Historien Om Tiåret – Er Dette Massemord Av Medier Og Regjering?

15. September 2021

“Dataene er overveldende … Det er ingen medisiner som har vist seg å være mer effektive enn Ivermectin for behandling av Sars-Covid-19 … kan redde 60 000 liv per uke.” – Dr. Paul Mariktiårets historie - er dette massemordet av medier og myndigheter

Dr Paul E Marik

New York bestselgende forfatter, Michael Capuzzo , skrev nylig en omfattende artikkel med tittelen: “The Drug That Cracked COVID”

Det er historien om Capuzzos mors vei til bedring, og det sier alt. Hun stod på døden og sykehusene nektet å behandle henne med Ivermectin. Capuzzos familie, desperat etter å redde Judy (Capuzzos 80-årige mamma) tok kampen til domstolene og vant. Men sykehuset nektet å etterkomme rettskjennelsen. Men i de siste timene klarte familien endelig å få Judy behandlet med Ivermectin – slik at hun kunne bli mirakuløs .

Mye av Capuzzos artikkel fokuserer på Dr. Paul Marik, Meduri, Varon, Iglesias og Kory – (fire strålende immigranter fra Sør -Afrika, Italia, Mexico, Cuba og en frekk New Yorker). Marik, den legendariske professoren, med en sørafrikansk aksent er den nest mest publiserte legen for kritisk omsorg i medisinens historie, med mer enn 500 fagfellevurderte artikler og bøker, 43 000 vitenskapelige sitater av arbeidet hans og en “H” -vurdering høyere enn mange nobelprisvinnere. Jeg er sikker på at Youtube har slettet de fleste videoene hans for brudd på retningslinjene for fellesskapet. De slettet utseendet til Dr Kory i det amerikanske senatet.

Som Capuzzo skriver ,

“Marik er verdensberømt som skaperen av ‘Marik Cocktail’, en revolusjonerende cocktail av billige, trygge, generiske, FDA-godkjente legemidler som dramatisk reduserer dødeligheten fra sepsis med 20 til 50 prosent hvor som helst i verden.

“Kory, Marik, et. al publiserte den første omfattende protokollen for forebygging og tidlig behandling av COVID-19 (som de til slutt ville kalle I-MASK). Det er sentrert rundt stoffet Ivermectin, som president Trump brukte på Walter Reed sykehus, som ikke ble rapportert av pressen, selv om det godt kan ha reddet presidentens liv mens han i stedet spionerte nye store farmasøytiske medisiner .

Jeg hadde mistanke om at Trump kan ha fått Ivermectin – men av alle mulige årsaker er ordet Ivermectin VERBOTTEN. Gumshoe -bidragsytere skrev til helseministeren i Victoria til ingen nytte – ettersom regjeringen er motvillig til å godta alt annet enn en vaksineløsning. Helsemyndigheter favoriserer den eksperimentelle jabben (som mislyktes i dyreforsøk ) fremfor et stoff som hadde blitt foreskrevet over 4 milliarder ganger – trygt .

Dr. Lee Merritt: I dyreforsøk, etter å ha blitt injisert med mRNA -teknologi, døde alle dyr ved reinfeksjon .

ivermectin for covid 19 sammendraget

Miraklet Nektet

Det har nå vært 56 forsøk og statistikk over hele verden som avslører stoffets sanne effektivitet. Men ingenting vises i mainstream (unntatt på Sky News).

Som Nick Corbishley, fra Nakedcapitalism, siterer Capuuzzo som sier:

“Jeg vet ikke om en større historie i verden” akkurat nå enn Ivermectin …

Herfra siterer jeg utdrag fra artikkelen i Zerohedge (av Tyler Durden):

“Den 15 sider lange [Capuzzos] artikkelen omhandler den gigantiske kampen som føres av leger på alle kontinenter for å få ivermektin godkjent som en Covid-19-behandling, samt den utrettelige innsatsen fra journalister, medier og sosiale medieselskaper for å hindre dem .

