Hva er The Deep State og Illuminati

hva er den dype tilstanden og illuminati

Kopier linkE-postTelegramTwitterPinterestTumblrRedditHva skjerFacebookbudbringerUtskriftsvennligtekstmeldingSkypeDele

Hva er og Illuminati? The Deep State / Illuminati er en hemmelig satanisk kultorganisasjon som har kontrollert verden i århundrer.

The Deep State drives av 300 personer (komité på 300 / bilderberggruppen), med et mindre antall personer over seg som slår alle skuddene.

The Deep State er en satanisk kult med en tørst etter makt og kontroll.

The Deep State manipulerer verden gjennom alle nyhetsmedier, filmer og .

The Deep State er sterkt involvert i handel med barn, organhandel, aksjemarkedsmanipulasjon, menneskeofring, sataniske ritualer, kannibalisme og mye mer.

The Deep State, som satan, trives fordi folk holdes i mørket.

Deep State / Illuminati kalles ofte “eliten”, selv om det ikke er INGENTING elite ved dem.

Under komiteen på 300 er dukkene (, Hollywood-skuespillere, nyhetsmedier, banker og Vatikanet) som gir The Deep State bud om å kontrollere mennesker via hjernevask.

Hollywood-skuespillere blir lovet berømmelse og formue, sammen med andre fordeler , i bytte mot at de overholder dem. De som unnlater å følge blir straffet eller avsluttet.

Black Eye Club

The Black Eye Club – En advarsel for andre dukker som ikke følger det
Svarteøyeklubben.  Secrets of the Deep State og Illuminati

Politikere og Hollywood-skuespillere er ikke annet enn dukker som brukes til å hjernevaske verdens mennesker til å tro på rasisme, hat og sinne; dette holder folk til å hate hverandre og innenfor deres hjernevaskede fortelling.

The  Committee of 300,  også kjent som  The Olympians,  er en mektig gruppe grunnlagt av det britiske aristokratiet i 1727 for å styre verden. 

The Committee of 300 er et internasjonalt/satanisk kultråd som organiserer politikk, handel, bank, media, big pharma og mer for sentralisert global innsats.

Enhver sannhetssøker eller Deep State-varsler blir brakt til taushet (selvmord.)

Verden er kontrollert av The Committee of 300 / Deep Statehttps://www.roxytube.com/embed/YgDPUC2zI3o8K1M

Det du hører i denne videoen, kjent som «The Secret Covenant of the Illuminati» dukket opp på nettet i 2002.

Denne videoen om The Deep State ble sendt fra en ødelagt e-postadresse.

Sannhetssøkere og forskere tror at denne hemmelige pakten ble skrevet av et medlem av Illuminati som prøvde å advare folk og muligens unnslippe kulten.

Blodlinjer i The Deep State går århundrer tilbake, så langt som det gamle Egypt og utover. Du kan ikke bli med i Deep State, du må være akseptert og en del av blodlinjen.


RELATERT INNLEGG

Frimurere og Illuminati – Et must å lese


Høye medlemmer av  The Deep State  tror de er  etterkommere av  Kain, fra bibelsk tid.

Historien om Kain og Abel handler om søskenrivalisering og drap. 

Kain og Abel var brødre og hver brakte Gud et offer. Da Gud viste skuffelse over Kains offer og glede over Abels, dreper Kain Abel med en stein.

Gud konfronterer Kain om å myrde broren hans. Kain lyver om drapet og Gud sender ham i eksil til landet Nod, øst for Eden.

Hva The Deep State gjør med barn

  • Tortur
  • Voldtekt
  • Mord
  • Kannibalisme
  • Prostitusjon (pedofile)
  • Menneskelig offer
  • Snusfilmer
  • Massiv fortjeneste

Child Trafficking brukes av The Deep State til massiv fortjeneste og avler også barn for voldtekt,  tortur og menneskeofring  til satan.

Det er grafiske detaljer om barnemord av Hillary Clinton , Michelle Obama, Mike Pence og hundrevis andre i The Deep State.

Det var en snusfilm kalt Frazzledrip , som sirkulerte på det mørke nettet.

