Svaret På Coronavirus Er Den Nye Verdensordenen / Agenda 21

1. April 2020

(Jeg vil fortsette å oppdatere denne artikkelen, så husk å legge den til bokmerke eller gå tilbake til den).

Så, vil du vite hva som egentlig skjer? Hvorfor brukes et influensavirus som en unnskyldning for å ødelegge verdens økonomier og ta bort våre friheter?

Hvorfor MSM forteller oss at ting aldri går tilbake til hvordan de pleide å være , og at dette er den “nye normale”? Hvorfor kreftene som ikke skal presses så ondskapsfullt mot ” sosial distansering “?

Hvorfor vil de at vi alle skal redusere vennekretsene våre med 75% og isolere oss fra hverandre? Hvorfor vil de kriminalisere samlinger?

Hvorfor vil de at vi skal slutte å bruke kontanter ? Hvorfor vil de innføre digitale penger og en universell grunninntekt?

OK, så må du se på dette (Vi lever de 12 apene ):

https://www.bitchute.com/embed/ZsWxkwT5WxsZ/

Massive Oppdateringer Nedenfor:

1. Event 201 er en pandemiøvelse på høyt nivå som Johns Hopkins Centre for Health Security arrangerer i samarbeid med og Bill and Melinda Gates Foundation.

Dette er ekstremt fascinerende fordi denne pandemisimuleringen av koronavirus fant sted omtrent 6 uker før den første sykdommen fra faktisk ble rapportert i Wuhan, .

Det er et helvete tilfeldighet hvis du tror på den slags ting.

Et annet fascinerende forbindelse er det faktum at ikke bare gjorde Bill og Melinda Gates Foundation delta i og bidra til å sette opp pandemien simulering av et coronavirus utbrudd, men de bare så måtte finansiere gruppen som eier patentet til den dødelige coronavirus og er allerede jobber med en vaksine for å løse den nåværende krisen.

Igjen, en utrolig tilfeldighet! – Fortsett å lese

Dette er den originale videoen (den kommer sannsynligvis ikke til å være oppe lenger, eller i det minste vil kommentarseksjonen bli stengt):

Jeg har skrevet ut noen av kommentarene (kommentarseksjonene er nå stengt, bare jeg har spådd):

>>> Fortsett å lese

2. Dette er langt utenfor tilfeldighetsområdet!

Den kinesiske regjeringen kjørte også en øvelse eller øvelse 18. september 2019 i Wuhan, hvor de simulerte et svar for … en ny koronavirusstamme!

Hva er sjansene for at kinesiske myndigheter tilfeldig velger å praktisere koronavirus som kommer inn i landet deres, gitt de tusenvis av patogener og sykdommer de kunne ha praktisert for?

Denne øvelsen ble holdt nøyaktig 30 dager før nøkkeldatoen 18. oktober 2019 – samme dato da Wuhan Military Games startet og også den samme datoen da Event 201 (Big Pharma, Bill Gates, Kinas CDC, America's CDC, etc. ) ble holdt i USA, som også simulerte et ‘fiktivt' scenario for hvordan man skulle håndtere en koronavirusepidemi.

>>> Fortsett å lese

3. Skilt som sier ‘Hospital Disaster Drill In Progress', mens innbyggerne går inn i TOMME sykehus og testsentre (Mens MSM lyver er de overveldet):

(Fjernet av YT og erstattet med lignende video):

https://www.bitchute.com/embed/wTrtwW3kYBMI/

4. Som svar på koronavirus, vil Bill Gates , en av verdens mest uhyggelige mennesker , at du skal ha sertifikater for vaksinasjon eller ‘gjenopprettet person' slik at du kan reise (og til slutt ha informasjonen om en mikrochip ‘tatovering'):

