Bevis Australia blir dekket med Chemtrails

av Mike Holt |Publisert33 kommentarer

Er en konspirasjonsteori eller realitet?

Vi har stilt dette spørsmålet mange ganger i løpet av årene. Men ettersom vi har sett økende bevis på at de er ekte, og etter å ha sett bilder sendt til oss av eks-USAF-flybesetningsmedlemmer, og etter å ha sett Agent Orange bli brukt i 1967 da jeg (Mike Holt) tjenestegjorde ved RAAF i Ubon, NE Thailand, vi er overbevist om at bevisene er overveldende.

Så vi ba folk sende oss bilder de har tatt av chemtrails over hjemmene deres rundt Australia. Følgende er et visuelt bevis på at Australia er, og har vært i lang tid, offer for dette dødelige komplott fra FN og New World Order for å ødelegge landet vårt.

De første 8 bildene er av Chemtrails tatt i Lonsdale, Sør-Australia. Alle bildene er fra nøyaktig samme GPS-posisjon. Dette er bare noen få. Mange flere bilder på fil. Min sør-australske kamerat forteller meg at han ser disse på himmelen nesten hver dag.

Hva tror du de prøver å gjøre mot befolkningen i Sør-Australia?

Hvis du har fotografiske bevis på chemtrails i ditt område, send dem en e-post til oss Klikk på lenken ), så legger vi dem ut også. Du kan legge ved bildene dine i kontaktskjemaet .

 1. Demonstrerer kontrail med elektromagnetiske frekvensforstyrrelser som påvirker det kjemiske innholdet i chemtrail-fraksjonen.
  Legg merke til tetthetsfraksjoneringen etter vindeffekten på den finere chemtrailen til høyre for kontrailen.

2. Ett minutt etter fotografi 5 som viser båndlegging av den lettere (mindre tette) fraksjonen. Dette kan være enten vandig eller flyktig organisk i naturen.
Beviset for at kontrailen er det primære sporet ligger i det faktum at kontrailen viser korketrekkereffekten til turbinviftene.

3. Demonstrere tilstedeværelsen av organiske fortynningsmidler i den midtre delen (Merk: klumpingen av den primære chemtrailen (nederst) pluss den pågående fraksjoneringen i den lettere/mer flyktige (øverst)). Dette bildet ble tatt i en 15 graders vinkel fra et 5G-tårn. Totalt sett demonstrerer dette fotografiet effekten av den pulserte skiltbølgen på chemtrailen.

4. Merk: Den pulsede bølgekonfigurasjonen til denne chemtrailen. Dette er samme dato og klokkeslett som fotografi 3 med økt synsfelt.

5. Demonstrere følgende:

 • Variabel hastighet for frigjøring av aktivator gjennom forskjellen i tykkelsen på den primære kjemikalien,
 • Økt fraksjoneringshastighet i den tetteste delen av stien.(høyre topp),
 • Pulserende bølgeform fra 5G-tårnet.

6. Nærbilde av fotografi 4, som viser høyre side av chemtrail to minutter senere. Merk: flokkuleringen av de tyngre kjemikaliene (venstre bunn) og fraksjoneringsbånd fra venstre til høyre som dannes på toppen av dette fotografiet.

7. Under en annen chemtrail som viser effekten av vinden som forårsaker venstre mot høyre. Nederst på bildet viser hvor chemtrailen er slått av.

De fremtredende stripene mellom de separerte fraksjonene skyldes hydrogenbinding i H2O-molekylet, disse stripene vil sannsynligvis komme fra iskrystaller i de kaldere temperaturene i høydene disse chemtrails er spredt i.

8. Åpenbar flokkulering av chemtrail.

Legg merke til de horisontale båndene som dannes i toppen av denne chemtrailen. Disse båndene dannes som en funksjon av tettheten til molekylene som utgjør kjemsporet.

