Værkontroll, regisserte energivåpen og branner raser over hele verden

Rettede og værmodifikasjoner blir brukt til å føre krig over hele verden, og geoingeniører prøver å kontrollere jordens temperatur!

Weather Control as a Cold War Weapon, 5. desember 2011 av Matt Novak

På 1950-tallet advarte noen amerikanske forskere at uten umiddelbar handling ville Sovjetunionen kontrollere jordens termometre

KILDE: https://www.smithsonianmag.com/history/weather-control-as-a-cold-war-weapon-1777409/

Den 13. november 1946 klatret pilot Curtis Talbot, som jobbet for General Electric Research Laboratory, til en høyde på 14 000 fot omtrent 30 miles øst for Schenectady, New York. Talbot, sammen med forskeren Dr. Vincent J. Schaefer , slapp tre kilo tørris (frosset karbondioksid) ut i skyene. Da de snudde sørover, bemerket Dr. Schaefer: «Jeg så bakover og var begeistret over å se lange snøremmer falle ned fra bunnen av skyen som vi nettopp hadde passert. Jeg ropte til Curt om å svinge rundt, og mens vi gjorde det passerte vi gjennom en masse glinsende snøkrystaller! Det burde være unødvendig å si at vi var ganske spente.» De hadde skapt verdens første menneskeskapte snøstorm.

Vincent Schaefer, Irving Langmuir og Bernard Vonnegut finner opp Cloud Seeding. 13. november 1946

Etter eksperimentene til GEs forskningslaboratorium, var det en følelse av at menneskeheten endelig kunne være i stand til å kontrollere en av de største variablene i livet på jorden. Og etter hvert som spenningen i den kalde krigen økte, ble værkontroll av USA sett på som et potensielt våpen som kan være enda mer ødeleggende enn atomkrigføring.

I august 1953 dannet USA presidentens rådgivende komité for værkontroll. Dens uttalte formål var å bestemme effektiviteten av værmodifikasjonsprosedyrer og i hvilken grad myndighetene skulle engasjere seg i slike aktiviteter. Metoder som ble sett for seg av både amerikanske og sovjetiske forskere – og åpent diskutert i media på midten av 1950-tallet – inkluderte bruk av fargede pigmenter på polare iskapper for å smelte dem og slippe løs ødeleggende flom, og frigjøre store mengder støv i stratosfæren og skape nedbør på forespørsel, og til og med bygge en demning utstyrt med tusenvis av atomdrevne pumper over Beringstredet. Denne demningen, forestilt av en russisk ingeniør ved navn Arkady Borisovich Markin, ville omdirigere vannet i Stillehavet, noe som teoretisk ville heve temperaturen i byer som New York og London.

Presidentens rådgivende komité for værkontroll, 18. desember 1953 – 

Taylor & Francis Online

11. desember 1950 Charleston Daily Mail (Charleston, WV) publiserte en kort artikkel som siterte Dr. Irving Langmuir , som hadde jobbet med Dr. Vincent J. Schaefer under de tidlige eksperimentene utført for GE Research Laboratory:

«Regnskaping» eller værkontroll kan være et like kraftig krigsvåpen som atombomben, sa en nobelprisvinnende fysiker i dag.

Dr. Irving Langmuir, pioner innen «regnproduksjon», sa at regjeringen burde gripe fenomenet værkontroll slik det gjorde på atomenergi da Albert Einstein fortalte avdøde president Roosevelt i 1939 om den potensielle kraften til et atomsplittende våpen.

“I mengden energi som frigjøres, tilsvarer effekten av 30 milligram sølvjodid under optimale forhold effekten av en atombombe,” sa Langmuir.

Dr. Irving Langmuir, oppfinner av skysåing: “30 milligram sølvjodid under optimale forhold tilsvarer en atombombe”

I 1953 var kaptein Howard T. Orville formann for presidentens rådgivende komité for værkontroll. Kaptein Orville ble sitert mye i amerikanske aviser og populære magasiner om hvordan USA kan bruke denne kontrollen over himmelen til sin fordel. Forsiden av Colliers magasin 28. mai 1954 viste en mann som bokstavelig talt forandret årstidene ved hjelp av et system med spaker og trykknapper. Som artikkelen bemerket, i en tid med atomvåpen og supersonisk flukt, virket alt mulig for siste halvdel av det 20. århundre. Forsidehistorien ble skrevet av kaptein Orville.