Frazzledrip-videoen ble funnet på Anthony Weiners bærbare og viser Hillary Clinton som torturerer og dreper et lite barn. Angivelig er denne videoen i de riktige hendene.

Tory Smith ble myrdet (selvmord) for å ha avslørt politiske pedofilehttps://www.roxytube.com/embed/XS2FkA2W1EZ5Ppw

Tusenvis av barn forsvinner hvert år, i alle land, og det blir løpt eller bortført av kriminelle; en annen coverup.

Det vokser en enorm liste over arrestasjoner og henrettelser av kjente mennesker og alle involverte i The Deep State Cabal. Millioner venter på at disse Deep State-demonene skal bli kastet bort for alltid.

Det ryktes at de fleste av dem (tusenvis) har blitt arrestert og på GITMO eller henrettet for forbrytelser mot menneskeheten og forræderi.

Tusenvis av barn blir reddet og  The Deep State blir arrestert eller henrettet.

The Deep State består ikke bare av gamle menn i kapper som holder sataniske ritualer ved levende lys.

The Deep State består av Federal Reserve , ekstremt rike familier , politikere, politi, Hollywood og kjente musikere.

The Deep State bruker nyhetsmediene (alle manus), Hollywood-skuespillere og musikere for å påvirke og hjernevaske folk.

Big Pharma er en stor del av The Deep State og vil få noen som kommer for nær sannheten til taushet.

Brandy Vaughan funnet død etter å ha avslørt Big Pharma / farmasøytisk industrihttps://www.roxytube.com/embed/5NNaZtTfTIWuouS

Godt vs Ondt

Selv om det er mye ondskap i verden, er det også godt.

John F. Kennedy ble, som vi vet, tauset fordi han visste for mye om Deep State.

President Kennedy var for nær ved å avsløre sannheten og måtte fjernes. Kennedy hadde ikke støtten eller teknologien vi har i dag , for å avdekke Deep State.

Det sies at president Trump, sammen med verdens militære, avslutter The Deep State, og det er grunnen til at de forsøkte å få president Trump til å tause via riksrett og attentater.

Alt som skjer i verden i dag går langt utover politikk og det falske covid-viruset.

De bruker (covid og rasisme) for å hjernevaske folk og holde dem i mørket.

I dag, ved hjelp av NSA og dagens , er alle transaksjoner fra Deep State, inkludert barnehandel, aksjemarkedsmanipulasjon, valgfusk og mer, bevist.

Den samme NSA-teknologien som ble brukt til å spionere på mennesker i verden, fanget Deep Statehttps://www.roxytube.com/embed/Tst9alzw9NEHNAK

Alt vi ser i verden er en film, alt en skriptet .

Beijing Joe følger ordre fra Deep State fra et Oval Office-filmoppsett i Amazon-studioene.

Spør deg selv, hvorfor sensurerer YouTube, og Facebook alt sannhetssøkere legger ut, samtidig som alt er pro-videre?

Hvorfor støtter Amazon, Walmart (walcult) og andre store selskaper BLM? Enkelt, de er alle med på det; flere dukker for å presse på New World Order Agenda av Deep State.

Covid er en HOAX av Deep State for å hjernevaske mennesker – VÅKN OPPhttps://www.roxytube.com/embed/G2oIvoABravL73Z

Jeg var aldri en som trodde på hele “Q-bevegelsen”, men hva vet jeg. Kanskje er det en hemmelig person som avslører hva som skjer bak kulissene gjennom hemmelig kode. Med alt som skjer i verden i dag, er alt mulig.

Tusen takk for at du leste dette innlegget om What is the Deep State og Illuminati, og abonnerer på bloggen vår! Hvis du tror noen vil være interessert i dette innlegget, del det og spre ordet.

Hva er dine tanker om  What is the Deep State og Illuminati? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Har du en historie eller nyttig innsikt å dele? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor eller send en e-post.

Del dette ROTTER News-innlegget med andre

Abonner på ROTTER News  – Velg ukentlige eller ekspress-e-poster. Leveringsalternativet kan endres når som helst.

Ukentlige e-poster sendt lørdag morgen – Ekspress-e-poster sendt ut for hvert innlegg.

