Eksplosiv! Folkehelsedata: 80% Av Dødsfallene I Covid-19 I August Var Vaksinerte Mennesker

15. September 2021

Ytterligere bevis som viser at vaksinasjonsprogrammet mot er en enorm fiasko har blitt frigitt, noe som bekrefter at hele 80% av menneskene som angivelig av Covid-19 hadde blitt vaksinert mot sykdommen.

80% av dødsfallene i covid 19 i august var vaksinerte mennesker

Vi lever i merkelige tider, og hvis du tror at Covid-19-vaksinasjonsprogrammet fungerer fordi myndighetene på fjernsynet forteller deg at det er det, må du sikkert synes det er ekstremt rart at Storbritannia er midt i en tredjedel vinke midt på sommeren ? Spesielt når du tenker på at sommeren 2020 var Covid-19 flatt til null, selv om en Covid-19-injeksjon ikke var tilgjengelig .

Men merkeligheten slutter ikke der, bare ta en titt på den siste Covid-19 statistiske rapporten utgitt av Public Health Scotland (PHS) 8. september 2021.

Den Rapporten gir en rekke på data om testing, karantene, , saker, sykehusinnleggelser og dødsfall, men det gjør ikke så veldig interessant før du leser tabell 15 som dekker antall Covid-19 positive tilfeller av uken og vaksinasjonsstatus.

Interessant fordi det viser at de fleste bekreftede tilfellene nå er blant den vaksinerte befolkningen. I den siste uken fra 28. august til 3. september 2021 viser rapporten at det var 20 744 bekreftede tilfeller blant den uvaksinerte befolkningen, som er mer sannsynlig å bli testet av den enkle grunnen at de ikke har blitt vaksinert.

Men det viser også at det var 5 508 bekreftede tilfeller blant den delvis vaksinerte befolkningen, og 16 810 tilfeller blant den fullstendig vaksinerte befolkningen – to populasjoner som er minst sannsynlig å bli testet på grunn av å bli vaksinert.

Dette betyr at mellom 28. august og 3. september var det 22 318 tilfeller blant den vaksinerte befolkningen – nesten 2000 flere enn den uvaksinerte befolkningen.

dødsfall ved vaksinert status uk 2021

Det samme kan også sies for uken 21. august til 27. august, hvor 15 647 tilfeller var blant den uvaksinerte befolkningen og 22 234 tilfeller blant den vaksinerte befolkningen, og det samme kan også sies for de to foregående ukene før det.

Dataene viser faktisk at mellom 7. august 2021 og 3. september 2021 var det 47.580 tilfeller blant den uvaksinerte befolkningen, 21.020 tilfeller blant den delvis vaksinerte befolkningen og 41.748 tilfeller blant den fullt vaksinerte befolkningen. Det betyr at det var 15 188 flere tilfeller blant den vaksinerte befolkningen.

Så nå som vi har avklart at de eksperimentelle Covid-19-injeksjonene tydeligvis ikke forhindrer infeksjon eller av Covid-19, la oss finne ut om de forhindrer sykehusinnleggelser som myndighetene hevder.

I henhold til tabell 16 i rapporten mellom 28. august 2021 og 3. september 2021 var det 36 innleggelser på sykehus relatert til Covid-19 blant de uvaksinerte over 60 befolkningene, mens det var 7 innleggelser på den delvis vaksinerte befolkningen.

Imidlertid var det enorme 299 innleggelser blant den fullt vaksinerte over 60 befolkningen, og det samme mønsteret kan sees for ukene før helt tilbake til 7. august 2021.

sykehusinnleggelser og vaksinert status

Totalt for uken 28. august til 3. september 2021 var det 271 sykehusinnleggelser blant hele den uvaksinerte befolkningen, men 423 sykehusinnleggelser blant den fullt vaksinerte befolkningen. Hvis vi baserer disse sykehusinnleggelsene som har oppstått etter de forrige ukene bekreftede tilfeller, kan vi beregne sykehusinnleggelsesgraden.

I uken som begynte 21. august var det 15 647 bekreftede tilfeller blant den uvaksinerte befolkningen. Basert på de uvaksinerte sykehusinnleggelsestallene på 271 i uken som begynner 28. august, er altså sykehusinnleggelsen 1,7%.

Når vi utfører den samme beregningen for fullvaksinerte sykehusinnleggelser (423) og tilfeller (14 519), kan vi imidlertid se at sykehusinnleggelsen er 2,9%.

Derfor viser dette at Covid-19-injeksjonene øker risikoen for sykehusinnleggelse når de utsettes for Covid-19 med 70% i stedet for å redusere risikoen med 95% som vaksineprodusentene og myndighetene hevder .

Så nå som vi har ryddet opp i Covid-19-injeksjonene øker risikoen for sykehusinnleggelse i stedet for å redusere det, la oss finne ut om de forhindrer dødsfall som myndighetene hevder.

Tabell 17 i Public Health Scotland -rapporten viser antall dødsfall som har skjedd via vaksinasjonsstatus. Imidlertid har PHS vært veldig flink i måten de har presentert antall dødsfall. Fordi de i stedet for å presentere dem ukentlig, slik de har gjort med antall tilfeller og sykehusinnleggelser, har i stedet tatt med dødsfall helt tilbake til 29. desember.