Bilder fra andre steder

9. Chemtrails over Thredbo (sendt av Debbie)

10. Mount Barker SA (sendt av Karen)

11. Brisbane Grove NSW (like nord for Canberra) sendt av Jennifer

12. Fraser Coast, Queensland (Gary)

Wurruk & Sale, Vic (levert av Barbera)

Western Victoria (bilder av William)

Midten av desember 2019, Black Springs/Oberon NSW. Så det hele morgenen utvikle seg fra en klar blå himmel til disig over ca. 3 timer. (bilde levert av Juergen)


Dette er bevis fra USAF på at deres regjering også sprøyter

USA er og har sprøytet folket deres i årevis med disse kjemikaliene: aluminium, barium, strontium og andre former for oksider og sulfater. Jeg så bilder inne i et sprøytefly tilbake i 2004-5, sendt til meg av en USAF-pilot som var involvert … før han skjønte hva som foregikk og deretter trakk seg.

Personene som har bestilt dette er hjerteløse psykopater. Ofte er folk som sprøyter uvitende om hva de gjør. De blir bare bedt om å gjøre det … og det gjør de.

Dette må stoppe!!!https://www.youtube.com/embed/1_Nrww8fNjk

Ikke glem, Australia, vi, folket i Commonwealth of Australia er suverene. Bare vi kan fikse den konstitusjonelle krisen vi står overfor i dag. Hva gjør du?

KAN HENDE DU OGSÅ LIKER

Publisert

Fra skrivebordet til John Gray

Vedlagt denne er en video av Benjamin Fulford, en undersøkende journalist, hvis meninger er gyldige så langt de går, men […]

whitlam-forræder-lge

Publisert

Nå vet vi

Av John Gray Vi vet nå hvorfor Federal Court of Australia og High Court ikke yter rettferdighet til folket […]

Publisert

Ikke betal

Ikke betal noen ulovlige krav om penger … Dine penger! Hva gjør du hvis du får et brev fra et selskap som anklager […]

avvist-lge

Publisert

Føderal domstol nekter å adlyde loven!

1 kommentar

Bakgrunn 20. september 2021, jeg, Michael Thomas Holt, en Vietnam-veteran, en sverget offentlig tjenestemann i Commonwealth og en Common Law Sheriff, […]

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket med *

KOMMENTAR*

NAVN*

E-POST*

NETTSTED

33 tanker om “Proof Australia blir dekket med Chemtrails”