5. FØRPLANLAGET Global respons på og ENDGAME-agendaen EKSPONERT med James Corbett:

6. Kjente tyske lungeleger stiller spørsmål ved Coronavirus-tiltak:

7. Kjent mikrobiologispesialist om hvorfor han mener at koronavirustiltak er “drakoniske”:

8. Stopp Fear-Mongering! 12 medisinske eksperter som stiller spørsmål ved Coronavirus-panikken

9. I følge denne rapporten :

  • Medianalderen er 80,5 år (79,5 for menn, 83,7 for kvinner).
  • 10% av den avdøde var over 90 år gammel; 90% av den avdøde var over 70 år gammel.
  • Bare 0,8% av de avdøde hadde ingen eksisterende kroniske sykdommer.
  • Omtrent 75% av den avdøde hadde to eller flere eksisterende tilstander, 50% hadde tre flere eksisterende forhold, spesielt hjertesykdommer, diabetes og kreft.
  • Fem av de omkomne var mellom 31 og 39 år, alle med alvorlige helsemessige forhold (f.eks. Kreft eller hjertesykdom).
  • National Health Institute har ennå ikke bestemt hva pasientene som ble undersøkt til slutt av, og refererer til dem generelt som -positive .

Tenk på hva denne statistikken betyr, spesielt det tredje og siste punktet sammen, fulgt til deres logiske konklusjon.

99,2% av italienske Covid19-relaterte dødsfall var allerede syke med noe annet , og ISS har faktisk ikke bestemt at de døde av Covid19 i det hele tatt.

Det er sjokkerende. Spesielt når de er parret med rapportene om at testsettene kan gi falske positive . – Kilde

10. Dødsfall i COVID-19-saken “Kan være betydelig mindre enn 1%” – Dr. Anthony Fauci

11. Dr. Ron Paul On Coronavirus Panic: The Real Danger ‘Is the Government's Overreaction'

12. MSM: ‘Sosial distansering' er ‘New Normal' og her for å holde seg selv etter krisen

13. Digital dollar kommer: Utkast til regninger nevner ny amerikansk sentralbank digital valuta

Digital Dollar er ikke lenger bare et konsept som alternative journalister og konspirasjonsforskere har advart om. Det har tatt et stort skritt for å bli en realitet.

Dette er bare mer bevis på at koronaviruskrisen utnyttes for å presse frem alle slags NWO (New World Order) agendaer som har ventet i vingene på at riktig øyeblikk skulle rulles ut. – Fortsett å lese

14. Gjør deg klar for potensiell Bitcoin og Freedom Killer : IMF for å lansere en global valuta

15. Britiske nedgraderinger COVID-19 – Ikke lenger en smittsom sykdom med høy konsekvens

Hvor brøler media over hele verden – sprenger ut nyheten om at den britiske regjeringen ikke lenger anser COVID som en eksistensiell trussel mot alt liv på jorden?

Ingen gigantiske overskrifter som indikerer at dominoene nå begynner å falle i en annen retning – vekk fra ren selvmords galskap?

Å, det stemmer, det er MEDIA .

Status for Covid 19 Storbritannias regjering ikke lenger Hcid

“Fra og med 19. mars 2020 anses COVID-19 ikke lenger å være en smittsom sykdom (HCID) i Storbritannia.”

>>> Fortsett å lese

16. Tidligere britisk statsminister ber den globale regjeringen bekjempe Coronavirus

Tidligere statsminister i Storbritannia Gordon Brown har bedt verdensledere om å skape “en midlertidig form for global regjering” for å bekjempe koronavirusutbruddet. – Fortsett å lese

17. USAs utenriksminister Mike Pompeo kaller COVID-19-pandemien en “live-øvelse” – Trump svarer “Du burde ha gitt oss beskjed”

USAs utenriksminister Mike Pompeo kaller COVID-19-pandemien en “live-øvelse” – Trump svarer “Du burde ha gitt oss beskjed”

Vi er midt i en live-øvelse ifølge USAs utenriksminister og tidligere CIA-sjef Mike Pompeo, som bare for et år siden skrøt av at “vi løy, jukset og stjal.”

Pompeo innrømmet på CNN at “vi er i en live øvelse her” når vi refererer til COVID-19 under en pressekonferanse. Dette er enda et bevis på at hele koronaviruskrisen er skrevet, planlagt og orkestrert.

Språket som Pompeo brukte – “live-øvelse” – minner skummelt om språk som ble brukt i falske flaggoperasjoner når øvelsen eller øvelsen “ble satt i live”, dvs. når selve scenariet som myndighetene planla for faktisk skjedde (se 9/11 , 7/7 og mange amerikanske masseskytinger ) som de var midt i treningen.

