Hvordan Federal Reserve styrer landet – ulovlig

Folk stoler ikke på regjeringen

Kopier linkE-postTelegramTwitterPinterestTumblrRedditHva skjerFacebookbudbringerUtskriftsvennligtekstmeldingSkypeDele

Folk stoler ikke på den føderale regjeringen, av mange grunner.

I disse gale tider (nei, jeg snakker ikke om covid), må du virkelig tenke selv og forlate tankene om at myndighetene skal ordne opp.

Uansett hva du tror om arrestasjoner og henrettelser av kjente mennesker som kommer eller covid-viruset som dreper mennesker daglig som den svarte pesten i 1348 (ja, riktig), må du tenke selv og undersøke!

Innlegg jeg skriver kommer fra mye forskning som jeg ønsker å dele med deg om emner i verden i håp om at jeg kan vekke nok interesse slik at du vil tenke selv og forske mer på egen hånd.

Bare en liten gruppe psykopatiske maktsyke luciferianere har de aktuelle svarene, og de snakker ikke.

Millioner av mennesker rundt om i verden leter daglig etter arrestasjoner og henrettelser av kjente personer, i håp om å finne svar.

Tenk på dette et øyeblikk. Hvis folk var fornøyd med det som skjer i verden, ville de ikke søkt i disse emnene.

Det er tydelig at millioner av mennesker ikke er fornøyd med verdensbegivenheter.

Folk stoler ikke på regjeringen og vil aldri stole på noe stemmesystem igjen.

Folk ser etter at arrestasjoner og henrettelser av kjente personer i regjeringen og Hollywood skal skje.

Hvorfor vil folk at alt dette skal skje? Folk vil at arrestasjoner skal skje fordi de våkner opp til ondskapen i verden som prøver å kontrollere dem, nå mer enn noen gang.

Jeg skrev om hvem som kontrollerer verden . Bankene kontrollerer verden, og det starter med Federal Reserve-banken.

Federal Reserve Bank

 Federal  Reserve  (også kjent som  Federal  Reserve eller ganske enkelt Fed) er sentralbanksystemet i  USA.

Federal Reserve ble opprettet 23. desember 1913, med vedtakelsen av  Federal  Reserve  Act, etter at en rekke finansielle panikk (spesielt panikken i 1907) førte til ønsket om sentral kontroll over pengesystemet for å lindre finanskriser .

Grunnen til opprettelsen av Federal Reserve er ikke sannheten.

Tro det eller ei, den føderale regjeringen har INGEN PENGER! ALT den føderale regjeringen kjøper er på kreditt fra Federal Reserve.

Hvem betaler Federal Reserve tilbake? Folket gjør det gjennom skatter, noe som er ulovlig.

Hva er Federal Reserve?  Federal Reserve kontrollerer regjeringen i USA og folket.
Federal Reserve kontrollerer regjeringen i USA

Den amerikanske sier at ingen bank eller finansiell enhet skal presidere over folket i USA eller den , og likevel har det vært slik i flere tiår.

Hvor får Federal Reserve alle pengene til å låne til den føderale regjeringen i USA? De bare skriver det ut. Det er ikke noe gull for å sikkerhetskopiere pengene, noe som er ulovlig, men hvem skal stoppe dem?

Hvordan Federal Reserve fungerer – EN ULOVLIG ENHET

For å si dette i grunnleggende termer, trenger vennen din penger og kommer til deg for et lån (du er Federal Reserve.) Du skriver ut falske penger på en skriver du kjøper i butikken og gir dem som et lån. Din venn går deretter til familiemedlemmer (folk fra USA) og tvinger dem til å betale tilbake lånet hans.

Den amerikanske regjeringen kjøper hva de vil og tvinger folk til å betale tilbake. Federal Reserve tjener GRATIS PENGER fordi de lånte ut penger som aldri eksisterte i utgangspunktet.

Dette er hva Federal Reserve gjør, og dette er hvordan Federal Reserve tjener penger.

Federal Reserve blir betalt tilbake ekte penger fra folket i USA verdt milliarder, og erstatter penger som aldri eksisterte i utgangspunktet.

Federal Reserve trenger ikke å eksistere.

Crash of the Stock Market on the Horizonhttps://www.roxytube.com/embed/54jf9cAhwRzO2eE

Hvis den amerikanske regjeringen fulgte grunnloven, ville folk betale skatt som ville gå til å finansiere landet uten at noen bank var involvert.

Federal Reserve skriver bare ut penger etter behov. Det er en endeløs tilførsel av penger, som er støttet av ingenting.

