FAKTA nr

Om innholdet i corona-“vaksinene”, alvorlige bivirkninger, og at barn og unge presses av myndighetene til å ta disse “vaksinene”. Norsk mikrobiolog svarer.

2. OKTOBER 2021 JARL RUNEFAKTA nrOm innholdet i corona-“vaksinene”, alvorlige bivirkninger, og at barn og unge presses av myndighetene til å ta disse “vaksinene”. Norsk mikrobiolog svarer.Om innholdet i corona-“vaksinene”, alvorlige bivirkninger, og at barn og unge presses av myndighetene til å ta disse “vaksinene”. Norsk mikrobiolog svarer.00:47|21:58SpoleHastighetFramoverInfoDeleHØR PÅ https://www.buzzsprout.com/1790541/9298710

SpotifyAmazon musikkPodcastavhengigPocket CastDeezerPodcast-indeks+DEL EPISODEDel på FacebookDel på TwitterDel på LinkedInDele lenkeVIS NOTATER

Hva inneholder coronavaksinene? Hvilke bivirkninger kan man få? Hvorfor bør ikke barn og unge vaksineres? Hvorfor fortsette når det så langt er påvist 4 ganger med mange alvorlige bivirkninger enn da Norge stanset svineinfluensavaksinen?
Norsk mikrobiolog svarer.

Legg igjen en kommentar