Menneskene- partnerskap-forandrer verden! 07.05 2024.

Menneskene – og partnerskap – forandrer verden
Av Bill Gates | 7. mai 2024
Hver dag blir jeg inspirert av den fantastiske fremgangen som gjøres rundt om i verden i kampen mot fattigdom og sykdom.
KOMMENTAR: SNAKK OM HYKLERSK UTTALELSE!
Selv i møte med utrolige vanskeligheter og motgang, er det helter som viser oss det beste av menneskelig potensial og forbedrer livene til millioner i prosessen.
Gjennom arbeidet mitt med Gates Foundation får jeg kontakt med disse menneskene – vitenskapsmenn, lærere, sykepleiere, bønder, jordmødre, studenter og talsmenn – og lære om hva som motiverer dem. Hendene ned, det er den beste delen av jobben min. WTF
Så i mitt siste Gates Notes-innlegg deler jeg noen av historiene deres med deg – historier som om en kenyansk bonde ved navn Josephine Kimonyi. Disse historiene er både oppløftende og lærerike. De er en påminnelse om at vi alle er koblet sammen, og at fremgang på ett område nesten alltid skaper fremgang på et annet.
KOMMENTAR: DETTE SIER DENNE SOM HAR SITT STØRSTE MÅL Å REDUSERE JORDENS BEFOLKNING??
Du kan lese innlegget på bloggen min nå .
Jeg håper du liker å lære om disse heltene, og de uventede ringvirkningene av partnerskapene mellom dem, like mye som jeg gjør. Og hvis historiene deres inspirerer deg også, håper jeg du deler dem. Sammen kan vi spre nyhetene om fremgangen som gjøres av ekstraordinære mennesker rundt om i verden hver dag – og fortsette å gjøre mer ut av det.
Som alltid, takk for at du er en insider.

Regningssignatur

KOMMENTAR: DETTE SIER VERDENS HYKLER!!

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.