 • Carol Williams2. januar 2020, 01:22De gjør det samme her i California. Jeg så den for 10 år siden i Oregon, nesten hver dag. Vindene er slik at effektene merkes i Midtvesten, der gårder gikk opp, og ble kjøpt av Monsanto. De forstyrrer , de gjør oss døsige, og sannsynligvis gjør de oss syke av allergier og kroppssmerter. Og fortsatt er folk i fornektelse og de som fremmer informasjon blir hånet.SVARE
 • Dave3. januar 2020, 08:12En annen EKTE eller BUFF. Er det sant? Er det falskt? Disse bildene er interessante, men alle med faktisk EMF-trening vet at EMF er i 3D, og ​​disse bildene ser ikke ut til å vise det. I fremtiden vil du trenge flere helt forskjellige steder tatt bilder av den samme Chem-stien. Når det gjelder Carol Williams kommentarer, er det mulig. Når det gjelder klor eller natriumflorid i vannet, falsk sukker, nye forbedrede matproduksjonsprosesser og eller andre kjemikalier som stadig slippes ut i miljøet vårt. Ikke glem de tusenvis av tonn plast som dumpes i miljøet vårt hver time, hovedsakelig drikkevannsflasker av plast som nesten har drept havene våre “A Plastic Ocean”SVARE
 • Andrew Summerton5. januar 2020, 09:04Hallo. Snublet over nettstedet ditt i morges, (fra CairnsNews.Org) Jeg er en tidligere søraustralier (Whyalla) som flyttet til NSW (Singleton) for flere år siden. Jeg har også observert chemtrail-aktiviteten i begge stater i 12 år. Det er MYE verre over den befolkede østkysten, på samme måte har jeg i denne tiden observert at chemtrails utvikler seg i deres evne til å spre seg over et større område enn tidligere. Legg også merke til at de sprøyter tungt over de nåværende områdene som er rammet av buskbrannrøyk i NSW, hvor de tror de folkerike ikke kan se deres kryss og løyper. Jeg kan bare spekulere i hva hensikten med dette er.SVARE
 • Danny9. januar 2020, 20:42Bilderberg Group (verdens elite) jobber gjennom FN for å ha global kommunistisk kontroll over alt land, ressurser og mennesker!Slå opp, «2019 Bilderberg Deltakere» og «2019 Bilderberg Emner!»Slå opp, “2019 World Government Summit” og du vil lære hvordan FN og saudierne (sunnimuslimer) jobber sammen om Bilderbergs sataniske NWO gjennom FNs Agenda 21/2030 bærekraftig utvikling!De klager på at NWO ikke skjer raskt nok! Forklarer brannene!Kineserne har til hensikt å bygge de jernbanene som skal erstatte de gassbrennende kjøretøyene!Hvem skal lede NWO?
  Se opp, “Soros sier at må lede NWO!”
  Hvorfor? Fordi de hovedsakelig er ateister som tilber dragen (Satan)!Hvilke sataniske krefter tror jeg vi har å gjøre med?
  Slå opp, “Historien om den onde Rothschild Khazarian Mafia” og FNs “Lucis Trust!”En satanisk new age-kult! Slå opp “CERNs sataniske åpningsseremoni!” En 17 mil underjordisk tunnel på jakt etter den 5. dimensjonen (Age of Aquarius)! Forskere tror det er 10 der vi bare har oppdaget 4!SVARE
 • Lorraine Surringer19. januar 2020, 09:22Det samme har skjedd siden 2010 i Storbritannia – det er dessverre globalt, og jeg har tvunget innrømmelser fra , men de er for redde til å gjøre noe med det! Jeg tror ærlig talt at nano-aluminium og andre metaller som sprayes fungerer som en akselerator i alle skogbranner – i California, Portugal, Spania. Oz og andre steder – de ødelegger verden vår!SVARE
 • Virginia Sibley21. mai 2020, 12:25Det må være en måte å vekke sauene på, spesielt 20-30-årene som ikke tar seg tid til å forstå at det er et stort problem. En del av det uten å vite hva en Constution er eller hvordan.den kan fungere for dem!SVARE
  • TrueBlue Observer21. mai 2020, kl. 05.34Lett! Vis dem Police Powers and You – artikkelen og forklar hvordan de skal håndtere RBT og andre ulovlige stopp.SVARE