På grunn av Ivermectin, sier Capuzzo, er det “hundretusener, faktisk millioner av mennesker rundt om i verden, fra Uttar Pradesh i India til Peru til Brasil, som lever og ikke dør.” Likevel har medier gjort alt de kan for å “avkrefte” ideen om at Ivermectin kan tjene som en effektiv, lett tilgjengelig og rimelig behandling av Covid-19. De har papegøyet argumentene fra helsemyndigheter rundt om i verden om at det bare ikke er nok bevis for å rettferdiggjøre bruken av det .

For sin del så Capuzzo, som reporter, ” med [egne] øyne den andre siden [av historien]” som har blitt urapportert, av de mange pasientene i USA som har blitt reddet av ivermektin og av fem av legene som har ledet kampen for å redde liv rundt om i verden, Paul Marik, Umberto Meduri, José Iglesias, Pierre Kory og Joe Varon. Dette er alle høyt dekorerte leger. Gjennom deres ledelse av Front Line COVID-19 Critical Care (FLCCC) Alliance har de allerede forbedret vår behandling av Covid-19 ved å oppdage og fremme bruk av kortikoidsteroider mot viruset. Men deres krav om at ivermektin også skal brukes, har møtt en vegg av motstand fra helsetilsynsmyndigheter og en taushetsvegg fra medier.

Men dessverre er de fleste journalister ikke interessert i å fortelle den andre siden av historien. Selv om de var det, ville forlagene sannsynligvis nektet å publisere det.

Det kan forklare hvorfor Capuzzo, en seks ganger Pulitzer-nominert journalist mest kjent for sine faglitterære bøker i nærheten av Shore and Murder Room , New York Times , endte med å publisere artikkelen hans om ivermectin i Mountain Home, et månedlig lokalt magasin for Pennsylvania -fjellene og New York Finger Lakes -regionen, som Capuzzos kone er redaktør for .

stoffet som sprakk covid

Total News Blackout

8. desember 2020, avla FLCCC-medlem, dr. Pierre Kory, ni minutter med lidenskapelig vitnesbyrd til møtet i USAs innenlandske sikkerhetskomite om de kraftige antivirale, antiinflammatoriske fordelene med ivermektin.

Totalt 9 millioner mennesker (inkludert meg selv) så videoen på YouTube før den ble tatt ned av YouTube -eieren, Google. Som Capuzzo uttømmende sier, har  både tradisjonelle og sosiale medier gått ekstraordinært langt for å holde folk i mørket om ivermektin. Så effektivt har dette vært at selv i noen av landene som har hatt størst utbytte av bruken (for eksempel Mexico og Argentina), er mange mennesker helt uvitende om at det eksisterer.  Og dette er ingen overraskelse gitt hvor lite informasjon som faktisk siver ut på den offentlige arenaen.

En nyhetsavbrudd av verdens ledende medier kom ned på Ivermectin som et jerngardin. Reportere som basunerte COVID-19-terroren i India og Brasil, rapporterte ikke at Ivermectin knuste P-1-varianten i den brasilianske regnskogen og drepte COVID-19 og alle varianter i India.  At Ivermectin reddet titusenvis av liv i Sør -Amerika var ingen nyhet, men det var å håne kontinentets bønder for å ta hestemasse. Journalister benektet verdens kunnskap om de mest effektive livreddende behandlingene i pandemien,  sa Kory, spesielt blant eldre, fargede og fattige, mens de vred hendene på tragedien med deres forskjellige dødsrater.