“Vær laget på bestilling” Collier's Magazine 28. mai 1954

En værstasjon i det sørøstlige Texas ser en truende skyformasjon som beveger seg mot Waco på radarskjermen; formen på skyen indikerer at en tornado kan bygge seg opp. En hasteadvarsel sendes til Headquarters. Tilbake kommer en ordre på fly for å spre skyen. Og mindre enn en time etter at den begynnende tornadoen først ble observert, kom flyets radioer tilbake: Oppdraget fullført. Stormen ble brutt opp; det var ingen tap av liv, ingen skade på eiendom.

Denne hypotetiske ødeleggelsen av en tornado i sin spede begynnelse kan høres fantastisk ut i dag, men den kan godt bli en realitet innen 40 år. I denne tidsalderen med H-bomben og overlydsflukten, er det godt mulig at vitenskapen vil finne måter ikke bare å spre begynnende tornadoer og , men å påvirke alt vårt vær i en grad som forvirrer fantasien.

Faktisk, hvis etterforskning av værkontroll mottar offentlig og midler til forskning som dens betydning fortjener, kan vi etter hvert være i stand til å lage været nesten på bestilling.

En Associated Press-artikkel av vitenskapsreporteren Frank Carey, som ble publisert i 6. juli 1954-utgaven av Minnesotas Brainerd Daily Dispatch , forsøkte å forklare hvorfor værkontroll ville tilby en unik strategisk fordel for USA:

Det kan en dag være mulig å forårsake strømmer av regn over Russland ved å så skyer som beveger seg mot Sovjetunionen.

Eller det kan være mulig – hvis en motsatt effekt er ønsket – å forårsake ødeleggende tørke som tørker opp matavlinger ved å “overså” de samme skyene.

Og heldigvis for USA kunne Russland gjøre lite for å gjengjelde fordi det meste været beveger seg fra vest til øst.

“Regn som våpen trodde mulig av amerikanske forskere” Fort Scott Tribune, 1. juli 1954

“Kan mennesket kontrollere været? Weather Control Might Play Part in Future War” Salamanca Republican Press, 1. juli 1954

“Værkontroll i Russland kan være mulig av USA” Victoria Advocate, 1. juli 1954

“Skysåing kan en dag komme med nyttige, kraftige krigsvåpen” The Sun, San Bernadino County, 12. august 1954

Dr. Edward Teller, “H-bombens far” vitnet i 1958 foran Senatets militære beredskapskomité at han var “mer trygg på å komme til månen enn å endre været, men sistnevnte er en mulighet. Jeg ville ikke bli overrasket om jeg klarte det på fem år eller ikke klarte å gjøre det i løpet av de neste 50.» I en artikkel 1. januar 1958 i Pasadena Star-News advarte Captain Orville at «hvis en uvennlig nasjon løser problemet med værkontroll og kommer i posisjon til å kontrollere storskala værmønstre før vi kan, kan resultatene bli enda mer katastrofal enn atomkrigføring.»

25. mai 1958 The American Weekly (illustrasjon av Jo Kotula)

Utgaven av The American Weekly 25. mai 1958 publiserte en artikkel av Frances Leighton ved å bruke informasjon fra kaptein Howard T. Orville. Artikkelen beskrev på ingen måte et løp for å se hvem som skulle kontrollere jordens termometre. Illustrasjonen som fulgte med stykket avbildet en illevarslende satellitt som kunne “fokusere sollys for å smelte isen i frosne havner eller tine frostede avlinger – eller svi fiendens byer.”

Bak kulissene, mens statsmenn argumenterer for politikk og ingeniører bygger romsatellitter, jobber andre menn dag og natt. De er stille menn, så lite kjent for offentligheten at omfanget av jobben deres, når du først hører om det, svimler fantasien. Målet deres er å kontrollere været og endre verdens ansikt.

Noen av disse mennene er amerikanere. Andre er russere. De første trefningene i en uerklært kald krig mellom dem er allerede utkjempet. Med mindre en fred oppnås, vil krigens slutt avgjøre om Russland eller USA styrer jordens termometre.

“Weather as a Weapon (Del 1)” av Capt. Howard T. Orville, Popular Science, juni 1958

«Weather as a Weapon (Del 2)» av Capt. Howard T. Orville, Popular Science, juni 1958

“Red Control of Weather Help Threat: Russland trekker foran USA, advarer senator” Lodi News Sentinel, 2. januar 1958

“Weather Control Research Okay” The Gadsen Times, 12. juli 1958

Forsøk på å kontrollere været ville imidlertid finne skeptikere i US National Research Council, som publiserte en rapport fra 1964 :

Vi konkluderer med at igangsetting av store operasjonelle vil være for tidlig. Mange grunnleggende problemer må besvares først… Vi tror at pasientundersøkelsen av atmosfæriske prosesser kombinert med en utforskning av de tekniske anvendelsene til slutt kan føre til nyttige værmodifikasjoner, men vi understreker at tidsskalaen som kreves for å lykkes kan måles i flere tiår .