 • anon5. juni 2020, klokken 01:05Chemtrails-restforurensning er en årsak til miljøforurensning, og den australske regjeringen og edu og big pharma håper folk blir distrahert fra andre kilder til luft- og miljøforurensning og forårsaker mer direkte skade på mennesker og miljø.I metro byer og forsteder småskala crystal meth laboratorier gjemt i folks baderom garasjer soveromsskap leder kjemiske røyk bort fra laboratoriene og inn i naboens eiendom og det offentlige rom.Neste gang på rsl-spilleautomatene spør hva som er i luften som kommer gjennom luftventilene til forskjellige tider på dagen og natten, det er et regelmessig mønster som er nært knyttet til de forskjellige kjemikaliene som brukes til å lage crystal meth.Gjør din egen forskning på kjemikaliene som brukes og prosessen og de mange eksponeringssymptomene, hud, forkjølelse, kreft, osv., og koble sammen prikkene selv.Politi og kriminalitetskommisjoner er opptatt av å beskytte lokale meth-laboratorier i boliger og butikker og kontorer.Hvis folk rapporterer det, anklager politiet folk for psykiske helseproblemer og tvinger dem inn i psykisk helsevern ved hjelp av korrupte allierte helse og korrupte pyschiatere, pschologer, sykepleiere, sosialarbeidere.Sykehus har gjemt meth-laboratorier et eller annet sted, vanligvis i høysikkerhetsseksjoner, som for eksempel mental helse, og sikkerhetsbakrom og røyken spres gjennom klimaanlegget, spesielt i ED.CSIRO og forsvar har holdt kjeft om dette hvor lenge?SVARE
  • anon31. juli 2020, 21:35Tips.Maskerer de mistenkte narkotikalaboratoriene sine kjemiske gasser med matoljer?Er det merkelige oljeholdige gasser i den kjemiske luftforurensningen som kommer gjennom luftventiler i butikker, coles, woolies, kjøpesentre, rls, klubber, puber, centrelink, sykehus, politistatiner, fengsler, interneringssentre for psykisk helse, hoteller, togstasjoner etc.Koble punktene – de relaterte kjemiske eksponeringssymptomene til forkjølelsesinfluensasymptomer og andre helseproblemer kroniske alvorlige under NDIS og andre?Er covid-hotspotene gode indikatorer på kjemiske eksponeringssymptomer relatert til aktive meth-laboratorier? (NSW ja)SVARE
   • Anon9. august 2020, kl. 18.00Som de fleste av disse aktivitetene som Cabal gjør for å redusere befolkningen, har den en eksoterisk og esoterisk begrunnelse – eksoterisk – ‘Solar Irradiation Management' for å hjelpe med global advarsel; esoterisk – reduser soleksponering for å redusere avlingsvekst og generell helse, giftstoffer i spray for å drepe evnen til å dyrke mat hjemme, gjøre deg syk av tungmetaller. De er klar over at solen går inn i et stort solminimum i løpet av de kommende årene. Alt handler om sult for å oppnå befolkningsreduksjon. Selv JP8 jetdrivstoff som brukes av store flyselskaper inneholder de samme forurensningene som chemtrail-sprayene.SVARE
  • anonoz4. september 2020, 01:42Tipser nsw gov og politi forteller meth labs de beskytter for å maskere sine aktive meth lab kjemikalier med matolje eller andre lignende matoljer – ja.SVARE
  • anon7. september 2020, 12:58Tipser nsw-regjeringen nsw-politiets lecc kriminalitetskommisjon og media og abc bak en sofistikert godt organisert lokkepropaganda med lav profil for å distrahere folk om deres helseproblemer forårsaket av kjemiske røyk og rester fra naboens meth-lab. jaer de offentlig valgte komitémedlemmene som samarbeider med deres lokale områder korrupt politi meth lab ring for å holde publikum skadet av langsiktig lav middels nivå kjemisk eksponering relaterte kjemikalier brukt i meth labs. jafør under covid lockdown største regelmessige tilførselen av crystal meth kommer fra forstadsområdet South West Sydney av et medlem ALP, NSW (nestleder 19.9.16 – 8.2.17)? jahttps://www.aph.gov.au/Parliamentary_Business/Committees/Joint/Law_Enforcement/Crystalmethamphetamine45/First_reportvold i hjemmet er en god indikator på langvarig kjemisk eksponering for kjemiske røykrester fra naboens meth-laboratorium beskyttet av nsw politi nsw gov nsw helse lga? jahttps://www.dailytelegraph.com.au/newslocal/fairfield-advance/cabramattas-white-ribbon-day-walk-to-stop-violence-towards-women/news-story/41232bf39d84e59c7d975f1f87fa93c6koble prikkene mellom korrupt politi som beskytter meth-laboratorier og korrupte regjeringsmedlemmer som later som om folkene som bor ved siden av og rundt kontoret deres ikke har problemer med meth-laboratorier? jahttps://southwestvoice.com.au/chris-hayes-gets-motorbike-every-year/https://www.parliament.nsw.gov.au/member/files/48/Nick%20Lalich%20Inaugural%20Speech.pdfnsw sysselsetter nesten 20 000 politiansatte for å beskytte meth-laboratorier i deres lokale områder? jaSVARE