Tre dager etter Korys vitnesbyrd intervjuet en “faktasjekkreporter” fra Associated Press Kory “i tjue minutter, hvor jeg fortalte om alle eksisterende forsøk (over femten randomiserte og flere observasjonsforsøk) som alle viste dramatiske fordeler med Ivermectin,” sa han . Deretter skrev hun: “APS VURDERING: Falskt. Det er ingen bevis på at Ivermectin har vist seg å være en trygg eller effektiv behandling mot COVID-19. ” Som mange kritikere utforsket hun ikke Ivermectin -dataene eller bevisene i noen detalj, men avviste bare dets “utilstrekkelige bevis” …

Ikke bare i media, men i sosiale medier, har Ivermectin inspirert til en merkelig ny form for vestlig og farmasøytisk imperialisme. 12. januar 2021 twitret det brasilianske helsedepartementet til sine 1,2 millioner følgere for ikke å vente med COVID-19 til det er for sent, men “gå til en helseenhet og be om tidlig behandling”, bare for å få Twitter til å ta ned den offisielle offentligheten helseerklæring fra den suverene femte største nasjonen i verden for å “spre villedende og potensielt skadelig informasjon.” (Tidlig behandling er kode for Ivermectin.)

31. januar kunngjorde det slovakiske helsedepartementet sin beslutning på Facebook om å tillate bruk av Ivermectin, noe som fikk Facebook til å fjerne det innlegget og fjerne hele siden det var på, Ivermectin for MDs Team, med 10.200 medlemmer fra mer enn 100 land .

Dr. Pierre Kory, MD-Erklæring til komiteen for tidlig poliklinisk behandling av Covid-19-pasienter ( video utestengt av YouTube, mens Fox News gjorde det privat etter 9 millioner visninger ):

https://www.bitchute.com/embed/NSil15MibqlM/

“Den Mektigste Enheten På Jorden”

… Sammen har sosiale og tradisjonelle medier makt til å få en medisin som muligens har reddet millioner av liv under den pågående pandemien til å forsvinne fra samtalen. Når det er dekket, er det nesten alltid i et negativt lys. Noen medieorganisasjoner, inkludert  NY Times , har til og med nevnt ordet “ivermectin”-en medisin som har gjort så mye godt i løpet av sin 40-årige levetid at skaperne ble tildelt Nobelprisen i medisin i 2015-med ordet “Kontroversielt.”

Uforstyrret har  mange leger i frontlinjen forsøkt å overtale sine respektive helsestyrere om den uovertrufne effekten og sikkerheten til ivermektin som en covid-behandling.  De inkluderer Dr. Tess Lawrie, en fremtredende uavhengig medisinsk forsker som, som Capuzzo  rapporterer , evaluerer sikkerheten og effekten av legemidler for WHO og National Health Service for å sette internasjonale retningslinjer for klinisk praksis …

“[Hun] leste alle de tjue-syv av Ivermectin-studiene Kory siterte. De resulterende bevisene er konsistente og utvetydige, »kunngjorde hun og sendte en rask metaanalyse, en epidemiolokal statistisk flerstudie-gjennomgang som ble ansett som den høyeste formen for medisinsk bevis, til direktøren for NHS, parlamentsmedlemmer og en video til Statsminister Boris Johnson med “de gode nyhetene … at vi nå har solide bevis på en effektiv behandling av COVID-19 …” og Ivermectin bør umiddelbart ” bli vedtatt globalt og systematisk for forebygging og behandling av COVID-19.”

Stol på vitenskapen: Beviset for Ivermectin og COVID-19 .

Ivermectin Bør Dekke Verden

Ignorert av britiske ledere og medier, innkalte Lawrie til den dagen lange streaming BIRD-konferansen-British Ivermectin Recommendation Development-med mer enn seksti forskere og leger fra USA, Canada, Mexico, England, Irland, Belgia, Argentina, Sør-Afrika, Botswana, Nigeria, Australia og Japan. De evaluerte legemidlet ved å bruke hele “bevis-til-avgjørelsesrammen” som er “gullstandardverktøyet for å utvikle retningslinjer for klinisk praksis” som brukes av WHO, og  kom til den konklusjonen at Ivermectin skulle dekke verden.

Ivermectins fordeler ble også bekreftet av Dr. Andrew Hill, en anerkjent farmakolog ved University of Liverpool og uavhengig medisinsk forsker, og senior World Health Organization/UNITAID-etterforsker av potensielle behandlinger for COVID-19. Hills team på tjuetre forskere i tjuetre land hadde rapportert at Ivermectin var det eneste som etter ni måneders leting etter en COVID-19-behandling og ikke fant annet enn feil som Remdesivir-“vi kysset mange frosker” jobbet mot COVID-19, og sikkerheten og effekten var forbløffende-“forbløffende positiv,”  sa Hill og “transformativ.” Ivermectin, konkluderte WHO-forskeren, reduserte dødeligheten av COVID-19 med 81 prosent.

