Nazistene prøvde seg i 1940…

og nå prøver de seg igjen. Frimurerlosjene er nazi-ideologiens vugge. De var ansvarlige for at hiroshima-bomben ble sluppet på slutten av krigen.

Her er et flyveblad som ble sluppet i 1940 for å få GODE nordmenn til å gi opp kampen imot NRK er fortsatt deres talerør, i dag- som den gang, våre rikspolitikere!

NRK forteller at Soldatene kan arbeide for Adolf Hitler mot kr 1,50 pr time. HELT utrolig er denne avsløringen om NRK- som gjør det samme i dag.

 Som den observante leser ser, kringkastingen lot seg misbruke av forræderne i 1940, ja akkurat som for dagens forrædere på Stortinget og i Regjeringen.

Legg merke til at det står at nordmenn ble fint behandlet i fangeskap -det stemmer ikke, les bare hva Jendal Antonsen som var ombord på p/s forteller i sin bok, Vår Ukjente Krigshistorie. Dette er en blank løgn og det var Nrk med på å kringkaste som, AP¨s mikrofonstativ, statskanalen for det norske folk, skal vi tørre å si mer? Merk også at NRK er så freidige å kalle seg talerør for sannheten, ja sannelig gjør de det ikke for nazistene på Stortinget i DAG også. Merk dere at de har sittet der siden Einar Gerhardsen benådet landsforræderne i 1946.



Bare det at NRK lyver hver time i dag i stedet for kl 7-12:30 og 20.

Nrk er med på bedraget imot det norske folket, jfr Europabevegelsens ulovlige stortingsgruppe, jfr Globalistene.


Følg ordren til General C. G. Fleischer

Dere som ikke har skjønt det- se i historien og dere ser hva som kommer til å skje. AP hatet vår kjære General fra WW2, like mye hater de oss i dag. Lytt og lær!!

Her kan du skrive din kommentar om nrk.

Tenk det dere, nrk som stadig annonserer om at gammel-nazister er tatt både her og der for å bli dømt før de dør? Men hva med NRK selv som har bidratt med Flyveblad i 1940 til inntekt for stornazisten Adolf H selv? Skal ikke NRK være den første i køen?? Jovisst!!!
Merk dere at NRK feiret 60 år med løgner på Dagsrevyen. Her kan dere se at NRK på slutten av feiringen gikk til angrep på President Donald Trump. Det forteller meg det meste om Kreml- nyhetene i NRK.


Vær med å bidra til at NRK blir dømt for sine nazi-sympatier.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.