   • anonymt svar15. september 2020, 02:52prikk-til-prikk.gir nsw-politiet sine politifolk medaljer for å beskytte meth-laboratorier i deres lokale områder de sannsynligvis ikke ville bodd i – jahttps://www.fairfieldchampion.com.au/story/4154080/fairfields-best-recognised-with-police-awards/er Australias første nsw politi Real Time Intelligence Response Center som brukes til å hjelpe til med å pervertere rettsforløpet som støtter korrupt politi som beskytter deres lokale meth-laboratorier med sanntidslekkasjer for rapporter om narkotikalaboratorier gjennom kriminalitetsstoppere politi 000 osv. – jakorrupt lokalt politi som videresender sanntidslekkasjer til lokale meth-laboratorier, koker narkotikaringer for raskt å skjule labware-bevis i tilfelle raid- eller overvåkingsundersøkelser fra andre politifolk og polair fly overs termiske skanninger. jahttps://www.nsw.gov.au/media-releases/backing-our-police-310-more-officers-and-latest-technologyer korrupt NSW-politi og media som samarbeider med psykologiske operasjoners propagandakampanje – jahttps://www.vice.com/en_us/article/exq5dk/nsw-police-showed-us-their-fake-meth-labhvorfor vil ikke de offisielle politiets meth lab-eksperter, toksikologi- og helseeksperter informere offentligheten om hvilke kjemikalier som brukes og relaterte kjemiske eksponeringssymptomer for å gjenkjenne om deres naboer meth lab kjemiske røyk skader mennesker og familier, som kan forårsake alvorlige helseproblemer, vold i hjemmet , og relaterte problemer?systemisk korrupsjon australske myndigheter offentlig privat folkemord – epa edu ama pyschiatry pharma forsvar csiro etchva er den økonomiske gevinsten av statlig beskyttet innenlandsk kjemisk krigføring på lavt nivå langsiktig kjemisk eksponering for røyk og rester relatert til aktive meth-laboratorier mot menneskerhttps://www.ndis.gov.au/https://www.health.gov.au/resources/collections/health-budget-2019-20største meth-lab-nettverk i liten skala – små meth-laboratorier på togstasjoner, største på sentralstasjonenhttps://transportnsw.info/som var minister med ansvar for nsw samferdsel. hvem er den nåværende statsråden.https://panarmenian.net/eng/news/66354/https://www.transport.nsw.gov.au/about-us/who-we-are/leadership-teamer Epa tie om meth labs informasjon for å hjelpe korrupt politi beskytte meth lab narkotika ringer. jahttps://www.epa.nsw.gov.au/er det en skjult soveromsskap størrelse methlab på newmarch og annen eldreomsorg og aktive meth lab kjemiske røyk spredt gjennom luft con 24/7? kan være.blir det maskert med matolje. kan være.samarbeider nsw brann med korrupt nsw-politi for å tie om kjemiske røyk og rester fra aktive meth-laboratorier? jaspør alle offentlige helsevitenskapelige epa-tjenester om informasjon om kjemiske eksponeringssymptomer relatert til kjemiske gasser og rester av aktive meth-lab.korrupte nåværende og tidligere polititjenestemenn og familie og venner infiltrerte helse- og miljøtjenester for å gi tidlig advarsel om rapporter om meth-laboratorier som er beskyttet av lokalt politi, og for å gi forhåndsvarsel til skjult laboratorievare i tilfelle av inspeksjoner som ikke er politietterforskning.det korrupte politiet gestapo vil vite om det på en eller annen måte, og lekeboken deres er å anklage personen for fikserte og psykiske helseproblemer og bruke makt for å holde dem tilbake på sykehus med korrupte psykiatere og sykepleiere, sosialarbeidere og tvunget psykiater med narkotikaeksperiment.SVARE
    • Mike Holt Post forfatter15. september 2020, 07:03Jeg har godkjent denne kommentaren med forbehold. Selv om du oppgir lenker som ser ut til å anklagene dine, gjemmer du deg bak et pseudonym… Jeg stoler ikke på folk som er for redde for å si fra under sin egen identitet. Så hvis du har et ekte BEVIS på dine anklager, stå frem og avslør hvem du er.