Hvorfor All Fotdragingen?

Likevel fortsetter de fleste helsemyndigheter og myndigheter å trekke føttene. Mer bevis er nødvendig, sier de. Hele tiden har leger i de fleste land rundt om i verden ingen tidlige polikliniske medisiner å ta i bruk i kampen mot den verste pandemien i århundre …

Det er tre mulige forklaringer på helsemyndigheters nektelse av å tillate bruk av et svært lovende, godt tolerert medisin som ikke er merket, for eksempel ivermektin:

Som generisk er ivermektin billig og allment tilgjengelig , noe som betyr at det ville være mye mindre penger å tjene på Big Pharma …

Andre farmasøytiske selskaper utvikler sine egne nye behandlinger for Covid-19  som må konkurrere direkte med ivermektin. De inkluderer ivermektins opprinnelige produsent, Merck, som har en antiviral forbindelse, molnupiravir, i  kliniske fase 3-studier  for COVID-19 …

Hvis det er godkjent som en covid-19-behandling, kan ivermektin til og med true med brukstillatelsen for covid-19-vaksiner . En av de grunnleggende betingelsene for autorisasjon for bruk ved nødstilfelle for vaksinene som for tiden brukes mot covid er at det ikke er noen alternative behandlinger tilgjengelig for sykdommen …

… Ivermectin har allerede blitt godkjent som en covid-19-behandling i mer enn 20 land. De inkluderer Mexico hvor ordføreren i Mexico by, Claudia Scheinbaum,  nylig sa  at medisinen hadde redusert sykehusinnleggelser med hele 76%. I forrige uke hadde 135 000 av byens innbyggere blitt behandlet med medisinen. Indias regjering-verdens nest mest folkerike land og en av verdens største produsenter av medisiner-har også anbefalt bruk av ivermektin som en tidlig poliklinisk behandling mot covid-19, i strid med WHOs egne råd.

Dr Vikas P. Sukhatme, dekan ved Emory School of Medicine, skrev nylig i en  spalte  for  Times of India  at bruk av legemidler som ivermektin og fluvoksamin i India sannsynligvis vil “raskt redusere antall COVID-19 pasienter, redusere nummer som krever sykehusinnleggelse, ekstra oksygen og intensivbehandling og forbedrer utfallet hos pasienter på sykehus. ”

Fire uker etter at regjeringen inkluderte ivermektin og budesonid blant retningslinjene for tidlig behandling, har landet registrert sitt laveste antall tilfeller på 40 dager.

ivermektin india

I mange av Indias regioner faller sakstallene på nesten vertikal måte.  I hovedstaden Delhi, som i Mexico by, har sykehusinnleggelser sunket . I løpet av 10 dager falt ICU -beleggingen   fra 99% til 70%. Dødsfallene faller også. Test -positivitetsforholdet falt fra 35% til 5% på bare en måned.

Jeg anbefaler å lese følgende to artikler om emnet: ” Antall tilfeller av COVID i Delhi -krasjer etter massedistribusjon av Ivermectin ” og ” COVID -tilfeller stuper i India etter at regjeringen fremmer bruk av Ivermectin og hydroksyklorokin .”

Som et resultat ga India juridisk melding til WHOs hovedforsker for å ha undertrykt data om ivermektin som behandling for COVID-19 .

Ivory Hecker: Forfølger sannhet i behandling av COVID -medikamenter midt i et sensurert medielandskap ( nyhetsrapport utestengt av FOX ).