Så skattemyndighetene burde ikke eksistere. Skattemyndighetene er ikke noe mer enn en inkassator.

Hvem retter skattemyndighetene mot? Du gjetter det, vi folket.

Den føderale regjeringen låner et hvilket som helst beløp de vil fra Federal Reserve (Mafia) og tvinger oss til å betale det tilbake via skatt.

Federal Reserve bør IKKE være med i ligningen i det hele tatt. HVIS skatter skal betales, bør de reguleres av myndigheter i myndighetene og brukes for landet.

Senatorer og advokater har forsøkt, gjennom rettskjennelser, å revidere Federal Reserve, og det skjer aldri. Hvorfor tror du det er det? Federal Reserve er en ulovlig operasjon.

Den føderale regjeringen vet at folk ikke vil gi avskjed med pengene sine frivillig, så de tar skatt rett ut av lønnsslippene våre.

Dette er en forbrytelse, men hvem skal stoppe dem? De fleste vet ikke om dette, men det er slik det er. Se på Federal Reserve og hvordan det startet. Forskning på skatter og hvorfor vi betaler dem.

Gjør litt graving på hvorfor vi betaler skatt og hvordan Federal Reserve er involvert.

Jeg vet forskning krever arbeid, og ja, vi er alle opptatt, men nyhetene på TV kommer ikke til å fortelle deg noe av dette.

Folk stoler ikke på regjeringen

Nyhetsmediene, avisene, underholdningsindustrien og alle store selskaper jobber for bankene, som kontrollerer alt.

USA er ikke et land, det er et selskap.

USA er et selskap
USA er ett stort selskap

Vi jobber mange timer for å sette mat på bordet og tak over hodet, sammen med verktøy, høyskolelån, kredittkort og bilbetalinger, for å nevne noen.

Den føderale regjeringen skatter oss før vi ser noen penger vi jobbet hardt for. De bruker disse pengene til å betale tilbake kredittkjøpene sine fra Federal Reserve. Husk at den føderale regjeringen INGEN PENGER.

Hvorfor er en stor sentralbank involvert i vår amerikanske regjering? Grunnloven ble skrevet for at folket skulle ha et presiderende byrå (regjering) til å styre. Denne regjeringen vi har kontrollerer og forteller oss hva vi skal gjøre.

Dere må bruke masker, dere må ikke samles i grupper på 10 eller flere (smart ), dere må ha sosial avstand osv osv. Kan dere se hva som skjer?

Skattene dine brukes til å betale Federal Reserve tilbake for penger den føderale regjeringen bruker.

Den føderale regjeringen har INGEN PENGER … husk det! Den føderale regjeringen jobber strengt med kreditt fra Federal Reserve, som vi er tvunget til å betale tilbake.

Vet vi hvor mye den føderale regjeringen faktisk bruker? Nei, det gjør vi ikke. Vi bør få lov til å se disse tallene. Det er vårt land og våre penger, ikke sant? For folket? De jobber for oss, gjør de ikke?

Ble ikke regjeringen opprettet for at folket skulle styres av folket? Det er det grunnloven forteller oss.

Dessverre styrer og grådighet verden, sammen med aksjemarkeder og banker.

Bankene kontrollerer faktisk verden, hvis du ikke har innsett det nå.

Folk har veldig lite å si, om i det hele tatt, som vi har sett med den falske virusskremselen for å holde oss innelåst.

Folk stoler ikke på regjeringen

Den føderale regjeringen bruker pengene våre, og hvis vi ikke betaler gjelden deres, vil skattemyndighetene komme etter oss. Tenk på det og la det synke inn.

Familien min har vært i og jeg har venner i spesialstyrken. De kan fortelle deg om bruk av psykologisk krigføring for å gjøre fienden til en ineffektiv kampstyrke.

Når du skal angripe vil du slå først. Hvis du kan distrahere og utsette motstanderne dine, vil du få den første streiken som er avgjørende.

Hvis du kan forårsake anstendighet i rekkene enda bedre. Jeg føler at jeg står på et barberblad. Vi har egentlig bare en sjanse til dette, og tiden er nå.

Alt jeg sier er at det å ikke gjøre noe har ført oss til dette punktet i historien, med klimaks begynnelsen av 2020.

Amerikanerne vil snu seg mot hverandre, og dette er AKKURAT hva de vil at vi skal gjøre.

Bankene og menneskene som kontrollerer verden har alltid brukt røyk og speil for å kaste oss ut av kurs via nyhetsmedier, filmer, og sosiale medier.