     Enda viktigere, GJØR noe med det. Hvis du har all denne informasjonen og BEVIS, så er det DIN PLIKT å innkalle en vanlig domstol og innkalle de kriminelle til å vitne til deres forsvar.
     Les denne artikkelen og følg instruksjonene hvis du er virkelig seriøs. Og når du har gjort det, kom tilbake hit, identifiser deg og fortell oss hva du har gjort:
     https://commonlawcourtaus.org/preparing-for-a-common-law-court/SVARE
  • anon oz7. september 2020, 01:37Tipshar nsw politi og aus gov fri og tidligere politi familie og venner leid inn i private sikkerhetsselskaper for å hjelpe til med å beskytte meth laboratorier i offentlige og private bygninger – togstasjoner, kjøpesentre, kontorbygg, uni bygninger, sykehus, lokale råd osv.? jahttps://www.police.nsw.gov.au/online_services/security_licensing_and_enforcement_directorateSVARE
  • anonym10. september 2020, 01:52Tipser covid en stor enorm avledning til noe annet. jaRU Breathing Bad – hva er farene ved å bo ved siden av et laboratoriehus eller på jobb, f.eks. covid-hotspots. covid forkjølelse influensa kreft etcer “ru ok” -dagen https://ruok.org.au en aus bred propagandakampanje startet i nsw for å hjernevaske folk i australia ved å bruke militærpsykologiske operasjoner pysops – sponset organisert støttet av korrupt regjeringspoliti justis helse farma psykiatri universitetspoliti etc – jaer den siste år for år i tiår økningen i “psykisk helse”-regime og langsiktig propaganda dekker opp for akutte og langsiktige lave, middels kjemiske eksponeringssymptomer relatert til kjemikalierester og røyk fra aktive meth-laboratorier fra naboer hjemme eller ute på jobb . japå sydney offentlig transport spør hva er de kjemiske røykene som sprer seg gjennom luften på tog- eller bussluftkondisjoneringen på hver stasjon eller stopp. er det et skjult småskala meth-laboratorium i nærheten på stasjonen. sydney tog busser – ja. se etter de våte setene. dekontaminer snarest. gov falskt flagg heller meth lab-avfallskjemikalier på seter for å få covid-tall. kanskje gjøres på jernbanevedlikeholdssentre og bussdepoter.har parlamentsmedlemmer og statsråder ansatte epa helse osv. lokalt statsforbund kjent om dette i flere tiår i nsw – jaer den korrupte australske regjeringen og parlamentsmedlemmer involvert i menneskesmugling og gir visum – falske ekteskap osv. – til utenlandske mennesker for å jobbe som meth kokker involvert i korrupte politibeskyttede meth lab narkotikaringer – jaer disse ulovlige menneskene for det meste fra asiatiske land som Vietnam Kambodsja, Filippinene osv. som drar direkte til områder med høy migrant i vietnamesisk Kambodsja i Australia for å skjule og drive småskala laboratorier for soveromsskap beskyttet av lokalt politi med sanntidslekkasjer på raid og 000 og motovervåkingsstøtte – jaer utleieoppføringer i høye migrantforsteder nær den lokale cbd og politistasjonen et godt tegn på potensielle meth-laboratorier som er beskyttet av det lokale korrupte politiet. jaer lag og eiendomsforvaltere som hjelper korrupt politi med å beskytte meth-laboratorienes naboer som skader deres leietakere og klienter. jase på realestate.com.au for å se leietyper oppført i nærheten av lokale butikker cbd og politistasjon. prøv sw sydney har en forstad velkjent historie for narkotika og korrupt politi og politiske drap og tvilsomme asiatiske migranter fra vietnam kambodsja.hva er i den oljeholdige kjemiske luften i sydney cbd og parra cbd. er det fra meth lab chem røyk. jaer gjerningsmennene mot uskyldige mennesker i australias versjon av gestapo khmer rouge som har operert i flere tiår ustraffet i nsw på mhrt.nsw.gov.au/ ja – de jobber også i gov edu law health etc.er abc health science gov-propaganda om covid-forkjølelsesinfluensa og andre helseproblemer et dekke og lokkemiddel. ja