“Dødeligheten fra COVID-19 er dramatisk lav ved United Memorial Medical Center i Houston, TX, sammenlignet med andre sykehus over hele landet og verden. Til tross for Dr. Joseph Varons popularitet på TV, unngår nyhetspersonligheter spørsmål om hvorfor han lykkes med å behandle pasientene sine. Som det viser seg, bruker han legemidler som WHO og CDC anbefaler mot. ”

https://www.bitchute.com/embed/rvccR4Tg6fRS/

En av de ytterste punktene for denne trenden er staten Tamil Nadu, hvor sakene fortsatt stiger kraftig. Dette kan ha noe å gjøre med at statens nyvalgte guvernør, MK Stalin, bestemte seg for å ekskludere ivermektin fra regionens behandlingsprotokoll til fordel for Remdesivir. Resultatet? Svevende saker. Sent i forrige uke snudde Stalin kursen igjen og gjenopptok ivermektin.

For øyeblikket er dødsfallene i India ekstremt høye. Og det er bekymringer for at tallene blir underrapportert. Likevel kan de også begynne å falle i de kommende dagene. I alle landene som har brukt ivermektin mye, er dødsulykker det siste som faller, etter saksnummer og sykehusinnleggelser. Selvfølgelig er det ingen måte å definitivt bevise at disse raske nedgangene skyldes bruk av ivermektin. Korrelasjon, selv så konsekvent som dette, er ikke årsakssammenheng. Andre faktorer som strenge lockdowns og reisebegrensninger spiller uten tvil også en rolle.

Men det har dannet seg et klart mønster på tvers av nasjoner og territorier som sterkt støtter ivermektins påståtte effekt. Og den effekten har blitt godt demonstrert i tre metaanalyser.

Indias beslutning om å ta i bruk ivermektin, inkludert som profylakse i noen stater, er allerede en potensiell spillveksler.  Som jeg  skrev for tre uker siden , hvis saksantall, sykehusinnleggelser og dødsfall faller like raskt i India som i andre land som har tatt i bruk ivermektin, kan det til og med bli et vannskille. Men for at det skal skje, må nyhetene nå nok øyne og ører. Og for at det skal skje, må journalister, som Capuzzo sier, begynne å gjøre jobben sin og rapportere begge sider av denne viktige historien.

[Slutten på Zerohedge -artikkelen]

Du kan se videoen med Dr Marik nedenfor:

https://www.bitchute.com/embed/U7ca5vojsrnn/

Kilder: Gumshoenews.com ; Zerohedge.com ; Bitchute.com ; Rumble.com ; Bitchute.com Bitchute.comStol På Vitenskapen: Beviset For Ivermectin Og COVID-19Forrige InnleggEksplosiv! Folkehelsedata: 80% Av Dødsfallene I Covid-19 I August Var Vaksinerte MenneskerNeste Innlegg

Relaterte Artikler

tilbake i 2019 sa fauci at maskering og sosial distansering var 'paranoia', og oppfordret til sunn mat og mosjon i stedet

KORONAVIRUSHELSEVESEN

Tilbake I 2019 Sa Fauci At Maskering Og Sosial Distansering Var ‘Paranoia’, Og Oppfordret Til Sunn Mat Og Trening I Stedet

HAF17. September 2021

vaers ca.  70 mennesker dør av covid -vaksiner hver dag i Amerika

KORONAVIRUSAVFOLKNINGVAKSINER

VAERS: Ca. 70 Mennesker Dør Av COVID -Vaksiner Hver Dag I Amerika

HAF16. September 2021

breaking - studie finner ut at dagens covid 19 -vaksiner vil forårsake 'vaksineindusert forbedret sykdom' når de blir infisert med delta

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSVAKSINER

BREAKING: Studie Finner Ut At Dagens Covid-19-Vaksiner Vil Forårsake ‘Vaksineindusert Forbedret Sykdom’ Når De Blir Infisert Med Delta

HAF16. September 2021

80% av dødsfallene i covid 19 i august var vaksinerte mennesker

KORONAVIRUSAVFOLKNINGVAKSINER

Eksplosiv! Folkehelsedata: 80% Av Dødsfallene I Covid-19 I August Var Vaksinerte Mennesker

HAF15. September 2021

Legg igjen en kommentar