Dr. Robert Malone, oppfinner av mRNA-teknologi, signaliserer det verste scenariet om COVID-19-vaksiner .

Alle Global Research -artikler kan leses på 51 språk ved å aktivere rullegardinmenyen “Oversett nettsted” på det øverste banneret på hjemmesiden vår (stasjonær versjon). 

Besøk og følg oss på Instagram på @crg_globalresearch.

***

.

Om morgenen bekreftet doktor Robert Malone- oppfinner av mRNA-teknologien som brukes i Covid-19 “vaksiner”-at min verste frykt for disse eksperimentelle boosterne godt kan komme over oss. Han dekonstruerte cagey -kunngjøringen som Dr. Anthony Fauci kom med der han uttalte at nesetittene hos “vaksinerte” mennesker er de samme som den uvaksinerte befolkningen. Den utbredte påstanden i seg selv er en bombe, Dr. Fauci bekreftet at folk som ble stukket, ikke har et bedre beskyttelsesnivå enn mennesker som enten er nølende eller fiendtlige til å bli skutt av eksperimentelle genterapiposter.

Dr. Malone tok ikke bare Fauci på ordene, han gjorde noe som vanlige medier nekter å gjøre. Han dekonstruerte Faucis snakkepunkter på måter en gjennomsnittlig person lett kan forstå; det han utledet er selve problemene jeg har skrevet om i flere måneder . Dr. Malone bemerket at nesetiter er dårlige indikatorer når det gjelder å bestemme konsentrasjonen av antistoffer, og at blodbaserte titere er en bedre måte å vurdere om vaksiner faktisk fungerer som annonsert. Dr. Malone viste deretter til en NBC -rapport videreført av USA Today-som senere ble slettet-som siterte en embetsmann på høyt nivå som bekreftet at “vaksinerte individer kan ha høyere virusnivåer og infisere andre blant de mange tilfellene som er drevet av delta-varianten av koronaviruset”.

Dette er bare sjokkerende for folk som ikke har forsket på mRNA “vaksiner” og er i mørket om sin rutete historie. Tidligere studier på ilder og katter burde ha vært nok til å utsette disse, men ikke-beviste og usikre boosterne, for hele 10-15 års tidsramme som kreves for å utvikle sikre og effektive vaksiner. Selv om de første resultatene var lovende, ble laboratoriedyrene, etter at de ble utfordret med SARS-patogener, utslettet da de utviklet en dødelig tilstand kalt Antibody-Dependent Enhancement eller ADE . Ved å utnytte et virus som nesten helt sikkert var menneskeskapt, gikk biotek-selskaper alt for å validere en behandling som virker i teorien mens de gambler med livet til milliarder av mennesker i håp om at alt ordner seg.

Ikke bare er autoritetsfigurer som behandler mennesker som testpersoner, de flater ut med medisinsk feilinformasjon bare for å snu og ødelegge de av oss som kaller fram fabrikasjonene sine. Deres siste forvrengning er at mennesker som er “uvaksinerte” er kildene til mutasjonene når virkeligheten er det helt motsatte som Fauci bekreftet denne uken . I fjor gikk Oxford og AstraZeneca sammen om å utvikle booster og distribuerte dem deretter i Storbritannia, Sør -Afrika, Brasil og India. Disse fire landene er kildene til variantene. Det er her “vaksine” -propagandister vil sprute den stadig uforskammede “korrelasjonen er ikke årsakssammenheng” -troppen.

Nærmere 11 405 dødsfall og mer enn 62 000 alvorlige skader som tilskrives mRNA- og adenovirus -vaksiner alene i USA, men politikere, ekspertfolk, medisinsk fagfolk og institusjonen skriver at vanvittig mange mennesker fortsetter å bli stukket . I april skrev jeg en artikkel der jeg advarte om at menneskeheten godt kan stå overfor et globalt holocaust hvis ADE dukker opp blant milliardene mennesker som har blitt “vaksinert” så langt. Det Dr. Malone gjorde var, med kvalifikasjon, å bekrefte min verste frykt. Jeg skriver ikke dette for å glede meg eller for å på en eller annen måte si “jeg sa det til deg”; Jeg har familiemedlemmer som ble “vaksinert”, så det å få bevis på mine bekymringer vil koste en pris som jeg ikke orker å tenke på.

NIH visste om risikoen for Antibody-Dependent Enhancement (ADE) overfor Covid-19 “vaksiner” hele tiden, dette er fra NIHs nettsted publisert 4. desember 2020! [klikk på bildet for å se den opprinnelige kilden]

Les hele artikkelen her.

*

Merknad til leserne: Klikk på delingsknappene over eller under. Følg oss på Instagram, @crg_globalresearch. Videresend denne artikkelen til e -postlistene dine. Krysspost på bloggen din, internettfora. etc.

Teodrose Fikremariam er medgrunnlegger og redaktør av Ghion Journal. Før han lanserte Ghion Journal, var han en politisk organisator som en gang skrev en taleidee i 2008 som ble innlemmet i Barack Obamas primære seierstale i South Carolina. Han er opprinnelig fra Etiopia og en direkte etterkommer, syv generasjoner fjernet, av en av Etiopias største keisere Tewodros II.

Utvalgt bilde er fra Ghion Journal

relaterte artikler

mRNA Vaccine Inventor Slettet fra historiebøker

6. juli 2021

Spike -proteinet er morderen – Vær forsiktig med mRNA “vaksiner”

23. juni 2021

De mest “vokseformede” landene har den høyeste forekomsten av covid

25. juli 2021

Legg igjen en kommentar