   , er overlegen som skjuler dette vitenskapelige faktum om meth lab kjemiske eksponeringer v covid. jagjør undersøkelsene dine for å faktasjekke kjemivitenskapen på videregående nivå.start her flott info alle mennesker bør se under lockdownhttps://whatsoninadelaide.net.au/events/breathing-bad-the-dangers-of-living-in-a-former-meth-house/MODIG | Breathing Bad – farene ved å bo i et tidligere meth-hushttps://www.youtube.com/watch?v=6sj3FSwuCOYEier, leier eller administrerer du eiendommer? Lider du av søvnproblemer, hodepine, utslett, eller noen ganger synes du det er utfordrende å puste? Det kan godt være at du lider av mer enn bare allergi eller astma; du kan bo i et tidligere meth-laboratorium.Ukjent for mange er metamfetaminrester luktfrie, fargeløse og kan absorberes av de fleste overflater i hjemmet. Det er en usynlig irriterende for mange, der eksponering kan forårsake et bredt spekter av helseproblemer, inkludert hodepine, luftveisproblemer, atferdsendringer hos små barn og mer.Flinders Adjunct Researcher, Dr Jackie Wright, forsker på å karakterisere helsen og andre påvirkninger som oppstår når folk ender opp med å leie eller kjøpe et hjem som tidligere var forurenset av metamfetamin, både i form av bruk og produksjon av stoffet.Ons 31. oktober 18.
   17.30 – 19.30
   Flinders Victoria Square
   Dr Jackie Wright, adjunkt, helse og miljø, Flinders Universityhttps://www.youtube.com/watch?v=6sj3FSwuCOYSVARE
 • Gareth tog9. september 2020, 19:56Klokken 21.00 4. september 2020 Ukjente kjemiske midler ble utplassert over befolkede områder i høyden, drev 100-vis av kilometer. Utplassering severdigheter inkluderer Greater Melbourne-området, Greater Sydney-området, Gold Coast og Brisbane, kjemikaliene drev flere hundre km og dekket det meste av Vic., NSW og SE & SW Qld. MSM og uavhengige medier dekker ikke denne hendelsen.
  Vi blir nå forgiftet og kjemisk manipulert i massiv skala.SVARE
  • Mike Holt Post forfatter10. september 2020, 10:53Selv om vi ikke tviler på påstanden din, ville det være veldig nyttig om du kunne fremlegge bevis.SVARE
   • Gareth tog10. september 2020, 16:54Mike, jeg har ikke fotografisk puff, men det raser opp her ute på western downs i går kveld kl 0030, EMF chemclouds spredte seg over himmelen. I dag klokken 10:30 kastet et stort fly et titalls linjer mot sør. Et raskt søk på nettet kan gi bilder av chemskies på twit og bookface av forekomst i VIC, NSW og Goldcoast. Jeg har nettopp funnet siden din, men jeg er på det punktet at jeg ikke lenger bryr meg med at bevisene mine samler ut at ingen ser ut til å bry seg. Vi lever i distraksjonens land. Jeg er sikker på at ASIO vil gi bevis på forespørsel – IKKE. De (ASIO) avla en ed og gidder ikke gjøre jobben sin.SVARE
 • Ingen navn11. september 2020, 02:23Australia er IKKE suveren. Det er et selskap i USA..SVARE
 • Shane Clee17. september 2020, 23:56Mount Beauty er i flyveien til Melb-Sydney-løpet og har sett Chemtrails der i mange år.
  Som pilot på både drevne fly og seilfly vet jeg høydene flyene flyr i, og etter å ha tilbrakt så mange timer på flyplassen i løpet av dagen, kan du se dem flyte ned og spre seg utover og forårsake en overskyet situasjon i dalen.
  Jeg var ute og gli ved en anledning, hvor stiene var så mange og tykke at det på ettermiddagen var overskyet.
  Jeg husker det tydelig da min ettermiddag med gli ble avbrutt på grunn av det.
  Ingen sol for å skape stigende luftsøyler for å holde deg oppe. Jeg var ganske opprørt.
  Jeg sutret til noen få mennesker, ja, ja. Du og dine konspirasjoner…SVARE
  • marc13. oktober 2020, 19:58vi blir nå dekket av konstante chemtrails, det har vært slik i flere måneder nå, det konstante “HAZE”,,, veldig bekymringsfullt siden det kanskje er i ferd med å slå på 5G-tårnene og drepe oss raskere enn den opprinnelige planen … og selvfølgelig når Jeg prøver å fortelle folk at de tror jeg er sintSVARE