SLUTT PÅ ARTIKKEL AV SMITHSONIAN MAGAZINE, NÅ RESTEN AV HISTORIEN:

Eisenhower advarer oss om det militærindustrielle komplekset. 17. januar 1961

• 

Se denne videoen på YouTube

President Kennedy FNs tale om værendringer

https://weathermodificationhistory.com/president-kennedy-united-nations-address-weather-modification/

“Vi vil foreslå ytterligere samarbeidsinnsats mellom alle nasjoner i og til slutt i værkontroll.” – President John F. Kennedy taler til FNs generalforsamling. 25. september 1961 • 

Værendringshistorikk

President Lyndon Johnson godkjenner værkrigføring

https://weathermodificationhistory.com/president-lyndon-johnson-weather-wafare/

«Det legger predikatet og grunnlaget for utviklingen av en værsatellitt som vil tillate mennesket å bestemme verdens skylag og til slutt kontrollere været; og den som kontrollerer været vil kontrollere verden» – Visepresident Johnson ved Southwest Texas State University (1962) • 

Værmodifikasjonshistorie

“LBJ sier at det er på tide å endre været” The Winnipeg Tribune, 19. februar 1966 • 

Værendringshistorikk

“Fra verdensrommet ville uendelighetens mestere ha makten til å kontrollere jordens vær, forårsake tørke og flom, endre tidevannet og heve havnivået, avlede golfstrømmen og endre temperert klima til iskaldt.” Visepresident Johnson kommenterer under høringer av Senatets væpnede tjenesters komité 1957 • 

Værendringshistorie

Operasjon Popeye, Motorpool, Mellommann, Landsmann: Værkrigføring over Vietnam – 20. MARS 1967 – 5. JULI 1972

https://weathermodificationhistory.com/operation-popeye-motorpool-intermediary-compatriot-weather-warfare-vietnam/

Det kjemiske værmodifikasjonsprogrammet ble gjennomført fra Thailand over Kambodsja, Laos og Vietnam og angivelig sponset av utenriksminister Henry Kissinger og CIA uten tillatelse fra daværende forsvarsminister Melvin Laird, som kategorisk hadde avvist overfor Kongressen at et program for modifikasjon av vær for bruk som et taktisk våpen fantes til og med.

“Laos-operasjoner – Fortsett som i dag pluss Pop Eye for å redusere trafikkabiliteten [sic] langs infiltrasjonsruter og autorisasjon forespurt for å implementere operasjonsfasen av værmodifikasjonsprosessen som tidligere har vært vellykket testet og evaluert i et eller annet område” US Senat, Subcommittee on Oceans and International Environment ; 26. juli 1972; s. 5. • 

Værendringshistorikk

The Environmental Modification Convention (ENMOD) Weather Warfare Ban – 18. MAI 1977 – 17. JANUAR 1980

https://weathermodificationhistory.com/environmental-modification-convention-enmod-weather-warfare-ban/

Partene i miljøendringskonvensjonen forplikter seg til ikke å engasjere seg i militær eller annen fiendtlig bruk av miljømodifikasjonsteknikker som har utbredte, langvarige eller alvorlige virkninger som middel for ødeleggelse, skade eller skade på noen annen statspart.

“Hver stat som er part i denne konvensjonen forplikter seg til ikke å delta i militær eller annen fiendtlig bruk av miljømodifikasjonsteknikker som har utbredte, langvarige eller alvorlige virkninger som middel til ødeleggelse, skade eller skade på noen annen part.” Konvensjon om mot militær eller annen fiendtlig bruk av miljømodifikasjonsteknikker (ENMOD). • 

Værendringshistorikk

The Race of Star Wars Weapons (rettet energi og ladede partikkelstråler) 1981

«USA og Sovjetunionen er engasjert i et dødelig kappløp for å utvikle «Star Wars»-våpen, som laserstråler og menneskeskapte lyn. De topphemmelige planene krever å montere dem ombord på fremtidige romskip» The Post, 25. mai 1981 (sanert versjon, CIA Reading Room) • 

Værmodifikasjonshistorie

Den russiske hakkespetten, Tsjernobyl-nedsmeltningen og ionosfærisk oppvarming over USA (1983-1986)

https://climateviewer.com/2018/05/04/russian-woodpecker-chernobyl-meltdown-ionospheric-heating-over-usa-1983-1986/•

Se denne videoen på YouTube

Amerikansk militær diskuterer fremtiden til værkrigføring til tross for ENMOD-forbud, 1997

https://climateviewer.com/2013/11/16/us-military-discusses-future-of-weather-warfare-despite-enmod-ban/

