Enda et bevis på direkte feil faktasjekking!

Faktsjekk

Faktsjekk: Det er IKKE flyvåpenpolitikk å “kontrollere været innen 2025” – Påstanden går tilbake til forskningsoppgaven fra 1996.

KOMMENTAR: Det er helt utrolig at overvåkerne på FB benytter denne siden!

  •   
  •  av: Marlo Lee

 Del  Tweet

Faktsjekk: Det er IKKE flyvåpenpolitikk å "kontrollere været innen 2025" - Påstanden går tilbake til forskningsoppgaven fra 1996

Gjorde U.S. sier på posten at militærgrenen ønsker å kontrollere været innen 2025? Nei, det er ikke sant: Luftforsvarets offentlige anliggender sa til Lead Stories at det ikke er flyvåpenets politikk å kontrollere været innen 2025. Påstanden sporer tilsynelatende tilbake til 1996 Air University forskningsoppgave med tittelen “Weather as a Force Multiplier: Owning the Weather in 2025.” En ansvarsfraskrivelse i forskningsoppgaven – mer enn to tiår gammel på dette tidspunktet – sier at den inneholder “fiktive fremstillinger av fremtidige situasjoner / scenarier” og at synspunktene som kommer til uttrykk i papiret ikke gjenspeiler den offisielle politikken eller posisjonen til Luftforsvaret.

Påstanden dukket opp i en TikTok-video lagt ut på Instagram 16. november 2022, med overskriften, “Luftforsvaret er på posten som å si: ‘De vil kontrollere været innen 2025.' #kontroll#weathermodification#geoengineering#climatecontrol#vær#sky#conspiracy#tiktok#takethegoldpill#tokthegoldpillVennligst vurder å følge hovedkontoen vår @takethegoldpill Kreditt: @ porkypine121 på tiktok.” Videoen åpnet med en kvinne som sa:

Luftforsvaret er registrert som å si, sitat, de vil kontrollere været innen 2025, og vi snakker ikke om bare å se skyer for regn.

Slik så Instagram-innlegget ut i skrivende stund:

Screen Shot 2022-11-17 kl 10.27.19 AM.png

(Kilde: Instagram-skjermbilde tatt torsdag 17. november 14:27:09 2022 UTC)

Videoen viser kontraster på himmelen med overleggende tekst som lyder: “South Oxfordshire May.” Lyden finner du i en YouTube-video lagt ut av Massachusetts School of Law i 2010. Ilya Sandra Perlingieri, foredragsholderen i videoen, var en tidligere kunsthistorikerherbalist og syinstruktør. I Instagram-klippet av kommentarene hennes tilskriver Perlingieri ikke kravet sitt til noen. Det er ingen kilder for noen av påstandene hun fremsetter i YouTube-versjonen, som heller er 5 minutter og 23 sekunder.

Lead Stories nådde ut til Luftforsvaret angående kravet. I en 17. november 2022, e-post, spesialist i samfunnssaker Sarah Fiocco ved Luftforsvarets avdeling sa:

Dette var et forskningsoppgave skrevet av en student fra Air University fra 1996 og gjenspeiler ikke avdelingen for flyvåpenets politikk. Vennligst se studentens ansvarsfraskrivelse som ligger nedenfor og på side ii i lenken.

Den andre siden av rapport lyder delvis, “Misjonene som er uttrykt i denne rapporten er forfatterne og gjenspeiler ikke den offisielle politikken eller posisjonen til USAs flyvåpen, Department of Defense, eller USAs regjering. Denne rapporten inneholder fiktive fremstillinger av fremtidige situasjoner / scenarier. Eventuelle likheter med virkelige mennesker eller hendelser, annet enn de som er spesifikt sitert, er utilsiktede og er kun ment for illustrasjon.”

På spørsmål om flyvåpenet har gått på rekord for å si at det planlegger å kontrollere været innen 2025, svarte Fiocco: “Basert på [forskningsoppgaven] og Instagram Reel du sendte … Jeg kan ikke bekrefte om Luftforsvarets avdeling har gått på posten og sagt det.”

Nettstedet for miljøvernbyrået (EPA) har en PDF-fil på nettstedet med tittelen, “Kontrailer fakta.” kasser er en “streamer av sky noen ganger observert bak et fly som flyr i klar kald fuktig luft.” Kontrailer kalles ofte “chemtrails” og har blitt gjenstand for forskjellige uprovoserte konspirasjonsteorier.

På side 11 i a 14-siders PDF-fil, EPA har et avsnitt merket “The ‘Chemtrail' Hoax.” EPA skriver at forfattere av chemtrail-konspirasjonen ofte siterer 1996 Air University forskningsoppgave som bevis på at U.S. Luftforsvaret gjennomfører eksperimenter på været.

Lead Stories har skrevet flere faktasjekker rundt temaet “.” Du kan finne de historiene her.

Vil informere andre om nøyaktigheten av denne historien?

https://leadstories.com/hoax-alert/2022/11/fact-check-it-is-not-air-force-policy-to-control-the-weather-by-2025.htmlKlikk på denne lenken for å kopiere den til utklippstavlen

Se hvem som deler det ( det kan til og med være vennene dine … ) og la lenken ligge i kommentarene.:

Facebook Twitter

KOMMENTAR:

Denne damen kan UMULIG fungere som faktasjekker om dette temaet. Jeg skal sendde henne dokumentasjoner på at det hun skriver her er direkte FEIL DET VISER og AT DE SOM OVERVÅKER PÅ GRUPPEN PÅ FB IKKE HAR DEN MINSTE PEILING PÅ DETTE TEMAET. NOK ER NOK NÅ!

RED

Marlo Lee er en faktasjekker på Lead Stories. Hun er utdannet ved Howard University med en B.S. i biologi. Hennes interesse for å sjekke begynte på college, da hun innså hvor viktig det ble i amerikansk politikk. Hun bor i Maryland.Les mer om eller kontakt

HER ER NOEN AV DE HUN HAR FAKTASJEKKET. HELT UTROLIG!

Chemtrails

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.