Vi må komme sammen før enn senere og gjøre det for deg selv. Ikke stol på noen regjering. De siste ordene du vil høre vil være “Vi er her fra regjeringen og vi er her for å hjelpe.”

Mr. Chris Show – RoxyTube.comhttps://www.roxytube.com/embed/VOAQt66fyZDPwFA

Trump-tilhengere blir sett på som terrorister og «de som trenger å bli behandlet».

Ja, “folk” i vår amerikanske regjering, som har lønn vi betaler, sier dette om folket i USA.

I bunn og grunn sier de at vi ikke har (nedleggelser av sosiale medier) og valgfrihet i hvem vi stemmer på eller hva vi gjør med kroppen vår.

Vent på at de skal presse obligatoriske falske virusvaksiner. Jeg er sikker på at det vil gå veldig bra.

De tvinger deg kanskje ikke til å ta en , men hvis du ikke gjør det, er det kanskje ikke noe sosialt samvær eller jobb for deg.

Folk stoler ikke på regjeringen

Hva kan vi gjøre med den korrupte regjeringen? Vi kan jobbe sammen og ikke hate hverandre til å begynne med.

Vi kan spre ordet om det vi har lært og håper folk vil lytte. Du kan bare snakke så mye, så hvis noen ikke vil høre på deg, så får det være.

Jeg skal fortelle deg at jeg mistet et par lange venner på grunn av det som skjer i verden. De har forskjellige syn, og det har jeg det greit med.

De var for opptatt med å fortelle meg at jeg er dum for å tenke som jeg gjør og at regjeringen vil ordne opp. Vel, jeg tror ikke på det i det hele tatt. Jeg er åpen for å lytte og ikke tvinge min side, men de hadde det ikke. Så være det, ingen tap for meg. Jeg må være tro mot det jeg tror og det jeg føler.

Det trengs ikke en Einstein for å se hva som skjer i verden

  • Obligatoriske masker for vanlig influensa
  • antifa.com tar deg til whitehouse.org fra og med 21-1-2021. Gjør et søk etter antifa.com på Whois.com domeneregistrering, og du vil se at endringen skjedde på den datoen. Jeg trodde Antifa var dårlig, gjorde du ikke?
  • Floyds dødsjuks for å prøve å få folk til å gjøre opprør over en ukjent som «». Og nei, Floyd er ikke død. Floyd er en murer på 33. nivå og venn gjennom 13 år til skuespillerpolitiet Chauvin (politiet som “drepte” Floyd.) Gjør litt graving.
  • Drepsveps som drepte bier. Husker du den fra våren 2020?
  • Hva skjedde med asteroiden i 2020 som var på vei til jorden for å utslette oss?
  • Hvorfor signerer Biden blanke ordrer? Vi har alle sett at sidene er tomme.
  • Hvorfor er det biler parkert utenfor det ovale kontoret når demente Joe signerer blanke ordrer? Det er ingen parkeringsplass eller vei utenfor disse vinduene … det er hovedgressplenen. Undersøkelser
  • Hvorfor krasjer og stopper aksjemarkedet i 2 dager den siste uken i januar 2021?
  • Husker du det 2 ukers obligatoriske maskemandatet som nå har vart i 9 måneder og teller?

Listen fortsetter og fortsetter, og likevel kan mange mennesker ikke se hva som skjer … dårlige ting skjer.

Dette er en tid med forvirring og usikkerhet. Bruk sunn fornuft, ikke se på nyhetene og gjør research. Viktigst; prøv å ikke hate hverandre.

Jeg forteller deg ikke noe du ikke allerede har lest fra andre innlegg eller sosiale mediekanaler.

Folk stoler ikke på regjeringen av veldig gode grunner.

Vi prøver alle å finne ut hva som skjer … og det … sier at det er et problem. Ikke vær i fornektelse!

Vi må begynne å tenke selv og komme sammen. Ikke denne falske enhetsdritten Biden snakker om. Per nå er det dem mot oss. Egentlig har det alltid vært dem mot oss, men nå er det veldig reelt.

Bli med på vår e-postliste for å bli varslet om nye innlegg via e-post

www.roxytube.com – YouTube-alternativ

www.roxycast.com – Facebook-alternativ

I slekt

Federal Reserve HOAX – DU JOBBER FOR DEM!

I “Politikk”

Det amerikanske selskapet ble avsluttet i 1999

I “Politikk”

Hvordan regjeringen sviktet oss ved design

I “Politikk”

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.