnen. For dette er myndighetenes djevelskap det kan de jo se med egne øyne. Alle som ikke skjønner dette er selvsagt idioter som sover og de må våkne og få opp øynene.

Men hva er disse stripene på himmelen som blir hengende der hele dagen og lager et slør som til slutt brer seg over hele himmelen. Er det noe hold i disse konspirasjonsteoriene om at det er myndighetene som spyr ut kjemikaler på oss? Eller manipulerer klima?

Hva er disse stripene?

Flystripene på himmelen er kondensasjonsspor ( og dette skriver en som tydeligvis ikke vet hvordan denne prosessen foregår), på engelsk kalt contrails, med normale avsetninger fra drivstoffet til jetmotorer.

Utslippene av aerosoler (finfordelte partikler i luft eller annen gass) fra fly består i hovedsak av mikroskopiske forbrenningsrester fra drivstoffet som er JET A-1. ( Jet A-1 benyttes IKKE i Turbofan Bypass engines…kun til mindre propellfly). Dette er i hovedsak 98% parafin og 2% tilsetningsstoffer bestående av diverse stoffer for å forhindre rust og korrosjon, senke frysepunktet, øke flammepunktet, forhindre krystallisering, antioxidanter og dempere av statisk elektrisitet.

Kommentar:

Les også: Har vi skapt Frankensteins monster med mRNA vaksiner?

Når så JET A-1 forbrennes i jetmotorene så er resultatet utslipp av store mengder vanndamp (H2O), karbondioksid (CO2), karbonoksider (CO), karbon (C), diverse nitrogenoksider (NOx) og en mengde organiske partikler. Der er også funnet spor av kreftfremkallende produkter men forskningen rundt kreftforekomster i bosettinger ved flyplasser viser ingen signifikant økning av tilfeller.

Denne dampen blir synlig når vannpartiklene kondenserer rundt aerosolene og deretter fryser til iskrystaller som danner de kunstige skyene i den kalde lufta høyt til værs. Det vi ser er altså presist det samme som skyene er laget av, altså vanndamp.

Kommentar:

Hvorfor henger skyene der noen ganger så lenge?

Et vanlig argument fra konspirasjonsteoretikere er at kondensstriper løser seg raskt opp og forsvinner etter bare sekunder eller minutter, mens blir værende der lenge. Man må jo først og fremst spørre seg hvorfor myndighetene ville avsløre seg selv så raskt med å etterlate synlige spor på himmelen som alle kan se?

På samme måte og grunn som at skyer kan eksistere i mange høyder, former og tidsperioder så kan også kondensstripene som ikke er annet enn skyer bli værende i sekunder, minutter eller timer. Alt er avhengig av de lokale forholdene den dagen der stripene dannes.

Kommentar:

Les også: Fakta 4: De siste fire istidene var CO2 nivået på planeten faretruende lav for livet

Men til forskjell til for eksempel for 50 år siden i luftfartens spede begynnelse var både antallet fly i trafikk og høyden de kunne fly i lavere. Generelt kan man si at kondensstriper dannet i 10.000 meters høyde hvor der ofte er -60 grader celsius, raskt fryser til iskrystaller som reflekterer solen, har vanskeligere for å forsvinne enn kondensstriper dannet i lavere høyder.

Geoengineering?

Geoengineering nevnes ofte som en av de skjulte planene eller tiltakene som myndighetene har iverksatt for å endre jordens klima. Men de forsøkene som er gjort omfatter som regel det man kaller cloud-seeding med aerosoler fra fly. Dette forutsetter imidlertid at der eksisterer skyer fra før slik at aerosolene kan få vannpartiklene til å klumpe seg sammen og danne vanndråper som deretter felles ut som regn.

Dette er testet ut i forbindelse med sykloner og for å redusere styrken på dem, men resultatene er heller mangelfulle og fraværende.

Det man vet har effekt på klima er vulkaner som spyr ut masse svovelholdige produkter som stiger opp til stratosfæren og danner et reflekterende teppe av aerosoler der. Men dette er i høyder typisk 15-55 km og er med andre ord langt over der de kommersielle flyene kan fly. De flyr normalt i 30-40000 fot som er ca. 10-12 km.

Kommentar:

Les også: Fakta 10: Til tross for en kontinuerlig økning i CO2-utslippene, stoppet global oppvarming opp i en periode på hele 18 år

Derved er ikke geoengineering med svovel eller sølvioner heller ikke mulig fra fly i de høydene hvor disse kan ha en effekt slik som vulkaner.

Skyene er i tillegg den ukjente jokeren i det klimahysteriske regnskapet. Selv IPCC innrømmer dette. Skyene både varmer og avkjøler jorden, avhengig av deres høyde, tetthet, fuktighet, refleksjonsevne, absorptivitet, emissivitet og mange flere faktorer.

Konklusjon

Stripene etter fly kalles kondensstriper og dannes av vanndamp på samme måte som vanlige skyer. At de inneholder noen kjemikalier er der ingen tvil om og forskning rundt enkelte organiske komponenter har ikke funnet noen uheldige bivirkninger for hverken miljø eller mennesker.

Som geoengineering for klima er stripene både ukjente faktorer og aerosolene i feil høyde for å ha effekt. I tillegg er en eventuell effekt midlertidig og opphører straks stripene har fordampet.

Konspirasjonsteoretikerne rundt dette vil selvsagt bare avvise alt som er sagt her, og fortsette sine påstander og at man må åpne øynene og våkne.

Kommentar:

Relatert

Nye data knuser klimamodellene og nesten alt av vår nåværende forståelse av klima.

01/15/2023

i “Fremhevede”

Vårt vitenskapelige verdensbilde står for fall innen klima, fysikk, biologi, astronomi og evolusjonen

10/24/2022

i “Biologi”

Derfor eksisterer ikke drivhuseffekten!

01/06/2023

i “Abonnement”

CO2 (Karbondioksidets) virkelige betydning

Faktisk.no har faktisk helt feil om sammenhengen mellom CO2 og klima!

Regjeringen om kjernekraft: Vi ønsker ikke kunnskap, men vi følger nøye med!

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.