Etter å ha registrert deg på vår e-postliste, sjekk e-posten din for å bekrefte. 

Din e-postadresse deles ALDRI; den brukes kun til vår e-postliste.

RoxyTube.com  – YouTube-alternativ av meg

Roxycast.com  – FB-alternativ av meg

I slekt

Frimurere og Illuminati NY VERDENSORDEN

I “Politikk”

Barnehandel og satanisme i regjeringen

I “Politikk”

Adrenokrom i Hollywood

I “Politikk”

Kopier linkE-postTelegramTwitterPinterestTumblrRedditHva skjerFacebookbudbringerUtskriftsvennligtekstmeldingSkypeDeleSkrevet i Politikk og merket aliens and the deep state , aliens og den nye verdensorden , arrestasjoner og henrettelser på gitmo , arrestasjoner og henrettelser av kjente personer , arrestasjoner og henrettelser av kjente personer 2021 , big pharma , big pharma løgs , Big pharma scam , brandy vaughan , Brandy Vaughan død , barnehandel , komité på 300 , deep state , deep state menneskehandel , deep state pedofiler ,deep state sporet av nsa , deep state trafficking , er deep state ekte , ny verdensorden , ny verdensorden barnehandel , ny verdensorden menneskehandel , black eye club , deep state , hva er Committee of 300 , hva er Q , hva er den dype tilstanden , hva er den dype tilstanden og illuminati , hva er illuminati , hva er den nye verdensordenen . Bokmerke permalinken .