Dette betyr at de inkluderer dødsfall fra høyden på den påståtte andre bølgen av Covid-19 der bare 9% av befolkningen hadde fått en enkelt dose, og bare 0,1% av hele befolkningen var fullstendig vaksinert d. Derfor er PHS veldig lurt i stand til å gi inntrykk av at de fleste dødsfallene av Covid-19 forekommer blant den uvaksinerte befolkningen.

bekreftet covid 19 -relaterte dødsfall etter vaksinasjonsstatus

Tabellen ovenfor er hentet fra rapporten utgitt av Public Health Scotland 18. august 2021 og viser dødsfall på grunn av Covid-19 ved vaksinasjonsstatus mellom 29. desember 2020 og 5. august 2021. Som du kan se ville alle som leser rapporten være gitt inntrykk av at vaksinene gjør en fantastisk jobb med å forhindre død på grunn av Covid-19.

Men spol frem til den siste rapporten, og du vil finne på tabell 17 at det har vært 3 102 dødsfall blant den uvaksinerte befolkningen, 279 dødsfall blant den delvis vaksinerte befolkningen og 298 dødsfall blant den fullstendig vaksinerte befolkningen mellom 29. desember og 26. august 2021 .

covid 19 -relaterte dødsfall etter vaksinasjonsstatus

Derfor er det sanne antallet dødsfall ved vaksinasjonsstatus mellom 5. august 2021 og 26. august 2021 som følger:

• Uvaksinert befolkning – 25 dødsfall
• Delvis vaksinert befolkning – 6 dødsfall • Fullvaksinert
befolkning – 92 dødsfall

Dette betyr at den uvaksinerte befolkningen har stått for bare 20% av de påståtte dødsfallene av Covid-19 gjennom hele august, mens den fullt vaksinerte sto for 75% av dem. Men koble de delvis vaksinerte dødsfallene til de fullstendig vaksinerte dødsfallene, og du kan se at 80% av dødsfallene i august skjedde blant den vaksinerte befolkningen .

Dette gjør det imidlertid vanskelig å regne ut dødsfallet mellom tilfeller, så for å gjøre dette må vi se på hvor mange dødsfall som skjedde i forrige ukes rapport . Frem til 19. august hadde det vært 3096 dødsfall blant de uvaksinerte, 277 dødsfall blant de delvis vaksinerte og 264 dødsfallene blant de fullvaksinerte.

264 dødsfall blant de fullt vaksinerte

Derfor er det sanne antallet dødsfall ved vaksinasjonsstatus mellom 19. august 2021 og 26. august 2021 som følger:

• Uvaksinert befolkning – 6 dødsfall
• Delvis vaksinert befolkning – 2 dødsfall • Fullvaksinert
befolkning – 34 dødsfall

Hvis vi baserer disse dødsfallene på å forekomme to uker etter antall bekreftede tilfeller, kan vi regne ut dødeligheten.

I uken som begynte 7. august var det 3.788 bekreftede tilfeller blant den uvaksinerte befolkningen. Derfor, basert på de uvaksinerte dødstallene på 6 i uken som begynte 19. august, er dødsfallet 0,15%.

Når vi utfører den samme beregningen for fullt vaksinerte sykehusinnleggelser (34) og tilfeller (3490), kan vi imidlertid se at sykehusinnleggelsen er 1%.

Derfor viser dette at Covid-19-injeksjonene øker risikoen for død når de utsettes for Covid-19 med enorme 566% i stedet for å redusere risikoen med de 95% som vaksineprodusenter og myndigheter hevder.

Det som er enda mer bekymrende om dette er at antallet bekreftede tilfeller blant den fullt vaksinerte befolkningen har økt betydelig den siste uken sammenlignet med fire uker før.

Derfor kan antall sykehusinnleggelser og dødsfall som kan oppstå i løpet av de neste ukene muligens være nok for myndighetene til å rettferdiggjøre en ny lockout.

Dataene viser tydelig at jabbene ikke forhindrer infeksjon eller overføring, og det viser tydelig at de øker risikoen for sykehusinnleggelse og død i stedet for å redusere risikoen.

Kilde: TheExpose.uk / Referanse: Publichealthscotland.scot [pdf]Historien Om Tiåret – Er Dette Massemord Av Medier Og Regjering?Forrige Innlegg

Relaterte Artikler

tiårets historie - er dette massemordet av medier og myndigheter

SENSURKORONAVIRUSAVFOLKNINGMSM

Historien Om Tiåret – Er Dette Massemord Av Medier Og Regjering?

HAF15. September 2021

bevisene for ivermektin og covid 19

SENSURKORONAVIRUSHELSEVESENPROPAGANDA

Stol På Vitenskapen: Beviset For Ivermectin Og COVID-19

HAF15. September 2021

rothschild -dynastiet søker å oppfylle kalergi -avfolksingsagenda

SAMMENSVERGELSEKONTROLLAVFOLKNINGROTHSCHILD

Rothschild -Dynastiet Søker Å Oppfylle Kalergis Avfolksingsagenda

HAF14. September 2021

anthony fauci, chris whitty, kerry chant onde demoner

SAMMENSVERGELSEKONTROLLKORONAVIRUSTYRANNI

‘Jeg Vil Aldri Stole På En Annen Lege'

HAF14. September 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.