 • Angelina2. oktober 2020 kl. 07.55Takk for informasjonen. Hvor kommer flyene fra og hvem ringer vi for å protestere og kreve svar? Det er det jeg vil vite, vi bør alle ta et minutt til å ringe og stille dem spørsmål.SVARE
  • Gareth tog29. oktober 2020, 20:02Angelina, kjemikaliene kommer fra Kina, finansiert av Illuminati-fuglefamiliene – Rockerfeller, Rothschild, Gates og Souros. De fleste flyene er innenlands og pilotene er ordrefølgere. Den australske regjeringen og er konspiratorer. Motivet deres er avfolking og kjemisk manipulasjon av den menneskelige hjernen, under dekke av /klimakontroll.SVARE
 • Gareth tog27. oktober 2020, kl. 06.45Western Downs Qld. Ca. 15:30 26/10/2020 reiste to militære lastefly (muligens Y-20) som fløy i formasjon vest til øst. Omtrent kl. 06:30 27/10/2020 dumpet innenriksfly som fløy øst til vest chemtrail. Y-20 kan frakte 55 000 kg last hver – det er mye Chem-agent!SVARE
 • Gareth tog29. oktober 2020 kl . 19.40Australske ABC har i dag bekreftet at vi for tiden blir forgiftet av chemtrails og .
  «Tordenværastmasesongen er i gang nå. Er vi klare for et nytt arrangement hvis det skjer under COVID-19?»https://www.abc.net.au/news/health/2020-10-29/thunderstorm-asthma-event-in-covid-19/12795236For de som lider av foreslår jeg at du undersøker giftstoffene i chemtrails og de naturlige behandlingene for å avgifte dem, undersøker og finner hva som fungerer for deg.SVARE
 • Bradley Harwood14. mars 2021, 14:25Hør her – jeg har sett disse chemtrail-flyene sprøyte chemtrails i mange år på himmelen der jeg har bodd siden 1992. Og før jeg bodde her har jeg sett chemtrail-fly sprøyte chemtrails i luften fra andre deler av Sydney siden 1977 For bare noen få år siden dro jeg opp til Surfers Paradise på XPT/Buss-linken. Utpå ettermiddagen så jeg ut av vinduet på toget og hele himmelen så langt du kunne se hver vei var dekket med chemtrails som krysset hverandre og jeg fikk plutselig den følelsen som om jeg kunne se en grusom form for død og ødeleggelse der det var ikke noe liv bortsett fra robuste trær som så ut som de holdt på å dø. Det ser ut til at jeg må revurdere holdningen min til de aktuelle problemene. Chemtrails, Pharmacy og en liste over ting som høster kaos og ødeleggelser.SVARE
  • TrueBlue Observer22. mars 2021, kl. 05.02Du kan gjøre noe med det Bradley. Les dette først:
   https://commonlaw.earth/assemblies/why-should-you-start-an-assembly/
   og så hvis du er klar til å GJØRE noe med at forræderiet blir begått mot oss alle, fyll ut skjemaet på dette side, og du vil motta en GJØRE-liste som veileder deg i å starte en felles lovsamling.
   https://commonlaw.earth/assemblies/volunteer-to-start-an-assembly/Alt du trenger å gjøre er å ta det avgjørende første skrittet for å bestemme deg for å GJØRE noe. Når du har gjort det, kan du kontakte meg via nettsiden for common law, og jeg vil støtte deg til ende med råd, en nettside for forsamlingen du starter, og mye mer.Det er på tide å slutte å påpeke hva som er galt. La oss i stedet alle jobbe sammen for å FIKSE det!SVARE
 • Dianne2. mai 2021 kl . 18.40Jeg ser disse stiene på himmelen hver dag nå, og det er veldig urovekkende. Hva gjør dette med oss ​​og miljøet vårt, landbruket. alle levende ting på vår vakre planet blir påvirket av denne giften. Hvordan kan vi stoppe dette?
  Jeg er bekymret for fremtidige generasjoner og livet til vår vakre planet.SVARE
 • Jo9. september 2021, 17:52Hvem kontakter vi for å klage på/stoppe dem??SVARE
 • Zac28. september 2021, 14:25Jeg har lagt merke til at mye av dette har blitt sprayet over Geelong-området den siste måneden, fortsett med å se spesifikasjoner av aluminiumstøv over alt innvendig og utvendig.Kom over en artikkel om 5G og hvorfor de sprayer oss for å koble oss til nettverket. Høres sprøtt ut, men COVID 5G og vaksinepass er alle koblet sammen.Hva kan vi gjøre for å bekjempe dette?https://massawakening.org/5g-depopulation-agenda/SVARE
 • Bill Wright26. november 2021, 15:22Che løyper over Norseman WA i går 25/11/21. Fire forskjellige løyper

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.