“Reduser nedbør” USAF Phillips Laboratory, TESTTEKNOLOGISK SYMPOSIUM '97 VÆRENDRING

“Increase Cirrus Cloud Cover” USAF Phillips Laboratory, TEST SYMPOSIUM '97 VÆREDIFISERING

“Marineforsker skaper skyer, bryter dem opp (ved hjelp av kullsvart)” Toledo Blade, 23. september 1958

“Navy Creation, Destroys Clouds: Ordinary Carbon Black is Used” The Florence Times, 23. september 1958

Iran anklager Israel for Cloud Theft: Weather Warfare og CIA Cuban Rain Embargo

https://climateviewer.com/2018/07/03/iran-accuses-israel-of-cloud-theft-weather-warfare-cia-cuban-rain-embargo/

“”Felles team fra Israel og et av nabolandene gjør skyene som kommer inn i Iran golde. Dessuten står vi overfor tilfellene med skytyveri og snøtyveri, sier brigadegeneral Gholam Reza Jalali, leder av Irans sivilforsvarsorganisasjon.

HAARP og Sky Heaters

https://climateviewer.com/haarp/•

Se denne videoen på YouTube

Regisserte energivåpen 101: sonisk, mikrobølge-, laser- og ikke-dødelig krigføring

https://climateviewer.com/2018/07/05/directed-energy-weapons-101-sonic-microwave-laser-non-lethal-warfare/•

Se denne videoen på YouTube

FOX NEWS INNrømmer at myndighetene bruker LASERE DUG FØR CA-BRANN

Med 30 kilowatt er 

ATHENA kraftig nok til å ødelegge droner, kjøretøy, , båter og mer

http://www.foxnews.com/tech/2017/09/28/athena-laser-weapon-kills-5-outlaws.html

https://www.youtube.com/watch?v=ja9o3tt9C18•

Se denne videoen på YouTube

Dave Hodges «The Common Sense Show» med Deborah Tavares, 22. juni 2018

Diskuterer Hack and Squirt, Directed Energy Weapons og California-brannene

https://www.youtube.com/watch?v=k9xbTT26R6s•

Se denne videoen på YouTube

Hack and Squirt: RoundUp to Kill Trees, Create Forest Tinderboxes

https://www.qdma.com/hack-squirt-timber-stand-improvement/“Hack-and-squirt er en veldig enkel metode,” sa Jim. “Hvis et tre har en hovedstamme, er det bare å sette kuttmerker rundt det og injisere ugressmiddelet. Hvordan du gjør disse kuttene er imidlertid viktig.»Til å begynne med, bruk et skarpt verktøy som en machete, børsteøks eller øks. Hakk inn i stammen i brysthøyde, pass på å trenge gjennom kambiumlaget under barken. Kuttet skal danne en “kopp” som holder ugressmiddelet. Hvis barken deler seg på hver side av kuttet, eller hvis vinkelen på kuttet er for grunt, vil ugressmiddel lekke ut. Dette vil ikke bare redusere effektiviteten av applikasjonen, det kan drepe nærliggende ikke-målplanter hvis ugressmiddelet er jordaktivt og vaskes inn i jorden av regn.Med bladet fortsatt i snittet, vri bladet nedover for å åpne snittet og spray 1 milliliter ugressmiddelblanding fra en vanlig sprayflaske inn i snittet. Alle brukssprayflasker gir praktisk 1 milliliter per utløsertrekk.Antall kutt i treet vil variere avhengig av ugressmiddelet som brukes. Les alltid etiketten for passende doser, kuttavstander og blandingsinstruksjoner. For store trær som krever flere kutt, fordel kutt jevnt rundt stammen. For trær og busker med flere stammer, sørg for å behandle hver stamme.• 

Se denne videoen på YouTube

Branner raser over hele California, over hele verden

Branner i Nord-Amerika – 

ClimateViewer Mobile • 

ClimateViewer 3D

NASA FIRMA Brannovervåking over hele verden

DET STORE BILDET

Klimaendringene og vannkrigene – teknokrati, geoengineering og erstatning av vannets syklus

Last ned og distribuer fritt denne PowerPoint-presentasjonen:

https://climateviewer.com/2018/08/01/climate-changers-water-wars-technocracy-geoengineering-replacering-water-cycle/•

Se denne videoen på YouTube

LØSNING: LOV OM MILJØENDRING

https://climateviewer.com/enmod/

Ødelagte lenker

Hvis noen av koblingene ovenfor ikke fungerer, kopier URL-en og lim den inn i skjemaet nedenfor for å sjekke Wayback Machine for en arkivert versjon av den nettsiden.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.