Israelsk vaksinekrise bør være en advarsel for verden

25. august 2021

Den massive bølgen av COVID-19-infeksjoner i Israel, et av de mest vaksinerte landene på jorden, er intet mindre enn en katastrofe. Vaksinakrisen i Israel bør være en advarsel til resten av verden.

Israelsk vaksinekrise bør være en advarsel for verden

Tidligere i april publiserte den israelske folkekomiteen (IPC), et sivilt organ bestående av ledende israelske helseeksperter, sin rapport om  Pfizer -vaksinens bivirkninger som indikerer skade på nesten alle systemer i menneskekroppen .

GreatGameIndia advarte den gang om at hvis funnene fra IPC var ekte, så var Pfizer -vaksinen knyttet til flere dødsfall i Israel enn AstraZenecas i hele Europa.

I juni var det flere dager med null nye COVID -infeksjoner i Israel. Landet lanserte sin nasjonale vaksinasjonskampanje i desember i fjor og har en av de høyeste vaksinasjonsratene i verden, med 80 prosent av innbyggerne over 12 år fullstendig vaksinert.

COVID, trodde de fleste israelere, hadde blitt beseiret. Alle restriksjoner ble opphevet og israelere gikk tilbake til overfylt fest og bønn på maskefrie arenaer.

ABONNER PÅ GREATGAMEINDIA

Skriv inn e -postadressen din for å abonnere på GGI og motta varsler om nye innlegg via e -post.

Epostadresse

Abonnere

Spol frem to måneder senere: Israel rapporterte 9.831 nye diagnostiserte tilfeller på tirsdag, en hårbredde fra det verste daglige tallet som noen gang er registrert i landet – 10.000 – på toppen av den tredje bølgen.

Mer enn 350 mennesker har dødd av sykdommen de første tre ukene i august. På en pressekonferanse søndag kunngjorde direktørene for syv offentlige sykehus at de ikke lenger kunne ta inn noen pasienter med koronavirus.

Med 670 COVID-19 pasienter som krever kritisk behandling, flyter avdelingene deres over og personalet er på bristepunktet.

Etter å ha vaksinert nesten hele landet, står Israel nå overfor en stor katastrofe.

“Jeg vil ikke skremme deg,” sa koronavirus -tsar Dr. Salman Zarka til det israelske parlamentet denne uken. “Men dette er dataene. Dessverre lyver ikke tallene ” rapporterte The Daily Beast .

Israel vaksinerte befolkningen nesten utelukkende med Pfizer/BioNTech -vaksinen.

Men i begynnelsen av juli, med innbyggere over 60 år nesten fullstendig vaksinert, begynte israelske forskere å observere en bekymringsfull økning i infeksjoner-om ikke ved alvorlig sykdom og død-blant de dobbeltvaksinerte.

I mellomtiden har en ny studie vekket bekymring for effektiviteten av mRNA-vaksinene og avslører at  Pfizer COVID-19-vaksinen bare er 42% effektiv mot Delta-varianten .

Og det tjenestemennene ikke sier er at det faktisk er menneskene som har blitt  fullstendig vaksinert for COVID-19, men likevel blir smittet med deltastammen,  overfører infeksjonen til uvaksinerte mennesker.

For å løse den vaksineinduserte krisen forårsaket av mislykket i de to støttene, ønsker Israel igjen å vaksinere befolkningen med boosterskudd.

Fra denne uken vil alle israelere over 30 være kvalifisert til å motta boosterskudd. Ved slutten av måneden forventes de å være universelt tilgjengelige for alle over 12 år som mottok sin andre vaksine for fem måneder eller mer siden.

Israel vil deretter omkonfigurere sine grønne pass, bare gi de trippelvaksinerte og begrense gyldigheten til seks måneder.

I påvente av denne endringen har antallet uvaksinerte israelere som får sine første skudd tredoblet siden begynnelsen av august.

I følge den verdenskjente forskeren ved Stanford-universitetet professor-doktor Jayanta Bhattacharya og verdens største økonom Donald Boudreaux, er imidlertid ideen om  utryddelse av Covid en farlig og dyr fantasi .Vi trenger din støtte for å fortsette vår uavhengige og undersøkende forskningsbaserte journalistikk om Deep State -truslene som menneskeheten står overfor. Ditt bidrag, uansett hvor lite det er, hjelper oss til å holde oss flytende. Vennligst vurder å støtte GreatGameIndia.

Støtt GreatGameIndia

2 KOMMENTARER

  1. Barney Dette er IKKE vaksiner; de kalles ‘transfeksjoner’, ettersom ‘de’ injiserer et piggproteinvirus i RNA/messenger av DNA som aldri kan angres og som med tiden får ‘vaxxed’ til å bli superspredere. Israel dreper sitt eget folk; en gang til. Det er det de gjør. Jeg har forsket og forsket på sine egne dokumenter for å finne ut hvem disse menneskene er som kalles ‘Babylons datter’, som en gang var et rettferdig land, men nå er mordere og åndelig kalles Sodoma og Egypt. Jeg har bare brukt deres dokumenter og bibelske skrifter til å lage en blogg for å vekke folk til sannheten. De er IKKE de de sier de er, og Jesus advarte oss om dem igjen og igjen, og likevel tror kristne at de er de utvalgte når det faktisk er de kristne som er de utvalgte. Les bloggen; tinyurl.https://widgets.wp.com/likes/#blog_id=65809171&comment_id=21159&origin=greatgameindia.com&obj_id=65809171-21159-612666d692069Svare
  2. Katy Jeg forstår ikke hvorfor Israel vil drepe sitt eget folk. Satan hersker over dem så vel som Amerika og resten av verden?

Legg igjen en kommentar