28Kommentarer

 Legg til din

  1. 1Gillian 11. juni 2022 kl. 11:11SvareHei Steve, takk for ditt fantastiske arbeid, vi er stort sett på samme side. Jeg er litt forvirret i det siste angående Donald Trumps motiver siden han er en skotsk frimurer i 33. grad. Det tok meg lang tid å bevise det, men jeg er fra England og er veldig kjent med frimurernes onde måter, og jeg følte at Trump er som en typisk høytstående frimurer. Han er ikke bare høyt oppe, han er så høyt du kan gå. Han har våpenskjoldet sitt åpent vist i Penthouse-leiligheten og mye mer. Når han holder taler, bruker han konstant Illuminati-håndsignaler som 666 og mange flere. Når han setter seg ned, bruker han og opp-ned bønn. Jeg lurer nå på om han har tappet sumpen, så han er den mektige siden det er store penger involvert og han sannsynligvis ikke vil dele med de mektige familiene. Jeg tror han står i gjeld til Rothschilds siden han skylder dem penger for rundt 20 år siden. Han har også blitt saksøkt for å ha voldtatt en mindreårig jente sammen med Epstein, og det ser ut til at han har tilbrakt mye tid i flyet som Epstein eier og besøkte øya hans. Ghislaine Maxwell ga ut denne informasjonen fra Epsteins svarte bok som inneholder alle deltakere som er fremtredende personer.Jeg ville elske å høre din mening, siden jeg inntil nylig trodde Trump var på vår side, men han presset dødsskuddet altfor mye, og det er vanskelig å forstå. Han satte opp varphastighet og kontaktsporing, stoppet våre Hippa-rettigheter slik at alle kan se våre medisinske journaler.
  2. 3uneangel2009 13. november 2021 kl. 21.10SvareForskning “The Looking Glass Project” Disse demonene VET at uansett hva de gjør, endres ikke resultatet for dem. De brukte milliarder på en datamaskin for å gå inn i alle mulige scenarioer og få den til å kjøre scenariet for å se resultatet. OG HVER ENESTE GANG ENDRET DET IKKE RESULTATET.
    BABYLONIANENE GÅR NED FOR TELLING IGJEN. Dets Sodoma og Gahmorah – Det er dagene som fører frem til DEN STORE FLOMMEN i Noahs dager, om igjen. deres onde drittshow blir regnet over av MOSES, ABRAHAM, ISAAC OG JACOB ALLMEKTIGE GUD.
    GUD HAR DJEVELEN I SJEKKMANN. INGENTING de gjør vil endre hvem som vinner denne kampen om det gode mot det onde. Disse babylonske drittspiserne vil ALDRI vinne over GUDS OG JESU KRISTUS MAKT, FOR IKKE Å NENE DERES ENGLEHÆR SOM ER LEGION.
    VI VIL KASTE HVER INN I DEN EVIGE ILD- OG FORTATTELSESINNJØ FOR AT DEM SKAL LEVE SIN EVIGHET BLANDT SINE EENDE ONDE SKITTER OG MAGGOTS.
    • 4Sid Vicious 8. april 2022 kl. 20.14 SvareHøres kjempebra ut. Jeg kan ikke vente. 2025 skal visstnok være en doozy. En agent for Mr. Lou Cipher kommer tydeligvis ut av treverket for å bli venn med massene og veve nettet hans. Følg med.
  3. 5Rane 5. september 2021 klokken 13:42 SvareHei Steve, takk for at du satte dette sammen. Vær forsiktig! Det ser ut til at alle som kommer for nærme forsvinner.
  4. 6Eric Sayranian 14. august 2021 kl. 12:49 SvareJeg synes synd på Brandy Vaughn, for en utholdende kriger hun var. Disse Deep State klovnene vil snart få ræva sparket av ingen ringere enn den mektige Messias, Jesus selv. De tror de er urørlige, Lmao, tenk alt du vil ha drittsekker, regnskapsdagen din nærmer seg RASK!!
  5. 7Nita Pieters 1. august 2021 klokken 11:01 SvareHei Steve,Takk for all denne informasjonen som alle burde vite.ad vil helt sikkert få øynene opp for det som har og gjør dem blinde. Propaganda og innpode FRYKT!!!
    Gud vil gripe inn i fremtiden til rett tid, vi bør sette vår lit til Herren Jesus, ikke til mennesker. Djevelen er en løgner!!
    Tusen takk Steve for at Gud på en vidunderlig måte kan velsigne deg og familien.
    Fortsett å gjøre de gode gjerningene!!!
    Nita fra Nederland
  6. 8Marcia V Oliver 26. juli 2021 kl. 9:55 SvareJa, jeg tror og forstår fullt ut hvor ond det hans kult er. Og har alltid visst at dette viruset er en bløff. Ingenting annet enn løgnpropaganda!. Jeg er våken sammen med mange mange andre! Og jeg ber mot alt dette mørket. At Gud sendte den tilbake til helvete der den kom fra. For å hevne blodet til alle de dyrebare babyene de på fryktelig vis har lemlestet og ødelagt. Alle de de har drept for å holde kjeft. De er fortsatt en kompensasjon å få. De vil alle få de bare dommen. Og jeg ber om at mye av det har skjedd. Jeg visste ikke hele omfanget av ondskapen. Men det gjør jeg nå, og millioner av andre gjør det også!