Trump sier: ” Du burde ha gitt oss beskjed .”

>>> Fortsett å lese

18. Jeremy Corbyns bror hevder og George Soros står bak Coronavirus

Han skrev:

‘CV-PANDEMIKEN ble simulert OKT 2019 AV MEGA-RIK KONTROLLFREAKS BILL PORTER, GEORGE SOROS + CROONIES. NÅ ER DET FOR VIRKELIG.

‘Målet er en verdensbefolkningskull (“MENNESKER forårsaker # CO2-problem”) av deres massevaksinasjonsplan som inneholder gift.

* AVSLAG * CV * VAKSIN *. ‘

CV-PANDEMIEN ble simulert OKT 2019 AV MEGA-RIK KONTROLLFREAKS BILL PORTER, GEORGE SOROS + CROONIES.
NÅ ER DET FOR VIRKELIG.
Målet er en verdensbefolkningskull (“MENNESKER forårsaker # CO2- problem”) av deres massevaksinasjonsplan som inneholder gift .

* AVSLAG * CV * VAKSIN * https://t.co/uv0A4B5rNP

– Piers Corbyn (@Piers_Corbyn) 16. mars 2020

>>> Fortsett å lese

19. Rockefeller Blueprint For Police State Triggered By Pandemic Exposed

For tiden er verden midt i en global helsepandemi, eller så blir vi fortalt. Vi har dekket alle hendelsene som har gått før utbruddet av coronavirus som antyder at vi ikke blir fortalt hele historien.

Denne listen inkluderer hendelse 201, koronaviruspandemisimuleringen som gikk før de første rapportene om utbruddet med seks uker.

World Military Games, som holdt åpningsseremoniene i Wuhan Kina, aka grunn null for utbruddet samme dag som Event 201 . Nesten 10 000 militærutøvere fra 110 nasjoner var alle i Wuhan , like før utbruddet.

>>> Fortsett å lese

20. Bill Gates: Som svar på Coronavirus, må alle vaksinere for å reise

Som svar på koronavirus, vil Bill Gates , en av verdens mest uhyggelige mennesker , at du skal ha sertifikater for vaksinasjon eller ‘gjenopprettet person' slik at du kan reise (og til slutt ha informasjonen på en mikrochip ‘tatovering'):

21. Bill Gates avslører bare årsaken bak lock-downs

I et nylig oppriktig intervju skisserte Bill Gates at, til tross for den relativt lille trusselen mot Coronavirus, vil han og kollegene “ikke ha mange gjenopprettede mennesker” som har fått naturlig immunitet. De håper i stedet at vi blir avhengige av og antivirale medisiner.

Gockerende, foreslår Gates også at folk får en digital ID som viser sin vaksinasjonsstatus, og at folk uten dette “digitale immunitetssikret” ikke får lov til å reise.

En slik tilnærming vil bety veldig store penger for vaksineprodusenter.

>>> Fortsett å lese

22. Henry Kissinger sier at løsningen på Coronavirus er den nye verdensorden

Henry Kissinger, fremtredende grise av den keiserlige amerikanske utenrikspolitikken, har advart i en uttalelse om at ingen regjering – selv hans elskede hegemon – ikke kan beseire Covid-19 alene og antyde at den nye verdensorden han alltid har forkynt må følge.

>>> Fortsett å lese

23. Tidligere høyesterettsdommer: ‘Slik er en politistat'

Den tidligere høyesterettsdommeren Jonathan Sumption, QC, har fordømt politiets respons på koronaviruset og sa at landet lider av “kollektiv hysteri”.

>>> Fortsett å lese

24. Draconian Lockdown Powers: Det er en glatt skråning fra håndvask til husarrest

25. Henry Kissinger og Bill Gates krever massevaksinering og global styring

Fortsett til den opprinnelige artikkelen:

Fra Truthstream Media :

Det er som om vi sovnet en natt og våknet i Terry Gilliams dystopiske viralfilm “12 monkeys” . Hvis du ikke har sett den en nylig, ville det være en fin tid å se den igjen med friske øyne.

