Litt mer om Corona og 5G:En god forklaring på sammenhengen?

Er Coronavirus “viral”? Nei. har sluppet løs 60 Ghz 5 G med WUHAN som PILOT CITY. 60 GHz 5 G bølger hindrer kroppen i å ta opp oksygen gjennom hemoglobin. Dette fører til at elektronene rundt oksygenmolekylet spinner… hemmer hemoglobin evnen til å motta oksygenet. overføringer mellom mennesker, ikke dyr, ellers ville vi sett en pest i gatene som dyr av alle slag som faller syke og døende. “coronavirus” er en familie av som det har vært kjent om lenge, covid-19 er det spesifikke tilfeller som nylig har dukket opp.

Dette har gjentatt seg under forskjellige navn, år etter år (Corona, HIV, AIDS, SARS, Ebola, Zika, Mad cow osv.) Mesteparten av de fleste offentlige fagfolkene reagerer som programmert, fordi frykten er bevist for å snevre hjernen, og lavere IQ. Hva er det?

???? Regjeringer rundt om i verden undrer seg nå over hvor enkelt det er å få befolkningen til å overholde tvungen karantene, kontrollerte matforsyninger og å få hodet skannet som en blekkboks med bønner i et supermarked.

Si nei til 60 GHz 5 G, (smart støv), og . Dette er et våpen MOT menneskeheten!.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.