  7. 9rastameaning 17. mai 2021 klokken 02:08 SvareOndskap vil bli funnet pluss for elektronisk harresement pluss VK stemmekontroll eller eller ingeniørtekniker Teknikk av teknologi maskineri misbruk tortur overfall ulovlig overvåking fjernkontroll nerveovervåking forfølgelse med trådløs usynlig overfallsmaskin alle bli funnet siktet og den ulovlige gjerningsmannen behandler for ulovlig kriminalitet
  8. 10Vanja Kartous10. april 2021 klokken 12:17SvareHei Steve, jeg er glad jeg fant siden din med så mye velskrevet og viktig informasjon.=) Om “Black-eye Club” Jeg har hørt at den har en veldig skummel historie bak. Det har noe med “Vrils” å gjøre. Har du noe mer informasjon om det?
  9. 14Brenda 19. mars 2021 kl. 02.28SvareSteve, ikke sikker på hvordan jeg kom over bloggen din, men så utrolig bra! Takk for informasjonen.
  10. 16shanestpierre 28. februar 2021 kl. 22.30 SvareBeklager disse gjentakelsene ~ Absolutt opplysende. sendte meg ned enda et kaninhull. hvis noen andre finner det samme, sjekk ut denne pastebinen med all forskning, videoer, dokumenter og attester jeg fant nyttig. (Underjordiske baser vi betalte for)Jeg har også laget andre pastebin-samlinger av de andre kaninhullene denne bloggen som har sendt meg siden august i fjor. Hvis du vil sjekke dem ut … vil jeg legge dem i kommentarer på odysee-lenken til DUMBS-videoen, jeg vil ikke fylle denne utmerkede bloggen med eksterne lenker.DUMB Deep Underground Military Bases (finansiert av amerikanske skattebetalere)
    https://justpaste.it/DUMBS
    PDF: https://justpaste.it/DUMBS/pdf
    Også DENNE videoen er et must å se, sikkerhetskopiert på Odysee. https://odysee.com/@stpierrs:f/DUMBSA:a?r=FyJPjTmd6FLhBHDPWALPDe9zo1kJv1Sr
  11. 17shanestpierre 28. februar 2021 kl. 20.35 SvareBeklager for alle gjentakelsene som ble fanget i løkken lol
  12. 18shanestpierre 28. februar 2021 klokken 20.34 Svarehttps://www.minds.com/newsfeed/1212556195412598784?referrer=shane_st_pierreBUTIKKEN PÅ FACEBOOK BLEV FJERNET.
  13. 19Sean 28. februar 2021 kl. 15.53SvareEr Walmart involvert i pedofilringen?
  14. 21Sarah 27. februar 2021 kl. 08.19SvareTakk Steve, for videoen om Illuminatis pakt. Jeg lagret den, og jeg har en følelse av at dette vil hjelpe meg til å hjelpe andre å se den virkelige sannheten (forhåpentligvis). Dette har vært mitt livs utfordring. Jeg har aldri skjønt hvor hjernevasket folk er, hvor bra en jobb elitene gjorde. Jeg er takknemlig for at faren min vekket meg tidlig på 2000-tallet. Jeg gjorde til og med et lydstykke om Illuminati i 2006, for universitetet. Gjett hva … ingen blunket med et øye eller spurte meg om emnet mitt. Ikke engang læreren. Folk har null nysgjerrighet. De foretrekker å kaste opp den merkelappen de har hørt på nyhetene fordi de ikke vet noe om emnet. Den foretrukne label-du-jour er “konspirasjonsteoretiker”, er det ikke? Programmeringen er dyp.
    Jeg hadde aldri trodd jeg skulle se dette scenariet utspille seg i hele mitt liv. Men på slutten vinner lyset alltid, ikke sant?
    Vi er sterkere sammen.Og takk til Shane for videoene også. De virker veldig innsiktsfulle, jeg skal se på dem i sin helhet.Digitale soldater forent!
    • 22Steve 28. februar 2021 kl. 19:26 SvareHei Sarah, takk for kommentaren! Jeg burde ikke bli overrasket over mengden hjernevask, men det er jeg. Det er flere som kommer ut av covid-hoax-vaksinen, og likevel står folk i kø for dem fordi de får beskjed om å gjøre det. Bli vaksinert over noe du ikke har? Jeg har skrevet så mye om covid-jukset, men folk ser fortsatt på nyhetene. Jeg kan bare presentere fakta. Jeg bruker ikke maske og kommer aldri til å gjøre det. Det er falskt. Hvis dette var ekte, ville vi alle vært nå. Det er latterlig.
  15. 23shanestpierre 26. februar 2021 klokken 12:35 Svarehttps://steverotter.com/what-is-the-deep-state-and-illuminati/#comment-16162Deep state DUMBs blir tatt ned over hele verden, grunn til håp!
  16. 24shanestpierre 26. februar 2021 klokken 12:34 Svarehttps://www.facebook.com/TGACatalyst/videos/235247578250902
  17. 25shanestpierre 26. februar 2021 kl. 12:32 Svarehttps://www.facebook.com/TGACatalyst/videos/235247578250902Deep state helligdom blir tatt ned av patrioter ….
  18. 26shanestpierre 26. februar 2021 kl. 12:31 Svarehttps://www.facebook.com/TGACatalyst/videos/235247578250902Deep states helligdom under angrep fra Patriots
  19. 27shanestpierre26. februar 2021 kl. 12.30SvareUff Steve! Takk for dette … ønsket å dele en video av patriotene som tar ut noen av DUMB-ene rundt om i verden. https://www.facebook.com/TGACatalyst/videos/235247578250902

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.