Hele denne prøvelsen vi alle gjennomlever sammen har vært surrealistisk; de fleste av oss har naturlig vaklet inn og ut av og angst, og vi vet ikke hva som ennå skal komme.

Med overskriftene som stadig flommer over i en informasjonsoverbelastning når hele scenen spiller ut, har det vært vanskelig bare å følge med på hendelsene … men akk, en fortelling dukker opp.

The New World Order (NWO)

Hvis vi kunne velge ett ord for det, ville vi velge “koordinert”. Alle disse nødsituasjonene og virussituasjonene ser ut til å spille inn i et tidligere diskutert program som raskt – og kanskje – uendelig forandrer samfunnet for alltid.

Som denne MIT Technology Review- artikkelen med frimodighet proklamerer, “ Vi kommer ikke tilbake til det normale ” – i stedet er det arbeider i gang for å kreve enda mer overvåking og teknisk autorisasjon for alt og alt, til og med å kontrollere for vår rett til å bli offentlig. og inn i bedrifter, delta på arrangementer og mer i fremtiden.

Ikke bare nå, mens ting angivelig blir verre, men kanskje på ubestemt tid.

Dette er hvordan DE ser fremtiden … og det er ikke klart hvor mye valg noen av oss ville ha i denne fremtiden som skisseres nå.

Selvfølgelig er fremtiden ikke skrevet ennå, men det er klart at en rekke viktige innsidere, og mange av de vanlige mistenkte, allerede har et utkast til fremtiden i hånden, og prøver å operere ut fra skriptet. . Det som blir forsøkt her er som skål – det er ikke mulig å gå tilbake til bare et stykke brød hvis denne transformasjonen er fullført.

Det kan være på tide med en endring i samfunnet vårt, men vi bør alle være veldig, veldig forsiktige med hensyn til hvilken forandring publikum forbereder seg på å akseptere, samle seg bak – og til og med tro helhjertet på under dekke av denne nylige nødsituasjonen.

Uansett antall agendaer og konspirasjoner blir pakket inn i det som ser ut til å være en ekte gudfar som “fullfører hele familiebedriftens” øyeblikk. Dette er et stort trekk som vi aldri har sett, og til og med ettervirkningen av 11. september kan stå i blek sammenligning med den endringen som nå blir forsøkt.

Det har gått fire dager med redigering, og avverget vantro, sjokk og sinne om og om igjen … men noe større skjer. Vil vi si nei i tide?

Vi innser sakte som en snikende skrekk, det er dette vi har rapportert om i alle år og ikke visste det. Så mange agendaer kommer sammen under en gigantisk paraply. Vennligst del denne. Det er viktig.Barnevoldtekter På Høyt Nivå Løslatt Fra Fengsel Midt I COVID-19-UtbruddetForrige InnleggKjente Tyske Pulmonologer Stiller Spørsmål Ved Coronavirus-TiltakNeste Innlegg

Relaterte Artikler

india 17 barn døde og 2000+ som lider av multisystem inflammatorisk syndrom på grunn av covid vaksine

KORONAVIRUSVAKSINER

India: 17 Barn Døde Og 2000+ Lider Av Multisystembetennelsessyndrom På Grunn Av COVID-Vaksine

HAFHAF8. Juli 2021

Bidens plan om å distribuere føderale lag i dør til dør covid vaksine kampanje gnister tilbakeslag

KORONAVIRUSTYRANNIVAKSINER

Bidens Plan Om Å Distribuere Føderale Lag I COVID-Vaksinekampanje Fra Dør Til Dør, Gnister Tilbakeslag

HAFHAF8. Juli 2021

det topphemmelige møtet med vanlige medier, storteknologi- og etterretningshoder finner sted denne uken

BIG TECHSAMMENSVERGELSEKONTROLLMSM

Topphemmelig Møte Med MSM, Big Tech Og Intelligence Heads Finner Sted Denne Uken

HAFHAF7. Juli 2021

Hvorfor Forbes 'rike liste ikke inkluderer de rikeste familiene på planeten

SAMMENSVERGELSEKONTROLLFINANSIEREROCKEFELLERROTHSCHILD

Hvorfor Forbes ‘Rike Liste Ikke Inkluderer De Rikeste Familiene På Planeten

HAFHAF6. Juli 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.