Eksistensen av kjemikalier var tidligere et tema for debatt, men de er nå blitt mer anerkjent av eksperter som meteorologer for forskere. Det blir stadig vanskeligere å benekte at de eksisterer etter hvert som flere og flere kommer ned med sykdommer relatert til kjemikalier. Reprise fra 2020,

Da TV-verten Rachel Reenstra hadde problemer med å overvinne en vedvarende hoste, ledsaget av smerter, smerter og feber, besøkte hun lege. Etter at røntgenstråler fra brystet avslørte en type bronkitt, fikk hun antibiotika, noe som bare så ut til å gjøre henne verre.

Legen hennes fortalte henne at mange bakterielle infeksjoner går rundt , og da hun spurte ham hvor de kommer fra, fortalte han henne sannheten at mange leger ikke ville våge å røpe pasientene sine: er kjernen i utbredte lungeproblemer akkurat nå.

Overrasket over hans glede spurte hun om hun kunne videobånd ham og snakket om fenomenet. Du kan se videoen nedenfor; den navngitte legen vises like før 8-minuttersmerket [videoen er innebygd nedenfor].

Legen sier at han har vært vitne til hundrevis av kaliforniere som lider av dette problemet, som han kaller “chemtrail lung.”

Han sier at det er et “voksende problem” som blir møtt over hele verden med giftige gasser, kjemikalier, viruspartikler, tungmetaller og andre gasser som sprøytes ut i atmosfæren, noe som fører til problematiske nivåer av luftveisinfeksjoner.

Han la til at det er spesielt ille der Reenstra bor i California takket være områdets nærhet til Palmdale flyplass. Han sa at områdets topografi og Santa Ana Winds gjør dette problemet verre, og det at mange av landets mest forurensede byer finnes i California hjelper ikke.

I tillegg siterte han gasser fra fracking som bidragende til problemet, sammen med antibiotisk overforbruk og innånding av mugg og mugg.

Interessant nok pekte Reenstras på influensa. Da hun fortalte legen at hun ikke hadde fått influensa, ble han lettet. I videoen kan du også se den modige legen innrømme at han ikke anbefaler influensaskuddet bortsett fra noen få utvalgte, og til og med da fraråder han å få det hvert år.

Han påpeker at forskere i utgangspunktet gjetter hva de skal inkludere i hvert års , og noen år er den mindre enn 20 prosent effektiv. Han føler det ikke er til nytte for pasienter, og de har det bedre å være proaktive med tanke på helse og forebygging enn å stole på skudd.

Både legen og Reenstra risikerer karrieren sin ved å snakke offentlig om dette kontroversielle problemet, og man kan bare håpe at motet deres vil inspirere andre til å uttale seg.

Nesten alle på jorden puster inn usikker luft

Det er ikke bare kjemikalier du trenger å bekymre deg for, forresten; det er også spørsmål om svevestøv . Den typen fine svevestøv som kommer fra bilavgasser, for eksempel, kan forårsake betennelse i lungene og utover, noe som kan bidra til hjertesykdommer og insulinresistens.

En fersk rapport fra Health Effects Institute fant at 95 prosent av planeten vår planet puster inn usikker luft , som kommer fra alt fra å brenne fast brensel som kull eller biomasse til transportutslipp.

I fjor var mer enn seks millioner menneskers relatert til luftforurensning, med årsaker som kronisk lungesykdom, lungekreft, hjerneslag eller hjerteinfarkt.

Du kan lese mer om ‘Chemtrail Flu' HER .

Chem Trails, Vaccines and GMO Foods Nanoparticles

Vi blir forurenset med Nanofibers fra Chem Trails, Vaccines og GMO Foods. Disse plasseres i disse leveringsmetodene ved å utforme for å skape sykdommer i kroppene våre ved å invadere immunforsvaret vårt og forårsake at det angriper seg selv.

Chemtrails blir kontinuerlig sprayet i himmelen over hodene våre som regner ned giftstoffer i vår luft og vann. De inneholder mange tungmetallgifter som aluminium og barium, det kan også være at vi blir smittet med nanofibre.

Disse fibrene antas av noen å bli levert av kjemikalier og blir ført inn i kroppen når vi puster inn smittet luft eller drikker infisert vann.

Når de først er inne fortsetter de å replikere ad nauseam, tilsynelatende for å forverre vår helse og velvære, forstyrre våre naturlige følelsesmessige tilstander og søvnmønstre, påvirke vår atferd, påføre kroniske smerter, for å samle inn og overføre data og levere andre nano- organismer og nanobots i kroppene våre. Dette er en del av et hemmelig transhumanistisk tankekontrollprogram .

Nano-partikler er nanoskopiske versjoner av kjemikalier og stoffer, og forbrukerens forsyningskjede er allerede fullstendig infisert av dem, fra GMO-matvarer til klær , til maling, til leker, vel det.

De ‘forbedrer' produktene på en eller annen måte som tilsynelatende gjør produktet mer attraktivt for oss forbrukere. Noen av disse forbrukbare nanopartiklene kan veldig godt forårsake kreft eller til og med skade menneskelig DNA.

Hvordan detox fra kjemikalier og infiltrert nanoteknologi

Dette er fremmedlegeme som må fjernes hvis vi kommer tilbake til full helse og det ikke kommer til å være raskt eller greit, som å gå til legen din og bare få noen piller. Du må bruke din intelligens, ditt skjønn og også være forberedt på å gjøre noen undersøkelser av deg selv.

Toksisitet på tungmetall blir ofte feildiagnostisert som andre tilstander som angst / panikklidelse, depresjon, psykiske lidelser, kronisk utmattelsessyndrom, fibromyalgi, leddgikt, læringsforstyrrelser og mange vanligere helseproblemer.

Faktisk har mange tilstander, som autisme og Alzheimers sykdom , blitt knyttet til toksisiteten til tungmetaller, og det er interessant at statistikk for de som lider av disse helsemessige forholdene har økt enormt i løpet av de siste 10 årene, som er hvor lang tid sprøyting av kjemikalier har vært pågår .

Den gode nyheten er at tang har vist seg å være store fjerner for tungmetaller, og alger som chlorella og spirulina . Tang er så godt kjent som tungmetallfjerner at de brukes til å rense opp vann som kommer ut fra overflødige miner i Wales. Dette er fordi de inneholder et naturlig stoff som kalles ‘algin' som binder seg til radioaktive elementer som tungmetaller.

Dr Castle sier også at spormineraliumbor fra Borax også hjelper til å forstyrre hele matrisen, og dette er interessant fordi det korrelerer med en ernæringsanbefaling fra Gwen Scott ND, som også er en måte å diagnostisere om du har fibrene i kroppen.

Hun bruker rød druesaft og den lilla druen er den rikeste kjente kilden til bor. Hun mener at rød druesaft ikke bare renser kroppen til fibrene, men også gjør at de ikke kan gjenskape seg.

Dr. Mike Castle sier at han tror at boret stopper de små svarte “frøene” fra å modnes til fullvokste fibre.

Kilder: Naturalnews.com ; Aviationtravelwriter.wordpress.com

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.